Új privát üzeneted érkezett!

Ildi! Úgy megörültem, mikor láttam, hogy te írtál utoljára! Azt hittem szüléstörténet... :(
Balázs nekünk sem volt hajlandó büfizni, szerintem azért is vesződtünk annyit a pocakkal.

Jolika egy picsa!!! Képes az orvosokat is felülbírálni. Persze csak a hátuk mögött. Nekem is ő lökte a képembe 17 hetes terhesen, hogy nem fog megmaradni a gyerek! :evil: Dögöljön meg!

Anna! Engem meg elszámolt egy héttel, plusz a 16. héten esedékes AFP-t a 17.-en tudtam megcsináltatni, mert "elhányta" a beutaló papírom. De ő (mint szakképzett orvos) eldöntötte, hogy jó lesz az még akkor!

Nóri! Szupi a kép a kis csajszliról! Ma miért nem viritottátok? :lol:

Évi! Horvátországot kár lenne kihagyni! Hidd el több magyarral fogtok találkozni, mint reméled! Lehet, hogy a sogórnőmmel is! :D

Anna! Judit! Képek a kicsikről?

Ildi! Légyszi tegyél fel te is!

Üdv!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga!
Hűhh,ez engem is kihozott volna a sodromból!!!!!!!! Ilyet még orvos sem!!! mond! Na nem baj másodjára :) majd engem sem kell félteni....csak elsőre voltam ilyen nyuszi midenhol! Most már fel vagyok vértezve mint egy anyatigris! :lol:

Kép....csinálódik.....:) csak olyan sötét van mostanában,a vakut meg nem szereti. Addig is nézzük Balázskát! :wink: Grétit :wink: Lilcsit :wink: és minden kis Apródot:)

Vica??? írj néha!

Swen!
Ha olvasod.....sajnálom hg már nem írsz nekünk! :(

Szilvi!
Ma még csak ígérted a statisztikát.....:)

Ildi!
Ha van erőd.....nagyon kíváncsiak vagyunk!!!!!!

Pocakosok!
Kellemes hűsölést:))

fanna3
 
 


Hali!
Hát voltam 10 boltban és nem kaptam szandit :cry: :evil: . És nem csak az ára miatt, hanem azért, mert amilyen kéne, egyszerűen nincsen! Mindenhol csak a nyitott orrú van, de az Lilcsinek még nem jó. Sokat csetlik-botlik még, akkor meg mászik, így muszály, hogy elől legyen egy kis pánt a szandin, különben a zoknijai meg a lába sínyli meg. Meg ha nyitott, előrecsúszik benne a lába is, az sem jó.
Amúgy amikor hazaértünk anagy sétából, beléptünk a lakásba és kinéztem az ablakon, akkor már szakadt az eső. Ezt kiszámoltuk....

Képzeljétek, elejtettem a fényképezőgépet. Kimúlt. Meg sem mozdul, a lencséje, vagy mije kintmaradt, bekapcsolni sem nagyon lehet. Szerencsére a képeket le lehetett róla szedni. Elvittem a garijegyén lévő címre, a SZÜV-höz, igaz, már 1/2 éve lejárt :? . Mondta a nő, hogy Pesten csinálják csak, oda kell felpostázni. De mi a baja? Mondom neki a tényállást, erre azt mondja könnyedén, hogy azt már nem tudják biztosan megcsinálni, eltört. De akkor még a gépet sem látta, meg amúgy is eladó. De azért adott 1 számot, hogy hívjam fel és konzultáljak a szervízzel. Meg ha a honlapjukon választok másik HP gépet, ezt a rosszat meg a dobozában visszaküldöm, akkor 20%-kal olcsóbban juthatok az újhoz. Na, szép!
De benéztem a Danyi optikába is, ott mondta a csaj, hogy a Baross úton a fényképészhez szokott járni szerelő, kérdezzem meg ott. Azért ez már mindjárt más.

Olga! Így :shock: néztem, mikor írtad, hogy Jolika egy picsa! :lol: Ezt ki nem néztem volna a te szádból! :lol: De igazat szóltál...

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 

 
 

sziasztok!!!
mostanában azért nem írok mert tanulgatok hétfőn is meg szerdán is vizsgázok:-(

Nóri tegnap nem sétáltatok a piac környékén?

puszi a babáknak

Kép
kbernadett
 
 


Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


akkor bizti én is avval kevertelek össze titeket mint a múltkor ....húúú nem is jut az eszembe melyik topicos volt :oops:
csak mert nagyon hasonlított Lilcsire:-D

nah de akkor nem

puszi

Kép
kbernadett
 
 


No akkor a hálapénz!
Normál szülés esetén!

