Elin, pöstre rohantunk
Elaludtuk az időt. Alapvetően az állatkertbe szerettem volna eljutni, de későn indultunk, majd beugrottunk a Brendonba, osztán meg az eső is eleredt
Szóval bevásároltunk, állatkert meg...MAJD...ez megy már egy éve
Egyébként a képen látható plüssállatkák nagyon-nagyon-nagyon töredékei a teljes állománynak
Imádom őket, csak párom allergiás, így a porfogókat otthon hagytam a szülői házban, 5-6 óriás szemeteszsákba elcsomagolva
Hát, ha fájásokkal indul a menet, akkor én is megvárnám, míg 10-5 percesekké csökken. Elvajúdgatok én itthon
Elég lesz a kórházból majd a szülés után...
Évi, nagyon helyes, nehogymár egy ilyen miatt ne nyaraljatok! Szerintem még a vendéglátóegységekben is tudnak magyarul
Jolika-téma: én sose foglalkoztam ezzel a nővel, első alkalommal sütött róla, hogy imád fontoskodni – nekem ez nem fekszik, úgyhogy hanyagoltam.
Szilbee, az első turnus hétfőn elvileg 8-kor indul, aztán hogy 7-kor bent van-e már őpótolhatatlansága, azt én sem tudom...
Én is hétfőn jártam, nekem is pénteken kellett (volna) leadni a cuccost
De én többnyire csúsztattam – így persze 1-2 alkalommal bekerült a kiskönyvembe a vizelet címszó alá, hogy “nem hozott”
Nem érdekelt, mert volt olyan is, hogy eltűnt a (pisi)leletem. Ha ők ilyen gondosak, akkor lehet engem békén hagyni. Persze mindig adtam le mintát, csak nem mindig időre
Elin, a terhesgondozó elköltözött a keleti szárnyba (2. emelet, annak is a világvégén
), már nem ott van, ahol eddig. Tök jó volt felmászni oda, meg elmászni a folyosók legutolsóbbikának legvégibe, 36 hetesen. Szerintem az utolsó laborleletemet is megpróbálom a labornál kikérni.
Nagykirály ez a kép Lilcsiről
Sok helyen az a módi, hogy a helyi szervízből pestre küldik a készüléket, ha nem tudják helyben megcsinálni, nade NEKIK kell postázni! Meg értesíteni, hogy mennyiért tudnák megjavítani, mennyi idő alatt, és hogy akarod-e így. Normáliséknál így működik
Ildi, nem tudok róla, hogy potyautasunk lenne
Bár nem bánnám