Új privát üzeneted érkezett!

Cintia: én régen is úgy voltam, hogy mikor pocis voltam, mindig irigykedve nézem a kisbabásokat, mikor megszületett Livike, már a pocisokat nézetm irigykedve :lol:

Jovika: üdv köztünk :lol: . Pontosan mikorra vagy kiírva, hol fogsz szülni?

Kitta: normális, ha a pici idővel egyre kevesebbet mozog, hiszen egyre kevesebb a helye. Meg más jellegűek lesznek a mozgások.

Csilla: hogy vagy?

Dóri: napok óta nem írtál, hogy vagytok?

Most kezdek belegodolni, hogy nemsokára 2 gyerekem lesz :lol: . De furcsa lesz. Nem is tudom, hogy fogom bírni... Szegény Livike, kíváncsi vagyok, hogy fogja viselni, hogy nem leszek itthon. Bár mondogatom neki, hogy holnap befekszem a kórházba, de csak rávágja, hogy nem :roll:

Kép
Kép
timóca
 
 


Kitta: pont egyszerre :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Sajna legköz. csak holnap reggel jövök, addig is szét fog vetni a kíváncsiság, kivel mi történt... :x

Kitta
kitta
 
 

 
 

Sziasztok!

Timi!
Megy a drukk ezerrel a csütörtöki napra, végre megláthatod Marcikát, a szülés módja miatt meg ne szomorkodj, az a lényeg, hogy minden rendben legyen veletek. :) :) Várjuk a híreket és még
egyszer legyetek nagyon ügyesek, a többi meg megy magától.

Kitta!
Nagyon szép emlékeim vannak a lányom születésével kapcsolatban, egyetlen egy dolog amivel harcoltam az nálam is a gátmetszés volt. Most így a másodikkal tudatosan próbálom elkerülni, sikerült olyan szülésznőt és orvost is találnom akik teljesen partnerek ebben. Lassan elkezdem az olajos gátmasszázst, majd a málnalevélteát inni, ha még sem sikerül elkerülnöm, akkor is legalább megpróbáltam. Neked is kitartást hozzá és olvass minél többet ezzel a témakörrel kapcsolatban.

Dóri!
Tényleg régen írtál. Jól vagytok? Te szoktál lefagyasztani tejet?

Cintia!
Jó volt olvasni a soraidat, úgy tűnik ti is végre helyre billentek a mindennapokban. Igazi vagány kislány Kata, látom mindenben nyakig benne van.

Petra!
Húú nálad is kezdenek komolyra fordulni a dolgok! Lelkileg felkészültél már?

Csilla!
Ha akartok keresztelőt én is azt gondolom, hogy jobb minél előbb lebonyolítani.
Ma még nem jelentkeztél!!!! Remélem minden okés!!

Jovika!
Szia! A kiírás szerint csak egy nap van közöttünk!
:lol: :wink:

Ma a munkahelyemen leesett a vérnyomásom, úgy éreztem elájulok, már jöttek a fekete karikák is, azóta is olyan kotyagos a fejem. Viszont végre nagyon kellemes az idő, remélem egy pár napig ilyen is marad, és végre ma nincs elefántos lábam :lol:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Hahó!

TIMI: Csütrötökön nagyon erősen fogunk gondolni rád!!!!!!!(Egyetlen kivétel,ha én is épp ilyen jellegű elfoglaltság miatt leszek távol
:lol: )Neked -hülye kérdés- de konkrét nyákdugó távozott?Nekem olyan volt -bocsi a részletekért :oops: !!!- mintha kissé véres folyásom lett volna....Ez is hasonszőrű dolog lehet? Most is fájdogál kicsit a hasam alja és ma elég sokszor keményedtem is. A 39+4 szerintem valóban nem lesz most nekem elérhető táv!
A császár miatt pedig ne aggódj.Ha így biztonságosabb mindkettőtöknek, akkor egy fia aggodalom ne legyen benned amiatt, hogy nem simára sikerült!!!!!!!!!!
Nekem nem mértek hegvastagságot......fogalmam sincs, hogy mit akar a dokim, most teljesen úgy érzem, hogy sima lesz, de ki tudja.....nagyon nem kommunikatív velem ebben a témában :cry: .
Jelentkezz amint tudsz, nagyon várjuk, és nagyon szorítunk!!!! :)

Szylvi:rátapintottál a lényegre!Tegnap este amikor a wc-n ülve megpillantottam az "elkezdődött valami" összetéveszthetetlen jeleit, kiccccsit bepánikoltam.Férjem nyugtatott, hogy h még szeretném egy kis ideig bent tartani érni a csajszit, akkor ezt a para-lázat azonnal fejezzem be :oops:. Be is fejeztem...de szerintem a héten már eggyel többen leszünk mi is.Ami nagyon jóóóóóóó, csak az úttól félek egy kicsit ami oda vezet. vigyázz magadra a vérnyomás terén!ezek a rohangáló frontok nagyon megviselik a kismamikat.

Mindenki vigyázzon magára!

Kép
Kép
petra78
 
 


Petra: elég nagy darab ragacsos, nyálkás valami volt (kb. mint a takony :lol: ), de az enyém nem volt véres. De hát gondolom mindenkinek másmilyen...
Remélem, Ti megússzátok a második császárt :lol:
Kezdem már összeszedni magam, csak hirtelen nagyon lesokkolt a hír, már teljesen beleéltem magam, hogy most szülhetek simán...

Gabi: Ti hogy vagytok? Milyen otthon? Még nem is küldtél képet Brendonról.

