Új privát üzeneted érkezett!

gyanixi: nem egyszerü :(:(:( kitartás tényleg próbáld anyatejcsibe tenni a gyógyszert.Hogy kaphatott húgyúti fertözést Réka baba?

nika70
Salgótarján

sziasztok!

az a helyzet hogy anyumnak most lenne egy másfél éves kisfia de sajnos őt az 5. hónapban elkelett vetetni mert olyan szvbetegsége volt amitől életképtelen lett volna születése után.és gondolom ő ezért olyan amilyen.amyósom meg egy .............................................................................................................................................................................(és ide gondoljátok a lehető legrosszabakat)szóval másfél hónap és ugyis az lessz amit én akarok mivel akkor már külön leszünk.és mindenki azt csinálja amit én mondok külömben nemkell jönni.de anyummal igyis elég sokat veszekszem és most hogy béke van szeretném is ezt megtartani.legalább addig amig itt vagyunk.csakmár muszályvolt kiirni magamból.
kismama18

Nika70 és Nikkyy!!

Lehet, hogy félreértettétek, mert én nem kérdőre vonásként írtam, hogy nem adtatok pénzt!!!Sőtttttt!!!!!!!
EGYÉBKÉNT A PÁROM UGYANEZEN A NÉZETEN VAN, MINT TI, S ÉN SEM ÁLLOK TŐLE TÁVOL!!!:)
Majd kiderül, hogy milyen lesz az ügyeletes orvos, lehet, hogy mi sem adunk, vagy csak egy tényleg jelképes összeget (10-15.000 Ft-ot)!!!
Ugyanígy gondoljuk mi is, hogy ez a dolga, amiért fizetést kap, s valóban nagyon igazatok van: MI RONTOTTUK EL!!!A BETEGEK EGYMÁSRA LICITÁLNAK, HOGY KI MENNYIT ADOTT A DOKIKNAK!!EZ FELHÁBORÍTÓ ÉS GUSZTUSTALAN!!SZERINTEM IS MINDENKI A LEHETŐSÉGEIHEZ MÉRTEN ADJON, HA AKAR, HA NEM AZ SEM ELÍTÉLENDŐ DOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
judithappy

Én nem is igy gondoltam semmi gond és én örülök is hogy van még olyan ember a világon aki úgy gondolja mint én :):):):):) Bocsika ha ez másként hangzott:):):):)

nika70
Salgótarján

Kismama: kitartás az a másfél hónap tényleg nem nagy idö türelem és a magatok urai lesztek :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Most gyors leszek, mert Marci a kezemben, itt az esti hiszti ideje...

Csak annyit kérdeznék gyorsan, hogy aki már utazott a bébivel messzebbre, hogy viselte a baba az utat? Mi megyünk kedden a Balatonra, ha jó idő lesz, és az nekünk jó esetben 2,5 óra kocsival. Ráadásul Marci hasonalvós, így fogalmam sincs, hogy a bébihordóban a kocsiban hogy fog aludni. Remélem az elején majd nézelődik, majd úgy elfárad, hogy bealszik. Aki már utazott, légyszi írja le a tapasztalatait, és ha van tanácsait!!!
Köszi!!!

Hű, átvette a párom Marcit!!! Gí van egy kis időm írogatni, és majd vissza is olvasok egy kicsit!

Akíra: Marcinak is volt ilyen gond a szemével, kb 2 hetes korában. Gonolhatod, mennyire megijedtem, akkor kapott rá szemcseppet, mert a kamillázás nem segített. 1 hét alatt elmúlt. Most is van, de nem vészes, így azt mondta a doki, hogy kamillával törölgessük, kívülről befelé. Szerintem ne borogasd, csak töröld ki, ha nagyon csúnya. Ha nem múlik marad a szemcsepp. Nekünk is felírta megint a dokinéni, de nem váltottam ki, mert úgy tűnik a kamillázás lehúzza!

Kép
Kép
nikole

Sziasztok Lányok!

Drága Barbamami!!)) Tényleg nagyon rég voltam! De valahogy olyan gyorsan telnak a napok és mindig csinálunk valamit... megyunk ide oda... hogy letelik a nap és már nincs erőm géphez ülni... mondjuk képtelenség beférköni a géphez... mert itt log a párom állandoan... :)
Azért egy picit vissz tudtam olvasni... Barbamami! mennyi van még rajtad a szüléselőttihez képest?? /bocsi, hogy ilyeneket kérdezek... csak kiváncsi vagyok... rajtam még mindig van +6 kilo... normális ez???... hhhhmmmm... mondjuk az is igez hogy SEMMIT se tettem azért, hogy lemenjen... :? /

Holnap megyek dokihoz! már eltelt 5 hét... brutálisan gyorsan szalad az idő.... remélem engem is felmentenek tilalmak alol.... fuuuuuuuuf mi lesz akkor itt......................... :shock: :D

Nikky! megyek én is az edzőmhoz!!! Már alig vááárom! szerintem lehet sportolni, csak az a lényeg, hogy izomlázod ne legyen, mert az, úgy az izmokban felhalmozódó tejsav, ami nem tesz jót a tejnek... sőt............

