Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boeske!
Drukkolok!! Kép

Kimma!
A peteérésről tudnék mesélni!Már régebben írtam,hogy Zalán akkor jött össze amikor meggyőződésem volt,hogy nincs peteérésem!!

Vera!!
NYUGI!!! Kép
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Jó olvasni titeket. Ezek szerint nem csak én vagyok ilyen türelmetlen, hogy a három hónapot sem bírom kivárni.
Úgy döntöttem, a héten végre elmegyek a dokimhoz, kérem az ilyenkor szokásos vizsgálatokat. Kedden nekiindultam, hát nem elmaradt a rendelés felújítás miatt? Csak két kőművest találtam a rendelőben. :shock: Ma pedig megjött ( műtét után a második), nem fog elmúlni jövő keddig. Kövezzetek meg, de én úgy döntöttem, hogy most már nem védekezünk. Persze, ahogy lehet, elmegyek a dokimhoz. Ha esetleg sikerülne teherbe esnem, talán a vizsgálati eredmények még időben kimutatnák, ha valami baj lenne, és gyógyszerrel lehetne kezelni. Nagyon felelőtlen vagyok?
Ducimami
ducimami
 
 


Jó Reggelt! :D

Ducimami!
Egyátalán nem vagy felelőtlen szerintem. :)
A szervezeted úgyis tudja ha már kész,ha meg nem úgyse esel teherbe,szerintem.És amit a Boeske mesélt?!Egyik ismerőse a 6 hetes kontrollra már ismét babásan ment!!!És minden Ok lett ,ahogy Boeske elmesélteSzóval... :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 

 
 

Sziasztok!

Panni!
A 6 hetes történet az én ismerősöm volt,én írtam Boeskének amikor izgult!

Ducimami!
Egyébként szerintem sem idő függvénye,hogy marad e a baba vagy sem!
Már azt is írtam (lehet ,hogy azt is Boeskének),hogy tudok olyan dokit akinek meggyőződése,hogy akár azonnal is lehet mert akkor egy teljesen új méhnyálkahártyád van!De dokihoz mindenképp menj szerintem előtte!

Sziasztok,Jutka
Vendég
 


Vera! Nem szabad parázni (mondani könnyű, de akkor is!) Dokihoz minnél hamarább, ha megvan a terhes teszt és a többi terhességre utaló tünet, aztán ő majd kitalálja hogyan tovább!

Ducimami, Penny! Szerintem nem vagyunk felelőtlenek! Valahol hallottam, hogy a palástfű tea erősíti a méhet, igy javítja a baba megmaradásának esélyét. Napi 1 pohár. :D

De mindenki döntse el maga, én mindnesetre jövő hónapban még ennyire se adok a védekezésre. Babára fel! :lol:
kislibus
 
 


Kimma! Szerintem azt a nincs is pé-t nem kéne ilyen kategorikusan kijelenteni! Még aztán csodálkozás lesz a hónap végén... :lol:

Kép
kislibus
 
 


Alziza!

Ja,akkor a te ismerősöd volt?Ok,bocsi,nem olvastam vissza,a lényeg,hogy van ilyen is és ez kicsit megnyugtató.
Egyébként a barátnőm dokija(Máv-ban)is azt vallja,hogy egyből lehet teherbe esni ,szintén a friss méhnyálkahártyára hivatkozva.Úgyhogy... :D

Én is megvárom az első pirit és utána nincs aki megállítson az akciókban :oops: Már nagyon várjuk hogy" bekapcsolhassuk gépezetet"..... :oops: :lol: :oops: :lol:

Kislibus!
És meddig lehet inni a palástfű teát?Csak azért kérdem,mert az E-vitamint is csak a babásodásig szabad állítólag szedni(peteérés elősegítő és beágyazódás segítő)mert utána bajt okozhat a babánál. :cry:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny! Ezt a teát a szülés megkönnyítése érdekében is javasolták anno a bábák, úgyhogy gondolom végig, de megnézem a Herbaria.hu-n !
kislibus
 
 


Kislibus!

Aranyos vagy :D
De jó tudni ezt a linket.

Boeske!

