Új privát üzeneted érkezett!

azt hiszem bekattantam....na, mára offolok :lol:

anyoo, jó lett az a kép!!!!
dimet

Sziasztok!

Norka Boginak Nagyon Boldog Első Születésnapot Kívánok!!!
Kép Kép

(holnap nem tudok netezni,és nem akartam lemaradni a csodás csaj köszöntéséről)

Zsizsik ha minden jól megy szeretnék július első hétvégéjén én is csatlakozni a partihoz.
(Férjek lesznek?)

Minden jót lányok! Vigyázzatok magatokra,gyógyuljatok, babásodjatok,növesszétek a pocakot! A másik topikban nagyon aranyosak a képek!! Kép
Vendég

dimet: Ne húzd fel magad. ;) Egyébként lehet, hogy érdemes lenne megkérdezni más dokit is, hátha mégis csak találsz egy nagyon szimpi nem pénzéhes orvost... Persze csak jár a szám, mert ha ilyen helyzetben lennék, mint Te - ennyivel a szülés előtt - akkor már én sem biztos hogy nekiállnék keresgélni. Csakhát így meg ezen idegesíted magad fel, amikor rágondolsz. Azért kívánom, hogy problémamentes legyen a szülés és ne derüljön ki, hogy ez a doki tényleg annyira profi-e!

Kép

Kép
bettica

Most látom, hogy a tickerem ovulációt ír, bárcsak úgy lenne :twisted:

Kép

Kép
bettica

Dimet!
Prószáld ki a férjeden a köténykét, ilyen melegben semmi se nem kell alá úgyse......

Nem tom mi van ma velem....... naggggyon bajom van....... nőstényes bajom..... :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Dimet, nagyon élsz ma!!! :lol:

Monácska, PÉ nem lehet?! :wink: :lol: :P Egyéb tünet?! jó estét Neked!!! :lol:

Kép

Kép
anyoooka

ja, a házidokim felírta az adimetet. úgyhogy köszike, de ma kiváltom, így lesz bogyóm.

én nemtom, ma pörgök ezerrel. lehet a cseresznye teszi.

majdnem lekéstem a dokim rendelését, átszóltam telefonon,hogy várjon meg átszaladok. átszaladás közben jutott eszembe, hogy nemtok szaladni :) de átértem. leültem. és megmérte a vérnyomásomat :) de jó lett. :)
dimet

Niki!

Anyukádnak sok vetélése volt??? Itt van a kutya elásva...akkor valamit tuti örököltél...de mégis megszült téged, úgyhogy van remény.

De lányok ezt magyarázzátok el nekem!!!!
Niki hogy a francba mehet fel a tesztoszteronod, ha szeded a metet folyamatosan?????? vagy most a műtét miatt abbahagytad?
(hmm. a diane kimonodottan tesztoszteroncsökkentő gyógyszer. erre lett kitalálva. Tűű mit mond rá, lehet megérne egy próbát?)

Norka hozzá lehet szokni a methez? lehet hogy egy idő után már nem hat??? :shock:

Niki édes vagy, hogy te vigasztalsz engem babagyártásügyileg... :wink: :lol: :lol: úgy szeretlek! (szívecskés szmájli)

Zsizsik neked egyértelműen avandametet kéne szedned, és amint van egy halvány pozitív teszted rögtön abbahaygni és átállni metre. ez lenne a megoldás. a peteéréstől a mensi időpontjáig abban a két hétben bármit szedsz, még nem vagy összekötve a babával, nem tehet benne kárt a rozi.

De tudod meséltem én domival diflucant szedtem, ami csíraölő, és nem lett semmi baja, mert ott is még túl kicsi volt hogy baja lehetett volna.

Valakinek volt ilyen egyenes görbéje, már nem emlékszem, poénkodtunk is, jó hogy nem a szívhangja... :lol:

depit meg kergesdd el, hozzád nem illik a depi!!!!! egy istenkirálynőhöz... :wink: :lol:

Dimet nem is nagy a pocid!