Vérszegénység! Képzeljetek az a koraszülött kisfiú... olyan vérszegény volt, hogy vérátömlesztést kellett kapnia!!! És ma voltak vele dokinál.... megint az... de most már "csak" vas cseppeket kap...

Max nem tud kakálni már harmadik napja csak hőmerővel.... Hát ha valaki azt mondja nekem annó, hogy hőmerőt fogok feldugni fiam fenekébe... lefejelem... aaaaaaaaaaaaaahhhhhh... ma doki az mondta szedjunk Espumisan L-t... na majd meglátjuk segit e....

MAxnak egyszer sikerült este 8-től hajnali 3ig aludnia!!! már azt hittem nagy fiú lett... de nem!... éjszaka azért végig tud aludni 4, 5 órát.. napközben viszont 3óra... és kész... mint egy vekker... percre pontosan... pedig dokinő azt mondta már jó lenne átálli 4 óránkénti evésre.... aha...

JUJ!!! és már 5120grammot nyom!!! Naaaaaaaaaagy baba :D :D :lol:

gyanixi
NAgyon sajnálom!!! Jobbulást!
És pár nevetni való kép.... :? :D
nika70, ahogy tudom, húgyúti fertőzést pl pelenkán keresztűl kakából is lehet kapni... Kép Kép

Kép

Kép
fenix

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantok,mert fürcsi idő van és Bence már kezd nyügi lenni!

Hoztam 2 új képet! A háttérben készülődik a fürdőszobánk!De hála az égnek nem sokára kész van!
A 2 kép ma készült!

Kép
Kép

Majd még jövök!
Pussz!
Vendég

Bocsikaq,véletlenül ugyanazt a képet 2szer raktam fel!
De itt a másik kép is amit nektek szántam!
Kép
Vendég

Kép Brendon babánk 1 hetesen!!

MINDENKINEK JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNUNK!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Fenix:
Na végree! :D
Hát nem tudom,mennyi van rajtam,iszonyúan utálok mérlegre állni. Nekünk nincs is itthon hálistennek.. Csak a nadrágjaimon érzem,hogy még lenne mit fogynom.. De le fog menni,az biztos. :roll:
ÉÉÉdesek ezek a képek! Hja,a szülői találékonyság határtalan! És az a friss,lelkes apuka! :D :D :D :D

Gyanixi:
Jaj,nem irigyellek. Szegény kislányod! Jobbulást!! És kitartást nektek.. :roll:

AKÍRA- és TALI:

Hát nekem esetleg lenne egy időpont javaslatom.. Az a helyzet,hogy a párom EGÉSZ júniusra be van táblázva,hétfőtől péntekig!! Egyetlen kivétel van,a 16-17-ikei hétvége. (szombat-vasárnap).. Szóval,ha esetleg jó lenne ez a szombat vagy vasárnap pár embernek,na és persze NEKTEK,AKÍRA :D ,az nagyon jó lenne!!!
Azért is gondoltam,hogy már most megkérdezem,mert még van addig jó 2 hét,és pl. hátha Baciliviék is nagyjából elpakolnak addigra.. :roll: :D
Júliustól ha minden igaz,ezerrel beindul az építkezésünk.. Úgyhogy akkortól meg már álmodni se merem,hogy talira mehetek.. :roll:
És olyan jó lenne talizni veletek!!! :D :D :D :D :D :D

Judithappy:
Igen,ez szerintem is így van,a nők egymást licitálják túl,a dokik meg persze hogy rákapnak. Olyan gusztustalan,mikor lazán közli egy nő,hogy "jaj,hát mi nem adtunk sokat,egy százast..". Na,hát akinek ez nem sok,..nekem mindegy. De magáért a szülésért szerintem igenis sok!!!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Bocsánat,hétfőtől-vasárnapig-ot akartam írni.. Magyarán EGÉSZ hónapban nem lesz itthon. Csak abban a két napban.. (És az egyiket feláldozná értem!!! Hát most mondjátok meg,nem egy tündéri pasi??!!) :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

sziasztok lányok!

fénix,
De jó hallani rólatok!! :lol: Nagyon jók a képek!!!! Nálunk is problémás volt a kaki. Kb egy hónapja oldódott meg, most már egyedül kakil Márk. Én szélcsővvel segítettem neki(lehet kapni a gyógyszertárban olyan gumicsövet, aminek rés van a közepén, direkt erre a dologra való). Meg adtam Márknak Laevolakot. De aztán valahogy magától ment neki.

barbamami,
látom nálatok is az apa rengeteget dolgozik. Az én párom is :shock: Ha nem melóban van, akkor itthon készül valamilyen prezire, olyan rosssz, hogy alíg van ránk ideje :shock:

Lányok!
Beadatta valaki a nem kötelezlő, Rota vírus elleni oltást a babájának? Ha igen, akkor milyen fajtát és mennyibe került? Én most gondolkodom rajta...

