Új privát üzeneted érkezett!

kiscsikó bocsika marslakócskának akartam írni sorry sorry :)

nika70
Salgótarján
 
 


Roni nagyi: nálunk is ez a helyzet:):):):):)az én párom is mióta együtt vagyunk olyanokat csinál amit otthon nem csinált meg pl porszívózás sütit süt, föz, tereget stb... meg olyan kajákat is eszik amit otthon nem :):):)kicsit el volt kényeztettve mert ha valami nem vot fogának való anyós fözött mást neki :x de meg is jegyezte anyósom hogy ezeket otthon nem csinálta:) én meg nem eröltetetem Gabi csinálja magától :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Kiscsikó: megnéztem a videót nagyon király azt ígérték hogy ezen a héten hozzák mert már pesten van egy ismerösnél és aki intézi nem tudom mikor megy érte.elöre láthatólag marad a 8000 ft-os ár.remélem Gegének is igy fog tettszeni.Az újságolvasos is nagyon édes volt Gege kapott a barátnöimtöl egy ilyen müanyag könyvet na azt ugyanigy gyürögeti olvasás címén :D :lol: :lol: :lol: :lol:

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

Tinu, hát izgulok nagyon mert most még olyan kényelmes. :-) De már izzítom az almákat és mi is elkezdtük enni, hogy kipuhatoljuk melyik az édes. De én nem igazán szeretem az almát. :-( de muszáj.

Roni nagyi, nálunk ebből egyszer vita volt anyós és én köztem, hogy neki nem segített semmit otthon nekem meg mindent megcsinál. Aztán meg jajj kisfiam mennyit dolgozol és, hogy hát az nem férfi munka a pl mosogatás. Na akkor aztán mondtam, hogy bocsánat együtt csináljuk és valószínű, ha nem akarná nem csinálná a férjem. Az, hogy ő elrontotta és semmit nem segít neki a férje az az ő dolga, de ne próbálja a fiát is semmittevésre sarkalni.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Kiscsikó: milyen az a kenőcs? És milyen a homeós bogyó? Bár lehet, hogy egyszer mégiscsak elmegyek egy homeós dokihoz (a tesóm tud egy jót), és akkor ő eligazít. Még próbálom magam rávenni. Az a baj, hogy mindig kiújul az ekcéma. Hiába tudom elmulasztani, utána ismét kijön. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Az utolsó mondatot nem mondtam neki. Bár szívesen megmondtam volna. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


A kenőcsöt meg tudod nézni a www.pirulapatika.hu oldalon. Fenn van a tájékoztató. A barátnőimnek bejött a kezükre is. Lehet, h csak receptre van, ha igen én tudok Neked vinni , mert van itthon kenőcs is meg recept is:-)
A homeos bogyó lehet:
Apis: ha hidegre enyhül
Urtica urens: ha a hideg nem javít az állapoton
Rhus Toxicodendron: ha melegre enyhül
Arsenicum album, ha melegre enyhül és a viszketés égő jellegű.
És azt írja, h jó, ha ismered az alkati szert is. Úhogy menj el a homeós dokihoz, ártani, nem árt:-)

Sajna én nem tudtam kipróbálni, mert Gödöllőn nem volt. Nekem az Apis kellett volna, mert nekem meg a cipőtől szokott kijönni. Viszketett az egész lábfejem. Aloe First-öt fújtam rá, de ki kellett várnom, amíg elmúlt:-(((

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Kiscsikó: megnéztem, de ha szteroidos, akkor maradok az én kencémnél (Ftorocort), csak hiába, mindig kiújul. A homeóst szerintem most már be fogom vállalni, mert nagyon unom. (Bár nekem akkor enyhül, hogyha nem nyúlok vízbe és olyan nincs. :lol: )
Ráadásul iszonyúan begyulladt a lábujjam (bevágtam) és nem akar múlni. MÁr kaptam rá antibogyós kencét, de az se mulasztotta el teljesen. Ma megpróbáltam megbuherálni (nem jön ki belőle a genny), de nem sok sikerrel. Marad a sebész? :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, gumikesztyű? Én nem tudok vele mosogatni, de hátha Neked bejön. Persze gyereket füröszteni nem lehet kesztyűben. Azt bízd apára:-))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Kiscsikó: a legnagyobb gáz, hogy kezet kell mosni. :lol: Azt nem lehet gumikesztyűben... Hacsak nem gumikesztyűben megyek vécére. Ez nem is rossz ötlet. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, azt gondoltam a mosogatószerre vagy allergiás:-)))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


nem tudom, mire vagyok allergiás ezek közül, mert emlékeim szerint csináltak allergiavizsgálatot ilyen mosócuccokra is nálam és nem voltam semmire allergiás :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok

Hat tegnapa dokinal nem lettem okosabb,ugyanis Leon miota utoljara merunk azaz 5 hete csak 25 dkg-t hizott :roll: Es az also hataron van a normal ertekeknel,most 7112 gramm es 69 cm.Viszon t hossza nagyon sokat nott,utoljara 64 volt.
Szoval doki megdicsert hogy szoptatom,es O is ugy mondta a hozzatapit hogy 3 napig egy fajta kaja es utana a kovetkezo.Szoval egy elvet vallunk :wink:
UGyhogy most hizlalnom kell kicsi babat,de hogy hogyan az passz.Tejpepet es tapszert mondott,mert ezektol hizik majd igazan.Hat megprobalunk valamit,mert teny hogy miota kitagult a kis gyomra es eszik mast is ejel es ebred enni,szoval tenyleg ehes lehet es az en tejem mar nem eleg neki hogy hizzon.

4 oltast kapott ,Hepatitis B es az agyhartya itt kotelezo ugyhogy ezen dilemmam is meoldva....
Nem sirt csak eppen es azota is jo kedvu :D

Tinu
En eszek borso fozeleket es nincs tole baja,meg jo mert imadom es gyorsasan kesz.Ma pl finom fozeleket csinaltam.

Na ennyi....

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Hú, van ám termés! Pedig csak két napig nem voltam net közelben. Férjem elfoglalta ezt a gépet is, ugyanis az irodai lefagyott!:( Szegény tök ideg a sok munka miatt, szinte alig látjuk egymást. !:(Láttam van köztetek könyvelő-ti tudjátok, hogy mit jelent a május 31.!:) Katasztrófa!!!

Szóval írok egy pár sort, aztán ha lesz még időm, akkor tovább is olvasok.
A sok elszállás ellen szerintem a leghatásosabb, ha a megírt „levélkét” egyszerűen kijelölitek és másoljátok, mint a Word-ben és ha az eredeti a küldés alatt elszáll, akkor a beillesztéssel újra elő lehet hívni!:)

Ante!
Most hogy így írtad, tényleg volt már aki Noinak hívott!:) Veronika is egyre többet alszik az oldalán- főleg ha játék közben alszik el. Amúgy nálatok tényleg ilyen meleg van? Én most szereztem be egy pár ujjatlan bodyt és rövid nacit, hogy már lassan kell kintre, de anyám szerint neki még más a hőérzete és hogy öltöztessem fel rendesen ám!:)
A mi kiságyunk 120*70-es, de alvás közben is kering benne és egy csomószor a rácsot nyomkodja vagy a lábával vagy a fejével. Aztán van amikor valamelyik testrészét kidugja a rácson.:) A mi nagy ágyunkon már nem lehet ott hagyni, mert leesik róla!:(


Kép

Winnie!

A pép amit Veronikával etetek a Nestlé Sinlac, amit allergia megelőzésére is szoktak adni, egy rizs és szentjánoskenyér (?) alapú pép. (nem otthonról írok, ezért nem tom pontosan)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Tinu, borsófőzeléket lehet enni de azt mondják, hogy ha nem lefedve főzzük akkor elvileg elfő a puffasztó hatása. Én már ettem zöldbabfőzeléket is és nem volt semmi hatása. Ne lefedve főzd és akkor nem marad meg az ereje. :-D

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!
huh, de melegem van! Felálítottuk a sörsátrat, dőlt ide, dőlt oda, a keresztfiam meg amit összeraktunk, szedte is szét, és szaladt vele a szélrózsa minden irányába. Én meg utána, szóval jót kergetőztünk, szomszádok biztos nem néztek hülyének. :D

Megjártuk a doki nénit, levette a PKU-t. Olyna büszke vagyok rá, amíg szúrták és nyomkodták a kis ujját, végig mosolygott! Kis fakír! :D
Tegnap megfőztem neki a spenótot. Ma kapott ebédre, és egész jól bírta! Nem mondom, a tök jobban ment, de ezt is ette, közben vigyorgott, meg cuppogott. :)

Kivasaltam 2 adag ruciját. :) Vasalni én is utálok, de valahogy az ő rucijait mindig szívesen vasalom, a miénket pedig folyton rakosgatom a dugirekeszbe.