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok,

na vége a hosszú hétvégének, rég voltam mert mindenféle gyereknapi programoztunk, meg barátokkal kerti parti stb!
Szombaton is meg ma is voltam CTG-n, meg ma megvolt az uccsó nagy labor is!Legközellebb jövő hét szerdán kell mennem, akkor lesz megint Ctg, meg még egy Uh is!
Minden okés volt azt mondták szép eredmény :wink:
Szülőszobán csinálták, ugyhogy csak nézeleődtem, és arra gondoltam, de fura, hogy megint jövök nemsokkára, de akkor már szülni, és ketten megyünk ki majd az ajtón! :)

Visszaolvastam, de név szerint nem tudok reaggálni :oops: bocsi csak mire a végére értem nemtom ki mit írt!Ugyhogy csak általánosságban.

Fülbelövéés, mi 3-4 hós kora között lövettük ki, de most a kórházban szeretnéém én is!Amúgyakkor nem piszkálta nekem sem Eszti.

Keresztelő,3 hónapos volt amikor tartottuk!
Szerintem is jobb kisebb korban.

Livike nagyon szép kiscsaj, és látszik, hogy élvezte a pancsit! :wink:

Szylvi, Lillája pedigg kis zabálnivaló picur!Gratula mégegyszer hozzá! :wink:

Timi, ne mérgelődj a csaszi miatt, a lényeg hogy egészséges legyen, és ne legyen semmi komplikáció!Nagyon drukkolok nektek holnapra! :wink:

Cintia, jó hogy jelentkeztél, és köszi :)

Jovika, üdv itt. :)
manóci
 
 


És amit még elfelejtettem :wink:

Kitta,ha megszülsz szerintem már lehet fürdeni+napozni!Én amúgy így is szoktam úgy módjával a kertben kicsit.Kezem, lábam, meg néha felhúzom a hasamon is a polót!Szerintem annyi nem árthat! :wink:

Csilla, gratul a vizsgádhoz, ügyes vagy nagyon!Most már jöhet a baba :wink:

És egy kép, ezt imádom:

Kép

Na, léptem ma kórház sorozatok :wink:
manóci
 
 


Móni, ez nagyon jó kép :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!

Jelentem átestem ma 2 vizsgán, holnap még lesz egy...

Hűha, beindulnak itt a dolgok!

Timóca neked nagyon szorítok csütörtökre, hamar gyógyuljál!!!

Csilla, mi a helyzet, csak nem?

petra, te se aggódj, minden oké lesz!

Jovika, üdv itt!

manóci, majd kikérdezlek a fülbelövésről, ha lényka marad a picúr! Amúgy is várok majd tőled friss infókat a kórházról! :)

Keresztelő: nálunk is 4 hónapos koruk körül volt a fiúknak! Idén szeptemberre fogjuk tervezni, jó kis kerti parti lesz! :lol:

na most megyek sorozatozni, azután még tanulni sem ártana holnapra... és már glettelik a falakat!!!!! :)

Üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1
 
 


Sziasztok, köszönöm a szíves fogadtatást :)

szylvi: én is néztem, hogy csak egy nap van köztünk. Bár nem tartom valószínűnek, hogy én kihúzom aug. 1.-ig, eddig 36, ill. 38 hétig bírtam egyben a srácokkal. Én júli második felét tűztem ki "célul", előtte a dokim szabin van. Ja, a szülinapom pedig egybeesik Adri lányodéval :D

Kitta: az én Marcim viszont most kezdett igazán beindulni, hihetetlen nagyokat rúg, szerintem pörög-forog, időnként kifejezetten kellemetlen, amit művel :?
Gyakorlott anyukaság: hát, Bercinél volt mit (újra)tanulni, 15 év alatt szinte minden megváltozott a "gyermekétkeztetéssel" kapcsolatban :shock:
Párodnak jobbulást!

timóca: a Jánosban fogok szülni (ott is dolgozom, amikor épp nem GYEDen vagyok).

Keresztelő: nálunk nem volt egyik gyereknél sem.

Fülbevalót a csajoknak a kórházban berakták, behozattam elmenés napjára egy kis alkoholba áztatva.

Vizsgázós lányok: nagy gratula, és drukk a továbbiakhoz:)


Marcibaba 10 nappal ezelőtt:
Kép

És Berci:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Minden érintettnek nagyon drukkolok. Holnap Timinek, mától meg a többi finiselő kismaminak, Csilla, Petra...

Teljesen természetes, ha megijedünk a szüléstől, ahogy közeleg. Nekem is sokszor eszembe jut, hogy ennek a manónak ki kell jönnie valahogy.

Manóci, ez a kép nagyon édes!

Jovika, Marci baba nagyon aranyos! Berci meg egy igazi vagány kisfiú!

Napozás: véleményem szerint ha a hasat letakarjuk, óvatosan lehet egy kicsit napozni, de csak kora reggel vagy késő délután, akkor is szűrt fényben. Szerintem az égető napon nem ajánlott egyébként sem, terhesen meg pláne.
Én pl. nem is bírok a napon lenni.

A szél ugyan elég erősen fúj, de én örülök a lehülésnek :lol:
Tegnap nagyon szarul éreztem magam. Alig bírtam tenni magam, meg nagyon feszült, ideges voltam. Mára jobb a helyzet.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Nem történt semmi izgalomra méltó, csak nem engedett be a Babanet.

Timi, Petra, Annyira irigyellek titeket lányok, nálam semmi nem indul! Tegnap elmentem vásárolgatni (most, hogy kicsit hűlt az idő már nekem sincs elefántlábam), beemeltem 2 karton ásványvizet a kocsiba, de semmi.