Anyóka grat a szép ciklushoz! Nálad nagyon érik már egy zebra, mindig olyan szép pé-id és görbéid vannak, nem is értem miért nem vagy még babaás.

Tükör egy teszt?

Kép

Kép
rejo

Zsizsik, jaaa, már emlékszem :oops: , hogy le lett állítva nálad az Avandamet, mert amellett nem ajánlott teherbe esni. Ezek szerint a metnél neked jobban használt a roziglitazon.
Én lassan 2 hónapja szedem a metet, most elsejétől emeltem 3x500 mg-ra. De látod, már a 39. cn-on tartok, és piri sehol. Még előjele sincs. :(

Anyoooka, a tücskös képed nagyon klassz! :)

Kincsecske, sziaaa! Régen jártál erre, felénk. :) Mi újság veled?

Bettica, "sosem lehessen tunni" nálunk, PCOS-oknál, mikor van PÉ. Talán nálad jól mutatja a ticker! :wink:

Monácska, Dimet, nagyon elemetekben vagytok! :lol:
Monácska, "nőstényesség" simán lehet a PÉ miatt! :D

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Én már nem tom..... Ragyás vagyok, mint 10 éve, meg szőrös is, nyákolok is, de ez nem meglepő, már nyákolok vagy 10-12 napja, meg olyan farkas éhes vagyok, olyan mennyiséget tudnék enni, hogy borzalom. Valahogy olyan, mintha nem is szedném a metet.... 21-én Tűű doki. Talán okosabbak leszünk.
Vendég

Dimet, igazad van, jóképűek a francia pasik is, de én el nem cserélném egyre sem az én jóképű magyaromat. Ráadásul nagyon szexi tud takarítás közben lenni.. De őt nem viszem majd :lol:

Azért kíváncsi lennék, ha valaki szüléskor az alsó összeget adja, attól megkérdezni, hogy miért nem volt vele elégedett ? :lol:
Téma lezár, teljesen megértem miért maradsz, én is ezt tenném a helyedben.

7Kincs, remélem jól vagy ! Tudod, a party után jöhetsz a tetőtérbe alukálni :lol: Puszillak !

mniki

Rejoka, érik nálam a teszt! :lol: De ilyen hőmérsékletekkel kész csoda lenne, ha zebrát produkálnék. :roll:
Bár a gólyáink a zújház körül továbbra is aktívak. Meg mi is a párommal. :oops:
20. DPO körül tesztelek, ha addig nem jön meg. Azaz pénteken. :wink:

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Rejo, anyunak többszöri vetélése volt, DE mint ahogy írtam, nem volt könnyű élete. Ezt most nem szeretném kivesézni, de nem tudni ebből hány szakadt meg "spontán" :? :(
Ezen az úton nincs mit keresgélni !

A metet 3 napig nem szedtem összesen, a hajhullás mástól van. Egyébként a tesztoszteron is ugrálgatott nálam, bár az utóbbi mérésnél már okés volt. Májusban kellett volna újabb ellenőrzés, de majd a köv. ciklusban megcsináltatom.

Tényleg, Lyutka, sikerült beszélnek a Terikével ?

Anyoo, az a tücskös kép tényleg szenzációs !!!!

Mona, a nőstényes bajon jót kacagtam :lol:

mniki

Tükör nem előírás, hogy csak 37 fok fölött lehetsz terhes

Kép

Kép
rejo

Rejo, a Próféta szóljon belőled! :lol:

Pusszanat lánykák, lelépek haza. Holnap reggel leszek.

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!!!!!!!!!

Anyó, nagyon szép volt a görbéd!!!!És nagyon jó jel, hogy mensi is szépen és normálisan jött meg!Alakulsz, hidd el....Bízz!!!!!!!!

Niki, basszus, hát asszem elküldtem volna a dokit melegebb éghajlatra......mi az, hogy te szedd ki otthon??????????Háááááááát fura eléggé.

