Új privát üzeneted érkezett!

Na, ennél bolondabb már én se leszek. A görbéimet tanulmányoztam és hasonlóságokat kerestem. Nem fogjátok elhinni, de találtam. :mrgreen: Mindjárt mutatom is. Ha "normálisan" működnék, akkor holnap esnie kéne a hőnek és utána emelkedni. Jajj, Ildi! A végén igazad lesz.........
Kép

(A mai 26. napon mért hőm is 36.2, csak nem tudom itthonról a fertit vezetni). Úgyhogy várom a holnap reggeli esést és a 28. napi emelkedést.
Vendég

Szerintetek ez véletlen??????
Vendég

Csak ne lett volna az a csúnya barnázgatás és vérezgetés mostanában....... :?
Ígérem, hogy semmit se fogok szedni egy jó darabig. Hagyom, hadd produkáljon valamit a szervezetem magától is....
Vendég

No, megyek. Készítek valami finomságot a férjecskémnek és irány a kert.
Estefelé jövök. Sziasztok!!!

Zora! Már csak a mai nap!!!!!!!!!!!!!!!!! KITARTÁS!!!!!!!!!!! :D
Ind! Tarts egy kis szünetet!!!!!!!!! Hékás! Ne tanulj annyit!! Gyere és írj nekünk!!!!! :)
Vendég

Sziasztok lányok

Én is vagyok és úgys néz ki megvolt a PÉ-m is :lol: :lol: :lol: felteszem a drága görbémet és visszaolvasok.

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Mo, szerintem is itt a pé ideje nálad, csak nem akartam elkiabálni, mert nálad sose lehet tudni :wink: - de akkor most mennek neked is a drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andi, a kettőnk görbéje nagyon hasonló :D :D

KépKépKép
ildiko74

Hülyét kapok, előbb írtam egy regényt is a gép kilépett az oldalról. Na jó, lehet, hogy én nyomtam meg véletlenül vmt, de akkor is szétvet az ideg. Mindjárt újból neki kezdek.

KépKép

KépKép
lnd

Szia Ildi remélem a vége is jó lesz. :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Szóval azt ecsteltem az előbb, hogy mindekinek milyen jó a görbéje ill. akinek még nem, annak meg jó lesz.

Éva! Nagyon örültem annak, amit láttam. Ez a görbe tök jó. Nem csak az esés miatt, hanem az emelkedés miatt is. Remélem, most már végre neked is sikerül.

Krisz! A te görbéd is tutti, dehát tudjuk mindannyian, hogy te az előző hónapban elhatéroztad, hogy májusban szerencsés leszel! Mindjárt írom a recepteket is, de elő kell keresnem, mert elég rég sütöttem őket!

Ildi! Nagyon drukkolok, remélem, hogy semmilyen láz v. hőemelkedés nincs a dologban, csak egy egészen apróka kis vm. :lol: Én annak idején 2 ismerősöm terhesságéről is álmodtam és mindkettő terhes is lett 2 hónapon belül. A sógornőm pedig rólam álmodott ilyet kb 3 hónapja.

Mo! Sajnos a hasonlósághoz nem tudok hozzászólni, csak remélem, hogy most jól végződik a görbéd. Sajnálom, hogy neked nem jött be a torna. 100% biztos vagyok abban, hogy nekem az hozta vissza a ciklusomat. Lehet, hogy én szerencsésebb voltam, mivel egy tesitanár ismerősömmel minden gyakorlatot egyenként átbeszéltünk, hogy tutti jól csináljam.

Zora! Nagyon várunk vissza! Remélem nem űvöltenek egész éjjel a gyerekek és még inkább azt, hogy időben hazaérsz. Azt hiszem a jövő évi osztálykiránduláson már nem tudsz résztvenni, úgyhogy most élvezd ki! 8) :lol:

Andi! Reméljük ebben a hónapban a szép görbéd végre zöld csíkkal végződik!

Sheila! Mi újság! Jobban vagy már? Én attól tartok, hogy mivel nekem már az 5. héttől van hányingerem, a 7. héttől tehát nemsokára fel fog erősödni, mert másoknak kb csak ekkor kezdődik. Láttam csatlakoztál a januári topikhoz, én azt hiszem, hogy csak itt maradok továbbra is, bár lehet, hogy a végén egyedül leszek. Nekem is van megérzésem, de még nem mondom meg, hogy mit érzek. Rád még jók a ruháid teljesen? nekem már nem igazán, amit be tudok gombolni, az annyira bevág, hogy még rosszabbul vagyok tőle.