Szülésznő: 10-20 ezer
Doktor: 40-50 ezer

Hozzáteszem, hogy nem értem miért kapnak a szülésznők kevesebbet mint a dokik, hiszen ha gátmetszés van, akkor is csak stoppolnak a végén. Mondjuk még életemben nem szültem normál, tehát lehet most nagy baromságot mondtam. :roll: :oops:

Nóri!
Anno én is olyat kerestem Leventének, mert még akkor tanult lépcsőzni és feszt beleverte a lábát a lépcsőbe... no és persze nem találtam. :(

Ildi!
Ugyan már mondtam, de annyira jó hogy tudsz szoptatni. :D Emléxem, hogy mesélted, milyen gondjaid voltak Imikénél ... no szóval tartottam tőle, hogy megint megismétli a sors önmagát, de hál'stennek nem így történt. :D 8)
szilbee
 
 


Én azt hittem többet szoktak adni a szülésznőnek,vagy ez nem a fogadott szülésznőkre vonatkozik :?: :idea:





Nem találom az adatkábelt :oops: ,de majd holnap bevonom a barátnémat is,hátha neki van :wink:

Kép

Kép
katlina
 
 


Tényleg swen?Én már hiányoltam multkor is mióta babázik nem is ír :cry:

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina!
Nem csak fogadott szülésznőnél fizettek ennyit. Én sem értem, hogy aki többet melózik, az kap kevesebbet... De ezt majd akik már szültek normál, majd megmondják, hogy melyikük is melózik többet a doki vagy a szülésznő.
szilbee
 
 


Elin, pöstre rohantunk :) Elaludtuk az időt. Alapvetően az állatkertbe szerettem volna eljutni, de későn indultunk, majd beugrottunk a Brendonba, osztán meg az eső is eleredt :? Szóval bevásároltunk, állatkert meg...MAJD...ez megy már egy éve :lol:
Egyébként a képen látható plüssállatkák nagyon-nagyon-nagyon töredékei a teljes állománynak :D Imádom őket, csak párom allergiás, így a porfogókat otthon hagytam a szülői házban, 5-6 óriás szemeteszsákba elcsomagolva :oops:

Hát, ha fájásokkal indul a menet, akkor én is megvárnám, míg 10-5 percesekké csökken. Elvajúdgatok én itthon :D Elég lesz a kórházból majd a szülés után...

Évi, nagyon helyes, nehogymár egy ilyen miatt ne nyaraljatok! Szerintem még a vendéglátóegységekben is tudnak magyarul :lol:

Jolika-téma: én sose foglalkoztam ezzel a nővel, első alkalommal sütött róla, hogy imád fontoskodni – nekem ez nem fekszik, úgyhogy hanyagoltam.

Szilbee, az első turnus hétfőn elvileg 8-kor indul, aztán hogy 7-kor bent van-e már őpótolhatatlansága, azt én sem tudom...
Én is hétfőn jártam, nekem is pénteken kellett (volna) leadni a cuccost :) De én többnyire csúsztattam – így persze 1-2 alkalommal bekerült a kiskönyvembe a vizelet címszó alá, hogy “nem hozott” :D Nem érdekelt, mert volt olyan is, hogy eltűnt a (pisi)leletem. Ha ők ilyen gondosak, akkor lehet engem békén hagyni. Persze mindig adtam le mintát, csak nem mindig időre :)

Elin, a terhesgondozó elköltözött a keleti szárnyba (2. emelet, annak is a világvégén :? ), már nem ott van, ahol eddig. Tök jó volt felmászni oda, meg elmászni a folyosók legutolsóbbikának legvégibe, 36 hetesen. Szerintem az utolsó laborleletemet is megpróbálom a labornál kikérni.
Nagykirály ez a kép Lilcsiről :D
Sok helyen az a módi, hogy a helyi szervízből pestre küldik a készüléket, ha nem tudják helyben megcsinálni, nade NEKIK kell postázni! Meg értesíteni, hogy mennyiért tudnák megjavítani, mennyi idő alatt, és hogy akarod-e így. Normáliséknál így működik :)

Ildi, nem tudok róla, hogy potyautasunk lenne :lol: Bár nem bánnám :wink: :oops: :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szilbee!

