Szóval azt ecsteltem az előbb, hogy mindekinek milyen jó a görbéje ill. akinek még nem, annak meg jó lesz.
Éva! Nagyon örültem annak, amit láttam. Ez a görbe tök jó. Nem csak az esés miatt, hanem az emelkedés miatt is. Remélem, most már végre neked is sikerül.
Krisz! A te görbéd is tutti, dehát tudjuk mindannyian, hogy te az előző hónapban elhatéroztad, hogy májusban szerencsés leszel! Mindjárt írom a recepteket is, de elő kell keresnem, mert elég rég sütöttem őket!
Ildi! Nagyon drukkolok, remélem, hogy semmilyen láz v. hőemelkedés nincs a dologban, csak egy egészen apróka kis vm.
Én annak idején 2 ismerősöm terhesságéről is álmodtam és mindkettő terhes is lett 2 hónapon belül. A sógornőm pedig rólam álmodott ilyet kb 3 hónapja.
Mo! Sajnos a hasonlósághoz nem tudok hozzászólni, csak remélem, hogy most jól végződik a görbéd. Sajnálom, hogy neked nem jött be a torna. 100% biztos vagyok abban, hogy nekem az hozta vissza a ciklusomat. Lehet, hogy én szerencsésebb voltam, mivel egy tesitanár ismerősömmel minden gyakorlatot egyenként átbeszéltünk, hogy tutti jól csináljam.
Zora! Nagyon várunk vissza! Remélem nem űvöltenek egész éjjel a gyerekek és még inkább azt, hogy időben hazaérsz. Azt hiszem a jövő évi osztálykiránduláson már nem tudsz résztvenni, úgyhogy most élvezd ki!
Andi! Reméljük ebben a hónapban a szép görbéd végre zöld csíkkal végződik!
Sheila! Mi újság! Jobban vagy már? Én attól tartok, hogy mivel nekem már az 5. héttől van hányingerem, a 7. héttől tehát nemsokára fel fog erősödni, mert másoknak kb csak ekkor kezdődik. Láttam csatlakoztál a januári topikhoz, én azt hiszem, hogy csak itt maradok továbbra is, bár lehet, hogy a végén egyedül leszek. Nekem is van megérzésem, de még nem mondom meg, hogy mit érzek. Rád még jók a ruháid teljesen? nekem már nem igazán, amit be tudok gombolni, az annyira bevág, hogy még rosszabbul vagyok tőle.
Panda! Te hogy vagy? Érzel vmt? Reméjük téged elkerül az émelygés, Benivel nekem egyáltalán nem volt, el se tudtam képzelni, hogy valaha is lesz ilyen velem és most mégis.
Írtam mindenkinek? Aki kimaradt jelentkezzen!