Új privát üzeneted érkezett!

Annamari, továbbítottam én is, a másik Anitával egyszerre :D

Anita, most írt Andi sms-t, hogy a Kádfürdőben lesz a babaúszás!

Ötleteket köszönöm! Most picit jobb, de, ha szükséges lesz, kipróbálom a Panadolt!

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Voltam ám, de olyan fáradt vagyok, hogy csak olvasgattam.
Úgy látom többé kevésbbé kellemesen töltöttétek a hétvégét!
Mi is!!
A hétvége mindig a nagyszülőknél telik. És mivel kertesben laknak, ez külön élvezet!!!
Dodo még mindig beteg! Ma már megint voltunk Dokinál, de hétfőn még nem mehet bölcsibe!
Viszont képzeljétek egyedül mossa a fogát! Nagyon édei! Oda teszek neki a csap elé egy fellépőt, és már tudja mi jön sorba. kézmosás, fogkefevizezés, és dörzsi, majd ivás és lemosás! Meg kell falni! Lehet ez nem nagy szám mert a nagyobbacskák már csinálják, de nekem hatalmas élmény!
Nos az allergia vizsgálat negatív lett mint azt említettem korábban. Elvittem egy börgyógyászhoz, és atópiás dermatitisze van. Ekcémás magyarul. Tud valaki valamit erről a betegségről? Netán tapasztalatból? Kinőheti, vagy ez életét kisárő betegség?

Jolka, megkptam a mail-t és válaszoltam is! Hogy vagytok? pici pocaklakó? És a nagy fiú! Nagyon hosszú gyerkőc, sokat nőtt mostanság!

Annamari, Sajnálom a kutyusotokat!!! Ádiról nagyon jók az új képek!!

Anita, upsz, az kellemetlen!! Nagyon tud fájni a fognövés. Te egy igazi anya vagy, átérzed a kicsid legjellemzőbb fájdalmát is!!! :D
Egyébként jól vagytok? Csak nem akar gyógyulni Dodo, hogy tudjunk egy jót pletyizni :roll:

Tünde, Ti hol laktok, hogy akkora az erkélyetek?Nem a széna téren? Ott olyan nagyok a balkonok? Hogy vagytok? Hol vetted Zalusnak a fürdőgatyiját? Nagyon tetszik és beszerznék egyet,de ilyen kicsiben nem láttam még! Gondolom a brendonban biztos van!

Tündi, nagyon szupi a pancsolótok!! Szegény kicsi lány!! Biztos nagyon kellemetlen neki a gyulladás, még egy felnőttnek is elég szenvedés, hát még gyereknek!

Ági, húha, nagyon nagyott nőtt Dóra. Olyan régen láttam, és akkor még mennyivel kisebb volt. Nagyon szép lányka lett!

Nusiékról senki nem tud semmit?
A betegeknek gyógyulgatást kívánunk!
Szép estét mindenkinek!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok,

Képzeljétek, ha minden igaz holnap szabira megyek. 20 hónap után elöször egész napra. Zolival megyünk Bp-re. Egyetlen napra, de ennek is úgy örülök. Zalust Debiben hagyjuk.
Most megyek is, mert pernahajdert korábban tesszük le.
Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok! MIndenkinek minden jót!
Most ritkán vagyok, mert most már tuti dolgozok szept-től, íyg most papírokat intézek, ui. már jún1-től szabin leszek. :roll:
Ez jó is meg nem is... :?
ítt egy kép KOpaszról! Kép

Bocsi de most rohanok, Peti + az apja a kádban vannak.

Kép
dora1980

Sziasztok!

Timi!
Nem kaptam meg még a mailt. Nagyon ügyes fiú Dodi! Nálam MÁrk nem nagyon akar fogat mosni mostanábban, csak pancsol. :)

Annamari!
Sajnálom a kutyus, mindjárt én is kiteszem az iwiw-re.

Ági!
Holnapig még ráér? Ma akartam elküldeni, de beáludtam Manóval együtt délután.
Dóra, egyre nagyobb, helyes nagylány.

Dóra!
Peti is nagyon aranyos, nem lett rövid a haja, de jó. Ne a szabi miatt ne gyere hozzánk. Mert ez csak 5 perc, míg a suliba elintézed. Én már egy hónapja szabin vagyok. :) + gyes.
Menniy szabit kaptál? Én 81 napot. Ezért jó tanárnak lenni. :)

Dorkamam!
Engem érdekkel a telek. Írsz róla pár sort?

Tünde!
Jó pihit nektek holnapra? Vásárolni mentek? Kocsi kerék? Megjött már?

Tündi!
jobbulást a nagylánynak! Hogy van? Medence tényleg nagon jó.

Strand szandit hol lehet kapni a városban.

