Sziasztok!
Vagyok vagyok csak ez a szupi idő mindig kihív minket a kertbe és úgy el vagyok maradva mindennel itthon mert ugye az emeleti lakás átka, hogy kénytelen vagyok
lent lenni a gyerekekkel. Este meg ha feljövünk akkor próbálom a lakást helyrepofozni de baromira nem megy aztán mire elalszanak ezek a büdösek addigra örülök, hogy nyugi van. Ezt képes vagyok kb fél órát élvezni aztán bealszom a fotelban itt kint apa felébreszt, hogy menjek már be az ágyba én meg morgok mint egy bolhás kutya mert teljesen fel tudok háborodni, ha felébresztenek de persze akkor is kapna ha nem szólna és én itt kint aludnék...
Szóval:
Minden drága kis tündérnek nagyon boldog születésnapot és névnapot kívánunk!
Hát nem semmi, hogy mennyire nőnek ezek a drágák. Tényleg még csak most volt, hogy kibújtak aztán már egyre több a gyertya a tortán. Még szerencse, hogy mi nem öregszünk ilyen ütemben képzeljétek az milyen durva lenne
.
Andi!
Hidd el nagyon jól fogja magát érezni Lőrinc az apájával. Igaza van a Gyöngyinek, hogy "sajnos" ez csak nekünk ilyen rossz. Ezek a kis büdösek sokkal könnyebben veszik az akadályt mit mi az hinnénk (hál istennek). Mondjuk nálunk a Tami akkor nagyon sírt mikor a látogatás végén nekik haza kellett jönniük így a párommal megbeszéltük, hogy a Tamival csak telefonon beszélek és nem hozza be majd csak akkor amikor már mehetünk haza. Nálunk ez nagyon bejött mert a Tami nagyon édesen mesélt a telefonban mindent, hogy nekem is sokkal könnyebb volt azt hallani, hogy mennyire jó a kedve. Persze aztán mikor jöttünk haza olyan furcsán nagnak tűnt a Tami mert nem láttam 3 napig és az Edóka meg velem volt egész nap így az ő méreteit teljesen megszoktam és a Tami hozzá képest olyan oltári nagy volt. Tényleg te hol is szülsz? Már lehet, hogy írtad csak nem emlékszem
!
Ildi!
Azért te is tehetsz fel képeket a gyerkőcökről nem csak a pocakosok!
Különben tényleg nagyon durván újraéli az ember a sajátjai születését amikor valaki más vár babát. Ja tényleg a krém.... te mit tudtál meg, hogy annak mi a neve?
Kriszti!
Téged is Isten éltessen sokáig. Húha jogsi...., gondolom jó sokba kerül manapság mert még mikor én csináltam már akkor sem arról volt híres a téma, hogy valaki megússza 100 alatt....!? Hogy tetszik a kinevezéses pozíciód? Sokat változott így a munkád?
Gyöngyi!
Eddig úgy néz ki, hogy nekünk jó a csütörtök délután. Igaz csak kb 3 utántól mert addig alvás (vagy 4től) vagy mikorra gondoltad?
Nagyon tudsz süti ügyben alakítani, tényleg csütörtökön ráérünk csak akkor menni ha kész a vendégváró
. Persze persze valami alakkímélőre gondoltam...
Anett!
Hogy haladsz a diétáddal? Ha már így a sütiről volt szó! Én is akartam csinálni ezt a 90 naposta de a doktornéni azt mondta, hogy ne majd csak ha nem szopiztatok már...
. Így marad a torna de a baj az, hogy elkapott az a "betegség" amiről a Gyöngyi és a Nóra beszéltek múltkor a játszón mikor ott voltunk, hogy eszeveszett módon kívánom az édességet mióta megszületett az Edina........
Na megyek aludni a fotelba
Puszi mindenkinek
Szandra és a milédibédik