Panda! Te hogy vagy? Érzel vmt? Reméjük téged elkerül az émelygés, Benivel nekem egyáltalán nem volt, el se tudtam képzelni, hogy valaha is lesz ilyen velem és most mégis.

Írtam mindenkinek? Aki kimaradt jelentkezzen!

KépKép

KépKép
lnd

Annyira kívánnék kakaós sütit, el is akartam kezdeni, amikor észrevettem, hogy nincs liszt. Pedig meghalok a kakaós sütiért! :cry: :cry:

KépKép

KépKép
lnd

Ind, várjuk a regényed :)

Andi, én már nem tudom mit gondoljak - nálam az ekkora hő lázat jelent, és annak is érzem magam - nagyon melegem van.....és egyfolytában törölöm az orrom. Lehet, hogy tényleg csak virusom van..... az este bevettem egy 1/2 aszpirint, de úgy látszik, az sem határozott.....

KépKépKép
ildiko74

Ja, már itt van a regény :D

KépKépKép
ildiko74

Én tanulás helyett nem tanulok. Nem tudom, mi lesz így jövőre. Jó lenne ha nem lenne több 10 vizsgánál, de nem tudom, sikerül-e ezt kiviteleznem. A németet semmi kedvem elkezdeni. Pedig ha folytatni akarom akkor ősszel vagy legkésőbb februárban el kell kezdenem. Mind a 2 gázos. Ősszel úgye rengeteg vizsgám lesz a jogon, amit végre be akarok fejezni és a németen csak vizsgaidőszakban lehet vizsgázni, tehát dec és jan. Hát ez egy jan. közepi kiírássak kicsit necces lenne. De ha februárra halasztom a kezdést, akkor februárban kell rohangálnom minden tanárhoz egy pici babával, hogy írják alá a kérelmemet, hogy ne kelljen bejárnom, mert én egy olyan kicsit babucit még senkire nem vagyok hajlandó otthagyni. Szerintetek mi legyen? Melyik a jobb? _vagy szerintetek is hagyjam a fenébe, elég 1 egyetem?
Ja még azt akartam kérdezni a hozzáértőktől, hogy lehetséges az, hogy nekem egy pénteki napon volt repim (ami biztos, utána rögtön emelkedett a hőm), de az orvos szerint amikor ott voltam pont pénteken, nem 5 hetes, csak 4 és fél voltam?

KépKép

KépKép
lnd

Az előző sokkal hosszabb volt, amikor törlődött, de nem volt kedvem még egyszer mindent olyan hosszan leírni.

KépKép

KépKép
lnd

Most hányadik napon is tartasz?

KépKép

KépKép
lnd

Ind, mi az hogy egyedül maradsz itt????? ez milyen beszéd?
Képzeld - én is megálmodtam az egyik sógornőmet és egy másik ismerősömet, hogy terhesek - mindkettőnek akkor derült ki, hogy tényleg igaz :D :D
A héten pedig egyszer álmomban akkora gyerekem volt, hogy már futkorászott - az álom lényege az volt, hogy valamiért nagyon vigyáztam rá - mindenhova vittem magammal - lassan lehet, hogy bekattanok :D :D :D

KépKépKép
ildiko74

Ind, sajnos mennem kell.... sajnálom, hogy nem tudok maradni :(

KépKépKép
ildiko74

oké
szia

KépKép

KépKép
lnd

Ind az orvos azt nézi hogy melyik nap volt az utolsó mensid, és ha kissebb a baba a korához képest az attól is lehet, hogy nem 28 napos a ciklusod. Nekem mindig egy héttel fiatalabnak nézték Bálintott, de amikor a magzatvízvételen voltam ott azt mondták, hogy a korának megfelelő. Úgy tudom sok függ az UH gétől és az orvostól is.

Szerintem egyszerre elég egy egyetem is túl fogod terhelni magad, a jog nem könnyű, és a német sem leányálom, én hagynám az egyiket, de te tudod mit bírsz. Én ősszel folytatom a közgázt jövőre én is tanulhatok ezerrel.

Ildi remélem nem láz miatt magas a hőd, múgy napközben nézted a hődet mert akkor talán kiderülne, hogy beteg vagy e.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Hát lnd! Ez nem egyszerű! Nekem nem lenne se kedvem, se energiám egyikhez sem. Szóval nem nagyon tudok segíteni, de ha választani kéne a jogosat választanám. Talán azzal több pénzt lehet keresni, mert sajnos szükséges rossz az életünkben a pénz.
Vendég

Nekem nem a mensi alapján nézte, mert akkor nekem a 26. napon volt pém, hanem abszolút a méretek alapján.