Bibi, nekünk is akkora erkéylünk van mint Tündééknek. :) De viszont nincs udvarunk. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok

Köszi az érdeklődést a gyerkőcök iránt. lekopogom gyógyúl a füle Dórának, már holnap nem kell vinni, de még a gyógyszerből van.
Dávidnak ma 3*volt fosi,holnap lehet őt kell vinni a dokihoz. :shock: :shock:
A pancsizóval kapcsolatban Dórával kitaláltuk,h beletesszük a csúzdát a medencébe és úgy csúszik bele de úgy élvezi. :lol: :lol: :lol:

Annamari!
nagyon sajnálom a kutyust ,remélem, h valahogy megkerül.Nekem is elkóborolt egyszer egy kölyök DALMATÁM és nagyon, meszire elkóbóról de kerestük mentünk házról házra érdeklődtünk nem e látták és mindig volt aki láta igaz elég feltünő jelenség volt egy kis pöttyös..De a mi házunkhoz több km-re találtuk meg. befogták de jószándékkal mert rögtön mondta a hapsi, h itt van és sajnálta h kódorog megetette meg adott neki inni és szólt a környéken mindenkinek h nála van ha keresik befogadja nehogy baja legyen.ilyen emberek is vannak :lol: szerencsére. Remélem a Pali kutyust is egy ilyen ember gondozza addíg míg rá nem találtok.

Ja és az infót köszönöm neked megfogadom. De azért milyen hihetettlen ez a puliknál,h megvakulhat, olyan biztos mint a bányalovaknál vagy nem? :roll: :roll:

Tündi!
Az erkélyes fürdőzés nem rossz ötlet, mert mint már irtam 3 éve örökösön laktunk és azoknak a házaknak még 5nm erkélye sincs de..én kiraktam Dórát a felfujhatós medencébe egy kisseb kerek medencénk is van napernyőt húztam fel és úgy elvolt mint a befőtt.nagyon élveszte. Próbáld ki. :lol: Apa meg hagy dünyögjön.
Jó szórakozást holnapra. :!: :!:

Timi!
Sajnálom Botondot, remélem ti is gyógyulgatok.

Töbieknek minden jót !!! Kép

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Dorkamama!
Szívesen elfogadom a karszalagot, ha az enyémbe rózsaszín lesz, visszaadom neked. :wink: De tipikus kórházi? Nyaraláskor is feltennem Manónak, csak nehogy azt higgyék, hogy kihoztam a kórházból. :lol: Biztos, ami alapon ráírom a nevét, és az adatait. Úgy sem veszem le róla a szemem, de a mai világban...

Tündi!
Nagyon ügyes Dávidka, hogy már a saját ágyába alszik. Így Te is jobban haladsz, és neki is kényelmesebb.
Ha Manó elalszik anyuék kocsiba, már kilóg a lába, így alá kell tenni egy takarót, hogy ne nyomja a lábát a lábtartó. Tehát, neki már tuti kényelmetlen. De mégis jól elalszik benne. :shock:

Petra!
Azért nem fogytam én olyan sokat, csak pár kilót. Én a tejcsinek tudom be, na és a rengeteg szaladgálásnak Manó után. De utóbbi kezd lecsengni, vagy is csak a játszin. Pocak kompenzálja a sejhajom. :wink:
Anita is biztos azért lát másnak, mert a hajam se sötét már, ami nagyon öregített, na és "csinosabban" öltözök. De nagyon jól esett a megjegyzése. :)
Meglátod a következő babánál neked sem fog + kiló felmenni, nem lesz esélye sem. Ott lesz neked a háztartás, munka, Bence, az udvar....Ott van Zsuzsi, Ő sem hízott Tomikával. Az más kérdés, hogy nálam szopi alatt ugranak a kilók felfelé. :? De majd, ha egyszer újra dolgozok, lemegy, remélem.

Nem is említettem, de legutóbb a kórházban láttam, hogy a kismamiknak is van már karszalagjuk. Na és a hálóing is más. Fehér és kék 3szögek vannak rajta, nekem a régi kell.... :)

Ja és képzeljétek a legutóbb a védőnőnél eltűnt a vizeletmintám :shock: Mikor bemegyek, az az első, hogy túl vagyok rajta. Erre mikor kérdezte a védőnő, hogy adtam-e, persze, azzal kezdtem. Nem találta se a poharat, se a cetlit. Remélem nem másik kismami használta fel...Én már erre is gondoltam, hogy tudja hogy rossz az eredmény, és inkább lecsen egyet, de remélem nem így volt... Még jó, hogy két pohár vízzel indultam el, így tudtam még egyszer produkálni. :)

Pocaklakó jól van, főleg mikor aludnék. Tegnap este nagyon becseriztem, alig tudtam aludni, mikor már félálomba voltam, ő kezdett el mozgolódni. :) Általában kaja tán nagyon aktív, na és ha végre ülök.
Papci, tegnap hozott egy kosár cserit, így ma ebből csinálok sütit, nehogy pocsékba menjen.

Szép napot Nektek!

Ja jövő héten megyek terhelésre...:D

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka! Köszi Neked is!
Nagyon jó ötlet a karszalag, lehet én is beszerzek egyet Ádinak nyaralásra. Strand szandi engem is érdekelne.

Timi! Domi is már milyen nagyfiú! Szuperügyes a fogmosással! Ekcémáról sajna (vagy nem sajna :? ) semmit sem tudok. Jobbulást kívánok Domikának!

Tünde! Már biztos elindultatok, érezzétek jól magatokat!