A tali nekünk is jó, akkor 13 ?
Na most megyek, intézem a keresztelő meghívót.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


ante: én a borsófözeléket mindig fedö nélkül fözöm és annyira imádom de nem mertem még eddig fözni a puffasztó hatása miatt:):):) akkor ezek szerint lehet enni? na majd azért kiprószálom hátha :):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Megkaptuk az oltást! Pontosítok: az oltásokat, mind a hármat. A rotát is benyelte rendben. Remélem, nem bukja ki. :mrgreen:

Nálunk a zöldbab nagy bajokat okozott Tünde pocijában. Úgyhogy inkább nem próbálkozok a zöldborsóval sem. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,

HÁt a két nap alatt annyit írtatok, hogy még szerencse, hogy Daninak jó az alvókája.:) Kb 2 óra volt, persze közben ki szaladgáltam... Szóval csak amire emlékszem.

Nika,
a Kisterenyei usziban voltunk, egész Nógrádban állítólag csak itt van babauszi, de nagyon jó volt. Tettem fel képeket a képtárra, meg a freevlogon is van kettő.

http://www.freevlog.hu/video/6166.html
http://www.freevlog.hu/video/6168.html

Én ettem már epret, meg borsó és babfőzeléket is de nincs Danira különösebb hatása.

Próbáltam ma Daninak a répát adni....Szájzárat kapott tőle:(((Pedig nagyon finom főtt turmixolt répa volt.:) Utána tettem neki bele almát, mert azt megeszi már.semmi változás. Tettem neki bele cukrot, továbbra is szájzár....Nekem nagyon ízlett.


Nem tudom már ki írta, de lehet, hogy először tényleg a bolti péppel kellene kezdeni, az sokkal simább, mint amilyet én turmixolni tudok.Vagy nagyon fel kell hígítanom????
Az a baj, hogy nekem sem jön be igazán a kóstoltatás, meg ez a papacselés. a répa a turmixot úgy összefogta nem tudom mivel lemosni.:(((
Ha megállapítom, akkor eddig az öszibarack-banán üveges, a körte üveges, és a nagyon pépes saját alma ami bejött, a sütőtök üveges elment neki, és még evett alma krumpli saját főzést.
A salátafőzit kiköpte, a répásnál szájzárat kapott. Ne adjam fel????:)))

Most más nem jut eszembe....

A babatali nekem jó az a hét mindegy mikor.

Puszi

csernusn
 
 


Sziasztok!

Ante:
a múltkori alvós képen Lidi tényleg ugy aludt, mint fanni! hasonlítottak egymáshoz nagyon!Tündérek!

Képzeljétek!
Rászántam magam és belőttem a fülbevalót Fanninak. :shock:
Na ne tudjátok meg, hogy kivert a víz vagy 20 szor, hogy most a saját gyerekemnek kell megcsinálni és az jó legyen, nehogymár itt rontsak. pedig nem ez volt az első eset, hogy bébiknek lőttem, na de a saját gyerek mégis csak saját.
Amúgy a lefogástól nyafikolt, mert hamar meg lehetett nyugtatni.

Voltunk babamasszázson, tetszett a kisasszonynak! A vége felé volt nyűgi, mert álmi lett. Ahogy kijöttünk, be is ájult a kocsiban.

Tali:
Elvileg nekünk is jó a 13.-a talira.
Akkor Liget ugye?
És akkor délelőtt 11?
megint ott a Vajdahunyad bejáratánál??
Nekünk az is jó.
Viszek plédet most, nem leszek olyan tudatlan, mint a múltkor
. :lol:

Vasalás:
Én még mindig vasalom a rucikat, bár már nem annyira alaposan, mint az elején.
Meg heti 1 szer van sterilezve a cumi, meg üvegek, ilyenek.

Megyek, kaja idő van..
Zsu és Fanni

Kép
zsuzsu74
 
 


niki milyen lejátszó kell ahoz hogy megtudjam nézni a videókat? mert nekem nem játsza le:):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Ante:
Fanninak bokájánaz van és rendes barna anyajegy.
Születésekor olyan alakja volt, mint egy póknak, azótakissé változott. Nőni nem nőtt, de alakot váltott.
Legalább nem kell majd bokatetkó neki, mert van gyári. :wink: :D

Amúgy a kórházban az első találkozásnál én is azt hittem kakipötty, elkezdtem törölni, de nem jött le, mire rádöbbentem, hogy hoppá, ez anyajegy. :shock: :)
Még magamban dohogtam is, hogy nem tudják normálisan megfürdetni a babákat? kakisan adják rá a rucit?
Na itt voltam először az a tipikus tudatlan első babás anyuka,aki nem tudta, hogy az első kaki nem is olyan rendes kaki ugyebár.... :lol: :lol:

Kép
zsuzsu74
 
 


Szerintetek káposztát lehet enni? Mármint nekem. Annyira vágyom egy jó káposztás cvekedlire.
Csak kérdés mennyire lesz Fannira hatással.

