Új privát üzeneted érkezett!

Kicsit eltüntünk...

A Heim Pál vendégszeretetét élveztük 8 napig...
Niki belázasodott, elvittem dokihoz, ahol vizeletmintát vettek. Gennyet mutattak ki, azonnali beutaló a kórházba.
Vesemedence gyulladás. Aznap este 7-től reggel 8-ig folyamatos infuzión volt, majd napi 3szor antibiotikumot kapott vénásan. A szokásos baci mellett kimutatták az enterococcus nevezetű igen agressziv bacit, ami felnőtt női hüvelyben szokott galibát okozni. (fehér folyást eredményez) Mivel nem fürdöm együtt Nikivel, így tuti h a babaúszáson kapta be... Nem fűznék ehez semmit, iszonyat felelőtlen szülők vannak!!!!
Amennyire oda voltam az úszásért annyira vettem most 180 fokos fordulatot, és nem ajánlom senkinek, vagy legalábbis lányos anyukáknak nem.
Ahogy írtam ez egy agressziv baci, kemény antibiotikumot kap most 2 hétig (10ből 8 gyerek kihányja, hálaég Niki nem) utánna még 4 hét szirupos antibiotikum....
Pénteken jöhettünk ki...aznap a férjemet motorosbalesettel kórházba szállították. Hálaég semmi komoly, isteni szerencsére 100-nál csak a válla fordult ki, meg tele van zúzodásokkal.
Mikor hazajöttem este, azzal fogadtak Dana kutyám meghalt...

Most kicsit ki vagyok....

chesti
 
 


Chesti: :( ezek nagyon rossz hirek :(
fogadd egyutterzesem, nagyon sajnallak titeket! Gyogyulast parodnak és a kicsinek!!!!!!!! Kicsit rendesen sok volt ez mind hirtelen. De erosek vagytok, tulveszelitek!
rizibizi
 
 


Sziasztok Lányok!
Próbálkozok a vonalzóval, de ha most se sikerül, akkor segítsen valaki!!!!!
http://babafalva.hu/tickers/c1s.png
zsebzebra
 
 

 
 

Szóval, hogy csináljátok, hogy megjelenjen a vonalzó???
Zsebi
zsebzebra
 
 


Szia zszebra,

a profilodnal az alairasba kell berakni a vonalzo phps kodjat, es akkor minden beirasodnal meg fog jelenni. Probalgatasra van egy forum itt,
a Babaneten, Probaterulet -> Proba, itt is tesztelgethetsz.

zi
rizibizi
 
 


Sziasztok!
Még nem olvastam vissza, apa dolgozik, 2 percre ugorhattam be :D
Jó volt a balatoni kirándulás, kellemesen meleg voltunk, végülis a házban volt nagyrészt, este és másnap reggel mentünk csak ki.
A meglepetés, hogy Kata kb. 100g őszi-almát és másnap egy egész üveg brokkolit pulykahusival megevett :shock:
Ma már annyira nem remekelt, de haladunk.
Fagyasztott gesztenyepürét nem adtam Katának mert cukor, rumaroma stb. volt benne. De a babaszobán találtam jó recepteket. Meggy és alma együtt főzni, pépesíteni, bele cukor, fahéj ízlés szerint, esetleg tápszer, tejpép, ki ahogy akarja. Így is savanykás lett, nem ízlett Katának, apja ette meg :lol:
Majd vmikor írogatok.
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Chesti!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz dolgok történtek veletek :cry: Mindenesetre már túl vagytok rajtuk, innen már csak javulni fog a helyzet! Kitartás és jobbulást a férjednek és Nikinek!!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Chesti!: én is sajnálom a történteket. Jól összejött minden :?
És Niki baby hogy viselte a kórházi létet? Sírdogált? Milyen volt a tapasztalat a kórházzal kapcsolatban?
Majd gyere többet és beszéld ki, hogy mi bánt, mi azért vagyunk hogy meghallgassunk.
Motorbaleset brrrr :evil: Páromnak is volt anno, ő nem úszta meg ennyivel.
Kutyus :cry: :cry: :cry:

Livimami: cici :( remélem már jobban vagy :!: :!: :!:

Rólunk: nekem már több mint 1 hete fáj a torkom, köhögök, izzadok mint egy ló és már túl vagyok egy gyógyszeres kezelésen. Holnap azt hiszem első utunk a gégészet lesz, mert sehogy se gyógyulok :cry:

Remélem azért a többieknek jobban telt a 3 nap a gyereknappal együtt.

Jó éjt: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!


Chesti!


Jobbulást az egész családnak! Iszonyat rossz hírek ezek, de hála férjednek nincsen komoly baja. Nikinek meg 1000 gyógyító puszit küldök :lol: :lol:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Pár kép az elmúlt napokból.

[KÉP] Néhány percig elfeledkezett Dóri, h sapi van a fején [KÉP] Gyereknapi móka [KÉP] Éljen az 1 gyereknap

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


sziasztok,
Chesti,
nagyon sajnálom!! sok erőt és kitartást Nektek mindehhez. Tudod, nem vagytok egyedül a bajban sem!!:-)
Benn tudtál lenni Nikivel a kórházban végig? Rendesek voltak legalább? Hogy viselte Niki?
Ha majd jobban lesztek, - vagy amikor gondolod- várunk Titeket egy jó nagy kibeszélgetésre.

Livi,
jobban vagy?
Anyósnak meg is mondhatnád, hogy néhány napot vegye vissza ő a főzést, nem? Én mindig az egyenes beszéd hive voltam, másképp csak öli az embert a méreg...

Timi,
helyesek vagytok a képen.

Kinn van 3 fogunk:-)

Sziasztok,

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!


Beusa!


Gratula a fogakhoz :lol: Alul kettő, és felül egy ? Nekünk van már alul kettő,és a mai napon már a 3. kakis pelust cseréltem le. Igen laza az állaga. Lehetséges, h jön a többi. Megpróbálok fincsiket főzni Dórinak, de érdekes, h eddig megette a meggy-banán párosítást. Most két napja úgy vettem észre, h már nem izlik Neki. Szóval ez tényleg egy türelem játék. De én IMÁDOM :lol:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


sziasztok!

Tegnap este kicsi 38,3 volt (levont). Délelott bekentuk inyét, mert ugy tunt szenved a fogaval. Hat, estere tuti lett, hogy az a bunos :( Ugy sajnaltam. Furdéssel és kuppal kezeltuk :( Még lázasan is mosolygott... olyan tundér... de hat gondolom ezzel mind igy vagytok :) ma még nem kellett kenni, most aludt el... de etvagya se nagyon van...szegeny

Szombaton séta kozben ért minket egy nagy zuhi (szinte a semmibol) épp a főterünkön bámészkodtunk... behuzodtunk egy kapualjba... majd késobb jottek a villamok, mennydorgés... kicsi meg gondolom mar alapjaraton remisztonek talalta, hogy miert sietunk el az elozo zenebol, napsutesbol, tomegbol, és esik is (?)... Na az égzengésre ő is elkezdett zengeni :( de ugy üvöltött... hiaba karoltuk at ketten apaval... ....mar én is elkezdtem pityeregni, -ott volt nem messze a kedvenc kavezonk, és már azon voltam, bemegyek ott a wc-be, mert akkor 3 ajton keresztul mar csak nem remul meg (otthon nem volt még gond)- igy férjem engem is vigasztalt... aztan vihar picit csendesedett (de nem teljesen ám), kicsi is lassan megnyugodott... 5 perc mulva mar vigan emelgette a labait a babakocsiban :) Csak én sohajtoztam meg jo sokaig :)

timi, Dóri: aranyosak vagytok. És irigylem a lufitokat ;)


Beuka: a napszemuveg, amit a kicsi kapott, az iagazi, vagy csak sima? Nem kotoszkodni akarok, csak szolok... ha a napszemuveg nem igazi, nem uv szuros, akkor kart tesz a szemben (szem azt erzekeli, h nincs olyan vilagos, jobban kinyilik, nem ved karos sugarakkal szemben, nem szukul ossze a pupilla vagymi)

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, szánom-bánom... :oops:

köszönöm a baby-drukkokat, még nincs eredmény, (ciklus sehol, teszt negatív) pedig ma van a 3. házassági évfordulónk...Apa szabit vett ki, és életem pasasai most boldogan szundikálnak a franciaágyon :D :D olyan édesek...