Sőt, esténként amikor apával fekszünk az ágyban és még kicsit bámuljuk a tv-t, akkora hancúrokat rendez a hasamban a baba, konkrétan attól félek, hogy még képes és visszafordul! Hatalmasakat rugdos, a kezével is kalimpál, jobbra-balra, fel és le mozog a hasam, mintha egy nagy mosógép lenne. Komolyan, ijesztő néha.
Gondolom ha ennyire virgonc még, akkor nem nagyon igyekszik kifelé :( Tegnap hívott a nagymamám, elmesélte, hogy apukámat 2 héttel hordta túl :shock: , végül megindították nála a szülést.

Ráadásul kezdek nagyon hisztis lenni, ezt a párom viseli nehezem. Fél óránként csörög a telefon, érdeklődnek a barátok-rokonok: "naaaaaa?" Ettől a falra mászom!

És pirulva/félve vallom be, de engem is elért a pánikroham. Én nem a szüléstől félek, hanem azon gondolkodom akarok -e gyereket...
Azt mondják ez az első gyereknél normális, de nyugtassatok meg, nektek is volt ilyen?
Azt sem tudom mit kell csinálni egy ilyen apró üvöltő valamivel, lehet hogy ezt az elbizonytalanodást érzi szegénykém.

Na pá, megyek kicsit felvidulni
Csilla
Vendég
 


Timi: Ne legyél elkenődve!!!
Ha nem is szülhetsz simán, a lényeg az, (mint azt már többen előttem is megírták) hogy mind a ketten problémamentesen, mihamarabb túl legyetek a szülésen! A méreteket elnézve Marcika szép nagy, egészséges baba, biztosan minden a legnagyobb rendben lesz! :lol:
Szorítunk!!!
(én meg már azt hittem tegnap volt a nagy napod... :oops: )

Jovika: Aranyosak a fiúk!!
Köszi, már jobban vagyunk...
Jó neked, hogy ott dolgozol, ahol szülni fogsz... Ezek szerint nem lesz "idegen" a terep...

Manóci: Látszik, hogy Eszter már nagyon várja a kistesót! Nagyon tetszik a kép!!! :D

Szylvi: Köszönöm a bíztatást, és a tippeket. A teát mikortól lehet elkezdeni? Bár, erről még biztos fogok beszélni a szülésznőmmel. Ettől függetlenül érdekel a véleménye mindenki másnak is!Ő még ajánlott valamilyen homeopátiás készítményt is, ami szintén hozzásegít a gátvédelemhez... Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elkerüljem a nyiszát... Remélem, neked is sikerül!!!

Vizsgázók, irigyellek benneteket! Nem semmi energia és kitartás szükséges ahhoz, hogy így pocakosan, ill. fél lábbal már a szülés küszöbén sikeres vizsgákat produkáljatok!!!

Csilla, csak nem???

Hulla fáradt vagyok... Tegnap anyuéknál aludtunk, és nővérem 5 éves kisfia is ott volt a maminál. Persze, amint megtudta, hogy ott töltjük az éjszakát párommal, közölte anyjával, ő bizony nem megy haza, velünk alszik, mamitól megy ma oviba.Így is történt, a kis pucok le sem szakadt a páromról. Együtt fürdés (a fürdőszobát csak 2szer kellett felmosni :P ), együtt alvás. Hol az egyik bökdösött, hol a másik....Hajnalban átvonultam másik szobába, de akkorra már mindegy volt...

Kitta
kitta
 
 


Petra!!

Az a folyás mindenképpen tágulást jelez, arra figyelj, hogy nem túl bő-e, mert akkor akár magzatvízcsorgás is lehet, nekem is ilyen volt... Van erre betét is, ami kimutatja, nem magzatviz-e, de elég drága, gyógyszertátban lehet kapni.

Kép
Kép
szilvih
 
 


Sziasztok
par napig nemtudtam bejelentkezni, vlmi gaz volt a weboldallal vagy nemtudom...
Meg nemvolt idom atolvasni mindent, de igyekszem :)


Timoca sok sikert csutortokre !!

En augusztus 20-ra vagyok kiirva de az utolso ultrahang szerint 2 hettel nagyob a kislany, aztan a fene tudja. +- minding ott van az e fel kilo :)
Ma fel napot az utonevek konyvet bujtuk es meg minding nemjottunk ra hogy mi legyen, par heting Jazmin Dora volt a nyero, na most meg mar nemtudjuk..


Kép
karinca
 
 


Sziasztok!

TIMI:holnap ilyenkor már túl leszel mindenen.... :wink: és magadhoz ölelheted a kicsit.
Ma voltam dokinál flowmetria,UH+NST ügyben.NST ok, az UH-on egy másik doki volt nem az enyém, és nagyon kedves volt minden tekintetben!Rákérdeztem a hegvastagság-dologra, kiderült, hogy errefelé ezt nem nézik, nem tartják fontosnak :shock: , mert majd minden a szülőágyon dől el.Attól függnek a dolgok, hogy hogyan halad előre a folyamat.
Adataink:
BPD (most egész norm.érték lett): 9,57
HC:34,4
AC:34,4
FL:7,88
Súlyt nem mondott pontosan, csak annyit, hogy 3500felett van már.A lepény GII-es, de amikor rákérdeztem, hogy ezzel meddig húzhatom, azt mondta, hogy van akinek már a 32.héten ilyen és végigviszi a terhességet, úgyhogy lazítsak.
Dokim megnézte a papírokat, elmondtam neki a folyásos dolgot, ő is csak annyit mondott, hogy valszleg tágulok és ennyi.Nem csinált belőle nagy ügyet :roll: nekem se kéne?!
SZILVI: köszi az infót, figyelem továbbra is magam!