Kép
zsuzsu74
 
 


Ante
hat ez uj info a borso fozirol,de jo hogy ezt is megtudtuk :)

Niki
es krumolival a repa nme jonne be neki?Pedig aki szereti a sutotokot annak izlik a repa is. Szerintem hagyd par napig aztan ujra proba :wink:
Nalunk az avokado nme jott be,pedig azt allitolag szeretik a babak,na egyem nem :?
En minden zoldseget fozolevel higitok es ugy nagyon pepes lesz.A mosogaogep meg leviszi a turmixrol az elszinezodeseket,ezert jo a leveheto feju fajta.

Zsuzsu
Mti azt a fulbevalot :D Szoval te akkor kozmetikusnak mesz vissza dolgozni? Mert azt talan lehet rugalmasabban is gyerek mellett.
Hat kaposztat meg nem probaltam csak a saliba rakunk neha de az nem akkora mennyiseg.Probald meg aztan maximum jon egy nyugos nap....

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Vasalásra visszatérve, én is Rékababáét szeretem vasalni a mienket kevésbé... hát ma csak egy adagot sikerült vasalni a három mosás helyett, ls megvolt a következő mosás :shock: a délutáni altatás nem sikerült túl jól :(

Zsuzsi: füli, gratula!

Tinu: álom :)
Én meg Bunnyval álmodtam, hogy újra felrakta hallstatti képeket ide, hogy ez mind Hallstattban készült :)

Heti hízásunk csak 30 g volt, sőt, hétfő óta fogyott 10-et :shock: , mondjuk akkor 2 kakimentes nap után voltunk, most meg 3 kakis után... de beszéltem ma a dokinénivel, azt mondta, nézzünk egy vérképet, hátha vashiányos a drága - állítólag viszonylag gyakori csecsemőknél, az anyatejben kevés van - no meg nekem amúgy is, szülés után elfelejtettem vasat szedni, és vérszegénység is okozhat étvágytalanságot... hát meglátjuk, remélem ezzel megoldódik a kevés evés. mondjuk ma 700 felett evett, de hát ez a minimum lenne...

Tali: ne legyen délután - pont a meleg miatt? 3 óra, vagy 4? akkor már túl vagyunk a nagy melegen...

Tinu: te pszichológus?

Niki, még én kérdeztem, hogy Ákos hogy áll az államvizsgákkal, hány van még hátra neki?

no megyek fejni

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


ja, tudom még mit akartam
NOémi, mi könyvvizsgálók, így apának is elég bolondok háza volt a mai május 31..... :?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!
Szerintem nem sokan emlékeztek rám :( , csak néhányszor írtam, mert csak arra van időm max., hogy elolvassak néhány oldalt este, aztán megyek aludni. :? De most olyan problémám adódott, amit itt még nem vetettek fel, vagy én nem láttam. :shock: Nos a kisfiam szombaton (26) volt fél éves. :P Annak rendje és módja szerint megkezdtük a hozzátápit. És azóta rosszul alszik éjszaka. Idáig az volt, hogy 20-02h, vagy 20-03h-ig aludt, evett és aludt tovább. Most meg éjfél körül kel először és utánna óránként, két óránként. :evil: Most ez mi? Fáj a hasa, vagy mi lehet a gond? A lányomnál sose volt ez a probéma, úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok. Ha valaki tudja az okát kérem segítsen! Köszi!
Andi
ihianya
 
 


Jó reggelt!

Noémi, nálunk nagyon meleg szokott lenni. Ráadásul Lidi nagyon sokat játszik így abban is kimelegszik, de a kép az még a nagy melegben készült.

Nika, szerintem előszőr egy kis adaggal próbáld ki a főzit. :-)

Niki, megnéztem a videókat, jól láttam Dani a másodikon elpityeredett? Első merülés volt felvéve?