Livimami, utánanéztem a szoptatós könyvben,hátha tudok segíteni ,és azt írja, hogy eldugult tejjáratok esetén szopi előtt kell a meleg, hogy hamarabb meginduljon a tej, szopi után viszont 20 perces hideg borogatás javallott, hogy lehúzza a gyulladást. És próbálj meg fejni minden szopi után.
Mellgyulladásnál (sztem Nálad ez lehetett, remélem, már csak múlt időben!) szopi előtt csak max 5 percig szabad meleggel borogatni, hogy beinduljon a tej, szopi után 20 percig hideggel. Fejni persze ajánlott. (ezt a könyv nem írja, de sztem jobb, ha ilyenkor totál ki van ürítve a cici) És nagyon fontos, hogy pihenj sokat, fekve!
Ha érzed, hogy hol van megduzzadva tejjárat, akkor próbáld úgy cicire tenni a kicsit, hogy az alsó állkapcsa legyen a duzzanatnál, akkor nagyon hatékonyan tudja kiűríteni! Gyógyulj meg mielőbb!
S még mielőtt elfelejteném: üdv köztünk!!!!

Zsebzebra, üdv itt! Nagyon szép hajasbabád van!

Chesti, nagyon sajnálom, ami történt, remélem, hamar rendbejöttök testileg-lelkileg is!

Rizi, megy a drukk, hogy a fogacskák hamar kibújjanak!

Bettus, jobbulást neked! próbálkozz hagymateával, amilyen pocsék az íze, annyira hatásos!

Timi, nekem az első fotó a kedvencem! ahogy néz azokkal a hatalmas szemekkel...

Edi, akkor Nálatok is működik az őszibarack varázshatalma :D ! van olyan gesztenyemassza,amiben se cukor, se rum nincsen. Már vettem, de még nem próbáltuk ki.

Rólunk: Gergő ül, tolat ezerrel, hatalmasakat harap belém (szerencsére szopi közben nem, asszem el is ájulnék...),
és múlt héten töltött paprikát evett...(negyed húsgombócot pár kanál paradicsomszósszel és főtt krumplival leturmixoltam, paprikát nem tettem bele, ovációval fogadta, másnap meg fintorgott a borsóra a drágám... :D )

Igyekszem rendszeresen jönni, meg még nem is írtam mindenkinek, de pótolom! Drága Beuka, köszi, hogy hiányoltál, vagyok, meg jövök is még!

Puszi mindenkinek!

Angel
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Sajna megint újra kellet telepíteni a gépet mert ismét elszállt :x :x :x legútobb 2 hete.....bosszantó.....

Chesti,sajnálattaal olvastam soraidat :cry: Remélem Niki hamar meggyógyúl és a férjed is!!Akkor most már soha többé uszi?Tuti onnét lett a baci????Mennnyire volt magas a láza?

Zsebi,én is nagyon sokáig kínlódtam a hülye vonalzóval de egyszercsak ott lett :wink:

Tina,eme levél megírása után akkor küldenék át pár óriás képet.
Te megkaptad a privit?Mert Beusának is írtam ,de ő sajna nem.Bizti a gép a hibás,nem én :lol:
Laura is mind befalta a meggyes gesztenyét :wink:
Tegnap csresznyés-zabpelyhes(ezek: összefőzve)sinlancos pépet evett,ez is ízlett neki.

Timi,Csincik vagytok Dórival 8) Azt a kék padlóvázát még nem birizgálta meg Dóri?Vettál neki 100%-os üccsiket?Szereti?

Bettus,jobbulást!Nekünk szupi volt ez a hétvége.Gyereknapon is voltunk,a kerti parti is jól sikeredett,azidő is jó volt még,nem úgy mint most:ömlik az eső :?

Angel,töltööt paprikát én is szeretem :wink: Holnap én meg egy kis durumtésztával fogok próbálkozni,a rizst már egész jól megszokta Laura.

Rizi,vihar :cry: Nálunk most is dörög meg villámlik de Laura édesen alszik,perzse ha fennt lenne és kinnt lennénk valahol bizi ő is félne.

Beuka,jól sikerült a partink.Most akarok tinának küldeni pár képet hogy kicsinyítse le,mert nekünk aza progi most elveszett,ha meglesz természetesen teszek fel képeket. :wink:

Edi,na vettünk etetőszéket,végre.Egy olasz modellt választottunk az ára meg a színe :lol: miatt.Laurának nagyon tetszik csapkodja a nagy tálcáját,persze kaja végére mindig le-le csúszik meg oldalra döl,de ebben sokkal jobb etetni.Ja meg vettem neki egy műanyag előkét kajafelfogó résszel ami igen szupi ,pláne mikor kicsitt hígabbra sikeredik a főzelék. :wink:
Bodza szörp,ami inkább bodzaivólé mert nincs benne tartósítószer:5 liter vízhez egy kiló cukor,10 bodzavirág,1 citrom felszeletelve,2 dkg borkősav és 2 dkg citromsav.2-3 napg érlelni kint,időként megkevergetni,majd leszűrni,hűteni és fogyasztani a nagy melegben. :wink: én csak most ,egy napig érleltem ebben a kuka melegben,2 üveggel leraktam a fagyasztóba hogy később is tudjuk élvezni fini izét 8)

Beusa,most akkor mi van?Mikor vagytok páhokon?Azt írtad vasárnap indultok....számomat ide írom nem privibe,ha majd olyan hív,akkor leteszem.... :lol:
302773090

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


tegnap Nikivel heim pál sebészet. Pezsgős üveg robbant nagy szilánk felhasította az orrocskáját egészen a szemzugig....10 öltés, maradandó...
nem tudom mit vétettünk...
totál kész vagyok...
ez a gyönyörű gyerek...

chesti
 
 


Chesti!!!!


Jézusom,rettenetesen sajnálom... :cry: :cry: :cry: Hogy történhet ennyi szörnyűség egymás után??
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nikinek,meglásd meggyógyul,és nem fog neki olyan maradandóan látszani!

Puszi! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok lányok!

Chesti!
Igy ismeretlenül: Istenem, micsoda szörnyű széria! :( Mielőbbi gyógyulást kívánok a családnak! " Lehetetlen, hogy akár a jó,akár a baj örökké tartson, s ebből az következik, hogy mivel baj immár soká tart, a jónak közel kell lennie."(Cervantes)"

Angel!
Köszi, már mindent kipróbáltam a cicivel (még klopfolt káposztalevéllel is borogattam -állítólag ősrégi gyulladáscsökkentő gyógymód :) , de tényleg jó volt rajta)
Mostmár kicsit jobban vagyok.
Réka is harap, néha fájós cicit.Hááát :? Ő is imádja a husit, akár apuci :)

Beusa! Köszi, három napos láz után ma már csak reggel kellett bevennem lázcsillapítót. Igen, az őszinteség kifizetődőbb hosszútávon is.

Rizibizi!
Mielőbbi fogkibújást, és minnél kevesebb zivatart :(
Nálunk is esik, mit esik... zuhog, dörög :evil:
Tegnap szinte semmi tejcsi nem volt, Réka annyi folyadékot követelt, mint még soha. Ma már kicsit jobb a helyzet, szorgosan szopizunk, hogy visszajöjjön a tejecske (Réka benne van a buliban :) ) Cici még fáj rendesen, de már annyira nem piros.