Nekem nem volt fogadott szülésznőm, de igazából nem is bántam meg. Aki ott volt a dokimmal nagyon rendes volt, szerintem mindent jól csinált. Nagyon sok mindenre nem emlékszem, de szerintem a dolgok nagy részét a doki csinálta! Meg hát ugye a felelősség is! A szülésznőnek nem adtunk utólag sem pénzt. Nem baj, néhány év múlva már ugysem emlékszik rám! :lol:

Na üdv!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Hát megijedtem reggel!
Arra ébredtem hogy forog velem az ágy hiába nyitottam ki a szemem nem mult el,megmértem a vérnyomásom 148/85,utána megint megszédültem de most már javulgatok már csak 135/80,egy ideig még méregetem ha fentebb megy hívom az doki bácsit

Kép

Kép
katlina
 
 


Hú, Katlina, ez nagyon magas! Szerintem hívd a dokit! És vigyázz nagyon magatokra!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Katlina!
Doki mondott valamit? Mit lehet ilyenkor tenni?
Tényleg ha elindul a szülés, akkor ki visz be a kórházba?

Rólunk:
Megjöttünk az SZTK-ból. Tényleg át lett költöztetve a terhesgondozó a második emelet végébe. Nem az a borzalmas nő volt ott, szerencsére. Mákom volt hogy kaptam beutalót. Legközelebb majd telefonon lebeszélem a védőnőmmel, hogy intézze már el nekem és majd úgy megyek be. Levente azt a 30 percet is nagyon nehezen viselte. Apja is (szegény) megtapasztalhatta, hogy milyen nehéz vele ilyenkor. Mondjuk ő már eddig is sejtette... vérvételnél is mindig ő rohangászik vele, míg én sorbaállok.
Délután megyek majd uh-ra párommal együtt. Már úgy várom hogy ő is lássa ahogy mozog. Igyexem majd megörökíteni fényképezővel, de azért majd kérek időpontot a kórházba hogy csináljon nyomtatott verziót is, meg persze videókazettát.
No lépek takarítani! Szép Napot! :)
szilbee
 
 


Sziasztok!

Katlina, mi újság???? Hogy vagy? Hívtad a dokit?

Olga, hová mennek a sógornődék Horvátba? Mi a Krk szigetre megyünk.

Ez a Jolika még mindig ott van? Ahogy hallom semmit nem változott :( Anno engem is kiakasztott egy párszor. Mikor utoljára voltam, azt hiszem egy szerdai napon, közöltem vele, hogy én ide többet nem jövök! Na, nem is mentem, mert szombaton megszületett Csongi!

Ildi, ekkora méretekkel, és ilyen Apgarral leminősíteni? :roll: Normálisak ezek? Csongi 39. hétre született 2350 grammal. Azonnal vitték a korára, inkubátorba. Holott 9/10-es Apgarja volt, és hál Istennek, csak az éjjel volt inkubátorba. De azért jól megijesztettek vele!
Örülök, hogy van tejcsi, és kívánom, hogy sokáig így maradjon!!!!

Bernadett, kitartás a vizsgákhoz, és egy jó nagy kalappal! :) Miből vizsgázol egyébként, és hová jársz?

Elin, hányas szandi kellene? Csonginak volt ilyen anno, azt hiszem 19-es! Sokáig én is ilyet adtam rá. Először a bukdácsolás miatt, aztán a kismotorozás miatt, most meg már szandált sem akar felvenni, mert abban nem lehet focizni :wink:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Ja, Nóri, még nem is írtam! Annyira jó ez a napszemüveges kép! Az egész nőci kész napsugár!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Judit! Köszi az infót fényképező ügyben. Ma egyenlőre a fényképészhez viszem be, hogy ő mit mond, de ha nem csinálja meg, akkor visszaviszem a SZÜV-höz. Így, hogy már nem garis, mondhatja azt, hogy nem foglalkoznak vele....mivel ő csak viszonteladó.
Ha elmegy a magzatvized, azt is megérzed, én is feküdtem, mikor elment...mondtam a dokinak, hogy valami folyik a lábam közt... :oops: . Ó, de szép emlék is!

Katlina! Remélem, hívtad a dokidat!!!

Szilbee! Neked most milyen beutaló kellett?? AFP-re? Beutalóért nem kell telefonálni, meg védőnővel intézni, azt majd Jolika kedves adja oda mindig tanácsadás után.
Van már kiskönyved?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nem AFP-re, hanem csak vizeletvizsgálatra kellett papír. Igen van már kiskönyvem. A 12. héten már megkaptam.
szilbee
 
 


Ó, kösz Évi! Egyszerre pötyögtünk, úgy látom!