Dóra! Petinek jó lett a haja, tényleg nem is kopasz, én rövidebbre számítottam. :)

Tündi! Hát én is remélem, hogy meglesz, de mint már írtam is, biztos nincs itt a környéken, mert itt mindenki tudja, hogy a miénk. Mindig jött velünk sétálni. :(
A megvakulás tényleg uazért lehet, mint a lovaknál, csak a lovak a tök sötét után kapnak hirtelen vakító fényt, a kutya meg a szürt fény után. Olyan, mint amikor hó van és süt a nap, és a félhomályból kimegyünk, hát olyankor én is majdnem megvakulok...

Továbbra is gyors gyógyulást kívánok minden kisbeteg porontynak.
Megyek készülni, mert nekem meg barátnős napom van, igaz Ádámot is viszem, de nem bánom. :) Ő meg még húzza a lóbőrt. :)

Szép napot!
Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Anita, milyen volt az úszás az új helyen? Öltözés? Apa vitte a pici fiát a férfi öltözőbe :?: Andi nem mondta véletlenül, hogy a hétvégi csoportoknak végülis hánytól lesz úszás?
Hogy van a fogad?
A tenyésztéssel meg nagyon igazad van, bár ha az elején elvégzik is akkor is meggyógyul a manó jobb esetben mire eredménye van, hát még ha csak egy hét után :twisted:
A tanulással nekem is az a bajom, hogy én is nagyon ragaszkodom a gyerkőchöz, nem nagyon viselném el ha egész napra vkire hagynom kellene és tuti lelkiismeret furdalásom lenne miatta! A vizsgaidőszakról nem is beszélve! Már most előre bűntudatom van vele szemben hogy szeretnénk neki kistestvért és akkor majd kevesebb időm lesz rá :oops: szóval nem tudom... Ugyanakkor meg érdekelne amit tanulni szeretnék.

Timi! Nagyon édes lehet Domika ahogy a fogát mossa! Az ekcémáról egy pici tapasztalatom van: nekem a kisujjam vot egy darabig ekcémás. A bőrdoki írt fel rá krémet, attól elmúlt, majd még kb. 1 évig ismétlődött párszor de egyre ritkábban. Ez kb 5 éve volt, azóta nem is jelentkezett (kop-kop). Hátha Dominak is elmúlik idővel! A doki nem mondott rá valamit?

Tündi! Remélem nem lesz beteg Dávid! Mi most másztunk ki a fosiból (legalábbis eddig úgy tűnik, ma már nem adtam hasfogót Dorkának)!

Tünde! Jó kikapcsolódást neked!

Dóra! Nagyon szép fiú Petike! Azok a nagy barna szemek!!!

Jolka! A karszalag majdnem olyan mint a kórházi, szerintem nincs olyan puha, és kicsit talán több info fér rá. Nyaraláshoz nagyon jó ötlet! Elrakom a táskámba és ha lesz tali odaadom.
A telek a Westsik V. uton van, vagy ahogy jobban ismerik a kótaji úton, nem messze a Nyírszőlős táblától, már bent Nyírszőlős belterületén. 940akárhány nm, 14m az utcafront. Viz, villany van, a gázt az utca másik oldaláról kell áthozni. Az egyik szomszéd most épített, lassan befejezi (asszem egy rakamazi idősebb házaspár) a másik szomszéd üres telek, biztos, hogy jó sokáíg nem lesz beépítve. A hátsó szomszéd a sógoromék, ha nem Debrecenbe lenne a munkahelyem már építettünk volna oda.

Na már megint hosszú voltam! Megyek is reggelizni.
Szép napot!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

:( Az eső hazaküldött minket. Csak a boltba tudtunk eljutni, most főzünk és sütit sütünk Manóval. Ha ilyen marad délután, akkor hosszú napunk lesz.

Petra, CSilla!
Este lehet, hogy meg lessünk beneteket. De csak tényleg lessünk. :) Megnézzük a szomszéd házát és irány haza. :wink: CSilla a fülembe ültette a bogarat...De, akinek nincs pénze az csak álmodozik, már én hülye a cserepke árát is nézzem, pedig tuti, hogy nem költözünk. Hacsak nem nyerek a lottón, de még szelvényt is venni kéne. :D

Dorkamama!
Jól hangzik. De melyik a kótaji út? A fősulitól kifelé nyíregyről? Ára? Írhatod privibe is, de szeritnem mást is érdekkel. :)

Annamari!
Én azért reménykedem, hogy meg lesz a kutyus.

Babakocsit, egyelőre még csak nézzek, de a létibe még elmegyek. Tesónak kaptam egy szupi ajánlatot Timitől, de még rágódok rajta. REmélem nem gond Timi?
Nyaraláshoz, pedig olyat keresek ami pakolható, de könnyebb mint a miénk, van rajta tatő, és még a tesónak is jó lesz.
Egyelőre ezt néztem ki a brendonba, akciós, csak sehol sem kapható, meg kell rendelni. Akciót sem tudom meddig tart.
Kép 21990 Ft szerintem megéri, vagynem?
Ötletek?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Dorkamama!
Nem is voltál hosszú, szeretünk olvasni, csak ritkán jössz. :)
Mit szeretnél tanunlni? Látom a biogálnál dolgozzol.