Láttam a képeieteket a másik topicon,nagyon szépek vagytok mindannyian :D :D :D

Látom építkeztek...... :? Mi is két éve építkeztünk,akkor lettem terhes a Kristóffal,akkor tettem le a jogsit és még a fősulira is jártam,ja és ott volt a 2 éves Márk.És én voltam egy-az egyben az anyagbeszrző, mivel a férjemnek dolgozni kellett.Akkor elég gáz volt de így utólag már szép emlék :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hát nem tudom, hogy honnan vette az illető az ötletet, mert én cak ezt találtam:

Forrázatát hasmenéses állapotokban, cukorbetegségben, erős havi vérzésekben fogyasztják.
Külsőleg vérzéscsillapítóként használják. Hasonló gyógyászati értékű faja a bozontos palástfű.


Viszont ha rendezi a havi vérzést, akkor nyílván valamit helyre tesz oda bent. Esetleg a méh nyálkahártya csak vékonyabb rétegben válik le, így eleve nagyobb méh nyálkahártya indul fejlődésnek, legalábbis ezt tudom elképzelni. Ha viszont vérzéscsillapító az koraterhességben kifejezetten jó lehet, pláne, ha valaki ez előző babával vérzett. De ezt már csak én gondolom. Ártani nem fog az tuti, úgyhogy kipróbálom. De csak mézzel szabad édesíeni!
kislibus
 
 


Hú! Mi is házvásárláson gondolkodunk, egyenlőre még nem találtuk meg az igazit. Építkezésbe nem merünk belefogni, egyrészt a leendő baba miatt, másrészt nem tudom jobban járnánk-e, ráadásul arra csak utólag kapnénk hitelt, ha már 80%-ra kész, annyi pénzünk meg nincs, hogy ennyire kész állapotba tudjuk hozni önerőből. Pedig lehet az volna az igazi. Megosztanátok ezzel kapcs. a tapaztalaokat?
kislibus
 
 


Sziasztok lányok!

Sajna csak most engedett be a babanet, itt dekkolok már mióta :!: :evil:

Kislibus!

Ezt találtam a palástfűről:

FITOTÉKA
Boldogasszony palástja


A palástfű (Alchemilla vulgaris) levelének formája egy általvetett köpenyre vagy palástra hasonlít, mint azt a régi, Máriát ábrázoló képeken lehet látni, emiatt népies neve: Boldogasszony palástja.



A palástfű (Alchemilla vulgaris) levelének formája egy általvetett köpenyre vagy palástra hasonlít, mint azt a régi, Máriát ábrázoló képeken lehet látni, emiatt népies neve: Boldogasszony palástja. A levelek tölcsér alakú mélyedéseiben minden reggelre ezüstösen csillogó vízcsepp gyűlik össze, ezt az „égi harmatot” régen az aranykészítéshez nélkülözhetetlennek tartották. Amióta a kereszténység létezik, Szűz Mária áldása van rajta. A palástfű elsősorban a nők gyógynövénye.

Belső használata

a erősíti a méhet (szülés előtt és után egyaránt alkalmazható),

a szabályozza a rendszertelen menstruációt,

a enyhíti a klimaxos tüneteket,

a alkalmazható a fenyegető vetélés elkerülésére,

a jó összehúzó szer hasmenés ellen.


Külsőleg

a fehérfolyás, hüvelyviszketés ellen,

a sebek, gyulladások, kelések gyógyítására,

a arcbőr ápolására,

a fogínyvérzésre használhatjuk.


A palástfű házi alkalmazása

Drogja a virágzó, föld feletti része, ebből készíthetünk:

1. Forrázat: 1 evőkanálnyi szárított palástfüvet 2 dl forrásban lévő vízzel leforrázunk, 15 percig állni hagyjuk, leszűrjük. Szokásos adagja naponta 3x2 dl. Túl erős vérzés esetén készítsük a forrázatot 2 evőkanálnyi drogból, továbbá társíthatjuk szúrós gyöngyajakkal és orbáncfűvel. A palástfű teáját rendszeresen fogyaszthatjuk, mellékhatása nem ismeretes, de szülés előtti alkalmazását mindenképpen beszéljük meg kezelőorvosunkkal.