Hanyas szandi? Most 22-t hord, de tegnap volt 20-as is a lábán. Végül is a belső hossza olyan 12-13 cm-es.
Amúgy kéket, barnát meg khaki színűt láttam ilyenbe....de mondjuk 1 semleges színűt sehol... :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


És nem adtak akkor beutalót a következőre??

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nem, csak a 12 hetes rutinra (az első vérvétel meg pisi vizitre), de a 16 hetesre meg már nem.
szilbee
 
 


Szisztok!

Tettem új képeket az albumomba a tegnapi ballagásról.

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=13112

Elég érzelgősre sikeredett, mivel a Csongi barátai mind iskolába mennek. Én meg is könnyeztem őket. Este meg Csongi kezdte el megint, hogy ő miért nem mehet. Sajnálom, de biztos vagyok benne, hogy jobb lesz ez így...

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Egy óra alatt lement 120/80-ra,így nem telefonáltam de ha fentebb megy hívom

Kép

Kép
katlina
 
 


Jól van Katlina, így már jobb, izgultam érted! Azért ne játsz vele, ha megint felmegy, inkább szólj a dokinak!!!

És ha beindul a szülés, akkor a párod ül kocsiba és jön Dunaújvárosból? És téged ki hoz Szolnokra?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


:shock: Hú Katlina, elég jól rám ilyesztettél. Nem szabad viccelni az ilyennel, én biztosan felhívnám a dokim, hogy tájékoztassam az eseményekről, ugyanis komplikációt okozhat a magas vérnyomás szülés közben. Főleg, ha előre nem látható okok miatt esetleg megcsászároznak! :shock:

Lányok még egy kicsit várnotok kell a szüléstörténetemre, mert még World-be kell megírnom, hogy meg is maradjon!

Olga, te írtad, hogy bealkoholmentes söröztél, amikor megtudtad, hogy a szülőszobán vagyok? Hát akkorát nevettem, majd leestem a székről.

Tegnap meg kellett hőmérőzni petikét, mert nem tudott kakilni szegény! :cry:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Felhívtam az orvost elmondtam neki,ma még mérem folyamatosan és ha nem alakul akkor holnap reggel be kell menni,mondta hogy bennt lesz mehetünk nyugodtan,de szerinte csak megviselt valami front,hát nem tudom a legutóbbi mérés135/85


csongianya!
Apóspajtás szállít ha valami van nst-re meg orvoshoz is ő hord

szegény Petike :cry:

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina, ne ijesztgess minket! Sok pihi, meg méricskélés!

Beutaló: az AFP-s laborbeutalómat nekem soron kívül kellett kikérnem. A 18. hétre voltam visszarendelve terhesgondozásra, és persze nem kaptam beutalót, mondván, ráér akkor is. Még jó, hogy időközben – véletlenül – beszéltem a dokimmal, aki közölte, hogy a 17. héten mindenképpen le kell venni. Még aznap (16+6 hetesen) be is mentem az SZTK-ba. Jolika a maga fontoskodó stílusában közölte, hogy ez így nem megy, beutalót csak úgy tud adni (a számítógépes rendszer miatt), ha jövök a gondozós napomon és bemegyek az orvoshoz :shock: Szerencsére volt ott egy hölgy, akinek köszönhetően pár perc alatt kaptam egy kézzel kitöltött beutalót. Minden csak hozzáállás kérdése :?

Elin, ha kitör a Niagara, azt táncsak észreveszem :lol: De azért remélem, hogy nem így indulunk majd neki a dolgoknak...álmaimban elkezdek itthon vajúdgatni, majd amikor már 5-6 percesek a fájások, uzsgyi be a kórházba, fél óra elteltével szépen megreped a magzatburok, majd kb. 1 óra múlva már a kezünkben is tarthatjuk a gyönyörű, egészséges kislányunkat :D Ezt szuggerálom magamba :roll: Oszt majd lesz valami...remélem valami hasonló :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Még mindíg változatlan vagyok 139/85 volt az utolsó nem is nagyon akar lentebb menni :cry:

Kép

Kép
katlina
 
 