Timi!
hol vannak Domin a kiütések? Nem lehet, hogy valamelyik kisruhától érzékeny a bőre? Pl. nekem bölcsia koromba, akkor jött ki, mikor anyu selyem butyit adott rám, mikor rájött, hogy ez a baj, azóta csak pamutot hordok.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka!! Peti haja ahhoz képest rövid, amilyen volt, ezt is meg kell szoknom. ettől rövidebbre nem akarom, mert elől akkor nagyon kopasz lenne, meg hát elég nagy feje van. :)
Egyébként én 5 nap szabit kaptam, de még ezen kívül marad 10 nap talán. Aug.15 ig leszek szabin, aztán meló.+ gyes. Most vissza kell mondjam a gyedet a mai naptól, aztán holnapi dátummal megigényelni a gyest! Hogy én mennyire utálom ezt az ügyintézést!!brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :twisted: na, meg nem is értek hozzá.
Ez a mai eső már nekem sem teszik, mi is csak a boltig jutottunk... ja, meg autóval elszaladtunk a Lidl-be, ui tegap jött az újságjuk , amiben 300db-os lego 1999 ft! Igaz hogy 4 éves kor felett ajánlják, ezért nem petinek, hanem a keresztfiamnak vettem 1 dobozzal, ui. a jövő héten lesz a névnapja. Petinek is vettem volna szívem szerint, aztán jól eltettük volna, de most pénzileg nagyon szarban vagyunk, így nem akartam költenni.
mindenkinek további szép napot, Tündééknek jó szórakozást Pesten. Nem vagyok irígy... :? áááááááááááááááááááááááá :wink:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jolka! Jövök én gyakrabban is, mint ahogy írok, csak nem akarom, hogy velem legyen kitapétázva a topic. A végén még elmenekülne tőlem mindenki másik topicra :D
A kótaji út a fősulitól (a hátsó részétől) megy kifelé nyírszőlőbe - szerintem te is erre gondoltál) - arra megy a 10-es busz ha ez mond valamit. Ja, busz: a telektől nem messze, talán 2-3 háznyira áll meg oda és vissza is. A szomszéd telket 2 éve adták el 5M-ért, ennyi a kiindulási ár nálunk is, de ha komolyan érdekel valakit alku tárgya lehet.
A kocsi jól néz ki, bár nekem kicsit borsosnak tűnik az ára - de nem vagyok képben az árakkal most. A múlt havi Kismamában volt babakocsiteszt, abban van egy ránézésre hasonló tudású (bolygósitható kerekek, 5 fokozatban dönthető támla, 5 pontos öv, levehető karfa, 7.5 kg, esernyőre csukható, árnyékolós, bevásárlókosaras) 14990 Huf. Csak azt nem írják hol lehet kapni. :shock: A típusa: Symbaba Corrado Travel. De ha megvan neked is az ujság akkor ezt most feleslegesen írtam le :lol:
Igen a Biogálban dolgozok mint analitikus mérnök, de tanulni pszihológiát szeretnék :) amúgy szeretem a munkámat, csak nem vagyok biztos benne, hogy 20 év múlva is így fog érdekelni...

Dóra! GYES mellett lehet dolgozni 8 órában is? Pl. GYES mellett visszamehetek úgy "dolgozni" hogy kiveszem a felgyült szabikat, aztán elmegyek táppénzre ha úton van a második baba? Utána jár megint a TGYÁS? Lehet ezt most Jolka jobban tudja?!

Kihasználom, hogy Dorka alszik, kaja kész, és még vasalnivaló sincs :D úgyhogy kicsit visszaolvasok.
Szép délutánt mindenkinek - még az idő is kezd kividulni!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Dóra!
Én most nem értem. Mennyit kaptál? Öszvisz 15 napot, nem kevés ez? Ha még előre kiveszed a szülési szabidat többnek kell maradnia. Másfél év felgyült szabijait veheted ki. Tanároknál egy év 46 nap. Másvélévre 69, ha kivetted előtte a szülési szabijaidat, akkor is lenni kéne 41 napodnak még. Gyest igénylőt a netről is letudod szedni, máknál is csak 5 perc az ügyintézés, ja a Peti születési anyakönyvi kivonatát otthon ne hagyd. :wink: A munkáltatónak kell még beadni egy írásos kérvényt, hogy a gyedet lemondod és gyest kész ettől és eddig, ja és kéred mellette a fizetett szabijaidat. Gyorsan megy ez, ha előkészítesz mindent. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

JOlka! azt hiszem elírtam. :oops: 55+10 napot kaptam

Kép
dora1980

Dorkamama!

Köszi az infót, de nekünk meg az 5 misi sok. :) De jó helyen van, tuti sikerül eladni. 2 éve még befektetésnek is megvettem volna.
Igen, most már lehet 8 órában is dolgozni gyes mellett.
Én kivettem a fizetett szabikat + gyes, ez kb. augusztus közepén jár le, majd kiveszem szeptemberben a 28 nap szülési szabit előre. Augusztusban félhó, csak gyes, de csak kibirjuk.
Táppénz nekünk nem éri meg, mert maximált gyedünk, akkor ugrik. Addig míg a babát várod nagyon jó, anyagilag, de Gyed elbírálásánál már nem olyan jó. Mert valami minimálbér utáni összeget néznek. Na ezt a részét már én sem értem, mindenestre nem kell meglenni a 180 napnak mert véglegesítve vagyok, tehát, folyamatosan állományba leszek. De a neten a szakbarbár is tud segíteni, na és a www.oep.hu oldal. Ja és a tgyás jár, ha véglegesítve voltál, vagy meg van a folyamatos 180 nap jogviszonyod.