Bettus!
Köszi, lassan javulgatok. Neked is jobbulást kívánok!!!!

Réka csacsog sokat. Kérdezzük tőle : Hol a baba? Erre ő is mondja: Baba, néha így: bababa Ja meg a kisbocira mondjuk neki : Ott a boci, mondja: Búú, erre ő is: Búúú. megeszem olyan falat, ahogy igazítja a száját... :lol: Mászás sehol, ha ülésből előrebukva hason találja magát, egy kis ideig néz, majd elkezd kiabálni... Mikor lesz eből haladás?
livimami
 
 


Chesti!

Istenem, ennyi bajt egyszerre?! Nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz történik veletek!!!! Talán nem marad nyoma!!!
Kitartást, sok-sok lelki erőt nektek!

lányok - majd csak később írok én is, hulla fáradt vagyok, ráadásul a férjemé a net megint....

Kép
nózi
 
 


Chesti,
Sok erőt és kitartást. A plasztikai sebészet és természet csodákra képes. Ezek a pici babák talán még mindent hamar átvészelnek. Sok sok erőt!

Timi,
Fog nálunk is így oszlik meg:-) és mi is 3 kakis pelust cseréltünk ma:-)

Linda,
most vasnap megyünk,hívlak meg privizek előtte. Ti hétfőnként jártok Kolpingba?

Halihó,

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!


Chesti!

Ezt most már olvasni is félelmetes! Hogy történt? Biztos, h ott marad a heg? Nem fog elmúlni? Jajj! Szegénykém :cry: Ez a 2007-es év nálunk is borzalmas. Jobb lenne már túljutni rajta.


Riz!

Nálunk is u.e volt. 38,1 volt amikor mentünk az ügyeletre, és azt mondta a doki, h vírus. Persze amikor lementem a mi dokinőnkhöz, akkor azt mondta, h a fog+ vírus. Kapott rá gyógyszert, de mivel nem köhögött, és nem folyt az orra, és a láza is 2 nap után megszünt, ezért le is álltam a gyógyszerrel.


Linda!

Az a padlóvázás kép a nővéreméknél készült, és Dóri biztosan feldöntené az tuti. Már múlthéten a konyhában a földön volt egy üveg váza, és eldöntötte. Gondolhatod! Ripityára tört, és egy kis szilánk felsértette a térdét. Egy picit folyt a vér belőle, de leragasztottam. Még az a szerencse, h nagyobb baj nem történt. Egyszerűen minél jobban féltem annál nagyobb galibát tudok okozni. Utálom ilyenkor magamat. De olyan hirtelen csinál mindent, pedig ott vagyok a nyomában. Még nem vettem 100%-os üccsiket, de szerintem Dórinak marad a sima víz. Érdekel a meggyes-gesztenye.


Beusa!

Sajnos nekünk még csak 2 fogunk van. Alul kettő. De nem érzem, h jönne, hiába volt ma maratoni pelus adag.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!
Tegnap délutan is panadol
este semmi
hajnalban (ma 3/4 1-kor) panadol majd germicid, majd dentinox... 3-kor mar ujra aludtunk is :(
Délelott voltunk tanacsadason
Sulyunk 7,500 :) hossz most nem nott :) mi lett volna, ha meg rendesen eszik ez a kis huncut :D
De etvagya eleg rossz... tobbszor keveset... azt is inkabb cicit...
Doktornéni sem latott semmi furat. Panadolt javasolt elalvas elott... (?)
Fognak nyoma sincs szerintem, csak szenved. Lassan fognak kijonni. Három honapos koraban is volt egy ilyen hullamunk... most ujra :( nyaladzik... szenved
de most alszik

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!!

Chesti,nagyon sajnálom a dolgot! :cry: Hogy tötrénhetett ilyen :?:

Timi,felezz el egy mirelit gesztenyemasszát,olvazd fel ,majd turmixold friss vagy felengedett meggyel,tutkó fincsi :wink: A meggy savanykás izét jól ellensúlyozza a gesztipüré.
Hát csodálkoztam is volna ha az a padlóváza nálatok lenne...még épen :roll: :lol:

Tina,köszi a képeket,máris teszem fel őket :wink: Marvin jó hosszúnak néz ki az uszógatyeszban,hány cm?Nem tudom mi lett a privivel,írtam tegnap a tel.számomat,nézd meg.Inkább majd imélt írj,az tutibb :wink:

Rizi,kitartás :wink:

Beusa,igen hétfőnként járunk.Jővő héten fél órával előbb lesz az óránk:fél 9 kor,mert uszitábor lesz a héten.Kedden meg jön egy videós és készít dvd-t.Ahoz persze fel kellett iratkozni.Mi nem iratkoztunk.8000 ft :!: :shock: ( Nekünk is van kameránk,jó nem vizalatti,de a fényképező az vízalatti 8én ingyen filmezek 8) )
Szóval akkor megyünk, ha nem jön közbe semmi.Talizhatunk ott is a fürdőben,vagy utána kinnt a szabadban,mert szép kert van és remélhetőleg jó idő is lesz.

Edi,mizus???Régen írtál!Lefotóztam a könyveket is,nézd meg.

Beuka,és veletek?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Bocsi a sok képért :oops:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Hello!

Chesti!

Nagyon sajnálom ami Veletek történt :( És nem volt elég a rosszból még Niki arca is, szegényke :( :( Hogy van az antibio kezelés ellenére?
Szörnyű volt olvasni. Kitartást, meggyógyultok majd. Kicsi korban gyorsan, szépen javulnak a hegek. Férjednek is jobbulást!

Angel!
Milyen az a gesztenyepüré, hol lehet kapni? Nem mindig eszik sokat Kata, amióta hazajöttünk megint visszavett elég rendesen. Sopronban és Balatonon is szépen evett. Úgy látszik ő itthon annyira nem szeret :shock: :D

Gesztenye!
A boltban kapható fagyasztott gesztenyepürére gondoltam, de abban van cukor, rumaroma stb. Így amit Angel is írt, beszerzek majd olyat.
Doki mit mond Barni fogzására?
Kiütés: hát nálunk is van már egy hete :( Kata paradicsomos krumplit evett meg én epret :opps:, sokat ráadásul, hülye voltam. Gondolom ha allergiás rá, akkor kell egy kis idő amíg a bőr helyrejön. Ha meg nem ettől, akkor talán melegkiütés? Nem hiszem, mert a feje is kiütéses hátul :(
Fű: Kata bátran tépte :lol:

Linda!
Na akkor nektek is kellemes telt a hétvége. Nálunk alma+meggy főzve, ízesítve nem tetszett Katának. Na majd legközelebb :wink:
Laurát majd fényképezzed le az etetőszékben ok? Bodzaszörp köszi.

Jubi!
Amikor Jazi bárányhímlős volt, milyenek voltak a tünetek, kiütések? Köszi :wink:

Bettus!
Jobbulást Kittikének! Vagy már meg is gyógyultatok? Kaki milyen állagú?
Neked is jobbulást!

Ribizli!
Vihar :(
Nem semmi, mennyire szendved Veronika a fogaitól. Ínyén látni vmit?

Beusa!
Hol, milyen szőnyeget vettetek? :wink:
Gratula a foghoz. Nálunk is alakul már remélem tényleg, Kata az alsó ajkát eszi, kicsit a nyála is folyik, meg a szája alatt gondolom a nyáltól is 2 kiütése lett. Ínyén is érezni, meg látni a fogakat, hogy ott vannak, de még kell idő. Nyűgösebb is pár napja. Éjjel 3-4 kelés van :(

Timi!
Dóri olyan szép az első képen, nagyon édi bébi. Olyan nagylányos lett ugye?
Vattacukor, de megkívántam… Akkora az a léggömb, Dóri nem szállt fel vele? :D

Tina!
Marvin nagyon menő ebben a ruciban :lol:

Livimami!
Remélem a rosszulléten túl vagy meg a mellgyulladáson is.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Linda!
Hétfőn írtam egy rövidet :wink: de megelőztél a hsz-szel, most küldtem el előbb. :D
Szépek vagytok :) A könyvek is jók. Mi ajiba kaptunk ilyeneket, de szándékozom venni még kettőt. Olyan szép színes képek vannak benne.
Laura nagyon édes, észrevettem ám a fülén a cserkót :D :D itt olyan huncut képpel néz, szerintem itt tiszta apukája nem?
És látom rajta élvezi a pancsit. Nálunk ez elmaradt, de majd bepótoljuk.
Napszemüveges kép nem semmi :lol:

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!