Kifelejtettem a mai NST-t: dupláznunk kellett, mert Lucus pulzusa itt-ott 120 alá ment. A másodikon nem volt ilyen gond :D
Nagyon durva volt a helyzet várakozásilag :? Negyed 7-kor már ott voltam, második külsősként, meg volt még 3-4 bentfekvő kismama, de ők gyorsan haladtak (akkor még 3 gép működött, 7 után már csak 2). Ehhez képest 9 előtt sikerült bejutnom, ráadásul dokim segítségével :shock: (Mondjuk amúgy is én kerültem volna akkor már sorra :) ) Úgy döntöttem, nem fogok szégyenlősködni; egyszerűen nem lehet elég korán odamenni, hogy időben bejussak :( Az ismétlésre meg 11 körül sikerült bepréselődni... Tulképp még meg is mosolyogtam az egész szitut, mert az ott lévő kismamák kétharmada protekciós volt :lol: Vagy eü-s, vagy dokis, vagy eü-s rokona, stb. Nagyon elkelne az időpontos rendszer, szerintem jobb lenne mindenkinek.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


No megjöttünk. Minden OK! Ádám is látta a csemetéjét. Csak úgy vigyorgott... olyan jó volt látni. :D Láttuk a kis pofiját is. :)

Méretek
BPD: 33,5 mm
Femur: 20 mm
Ép gerinc, jól működő szív és vese, hólyag jól telítődik.
Lepény jó magasan van.
szilbee
 
 


Katlina! Holnap reggel az első az legyen, hogy hívod a dokit! Sőt, én inkább mennék hozzá! Nagyon magas értékek, ne játsz vele! Tudod, jobb félni, mint megijjedni!!!! Tessék orvoshoz menni!!!

Szilbee, de jó :) Biztos nagyon klassz lehetett már végre látni a "picikét"!

Balwin, amit az NST-ről írtál, az szörnyű! Csodálom, hogy ennyi várakozás után nem a szülőszobára mennek a kismamák!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Katlina! Mi újság, hogy vagy?????

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szilbee!

Nagyon örülök, hogy minden ok. veletek!

Nekidurálom magam nemsokára és megírom a szüléstörténetemet, csak most fokozom egy kicsit a hangulatot! Olga készíts be a hűtőbe az alkeszmentes sört, remélem át tudom adni majd kellően szép magyarsággal a legszebb élményemet amit mostanában megéltem!/ Hú ez nagyon színpadias volt! /

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Változatlan minden,141/91,mondjuk reggel ahogy felkeltem 135/80 volt,ma még mindenképpen bemegyünk


Balwin!
Ha lenéznek ezért hanem én mindíg az orvos álltal megyek be nst-re,ide nem tudsz úgy eljönni hogy ne egy fél napodba kerüljön :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina! Ne szórakozz ezzel! nagyon komolyan veszik a dokik is! B.nőmnek programozott császár eéőtt, mikor bent feküdt, ingadozott a vérnyomása. Dokija szólt a nővéreknek, hogy figyeljék, és ha megint felmegy, azonnal szóljanak neki. Azok meg nem foglalkoztak vele, hanem a doki vette észre a csajon, hogy valami nem stimmel. Lekapta az összes nővért a 10 körmükről, b.nőmet meg megcsászározta azonnal. De neki harántfekvéses volt a babája, azért volt császár...

Judit! Nem kell már sokat ott várakoznod! Hamarosan meglesz Luca...
Jó az elképzelésed a szülésről! Majd drukkolok, hogy így legyen! Én tul.képp így szültem, csak a beérkezéstől számítva nem 1/2 óra múlva repedt meg a burok, hanem 2 óra múlva. De Lilcsi utána kint volt 1 óra múlva :lol: !

Fényképezőgép: le van adva javításra. 2000 Ft a bevizsgálási díj, amit így is úgy is ki kell fizetni. Ha javítható, akkor pedig max. 5000 Ft lesz. De azt mondta a nő, valószínű a mechanikája sérült, hogy nem mozdul, nem a digitális része, ezért javítható lesz. Kicsit megkönnyebbültem. De majd csak 22-én mehetek érte :cry: .

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Katlina! Ha bent tartanak, majd dobjál néha 1-1 sms-t Ildinek, hogy mizu' veled!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Katlina! Ha még otthon vagy, azonnal menj be a kórházba! Ez baba nélkül is nagyon magas! Légy szi, ne kockáztass, irány a kórház!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Katlina már mondani akartam, írj nyugodtan, vagy hívj, ha megkezdődik a nagy esemény.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Na itt vagyok,egyben :D :D ,jött a nagy vihar és levitte a vérnyomásom 120/80-ra,de beszéltünk az orvossal és annyiban maradtunk ha kezd visszamenni akkor megyünk,de végülis annyit mondott hogy 150felett kezdenek el gyógyszeres kezelést,de rajtam már "csak a szülés fog segíteni"


Ildi írni fogok ha van valami

Kép

Kép
katlina
 
 


sziasztok!
Ildi Anitának boldog névnapot!!!

katlina nekem is rij ám sms-t ha beindul a szülés.