Megyek mert ébred a fiam ahogy hallom.Mostanában egyébként ő extra kiakasztó dolgokat képes produkálni!!!!!Nem tudom, hogy mi lehet vele, de eddigi hisztiképessége jelentősen meghatványozódott és már-már kiborítóba csap át.

Kép
Kép
petra78
 
 


Hello lányok!

Köszi a hiányolást, vagyok, csak időhiányban és nem tudom utolérni magam eghy ideje. :lol:

Marcika még mindig taknyol :shock: :evil: :evil: ezért felkel éjszaka, és rájön, hogy ha már felébredt, akkkor enni is szeretne. :D :? Na jó, nem anaszkodom, mert vissza is aludtz mindeddig mostanában, csak jön a Sterimar, orrporszívó, Nasivin. És erre felhergelődik, ami érthető. És utána betrottyol, vagy átázik a pelusa. Most mnár rájöttem miért. Mert a Huggiesból a Newbornt használjuk (2-4 kilóig), és kiderült kisfioam már túlhaladt a felső limitet.

Ma de. voltunk a MÁV-os 6 hetes kontrollonm (pénteken lesz 6 hetes) és volt uh, vizsgálat minden. Teljesen okés, a hülye náthája van még meg, elég makacsa dolog, már 2. hete szenvedünk. Na mindegy, azért már lényegesen jobb a helyzet. Mindne rendben van vele egyébként és a pucér súlya :lol: 4224 g (Gergőkém ennyivel született anno :shock: ), meghízta 2 hét alatt a fél kilóját, gyönyörűen nő. Eszik,mint a gép. (Napirend szerint pedig. :wink: :D )

Most mindenki alszik és meghoztam Gergőcét a suliból (anyum nyüstöli épp a lenyával), így van most egy kis időm.

Látom, szülés még nem volt. :wink: de a jelek alakulnak. :) Pedig várom az sms-ed Csilla! :):)

Csilla,
még azt akartam Neked mondani, hogy nuygi, ez teljesen normális, még második gyerkőcnél is. :oops:
Sőt, továbbmegyek, ez torkollhat sírásba, depibe sajna. Ez is még tekljesen normális (baby blues, nézz csak utána a neten is-Neked is csak javasolni tudom a homeós Pulsatillát). Én folyton sírtam szülés után, mindenen, meg kétségbeestem. Felriadtam, hogy te jó ég, itt egy csecsemő és ki vagyok készülve, fáradt, kialvatlan vagyok és kétségbeesett hogyanlátom el meg ilyenek. És mindezt Vikinél második gyereknél!! :shock: :shock: :D (Gergőnél semmi lyen nem volt, ez tökérdekes, biztos fiatal voltam és bohó :lol: ). És talán emlékszel,m de Marcinál is voltak aggályaim 1-2 napot, aztán huss vége. Gyere, írd ki az aggályaidat, félelmeidet (akár priviben majd később, ha úgy gondolod) és az segít.

Ja még vmi, én bimbóvédővel szuoptataok, mert kisebesedett a cicm a kh-ban, és iszonyatosan fájt Próbáltam elhagyni de nem igazán ment, úgyhogy maradt. Gergőnél is volt (olyan erősen szívott a kis óriásbébi), Vikinél meg eghyáltalán nem is kellett. Szóval szerintem ezt is érdemes beszerezni, mert szükség lehet rá. Nekem a Medela vált be, pillangó alakú, így nem fedi az egészet. Aztán most utólag gondolkodtam, hogy lehet, hoyg ezért nem fogadta el Viki a cumisüveget egyáltalán (1 évesen sem volt hajlandó egyet sem szívni belőle :shock: :x ) a legnagyobb kánikulában is csak szopizott inkább napjában ezerszer abban az időszakban. :? Gergőnek meg nem jelentett problémát a cumisüveg, és ős is bimbóvédővel szopizott. Marci dettó, jöhet az üveg (forrlat vízzel, megjegyzem eddig vagy 30 ml-t ihatott meg a 6 hét alatt :)), de szó nélkül elfogadta.

És Vikt júni 29-én viszaem kontrollra, uh, tudjátok a vese mizériával (még mindig lebeg a műtét :cry: ), és valszeg még egy izotóp is kell szegényemnek, és sebésszel újabb beszélgetés aznap, ésmegmondja mit hogyan tovább, várunk-e vagy nem vagy mi van. No, ha legrosszabb esetben nyáron műtét, akkor ha akkor nem megy el a tejem, akkor sosem. Rengeteget sírta,m a terhesség alatt Marcival, annyira kivoltam. Na jó, nem zrikálom magam előre. :?

Bocsi, kicsit kusza lettem, de nézzétek el. :roll: :)

Üdv az újaknak! :D

léptem.. talán este jövök, ha tudok (nem rajtam múlik :wink: )
Vendég
 


Petra,
csomit megkaptad?
Vendég
 


Engedjetek meg pár képet. :)

Kép
Kép
Vendég
 


Sziasztok,


Dóri, de jó hogy jelentkeztél már!Jajj de cuki Marci, naon édike :wink: És a kis család is nagyon aranyos! :)
Náthát sajnálom, de mostmár elég régóta kínlódtok, csak rendeződik majd!Úristeeeeeen már 6 hetes kontrollon voltatok???!!!Nem semmi!Úgy megy az idő, iszonyat!Nemsoká mi is babákról beszélünk mindnyájan :wink: és nem a pocakokról!

Petra, tök jó, hogy minden okés volt, de az a heg vizsgálat :shock: de hát csak tudják mit csinálnak!

