Új privát üzeneted érkezett!

Fendike én sem tudtam aludni akkor a holdacska az oka:(

Nekem be merné adni a férjem a szurit, csak éppen nem meri annyira "bevágni", mint egy nővér csinálj, és inkább én félek, hogy nehogy rossz helyre adja és akkor kárba az egész.
Annyi mozgás sztem belefér, ha napi egyszer elmegyek és beadatom. Mondjuk nekem szerencsére az unokatesóm nővér és be tudja adni :)

Mind a 8 babócám szépen osztódik tovább, holnap 10-re megyek beültire:)
galeria

Jucmuc!

Gyönyörü ez a kép a piciről.
Ugye jo volt őt látni?
Neked most hogy számolják,hány hetes terhes vagy?
Mi az a gyógyszer?Sresszes a méhed?

Galeria!
Nagyon szuper,hamarosan te is csatlakozol a babásokhoz.Hármat szeretnél visszakérni?

Fanni!
Egyedül fogsz maradni?
Kertecske hogy áll?Na majd mi itt szórakoztatunk ha akarod!

Nyuszóka!
Merre vagy?Mizu veled?Hiánnyollak!

Pandus!
Már te is nemsokára láthatod a babákat!

Csiperke
csiperke

Jucmuc!

Gyönyörü ez a kép a piciről.
Ugye jo volt őt látni?
Neked most hogy számolják,hány hetes terhes vagy?
Mi az a gyógyszer?Sresszes a méhed?

Galeria!
Nagyon szuper,hamarosan te is csatlakozol a babásokhoz.Hármat szeretnél visszakérni?

Fanni!
Egyedül fogsz maradni?
Kertecske hogy áll?Na majd mi itt szórakoztatunk ha akarod!

Nyuszóka!
Merre vagy?Mizu veled?Hiánnyollak!

Pandus!
Már te is nemsokára láthatod a babákat!

Csiperke
csiperke

Sziasztok!

galéria:
Gratula a 8 petécskéhez és jó randit a fiukkal. Ügyesek a fiuk. Drukk a szombathoz!!!

pandácska: Én csak a vonalzód szerint néztem a két napot.

Csiperke:
Nem tüntem el csak szinte a tegnap kivételével folyamatosan éjszakás vagyok és olyankor nincs időm géphez ülni. Tegnap nappalos voltam de ma már megint éjszakás vagyok. Ma kezdem a szurikat. Drukkolj nekem!! Ti jól vagytok? Hajrá szerda

Zizo: Hol voltatok nyaralni? Biztos nagyon jó volt!

Beacs: Sajnálom hogy nem sikerült de jó hogy ujra itt vagy.

Baba: Hogy vagy?

Jucmuc: Gratula ehez a szuper HCG-hez. Nagy nagy gratula a babyhez.

Fendike:
Én a szurikat magamnak adom . Te is be tudod adni csak az első
rossz.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszi, az izomba lévő injekciókat is magadnak adod??
Drukk-drukk Neked is:):)

Csiperke köszi:) Igen 3-at szeretnénk vissza, reméljük lesz szép 3 akit visszakaphatunk:)
galeria

Szia Nyuszi!

Nem mindig olvastam vissza :oops: , de Te most mihhez kapod már a szurikat?

Bea
beacs

Nyuszi,
én is minden szurit magamnak adok
izomba viszont nem merem és nem is ajánlott
Te biztos rutinosabb vagy!

Galeria,
jó hírek!!! :D
sztem az én férjem is bevállalná a szurit, csak vhogy én nem bízom benne, félnék, hogy biztos jól csinálja-e...
ezt nem lehet elszúrni??? rosszul beadni??
nekem vannak rossz élményeim régi popsis szurikról, állandóan fájtak tőle a lábaim, le voltak zsibbadva... :roll:
_ismeretlen_

Csiperke :D

Köszönöm! :D Ugyanugy szamoljak mint barkinek. Az utolso mensitöl. Buscopannak hivjak a gyogyszert a görcsökre kaptam. :D

Nyuszi :D

Köszönöm szepen! Ugyes vagy a szuribeadassal! :D

Kép
Kép
jucmuc

Fendike,
bevallom én is tartottam tőle, hogy hogy fogja beadni párom (semmi köze az eü-höz), de ment az, sőt a végén már azt mondtam, jobban szúr, mint egy nővér! :lol:

Nemcsak egy pontba lehet szúrni, hanem egy nagyobb területre, ahogy rámtette a nővér a kezét, mutatta, hogy innentől idáig mehet, csak leírva nem tudom visszaadni :oops:

Az elsőt mutassák meg! Tényleg nagy könnyebbség, ha meg tudjátok oldani házilag!
angel37

Szia Lányok!

