Hello lányok!
Köszi a hiányolást, vagyok, csak időhiányban és nem tudom utolérni magam eghy ideje.
Marcika még mindig taknyol
ezért felkel éjszaka, és rájön, hogy ha már felébredt, akkkor enni is szeretne.
Na jó, nem anaszkodom, mert vissza is aludtz mindeddig mostanában, csak jön a Sterimar, orrporszívó, Nasivin. És erre felhergelődik, ami érthető. És utána betrottyol, vagy átázik a pelusa. Most mnár rájöttem miért. Mert a Huggiesból a Newbornt használjuk (2-4 kilóig), és kiderült kisfioam már túlhaladt a felső limitet.
Ma de. voltunk a MÁV-os 6 hetes kontrollonm (pénteken lesz 6 hetes) és volt uh, vizsgálat minden. Teljesen okés, a hülye náthája van még meg, elég makacsa dolog, már 2. hete szenvedünk. Na mindegy, azért már lényegesen jobb a helyzet. Mindne rendben van vele egyébként és a pucér súlya
4224 g (Gergőkém ennyivel született anno
), meghízta 2 hét alatt a fél kilóját, gyönyörűen nő. Eszik,mint a gép. (Napirend szerint pedig.
)
Most mindenki alszik és meghoztam Gergőcét a suliból (anyum nyüstöli épp a lenyával), így van most egy kis időm.
Látom, szülés még nem volt.
de a jelek alakulnak.
Pedig várom az sms-ed Csilla!
:)
Csilla,
még azt akartam Neked mondani, hogy nuygi, ez teljesen normális, még második gyerkőcnél is.
Sőt, továbbmegyek, ez torkollhat sírásba, depibe sajna. Ez is még tekljesen normális (baby blues, nézz csak utána a neten is-Neked is csak javasolni tudom a homeós Pulsatillát). Én folyton sírtam szülés után, mindenen, meg kétségbeestem. Felriadtam, hogy te jó ég, itt egy csecsemő és ki vagyok készülve, fáradt, kialvatlan vagyok és kétségbeesett hogyanlátom el meg ilyenek. És mindezt Vikinél második gyereknél!!
(Gergőnél semmi lyen nem volt, ez tökérdekes, biztos fiatal voltam és bohó
). És talán emlékszel,m de Marcinál is voltak aggályaim 1-2 napot, aztán huss vége. Gyere, írd ki az aggályaidat, félelmeidet (akár priviben majd később, ha úgy gondolod) és az segít.
Ja még vmi, én bimbóvédővel szuoptataok, mert kisebesedett a cicm a kh-ban, és iszonyatosan fájt Próbáltam elhagyni de nem igazán ment, úgyhogy maradt. Gergőnél is volt (olyan erősen szívott a kis óriásbébi), Vikinél meg eghyáltalán nem is kellett. Szóval szerintem ezt is érdemes beszerezni, mert szükség lehet rá. Nekem a Medela vált be, pillangó alakú, így nem fedi az egészet. Aztán most utólag gondolkodtam, hogy lehet, hoyg ezért nem fogadta el Viki a cumisüveget egyáltalán (1 évesen sem volt hajlandó egyet sem szívni belőle
) a legnagyobb kánikulában is csak szopizott inkább napjában ezerszer abban az időszakban.
Gergőnek meg nem jelentett problémát a cumisüveg, és ős is bimbóvédővel szopizott. Marci dettó, jöhet az üveg (forrlat vízzel, megjegyzem eddig vagy 30 ml-t ihatott meg a 6 hét alatt
), de szó nélkül elfogadta.
És Vikt júni 29-én viszaem kontrollra, uh, tudjátok a vese mizériával (még mindig lebeg a műtét
), és valszeg még egy izotóp is kell szegényemnek, és sebésszel újabb beszélgetés aznap, ésmegmondja mit hogyan tovább, várunk-e vagy nem vagy mi van. No, ha legrosszabb esetben nyáron műtét, akkor ha akkor nem megy el a tejem, akkor sosem. Rengeteget sírta,m a terhesség alatt Marcival, annyira kivoltam. Na jó, nem zrikálom magam előre.
Bocsi, kicsit kusza lettem, de nézzétek el.
Üdv az újaknak!
léptem.. talán este jövök, ha tudok (nem rajtam múlik
)