Judit
Szívből gratulálok! Nagyon édes a kis "szoba"lakó
Csiperke
Már csak 4,5 nap és Te is láthatod a picúrkád!
Sajnos mostanában sok a munka, így szívesen venném, ha "szórakoztatnátok", viszont most leginkább a főnököm szórakozik velem
A kert csodaszép. De tényleg. Ahogy nőnek a növények, az minden nap egy csoda. Most kicsit nehéz, mert a sok munka után még locspocs, de akkor is nagyon szeretem
Angel
Igen, min. 2 hét egyedül. És még a ház és a kert gondozás is rám vár ebben a 2 hétben egyedül... viszont legalább nem lesz lelkifurdalásom, hogy 7-ig dolgozom
A szurik csak augusztustól kellenek, igaz? Én júli közepén megyek konzultációra. Vagy otthagyom majd Harcikánál, vagy talizunk, jó?
Kriszta
Én a 4. lombiknál a progiszuriban bíztam, de nem jártam sikerrel. Az 1. terhességem -
sajnos csak 9 hétig- utrogestannal sikerült... Ettől függetlenül lehet, hogy az 5.-nél is progiszurit kérek, mert kényelmesebb... Nekem a szuri csak napi 1x volt és nem kellett trutyizni a kúppal...
Zsofian
Kivettelek a táblából, de szívesen visszateszlek, ha "maradsz". Mikor lesz a lombikod? Júniusnál szerepeltél...
Véda
Javítalak, persze.
Donika
Nem akarsz bekerülni a "kék" tábla tetjére?
(Sokan sokat adnánk érte, hogy ott lehessünk... vagyis inkább még 1 sorral fejlebb )
Pandus
Hogy vagy 2 baba tulajdonos? (Mert én már nagyon erősen sejtem, hogy 2 van a pocidban)
Fendike
21. naptól kezded a suprefactot, vagy fogigátló volt?
Nyuszi
Hű, éjszakázni nem lehet könnyű nőként... Vagy csak meg kell szokni?
Galéria
Mindennek megvan a maga előnye. A férj, akinek már van gyereke, nem veszi még nálad is jobban komolyan a "babagyártást", s ezzel egy csomó terhet levesz a válladról. Ezt hidd el nekem...
Buborék kerestetik!!!
Szépséges estét mindenkinek!
Fanni