Parazita
A Brutto 83e nettója 54e Ft. Én miekor elkezdtem adolgozni, megnéztük az össze szóba jöhetõ fizulehetõséget, közte volt a GYED is és nekem akkor annyit számoltak.
Pocok, Forti
Én is voltam turnázni tegnap, most van is jó kis izomlázam a hasamban és a combjaimban, és utána egy nagyon jót szaunáztam és pletykáltam. Jólesõ érzéssel tölt el, hogy mikor beszélek a Daniról a szaunában és a zuhanyzón, azért látom, hogy fél szemmel a hasamra sandítanak, és egyáltalán nem panaszkodhatom, mert vannak, olyanok, akik minden nap odajárnak, mégis szeretnének ilyen hasat, mint nekem van így szülés után. aki meg még ismer is, azt mondja, hogy még jobban nézek ki mint, a nagy pocakom elõtt.
Dió
engem is meg szokott nézni Dani, amikor megjövök a fodrásztól, illetve akkor, amikor ki vagyok sminkelve. Múltkor a szememmel kezdett el babrálni, csak nézte nézte, ki akarta nyomni, amit anya nem engedett
, aztán megint csak szemezett velem
Zsani
Mi Ambroxol sirupot kaptunk köhögésre, de nagyon kicsit lehetett beadni belõle. A Mucopront elég bika.
Köldöksérv ismét:
Daninak van egy kicsi, most egy kis vattapamacsot kell a köldökébe dugni, ,öszehúzni a bõrt rajta és leragasztani. Viszont vettem bõrkímélõ (Mefix) ragtapaszt, de annyira odaragad a kis bõréhez, alig lehet leszedni. Fürdésnél szoktuk feláztatni, de sokszor nem teljes az eredmény, le kell húzni határozott mozdulattal. Úgy sajnálom szegénykét, mert van, amikor sír. Nem akarom kínozni, de azt sem, hogy megmaradjon a sérv. Tudtok vmi kíméletes leszedési módszert? Sebbenzint ajánlott egyik szülésznõ ismerõsöm, de nem tudom, ez mennyire tesz jót az amúgy is érzékeny, fehér bõrének. Van közületek vki, akinek hasonlót kell csinálni köldökügyben?
Nyuszi
Dani amikor 4 hónapos lehetett, 4en álltuk körül a járókát, anyósom, sógornõ, apa és én. akkoriban indult a tv-ben a BB, ,és a férjem nagyon jól tudta utánozni a "Hello, itt Brother, Big Brother" amikkor azt mondta, hogy helo, , akkor Dani is mondta, hogy helo. Mi 3an nõk akkorát ugrottunk, mert mindhárman uazt véltük hallani. De ez akkor csak véletlen volt.
Judy
Bübchen-t kaphatsz patikában vagy DM-ben, Azúr üzletekben. A körömvirágosból nem a DR. Theiss-t használom, mert sertészsír alapanyag van benne és rém büdös, hanem Biomed-eset, az jó illatú is és kb. 3-4 nap alatt javult a bõre Daninak.
Dani is 3 hónaposan állandóan nyálazott, ,most meg már semmi, lassan 9 hónapos és még egy szál foga sincs
Kataa
Én a Vligetben szoktam látni görénysétáltalókat ill. macskát is pórázon
Én már nem lepõdök meg semmin.
Dec8
Nem tudsz otthonról dolgozni, mint én? Miért kell visszamenned?
mára ennyi, pusz mindenkinek!
gumicukor és dani