Kincsem, annyira örülök, hogy jelentkeztél végre!!!!!!!!!!!!!Annyit gondoltam rád, hogy mi lehet veled, hogy vagy. Hiányoztál nagyon!

Dimet, francia köténykés pasik????Hm. Hát akkor tutti nem unatkozol! :lol: És mit szól a férjed?????????

Magamról egy kicsit:
Voltam uhun reggel, 25 mm a baba 9+3 idős, szóval ritka tökéletes ciklusom lehetett, amikor megfogant.....és és és láttam a kezét, ahogy kalimpál, meg amikor szétterpesztette a lábát!!!!!!!!!!!!Megható volt.
Amúgy jól vagyok teljesen.
Néha szúrok, doki nem tudja, mitől, de tutti akkor, ahogy egyre többen is írtátok, hogy a méhszalag húzódik vagy ilyesmi.Jövő hétfőn kontroll.
Tök érdekes, hogy minden héten uhuznak....de nem baj, legalább látom, mi újság!!!!!!!!!!
Ja és jún 25-én megyünk géndiagnosztikára, igaz, önköltséges, de annyi mindent idejekorán kimutat már és Krizsa doki ajánlotta, amit meg ő ajánl, azt betartom!!!!!!!!!!!!
Este rakok képet..............
Vendég

jajj Lafikám, ez tényleg annyira megható :P Várom a képet !!!

Beszéltem Krizsa dokival, majd 1 hónap múlva leülünk kicsit beszélgetni :lol:

mniki

Szia Lafi!
Már kerestelek reggel..... Akkor ezért nem voltál!
Gratulálok a kalimpának..... :) És neked is!
Vigyázzatok magatokra, pihenj sokat!!!! Várjuk a képet!
Vendég

Niki!
Mi odaát az nlc-n csak Mágusnak hívjuk!!!! Amibe belekezd, annak baba a vége!!!
Rosszat még nem hallottam Róla! :!: :!: :!:
Vendég

Mona, ismerem őt már pár éve :wink: Mondanom sem kell, hogy imádom ..

mniki

Lafi: Kíváncsian várom én is a képet. A görcsölgetés reméljük hamar elmúlik, pihen amennnyit csak tudsz. Ártani nem fog :)

Anyooka: Az a kép tényleg nagyon szupi, nekem sosem sikerülnek ilyen jól a közeli képek :(

Tükörvíz: hát elég messze van még az a péntek, nagyon kíváncsi vagyok.
Ja, egyébként hőmérőzöm és pé aszerint nincs, szép kilapított "görbém" viszont igen... De nem adom fel. Pénteken remélem megkapom az első metforminos receptem, aztán a párom csak rámnéz és jön egy egész focicsapatnyi gyerkőc :D

Kép

Kép
bettica

Kép

A baba............ahol a nyíl van, az a keze, felül van a feje most.....
Vendég

jaj, lafi! ez nagyon jó!!! és látszódik ám a kezecskéje :)
a szurkálások tuti a növekedéstől vannak, el fog múlni 3-4. hónap után, vagy ritkulnak.
kíváncsi vagyok hunor vagy lelle lesz-e.... :)
dimet

Lafi, nagyon édes!!!!! :lol: Hihetetlen gyorsan nő! És tényleg látszik a kezecskéje! Tóth Baba :lol: :lol: Jó fej a dokid!!!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok lányok!

Ma kicsit kiakadtam az eü-i helyzeten! Várom a tanácsotokat, ötleteiteket.

