Winnie. ha jól emlékszem,nektek van Graco Quattro Torur deLux bbakocsitok, és ugye hozzá autósülés, ez az adapteres féle. Réka babának nem bukik le a feje, ha elalszik a kocsiban? Én tök kivagyok, mert rossz nézni, hogy fekszik (ül) Ákos a babahordóban. Szerintem baromi kényelmetlen neki, és elfekszi a nyakát! Tegnap már vettem ilyen nyakpántot, de ahhoz még pici! Na a boltban meg azt mondták, hogy igen, ismerik a problémát, vegyük ki az adaptert, és mielőtt bekötnénk, tegyünk alá pokrócot, hogy vízszintbe hozzuk, és akkor jobban feküdni fog az autóban is! Hát ez frankó! Ennyit a 100e kocsiról...
A másik amit kérdezni akartam,hogy ti vittétek nyaralásra a légzésfigyelőt? Én arra gondoltam, hogy csak két lap van betéve az ágyába itthon, a harmadikat elviszem, és akkor csak az egységet kell leszerelni az ágyról!
Férjem vett Libero úszópelust. Hát én azt hittem, hogy ilyen vízhatlan borítása van a pelusnak, de ez is ilyen fura anyag! Akik csak pelust használnak, nem lesz ez azonnal egy nagy csomag, ha lelemegy a baba a vízbe?
niki: megnáztema videót. Hááát, nagyonjópofa Dani. De azona videón, ahol mászik ki az ágyból, hangosan nevettem! Apa be is jött, hogy mi a bajom!
Azt hiszem, Ákosnak kezdenek bújni a fogacskái. Nem biztos, de napok óta állandóan tömi vagy az öklét, vagy valami rágókát a szájába, folyik a nyála, és a cumit is műanyagostúl tömi be a szájába, rossz nézni. Tegnap nappal szemben ült a kocsiban, üvöltött, és a nap kicsit megvilágította az ínyét, és hát mintha fehéredne......na az kellene még csak, hogy pont nyaraláson szenvedje a fogakkal!
Használt valaki homeos bogyót fogzásra????? ha igen, mit??????
Ja és nátha, köhögésre van valakinek bevált bogyója? Szerintem kisit megfázott, met ma reggel arra mentem be hogy köhög. A takaró meg persze lerugva!
Tök hideg volt a keze meg az arca! Pedig kezeslábas hosszú pisziben aludt! Nem folyik az orra, de hallom,hogy tele van az arcüreg, csak állandóan visszanyeli!!!!!!!!!!!!! A kakija meg iylen nyálkás..... ez lehet ettől????
Nika: családtag az illető???? Előkerült??Minden ok?
Zsu: igen, képet akarunk! Hú, bátor vagy. Igen, gondolom hogy az ember a saját gyerekénél még jobban fél az ilyen dolgoktól!
Kata: most láttam csak, hogy ezt a topicot te nyitottad!!!!
:
Boldog névnapot Tündének!!!!!!