Kitta, jó lehetett, hogy kívül is rúgdosnak, meg belül is :lol: :lol:

Karinca, fú akkor neked még elég sok időd van.Lehet nyügös lennék ilyen meleg napok után, ha még 2 hónap lenne előttem!De most olyan jó ez a hüvi, nem??,!! :wink:


Timóca, nagyon szorítunk holnapra és várjuk a híreket!Üzizz, ha levegőhöz jutsz! :)

Na, mennem kell, kész vannak a fürdéssel
manóci
 
 


A kinti utód még alszik pár percig, így van egy kis időm....

DÓRI persze, hogy megkaptam, az előző oldalon írtam is és kerdeztem az adagolás felől. Nagyon köszönöm mégegyszer!Neked mennyi fogyott el belőle?
Nagyon jók a képek, a családi különösen tetszik!Szépek vagytok így együtt! Veled Viki egséz nap otthon van, vagy van segítséged aki időnként lefoglalja?Hogy lehet megoldani egymás mellett a pici és a kicsi ellátását?Ettől félek egy kicsit....Hogy altatod őket pl. dután, tudsz eleget foglalkozni a csajszival?

TIMI ez a ti napotok!!!!!!! :lol: Gondolok rátok és ha tudsz, palackpostázz nekünk, hogysmint!Nagyon várjuk és szorítunk! :wink:

Tegnap kicsit "fészekrakóztam" Kiglancoltam a fürit (Pont annyi időbe telt, míg Ágnes Vanilla.József Attilát énekelt), majd perdig a Máté Péter emlékalbum alatt :lol: kiteregettem, összepakoltam 3 szekrényben és főztem apának...Persze nagyfiam ezalatt nem volt itthon, így gördülékenyebben mentek a dolgok....

Pocsék idő van, mindjárt esik újfent és hideg van.Azért ennyire nem utáltam a meleget....

Kép
Kép
petra78
 
 


Timi :)
Bizti nem olvasod már, de nagyon nszoritunk Neked, hogy minden rendben menjen, és már a kezedben tarthasd a picit!

Dóri :)
Nagyon szépek vagytok így együtt! És a Párod is milyen helyes!Klassz, hogy a 6 hetes kontrollon minden rendben volt! A nátha meg már elmúlhatna.
Mi is megyünk izotópra aug. végén-szept. elején.
Kívánom, hogy ne kelljen Nektek műtét!

Csilla :)
Fejlemények?

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok

Manoci - igazad van eleg szarul viseltem a meleget es nemtudom elkepzelni sem mi lesz meg augusztusig :(((

Viszont hetfon este majdnem bekellet hogy vigyen a ferjem. picit stresszeltem a munka miat es mar estere fajasaim voltak. de utana elaludtam es reggelre elmult. Azota semmi, nemis volt folyasom meg a bebink is rendszresen mozog rugdos :)
tegnap elosszor lattuk a labikojat a hasamon, nekem picit fajt is de a ferjem total oda es vissza volt tole :)

Kép
karinca
 
 


a slendrián mindenemet. :twisted: :twisted: :oops:

Petra,
most láttam az előző oldalon. :) Ha érzed, hogy gáz van, akkor egyszerre napi 5 bogyeszt egyél meg (elszopogatni), ha nagyon kitörni készül rajtad a depi, akkor azonnal nyomjad be az adagodt :D , de ha kicsivel is jobb már a helyzet, akkor 3-4- napnál ne egyed sűrűbben. Ha van C30-as, akkor azt eheted (ehetnéd) napi 3x is, de ezt a potenciált nem kell. A hatás (ha műkszik), akkor így érvényesül. Remélem segÍt neked is. :)

A képek nagyon helyesek. :)

Móni,
megható, ahogy Eszti odabújik. :oops: :D

Jovika,
nagyon édi a kisfiad. :) Viki is szokott ilyen mutatványokat mostanában.

Kriszti,
Nálunk Viki külön alszik, Marci velünk (2 db csukott ajtó, de inkább egyet zárunk újabban) és egyszer sem ébredt még fel Viki. Viki meg nem sír nálunk éjjel, nem is ébred fel 3 hónapos kora óta. :lol: Ha felébred, akkor nagy gáz van, mert lázas és beteg. :? Ilyen volt pár hete, mikor lázas volt, de Marcikát nem zavarta. Viki különösen jó alvó gyerek szrencsére,és a zajokra sem érzékeny. Marcin inkább látom, hogy összerezzen időnként, ha nagyobb zaj keletkezik.
Megmondom őszintén, én rosszabbra számítottam a kicsiket illetően. Nagyon jól megvagyunk, még egyszerre is alszanak (Marci és Viki is déltől alszik, Viki ébred olyan 3 fél 4 körül, Marci azért hamarabb, de még húzza a lóbőrt, pedig fél 12-kor evett utoljára.)
Imád hason aludni, most is úgy van. Nekem az összes gyerek szeretett hason lenni. :)

Te hogy bírod a kicsikkel? A nagyokról szándékosan nem beszélek, mert ők más kategória, sokkal önállóbbak meg minden. Persze dolog van velük is. :)

Ja, én napi 2 kávét megiszok, mondjuk nagyon lightosat.. 1 nagy bögre, keverve koffeinmentes és koffeinos Nescafé Gold. Sok-sok tejjel. És reggel iszom egy Lipton teát is. :)
Vendég
 


Nelli,
köszi :wink: :) Remélem megússzuk a műtétet.... :(
Ti hová mentek izotópra? A Szabolcs utcai hely beköltözött a HOnvéd kh-ba, nekünk már majd oda kell menni.
Vendég
 


Sziasztok!
Mi hír Timiről??????? Nagyon szorítunk!!!!