2. Tinktúrakészítés: Egy befőttesüveget félig megtöltünk apróra vágott friss, virágzó palástfűhajtással, 90 fokos alkohollal felöntjük. Két hétig érleljük, majd leszűrjük, az ázalékot jól kinyomkodjuk és desztillált vízzel 40 fokosra hígítjuk. Menstruációs panaszok, klimaxos tünetek enyhítésére teába csepegtetve (3x10-21 csepp) fogyasszuk.

3. Az arcbőr tisztítására, a kitágult pórusok összehúzására krémet készíthetünk belőle: a legegyszerűbb eljárás, ha a saját megszokott krémünkből 2 grammnyit külön tégelybe teszünk, és egy kávéskanálnyi tinktúrát hozzáöntve jól elkeverjük. (Ha van gyógyfűprésünk, a friss növény préslevét tesszük a krémünkbe.) A palástfű rendszeres használatával bőrünk rugalmas és bársonyos lesz.

Pusz,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Kimma!

Lehet hogy veszek én is ilyen teát holnap!

Boeske!

Én is megnézetem a képeket, aranyos a 2 törpéd, és szeretnék úgy kinézni most (gyerek nélkül) mint te 2 gyerek után. Hogy csinálod? Bár azt mondják már 1 gyerek után is rohangálhatsz egész nap, pláne 2 után. (Nesze nektek aerobik termek!)

Ducimami!
Előtte szerintem is menj el dokihoz, de aztán ha minden rendben akkor mindent bele.

Lányok én délután a takarítás után annyira kidőltem, hogy lefeküdtem aludni délután (ilyet utoljára bölcsis- ovis koromban csináltam), és 4 órát egyfolytában aludtam.

Jutka!
Tudom hogy nyugi, kösz a mosolygó figurát, aranyos! Jövő héten szerdán kéne megjönnie, jelei még nincsenek, ha nem jön meg már másnap tesztelek, remélem nem túl korai.


Üdv mindenkinek: Vera
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Lányok!Mennyire vagytok jártasak a fogyasztóvédelmi dolgokban?
Segítsetek ha tudtok!
Olyan babakocsim van aminek a vázára külön lehet rákattintani a hordozót.A vázhoz külön kellett mindent megvenni így a tetőt is ami egybe van építve az esővédővel.Ez került 18.000 Ft-ba.Most a tető belsejéről elkezdett leválni a fólia,nem nagyon de mi van ha tovább válik? (akkor beázik!)Februárban vettük a tetőt tehát még van rá garancia!
A kérdésem az lenne ennyi körítés után,hogy szerintetek ezt vissza kell cserélniük?
Mennyire nyissam ki a szám ha holnap vissza viszem?Nem nagyon értek ehhez!Vagy hagyjam,hogy kermibe küldjék vagy ilyesmi?
Ki ért ehhez?
Előre is köszi ha válaszoltok!

Ja!!A gyógynövényteákkal azért vigyázzatok!Én már jártam pórul!


Sziasztok
Vendég
 


Alziza!

Én annyira nem vagyok jártas a fogy.véd.dolgokban de ha engem kérdezel én tutira visszavinném!!És kinyitnám a számat is,főleg,hogy még garanciális!

Kislibus!

Mi meg pont azért építkeztünk mert jobban kijöttünk pénzileg mintha készen vettük volna.Vagy te használtról írtál??
Azzal meg nekem az volt a bajom,hogy mégse olyan mint amit mi szeretnénk.Ha meg az ember átalakítja,akkor már majdnem építhetne újat abból a pénzből és arra meg még az egész szoc.pol.se jár csak azt hiszem a fele(?)vagy még az se?!
És miért kéne kész lenni a 80%-kal???????Miért írod,hogy csak utólag adnak rá hitelt?????
Valamit nem jól tudsz.
Mi eladtuk a lakásunkat,abból a pénzből kifiz.a kocsit és megvettük a telket(ami rohadt drága mifelénk,sajna)szóval még így is,hogy ikerháznak vettük közösen a barátokkal,még így is csak 4 milla maradta aházra.Na ebből nem igazán lehet 80%-kot produkálni,de nem is kellett.30%-ot kell ahhoz megcsinálni,hogy elkezdjék utalni a hitelt.Mi 10 millát vettünk fel+2milla a szocpol.
Szívesen segítek még ha van kérdésed,eléggé kiokosodtam az építkezés alatt+na meg anyukám is az OTP -ben dolgozott évekig.
Így utólag szerintemmegérte építkezni,de nem vállalkozóval kulcsrakészen,mert úgy 2-3 millát lehúznak az emberről,hanem mindent külön mesterekkel,vagy amit lehet önerőből,mindig felügyelve,anyagot beszerzeve....szóval mesélehtnék :wink:

Bocs hogy iyen hosszú lettem építkezés ügyben....... :oops:

Jó éjt! :D

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Panny!
Igen, építkezünk, de "csak" bővítjük édesapám házát. (Azért írtam idézőjelbe, mert a bővítés nagyobb lett, mint az eredeti ház.) De így is jól jártunk, telket nem kellett venni. 2-3 hét, és költözhetünk is.

Vera!
Én mindig ilyen alkatú voltam, de ne aggódj, nekem is vannak zsírpárnáim, csak azok nem látszódnak a képen. :) Fürdőruhás képet nem tennék fel, az biztos. :)

Alziza!
Szerintem is cseréltesd ki. Ilyen hamar nem mehet tönkre.

Na. du. megyek orvoshoz. Úgy érzem, most minden rendben lesz.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske!

Nagyon drukkolok neked :!: ++++++++++++++
Várjuk a beszámolót!!! :wink:
Kép

Puszi,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Alizia!
Talán tudok segíteni: minőségbiztosítási asszisztensként dolgozom, reklamációk kezelésével foglalkozom, igaz gyógypapucsokkal, de talán tudok segíteni.
Gar. általában 6 hónap, v. 12hónap. Blokkal együtt kell visszamenni az üzletben. Az üzletben felvesznek egy jegyzőkönyvet (3pld) egy a tied, egy az üzleté, egyet pedig a cuccal együtt küldenek vissza a gyártóhoz. A boltos köteles (elméletileg) visszavenni az árút, és a gyártóhoz küldeni. ( van aki szla nélkül szerzi be vagy kéz alól, ekkor vannak gondok).
A gyártó cég minőségbiztosítója vizsgálja felül az árút, majd nyilatkozik hogy javítható, cserélik, vagy jóváírják, vagyis visszakapod az árát. Ajánlottan 15 napon belül el kell az ügyet intézni. Azt a tényt fogják vizsgálni, hogy a keletkezett hiba már a gyártás során jelen volt-e, vagy használat közben jött létre. A gyártó jóhiszeműségén és jóindulatán múlik minden. Mi általában elfogadjuk a reklamációkat, de ha nagyon akarnék lehetne kötődni, de nem éri meg a feszültség és a stressz miatt.
Ha fogyasztóvédelmis herce-húrcába belemész, tudni kell, hogyha a hibát jogosnak találják a gyártó cég fizet, ha elutasítják neked kell megtéríteni a költségeket, ami nem egy pár forint sajnos.
Remélem tudtam kicsit segíteni
Pusz
Nyusz

Boeske! Várjuk a tuti híreket!!!!

iwiw: angyalkáink az égben
nyuszifülû
 
 


Alziza!

Szerintem is vidd vissza az árut és nyuszifül nagyon részletesen leírta hogy mit kell csinálni. Ha gondolod elkísérlek, mert ilyen reklamációs probléma esetén nekem mindig nagy a szám (anyám szerint ügyvédnek kellett volna mennem).

Ha nem akarnak veled foglalkozni kérd a vevői reklamációs füzetet! Az sokszor segít!

Boeske!
Nagy- nagy drukk neked délutánra, minden rendben lesz.