Márciusban megbeszéltük Tűű dr. úrral, hogy mostanság ellenőriztessem az inzulint. Azt javasolta, hogy ne Egerben (4 hónap alatt lett eredmény) csináltassam meg, hanem majd a Szt. Imrében. - keressem Terikét. Ma sikerült elérnem, és elkeserített, mert az új rendelkezések miatt sokat szigorítottak a dolgokon, annyit mondott, hogy nem csinálhatnak már ilyet, a háziorvosomtól kérjek beutalót stb...... . Felhívtam a MMS-t, hogy majd ott megcsináltatom, mert csüt-ön úgyis megyek Zentai Andihoz a csoportos tanácsadásra. De ott meg csak szerdánként van vérvétel :( , ráadásul , ahhoz, hogy 6-7 között beérjek előző nap Bp-en kellene aludnom... Hááááát....
Hol tudnám én ezt csüt. reggel elintézni????!!!!

Itt állok (ülök) tanácstalanul...
lyutka

Anyókám, ma????8 után fent vagyunk drága Andival!!!!!!!!!!!
Vendég

ja, én most is!!!!!!!!!!
Vendég

Lyutka, szerintem a János kórházat próbáld meg! Hívd fel őket, Prodia labor, én is ott szoktam csináltatni, nagyon rendesek, készségesek!

Kép

Kép
anyoooka

LAfim, 8 körül ha Dorka pancsizik, akkor pár percre, és 9 után... Vagytok még akkor?!

Kép

Kép
anyoooka

Anyókám: Kép
Vendég

lányok, ismeritek a www.kcal.hu-t?
nemtom szakmailag jó-e, helyes-e. de olyan jól rajta van minden.
mármint kaja kalória, CH és egyéb tartalma.
dimet

Anyooka, köszi a tippet. Szerinted ilyen "rövid határidővel" is vállalnak? (Csütörtökön mennék, és ugye holnap reggel tudom legkorábban hívni őket.)
lyutka

szerintem igen! telcsiszámot tudsz? VAgy küldjek?

Kép

Kép
anyoooka

Anyooka, légyszi küldd el, az a biztos :) .

Lafi, küldtem választ (de nem jelent meg az elküldöttek között), remélem megkaptad!
lyutka

Lyutka, nem kaptam meg.....
Vendég

Lafika....és most... :oops:
lyutka

LYutka, küldtem!

Kép

Kép
anyoooka

Lyutka, nem............nem értem igazán, bár ugyanez volt a múlkor is...........
Vendég

Lafi, annyira csoda! Hiheteteln, hogy még csak 9 hete létezik ott a pocakodban, és már tisztán kivehetőek a kezecskéi! :D

Lyutka, én is a prodiát tanácsolom. Ha viszed a beutalót, teljesen mindegy, hogy hova szól, ingyen csinálják! :)

Anyoo, nem tudom, hogy megyek-e veled egy időpontban. Még mindig szenvedek az emeléssel. Ma még nem is vettem be, mert ezen a héten nem engedhetem meg magamnak, hogy szédelegjek. :(
Talán a jövő héttől újra próbálkozom a 2000-rel. Ma 1000 lefekvéskor, és holnaptól 1500. Nem tudom mi lesz. Kicsit el vagyok kenődve. Vacak, mert lehet, hogy hozzá tudnék 1 hét alatt szokni a 2000-hez, csak a mhelyemen még se ugrálhatok állandóan a Wc-be, és koncentrálnom se ártana. Szeptembernél előbb semmiképpen nem mennék Tűűhöz. De attól még talizhatunk! Elmegyek veled, amikor te mész és együtt örülünk! :)
Vanegy olyansejtésem, hogy Tűű doki téged már csak babásan fog látni! ;)

Dimet, Niki, nem semmi az orvosotok! Azt hiszem most az egészségüggyel kapcsolaba kerülni kész életveszély!

Képzeljétek nem esik jól a csoki! Lehet, hogy a pár napos 2000 mg eredménye? A gyümit viszont baromira kívánom! Degeszre tudnám magam zabizni cseresznyével és eperrel.

Ma reggel a tükörbe nézve megállapítottam, hogy az elmúlt közel 2 év mintha egy rossz álom lett volna, a ragyák eltűntek, maradt egy-két patti. Már ez is valami.
Pé viszont sztem nem volt. Most úgyis a "rossz" pf-em van soron. Ez van. Legalább az egyik működik.