Kép
Kép
szilvih
 
 


Dóri, édes vagy, köszi :wink: nekem is megható a kis bújása, főleg mikor még puszilgatja is!

Tök jó, hogy így össze is szoktatok!Hát igen kávé.azért az néha kell.Én is szoktam du.-onként inni egy kis lightos capuccinot!azt mondta adoki, lehet!Most is itt van mellettem :)
Drukkolok nektek, hogy ne kelljen műtétre menni majd, és persze Nelliéknek is!

Karinca, :( meddig dolgozol még?Szerintem már ne!hagyd a abba a pi....a!Meg ha ilyen van megint vegyél be Magne B 6-ot!Az tök jó, és többünknek bejött :wink: De ne idegeskedj, és amennyit tudsz pihizz.Azért neked még van időd, ne jöjjön!


Timiről????Valaki?Kivel cserélt számot???Izgulok :oops:
manóci
 
 


Sziasztok!

Timiért izgulok én is! Az én számomat tudja, és talán Dóriét is, ha megtudok valamit azonnal jelentkezem.

Ma voltam dokinál, teljesen zárt a méhszájam! Valami magzatvíz szin vizsgálatot akart csinálni, de nem tudta felvezeni a csövet...
Holnap megyek ctg-re, jó lenne ha kiderülne valami változás.

Most jött az sms: Örömmel értesítelek, hogy ma 12.08-kor hosszú-hosszú várakozás után végre megszületett Martin. 4140g, 55 cm, husis kis hajasbaba

[/b]Ezúton is gartulálok Timi!!!

Csilla
Vendég
 


Most nézem csak mekkora lett Martin :shock:
Végül császáros lett?
Vendég
 


Sziasztok!!!

TIMÓCA MA 12óra 08 perckor világra hozta Martint 55cm-rel,4140grammal,dundi kis hajasbaba.

GRATULÁLOK!!!!!!

Lányok.már kezdek kissé jobban lenni,lassan jövök,csak még elég gáz a hasam...

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


És itten Martin fiú (remélem nem baj, hogy közkincsé teszem): Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Nem vagyok egy nyafogos, de annyira fáj a talpam, hogy alig tudok menni. Gőzöm nincs mitől. Egyébként tejesen okés vagyok.
Már én is nagyon várom, hogy megtudjam mi van Timivel. Biztos minden rendben ment. :lol: Nagyon várta már, hogy eljöjjön az ő napjuk.

Dori!
De jó, hogy raktál föl képeket! Tudod írtam, hogy fényképmániás vagyok. Igazán jó rátok nézni, nagyon jó, ahol mind az öten le vagytok fényképezve ja és a férjed tényleg helyes.

Jovika!
Én 38 hetesen szültem Adrit, így könnyen lehet, hogy egy időben szülünk. :lol: Berci meg egy huncut kis csibész. :lol:

Manóci!
Aranyos a kislányod, jó ha már most ilyen kapcsolat van közöttük.
:)

Karinca!
Tessék vigyázni magadra! Pihenj sokat!

Szilvi!
Mikor kezdted el a málnalevélteát és milyen adagban? Hogy vagytok? Leesett a köldökcsonkja Lillának?

Petra!
Nem semmi, hogy még mindig mennyi energiád van! :lol:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


De jó! És milyen kis húsi tényleg. Nem véletlenül volt olyan nagy pocakja Timinek!
Szívből gratulálok!!!! :lol:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


NAGYON NAGY GRATULA A LEGIFJABB TOPIKOS BABÁNAK ÉS SOK PUSZI (meg persze az elengedhetetlen nagy öleléééés) A MAMÁNAK!!!!

De jóóóóó nekik, már együtt vannak....

DÓRI köszike az adagolási útmutatót.Ma délelőtt már kettőt (nem mertem többet) elszopogattam (a tejcis bogyót is így kellett) mert éjszaka elszakadt bennem valami és nagyon megzuhantam.
Nagyfiam átcsapott rettenetesbe, és emiatt plusz a szülés miatti feszkó (azaz: végül is nem lesz-e gond a toxo miatt, sima vagy császár...ilyenek)miatt kicsit a padlóra kerültem.Amikor fiam hajnali fél3 kor :!: bevágta a hisztit, és csak 10perc alatt sikerült elsimítanom némi hangzavarral :oops: és határozottsággal az ügyet, én törtem ki csendes zokogásban a sötétben.Apa annyira aranyos volt, mert átnyúlt hozzám -a már békésen durmoló gyerek fölött- és szó nélkül simogatott.Pont eltalálta, hogy erre van szükségem....

Ti nem voltatok/vagytok néha érzelmileg mélyponton mostanság: Én már az utcára sem nagyon megyek ki, egyrészt a tempóm akadályoz, másrészt az állagom, harmadrészt pedig a naaaaa mikooor? illetve a te még egybe....?kezdetű kérdések okán.Még egy hét....

Most megyek egy kicsit elfeküdni, ugyanis nagyfiamat megint elvitték anyósomék kicsit.Ezzel kapcsolatban is olyan de olyan hülye vagyok.nemhogy örülnék, hogy szeret ott is lenni és ők pedig elviszik, hogy pihizzek NEEEEEM én botor azon agyalok, hogy már biztosan nem szeret annyira a fiam, mert átváltoztam egy szinte megmozgathatatlan, nagyhasú kiabálógéppé..... :? Ugye azért még van remény, hogy nem hülyültem meg teljesen?