Alaposan meglepődtem. Régóta nem jártam itt, és azt hittem, hogy csupa ismeretlennel fogok találkozni. Ehelyett csupa ismerős és rengeteg jó hír. Mindenkinek gratulálok, akinek még nem tettem és már babát vár.

Vigyázzatok Magatokra és a babákra!
zsofian

Fendike!

Az izom szurit nem tudod beadni magadnak, viszont ha a párod ügyes, akkor az a legjobb megoldás. Egyszer mutassa meg neki egy nővér, hogy hogyan (vissza kell szívni kicsit) és hova, de utána szerintem ne félj tőle. Miután a nővérek rutinosak és gyorsak, sokszor a párod kíméletesebben adja be. :)))
És nem kell állandóan rohangálni!
zsofian

Zsofian :D

Köszönjük! :D

Fendike :D

Nekm is a ferjem adta a szurikat! Mindig! A Kaaliban megmutattak, hogy kell aztan mar ment is mint a karikacsapas!
A mostaninal is a choragon izmos volt es siman beadta.

Kép
Kép
jucmuc

Beacs,
Sajnálom de hajrá kövi inszem :wink:

Nyuszi,
A vonalzómon se két nap van :wink:
Vendég

Köszi Lányok,
így a gyors közvélemény kutatás után arra jutottam, hogy tényleg az uramnak kell beadnia, az a legpraktikusabb...
Megmondom neki, hogy minden pasinak sikerül, neki is fel kell nőnie a feladathoz... :D így örökre megbarátkozhat a tűvel.. :wink:
_ismeretlen_

Jucmuc

Gratulálok :D

Nagyon vigyázz magatokra :!:
Remélem hamarosan többen is csatlakozhatunk hozzátok!
kriszta73

Lányok!

Azt szeretném kérdezni hogy a progi szurit a beülti után kell kapni?Én nem kaptam.Lehet hogy ez baj? :(
Annyira nem tudom még ezeket a dolgokat,csak csinálom amit a doki mond.

Utrogestan h.kúpot kellett használnom.

Pandácska

Jól vagytok :?:
Hamarosan mehettek szívhangra!Annyira jó nektek.
kriszta73

[quote="kriszta73"]A írta:kriszta73zt szeretném kérdezni hogy a progi szurit a beülti után kell kapni?Én nem kaptam.Lehet hogy ez baj? :(
Annyira nem tudom még ezeket a dolgokat,csak csinálom amit a doki mond.

Utrogestan h.kúpot kellett használnom.

aki kapja az a transzfer után használja. de nem kap mindenki, az orvos dönti el, hogy ki kap.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta,
Nekem is utró volt és az is elég volt látod. Nem kaptam én se progi szurit. Jól vagyunk kezdek már émelyegni...
Vendég

Fendike! :D
Kérdezted mi van velem, kedden voltam petesejt leszíváson, 16 db lett, abból 9 megtermékenyült, ma kettőt kaptam vissza! :D Remélem jól fogják magukat érezni a pocimba, és szépen fejlődnek majd! :)

Lassan Te is kezded a szurikat :P, honnan tudod, hogy progit fogsz kapni?

Jucmuc! :P
GRATULÁLOK, csupa szépet és jót kívánok Nektek! :P

Angel! :D
Közeledik az augusztus! :D Izgulsz már?
donika

Sziasztok Lányok :)

Ma voltunk konzultáción Kovács doktornőnél. Hát Fanni ki kellene javítani a táblázatban azt az augusztust... Mégpedig októberre :roll: Kissé elszámítottam magam. 6 évvel ezelőtt valamivel gyorsabban ment a dolog, de most ez az új eü. reform :( Én nem szomorkodom nagyon, kibírom, mert már van gyermekem, és így könnyebb várakozni. De aki még a várandósság előtt ál, annak nagyon hosszú 5 hónap várakozás. Nagyon sajnálom őket, benneteket ezért :(

Viszont Kovács doktornő végtelenül kedves, barátságos volt! Júliusra hívott bennünket vissza vérvételre, UH-ra, spermiumvizsgálatra. Augusztusban az eredmények kiértékelése, esetlegs gyógyszerszedés, stb, majd szept-okt maga a stimuláció, IVF-ET.