Találtam hasonló kocsikat mint a graco, pl. az erikbababoltban a babystar, tiszta kopintott kocsi, 17990ft-ért, de inkább akkor már az eredeti, ugyan ehez lábzsák is jár...:)
Kép

Írjál csak, mára én már tapétáztam ..D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ok Dóra, fúrcsa is volt, hogy lehetsz agusztusig szabin. De így már értem. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka! Miért vesztek most babakocsit? Lemradtam... már a tesónak? V. Márkónak?mert akkor nem lenne jobb már egy esernyőre csukható??nem okoskodni kakaork, csak nem értem miért mégegy nagy kocsi :shock:

Kép
dora1980

Egyelőre Manónak akarok venni, de nem szeretem az ernyős kocsit, mert nem tudom tolni, nekem kényemetlen. :) Na és drágább, is mint amit kinéztem. Nem olyan nagy ez, vagyis a miénkhez képest. :) Igazi Tili-toli, nekem nem kell, Manó nem fér bele, kényelmetlen, nem lehet pakolni bele, nem mindegyiknek van teteje...De még nézelődünk. :)
Könyebb azért kellene, ha utazunk akkor ne keljen a nagyot vinni, hatalmas a kerekei...

Tényleg férjednek sikerült elindítani a vállalkozást? Mit fog csinálni, ha nem titok?

Na és, te milyen poszton leszel most a suliban? Napközis megint?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Képzeld nálunk ma volt a közgyülés, eldöntötték pár tanárnak a sorsát, hogy konkrétan mennyit is kell elküldeni. :? :? :? Piszkos munka majd az igazgatóra hárul.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

én délelőttös leszek a suliban :D , 3. osztályban.tantárgybontásban matek , környezet, rajz, technika. a magyaros a másik kol. nőm lesz!!
nem semmik ezek a leépítések.
A férjem kocsmáros lesz(vagyis kocsmánk lesz) egyenlőre ő is benne lesz.most már látjuk a végét!remélem 1-2 hét és bele lehet állni, csak ezek a piszkos anyagiak+ papírügyek ne lennének :twisted:
mi igazi tili-tolival járunk, valódi kis hulladék! szégyen vele végigmenni az úton :oops: . de peti szereti. A nagy kocsink Jané márkájú volt, esernyősre zárható, mózeses, na meg után asporttá alakítható. de peti nem maradt már benne az utóbbi időben. amúgy nagyon bevált. eltettem a tesónak. de most ha peeti felszabadul a lomosba, akkor mindig rá akar ülni! :shock:

Kép
dora1980

Kép

Ilyen volt, csak kékben. a mózesét be lehetett kötni ülésnek is az autóba, na meg ültetni is tudtam 4-5 fokozatban.+ volt még rá sportrész

Kép
dora1980

Jéé Dóra, nem is mondtad, hogy gazdagok vagytok. :)

Nagyon tetszik a Jané kocsi, de k...va drága. Ti mennyiért vetéttek anno?

Férjednek sok sikert, remélem bejön nektek. Saját lesz, vagy társas, Bérlitek, vagy megint csak saját lesz?

A munkakörhöz gratulálok, nagyon jó dolgod lesz. :) A 3.-os gyerekek még angyalok. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

talán 120e volt, akkor megengedtük ezt a luxust magunknak :? . nyaraláson vettük anno keszthelyen
de sajna nem vagyunk gazdagok.csak összeadtuk, h. ha mindent külön veszünk majdnem ott vagyunk....
a kocsma saját lesz, de hitelből :cry:

Kép
dora1980

Az jó, mind a kettő.

A kocsi akkor még türhető áron volt. Luxus kategória. :) Mindent adtak hozzá? Ilyen van Liptainak és Marsiékank is, tiszta trendik vagytok. A mózes részt meddig tudtátok kihasználni? Olyan kicsinek látszik, pólyával is belefér a gyerek? Csak érdeklődök, én tuti nem kapok ilyet. :(

Na és a kocsma, hol lesz? De "csak " Kocsma lesz? Nem presso, vagy kávéház, vagy.... tudod ilyen kiüllős divatos hely? Írj részleteket, és apáékat küldjük oda. :D
Sport közvetítések lesznek? :D
Mert akkor tuti törzs hely lenne.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Vagyok én is. Olvasni néha szoktam benneteket, írni nincs időm. Általában éjfél körül fekszem le és mostanában Dávid éjjel 3-4 alkalommal felkel. :? Nem tudom miért. Úgyhogy kicsit hulla vagyok.
Jól esik, hogy érdeklődtök. Igaz kicsit nehezteltem átok, hogy mindig mindenkivel annyira figyelmesek vagytok névnapok, születésnapok tekintetében és Gergőt nem is köszöntötte fel senki, pedig én is írtam, hogy csúszdát kapott szülinapjára.
Gergő egyébként nagyon élvezi a kertet. Állandóan szomszédol. Talán írtam, hogy van a szomszédban egy 17 hós kislány, Jázmin. Ennyire szeretik egymást.