Kép
Kép
petra78
 
 


Hatalmas gratula Timinek! Sok boldogságot, jó egészséget, sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánok!
Nagyon szép, nagy baba :lol:

Petra :)
Teljesen normális reakcióid vannak!
Én is a hétvégén ahelyett hogy örültem volna, hogy Domcsi nem akart hazajönni a mamáéktól, annyira jól érezte magát, és mikor mondtam, hogy akkor őt otthagyjuk, én meg megyek haza, azt válaszolta, hogy jó, inkább elkezdtem agyalni, hogy az eddig baromi anyás lányom már nem annyira az, és nem én leszek már a favorit nála.
Ilyen tyúkanyók vagyunk, és bizony bármilyen fárasztó is, angyon jó érzés, mikor a gyerekek ragaszkodnak hozzánk.

Dóri :)
Mi az I. sz. Gyerekklinikára járunk, oda megyünk izotópra is. Én nagyon remélem, hogy nekünk azt mondják, hogy sikerült a beavatkozás.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Timinek nagyon nagy gratula!Édes kis pufók baba lett Martin :)
de jó nekik már túl vannak! :wink:
manóci
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1180636669.59.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Brendon babánk 1 hetesen

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Timi,
szívből gratulálok! Gyönyörű kisfiad lett. Remélem a nővérke is jól fogadja az öcsikét
.
:wink:

Petra,
nyugiiiii!!! Nekem is volt ilyen egyszer-kétszer csak szerencsére. És néha én várok el túl sokat szegény Vikimtől, szerintem sokszor elfeldkezem arról, hogy még csak másfél éves múlt. Én is többet kiabálok. És lelkiismeretfurdalásom van utána. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: Kezd ő is a dackorszakba lépni, időnként saját magával is ellenkezik. :shock: :lol: Egy két éves dettó (gondolom). :? Igyál citromfű teát. hátha az is enyhít vmit, plusz egészséges is.
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon-nagy gratula Timinek! micsoda méretek!!!! Sok puszi és ölelés nekik!!!!!

Gabi! Brendon is nagyon szép!!!

Petra! Kitartás! Együtt érzek veled, mert én is ilyen vagyok mostanában, és sajnos mivel a gyerekekkel vagyok egész nap, nagyon nehezen viselem a rosszalkodásukat, így ők is csak kiabálni hallanak. Már én is kiakadok magamon, hogy miken felhúzom magam... :(

Csilla! neked mennek a drukkok, hogy most már beinduljon valami!!!

Dóri nagyon jó a családi kép, szépek vagytok!!! :)

Képzeljétek nagyon haladunk! Párom itthon volt máig, így egy csomó mindent megcsinált a házon! A villanyszerelés 2 szoba kivételével kész, ma megvettük a konnektorokat, kapcsolókat!
Felcsempézte a konyhában a bútor helyét, nagyon szép lett! Most éppen gletteli a falat... Hétvégén ajtó beállítás, meg ablakberakás, jön 2 kőnűve segíteni neki. Akkor már csak padlóburkolás lesz hátra, ja meg a komplett fürdő, de másfél hónap alatt csak elkészül! :)

ja és mellékesen, sikerült az eheti 3 vizsgám! Már csak 1 lesz a jövő héten, és kész a félév!!!

Most megyek, babó már pihizne... mindenki vigyázzon magára és a gyerkőcökre!!!

Üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1
 
 


Ildi, ügyesek vagytok :wink:
Én is várom a jövő hétvégét.Akkor még festés, a vége, és készen leszünk!Egy pár évig tuti :lol: Még remélem jövő hétvégéig nem szülök, jó lenne!

Gabi, Brendon naon cukiiiiii baba :) mekkora haja van!Tök jó!Képzeld most kaptam meg a freemailen az üzidet amit tegnap küldtél du :shock: jó,mi?!De látom a dátumból, hogy végülis még akkor sikerült bejutnod a B. netre :)

Petra, ne izgulj.Ez nálam is van.Néha tök türelmetlen vagyok szegény Esztivel, és kiabálok vele :oops: Most megint azt vettem észre olyan vagyok mint a terhesség elején!Fáradékony, állandóan tudnék aludni, meg türelmetlen! :( Tegnap de. is Eszti nézett mesét én meg ledőltem az ülőgarnitúrára, és elaludtam!Jött simizni, hogy anya ne aludj kelj fel :lol: Meg este 6- kor is bealudtam majdnem!Szóval igaz amiket írnak a köyvvek, hogy az első+utolsó trimeszter majdnem ua.Nehéz :roll:
manóci
 
 


Gabi!
Nagyon szép a kisfiatok! És a kis csókos szája..... ellenállhatatlan! :lol:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Halihó!

Csak felkukkantottam, és visszaolvasva megláttam a saját vonalzómat.....már nekem is az van ráírva, hogy Lehet, hogy ma születek? :shock: HÁÁÁT igen, változatlanul hihetetlen számomra, hogy eltelt a 9hónap és itt a finish!
Kislányomnak köszönöm, hogy megvártuk a júniust, és némiképp rendeződött a bankszámlánk....kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz a NAGY nap!

GABI nagyon szép a nagyfiatok, igazi hajasbaba!Tünemény!

Az utsó UH adataink nagyban hasonlítanak (az AC kivételével) Timiékére...nemtudom, hogy ezzel lehet-e jósolni a babánk méreteit illetően....

DÓRI a citromfű tea is nyugis hatású?

Kép
Kép
petra78
 
 


Most ez a kedvenc képem nagyfiamról.... Dudu a zöldben, május elsején amint anyának virágot szed
Kép

Kép
Kép
petra78
 
 


Sziasztok!