Vera
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Háát, nem kaptam megnyugtató híreket, a petezsák 10 mm-es, de még embrió nem látható benne. Kb. 4 és fél hetesnek látszik. Tekintve azt, hogy a későbbi megtermékenyülés kizárt, nem túl bíztató a helyzet.
Az viszont jó hír, hogy a petezsák ép, méhszáj zárt, ennek is örülni kell.
Jövő hét hétfőn újabb UH, hátha csak elbújt a csintalan kölyke.
Pénteken meg elmegyek vizsgázni. :(

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske!

Ilyen korai terhességnél még simán "elnézhetik a korát".
Az is lehet hogy nem volt nagyfelbontású az UH. Nekem az előző terhességemnél az 5. héten a doki még azt sem látta, hogy a petesejt beágyazódott, csak annyit látott, hogy kicsit vastagabb egy helyen a nyálkahártya.

Olyat is hallottam, hogy orvosok más-más korúnak becsültek ugyanazon magzatot. Volt akit a 7. -8. héten ki akartak kaparni mert nem volt szívhang, de Ő még akart várni 1-2 napot, és láss csodát ennek a bébinek azóta (mióta megszületett) erős szívhangja van.
Szóval NO PARA előre. Drukkolunk majd mi helyetted, neked nem szabad aggódni, ezt hagyd meg nekünk a többieknek :wink: .....

Vera
nagy vera
 
 


Boeseke!

Szerintem se aggódj,mert ilyen korai terhességnél simán belefér az egy hét elcsúszás(mert ha jól látom csak egy hét a difi)szóval NO PARA!!!!!!!! :D :D :D :D

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Boeske!
Ne csináld már! Te vagy a " példaképem"!Előkerestem a kisfiam uh leleteit. 5.2 hetesen 9 mm volt a petezsák. És embrió még nem látszódott, csak a szikhólyag. Én bízom benned!
Ducimami
ducimami
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek elszámoltam magam: ma van a ciklusom 30. napja, ma kellett volna megjönnie és nem holnap!, de még semmi pöttyözés nincs.
A hőm szájban mérve 36,7, és megmértem hüvelyben is ott: 36,9.

Iszonyatosan fáj a fejem meg enyhén émelyegtem ma reggel.
Lehet hogy csak beképzelem megint az émelygést? A melleim nem fájnak, csak fáradt voltam tegnap du. egy kicsit, de az alapból is előfordulhat.
Puszi mindenkinek!
Vera
nagy vera
 
 


Vera!
Gyorsan egy tesztet! Amúgy mennyi szokott lenni a hőd a ciklus második felében?
Ducimami
ducimami
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a bíztatást! Igyekszem összeszedni magam, hiszen még tényleg nincs veszve semmi. Csak hát tudjátok, a rossz tapasztalatok.....
Az ilyenkor 5 mm-es petezsákokat elvesztettem, a 15 mm-esekből születtek a fiaim. :) Na, most mondjátok meg, a 10 mm-essel mire számíthatok...
Az UH nagyon jó minőségű, remélem, hogy csak bújócskázik velem a kis embrióm. :)

Vera!
Szerintem sem ártana egy teszt, így, vagy úgy, de megnyugodhatsz.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske!

Persze hogy csak bújócskázik :wink: a kis kópé :D
Nem kell aggódnod, sok kismamánál a 6. hétig csak a szikhólyagot látják a dokik :wink:
És még ők fel vannak felháborodva, hogy miért jött olyan korán kontrollra :D

Vera!

Tesztet kérünk! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusz,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!

Boeske!
Akkor a 10 mm az pont a kettő között van (Na,hogy kiszámoltam?)
Tehát rendben kell,hogy legyen!! :lol: :lol: :lol:

Vera!
E-mail!!! :lol:

Lányok!!
Köszi a segítséget!Vissza vittem a tetőt!
Azt mondta a nő,hogy majd ők elküldik szervízbe,ahol megnézik és eldöntik,hogy megtudják e csinálni vagy kicserélik.Azt mondja ez kb.3 hét!!Erre kérdezem tőle,hogy addig mi a fenét tegyek a gyerek feje fölé ha esik az eső vagy tűz a nap?
Azt mondja,hogy azt ő nem tudja!
Na jó akkor majd én elviszem a szervízbe!Adott egy számot!
Felhívtam,beszéltem egy pasival aki nagyon rendes volt4Mondta,hogy vigyem el 1-2 óra vagy max.1-2 nap ha megtudja csinálni!De szerinte ezt nem is lehet javítani,lefotózzák,elküldik a gyárnak és kicserélik!A tetőt viszont addig használhatom!Na kíváncsi leszek mi lesz ebből!Most már csak a férjemnek kell ráérnie ugyanis a Soroksári úton van a szervíz én meg Újpesten!
Tegnapi nap csúcspontja:ketté tört egy fogam!Hurrá! :cry:

Na,sziasztok!
Vendég
 


Boeske!

Hüvelyi vagy hasi UH volt? Mert azt hallottam ott is van különbség: a hüvelyi mintha "érzékenyebb lenne".

Alziza!
Akkor muszály elmenni a fogdokihoz. Nekem egyébként az egy rémálom, már régóta halogatom énis, mert rettegek tőlük. (általános iskolás korom óta nem voltam ott.)

A tesztelést holnap meglátom: ha leesik a hő akkor nincs értelme, ha meg nem akkor megcsinálom. CSak utálok csalódni..... :(
Az alaphőm egyébként a ciklus első felében: 36.3 körüli, a másodikban meg 36.7 volt, de szájban mérve. Kicsit alacsonynak tűnik a terhességi 37.1- meg efölötti értékekhez képest :cry:

Majd meglátjuk.

Vera
nagy vera
 
 


Vera!

Nem kicsi, mivel szájban méred. :wink: Úgyhogy várjuk a teszt eredményét :!: :D

Pusz, Kimma

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!

Csajok,gondoljatok rám holnap reggel 7 és 10 óra között,államvizsgán leszek..... :?

Már nagyon várom,hogy megjöjjön,hogy végre élesben indulhat a ciklus.Holnap lesz egy hónapja a műtétnek de semmi jelét nem adja,hogy megjönne.Még soha így nem vártam :?
(azért halkan,nagyon halkan megjegyzem,hogy mi már nem tudtunk várni és elkezdtün próbálkozni egy hete.)Van orvos aki szerint a 3 hét elég,hát én rá halgattam..... :oops: A lelkemnek jó, hogy már tehetek az ügy érdekében,iszonyú a semmittevés.Remélem nem botránkoztok meg rajtam nagyon...... :oops:

Megyek még tanulni.

Mindenkinek jó éjt!! :D

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni!

Legyél ügyi! :D
Drukkolok!

Kép

Pusz, Kimma

Kép
kimma
 
 


Kimma! Köszi a segítséget a teával kapcs. ! Szerintem belevágok egy kúrába, nem literszám akarom inni, csak egy bögrényit naponta.

Panny! Szúrkolás megy ezerrel !! Bemész, és hipp-hopp már túl is leszel rajta egy 5el! Hát nekünk nincs szocpol, a korábbi lakot se akarjuk eladni, így nincs annyi önerőnk amennyi kéne. Ezért gondolkoztunk használtason. De azért a 30%-ot jó tudni!

Boeske! Szerintem se aggódj, nőni kezd az a pici amint el mered hinni, hogy minden okés lesz! 10mm az mégse 5! És már szikhólyag is van.
:D

Többiek puszi és drukk!
kislibus
 
 


Kislibus!

Örülök ha segítettem :D
Azért valóban ne literszámra inni, mert minden gyógyteát mértékkel kell fogyasztani (tulajdonképpen gyógyszerek :wink: )

Pusz,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!

Sajnos - lett a teszt :cry: , de a hőm még mindig 36,7 volt, meg émelyegtem ezerrel tegnap este és ma reggel. Meg a méhem is fáj, szúrkál....
Ma volt a 9. nap ovuláció után, remélem csak arról volt szó, hogy még korai volt a teszt (a múltkor is először egy - majd egy + volt az arány)!
Egyébként azt álmodtam, hogy zebra csíkos lett, és olyan jó volt felkelni reggel.