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Ma kaptam egy jó hírt :D
Képzeljétek,a szomszédunkban lakik a gyerekorvosunk asszisztense.. Namármost az egyik lányuknak nem lehetett babája,évekig próbálkoztak lombikkal. Aztán sikerült,most tavasszal voltak egy évesek a fiúk. Megint próbálkoztak (jó korán kezdték,mert hát a srácok nehezen jöttek össze),és sikerült máris! Megint ikreket vár! :D :D :D
Novemberre van kiírva.
Te jó ég,két 19 hónapos csemete mellé még kettő jön! :roll: Azt hiszem,odaköltözik pár hónapra az anyukája.. :roll:

Úgyhogy lombikos mamik,HAJRÁÁÁÁÁ!!! :D :D :D Ha már szült valaki,nagy százalékban könnyebben összejön a következő terhesség!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Gyanixi sajnálom kislányod,de biztos majd rendbejön a gyógyszerektől!
Krisy nekem Gabika általábban 140et eszik lefekvés előtt. 21-7ig alszik. :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

barbamami,akíra..
Akkor jöna férjed is???Mert ha igen és mindenkié jön én is elhoznám az enyémet...nekünk jó a 16ai szombat...vasárnap foci van az sajna nem :roll: ...az kihagyhatatlan számára :lol:

Dijcsi
Én asszem szeretném beadatni-bár még olvasgatok utána,de sztem ezt érdemes,de én úgy tudom h az első10hétben kell beadni az elsőt...vagy az első 6ban???de nem biztooos!!!!

Judithappy.. :lol:
nem lebaszásként írtam,no problem..én értettem miről beszélsz...szóval sorry ha úgy olvastad,de én tényleg nem úgy írtam!!!!csak leírtam h velünk hogyan történt... :wink:

Fenix
Azt hogy csináljam hogy ne legyen izomlázam??Már azért jó régen voltam lennt,bizti nemtudom elkerülni... :cry: :roll: :?:
Ne aggódja kilók miatt..lemennek!!!Nekem is van még 6vagy 7..de én 3plusszal kezdtem..szóval inkább 9-10 kell ledobnom magamról!!!
Szép a kis családod,nagyon :wink: !!ja és sztem ez olyan hülyeség,minden baba akkor áll át amikor Ő érzi..azért mert Ő védőnő nem fog a baba első szóra átállni neki..lehet még nem jutott odáig..de egyébként nekünk előző héten Dóri szintén többször kelt,nem növelte a kajaadagot..erre tegnap este meg ma reggel is már 160at evett a ciciből...eddig 130volta max,de az átlag inkább 90-100 körül..szóval pár napon belül lehet Max is növelni fogja az adagot...végülis csak 1 nap különbség van köztük... :lol:

Dica
Szépek vagytok,és jól halad a meló...szép színe van a csempének :wink:

Kép
nikky

Jó reggelt!
Nagyon hosszúak a reggeleink... Max már 1,5 hete reggel 5 - 6 kor kel és a következő etetésig fent van... de nem úgy, hogy magában elvan.. nem ilyenkor figyelmet és játekot követel... Brutális!

Dijcsi! Hát én is nagyon örülök, hogy jöhetek))))... Milyen az életetek új helyen??? Élveztek?
Szélcsővet félek használni, mert még a korházban szélcsőveztek Maxot a nővérkék, és felsertettek a végbelét - véreset kakált.... Na hát ha ők, tapasztált nénik ezt tettek, én nem merek... maximum hőmerőt.... Ma reggel és úgy kakilt... egyenlőre nem segitett a gyógyszer... sajna...
Igértél, hogy küldesz képeket Márkról... várok.... várok.... :)

Jaj! Kérdezni akartam... bejelentkeztem a csipőszürésre... erre kértek, hogy hozzak beutalót a dokitől... ez normális??? menjek még pluszba csak ezért dokihoz... amikor ez a vizsgálat kötelező... szóval nem értem...

Hülye OEP... 14-én voltam ott, megkaptam Max TAJkártyáját... erre tegnap jött ajánlott levél... kénytelen voltam bemenni városba... postára... erre... jött még 1 TAJkártya... más számmal... 18-án állitottak ki... KUPLERÁJ... inkább GYÁSt küldtek volna mááááááá....
ja... érdekes modon adókártyát sima levéllel ki tudnak küldeni... na mind1

Nikky
Ha az edződ régi, vagyis az, akivel még terhesség előtt edzettét, akkor ő neki tudnia kell, hogy "mire vagy képes"... azaz olyan edzőtervet állitson össze, hogy megmozgasson, de ne legyen izomlázad...
Az enyem Hála I-nek képben van.. mert régóta ő az edzőm és a masszőrőm, és meg a felesége is nemrég szült... szval ő tuti nem fog engem "tönkretenni"... :lol:

Barbamami
hát igen apuka boldog és találékony)))) a talalékonyságát a lustasága szüli

Kép

Kép
fenix

Nikky:
Hát szerintem egyáltalán nem lenne baj,ha a büszke apukák is ott lennének :D .. De nem tudom,mi lesz,mert a Petit nem szeretném vinni.. Így képen tünemény.. :roll: ,de nem tudnék tőle létezni..
És mivel azon a hétvégén jönnek a nővéremék 2 hétre.. :roll: ,hát nem tudom,hogy anyu tud-e rá vigyázni.. :(

Kakilás-téma:
Bogi eddig naponta 1-2x kakilt.. Na,vagy 6 napja elkezdte azt,hogy két naponta kakil,de akkor ANNIT,hogy a nyakától kakis elöl-hátul!!!! Úgyhogy csak leáztatni lehet róla a kakit :roll:
És persze aznap,mikor nem kakil,egész nap szenved.. Nem tudom,mit kéne csinálni. Szélcsövezni nem akarom,mert 2 naponta azért kakil,és a szélcsövezést meg megszokhatja a szervezete. Akkor meg még rosszabb lesz.

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Gyanixi:kitartás,én szerintem is tejbe próbáld beletenni!

Nikole:bár én rövidebb ideig utaztam vele de oda vissza 3óra körüli idő volt!Vittem teát és amikor kicsit nyügibb volt adtam neki-amúgy majdnem végig aludt!

Fenix:én 26ot híztam és már csak 8 van rajtam(szerintem normális a 6kg)Ja és csak 6.5 ment le szülésnél!Itthon egy kis torna,este nem zaba és heti minusz 1kg!az én kislányom még mindig 2.5-3 óránként eszik-szerintem hülyeség a 4órai,legalább is az én lányom olyan nyügi lenne,hogy az kínzás részemről!Jók a képek!

Dicamam szépek vagytok!

Gabi-baba:semmi hozzászólás?Nagyon édes a baba!

Dijcsi:mi az a rota elleni oltás?

KépKép
vicuska

Nikole!

Mi megjártuk Debrecent,ráadásul még pesten hatalmas dugóba kerültünk az anyósomék jóvoltából...De Samu végig aludt.Visszafelé felébredt ugyan kb. 40km-re pesttől,de szerintem melege volt. Szóval szerintem nyugodtan induljatok el,max. megálltok,ha szopni akar.

Gyanixi! Sajnálom,hogy Réka beteg lett. Szerintem a vashiányt érdemes megelőzni,hogy az anyukák szednek vasat. Bár én is csak hébe-hóba veszem be...

Kép
babzsák

Fenix!

Sámuel napközben 2 óránként eszik,és nem is tűnik úgy,hogy változtatni akarna ezen. Na de neki az a dolga,hogy egyen,gyarapodjon,engem meg azért fizetnek,hogy adjak neki :lol:
Szóval csak akkor bánt a dolog,ha mennénk valahova,de nem érünk haza etetésig...

Nekem is beszólt a védőnő,hogy 4 óránként kéne ennyi idősen,de igazán nincs kedven 2 óra éhezést végigszenvedni,merthogy minek?Én sem órára eszem,hanem amikor éhes vagyok...

Kép
babzsák

Sziasztok!

Tudom régen jelentkeztem, de jól vagyunk, csak babázunk, és ez most kitölti minden időmet.
Nonóka nagyon jó kislány, eszik és alszik, néha nyügis, mert hasfájós, de nem panaszkodok, mert éjjel is egyszer kel fel enni.
Jól eszik, általában olyan 90-100 között és 3-4 óránként kéri a tejcsit.
Ma vagyunk 3 hetesek, tegnap mértem és 3830 gramm volt, 2 hete 3410 grammal jöttünk haza a kórházból, szerintetek ez jó súlygyarapodás?

Megpróbálok képeket feltenni.

Ancsa Kép
Most születtem: 2007.05.11. 19.45

Kép
Anyával

Kép
Apával

Kép

Kép
ancsa800418

Most jöttünk a hasi uh-ról és minden rendben volt!Az antibiotikumot sikerült már 2x beadni, úgyhogy remélem továbbra is menni fog!!Hát így állunk!!

Kép
gyanixi

ancsa üdv köztünk anyukák között nagyon helyes családod van :) és persze ha hízik és jó kedvü baba akkor semmi gond nincs vele :)

nika70
Salgótarján

Ezt nem hiszem el..bejelentkeztem csípőszűrésre és tudjátok mikorra kaptam időpontot????JÚLIUS18ra!!!Hát beszarok...nem tud valaki olyan csípőszűrésről ami fizteős de azonnali???el akarom vinni minél hamarabb m tutira kell neki hordani pelust,nekem is kellett...szóval ha valaki tud ilyet írja meg légyszi...

Dijcsi...
Rosszul tudtam a Rotát a 6héttől a 26ig kell beadatni az elsőt..szóval még időben vagytok!!!! :wink:

Ancsa
Szépek vagytok,gratulálok mégegyszer...