Chesti, szegénykém, nagyon drukkolok, hogy mielőbb túljussatok a történteken! A bababőr talán gyorsabban regenerálódik, és biztos vannak olyan gyógynövényes kencék, amik halványítják a heget... a kövirózsa mintha ilyen lenne, de ebben nem vagyok teljesen biztos, majd utánanézek.

Edi, Familia Massa a gesztenye neve, asszem a Corában vettük, zöld-arany a csomagolása. Katának úgy látszik az új környezet hozza meg az étvágyát! :wink: Nagyon visszavett a kajából?

Linda, nagyon édes a cseresznyés fotó, meg a fürdős is! meg mindegyik...gumicsónakban van Laura?

Rizi, remélem, hamar kibújnak a fogacskák...csak az lesz itt a ludas.
nagyon jó a súlyotok, mi 6 hónaposan csak 6020 grammosak voltunk. (most meg 8000 :shock: )

Livimami, meglásd, hamar rendbejössz! Káposztalevélről már hallottam, de még nem próbáltam. Nekem anno Purelan nevű kenőcs mentette meg agyoncsócsált melleimet.. :D de lehet, hogy ,megint kell, mert szopi után láthatóak Gergő fognyomai rajtam :shock: . Viszont nem fáj.(hogy ezt hogy csinálja????)

Beusa, nagy gratula a fogakhoz! Fotó???

most megpróbálunk sétálni egyet, mert idáig egyfolytában rohangásztam a mosdóba... :oops: vmit összeehettem, de mit??

Lehet, hogy holnapra nem lesz járókánk, mert Gergő bácsi a rácsokon élesíti fogacskáit... :D befekszik az aljába, és a fogai közé kapja a fát, és csikorgatja...rémes.. :D :D

Puszi, Angel
Vendég
 


ANGEL!

Már többször hívtalak délután, de nem vagy elérhető!!!!!!!!!!!!
Az a szám pedig, amit anno Gábor megadott az osztálytalira nem él!!!!
Hívjál fel légyszi vagy kapcsold be a mobilt, mert a hétvégéről kéne beszélni.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Linda!


Nagyon huncut a kiscsajszi a képeken. Nem nagy a szemüveg neki :lol: ? Dobjál képet a csini etetőszékről. Köszi a meggy+gesztenyét.


Angel!


Nagyon szorítok Neked, mert ez tuti nem gyomorrontás. Én bébit érzek a dologban :lol: :lol:


Edit!


Valóban olyan nagylányos lett. Katáról friss kép? Nem volt valami fincsi a vattacukor, mert nagyon gej volt. Valóban akkora volt a lufi, h még egy párat oda kellett volna adnom Dórinak, és tuti felszállt volna :lol:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok,
Rizibizi,
Kb. két hétig mi is az esti fürdetés részeként adtuk a Panadolt..másképp éjjel minimum 3 órát fenn volt és többnyire ez a 23.00-03.00 közötti időintervallumra eset...gondolhatod :(
A Panadolban enyhe altató is van, és tesóm szerint - aki gyógyszerész - napi egy kanáltól pár hét alatt nem lehet hozzászokni.
De szerencsére a mi első fogaink hétvégére előbújtak:-) remélem az újabb fogacskákkal már nem fogunk ennyit szenvedni. Alvásban azért nagy lemaradásom gyűlt össze eddig.

Chesti,
Hogy vagytok??? Boldogultok? Van segítséged?

Linda,
hétfőn uszi után sztem jó lenne nekünk is. Vízalatti fotózást mi sem fogunk kérni, mivel csak 4-szer merültünk, azóta meg egyfolytában náthásak vagyunk. Örülök, ha egyáltalán rendbe jön vasárnapra... És most Chesti is elgondolkodtatott: már korábban olvastam hasonlóan rossz tapasztalatokat fórumokon, de valahogy nem gondoltam, hogy tényleg előfordulhat.... Te mit hallottál a Kolpingos vízről? Úgy értem a reklámon túl..

Angel,
Fotót még nem tudok prezentálni, egyáltalán nem láttam még sajnos, csak tapintottam... Ha kinyitja a száját és odanyúlok, hogy lehúzzam az alsó ajkát, akkor azonnal nagyon készségesen nyújtogatja a nyelvét is :lol:
Felső fogacskája pedig túl közel esik az orrához, itt pedig a sok orrszívás miatt szuper érzékeny: már a gondolatra is ellöki a kezemet :shock:

Anita,
hogy vagytok? Pocaklakó?

Ti hogy nézitek Manótok fogait :?:

sziasztok,

Beusa
Kép
beusa
 
 


Edi!
A bárányhimlő pöttyei pirosak voltak, majd behólyagosodtak. Miért kérdezed?

Most csak gyorsan átfutottam az oldalt. Laura nagyon jó csaj :wink: :D

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Tegnap a dokink az aloe first-öt, és körömvirágot ajánlotta.
Azt mondta készüljünk fel lelkileg mikor leveszik a kötést, akkor csúnya lesz. Viszont az évek alatt halványodni fog, a nap is segíteni fog, és mire a fiuk képbe jönnek szinte már nem is lesz nyoma valószínű.
Nézem azt a gyönyörű kis arcocskáját, sokszor sírhatnékom van, hogy és miért történt ez, ezzel a kis ártatlansággal.
Persze nevetgélek vele, imádom még jobban, mint valaha, de ha anyósom átveszi tőlem elvonulok, és magamba roskadok.
Aztán megrázom magam, mert nem a szeme, itt van velem, és mindig az a kis gyönyörűség marad nekünk.
Anyósom itt alszik velünk, van segitségem. Jól is jön, kicsit ki vagyok merülve ettől a sok borzalomtól ami velünk történt az 1 hét alatt.

chesti
 
 


Jó reggelt!

Chesti: nem tudom miért ver titeket a sors? :?: Nagyon sajnálom ami történt, ehhez képest a mi betegségünk semmi. :oops:

Edi: ÉN már több mint 2 hete beteg vagyok. Voltunk a gégészeten, több mint 2 órát vártunk, persze senki nem engedett előre mert sorszám volt, na meg ugye a vizitdíj :? Aztán egy idő után össze-vissza hívogatták be az embereket. Egy idő után meguntam és bementem, mondván egy 9 hónapos gyerekkel csak ne várjak már órákat, erre még én lettem lehordva, hogy hogy képzelem ezt? VÁllalom-e a felelősséget, hogy ők összekeverik a beteget? :?: :roll: :lol: Hát csak néztem aztán kiszaladt a számon, hogyha Ön összekever egy férfival akkor itt nagy bajok vannak. Gondolhatod ezekután milyen kedvesek voltak? :x De sebaj most legalább kaptam valami kapszulát amitől úgy néz ki jobban vagyok.
Kitti is kezd kilábalni, most már csak az orrát szívogatom néha.
Kaki ilyen-olyan, de legtöbbször a kemény és a folyós határa :lol: Ne ezt jól megaszontam :lol:

Angel: köszi a hagymuszteát, végül nem ittam én azt hittem az csak megfázásra jó :roll:

Linda: nagyon jók a képek, főleg amikor a fülén lóg a cseri :lol: meg a kobakján a hozzá illő sityka :D

Tina: mentünk mi is az aushanba hátha van olyan kis pancsizó, de már nem volt. Erre vettünk egy nagyobbat, én is beleférek, az meg a Kittinek túl nagy. Azért ha látunk még olyan kicsit akkor bizti veszünk, meg még akarok balcsira egy olyan úszógumit amibe ülni tud.
És képzeljétek vettünk még a medence mellé egy fürdőrucit meg a páromnak 5 zoknit, és annyira siettünk hogy ezeket ottfelejtettük. Másnap vettem csak észre, hogy hol a ruci? :roll: Persze másnap pünki volt, így csak kedden tudtunk reklamálni. Férjem ott kezdett és képzeljétek visszaadták a pénzt, mert a pénztáros volt olyan kedves él leadta a zacsit. Persze ha valaki jött volna utánunk biztos nem adja vissza. Úgyhogy most pozitív tapasztalatom van, egy darabig most oda járunk :D

Hallottátok a hiradóba a leomló házrészt ami ráesett a babát sétáltató anyuka kezére??? Tiszta mázli, hogy nem a babakocsiba esett. Most akkor már ezek szerint se az utcán, se a lakásban nem vagyunk biztonságban?