Mindőtökre sok szeretettel gondolok, de most olvasó üzemmódban maradok, ahogy általában eddig is. És szorítok Nektek!
Vendég

Bocs, de még valami eszembe jutott! Hátha reményt ad valakinek.
Most került szóba először, hogy mennyi volt a HCG-m a kislányomnál. 72!!!!!!! Tesztelés után - ami negatív lett - a vérvétel mutatott ki 72-t. Ugye milyen iszonyúan kevés? És lett belőle egy makk egészséges 40 hétre született baba! (Hála a sok plusz szurinak, gyógyszernek, meg az orvosoknak. És a kislányomnak, aki nagyon-nagyon kapaszkodott :lol: )

Szép estét.
Vendég

Kriszta :D

Köszönöm! :D En azt szeretnem ha minel elöbb mindannyian csatlakoznatok! :D

Donika :D

Köszike! :D Nagyon drukkolok Neked, kapaszkodjanak a picurok! :D

Szep hetveget mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Donika én is szorítok Neked is:) akkor ezek szerint kb. egyszerre fogunk tesztelni:) Te mikor voltál leszíváson?
A 9-ből nem maradt fagyibaba? Kettőt kértél vagy a doki javasolta?

Véda, teljesen egyetértek Veled. Így, hogy nekem is itt van Gergőm így is az ember izgul várja és hosszúnak érzi a hónapokat, de mennyivel nehezebb az első babánál. Nagyon nagyon szorítok mindenkinek, hogy sikerüljön :!: :!:
galeria

Judit :P
Szívből gratulálok! Nagyon édes a kis "szoba"lakó :)

Csiperke :P
Már csak 4,5 nap és Te is láthatod a picúrkád!
Sajnos mostanában sok a munka, így szívesen venném, ha "szórakoztatnátok", viszont most leginkább a főnököm szórakozik velem :twisted:
A kert csodaszép. De tényleg. Ahogy nőnek a növények, az minden nap egy csoda. Most kicsit nehéz, mert a sok munka után még locspocs, de akkor is nagyon szeretem 8)

Angel :P
Igen, min. 2 hét egyedül. És még a ház és a kert gondozás is rám vár ebben a 2 hétben egyedül... viszont legalább nem lesz lelkifurdalásom, hogy 7-ig dolgozom :roll:
A szurik csak augusztustól kellenek, igaz? Én júli közepén megyek konzultációra. Vagy otthagyom majd Harcikánál, vagy talizunk, jó? 8)

Kriszta :P
Én a 4. lombiknál a progiszuriban bíztam, de nem jártam sikerrel. Az 1. terhességem -sajnos csak 9 hétig- utrogestannal sikerült... Ettől függetlenül lehet, hogy az 5.-nél is progiszurit kérek, mert kényelmesebb... Nekem a szuri csak napi 1x volt és nem kellett trutyizni a kúppal...

Zsofian :P
Kivettelek a táblából, de szívesen visszateszlek, ha "maradsz". Mikor lesz a lombikod? Júniusnál szerepeltél...

Véda :P
Javítalak, persze.

Donika :P
Nem akarsz bekerülni a "kék" tábla tetjére? :wink: (Sokan sokat adnánk érte, hogy ott lehessünk... vagyis inkább még 1 sorral fejlebb :lol: )

Pandus :P
Hogy vagy 2 baba tulajdonos? (Mert én már nagyon erősen sejtem, hogy 2 van a pocidban)

Fendike :P
21. naptól kezded a suprefactot, vagy fogigátló volt?

Nyuszi :P
Hű, éjszakázni nem lehet könnyű nőként... Vagy csak meg kell szokni?

Galéria :P
Mindennek megvan a maga előnye. A férj, akinek már van gyereke, nem veszi még nálad is jobban komolyan a "babagyártást", s ezzel egy csomó terhet levesz a válladról. Ezt hidd el nekem...

Buborék kerestetik!!!

Szépséges estét mindenkinek!