Kép

Szóval sokszor átmegy homokozni még akkor is, ha ők nincsenek itthon. Máshol és más játékaival mindig jobb játszani.
Dokihoz nem vittük (fütyi miatt). Tünde! Te írtad, hogy van ilyen orvos ismerősötök. Nem tudnád megkérdezni tőle, hogy mit javasol ilyenkor? A pisilésben nem zavarja, de valóban csak kicsit lehet hátrahúzni. Olvastam arról, hogy olajos fültisztító pálcikával lehet kenegetni, folyamatosan húzogatni és úgy tágul. Sokszor akár ez a kíméletesebb eljárás is megoldja a problémát. A védőnő azt mondta, hogy ha még hátra is rántja az orvos, akkor is letapadhat újra és 4-5 éves korig nem érdemes vele foglalkozni.
Dávid egyre ügyesebb, már húzza fel a térdét, néha sikerül előre is haladnia hason fekve, de gyakoribb a hátra. :lol:
Az üléssel is elvan egy darabig. Sokat mosolyog, csak sajnos ha elkezd sírni nem tudok mindig azonnal ott lenni, Gergő lefoglal. Meg mostmár Dávid is.
Most elkezdtem már almával kóstoltatni, mert éjjel felébred és arra gondolok, hogy éhes. Szerintem van még tejcsi, de a védőnő azt mondta, hogy mérjem a szopikat és ha kell, akkor tápszerrel kellene pótolni, hát majd most hétvégén mérem, bár elég macerás. :?
Kép

Kép

Az állásról. Visszahívtak a második fordulóra, ahol a leendő főnökkel és egy HR-sel beszélgettem. Nekem szimpatikus volt, remélem, hogy ők is így érezték rólam. A HR-st ismertem, mert annak idején, 2000-ben ő intézte a gyakorni programmal kapcsolatos dolgokat. Kb. mostanra ígérték a választ. Ma felhívtam őket ás még a szlovák vállalatnál zajlanak az interjúk. Azt nem tudom, hogy ugyanerre az állásra, vagy ott is lesz párhuzamosan egy ilyen állás. Úgyhogy még kb. 2-3 hét. Emiatt gondolom azt is, hogy nem kellene júl. 1-től kezdeni.
Szombaton nyílt nap lesz a bölcsibe, ott majd érdeklődöm a felvételről, stb.
Napközben csak a gyerekekre tudok figyelni. Néha főzök, de takarítás, egyéb dolgok, pakolás, ma, tegnap pl. cseresznye magozás befőzés mindig estére marad. A hétvégeken is próbálunk a házzal haladni, de néha alig jutunk egyről a kettőre.

Bocs. Most a hozzászólásokra nem reagálok. Megyek aludni.

Jó éjszakát!
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Nusi! Jó hallani rólatok, Dávid már nagyon ügyes! És Gergő micsoda Casanova :)
És utólag is :oops: :oops:
GERGŐ! ISTEN ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL!

Kép

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Tünde és Tündi!

Sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Anita3 és Dorka

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Nusi, teljesen igazad van, sajnálom :(
Utólag is sok-sok boldog születésnapot Gergőnek, Isten éltesse sokáig!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tündéknek sok-sok boldogságot névnapjuk alkalmából!

Anita
Kép
Kép
_anita_

MI IS MINIDEN TÜNDÉNEK MINDEN SZÉPET KÍVÁNUNK!!

és persze GERGŐT is Isten éltesse utólag!! :oops:

Kép
dora1980

Kedves Tünde és Tündi!
Sok boldog névnapot kívánunk nektek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Gergőnek utólag, Sok boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép

Bocsi Nusi, feledékeny vagyok, mindig a vonalzót nézem, mivel alig vagy, ki is ment a fejemből. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Először is köszönöm mindenkinek a köszöntést és én is boldog névnapot kívánok Tündi Tündének.
Nusi, Ezt tényleg elfelejtettük, de utólag is Isten éltesse kisfiad 2. szülinapján. Jolkához hasonlóan én is vonalzóbol vagyok naprakész, a névnapokat pedig az nlc-n látom.
És még egy elmaradt köszöntő, Boldog Másfelest kívánok Petinek.

Szóval túl vagyok egy nagyon szuper napon. Még azt most sem tudnám megmondani, h. mikor fáradok le jobban, ha Zalus után rohanok egész nap v. ha B.pesten járom le térdig a lábam. Mindenesetre nagyon jólesett. A végén még sikerült egy kicsit szakmázni is. Elmentünk sétálni a Belvárosba és a Vörösmarty téren, Váci utcán pont a könyvhét megnyitójába csöppentünk. Láttunk sok hirességet, akik dedikálták épp könyveiket, így néhány írót, költöt (akik nevével munkám során sokat összefutok) már archoz is tudok kötni.
Kisfiam szintén nagyon jól érezte magát Anyukáméknál, egy hangja nem volt. Azzal lett feltéve az i-re a pont, h. vonattal jött Debiből, vasútállomáson vehettük át este negyed 9-kor. Mi is 2 perccel azelőtt értünk haza, h. beért volna a vonat. Szal jól időzitettünk. Na én már alig vártam, h. meglássam, de ő úgy sz.rt a fejünkre .... egyáltalán nem hatotta meg, h. fél napja nem látott anyja előkerült. Mondtam is tesómnak, h. ahogy elnézem simán menne vele vissza. Szóval ha a bölcsire gondolok, akkor örülök, h. egyelőre nem az a nehezen elszakadós fajta, mondjuk sosem volt az.