Nikole
nekem Dóri kifejezetten szeret az autóban ülni..mondjuk én terhességem alatt is végig vezettem,imádja a ringatást,viszont ha pirost kapunk..na akkor eltörik a mécses... :lol:
mi vizsünk cumit,van vize..most vasárnap mikor a balcsira mentünk,végig nézelődött vagy aludt,néha cumizott és ivott,teljesen jól elvolt!!!

Kép
nikky

Sziasztok! Dominika sajnos beteg lett, vírusos fertőzés, a hasára ment. Ezt is az én kedves, aranyos anyósomnak köszönhetem, tőle kaptuk "ajándékba". De persze azóta sem láttuk, azt sem tudja, élünk-e, és hogy mit csinált. Nem hogy esetleg ápolni segítene. Tegnapelőtt éjjel végig virrasztottunk, lázas volt, tegnap napközben kétszer volt még lázas, hűtőfürdőt is kellett csinálnom. Egész nap a kezember ringattam szegényt, fájdalmai voltak, panaszkodott szegény egy csomót nekem meg sírt. Reménykedek, hogy lassan jobban leszünk. Akíra, ezért én nem tudom, mikor tudunk találkára menni.

Ancsa, gratulálok Nonóhoz, nagyon édes.

Nikky, mi is ilyen közeli időpontot kaptunk annak idején, sőt, még le is hordtak, hogy a vizsgálatra két hónappal előbb kell kérni időpontot. Csak azt nem tudom, a szülés előtt kellett volna kérnem? Mert az első vizsgálat elvileg kb. 6 hetes korban kéne, hogy legyen. Fizetőset sajnos nem tudok.

KépKép
nanett

Sziasztok

Figyu, mindenki volt csípőultrahangon? Mert mi nem. Kérdeztem a gyerekdokinkat, azt mondta hogy ez nem kötelező, csak sok orvos nem tudja megállapítani hogy van-e probléma vagy sem. És mivel ez nem kötelező, és ő ortopédián is dolgozott, nem egy gyereket szűrt, ő meg tudja állapítani hogy van e valami baj. De nyugodjak meg, semmi baj nincs Zitával. Megjegyzem, Áronnal sem voltam csípőultrahangon. Szerintetek? Most akkor ez tényleg nem kötelező?

berzkat

Hát asszem nincs sehol fizetős,m mindent átböngésztem és sehol semmi... :cry:
most komolyan várjak ennyi ideig???
Barbamami Te hol csináltattad meg ilyen gyorsan??

Nanett
Ne is mondd..én is mondtam hogyha ezt előre tudom akkor felhívom őket a kórházból mikor megszületett...szörnyűűűű
Szegény Domi...levitte a hűtőfürdő picit a lázát remélem..istenem úgy sajnállak téged..veled kb minden megtörténik ami megtörténhet egy ilyen pici babával...remélem jobban lesztek lassan és aztán tudsz picit pihi-szuszizni...

Berzkat
Nem kötelező..lányoknál szokott inkább előfordulni én úgy tudom,fiúknál inkább a donga láb jellemző...én csak megnyugtatásképp tutira elvinném,de neked Ő már a második gyerkőc,lehet akkor én is tennék rá magasról...de egyébként ultrahanggal csinálják,nem fájdalom vagy ilyesmi..csak IDŐŐŐŐŐŐ!!!! :lol:

Kép
nikky

Nanett: jobbulást nektek, remélem minél hamarabb rendbejöttök, nem könnyű ha beteg a baba!!

Kép
gyanixi

Nikky:
Itt nálunk Érden van UH gép a rendelőben.. Igazából nekem a kórházban mondták,hogy nézessem meg biztos ami biztos,mert al egyik oldalon laza a csípője. És mivel a védőnőm azt mondta,hogy ezt 4-6 hetes korban a legjobb megnézni,mindjárt be is jelentkeztem. De én itt 2 hét múlvára már kaptam időpontot.. :shock: Hát,nem tudom,mindenképp próbálkozzál! Akár hívjál fel több kórházat is,és ahova leggyorsabban kapsz időpontot,oda kérjél beutalót!
Én is ezt csináltam ma,mert a Boginak le van nőve kicsit a nyelve,és szopi közben mindig cuppog. Ezért aztán annyi levegőt nyel szegény,hogy utána szenvedhet,pedig óriásiakat böfizik.
Na,a Heim Pálban pl közölték,hogy hozzá se nyúlnak!! Úgyhogy addig telefonáltam,amíg a Bethesdában jövő hét pénteken mehetünk 10-re. Ezt CSAK így lehet csinálni sajnos,addig kell a nyakukra járni,amíg kiharcolsz valamit..

