Sziasztok!
Dorkamama!
Szívesen elfogadom a karszalagot, ha az enyémbe rózsaszín lesz, visszaadom neked.
De tipikus kórházi? Nyaraláskor is feltennem Manónak, csak nehogy azt higgyék, hogy kihoztam a kórházból.
Biztos, ami alapon ráírom a nevét, és az adatait. Úgy sem veszem le róla a szemem, de a mai világban...
Tündi!
Nagyon ügyes Dávidka, hogy már a saját ágyába alszik. Így Te is jobban haladsz, és neki is kényelmesebb.
Ha Manó elalszik anyuék kocsiba, már kilóg a lába, így alá kell tenni egy takarót, hogy ne nyomja a lábát a lábtartó. Tehát, neki már tuti kényelmetlen. De mégis jól elalszik benne.
Petra!
Azért nem fogytam én olyan sokat, csak pár kilót. Én a tejcsinek tudom be, na és a rengeteg szaladgálásnak Manó után. De utóbbi kezd lecsengni, vagy is csak a játszin. Pocak kompenzálja a sejhajom.
Anita is biztos azért lát másnak, mert a hajam se sötét már, ami nagyon öregített, na és "csinosabban" öltözök. De nagyon jól esett a megjegyzése.
Meglátod a következő babánál neked sem fog + kiló felmenni, nem lesz esélye sem. Ott lesz neked a háztartás, munka, Bence, az udvar....Ott van Zsuzsi, Ő sem hízott Tomikával. Az más kérdés, hogy nálam szopi alatt ugranak a kilók felfelé.
De majd, ha egyszer újra dolgozok, lemegy, remélem.
Nem is említettem, de legutóbb a kórházban láttam, hogy a kismamiknak is van már karszalagjuk. Na és a hálóing is más. Fehér és kék 3szögek vannak rajta, nekem a régi kell....
Ja és képzeljétek a legutóbb a védőnőnél eltűnt a vizeletmintám
Mikor bemegyek, az az első, hogy túl vagyok rajta. Erre mikor kérdezte a védőnő, hogy adtam-e, persze, azzal kezdtem. Nem találta se a poharat, se a cetlit. Remélem nem másik kismami használta fel...Én már erre is gondoltam, hogy tudja hogy rossz az eredmény, és inkább lecsen egyet, de remélem nem így volt... Még jó, hogy két pohár vízzel indultam el, így tudtam még egyszer produkálni.
Pocaklakó jól van, főleg mikor aludnék. Tegnap este nagyon becseriztem, alig tudtam aludni, mikor már félálomba voltam, ő kezdett el mozgolódni.
Általában kaja tán nagyon aktív, na és ha végre ülök.
Papci, tegnap hozott egy kosár cserit, így ma ebből csinálok sütit, nehogy pocsékba menjen.
Szép napot Nektek!
Ja jövő héten megyek terhelésre...
Sziasztok