Nusi, Megyünk Zalussal pár hét múlva hozzá akkor megkérdezem, de irtam neked a múltkor is, h. ő ezt a hátrahúzós dolgot ugy tudom nem sietteti és ő nem javasolja a fürdés közbeni húzogatást sem. Ez a dolog mégha van is gond, többnyire magától rendeződik. Valóban újra letapadhat a már egyszer hátrarántott fütyi is, szerintem ettől a sokktól kiméld meg a fiad, az idő mindent megold(hat). Én a helyedben mindenképp hagynám alakulni, hisz még csak 2 éves.

Jolka, Hűha. Már cukorterhelésnél jársz. Nem semmi. Maholnap te mész szülni és itt lesz a nagy boldogság.... én meg mehetek dolgozni.
Ezt a Gracot felejtsd el, ha beleszólhatok. Nagyon gyenguska. Szerintem amugyis 15 kg-os súlyig javasolt, mint a babakocsik legtöbbike és Manó ezen már túl van. Amugy a miénk, csak nem a travel systemes akciós http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... tid=152891 , de nektek gondolom van bébihordozó, tehát ez a fajta végképp elég lenne. Nem akarlak rábeszélni, de nagyon szeretem. A kerék pedig még sosem tört ki, csak akkor ott elötted, na meg egyáltalán semmi baja sem volt, csak ugyebár az ember emelje meg a kocsit, ha akadályt lát. Második gyerköcnek, főleg, ha a nagytesó is még néha elfárad a sétálásba ezt venném, mivel testvérfellépős. Akinek ez van ódákat zeng róla. http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... ts_id=1762
Ja, ha babakocsigyűjtő lennék (Z. szerint mi azok vagyunk :oops: ) , Akkor Dóra (Liptai, Marsi...hirességek) -féle Jane-t is szivesen eltologatnám.

Dóra, De ez itt Buszacsával szemben évek óta kapható. Vagy itt drágább volt? Jól vagy már?

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Tünde és Tündi!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!

Jolka!
A harmadikosok ártatlanságáról tudnék mesélni.... :lol:

Dorkamama!
Mikor leszel msn-en? Zavarnálak egy fél percre :wink:

:? mondani akartam még vmit, de elfelejtettem... (rövid haj, rövid ész???)

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Tündéknek minden jót kívánok névnapjuk alkalmából, Gergőnek pedig így utólag is boldog születésnapot! Nusi, jó hallani rólatok.

Sajnos, most még szomorúbb hírem van, aki tudja, miről van szó, bekövetkezett ma hajnalban, ami elkerülhetetlen volt. :cry: :cry: És Pali sincs meg. :(
Nem tudom, mikor jövök legközelebb, de nem fogok eltűnni.

Üdv mindenkinek, Annamari

Ádimama

Zsuzsi!
Majd este leszek valamikor.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Annamari, őszinte részvétem :(:(:(:(

Légy erős!!! Várunk!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, ne haragudj, hogy nem nagyon válaszolgatok. Asszem 9-től lesz az úszásotok, de Te már biztos jobban tudod. Nem volt rossz az úszás, de az élmény persze jobb. Picit kicsi a medence, főleg, hogy volt 2-3 vendég is. Na, meg picit meleg a víz, legalábbis Botinak az volt :lol: (34 fokos)

Nusi, én is örülök, hogy írtál! Az az igazság, hogy én is a vonalzók alapján tudom, ki hol tart pontosan, és tényleg ritkácskán voltál. Mindenesetre tényleg sajnálom :oops:
Annyi mindent szerettem volna kérdezni az államvizsgával kapcsolatban, kár, hogy már nem itt vagytok. Persze, Nektek meg így a jobb :D

Tünde, örülök, hogy jól sikerült a tegnapi nap :lol:

Most mennem kell!