Ráadásul tegnap a párom a Motelt nézte, én meg csak fél szemmel kukucskáltam meg hallottam mert a gépnél ültem. Hát nem mondom hogy könnyű volt elaludni, pedig elvileg engem a horror nem izgat, de azért ez valóban durva volt. Még jó hogy nem terhesen néztem :roll: anno a fűrészt néztem terhesen, akkor mondtam azt, hogy többet nem nézek horrort :? erre tessék megint elcsábultam...

Jubi: jesszusom te már 5:23-kor a gépnél ülsz? Vagy megint "jó" volt a babanet órája?

Na megyünk megpróbálunk csicsizni.

Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Csak nagyon rövid leszek, bocsi! :oops:

Chesti nem tudok mit mondani ,annyira sajnálom :( sok sok erőt kívánok Nektek, főleg Neked!!!

Linda olyan jó, hogy tettél fel képeket!! Nagyon édes Laura! Milyen nagy már! tök jó, ahogy "úszkál" a csónakban :) :)

Egyre rosszabban az éjszakáink :( :( nem tudom mi van. Gondolom fog, de nem lehet mindent arra fogni :?

Angel, Edi Ti adtok a gyerkőcöknek tejpépet ugye? Mivel adjátok?
Csak azért kérdem, mert Botond még soha nem ivott cumisüvegből, és már nem is akarom "rászoktatni". Lehet azt olyan sűrűre csinálni, hogy kanállal adható legyen? vagy csak úgy lehet?
(bocsi, ha nagyon nagy baromságot kérdeztem)

picit megpróbálok visszaolvasni (bár tanulnom kellene :roll: :roll: )

Üdv: Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Bettus,Kitti meg olyan mátrixos a napszemcsiben :lol: Az interspárban most egy csomó uszis cucc kapható egész jó áron,tegnap néztem az újságjukat.Miért nem a fürdőrucit adták vissza ha már egyszer leadták? :roll: Vagy vettél újjat?
A fűrész én is néztem,de az talán nem is volt annyira horroros,legalábbis az első része,a második már igen :?

Chesti,csak igy tovább,fel a fejjel ennél rosszab dolgok is történnek gyerekekkel!Szerintem is éppen hogy csak látszani fog :wink:

Beusa,nekem elég tisztának tűnik az uszi a Kolpingban.Itthon szoktam letusolni, mikor levetkőzök eléggé"domesztos szagom" van :lol: Szerintem elég nagy hangsúlyt fektetnek a higéniára mivel az egész komplesszum fő szereplői a gyerekek,családosok,meg ugyebár nem olyan nagyon régen épült,nincs lepukkanva ,elkoszosodva sem.Én papucs nélkül szoktam bemenni és még így sem kaptam el semmit(még az elején volt pacskerom,olyan lábúlyközös de majd' eltanyáltam ,kezemben a Laurával,ezért lemondtam a szolgáltatásáról :lol: )az oktató gyakran elmondja ha bukik a gyerek ,vagy betojt akkor ne a medencébe mossuk le a trutyit hanem oldalt a lefolyóknál.Normális ember betegen meg nem megy ilyen közösségbe,bár ezt nem tudjuk kiszűrni.Lehet Chesti egy agyon használt uszodát fogott ki,tele mindenféle emberekkel,bacikkal,(ez nem azt jelenti hogy Páhokon csak sterillzált emberek mennek be a vízbe)ahol nem teljes a higénia és lehet a kislány is fogékonyabb a fertőzésekre.
Remélem se nektek sem nekünk és egyik kisbabának sem lesz ilyen baja :wink:

Timi,csinci székről majd dobok képet,csak nálunk ez úgy működik:nincs fényképezőnk,csak egy hiper-szuper telefonunk,ami a férjemé és ő ugyebár melózik és nála van a telcsi.Este jön csak haza.Úgyhogy sajna nem mindig tudok fényképezni,de ma lekapom,de nem egy nagy szám,nem kell elájulni tőle:a célt szolgálja és reméljük a kistesó is élvezheti még, mert olyan jó masszív pillepalackból gyártották :lol:
A napszemcsi az teszkó-gazdaságos,persze csak poénból tettük fel neki.Nagyon élvezte a bevásárlást a kosárba.Ti is szoktatok így vásárolni?
Tegnap adtam Laurának karfiolt,krumplival:falta :P Ma tök fözelék lesz husival :wink: Tízórai:egy aktívia kukoricapehellyel,nagyon szereti :P

Angel,igen:gumicsónak 8) Drukk-drukk :wink:

Edi,remélem jól haladtok a kajákkal,mennyi ideig gondoltad hogy szoptatod még?Kata szereti a könyveket,vagy ő is csak csapkodja?

KÉRDÉS:ki tervez nyaralást babástól,hosszab időre,messzebb,milyen aggodalmai vannak,mit kell feltétlenül vinni,hőmérő,vízforraló meg ilyenek?????
Nekem csak az hogy mi van ha nem tud aludni az új helyen...

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok, most gyors leszek
beuka: tejpépet csak kanallal adom. Már nem ajanljak cumisuvegbol, ahhoz suru.
Juni 3-an vasnap piacon bababorze, nem tudom tudsz-e rola, csak szolok.


Már áztatom homeobogyot. Kicsi szenved. Remelem ez segit. Ejfeltol szinte orankent keltunk, szopi+alvas

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Gesztenye, nem tudok privit küldeni, egyszerűen nem küldi el a gép.... :evil:
Nekünk teljesen jó a mostani szombat! Sms-t küldtem, nem tudtalak elérni mobilon.

Timi, nem rókakoma volt, hanem sima mezei hasmenés... :oops: de azért én is reménykedek még, köszi a drukkot! :D

Beusa, babausziról még annyit hallottam, hogy egy gyermek fül-orr- gégész szerint az ilyen pici babák fülgyulladása már szinte menetrendszerű, pont a felelőtlen szülők miatt, akik mindenféle fertőzéssel lazán bemennek a vízbe. A kicsik fülét meg fel kell szúrni általában, bele se merek gondolni...
Egy ortopéd orvos meg azt mondta, hogy élettanilag a heti egy úszás semmit sem ér, heti 4-5-nek lenne értelme esetleg, de az meg kifizethetetlen...Engem ez a fülfelszúrás dolog tántorított el véglegesen a babauszástól, de Chestiék esete még inkább megerősített ebben..
orrszívás :( mi még sosem csináltuk. Ti nátha miatt szívjátok?

fognézés: nekem simán beebgedi a kezem a száájába, aztán jól ráharap, én meg némán felsikítok, amit a hat borotvaáles fog rácsattan az ujjamra... :D

Chesti, szépen rendbe fog jönni, hidd el. Próbálj meg megnyugodni, Nikinek nagy szüksége van most Rád, és arra, hogy mindig vidám légy, és hamar túltedd magad az elmúlt napokon.
Igazad van, nem a szeme sérült meg, ez a lényeg!!!
Gyönyörű kislányod van, és gyönyörű is marad, biztos vagyok benne! Ha szépen kenegetitek, meglátod, hamar elmúlik, de biztosan halványabb lesz!
Sok erőt kívánok Nektek, és küldök egy nagy adag virtuális vidámító-gyógyító szeretet-csomagot!