KépKép

KépKép
lnd

a jogot tutti befejezem, mert már csak fél év, aztán államvizsga. de ha igazi jogszként akarnék valaha is dolgozni, akkor 3 évis gyakorlaton kéne lennem min. bérért és akkor elmehetnék szakvizsgázni mindenből, amit az egyetemen tanultam. na ezt már tutti nem csinálom meg.

KépKép

KépKép
lnd

Értem! És ha nem csinálod meg a szakvizsgát, akkor mi lehetsz a szakmádon belül? Bocsi de ezt nem tudom, hogy működik!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Próbálok mindenkivel képbe jönni!

Ind!
Én a helyedben akár halasztásokkal is megpróbálnám mindkettőt befejezni. Először is azért, mert minden olyan dolog, amit feladtál az önbizalmadat gyengíti. A másik pedig az, hogy ki tudja mi jöhet még jól. A baráti körünkban van ügyvéd, ügyész, sőt még egy bíró is! Embertelen anyagi áldozat eljutni odáig, hogy valaki leszakvizsgázzon, sokszor nemhogy fizetést nem kap, de még neki kell fizetnie azért, hogy a gyakorlati idejét letölthesse!
Sokszor az ember úgy érzi szíve szerint hagyná az egészet, de vajon nem bánná-e meg pár év múlva?
Sose tudhatod mit hoz még az élet! Akárhogy is, ha visszanézel 20 év múlva, mondhatod azt, hogy piszok nehéz volt, vagy azt, hogy feladtam! A gyereknek az együtt töltött idő minősége a legfontosabb. Ne legyen lelkiismeretfúrdalásod azért mert most picit kevesebb rá az időd. Gondolj azokra az anyákra, akik otthon vannak egész nap és kívülről tudják mikor melyik sorozat kezdődik! Lehet napi 5 együtt töltött órában 1000-szer több érték van, mint 24 órában!

Jaj, el se tudjátok képzelni mennyi szennyest hoztunk haza! Óriási rohanásban vagyok egész nap!
Jövök még és igyekszem mindenkire gondolni!

Képzeljétek! Reggel megyek vérvételre és 2 órán belül tudni fogom van-e baba! (Szerintem nincs :cry: )
Ha nincs akkor a mensi után HSG!

Éva

Kép
balimama

Szerintem a következő UH után majd kiderül mennyi idősnek felel meg a babó, szerintem utoléri a korát méretekben is a picur.

Nekem a védőnő azt mondta amikor megilyesztettek Pesten, hogyha egy olyan időben nézik az UH a picit amikor átlép egy újjabb fejlődési ciklusba, akkor előfordul, hogy kissebbek a méretei, mint amilyennek lennie kellene.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

hát ez a szerencsén múlik. kifoghat az ember jó állást, ahol nem kell, hogy meglegyen a szakvizsga. igazából most nem tudok példát felhozni, de az biztos, hogy rendes birósági szerepkörben nem lehet szakvizsga nélkül működni. én igazából még nem tudom, hogy mi szeretnék lenni. egy ideig még biztos itthon leszek, mert még szeretnék szülni néhány kölköt.

KépKép

KépKép
lnd

Na tessék! :cry: Észre sem vettetek! :cry:

Éva

Kép
balimama

Éva én bízom benne, hogy van baba, nagyon drukkolok neked.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

én csak a barátok közd időpontját tudom, de azt is alig látom. :lol: :lol:
ha lehetne többet halasztani a németen, akkor nem lenne gondom, de ott olyan röghöz kötöttek. arról nem beszélve, hogy pont rossz időszakban vagyok, mert már elkezdődött az új rendszer bevezetése (3 éves alap képzés, aztán master), ha sokat halasztgatok, akkor átcsúszom és akkor nem tudom, hogy mit kezdenek velem. és én nem így gondolom. én nem azért akarok gyerekekkel lenni, mert különben lelkifurdalásom van, hanem mertnekem ez az életem és akkor érezném magam rosszul, ha 20 év múlva visszagondolva észrevenném, hogy hülyeségekkel töltöttem az időt. különben a németet én úgy kezdtem el, h soha nem fogok rá igazán tanulni és csinálom, amíg így megy. ezt eddig be is tartottam

KépKép

KépKép
lnd

nagyon izgulok a holnapod miatt!

KépKép

KépKép
lnd

Köszönöm Andi!
Remélem lassan nem egy pillangó repked majd a vonalzóm felett! Ráadásul be is vagyok tojva! Nem elég, hogy elég vacak a vizsgálat, de az eredménytől meg egyenesen rettegek, hiszen akár azt is mondhatják, hogy itt a vége a próbálkozásoknak!

