Sziasztok,
Megann,
Igazad van, ebben a topik ugyben, dehat szerintem ez egy termeszetes folyamat, bar szerintem kihalni nem fog
de valoszinuleg nem lesznek mar tobb oldalak olvasasra, ha kimarad par nap! Babokak egyre nagyobbak es onallobbak, ezt kepek is bizonyitjak!!! Lena csodas es nagyon meno a kis szerkojaban es a jatszoter!!
szuper! Biztosan nagyon elvezi a kiscsaj!
Majola,
Mindenkivel elofordul, hidd el, ne legyen lelkiismeret furdalasod, at kell lepni ezen, megha nehez is!! (Lasd amikor az en hulyesegem miatt Balazs leforrazta magat) Szerencsere mar meg sem latszik, de akkor en is valami hasonlot eltem at, mint te!!! Remelem Annanak sem lesz a fogaival, minden toled telhetot megtettel, Julcsi meg megijedt, magyarazs el neki, miert mentel el, amilyen okos, biztosan megerti!
Juci,
Nalunk is ujra elokerult a hiszti, en nem hagyom magam, sarokbaallitas jar erte es ugy tunik, mukodik!!!!!!!!
Totka,
Vegre jo hirek is
Panna nagyon kis vagany.
Orulok, hogy neki sincs gondja a szemevel!!! Remelem ha legkozelebb hazamegyek MO-ra, akkor ossze tudunk futni valahol, nagyon szeretnelek szemelyesen is megismerni!!!!
Persze masokat is, de ez egy kicsit nehezkes lenne szerintem
Rokica,
Nagyon jonak tunt a tali, jok a kepek!! Remelem nem lesz liszterzekeny Zsuzsa, igazan nem hianyzik mar ez a tobbihez
Barbi,
Jaj, nekunk is van egy pici kutyank, Balazs meg van bolondulva erte (forditva is igaz), puszilgatja, kajaltatja, allandoan nyugoli. Egyszer odakapott mar a kutya, de lattam, inkabb csak dorgalta, mert Balazs a farkanal fogva huzta
, de akkor is, mindig szem elott van, mert en is felek ettol!!
sajnalom a kutyit, de ha kellett, akkor jobb ez igy!!!
Tudod, miert kattant be???
Ayse,
Lilimondast nem lehet megunni
Kuha
Gergo irto cuki a vonaton es nagyon jo a veled keszult kep is, hasonlitotok egymasra!!! Csodalatosan szep kisfiu lett!!
Fogyokura????
Marti
Voltal az uh-n??????????? Mi a helyzet?????
Ancsi
Jo kis bulik igy terhesen
Profitald is ki, amig teheted!!!!
Vigyazz magatokra
And-al mi van??? Jo reg nem irt?? Bar biztosan o is el van veszve
Benianyu,
Nagyon tetszik a kep a fiukrol, ahogy olelik egymast!!!! Olyan meghato
Sotetebb a hajad ugye, mint altalaban??? Nem fogytal??? Valahogy ugy tunik a kepeken!!!
Csibb,
Fanny lanyt meg kell zabalni kis szoke fejevel egyutt!!! Festes meg mindig akad nalunk is, ha gondolja!! Legalabb lesz kire tamaszkodnod az uj lakas atalakitasaban!!
Hisztis kep magaert beszel
De en nagyon ennivalonak talalom a combikajat
Szilvi,
remelem lesz helyetek!!!!!!! a bolcsibenHa nem, van valami megoldas???
Nekem is tetszik a csokisszaju, meg tok edes, ahogy duguszolja az autojat!!! Jo nagy kupi lehetett utana, de legalabb elvolt!!
Nalunk egyebkent a festes nagyon megy most! Tubusokban vannak a festekek, kezzel es ecsettel lehet festeni vele. Van nyomkodos es olyan is, aminek a vegen szivacs van, kesz ecset!
Imadja, mar csinalt nekem vagy harom "csodalatos akvarellt"
elvan vele akar orakig is. Irto kupi van vele, de megert, igaz meg a fule is festekes!
Nalunk is majdnem kesz a jatszo, mar csak a kettes hinta hianyzik.
Errol jut eszembe, anyosomeknal voltunk tegnap, aki szinten vett egy jatszot es ott mellettem, Balazs leesett a hintarol, bar voltunk vagy 5-en mellette!!!! Elharapta a nyelvet, folyt a vere es uvoltott vagy 10 percig!
Latod Majola, nem csak veled tortenik meg ilyen
Hetfon el kell vinnem Mat-t neurologushoz a kukijaval!! Mar tobbszor feljott a tema vele kapcsolatosan, de most megelegeltem az altalanos- es gyerekorvos fejtegeteseit azzal kapcsolatosan, hogy egy 8 eves fiunak meg mindig tud magatol felhuzodni a bor, attol fuggetlenul, hogy ket oldalon meg MINDIG le van nove a bor
Hetfon koran reggel kell mennunk, valoszinuleg operacio lesz es akkor el kell altatni! Ugyhogy most nagyon izgulok, egyreszt mert szeretnem, ha vegre javulas allna be a dologban, masreszt meg feltem ot nagyon!!! Bar ezt "kis" rutinmutetkent csinaljak itt, de akkor is faj az anyai szivem, hogy ide kellett jutnunk!!!
Aniko