Én vagyok az első aki elérte a 40. hetet!!!! :lol: Sőt... mivel eszünk ágában sincs megszületni, még egy kicsit rá is húzok.

Kicsi önfejű manócskám, nem hagyja magát eltántorítani... neki van igaza, ha ennyir jó ott bent, akkor csak maradjon még kicsit.

Csilla
Vendég
 


Petra!

Teljesen elmélyült virágszedéseben van a fiad. Nagyon édes. :lol:

Ha megnézzük, Timinek sem mértek ekkora babát. Szerintem csak stresszelik a sok anyukát a súly miatt, teljesen felesleges.
Mindig jót mosolygok rajtad, mert úgy nézz ki, hogyha tehetnéd, akkor még legalább 2 hétig minimum a pocidban tartanád a babócád. :lol:

Csilla!
Most már kiváncsi vagyok mikor akar a kisfiad megszületni. Tényleg nagyon jól érzi magát odabent, de hát neki is előbb vagy utóbb csak ki kell bújnia. :lol:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Csilla, tök igazad van! :wink:

Petra, dudu édes nagyon! :)
manóci
 
 


Sziasztok :)

Először is: Sok boldogságot Martinnak ezen a világon! Anyukájának pedig sok tejcsit, még több türelmet kívánunk! :D Nagyon édes babó:)

Másodszor: annyira jó Benneteket olvasni. Pl. nem kell 3-4 oldalt naponta visszalapoznom :oops:
Köszönöm a fiú-dicseket...tegyek a csajokról is képet? :oops:

Csilla: gratula a "kerek" számhoz :lol: Azért drukkolok, hogy mihamarabb láthatsd Mátébabát :wink:

Petra: Nagyon cuki Dudud van:) Megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen nagyon rapszodikus. Én- Apánk állítása szerint- mindent nagyon csinálok. A boldogságot is, meg a rosszkedvet, szomorúságot is. Középút nem nagyon van :oops: Nálam viszont ez nem terhességfüggő :lol:

Gabi: Brendon is gyönyörű! Ez a hajkorona... :D

manóci: nekem is egy ilyen kép lenne a kedvencem:) Eszter nagyon édes, ahogy bújik.

Dóri: nagyon szép család vagytok! Nem könnyű ezekkel a hisztigép aprókkal, de én a csajaim PMS-es időszakait is nehezen viselem :?

Ildi: gratula a vizsgáidhoz, na meg Apának, hogy ilyen klasszul halad a házzal. Mi most 7végén készülünk a fiúszobát kifesteni (a mi exhálónk lesz a babáké, mi már kiköltöztünk a nappaliba).

Csajok, én ma voltam nagyon szarul, valszeg a vérnyomásom szarakodott. Reggeli játszózásnál többször majd' elájultam, alig bírtam hazavonszolni a testem, hát még megmászni a 3 emeletet :shock: Aztán délutánra jobban lettem:) Lehet, hogy ismét vmi front vonul?

Kellemes 7végét:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


sziasztok

Timinek szívből gratulálok a legújabb családtaghoz!! Sok boldogságot és tejcit kívánok!! Martin baba pedig nagyon csini.. :wink:

Dóri látom ti is ikerkocsival nyomjátok :) nagyon édes Marci :) ill a nagyfiú is .)

Gabi Brendon is szép :) és milyen nagynak tűnik.. (Petihez képest!! bár már Peti is alakul :) elértük az 5kg-t )

Ildi örülök hogy jól haladnak a munkák.. :)

Petra látom kicsifiad szeret neked kedveskedni :) naghyon helyes a képen..

Csilla kitartást, szerintem a gyerekek nagyobb része tudja mikor kell megszületni.. (ill sok türelmet az elkövetkező napokhoz.. mert most te is / max tudat alatt egyre jobban várod mikor babázhatsz.. legalábbis az én tapasztalatom ez volt.. ill. a rokonok, barátok, ismerösök napi x telefonjához :wink: mert innentől kezdve csengni fog hogy "te még egyben?" "mikor szülsz?" "meddig tartod még benn?" stb kérdésekkel...
én Petinál tanulva az előző 2 gyereknél a szakadatlan telefonok miatta munkatársak nagy része pl nem is tudta a konkrét időpontot.. (sőt van egy munkatársam aki képes volt KAtánál napi 3x!!!! felhívni.. és most mikor megkérdezte mikorra várom közöltem hogy tavaszra :lol: (mosolyogtak is benn.. :) )

Szylvi nem volt kényelmetlen a cipő amibe járkálsz? uis nekem anno orthopédián mondták hogy attól is fájhat a sarok, a talp, boka stb.. (és hiábahordom x ideje a cipőt van olyan nap mikor pokolian fáj a sarkam.. alig bírok rálépni... )

Dóri néha én is türelmetlenebb vagyok, de én sajnos Ádámmal.. főleg hogy most kezd kiskamasz lenni.. néha kiborít a viselkedésével... 2 napja mondtam azt hogy nem a barátaival beszél.. szóval vegyen vissza.. már fáradt a sulival is.. és már esze ágába nincs gyakorolni, összecsapja a házit.. és mikor szólok meg puffog.. igaz nekem sem mindig van türelmem.. hétfőn pl 9 órát aludtam napközben 3 részletben.. de reggel már majdnem összeestem, és közöltem hogy remélem nem sértődik meg anyósom de én aludni fogok...
életmentő volt.. de azóta megint 3-4 óra a max éjjelente.. mert felváltva kellnek :roll: és mindegyiknek én kellek.. (még Ádámnak is :oops: )

Jovika pihenj nehogy gond legyen ... bár tuti nem könnyű gyerekek mellett...
cintia2
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?