Zsu, gratula a fülbevalóhoz! :-) Pláne, hogy te csináltad hát nekem remegett volna a kezem az tuti :-)
A mi anyajegyünk az halvány (de lehet nem is anyajegynek hívják és elmúlik majd ) és a popsija közepén van :-) így neki sem kell majd tetkó.
Igen én is osztom Kataa kérelmét, kérünk képet a nagylányról fülbevalósan :-)

Ihianya, védőnőt vagy gyerekdokit nem kérdezted meg mi lehet a probléma?

Szerintem is jobb a délután a tali szempontjából a meleg miatt. Nem véletlenül mondják, hogy még az árnyékban is kenni kell a babákat.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Winnie, bocsi csak még Ákinak a tanulással teli az idő, a vizsga jövőhét csütörtökön lesz, és utána van még a legnehezebb legnaghyobb anyag a polgár(i) jog. Azt mér lehet hogy nem 3 hónap múlva, hanem később fogja megcsinálni.3 részből állt ez a második vizsga. Remélem sikerül és amikor egyedül van itthon tényleg tanul, mert mi ezért vagyunk "kényszer száműzetésben".:)))

Kataa,
én nem vártam pár napot este kipróbáltam és megette a fél üveget. Én is a főzőlevével turmixoltam a répát, meg a többit is így szoktam. Lehet, hogy délben az nem tetszett neki, hogy melegen adtam neki, és nem hidegen. Viszont utána szerintem kb 50-100gközött volt amit evett, megfájdult a hasa. Mert annyira nyöszörgött és nehezen altattam el.
Szerinted akkor ne adjam neki, ha fáj a hasa valamitől?

Nika,
A videót lejátsza magának, csak annyi, hogy az egyik elején pár másodpercig feketeség van, utána látni a képet. az a baj ezzel a freevloggal, hogy a tök jó videókat annyira lerontja minőségileg, hogy alig felismerhető rajta az emberke.:)

Egyébként merülés után tényleg sírt, sőt a második után is. Ez lehet azért mert már 6 hónapos, de azéert is mert megijedt. Szerencsére csak pár percig tartott, irtó gyorsan megnyugodott. Viszont lehet hogy többet nem merültetem, mert most miért is erőltessem???

ihianya, én emlékszem rád, nekem amióta mást is eszik, de nekem még csak kóstoltatás szintjén, nem ébred másként, viszont kataa írta, hog neki felébred északa holott eddig nem.
Bizti, hogy a kajától ébred fel, ki kellene próbálni, hogyha nem adsz neki egy napig két napig semmit, akkor is felébred-e.

csernusn
 
 


Zsu,
Hát nagyon bátor voltál, kérjük a képet az eredméynről!!!!!

csernusn
 
 


Tünde baba boldog névnapot!!!!! :):):) Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület
 
 


Niki, akkor jól láttam azt is, hogy megnyugodott. :-) Csak azért kérdeztem mert Lidi jutott eszembe, hogy ő is hogy megvolt ijedve. Igaz ő csak a fürdőkádban merült véletlenül. :-) Nem félt utána a víztől Dani?

Tünde nagylánynak boldog névnapot! :lol:

Kép

Kép
antekirt
 
 


Niki nekem valamiért nem játsza le a videót tehát csak kell hozzá valami vagy csak egy plugin vagy egy crak vagy valami de majd rájövök:):):):):):):):):):):) Mondjuk lehet a windows vista nem engedi valamiért ti milyen böngészövel néztétek meg? nekem internet explorer vanb a legújjabb:)

nika70
Salgótarján
 
 


na megoldottam a mozilla már lejátsza
az internet ex nem akarta :):)
és így már az őőőőőő betű is megjelenik :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Tünde babának boldog névnapot kívánunk! Hipp-hipp hurrrrrááá!

Képzeljétek! Holnap mi is megyünk újra babaúszásra! Végre már!!!!!!! :D

Niki! Azért "kell" még ilyen kicsi korban merülgetni, mert most még van búvárrefleksz, és akkor meg fogja szokni, hogy mindent bezárjon, ha víz alá megy. Később se lesz gond vele.
Én sem tudtam megnézni a videót, nekem pl. nem is adott ki semmilyen képet. Se feketét, se semmilyet. :cry: :cry: :cry: pedig többször is megpróbáltam, és jó a kapcsolat.