Fanni
fanni73

Bocsánat! Nem Galériának, hanem Raniko-nak írtam azt, amit...
Fanni
fanni73

Fanni teljesen igazad van. A férjem "csak" azért csinálja mert én nagyon szeretném, ha rajta múlna Ő már így elégedett lenne Gergővel. Persze Ő is örülne még babának de úgy van vele, hogy ha én nem akarnám akkor Ő nem erőltetné "ilyen áron".
galeria

:D Én meg válaszoltam rá :D
galeria

Galéria
:roll: :wink: :lol:
fanni73

Az én férjem 3 gyereket szeretne, én pedig 2-t... de már 1-gyel is simán beérném 8)
Fanni
fanni73

Donika,
ez jól hangzik, gondoltam, hogy haladsz, de hogy már pocaklakóid is vannak???? :D
tegnap voltam konzultáción és felírta a doki a progi szurit, nem is én kértem
de lesz mellé trutyi kúp is.. :D

Fanni,
no fogigátló, 1 hét múlva kezdem suprefacttal

Kriszta,
elsőre nekem is 'csak' kúp volt
de különben nem bizonyított, hogy bármelyik is hatásosabb lenne, sztem a dokik is csak kísérleteznek...biztos egyénfüggő is
de ha meg akar tapadni akkor minden nélkül megtapad, ha nem akkor tökmindegy mennyi szurit és kúpot nyomunk magunkba.. :oops:
_ismeretlen_

Fanni, annak idején mi 4-et szerettünk volna, aztán Gergő után már csak kettőnél tartottunk:) De én 5-t is elnevelgetnék :D

Fendike, mennyi progit kaptál? Nekem most uro nincs.

Olyan rossz, mert az endokrinológus azt hajtogatja, hogy mindenből a lehető legtöbbet a maximumot kérjem, de ugye Kovács doki a szakember és nem kételkedem benne, de hát sokan jóval több és nagyobb dózisokat kapnak, szóval nem értem :roll: Remélem így is lesznek kis lakóim:)
galeria

Nekem 2x is csináltunk vérvételt -az én kérésemre-, hogy rendben van-e a progiszintem és mérhetetlenül magas volt a napi 1x2 progiszuritól... szóval nem kell több... és felesleges túlhormonozni magunkat, ha nem muszáj...
Fanni
fanni73

Fanni, nekem semmilyen hormontermelésem nincs. Tehát, gondolom, hogy más, ha Te kapsz x mennyiséget meg, ha én, mivel nekem kb. a nulláról kell minden hormont felhozni.
De ezzel együtt azért ez megnyugtató, hogy a progi szuri ilyen hatásos:):)

Merrefelé laktok? Már én is úgy szeretnék egy kis házikót, kertecskével:):)
galeria

Ja, akkor Nálad tényleg más lehet... Hmmm, lehet, hogy a helyedben a visszaültetés előtt nézetnék egy progiszintet. Beszéld meg Kovács dokival. Nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon jól meg lehet vele mindent beszélni és rendkívül rugalmas.
Érden lakunk :P Még csak 3,5 hónapja, de nagyon szeretünk itt lakni :P
fanni73

Nekem folyamatosan néznek mindent, ill. a beültetés után nem de előtte nézi az endókrinos, de mivel Kovács dokinak elvileg ez a szakterülete, meg ebből vizsgázik, így fel sem merül bennem, hogy erről beszéljek vele, teljesen megbízom benne:) Csak kicsit megzavartak:( De azért majd lehet, hogy picit rákérdezek :lol: Csak úgy tartok tőle, hogy nehogy úgy vagy olyat kérdezzek, hogy azt érezze, hogy szakmai hozzáértését kérdőjelezem meg. Na most ezt sikerült jól megfogalmaznom :cry:

Mi is sokat néztünk arra házat de én annyira Csepel párti vagyok, hogy nem tudtunk elszakadni remélem jövőre legkésőbb azért sikerül nekünk is itt valami:)
galeria

Galeria,
mintha azt mondta volna, hogy 3 ampullát egybe kell majd kapni
vagy az túl sok??? most látom, hogy Fanninak 2amp. volt...
nemtom, még odébb van...
sztem nyugodtan kérdezz rá a dokinál, utána nyugodtabb leszel :roll:
_ismeretlen_

Nekem is 2-t mondott, és rákérdezek persze.