Evi szülésznőnek tanulok, és most épp fejlődéslélektan vizsgám lesz hétfőn és hát nem volt időm tanulni, és pont a szülinapom brühühühühü :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nah de most megyek azért olvasgatok egy picit hátha hagy Bettike
puszi mindeninek

Kép
kbernadett
 
 


Katlina!
Szorítok hogy ne menjen fel megint!!!
szilbee
 
 


Katlina????? :shock: ????????
szilbee
 
 


megvagyok csak nem engette a gép hogy feljöjjek :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Én is egész nap szenvedtem, nem jött be a Babanet :x

Katlina, ezek szerint minden rendben??? :)

Bernadett, szép szakmát választottál! Fejlődéslélektan...hú, az nem piskóta, én is tanultam! De menni fog az, és lesz egy szép szülinapi ajándékod, hogy sikerrel vetted az akadályt!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok :)

Végre beengedett :?

Szilbee, szépen növöget a picurkátok :D

Évi, 6 éve még nem így működött a dolog?

Ildi, kivárjuk türelemmel a szüléstörténetet :) Csak nehogy beelőzzelek :wink: :lol:

Katlina, ezt mondom én is: mosmán csakazértse szégyellem, ha bevisz a dokim, sőt, hálás vagyok érte! Megnövesztettem a képemen a bőrt :D Sajna máshogy nem megy :( Pedig nagy volt itt a szám, mielőtt elkezdtem Nst-re járni - "...nekem se férne rá az arcomra..." :oops: Hát már ráfér, muszájból :?
Örülök, hogy visszament a vérnyomásod! :)

Elin, najó, kiegyeznék a te 2 órás burokrepedéseddel is :wink:
Jó hosszú időre vállalták a fényképeződ javítását...de a lényeg, hogy meg tudják csinálni.

Betti, egy kalappal a vizsgádhoz, naéspersze boldog szülinapot is azért! :D

Asszem egyre türelmetlenebb vagyok már...párom is kérdezte reggel, hogy mikor nyomom már ki?! :lol: Délutáni szunya közben meg azt álmodtam, hogy visszük haza a kórházból :) De a szülésről még sosem álmodtam :roll:

Jó éjt
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin! Katlina!
Nagyon szoros a meccs! ;) Csak most látom, hogy 1 nap különség van köztetek! :shock: :lol:
szilbee
 
 


Ajaj, csajszlik, tényleg nincs már messze a nagy találkozás!

Betty, boldog születésnapot! Fejlődéslélektanból én is vizsgáztam, biztos sikerül neked is!

Ildi! Sajna a sörös beszólás nem az enyém... Talán Balwiné? De azért én is nagyon izgultam értetek! A szüléstörténetedet nagyon várom, már csak azért is mert nekem is Zoboki doki az orvosom.

Katlina, Judit! Napi legalább két bejelentkezést kérünk! :lol:

Üdv mindenkinek, ennyit bírt a fiam.

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Na még mindíg egyben!
Igaz már minden éjjszaka azt álmodom hogy megvan az én kis drágám,de semmi jele nincs még hogy kiakarna bújni :D

Szilbee!
Nálam pontosan nem tudni mikor is akana jönni Robika mert a mércém szerint 13.-a kiírás szerint visszavettek egy héttel az 20.-a,az orvos szerint 10.-e,szóval passz,de állítólag az utólsó uh-szerint 10-13.a

szóval passz!


Ha átküldöm a képet mms-ben feltudod rakni?Még mindíg nincs adatkábel :(

Ja és ha lány lenne véletlenül ami nem így van akkor nálunk is Kata lett volna :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Balwin!
sajnos muszáj az embernek pofátlannak lennie de külömben nem jut be,amúgy meg próbáltam hogy nem szólok az orvosnak és kivárom a sorom,de ő elég sűrűn fütyörészik a folyosón és amikor meglátott be is vitt ,akkor nem mondhatom neki hogy én még várni szeretnék,nem :D :?:

Kép

Kép
katlina
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?