Na jó! Futok takarítani mielőtt belecsúszok a depibe, pedig még okom sincs rá!
Jövök este és írok majd! Már nagyon hiányoztak!

Éva

Kép
balimama

Közben Ind látom megérkeztél! Nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat!

Éva

Kép
balimama

a jogi gyakorlatot pedig bármikor el lehet kezdenem, akár 20 év múlva is. és az álláskereséssel nem lenne olyan nagy gondom a gyak. idejére, mert a párom már jogász, ő alkalmazhatna, csak fizetni kell a járulékokat, tehát nem hoz pénzt, csak elvisz.

KépKép

KépKép
lnd

olyat tutti nem mondanak, h vége a próbálkozásnak, mert vm megoldás mindig van.

KépKép

KépKép
lnd

Éva miért mondanának olyat, hogy vége a próbálkozásnak még ha valami gond is lenne ami megjegyzem nincs akkor is elég sok lehetőség van a babásodásra.

Remélem egy gólya fog repkedni a vonalzód felett.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Éva! Nyugi! Küldöm a +++++++++++++++++++++ energiát! Te ne idegeskedj, majd mi szorítunk és minden rendben lesz!

pusza
Vendég

Sziasztok Lányok!

A baj az, hogy egyszerűen összeomlóban vagyok!
Hogy miért! Azt megmutatja a görbém:
Kép

Ne haragudjatok, hogy önző módon csak magammal foglalkozom, de egyszerűen úgy érzem itt a világ vége!
Néhány nap múlva HSG és kiderül, hogy nincs tovább!

Most megyek vérvételre. Nem túl nagy lelkesedéssel. Labor nélkül is megmondom, hogy nem vagyok babás!

Éva

Kép
balimama

Éva! Sajnálom, de tényleg nem túl biztató ez a görbe. :cry: De figyelj csak lehet, hogy a hsg segít! Ne omolj össze, nem szabad! Az én barátnőm is totál maga alatt volt, hogy nem lehet babája, én meg közben bebabásodtam, pedig nem is voltunk a témán és rajta is hsg segített és a 2. ciklusban terhes is lett.
Tudod, mi itt vagyunk Neked és nagyon szívesen segítünk neked, csak ne tűnj el! Tudod, hogy nekünk kiöntheted minden bánatod, még akkor is ha csak olyan virtuális barátnők vagyunk, de én pl. a saját barátnőmmel nem is beszélek ilyenekről. Ti sokkal többet tudtok a babáravágyó életemről, mint bárki más! Jó, hogy vagytok!!!! :wink:

Millió pusszika!!! És rengeteg ++++++++++++++++++++++enerdzsi
Vendég

Ja Éva! Azt nem is írtam, hogy feltétlen gyere, ha megjösz a dokitól !!!!várom ám nagyon, hogy mit mond!!!
Vendég

Hogy lehet az, hogy Éva még nem jelentkezett? már tutti megvan az eredmény! akármi is az, gyere és mondd el nekünk, hogy együtt sírjunk vagy nevessünk!

KépKép

KépKép
lnd

Különben Éva eredményétől függetlenül szeeretném leszögezni, hogy Leonóránál olvastam, hogy a hőesésnek semmi köze nincs a babához, vmilyen hormonváltozás miatt van, ami ugyan a beágyazodás időszakára tehető, de attól teljesen független és nem jelent semmi jót, de rosszat sem, egyszerűen vagy van vagy nincs. Ezt azután olvastam, hogy én is a falat vakarva vártam a hőesést.
Aztán persze lehet, hogy én értelmeztem rosszul a dolgot, majd Zora megmondja, ő is biztos olvasta. Már nagyon kiváncsi vagyok... Hazaértél????????

KépKép

KépKép
lnd

Most ebédeltem bablevest. Baromira megkívántam, de mivel nem volt itthon füstölt hús, füstölt ízű maggi kockát vettem, amit még soha nem próbáltam és most sem volt vm szimpatikus, de ha hányinger mellett csak bablevest kívánok, akkor nincs mit tenni. Hát kb olyan íze lett, mint annak a levesnek, amit külföldön ungarische gulyásként adnak. Na mindegy.

Szerintem velem vm nincs rendben. Feltétlenül várom Sheila jelentkezését az ügyben, hogy enki érezhető-e már a méhe a szeméremcsont fölött. Könyv szerint a 12. hétig alatta van és nem érezhető. Én kb 90%ra érzem, hogy már kiemelkedett. Annak idején Benivel is tapintgattam és akkor a 12. hétig semmi nem volt. Most meg határozottan ott van vm, ami eddig nem volt. Én úgye császáros vagyok, úgyhogy a heg kicsit zavaró, de azért lehet érezni, hogy középen nem lehet úgy benyomni, mint a 2 szélén. Krisz! Ha jösz nem tudnád megnézni magadnak úgy hogy a hátadra fekszel, hogy végig ugyanannyira puha-e a csont fölött? Csdak mert te is császáros voltál és neked is van heged.