Bettus, gégészet :( no comment. Iszonyat fejetlenség van mindenhol. nagynéném háziorvosi asszisztens, már a sírás határán van esténként, annyira fáradt, mert a rengeteg adminisztráció miatt sokkal kevesebb idő jut a betegekre, de persze nem lehet őket hazaküldeni, ezért mindig tovább tart a rendelés. És mindent hatszor le kell adminisztrálni, mert különben jön az ellenőrzés, a büntetés...és a szerencsétlen beteg issza meg a levét mindennek. és mindenki ingerült, kapkod, ami megint a betegen csattan.
hagymatea: én hörghurutra ittam, használt, de rengeteg mézet kellett beletennem.

Gergő ül a járókában, hatlamsakat koppan a feje,ha eldől, és ha meglát, akkor nagy sírás, könnyek, stb., ha nem lát, akkor berreg, magyaráz tovább a játékoknak... :D nagy franc a drágám... :D :D

Beuka, a tejpépnek olyan az állaga, hogy simán adhatod kanállal. Főleg a tejbedarapépnek, mert az még sűrűbb a dara miatt. a többi is szépen adható kanállal. A fogszuvasodás veszélye miatt nem is ajánlott az üveg. Most adsz először? meylik fajtát? én nagy milupa-rajongó vagyok, a Hipp nem finom...(nekem, :oops: Gergő azt is falta :D )

Linda, köszi a drukkot, reménykedek, de nem merem beleélni magam..hőmérőzök, hát a Sziklás-hegység elbújhat mellettem, olyan idétlen a görbém... :D :D
nyaralás: Balcsi egy hét, visszük a fél házat...vízforralót is, pót-pót-pót izét mindenből, érdekes lesz a kocsi, kicsit meg leszünk buggyantva.. :D

Megyek, puszi

Angel
Vendég
 


Sziasztok ujra,

Angel: nekunk se kellett még porszivos orrszivast alkalmazni :) de ha kozelitek valamivel nozija felé, már kiabal és ellenkezik

Edi: ma reggel már nálunk is vmi kiutes jelentkezett kis fejen
kaja kizarva, alig eszik,az is csak megszokott kajak
Buborekfujonak Veronika se mindig orul. Mikor milyen a kedve. :D

Timi, Beusa: koszonom a hsz-aitokat. Hasznos volt ;)

Linda: gesztenyes dolog nekem is szimpi, majd en is kiprobalom.
De telefonszamodra csak megcsovaltam a fejem. Én jo fél éve kértem sok pénzért uj szamot, egy telefonos zaklato miatt. Állandoan hivott, nem szolt bele... egy nap tobbszor is... mivel nem mondott semmi mocskot, ezert nem jartak utana... :( 3/4 év után meguntam
meg nagy pocakkal eléggé fel is zaklatott néha :( szoval vigyazz

Jubi: miert vagtatok le a kicsi hajat hat honapos kora korul?
Neten van elektromos pokriszto, ha erdekel

Beuka: még multkor akartam irni neked, hogy nalunk kicsi sokkal jobban eszi azt a fozeleket, amiben hus is van. Probalkozz csak :)

zszebra: nem tudom, ki hogy van vele, de én szeretném a kicsit addig szoptatni, mig lehet, meg tok jo... de nekem ez sosem jelentett valami nagy élményt... se valami leirhatatlan kotodest... se meghittseget. Pedig nem vagyok egy érzéketlen ember-asszem. De valahogy mindig értetlenul néztem, masok, hogy vélekednek a szoptatasrol. Nekem ezek az erzesek kimaradtak. Probalom a legtobbet, legjobbat nyujtani, de semmi lelki tobbletet nem erzek :) lehet Veronika sem az a fajta baba... (?) :) ha mar nem lesz szopi, nekem nem fog hianyozni, azt hiszem, pedig, mégegyszer, nagyon szivesen, és boldogan etetem igy. Vagy tul sokat gorcsoltem az elején, hogy sikeruljon(?) Na, ez csak az en eszmefuttatasom volt

Kaki hoem, laz ota nem nagyon van. Most mi is szenvedunk :)

Orommel jelentem, Veronika szombat reggel, a pelenkazon, eloszor bevette a labat a szajaba :D azota is gyakorolja :)

boccs, ha sok voltam

KépKép
rizibizi
 
 


Rizibizi!
Azért nyírtuk meg Jazit, mert nagyon össze-vissza állt a haja. Voltak nagyon hosszú tincsek meg nagyon rövidek, de teljesen rendszertelenül. A hajvágás óta legalább egységesen nő, már a füle mögé kell tenni, hátul pedig két oldalt kikunkorodik. Nagyon cuki :D
A pókokat megoldom manuálisan :wink:

Linda!
Július utolsó hetében megyünk nyaralni a Balatonhoz. Nekem nagyon lightosan kell pakolnom, hiszen öten leszünk a WagonR-ben, plusz a csomagok...jajjj...szóval én biztosan nem fogok pót-pót-pót cuccokat pakolni...majd feltalálom magam :wink: Viszont azon pont ma gondolkodtam, hogy Jazinak vinni kellene egy kicsi pancsoló medencét, hogy amíg a fiúk a vízben vannak, én meg süttetem - az addigra szép - kis pocakomat a napon, ő tudjon mellettem pancsizni.

A 90 naposnak vége - 6 kg-t fogytam. Két hete hagytam abba, azóta minden másnap 40 perc R.R., a vacsorákat pedig kihagyom. Lement még egy kiló..ezt folytatom, jó lenne olyan 58-ig lemenni a nyaralásra, de 56 lenne az igazi :roll: :oops: (most 61 vagyok, és 162 cm). Szóval kitartó leszek, és meg lesz az eredménye - ezt súlykolom magamba. Olyan jó érzés, amikor egy újabb nadrág rám jön :D

Chesti!
Beni két éves volt, amikor összevarrták a homlokát. Azt modták, hogy maradandó nyoma lesz. Igaz, hogy látszik még egy kicsit, de csak nagyon halványan...ráadásul mi nem is kenegettük pluszba semmivel. Biztos vagyok benne, hogy Nikinél nem lesz semmi nyoma!

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!!

Egy gyors bekukk,régen voltam... :oops:
Kijött a 3. fogunk felül,volt egy síros esténk,de nem volt vészes!Még csak a hegye látszik,de ott van! :lol:

beuka!

A tejpépből tényleg a Milupa fini,ahogy Angel írta,mi a gabonásat szeretjük!

Angel!!
Az ülés nálunk is detto így van!Amíg érdekli valami,addig vitézen ül,ha elveszíti az érdeklődését,eldől mint a krumpliszsák,persze fejnehéz... :lol:

Linda!

Mi 4 napra megyünk nyaralni,Pistike akkor lesz 9 hónapos,többet még nem mertem bevállalni! Igaz nagyon jó alvókája van idegen helyen is,de azért mégis...Ugye mi visszük a két gyereket,babakocsit,és még szerencse,hogy az apartmanban vannak babfelszerelések!Annyi pót-pót rengeteg dolgot én se tudok vinni,majd én is próbálom magam feltalálni,ha valami hiányzik! :wink:


Jubi!

Minden elismerésema fogyival kapcsban,én olyan lustaaa vagyooook! :oops: csináltam 3 hétig a rékát,de csak a has-és popsisat,de győzött a lustim...pedig jóóóóóó! És sajna 2 kg-mal több vagyok mint szoptatás után :evil:


Mennem kell!!