Nanett:
Jaj,szegény Domi! Nagyon gyors gyógyulást kívánok nektek! Sajnos másik anyóst nem tudok kívánni.. :roll:

Berzkat:
Csak annak kell menni UH-ra,akinél esetlegesen problémát látnak..( (Pl. a kórházi vizsgálaton,mielőtt elengedik..) Ha titeket nem küldtek el,biztos nem volt semmi gond..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Ancsa:
Nagyon aranyosak vagytok így együtt! És az az "első kép" is tündéri!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Nikky:
Rákerestem neked az "ultrahang"-ra. Az ultrahang.lap.hu-n találtam pl. a medical center-t. (www.medicalcenter.hu). Na,itt mindenféle UH-os vizsgálatot csinálnak! Van mozgásszervi-jellegű is,hívd fel őket,szerintem 1 héten belül megcsinálják. Ez fizetős,de legalább nem kell várni!!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Tegnap este már nem tudtam visszajönni,de most bepótoltama lemaradást!
Minden babóca nagyon aranyos!

Nikky,Vicuska!
Köszönjük a dicséreteket!

Akíra!
Este már mi is csak teát adunk Bencének. Este 18-20 óra között kap tápit, utána fürdik és kb. 22-23 óra között el is alszik és legközelebb csak hajnali 4-6 óra között kel fel enni!
Kíra szeme hogy van?
Ja, a Suttogó titkai könyvet én még az internetről rendeltem meg.

Bacilivi!
Kitartás nektek!

Kismama!
Én is megmondtam az anyósamnak(a párom is mondta) hogy Bence a mi gyerekünk!Miénk a nevelés, az ő "dolguk" a kényeztetés!

Gyanixi,Nanett!
Jobbulást Rékának és Dominak!

Nikole!
Nálunk Bence nagyon szeret lenni kocsiban.Ha elindulunk vhova akkor rá 10-15 percre be is alszik és alszik egész úton amíg haza nem érünk!Nekünk eddig a leghosszabb útunk az kb.40-45 km volt!

Pusza!
Vendég

Ancsa nagyon szép a baba,gratula nektek! :D
Akíra Kyrus jobban van?
Mi kezdetektől teát adtunk Gabikának,ha éjjel felébredt(akkor is már csak 1x). 2 hét után le is szokott róla szerencsére. Mostanában 21-7ig alszik. :D
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

sziasztok:

cs.ultrahang:

nekünk már bennvolt a kiskönyvben az időpont amikor hazajöttünk a korházból.a hallásvizsgálattal egy napon volt.szerintem ezt korháza válogatja.

képzeljétek én olyan széttszórt vagyok meg fáradt.ma vettem 2 bugyit a nehéz napokra, nem néztem a méretüket és az eggyik kicsi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ez van megy a szemétbe.

mi még mindig nem aluszuk átt az éjszakát.sőőőőőőt mostanában éjfélkor el enni és utánna csak 4 ig alszik.onnan fenn van.

tud valaki valamit a baby love-os pelusokról????láttam a dm-ben 98 darabossat de nem emlékszem mennyi.asszem 7-14 kilóig van.aki ilyet használ megtudná mondani hogy mennyi??????????

tegnapelőtt vettem helen harper pelust és tök jó. :lol: :lol: :lol:
kismama18

Na holnap anyósékhoz megyünk.Gondolhatjátok mennyi kedvem van hozzá! :twisted: De a párom már nyaggat egy ideje,meg a legkisebb tesója nemrég volt 13 éves. Pár óránál többet nem akarok ott lenni. A 16os etetés után megyónk,mert a párom holnap is dolgozik.
Mondjuk előre látom,hogy unatkozni fogok,mint mindig,mert Tv-t nézni itthon is tudok.

Azép 7végét lányok,majd még benézek! :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Mi is Babylove-t használunk. A 100 db-os a 4-9kg 3000 köröl van,a 7-14ig is kb. ennyi lehet. Én nagyon meg vagyok vele elégedve! :lol:
Az uh-ra mi is már a kórházban megkaptuk a beutalot. :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok
A kiskönyvben nekem is benne van hogy csípő rendben, mielőtt hazaengedtek a kórházból megnézték. De szerintem nem UH-gal.

Jó éjszakám volt: elmentünk szórakozni. Gyerkőcöket elaltattam, anyósom átjött felügyelni. Áron mintha érezte volna hogy nem voltam itthon. elébredt, és nyűgősködött. Hazajöttünk hajnal 2 körül, na egyből kiugrott az ágyából, hogy anya gyere velem aludni.. Elaludt, átmentem a saját szobánkba. Megint felébredt, kiabált hogy anya gyere vissza. És hirtelen nagyon elkezdett fájni a füle.... ( A múltkor amikor fájt a füle, egy kicsit el lett kapatva. ) Én hülye tényleg azt hittem hogy fáj neki. Ott kellett aludnom egész éjjel, és meleg párnát rakni a fülére.... Aztán regel amikor felébredtünk, mondom neki hogy gyerünk, megyünk a fülészetre. Erre így szól: minek? Nekem nem is fáj a fülem :roll: :roll: :roll: és nem is úgy néz ki mint akinek valami baja van. Szóval kamuzik a kissrác, hogy vele legyek.... Én meg halálra aggódom magam, meg nem alszom egész éjjel. Hozzáteszem,múltkor is eljátzotta ugyanezt, elvittem dokihoz, és kiderült, hogy semmi baja a fülének... Jó gyerek. Nem?? :wink: :wink:

Gyanixi
a húgyúti fertőzést a pelenkától is lehet kapni. Nekem Áronnál volt. A nagy melegben, cseréld gyakrabban, mert a vizeletből az ammónia ahogy párolog, felszáll a húgycsövön keresztül és gyulladást okoz. Ne hagyd 2-3 óránál tovább a pelust Rékán. Nekem ezt anno részletesen elmagyarázta a doki. És a fiúknál ez még gyakoribb probléma. Ez az eldobható pelus átka. Nem engedi ki a vizeletet, magába szívja, aztán faszán párolog benn a gatyában az anyag.

Nanett
Remélem már jobban vagytok!!!

Utazás
Zita 2 hónapos volt, amikor elutaztunk Berekfürdőre. Tőlünk 2 óra az út oda. kétszer megálltunk, kivettem az ülésből, evett, peluscsere, stb... De jól bírta. Szinte végigaludta az utat. Igaz hogy az út így majdnem 4 óra lett, de hát ez van. Szoktatni kell a gyerkőcöket az utazáshoz.

Mennem kell, viszem a fiamat fodrászoz. Eddig mindig én nyírtam a haját, de most gondoltam próbáljuk ki milyen amikor van egy kis fazonja is a hajának, nem csak ilyen géppel lenyírt. Kiváncsi vagyok... :lol:

berzkat

Barbamami
Drága vagy nagyon,köszönöm szépem..ügyi vagy pedig én is kerestem ezerrel..
mindjárt meg is nézem az oldalt és telefonálok...egy ötletem volt h dokit váltok megyek a 11be az én régi gyerekorvosomhoz és kérek 1 sürgősségi vizsgálatot...valamelyik csak bejön...
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER!!!!!

Kép
nikky

Látszik, hogy fáziskésében vagyok :oops: :oops: :oops:
Mire válaszolok valamire, már rég megoldódik... Bocs Akíra :oops: Na de most mindent visszaolvastam, és képben vagyok!

Judithappy
Én pont azon a szerdán töltöttem a 37. hetet, amikor este elfolyt a magzatvíz, és már egyáltalán nem számított koraszülöttnek, sőt, minden adata 38 hetesnek megfelelő volt. És a 4-dik napon ugyanúgy kiraktak minket a kórházból, mint a többi babát! Szóval ne aggódj, mostmár jöhet nyugodtan, ha akar!!!

Krisy
Én nem mérem, hogy Marci mennyit eszik, de ő is csak anyatejet kap, és már egy hete átalussza az éjszakát. Három éjszakát teljesen, "magától" 22-6-ig, és utána úgy gondoltam, hogy akkor lehet nem is éhes éjszaka, csak épp szopira vágyik. Így mikor éjjel felébred, beteszem a cumit a szájába, és elég hamar, kis mocorgás után vissza is alszik!
Én a Suttogós könyvből szedtem ezt, azt írja, hogy 4,5 kg fölött, már általában nem igénylik az éjszakai evést. Úgy tűnik nálunk ez a cumis dolog bejött. Remélem így is marad!!!

Nanett
Remélem babócád már jobban van, én úgy félek, hogy Marci beteg lesz, lázas. Azt hiszem a szívem szakad majd meg, ha hűtőfürdőt kell neki csinálnom :cry: :cry: :cry: Gyógyulást nektek!

Az utazást remélem tényleg jól viseli majd Marci... Inkább engem is az kezd aggasztani, hogy anyósék is ott lesznek a Balatonon, és hát 5 nap velük... Na majdcsak eletlik, lehet fáradtabb leszek mikor hazajövünk, mint most :roll:

Kép
Kép
nikole

Nikky:
Minél több helyen próbálkozol,annál jobb.. Remélem,hamar kapsz időpontot! :D

Akíra:
Eltűntél! :( NEKED jó a 16-i hétvége???
És többiek????? TALI???
Nikky írta,hogy a 16-a jó lenne neki.. Többieknek a 16-a jó???
(Bacilivi,Nanett-remélem,meggyógyultok addigra,az még 2 hét.. :roll: ,Tftimi,Zsana-ti vagytok az egyszem pasisok!! :D Remélem,nem hagytam ki senkit,aki Akíráékhoz jönne.. )

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Kedves régi topik-társak! :)

Vio babája május 26-án megszületett!!
Petra Noémi 3400g és 52 cm.

Kép
Vendég

Gyugyi! GRATULÁLOK VIONAK!!! Gyors felépülést neki és sok-sok tejcsit! Te jobban vagy? Történt azóta valami, amiről lemaradtam?