Áfonyát próbáltatok már adni nekik? Én a hippeset adtam tegnap, és nagyon-nagyon ízlett neki. Majdnem egy fél üveget benyomott szopi után, pedig tejcsit már nem kért. Aztán reggel meg olyan kakit nyomott, hogy csak na, és szinte fekete volt az áfonyától. :lol: De bent maradt! :D :D :D

Ja és lehet, hogy múltkor már írtam, de HASON ALSZIK a csaj!!!!!!! És már nem is nyíg miatta!!!!! :D :D



Pancsi a kertben:
Kép


Üdv. Niki és Kiara

Bemászott a szivem a pelenkázólap alá (azóta leszedjük, mert a lábával simán felemelte):
Kép

Kép
kernico
 
 


Roni nagyi:
Nekem az esett nagyon jól, amikor az anyósom jómúltkorában megjegyezte, hogy nagyon látszik a gyerekeken, hogy foglalkozva van velük, így bízom abban, hogy talán ő is belátta már, mi is a fontosabb.... 8)
Viszont étkezés terén "megbolondítottam" a férjemet, mert viszonylag változatosan igyekszem főzni, s olyan light-osan, kevés zsiradékkal. Otthonról a zsíroskenyér, pörkölt, rántott hús, stb. kajákat "hozta" magával, kb. 2 hét alatt átszokott a menüimre, s annyira megszerette ezeket az ételeket, hogy amikor náluk vagyunk, leszedegeti a zsíros cafatokat a húsról, meg a leves tetejéről az úszó foltokat. Eleinte nem szólt semmit az anyukája, csak láttam, hogy nyeli a megjegyzéseit, amikor a fia matat abban a kajában, amin fölnőtt, de az idő múltával mostmár ő kér néha recepteket és ötleteket tőlem - ez jólesik.
Meg látom Anyósomon, hogy szinte megújult, simán átmegy mostmár gyerekszintre, a korábbi kiskosztümös látogatások helyett lazábban öltözik vagy legalább hoz váltóruhát magának, hogy átöltözve együtt hemperegjen a gyerekekkel. Nagyon becsülöm, hogy engedett és hagyta megváltozni önmagát.

Nika70:
Na látod, csak érzi, hogy ő volt a ludas (nyugi, kimondani, úgysem fogja, szerintem azt már nem engedné a büszkesége és a kora) :lol:

Csernusn:
Ne add fel, valahol olvastam, hogy előfordulhat átmenetileg, hogy nem kéri a kaját, akkor pár nap kihagyás után újra lehet próbálkozni.

Ihianya:
Nem írtad, hogy este mit eszik? Főzit vagy szopit?

Zsuzsu74:
bokatetkó

:lol:

Kép
Kép
marslakocska
 
 


Sziasztok!
Nekünk nincsenek anyajegyeink, pedig én aztán el vagyok jócskán látva velük! Számítottam is rá, hogy majd Panna is, de eddig még semmi. késöbb is jöhet ki gondolom..

Zsu:
hát nagyon ügyes vagy a fülbevalóbal! És hogy fogtad le,és lőtél egyszerre? Nálunk már a jelölés is macerás volt, annyit icergett. :) Kép?

Niki:
asszem te írtad az üveges kajákat bevezetésként. Hát én az elején azt mondtam, majd én megcsinálom neki. Aztán rá kellett jönnöm, hogy amíg nem szokott hozzá az ízekhez, én nem tudom olyan jó pépesre megcsinálni, mint az üvegesek. pl. az almát, amit én "csináltam" neki, nem ette, az üvegeset pedig simán beszlopálta. A spenótot azt én csináltam neki, de az ugyebár nem darabos, könnyű turmikolni.

Tali szempontjából én is inkább a du-ra voksolnék. Egyrészt a meleg miatt, 11 körül már forróság van. Másrészt, önös okokból is. nekünk nagyon korán el kellene indulnunk, és tuti, hogy a legnagyobb melegben utaznánk haza. A délelőtt ráadásul hamarabb el is telik.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Anyajeggyel kapcsolatban, Dorinának (még) nincs, Rolandnak születésekor nem volt, de talán úgy 4 hónaposan jött ki az első, aztán azóta is jövögetnek itt-ott :roll:

Kép
Kép
marslakocska
 
 


Winnie. ha jól emlékszem,nektek van Graco Quattro Torur deLux bbakocsitok, és ugye hozzá autósülés, ez az adapteres féle. Réka babának nem bukik le a feje, ha elalszik a kocsiban? Én tök kivagyok, mert rossz nézni, hogy fekszik (ül) Ákos a babahordóban. Szerintem baromi kényelmetlen neki, és elfekszi a nyakát! Tegnap már vettem ilyen nyakpántot, de ahhoz még pici! Na a boltban meg azt mondták, hogy igen, ismerik a problémát, vegyük ki az adaptert, és mielőtt bekötnénk, tegyünk alá pokrócot, hogy vízszintbe hozzuk, és akkor jobban feküdni fog az autóban is! Hát ez frankó! Ennyit a 100e kocsiról...
A másik amit kérdezni akartam,hogy ti vittétek nyaralásra a légzésfigyelőt? Én arra gondoltam, hogy csak két lap van betéve az ágyába itthon, a harmadikat elviszem, és akkor csak az egységet kell leszerelni az ágyról!