Panny!
Drukk ezerrel, meg a kínai nagyhadsereg évi termését kívánom neked :wink:
Azt meg tökéletesen megértem, hogy nem bírtatok várni! :P
Kislibus!
Azért szerintem is óvatosan és mértékkel azzal a teákkal!


Üdv mindenkinek:

Vera
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Vera!
Sajnálom! :( A többit leírtam e-mailben! Kép

Panny!
Hajrá! :lol:
És nem botránkzunk meg rajtad!Sok sikert a vizsgához aztán meg a próbálkozáshoz! Kép

Kislibus!
Vigyázz tényleg a teákkal!

Na megyek vasalni aztán meg főzni mert ma van a lányom szülinapja és a kedvencét kell főznöm mire jön a suliból!

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!

Vera!
Hátha korai volt még a teszt. Drukkolok.

Alziza!
Boldog születésnapot Zinának!

Panny!
Gondoltam Rád. Jól sikerült?

Jelentem, rendbejöttem. Továbbra is úgy érzem, hogy minden OK, persze ez még megváltozhat, de egyelőre nem izgatom magam többet. és lehet, hogy vizsgázni sem megyek pénteken.
Ma majdnem meglátogatott a róka koma, alig bírtam ebédet főzni.

És hogy még legyen jó hír: hétvégén befejezik a burkolást, úgyhogy jövő héten költözhetünk.:)

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!

Boeske!
Zina köszöni szépen!
A rókás dolog pedig szerintem jó jel! :D
Jó nektek,hogy költözhettek!Mi még a lakásfelújítás közepén vagyunk és ezután jön a padlástér!De most valószínűleg leállunk mert a barátnőmék júli 12-én kimennek Amerikába és az ő lakásukba beköltözhetünk amíg a padlásteret csinálják!Így legalább nem a nagy mocsokban kell laknunk!De én már most nem bírom!! :(

Sziasztok
Vendég
 


Boeske! Örülök, hogy jobban vagy! Rokakoma jó, mind szeretjük :lol:

Panny! Diploma zsebben ugyi?

Lakásprojekt mndenkinek alakul látom. A babaprojekt is alakulgasson szépen!

:lol:

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok!

Vera!
Reméljük még korai volt a teszt!Bízni kell :!: :wink:

Panny!
Gondoltam rád :wink:
Hogy vészelted át?

Puszilok mindenkit,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!

Panny!
Mi újság?
Remélem minden jó! :lol:

Jó éjszakát!
Vendég
 


Hello! :D

Először is mindenkinek nagyon köszzi a drukkokat :D :D

MEGVAN...4-es lett a diplomám!!!5-re védtem de mivae az egész 4 év átlaga számít így összességében 4-es lett.Szerintem teljesen OK!Nagyon klassz,hogy végre kész mert kicsit húzós volt ez a 4 év."Leszültem" két gyereket,felépítettünk egy házat,költözködés kétszer,jogsit is ez alatt csináltam meg,szóval kicsit sok.volt.De az biztos,hogy anyu nélkül nem ment volna,ő is megérdemel egy diplomát a gyerekvigyázásból :D

Mostmár minden sikerül,csak a babának kell sikerülni és tuti a happiness!!!! :lol:


Vera!
A pé utáni 9 .nap nagyon korai teszetlésre,nem??Szerintem csak azért lehetett -,nem?!

Boeske!
Örülök,hogy jobban vagy lelkilegé s aróka koma látogatás akülön jót jelent!!! :wink:


Mégegyszer köszi a drukkokat mindenkinek,édik vagytok :lol:


Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!
NAGY-NAGY GRATULA a DIPLOMÁDHOZ! Szép eredmény az utóbbi 4 éved, csak így tovább, a baba is meglesz!!! :D

Kimma te megkaptad már a hormon eredményeket? Én ma voltam a 32. napi vérvételen, ami egyben azt is jelenti, hogy még mindig nem jött meg, és a hőm fenn volt 36,7-en.

