Jó reggelt!
Hú nálunk is viharok jönnek-mennek, ha nagyon dörög és villámlik kapcsolom ki a gépet
, de volt tegnapelőtt amikor jöttem volna és nem volt Babanet.
Nálunk meg az internetszolgáltató sem az igazi, olyan sokszor nincsen net, főleg ezekben az esős időkben
Kedden voltunk orthopédián, jól jött ki, mert aludt Esztike, és elkezdtem vetkőztetni, közben beszélgettünk a dokival. Mondom nagy lelkesen, hogy sokkal szebb a lába keveset fordítja befelé, erre a tündérkém elkezdett nyújtózkodni, amihez társul, két talpat összefordítani, úgy felhúzni az egész lábat
Ettől eltekintve, ténylegesen jobb a helyzet
majd fél éves korában kell ujra vinnem, addig tornáztatás.
Tegnap meguntuk a szemüvegre-várakozást is, hát már régen készen volt, csak spóroltak a telefonon
Esztike szeme hétvégén szépen helyrejött, de tegnapelőtt és tegnap megint kamillázni kellett. Majd ha most délelőtt is váladékozik, leviszem a tanácsadás végére, amikor már nem lesz gyerek
beteg gyerekek közé nem fogom vinni, mert úgysem hívnak be.
Én tegnap este is, meg most már napok óta olyan hulla voltam, másfél órás eperszedés után a derekam mejd leszakadt, a térdeim azok baromira fájtak. Hát minden tiszteletem azoké, akik egész nap képesek epret szedni. Nekünk tuti ez az egy gyümölcs nem lesz jó nagy területen-pedig imádjuk
A vasárnapi egész napos kapálás után nem voltam ennyire KO. ott csak szimplán elfáradtam
Szóval nem kell nekem Paint Ball
de egyenlőre semmiféle sportolást nem tervezek kipróbálni
néha ha a szakladok a kicsi után a cicijeim majd leszakadnak, és ez figyelmeztet, hogy nincs ugri-bugri
Málna
hú mennyi finom ebéd úszott el
sajnálom
A tábla nagyon szép lett
Icus
hú nemsokára itthon lesztek
Csajok esetleg abban az időszakban nem hoznánk össze a talit, akkor Icus is részt tudna venni
Vvviki
drukk az Uh-hoz
Most tüszőt is fognak nézni???
Sziszi
na, hogy érzed magad?
Ciciérzékenység nem biztos, hogy folyamatosan lesz. Nekem most az utolsó terhességnél volt sokáig érzékeny, de a többinél nem
(ja és most is nőtt a legtöbbet
csak az a baj, hogy ez nem maradandó
Candi
igérem ha lesz időm feltöltöm a legújabb képeket
bár most nincsen sok
Hú Te ebben a hónapban mennyi csemegét kapsz
reméljük hatásos lesz
de ezek szerint most már tuti, hogy ebben a hónapban inszem az nincs?
Vizespólóversenyt gondolom a férfiak nem bánták
Mókuska
Daninak adj egy nagy cuppanós puszit nevemben
olyan kis édi.
Kupakokat meddig gyűjtik az oviban? Gyüjtögetem ám szorgalmasan
Hoppá
egy kalappal péntekre, itt egy kis szerencsehozó lóhere
A majd leszakad a hasad érzés az ismerős, ebből az állapotból van két szuszogósam a szobában
Remélem Nektek is meglesz az eredménye.
Mamen
amikor én Adrit megszültem bejött a csecsemős a szobába, és rátette cicire a kisasszonyt, ha nem jól kapta el, levette. Szórakoztunk egy jó darabig, de megérte, nekem nem is volt sebes a bimbóm
Na ezt Eszterkével is eljátszom, mert cumi után néha a cicivel is cumizik. Na olyankor kiveszem a szájából a cicit, amit persze zokon vesz, de legalább jól kitátja a száját
Szopiidő le is fog ám csökkenni, mert amikor már más dolgok is érdeklik őket, esetleg nem ájul be hamar, akkor kb. 5-10 perc szoi után már csak szórakoznak.
Az én lányom azt szokta ilyenkor, hogy kifordul szétnéz, vissza bekapja a cicit, szív egyet, utána szétnéz és folytatódik. Na kb. 5 ilyen után büfizünk, nem szórakázunk
Egyébként szépen gyarapodtok. Mi majd jövő héten megyünk oltásra, majd akkor kiderül megint mennyit hízott, bár mi már minden fellétkor folyamatos mozgásban vagyunk
Meli
örülök, hogy Dénes olyan jókat alszik a babakocsiban. Azt nekem is szerették nagyon.
Ma végre megjön a naptej is amit rendeltem, és be is tudom kenni őt, bár csak amikor muszály akkor vagyunk kinnt a napon.
Pl. nálunk a tanácsadás 13-14óráig tart
kánikulában tök jó
Musz
a Te Esztered többet elvan már egyedül? A járókát sem szereti? Nekünk az is bejön. Ott szokott szaunázni a drágám, ugyanis a konyhán van felállítva, és ha egész délelőtt főzök igen csak melege van
de bírja.
Bea
mikor fogtok költözni??
Zsizsik
jó régen voltál már itt. Ha van időd írj bővebben is magatokról. Eszter most fog ballagni az oviból??
Régebben ha időm volt bekukkantottam a PCO-s topicba, de mostanában nincs időm
szóval írj ide is
Bocsánat attól aki kimaradt, de lemaradunk a suliból 3-ból 2-en még alszanak, abból 1 még cicizni is fog