Kukk!
Fúúúúúúúj, Mea!
úgy kell nekem, aki ritkán jön, annak kakit a képébe!
De gratulálok Livinek, nagyon ügyes kiscsaj!
Csibi ontja az infókat (na most lebuktam
), hogy mi minden történik veletek! A rémes sztorik rémesek
, a többi meg juhéjj!
Én még mindig elvagyok, mint a befőtt, már úgy nézek ki, mint akinek behúztak, olyan karikásak a szemeim a sok fotós hülyeségtől! de élvezem, mindenki más kárára
!
Nyulam is jól van, bár kezd irtó erőszakos lenni és főleg hisztis! Csibi erről is mesélhetne, bár a főatrakciónál angolosan távozott a Mom parkban lévő DM-ből ,ahol is az én édes, drága jógyerek nyulacskám megmutatta, hogy milyen is az a hiszti, amit addigcsak a filmeken látthatott mindnenki!Nagyon kemény volt, de a legkeményebb az volt, ahogy mindenki más nézett rám
, majd megöltek a szemeikkel, amiért biztosan egy gonosz anyuka vagyok, hogy a gyerekem így szenved! (cukorkát, rúzsokat és minden egyebet igyekezett lepakolni az összes polcról én meg nem engedtem... a parkolóig húzta a taknyiját maga után! isteni volt, próbálja ki mindenki, aki úgy érzi, hogy megérdemli!
)
És a természetesen az éppen akkor totál teli üzletben úgy nézett ki, hogy senkinek sem volt gyereke vagy már elfelejtették milyen egy kiadós hiszti vagy...csak az én nyuszim ilyen???
A legkeményebben egy kismama nézett, na neki odavágtam volna, hogy beszéljünk egy év múlva
!
Amúgy nincs sok gond Kisnyuszival, csak dobál mindent mindenkinek és mindenhonnan
(ebből kapott ízelítőt szegény Fanni is, de az alattunk lakók sem panaszkodhatnak, minden nap meglepjük őket is valami kis aprósággal,pl.: egy nagy fa láda tetejével.....ripityára törött és mindezt fél pillanat alatt véghez vitte a gézenguzmi!
)
mostanában sok ilyen jel jelenik meg az életemben
Azért rémes dolgok velünk is történtek: Nyuszit egy délutáni alvás alatt agyoncsípkedett valami vagy valamik, de nem kicsit!!! Hanem nagyon!!!!Annyira, hogy alig tudott lábra állni, merthogy a két lábfejét ették meg és barack nagyságúra dagadt minden csípés, még a talpán is!
Az oké, hogy örökölte tőlem ezt a bőrérzékenységes dolgot, no de ennyire!
Kaptunk rá szteroidos kencét, azért attól hamar lementek a puklik,de még most is látszódnak!Képzelhetitek, hogy akkor hogy nézhetett ki: tiszta vörös,lila,zöld és sárgás is volt, ahol a csípés volt!A dokinénik szerint ilye a mérgeshangyák tudnak,több se kellett,Nyuszi aludt anyuméknál én meg kiírtottam még a lábnyomukat is....igazából nem találtam semmit és senkit, de valami volt az biztos!
Viszont nagyon ügyes már, egyre több szót mond vagy próbál mondani,persze még mindig az idiótább szavakkal szimpatizál jobban, mint pl.:szappan,dió,trikó vagy Csibitől eltanult szappanbuborékozás közben használt PUKK-PUKK-PUKK-ot,amit akkor mond a legédesebben, ha már befejeztük a műveletet és ő bánatos hangon ismételgeti, mert folytatná!.... nem normális!
A bukfenc már nem elég neki,most a kézenállást gyakorolja és minden egyéb talajtornához hasonlító mozdulatsort!
Lehet a dobálás is a jövőbeli olimpiai versenyszám előbegyakorolása....akkor hagyom dobálni tovább!
(már megint ez a jel
)
FÜTYI!!!!! ANGI!!!!!
a mi doki nénink is a kedvesebb és humánusabb fajtából van, így nem műtünk, hanem finoman kibontogatunk!a szerintem iszonyatosan letapadt fütyire azt mondta, hogy ugyan már és mi is kaptunk kencét és bevallom azóta valóban kezd kinyílni, a következő hónapban neki is lát a bontogatásnak!
Mi van még?
jaaaaaj, nemtom!
Ja!!!!!! szerdán utazom Rómába!!!!!
és csak vasárnap jövök vissza!!!!
és a nővéremmel!!!!!
és nyuszim nélkül!!!!
fele időt apjával, másik felét anyumékkal és a uncsicsajokkal tölti, remélem nem kapok majd ki nagyon tőle, ha visszajövök(attól nem félek, hogy jól érzi e majd magát!Bámulatos, ahogy vigyori fejjel beül anyumék kocsijába és integet, hogy ez milyen szupi,végre buli vanfejjel!
)
Szóval én meg Róma, már nagyon várom,báááááár
, ha újra kérhetnék szülinapi ajándékot most lehet egy új fényképezőgépet kérnék
,tudom rémes vagyok, de most mit csináljak!
Azért szenvedni nem fogok, megigérem!
Megyek lassan én is aludni!millió puszi nektek és majd jövök élménybeszámolni....eskü!