Látszik, hogy fáziskésében vagyok
Mire válaszolok valamire, már rég megoldódik... Bocs Akíra
Na de most mindent visszaolvastam, és képben vagyok!
Judithappy
Én pont azon a szerdán töltöttem a 37. hetet, amikor este elfolyt a magzatvíz, és már egyáltalán nem számított koraszülöttnek, sőt, minden adata 38 hetesnek megfelelő volt. És a 4-dik napon ugyanúgy kiraktak minket a kórházból, mint a többi babát! Szóval ne aggódj, mostmár jöhet nyugodtan, ha akar!!!
Krisy
Én nem mérem, hogy Marci mennyit eszik, de ő is csak anyatejet kap, és már egy hete átalussza az éjszakát. Három éjszakát teljesen, "magától" 22-6-ig, és utána úgy gondoltam, hogy akkor lehet nem is éhes éjszaka, csak épp szopira vágyik. Így mikor éjjel felébred, beteszem a cumit a szájába, és elég hamar, kis mocorgás után vissza is alszik!
Én a Suttogós könyvből szedtem ezt, azt írja, hogy 4,5 kg fölött, már általában nem igénylik az éjszakai evést. Úgy tűnik nálunk ez a cumis dolog bejött. Remélem így is marad!!!
Nanett
Remélem babócád már jobban van, én úgy félek, hogy Marci beteg lesz, lázas. Azt hiszem a szívem szakad majd meg, ha hűtőfürdőt kell neki csinálnom
Gyógyulást nektek!
Az utazást remélem tényleg jól viseli majd Marci... Inkább engem is az kezd aggasztani, hogy anyósék is ott lesznek a Balatonon, és hát 5 nap velük... Na majdcsak eletlik, lehet fáradtabb leszek mikor hazajövünk, mint most