Pussz!Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Halihó,
Orrot a nátha miatt szívunk, sajnos már 2 hete tart. (akkor pont kétszer voltunk usziban...) Nem tragikus amúgy, már nem zavarja picimet sem nagyon a szívás. Viszont állítólag nem jó, ha sokat náthás, mert kihathat a beszédfejlődésre. Ezért most nagyon hangosan beszélek hozzá.

Chesti,
A first és körömvirágról én is hallottam, hogy jó sérülésekre. Hogy történt egyébként??? El sem tudom képzelni. (Persze a legtöbb hirtelen baleset elképzelhetetlen korábban..)

Edi,
KIKA-ban vettünk szőnyeget, de feleslegesen, már az egész házban rohangál...nagy felfedező...

Nyaralás: Túl sok cuccot mi sem pakolhatunk, de azért mosni nem akarok. A fél házat ha elvinném, akkor sem biztos, hogy minden kéznél lenne. Persze a korábbi tempómhoz képest sok mindent viszünk.

Sziasztok,

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!

jajj, a fél házat nem komolyan gondoltam ám! :D mármint a nyaralásra. megírok egy listát, és szelektálok, igyekszem majd ésszerűen pakolni. nekünk is suzuki van, swift,úgyhogy észnél kell lennem, nem túl nagy a csomagtér.

Rizi, nekem szabályosan arrébb tolja a kezem, ha az orrához nyúlok.. a száraz fikuszkákat (bocs :D ) kézzel szoktam kiszedni a nózijából, és ezt nagyon utálja -mondjuk megértem.
A kiütés lehet fogaktól is, nem? (nekünk nem volt, úgyhogy nem vagyok biztos benne)
Lábrágás :D :D :D főleg, ha majd egyszerre 2 tappancs van a szájában :D már voltunk úgy sétálni, hogy csak a pelenkás hátsóját láttam a babakocsiban, mert mindkét lábát egyszerre csócsálta, és hangosan cuppogott... :D :D

Jubi, az összes nem létező kalapomat megemelem a kitartásod előtt fogyi ügyben...szuper az a 6 kg!
én a 90 napos első napjának délelőttjén feladtam, no comment... :oops: :D
RR nem rossz, ellentétben a térdeimmel...úgyhogy nem tudtam csinálni.

Melódia, gratula a fogacskához! milupa :D :D :D

Beusa, a mosást én is meg szeretném úszni. Ti hová mentek?

Puszi, Angel
Vendég
 


Sziasztok!


Beusa!


Sajnos Dórikám nem hagyta, h belenézzek a szájába, így csak az újjammal éreztem amikor áttörte az ínyét. Most már kb 2-3 mm-es lehet az alsó kettő. Most várom a többi fogacskát. Kb 3 napja napi 3-4 lazább székletes pelus simán összegyűlik.


Linda!

Most nem vagyok elájulva Dóri étkezésétől. Lehet ezt a fogra fogni? Csak nyammog a kajával. Lehet már nem is izlik a kosztom Neki? Ma pedig tök fincsit csináltam: répa+krumli+csirkemellci. Nem nagyon kért belőle. Holnap újra próbálkozom. Mi tervezünk 5 éjszakás Balcsis kiruccanást. Még a pontos Balcsis hely nincs meg, de én nem morfondíroztam még ilyenen, h mit vigyek stb…..Milyen hőmérő? Vízforraló? Én már nem forralgatok amióta adhatok Neki ásványvizet. Te meddig tervezed a szoptatást? Én 1 éves koráig. Illetve a fene se tudja. Amíg szüksége van rá. (SZERINTEM AKKOR ELÉG SOKÁIG). Ha tehetné szerintem egész nap rajtam lenne. Cibálja, szóval hihetetlen a kiscsaj.


Riz!

Neked felázott a bogyó? Én 2 nagykanál közé fogom, és óvatosan összeroppantom.Elég nehéz, mert volt már úgy, h össze-vissza pattantak a bogyók.


Milyen úszópelust érdemes venni? Már nagyon várom az első pancsis nyarunkat.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi: felazott, és ugy tunik hasznalt is mikor kapta. Hajnaltol viszont megint szinte orankent felsirt... nagyon fajhat neki... :( kiutesek is terjednek, igy megyunk dokinenihez is nemsoka :( biztos pont akkor aludna vissza :(:( majd csak leszunk valahogy

Nektek szep napot!!! És jo tervezgetest a nyaralasra. Én "idénre" nem terveztem. Nyuszi vagyok

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltüntem, de a párom szinte éjjel-nappal dolgozik, nagyon felszaporodott a meló, a héten pedig 3 napig Peremartonban melózott, tegnap este jött haza. Hátha mostmár nyugisabb lesz. UH-on minden OK volt, bár először kicsit megijedtem, mert nem látta a dokinőm a hólyagját a babómnak, de mondta, hogy biztos most pisilt, majd 1 hó múlva megnézzük. Nagyon kis mocorgó, járt keze lába össze-vissza, forgolódott, alig lehetett megmérni. :D A nyakiredőjét harmadik nekifutásra sikerült, már mindketten (én és a dokinőm) magyaráztunk neki, hogy maradjon már picit nyugton, én meg símogattam a pocakom, hátha attól megnyugszik. :lol: Amin viszont rettentően felháborodtam, hogy képet nem adhat a dokinő. Tavaly simán kaptam Manóról, most mikor mondtam, hogy szeretnék, akkor mondta, hogy nem szabadna. Magyar egészségügy, nesze neked. :evil:

Linda, Manó semmi tejterméket nem ehet, de tegnap azt mondta a dokinénink a tanácsadáson, hogy nézzem meg az italokat, amiket adok neki, mert némelyikben van szőlőcukor, és attól lehet híg a kaki. Kép van, de nagyon béna, szinte semmi sem látszik a babóból, megpróbálom tesómnál bescannelni, és felrakni.

Beuka, a vonalzó nem jó, holnap leszek 13 hetes, mikor az UH-on csinálták 12+5 voltam. Dec. 10-12-re vagyok kiírva, de Manó is hamarabb érkezett 3 héttel, lehet, hogy ő is így lesz. Én is adok "tejpépet", ami nem tejpép, hanem Sinlac, de ugyanaz, mint a Hipp vagy Milupa pép, csak tejmentes. Kanállal adom, és gyümit teszek bele neki, mert egyébként íztelen, és kb. főzelék sűrűségűre csinálom. Manó imádja, minden másnap az az uzsi. Szerintem ne szoktasd rá a cumisüvegre, Manó néhány napja már inni is pohárból iszik, bár még elég sok megy mellé, de szépen tanulgatja, hogy ez másabb, mint az itatócsőr.

Bettus, ha kislány, akkor Viktória, ha kisfiú, akkor passz, mert a Mátén kívül nincs olyan fiúnév, amit el tudnék képzelni a gyerekemnek. És bocsánat, ezzel senkit nem akarok megbántani. :oops: Kicsit fáradékonyabb vagyok, de szerencsére ugyanúgy nem vagyok rosszul, mint ahogy Manóval sem voltam. Ja, a dokihoz gyerekkel menni kész katasztrófa. A barátnőmet múlt héten 3 órát váratták az 1 éves kislányával, úgy, hogy időpontja volt. Mikor meg merte jegyezni, hogy 8-ra volt időpontja, és 11 óra van, és a gyerek éhes, meg fáradt, közölték vele, hogy minek hozta el. Ennyi és kész. Nem hívták be, nem kértek elnézést, és mikor kikérte a papírjait, hogy elmegy még nekik állt feljebb, és persze a 300 Ft-ot nem adják vissza. Szintén meg van a véleményem a magyar egészségügyről. Ezt kellene H. Á-nak látni. :evil:

Chesti, ez borzasztó, ami történt veletek. :( De szerencsére a picik bőre gyorsan regenerálódik, valószínűleg nem fog Nikinek látszani semmi. A keresztlányom orrát megharapta egy kiskutya, mikor 11 hónapos volt, összevarrták neki és csak egy nagyon halvány, vékony kis csík látszik neki, és évről évre halványodik. Én is hasonló dolgok miatt mondtam le a babaúszásról, pedig Manó biztos nagyon élvezné, imádja a vizet. De több barátnőmtől hallottam, hogy középfülgyulladást, kötőhártyagyulladást, és a kislányok az általad is említett női betegséget kapták el az uszodában. Sajnálatos, hogy ennyi felelőtlen ember van, pedig ennyi erővel az ő gyereke is elkaphatja ugyanazt a fertőzést.