Sziasztok

Jajjjj, Peti édes kis golyófejű!!! Nagyon cukkkki :D

Ági, hogy ment tegnap??? Írj mindenképp, bármi van :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde, tudsz olyan babakocsit, ami dönthető, és 15 kg felett is elfér benne a kölök, ha alszik???? Imádom a Veneziát, de, ha B. ne adj Isten alszik (persze nem abban aludt el, hanem az autóban :wink:), szegény olyan cikin néz ki benne :shock:, na, és ami még fontosabb, hogy tiszta kényelmetlen lehet neki. Totál kitölti, de ülve még sokáig elég.:roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Köszi, Tünde, hogy szóltál, De tagnap a Nőci a Brendonba megsúgta, hogy ez lesz ebbe a hónapban az akciós. :) Már meg van a kuponom is, csak meg kellene venni, na meg pénzt szerezni. :) De Apának is nagyon tetszik, csak a színe.... hát lehetne jobb is. Újonnan is olyan piszkos színe van. :)
A másikról lemondtunk, Manó nem volt hajlandó beleülni, mind a hárman hisztiztünk a boltban....:D Így már, lehet, hogy nem is kap Manó kiskocsit. :) Létiben is voltunk, de a bebego (vagy mit )ajánlott a csaj, de azt mondta, hogy Manónak, az már nagyon gyenge.
Irigyelek, a nyugis napodért. :)

Zsuzsi!
A Te harmadikosaid, Tuti nem múlják felül az én volt 7.b- et. :D Tudod, anno, biztos hallottál róluk. :wink:

Anita, Dorkamama!
Nem értem, mi az a kádfürdő a Juliába, melyik az? Na meg a kisfiúk nem öltözhetnek együtt az anyukájukkal? Vagy rosszul értelmeztem?

Annamari!
Én nem tudok semmit, de sajnálom. :(

Szép estét mindenkinek!

Ági!
Olyan rossz kedved volt a telcsibe. :( Remélem sikerült a vizsga. Mailt küldtem.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Annamari! én sem tudom mi történt, csak az utalásokból gondolom, hogy valaki nincs többé. :( légy erős, és ha majd úgy érzed beszélj róla!! Addig is kitartás!
Jolka! én ezt már nem értem.. Te most ezt a kocsit márkónak veszed még??(és még mi vagyunk gazdagok??) Ő már nem sokáig fog babakocsizni nem?vagy majd ez lesz a kistesóé??és ami márkóé volt neki már nem jó?
Mi azért vettük a miénket(kicsit drágán) mert akkor úgy gondoltam ez minden gyereekmet kiszolgálja majd!!legyen az akárhány... :D (akkor még a 4 is szóbakerült ) :shock:
a tili-tolit a tesóméktól örököltük le, de arra amire kell ez is megfelel. én nem gondolom h. a babakocsi státuszszimbólum lenne... :roll:
ja, és én akkor a jane-ről nem is hallottam még, na meg arról sem h. ez a trendi... :oops: szóval azért vettük nyaraláson, mert ott megláttuk, és megszerettük. akkor még semmit nem vettünk meg Petinek, sőt még nem is nézegettük. ez anno augusztusban volt és novemberre vártuk Petit. :oops:
Tünde ! én is irigyellek a nyugis napodért!

Kép
dora1980

Annamari!
Őszinte részvétem :cry: Légy erős...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Annamari, Olyan sokat voltál eszemben mostanában. Bíztam a csodában. Veletek együtt. Nagyon sajnálom. Remélem, h. Ádi eröt ad az egész családnak, mint eddig, a legnehezebb napokon is.
Várunk.
Puszi
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!!

Tündéinknek Boldog névnapot kívánunk!
Gergőnek pedig utólag is boldog 2. szülinapot! :oops:

Kép

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Tünde, irigyellek a napodért. Igaz mi is megyünk Pestre három napra a hónap utolsó hétvégéjén, de mi visszük Dodit is. Mondjuk nem is tudnám itthon hagyni. De gonsolom egyikőtök sem ilyen hosszú időre! Hogy megy a szobatisztaság? mondtad a multkor, hogy reggelre majdhogynem üres a pelus! Még mindig?

Annamari, Én sem tudom miről van szó, de sok erőt kívánok. Hátha lassan pótolja egy másik élet a elvesztettet! Részvétem!! :(

Dóra, Jane??!!! :shock: Álmaim netovábbja az a babakoccsi!!! :roll: Irigyellek!!

Jolka, a mail nem tom miért nem ért oda. Egyébként dehogy baj. Amúgy nem visel meg ez a hülye idő így pocakosan???

Na szép estét lányok, és babócák!!! :D

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Tünde!
Boldog névnapot kívánok neked!! Kép

Örülök,h jól sikerült a kiruccanás, egy kicsit irigyellek.

Nusi!
Jó h irtál és igy megkésve de annál nagyobb szeretettel .Boldog szülinapot kívánok Gergőnek. Kép

Köszönöm mindenkinek a köszöntést. Jó éjt Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Annamari!

Sajnálom ami történt :cry: Fogadd részvétem.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Köszönjük az utólagos köszöntéseket! Kedvesek vagytok!
Mi is boldog névnapot kívánunk a Tündéknek!

Annamari őszinte részvétem. :cry:
Nekem a mai napig sokszor eszembe jut anyukám, pedig már 7 éve történt. :cry:

Anita! Ha gondolod megadom priviben a mobilszámom és akko felhívhatsz az államvizsga miatt. Szívesen segítek.

Tünde! Köszi az előzetes választ, azt hiszem ezt követem.
Végül a mérlegért se mentem el Dávid miatt. Nem hiszem, hogy kevés lenne a tejcsi. Ma este is ömlött a szájába és ugye Gergőt is 13 hónapos koráig szoptattam. Most külön szobába tettük. Majd elválik.

Az Anitáknak holnapra boldog névnapot kívánunk!

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?