Férjem vett Libero úszópelust. Hát én azt hittem, hogy ilyen vízhatlan borítása van a pelusnak, de ez is ilyen fura anyag! Akik csak pelust használnak, nem lesz ez azonnal egy nagy csomag, ha lelemegy a baba a vízbe?

niki: megnáztema videót. Hááát, nagyonjópofa Dani. De azona videón, ahol mászik ki az ágyból, hangosan nevettem! Apa be is jött, hogy mi a bajom!

Azt hiszem, Ákosnak kezdenek bújni a fogacskái. Nem biztos, de napok óta állandóan tömi vagy az öklét, vagy valami rágókát a szájába, folyik a nyála, és a cumit is műanyagostúl tömi be a szájába, rossz nézni. Tegnap nappal szemben ült a kocsiban, üvöltött, és a nap kicsit megvilágította az ínyét, és hát mintha fehéredne......na az kellene még csak, hogy pont nyaraláson szenvedje a fogakkal!

Használt valaki homeos bogyót fogzásra????? ha igen, mit??????
Ja és nátha, köhögésre van valakinek bevált bogyója? Szerintem kisit megfázott, met ma reggel arra mentem be hogy köhög. A takaró meg persze lerugva! :evil: Tök hideg volt a keze meg az arca! Pedig kezeslábas hosszú pisziben aludt! Nem folyik az orra, de hallom,hogy tele van az arcüreg, csak állandóan visszanyeli!!!!!!!!!!!!! A kakija meg iylen nyálkás..... ez lehet ettől???? :?:

Nika: családtag az illető???? Előkerült??Minden ok?

Zsu: igen, képet akarunk! Hú, bátor vagy. Igen, gondolom hogy az ember a saját gyerekénél még jobban fél az ilyen dolgoktól!

Kata: most láttam csak, hogy ezt a topicot te nyitottad!!!! :wink:

:D :D :D :D : :D :D Boldog névnapot Tündének!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Tündike boldog névnapot!!!!!!!!!:-))

Szilvi, Ádám uezt csinálja. Én is a fogára gondolok. Még nem adtam semmit neki, a könyvben Chamomilla 15CH-ból 5 golyó akár negyedóránként, a 30CH-bók 2-4*5 golyó. Ez a kakira is jó.
Ha sírós, bújós, Pulsatilla15CH 1-2*5 golyó.
Köhögésre, váladékra Stodal:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Boldog névnapot Tünde

És Havtündének is, ha olvasol bennünket, akkor Neked is boldog Névnapot!!!!

csernusn
 
 


Bocs nem direkt írtam különböző betűmérettel :oops:

csernusn
 
 


Boldog Névnapot Tinu Tündéjének! :D

kata:
igen, kozmetikus "is" vagyok.:)
Így kéznél volt a lehetőség a fülire, csak eddig vacilláltam, mert ugye a saját gyerek mégis csak más.
Az oltásoknál is félrefordítottam a fejem, nem néztem oda.
Így nagy erő kellett hozzá, hogy megtegyem, de sikerült! Hurráá

Mági:
Igen, nagyon nehezen tudtam a jelölést is megoldani. Anyukám segített benne. Ő fogtra le a fejecskéjét én pedig lőttem, durr! :lol:
Aztán felkaptam és meg is békélt hamar.
De nekem a szivem kiugrott a helyéből, hogy én okoztam a cseppemnek fájdalmat. Hát milyen dolog ez??? :) :wink:

Megleltem a Hippes kupont!
nekem 6 hónapos kortól szól a kiváltás. Akkor ez más lenne? :shock:

Ti jelentkeztetek a Nestlé Baba klubba, érdemes?
Vagy mindenhova érdemes jelentkezni?