Köszi a vígasztalásokat, most már jobban vagyunk, bár a hasit még időnként fájlalja. Hát, nem egyszerű, ha az ember gyereke beteg! De a változatosság kedvéért megint nem aludt éjszaka, már tényleg hulla fáradt vagyok, miután előző napokban kézben ringattam végig. Már nem tudom, mit csináljak vele, hogy aludjon.

Ja, a betegsége óta alig akar enni, főleg a tápszer nem kell neki. Adtam neki krumplit, banánt... a hasát megfogni, azóta nem akar tápit enni.

Nikky, már én is úgy érzem, hogy velünk minden pocsék dolog megtörténik, pedig nem kérek belőle.

Gyanixi, miből derült ki Réka betegsége?

Előreláthatólag jó a 16-i hétvége nekünk, remélem, betegek sem leszünk.

KépKép
nanett

Jaj, a legfontosabbat lehagytam: MEGFORDULTUNK!! Hasról hátra, és azóta egyfolytában ezt csinálja, a kezünkben is így tekeredik...
nanett

Nanett :)
A helyzet változatlan. :? Próbálkozunk szorgalmasan...... :wink: Kéthetes periódusokban élem az életem, szedek mindenféle "csodabogyót/teát". Nyáron talán doki egy kis clostiért. :arrow:

Mindig bekukucskálok ám Hozzátok babákat nézegetniI :D

Kép
Vendég

Sziasztok,
Nanett, jobbulást Dominak, neked meg kitartás! Biztos, hogy megtérül a sok befektetett engergiád, meg szereteted, Domi tündéri kislány! Van homeos szer, ami leviszi a lázat, írok privit!

Gyanixi, Réka babának is jobbulást!

Mi jól vagyunk, felteszem, hogy Apa, hogy zabálja meg a kislányunkat + az Ő kedvenc képét:

Kép
Kép Apa kedvenc képe

Pussz mindenkinek

Kép
Kép
34372

Helló Csajszik! Felteszem az igért képeket! Vissza olvasni ma nem volt ídőm de holnap bepotolok mindent! De a babákat megnézegettem és 1-től 1-ig mind nagyon gyönyörű! :D Kép Dorinám aluszikál anyáék ágyában Kép Kép Anya és Dorcus Kép JA ÉS MA VAGYUNK KEREK 3 HETESEK :D :D :D
Vendég

Hát tényleg gyönyörűek ám a babák!

Nanett, hogy jobb kedved legyen: Domi és Blani babák:

Kép Kép A 2 betyár

Pussz,

Kép
Kép
34372

Csajok: szépek a babák nagyon!! :D
Nanett: úgy derült ki a betegség, h Rékának már kb 1 hónapja nem nagyon van étvágya...egyfolytában zaklattam a védőnőket, h ez így bizti nem normális, persze mindenki csak nyugtatott, h de van ilyen! Anyósék is hülyének néztek,h csak eltúlzom a dolgokat-bár Ő még most is ezt gondolja sztem.Na mindegy..., megelégeltem és ismét elvittem a dokihoz Rékát, h most már csináljon valamit, mert én ebbe a nemevésbe belehülyülök!!Így jött a vizelet - és vérvizsgálat. Még 1 hétig kell küzdenünk az antibiotikum beadásával, ma reggel pl kihányta, meg most köhög is Réka, szóval mindig van valami!!!De csak túl leszünk ezen is!!! :roll:

Kép
gyanixi

Lilo:
Látom,nálatok is szerelem van apuci és a kicsi lánya között :D :D
Az a tükör a főzőlap mellett valami fogyókúrás trükk?? :D :D :D

Bacsbern:
Gyönyörűek vagytok!!!!!! És így kinézni 3 héttel a szülés után???? Na hát ez nem igaz! Semmi nem látszik rajtad!!! Hát,pedig már kezdtem azt hinni,hogy ügyes vagyok,hogy silerül némileg letornáznom a pocakom. :roll: :( Na persze,nem kéne sütit enni.. :oops: De nem tudok ellenállni.. :oops: :oops:
Kép

Nanett:
De jó,hogy nektek is jó az időpont!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Nagyon örülök,hogy jobban vagytok!! Sajnos egy-egy betegség után nehezebb visszaállni a pihenésre,mert hát ugye jóval többet van kézben a baba,és ezt könnyű megszokni..

Mamik,MOSÁS...
Nektek mindig rendesen kijön a bodykból a kakifolt??? Vagy csak én vagyok ilyen béna? :roll:
Ariel kids-szel mosok..,+Vanish-sal. Na és persze még azon melegében megpróbálom kimosni kézzel is..
De mióta kicsi lányom 2 naponta kakil,egyszerre akkora mennyiség jön..,hogy totál kakis lesz minden. És OTT MARAD A FOLT!!!! :evil: :evil: :evil:
Kép

Jaj,még egy kép.. Esti "művelődés" apa-fia közösen.. :D :D :D
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?