Alziza!
Én annyira nem vagyok jártas a fogy.véd.dolgokban de ha engem kérdezel én tutira visszavinném!!És kinyitnám a számat is,főleg,hogy még garanciális!
Kislibus!
Mi meg pont azért építkeztünk mert jobban kijöttünk pénzileg mintha készen vettük volna.Vagy te használtról írtál??
Azzal meg nekem az volt a bajom,hogy mégse olyan mint amit mi szeretnénk.Ha meg az ember átalakítja,akkor már majdnem építhetne újat abból a pénzből és arra meg még az egész szoc.pol.se jár csak azt hiszem a fele(?)vagy még az se?!
És miért kéne kész lenni a 80%-kal???????Miért írod,hogy csak utólag adnak rá hitelt?????
Valamit nem jól tudsz.
Mi eladtuk a lakásunkat,abból a pénzből kifiz.a kocsit és megvettük a telket(ami rohadt drága mifelénk,sajna)szóval még így is,hogy ikerháznak vettük közösen a barátokkal,még így is csak 4 milla maradta aházra.Na ebből nem igazán lehet 80%-kot produkálni,de nem is kellett.30%-ot kell ahhoz megcsinálni,hogy elkezdjék utalni a hitelt.Mi 10 millát vettünk fel+2milla a szocpol.
Szívesen segítek még ha van kérdésed,eléggé kiokosodtam az építkezés alatt+na meg anyukám is az OTP -ben dolgozott évekig.
Így utólag szerintemmegérte építkezni,de nem vállalkozóval kulcsrakészen,mert úgy 2-3 millát lehúznak az emberről,hanem mindent külön mesterekkel,vagy amit lehet önerőből,mindig felügyelve,anyagot beszerzeve....szóval mesélehtnék
Bocs hogy iyen hosszú lettem építkezés ügyben.......
Jó éjt!
Panni