Annyi mindenkinek szerettem volna írni, de kiment a fejemből kinek mit...

Holnapra Bogi babának hatalmas szülinapi cuppok a csipkedni való arcocskájára! Norka puszild meg helyettem is!

Kép
mamint

Lafi, nagyon édes amit írtál! És a picur ott bent csücsül, olyan jó!!!

Kincs! Hurrá, újra itt! Hogy vagy?

Tükörvíz, nagyon kíváncsi vagyok a pénteki tesztelésre.
Bárcsak össze jönne már vkinek!!!!!
Nem értem mért van az, h ebben a hónapban olyan sokunknak napokig alacsony a hője :?: :?: :?: :( :(

Kép
apple

Lafi!

Látod! És még integetett is anyának! Édes kis pofa! :D :D :D
Belegondoltál, h. 2,5 centi és már mindene megvan? :D
A géndiagnosztika a kombinált teszt+ UH lesz? Mert szerintem azt megéri megcsináltatni! Az AFP önmagában nem túl megbízható!

Kandika!

Mi van veletek???

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Jó estét !

Lafi, ez annyira édes. Látszik már a kis keze is a Tóth Babának :lol:

Lyutka, tényleg a János Kh-ban külsős beutalóval is mehetsz, elvégzik a vizsgálatot. Februárban csak azért nem ott csináltattam, mert 1 hetet kellett volna várni és már kifutottam az időből.
Reggel 7-től mehetsz, de vigyél magaddal 75gr glükozt !

Mamint, sajnálom, hogy nehezen tolerálod a bogyót. Tudom nehéz, de kitartás !! Az viszont nagyon jó, hogy a csokit nem kívánod és a pattik is múlóban. !

Mindenkinek szép estét, jó éjszakát !

mniki

Hi!

Lafi!
Nagyon cuki a baba!!!

Kép
lara26

Szerintetek a 20. terhességi hét után már nyugodtan el lehet menni külföldre nyaralni? Egy horvátországi nyaraláson gondolkodunk, ami kb.: 6-700 km lenne ( a déli részre mennénk).

Kép
lara26

Lara, nyugodtan el lehet menni !

De mit keres itt még egy kismama ? :lol: Jó éjszakát !

mniki

Köszi!
A kismama még tömi a buci fejét a TV előtt és a kispapa gépel :wink:

Kép
lara26

Sziasztok, jó reggelt!

Lafika, nem tudom miért nem kapod meg, tényleg, a múltkor sem kaptad meg tőlem az irományomat. Rejtély.... A levél lényege annyi volt, hogy megköszöntem a segítségedet, s ha a János kórházas akciót nem tudom kivitelezni, akkor megkereslek. Még egyszer köszi a gyors segítségért!

Mamint, Mniki! A problémám az, hogy nincs beutaló, csak a vizsgálati eredményekben említi a dr. úr, hogy 2 hónap múlva meg kell ismételni az inzulin vizsg-ot. Szóban pedig megbeszéltük, hogy hívjam Terikét stb... de ugye ez a vonal már bedugult. Kitől kérhetek beutalót??? A háziorvos úgy tudom nem kérhet inz. vizsgálatot. Ezért kerestem volna magánlabort, de lehet, hogy ezt a csüt-öt inkább most kihagyom....?!
lyutka

Kép
Nagyon Boldog Születésnapot BOGINAK!!!!!!! Kép KépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Rambóka! Köszike,de semmi extra.....még nem jött meg 32.nap ,,,,,,,várom a mensit....aztán hsg!Gergő nagyon édes....néztem a másikban!
kandi72
Budapest III. kerület

Kép

jóóóó reggelt!

Megkérhetnék mindenkit, hogy ha a táblában változást kér bevezettetni, azt nekem priviben jelezzétek, mert néha nagyon nehéz visszaolvasni és megtalálni, ki mit akar....Köszike
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?