Liberós is küldött jeletkezési lapot, meg valami figurákat kéne válaszborítékba pakolni és visszaküldeni, csakhogy mi nem használunk Lierót. Egyszer vettem.
Inkább eddig a Dm-es volt, meg egy magyar gyártmány, amit a börzén is lehet kapni. berni a neve, de bevált. Gumis a dereka hátul.

Jut eszembe. Mikor lesz baba börze az Expón? Jövő hét végén? Valaki tudja?

Szilvi!
Mikor mentek úszásra? lés szülőknek is kell igazolást vinni vagy csak babóknak?
majd számolj be milyen volt.

És akkor egy kép a füliről. Még nem sikerült olyan, hogy mind a kettő látszik, így csak az egyik oldalból kaptok ízelítőt! :lol:
Kép

Zsuzsi

Kép
zsuzsu74
 
 


Szilvi, mi mindig Sambucust C30-ast használunk ha esetleg hallom, hogy a nózija kezd tele lenni mintha meglenne fázva, vagyis eddig csak kétszer használtuk mikor vírusidőszak volt februárban.

Zsu, jó lett a fülbelövésed :-). Nagyon jól áll Fanninak a kék szeméhez. Ja és a szőnyegetek is jó :wink: :D

Kép

Kép
antekirt
 
 


Tündi:
Boldog első névnapot neked!!!

zsu:
a börze jövő héten szombat vasárnap lesz. mi megyünk, van ingyen belépőnk. :)

honnan van ez a hippes kupon??

A liberótól mi is kaptunk levelt, szerencsémre sógornőm mindent begyűjt, mint a mókus, így liberós emblémája is van. Elküldtem, és aranyos színes virágot kaptunk, ami csörög is. Panna nagyon szereti.

A nestére is jelentkeztünk, úgy vagyok vele, hogy ami ingyen van, azt nem szabad kihagyni :) Legfeljebb nem veszem hasznát, és tovább adom

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


kernico: nekem is csak a mozillával sikerült niki videóját megnéznem próbálj más böngészőt

Marslakócska : tegnap még átjött és megkérdezte milyen pelenkát vegyen Gergőnek mert megy be a városba :) igaz a kommunikációnk még nem a legtökéletesebb de alakul :)
Szilvi nem családtag én is kaptam az üzifalon csak továbbitottam én is de nemm tudok róla többet én sem :(

tinu: Tündikének Boldog Névnapot:):) :lol: :lol:

nika70
Salgótarján
 
 


Amint látom most már a kislányok nagyon ügyesen tűrik a fülbevalót.
Ha jól emlékszem Annácska volt akinek megcsodáltuk nem olyan régen a szép fülbevalóját.
Most meg Fannika szépült meg, nagyon aranyos. Gratulálok a bátorságodhoz Zsuzsi.

Lassan már sok baba betölti a 6 hónapot és Őket is köszthetjük.

Tinu: Tündikédnek én is kívánok az első Névnapján, sok boldogságot és jó egészséget. Kép

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Nagyon köszönjük a köszöntéseket! Tényleg nagyon jól esik. :oops:

Tünde névnapja alkalmából elmentem kozmetikushoz. :wink: Végre embernek érzem magam! :lol:

Winnie: ja, pszichológus. A wiw úgy látszik, lebuktatott. :oops: :)

Szilvi: nekünk a doktornéni a Halixol köptetőt mondta és a Nasivin orrcseppet. Mindenképpen szívd ki az orrát gyakran, hogy ne menjen lejjebb a fertőzés. Előtte Stérimar orrspray.
Szerintem Tündinek is jön a foga. Mindent a szájába tömköd, de újabban nem csak nyalogatja, szopogatja a kezem, hanem konkrétan "rágja". :shock: Én még nem látok semmit a szájában.

Ihianya: nem lehet, hogy nálatok a fog a ludas az éjszakai kelésben? Nekem nem lenne logikus, hogy a hozzátáplálás miatt. De próbáld meg, hogy este nem adsz neki csak tejcit.

Akkor tali legyen 4-kor! És ha nem lesz hőség, akkor előrébb hozhatjuk...

Kép
Kép
tinu
 
 


Olvasva a fülbevalókat csak megkérdezem már, amin már lassan 6 hónapja jár az agyam...
Dorkónak még a kórházban tették be, de nem egyformán sikerült sajnos, az egyik lyuk kicsit arrébb van :(
Ez már nem változik, ugye? És nagyon feltűnő lesz, ha megnő?? :(

Kép
Kép
marslakocska
 
 


Nika70: ugye, ugye :lol:

Kép
Kép
marslakocska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?