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok Lányok!

Sajnos csak később lesz kész az eredmény!

Ind!
Én már a 8. héten ki tudtam tapintani egy keményebb dúzzanatot! A második terhességemnél pedig a hatalmas sárgatest cystám már az 5. héten érezhető volt. Szóval jól haladsz! Biztos, hogy minden a legnagyobb redben van!

Most rohanok, mert úgy elszúrtuk az időt, hogy még nem is ebédeltünk!

Éva

Kép
balimama

Éva! DE jó, hogy jöttél! De ma lesz eredmény???

lnd! Na nézegettem, tapogattam, először baloldalt, mintha keményebb lett volna, de aztán úgytűnt egyforma. Sajna én nem vagyok valami nagy önvizsgálós, így nem sokra mész velem. Én ilyenek nem szoktam tapogatni ezért tudatlan vagyok ezügyben! Bocsika! :oops:

Jaj amit az Eleonóráról írtál az biztató, mert az én görbém ilyen:

Kép

Egyébként tegnap is meg ma is olyan érdekesen mensisen fájogat, de csak éppen, hogy érzem a hasam. Egyébként most két időpontban mértem a hőmet, azért vannak lukas és tömött karikák a görbémen. De nem sokat változtat nálam egy kis időpont eltérés.
Vendég

Krisz! Nagyon szupi a görbéd! A görcsölés jó jel.. Nekem mindkét beágyazódásnál volt.

Éva! Ezek szerint cisztám van? Hánykor tudod meg? És úgye akkor rögtön jösz majd a hírrel?

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok!
Éva! Nagyon kíváncsi vagyok az eredményeidre! Nagyon szorítok neked! Nem értem én sem, hogy miért mondana olyat a doki, hogy már nincs több lehetőség a próbálkozásra. Ne add fel! Csak most igazán rád férne egy kis lazulás!!!!!!!! Ne legyél ennyire görcsös! Jó, könnyű mondani, de akkor is próbáld meg egy kicsit lazábban venni a dolgot!
Krisznek igaza van. Nagyon szeretünk és tök jó, hogy őszintén elmondhatjuk egymásnak a titkainkat. Különben én is csak veletek tudom megbeszélni ezeket a dolgokat. Még a legjobb barátnőmet se avattam be ennyire a részletekbe.
Gyere és mondd el a félelmeidet, a gondjaidat!!!!!!! Olyan jó olvasni a soraidat. Szeretnénk segíteni!!! ...Veled örülni, vágyakozni és haragudni a világra!

Krisz! Ez a görbe egyre szebb! Cserééljüüüünk!!!!!!!! Jóóóóó?! :lol:
Vendég

Andikám!!!! Micsoda hőerőmű vagy!! :lol: :lol: Mint a hullámvasút.... :lol: Azt kívánom, meg se álljon a hőd 37-ig, aztán maradjon ott jó sokáig!!!! :wink:
Zora, kedves!!!! Ahogy hazaérsz, irány az ágy!!!!! Na, jóóó.... azért a csomagokat lerakhatod az ajtó előtt.......... :lol: :lol:
Vendég

Ildi! Ha már nincs vonalzód, akkor legalább napi jelentést kérünk!!!!!!
Mi van veled? Hogy vagy??? Torkod? Fejed? Hőd? Ugye nem vettél be semmilyen gyógyszert??!!
Vendég

Ind! Ne aggódj! Valamit félreértettél. Nem úgy mondta Éva. Nincs cisztád. Egy gyönyörű babád van, és tök természetes, hogy érzed már őt. NYUGIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
Inkább süss nekem egy fincsi sütit!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Ind!
A terhesség mindig csinál sárgatesthormonnal teli cystát. Csak van akinek nagyobb, van akinek kisebb. Nekem szépen tapintható volt. Nem kell aggódni, nem jelent rosszat, sőt szükség van rá.

Amúgy kész a leletem. Sajnos a Hcg 0. Szóval baba nincs. Már beszéltem az orvosommal és 11-e körül megyek Hsg-re. Sajnos, ha el van záródva mindkét petevezetőm, akkor nincs mit próbálkozni tovább. :cry:

Nézzétek el nekem, hogy nem vagyok valami kommunikatív, de nagyon szeretlek Titeket!

Éva

Kép
balimama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?