A Doki azt mondta jövő héten szerdán találkozunk, aznap csináljak még egy tesztet megbeszéljük az eredményeket, és még ne éljem bele magam semmibe :( :(
Az viszont nem jó hogy már nem émelygek meg nem fáj a mellem!
Nem mintha olyan jó lenne émelyegni....Lehet hogy megint csalódok és pofára esek, és csak egyszerűen késik mert zavart a ciklusom. Most ehetem a körmeimet egész hétvégén, drukkoljatok hogy ne jöjjön meg!

Alziza!
Kitartást, július 12 mindjárt itt lesz (mondom ezt én, aki alapból türelmeten ember vagyok) . A padlástéren is kialakítotok szobát?

Sziasztok!
Vera
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Panny!
Gratulálok! Kép

Vera!
Igen a padlástérre is megy 3 szoba és egy zuhanyzó!
Alul pedig falbontás mert a nappali egybe lesz az étkezővel!Úgyhogy itt akkora mocsok lesz,hogy nem lehet itt lakni.Most ez kapóra jött,hogy a barátnőmék kimennek mert albérletet tudod mikor találtunk volna rövid időre,3 gyerekkel és egy kutyával? :roll:
A héten hozza az építész a terveket!

Sziasztok
Vendég
 


Alziza!

Az igen, majd takarithatsz! :)

Ennyi sok szobába a 4. baba is beférne :wink: .
Milyen kutyátok van? Imádom Őket, otthon vidéken (Somogy) anyukámnak van egy spánielje, aki a szívem csücske, de a kis "dög" tudja ezt és ki is használja.
Jók ezek az animációk amiket csatolsz, honnan szeded őket?

Üdv: Vera
nagy vera
 
 


Alziza!

Az igen, majd takarithatsz! :)

Ennyi sok szobába a 4. baba is beférne :wink: .
Milyen kutyátok van? Imádom Őket, otthon vidéken (Somogy) anyukámnak van egy spánielje, aki a szívem csücske, de a kis "dög" tudja ezt és ki is használja.
Jók ezek az animációk amiket csatolsz, honnan szeded őket?

Üdv: Vera
nagy vera
 
 


Vera!
Még nincs meg az eredmény, de ez amúgy csak TORCH volt, kedden nézik csak a hormonokat :cry:
Nagyon-nagyon drukkolok :!: :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alziza!
Nem semmi ennyi szoba :!: Lesz mit dolgozni majd, nem irigyellek :D

Panni!
Gratulálok, ügyi vagy! :wink: :D :D :D

Kép
kimma
 
 


Boeske!

Jó dolog a rókakoma, legyen még a közelben! :wink:

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!

Vera!
Mindíg volt kutyám!Imádom Őket,de most egy kicsit gondban vagyok!
A mostani kutyám Ziggy egy 8,5 éves yorki.Sajnos tavaly leesett az ágyról mert soha nem bír magával!Nagyon pici termetü (1,70 kg) és az ütés nagyon nagy volt!Azt hittük,hogy ott azonnal elpusztul!Nem tudott lábra állni csak kúszott!Rohantunk vele az állatorvoshoz,csináltak nála egy röntgent de nem találtak semmit!Kapott szteroid injekciókat,hogy hátha van vérrög az agyában és így könnyebben felszívódik!Aztán rá fél évre elkezdett homályosodni az egyik szeme és sajnos most már a másik is!Gyakorlatilag nem lát!A baj az,hogy ettől tök agresszív lett!(mondjuk soha nem volt egy nyugodt kutya)Most tudom,hogy a megoldás az lenne ha elaltatnánk( a gyerekek miatt) csak ez nem olyan egyszerű!

Bocsi,hogy ilyen hosszú voltam!

Az animációkat részben a tesómtól szereztem!De van egy oldal (letöltés lap.hu) onnan is van egy kettő!

Sziasztok Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Az előbb írtam és eltűnt!

Zalcsika ma átrendezte a napját és ezzel az enyémet is!
Még 3× szokott aludni,de ma egyet kihagyott!Így délután 3-1/4 6-ig aludt!
Most viszont még mindíg fent van!Mókázik az ágyában!Tapsol,táncol,berreg kukucsol!Ha odamegyünk akkor pedig hangosan kacag!
Na egyszer csak elalszik! Kép

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.07 12:20-kor.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?