A barátnőm képzeljétek a másik intézetnél 4 ampullát kap az elején plusz még az utro, aztán később kevesebb ampulla. Nem semmi kis lórugás:( Náluk összeférhetetlenség probléma van, lehet, hogy emiatt turbozzák fel ennyire.
galeria

Csepel is szép :) , de mi már jópár éve Érden keresgél(t)ünk. Anyósom is itt lakik... 5 km-re :wink: (Amúgy nagyon csípem Anyósom, teljesen úgy kezel, mintha a férjem az egyik, én pedig a másik gyereke lennék.)
Akartam már mondani, hogy van itt egy endos oldal, s van egy Norka nevű lány, talán Norka25 a "neve" és létrehoztak egy endos honlapot. Ő pl. spontán esett teherbe endosan, ADIMET nevű szerrel... és többen is innen a topikról korábban. Ő is ezen a topikon levelezett, aztán már jó ideje a babáson.
Ha ezzel kapcsolatban több is érdekel, akkor jobban utánanézek, hogy hol talász róla többet.

Fanni
fanni73

Hú Fanni ez nagyon szuper lenne köszönöm :P Mert ebben az egészben azt a legnehezebb elfogadni, hogy ha nincs menopur akkor nincs esélyem sem még a csoda sem.

Köszönöm:)
galeria

Nekem meg Anyukám lakik Csepelen aki nagy segítség, meg amúgy is itt nőttem fel:):)
Amúgy én is szerencsére nagyon jól kijövök Anyósommal bár az elején nem mindig volt így. De mostanra teljesen jó:)
Érd is nagyon klassz, nem belváros sok a zöld és vannak még nagy telkek ami egyre jobban eltűnőben van sajnos:(
galeria

Holnap rákérdezek Norkára és megírok mindent priviben :D
S lehet ám saját peteérésed is, csak utána kell olvass és járj picit. Különben Kovács dokit is megkérdezheted az Adimetről, mert volt már itt egy lány, aki hozzá járt 6 hónapig ciklus monitorozásra, ezt a szert szedte és a 6. hónapban, endosan, saját peteéréssel terhes lett :D
Jó éjt, csepeli Leányzó :wink:
Fanni
fanni73

Hú ez nagyon klassz köszönöm:):)
Jártam már sok orvosnál, de ez lett vége, hogy azt mondták csak így. De most ennek nagyon örülök, köszönöm szépen:):)
Rendben akkor majd várom a privit, de jó lenne, ha sikerülne :D
Köszi Fanni és Neked is jó éjszakát Érden :lol:
galeria

+++ látszik, hogy mostanában nem-igen olvastam vissza... :oops: Hááát, Neked nagyon sok sikert holnapra... holnaptól... annak nagyon örülök, hogy talán azzal, hogy leírtam azt, hogy van esélyed a spontánra is, talán nem fogsz annyira görcsölni a mostani lombikod miatt... szóval ezer drukk és az endos részleteket így csak 2 hét múlva írom meg :wink:
Fanni
fanni73

Hja és csak azért, hogy ha már megszületett a 2. babád, akkor a 3. spontán születhessen...
Mostmár tényleg jó éjt :P
fanni73

:lol: :P
galeria

Jó éjt :wink:
galeria

Jó reggelt mindenkinek:)

Galeria

Drukk a beültihez :D

Szorítok neked nagyon!
kriszta73

Galéria! :D
Kedden volt a leszívás, és a 2 sejtecskét a dokinő javasolta, de én is annyit akartam!
Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen! :)

Fendike!
Nem tudom, hoyg lett-e fagyi, szerintem nem! :( A beavatkozás előtt még elmondta, a dokinő, hogy szépek 8-10 sejtesek, IVF-el, és ICSI-vel is sikerült , a biológus megpróbálja elvinni az 5. napig, és csak akkor fagyasztja!

Fanni!
Priviben küldöm az adataimat! :D
donika

Sziasztok Lányok!

Ha nem bánjátok, csatlakoznék hozzátok. :)
Kováts doktornőhöz járok, ez a 2. lombikom.
Az első biokémiai terhességgel végződött.
Ha minden igaz, nálam rendben van minden, a kiskatonákkal van gubanc. Már 10 napja szúrom a Gonalt, de nem nagyon akarnak növögetni a tüszők. :(
plutyk

Plutyk,
Üdv! Akkor küldök tüszőnövelő drukkokat+++ mennyi gonalt szúrsz? És eddig hány tüsződ van?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?