Beusa, köszi jó vagyunk, Pocaklakó nagyon mozgékony, és már alig várom, hogy érezzem is a kis balettozásait. Manónál nagyon hamar, 14-hetesen éreztem, bár ő szerintem 2 héttel el volt számolva, tehát akkor már 16 voltam.

Timi, én Huggiest vettem, nekünk bevált. Nem ázik át, és nagyon kényelmes. Bár én Manó születése óta Huggies fun vagyok :) , Manómnak semelyik másik pelus nem jó. Bár most vettem baby soft-ot (dm-es), és egész jó, azt leszámítva, hogy nylon a külső borítása, bár nem izzad bele Manó feneke, és nem is csapja ki a pisi, tehát lehet, hogy nem tiszta nylon, de tapintásra olyan.

Bocsi, hogy ilyen sokat írtam. Délután, ha lesz időm felteszem a notebook-ra a képeket, lekicsinyítem és feltöltöm ide. Le tudtam Manót fényképezni ahogy ül egyedül, meg a nagykádban is.

Szép napot mindenkinek

Anita

goodfairy
 
 



Timi nagyon jók a képek! Különösen az első! Annyira szép Dóri!
Azt hiszem Te kérdezted, igen elviseli a fiam a napszemüveget, amin én is nagyon csodálkoztam, azt hitttem két kézzel fogja letépni. De nem..

Rizibizi természetesen a szemüveg nem gagyi. Rá sem adnám akkor, és bátyám sem vett volna nem uv-sat, műtötték a szemét, tisztában van a dolgokkal.
MI újság a foggal?? Drukkolok, hogy mielőbb kijöjjön!
Kösz ia tejpépes infót.
Ja és a börzét is! Sajna nem tudunk menni, vasárnap tanulnom kell :( de nagyon köszönöm, hogy szóltál!

Angel picit megkésve, gratulálok a 3. Évfordulóhoz! Gergő úgy tolat, hogy még lenn van a pocak alsó része és a lágyéka, vagy emeli azt is? Csak azért kérdem, mert az én fiam is még csak tolat, de inkább azt mondanám vonszolja magát hátrafelé :D
Igen, most adok elöször, ma este les za prömier, hozattam ma egy milupát. Úgy csinálod, ahogy le van írva, (gondolom a dobozán rajta van) vagy van valami trükkje? Utána még megszoptatod Gergőt? Elfogadja?
Nekem az a görbém, amikor terhes lettem szintén szikláshegységnek nézett ki, úfgyhoyg továbbra is nagyon drukkolok!!!
(nekem még meg sem jött :()

Angel, Melódia fürcsi és lefekvés között adjátok a tejpépet? Nem nehéz Nekik estére? Mennyit adtok?

Linda köszi a hiányolást! Te még mindig tök jól nézel ki!!!! Most vettem észre, hogy Laurának meggy van az egyik képen a fülén :lol: annyira huncut!!

Edi nálatok hogy áll a fog?

Bea gratula a fogakhoz!! A panadolon én is gondolkodtam, de a férjem hallani sem akar róla, esetleg, ah a dokinéni áldását adja rá.

Chesti hogy vagytok?

Anita örülök, hogy jól vagytok! Kár, hogy nem kaphattál képet :(


Nyaralás: mi külföldre készülünk augusztusban egy hétre, így a bébiételek, és a pelenka miatt erősen vissza kell fognunk a saját ruháinkat :?
Apropó tud valaki valamit a hepatitis védőoltásról? Beadható már csecsemőknek is?

Hétfőn és kedden ettünk husit, almával, egész jól megette, ma gesztenyéssel próbálkozom, kiváncsi leszek….
Tegnap arépát csak bő öszibarcckal tudtam beleimádkozni :?

Megyek, mert felébredt.

Szép napot!
Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Nem akartam mar megint irni, de ez huzza a csorom:
"6. A vizitdíj visszatérítése
A vizitdíj visszafizetésének két esetköre van, neve ze tesen
az igénybe nem vett szolgáltatások és a bizonyos eset -
számot meghaladó szolgáltatások vizitdíjának meg térítése.
Az egészségügyi szolgáltató köteles a biztosított ré szére
az általa elôre befizetett vizitdíjat visszafizetni, amennyi ben
a biztosított az ellátást nem vette igénybe. Erre a háziorvosi
gyakorlatban is sor kerülhet, amennyi ben a vizitdíj besze -
dé sére olyan rendszert alkalmaz, amelyben a beteg a
vizsgálatra történô behívást meg elôzôen, pl. a recepción
elôre kifizette a vizitdíjat, majd valamiért az ellátást nem
vette igénybe. E rendel ke zésnél a vissza fizetési kötele zett -
ség független attól, hogy a háziorvosi szolgálat vagy a
biztosított miatt maradt el az ellátás, így akkor is visszajár a
vizitdíj, ha a bizto sított nak nem volt türelme kivárni az
ellátást. A visszafizetés tényét a befize téshez hasonlóan a
háziorvosi szolgá latnak dokumentálni kell!"


Hallottam, h leletkiadasnal is kerik a vdijat, pedig ott sem lenne szabad. De ugy tudom, utolag is lehet reklamalni, ha vhol jogtalanul kertek el az embertol.

Voltunk dokinéninel. Virust kapott el a kicsi. Kapott kalciumot. Egyik nyírokcsomoja is duzzadt volt, este vettem eszre, ez is azt mutatta allitolag.
Gyogyszertarban senkit nem zavart, hogy pici babaval vagyok, mind a két sor nyugodtamn trecselt csak (?)

Chesti: nekem is van egy varrat a szam és az orrom kozott -kutya- de nekem fel se tunik. Mondjuk én nagyobb voltam, mikor tortent (negyedikes) de azert nem olyan veszes. Engem nem zavar. Kisebb korban biztos konnyebben gyogyul. Foleg koromviraggal.

Anita, mi is pont mult heten vettunk ilyen baby softot, és nekem sem tetszik akulseje, de belul még nem volt gond :) vegulis nem rossz. csak meglepodtem, a nejlonossagan.
Gratula a babohoz :)

Beuka: ok :)
férjemnek is mutottek a szemet :) lézeres.... nagyon jo lett. :)

Szép napot mindenkinek

zi :idea:

KépKép
rizibizi
 
 


Beuka!
A tejpéphez tegyél gyümölcsöt v. gyümilevet, különben nagy rá az esély, hogy szorulást csinál!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok,
Rizibizi,
nálam is ugyanez a gyógyszertári eset volt ma....Tesztet vettem, mert hülyére aggódom magam a napokban. Beukán és rajtam kívül van még vki, aki nem menstruál? Tudjátok, hogy mikortól áll vissza biztosan? Olyan hülye érzésem van a pocakomnál, mint amikor lánykám bugyborékolt, de a teszt szerint nincs úton a kistesó...

Beuka,
érdemes kipróbálnod a Holle rizspépet (én a www.netbio.hu-n rendeltem), abban tejszármazék sincs (azt hiszem a Milupában igen???)
Tanulást hogy oldod meg? Mit csinál közben Boti?
A repülésben az a vicces sztem gyerekkel, hogy ha a gyereket és gyerek cuccait cipeli az ember és párja, akkor nem marad kapacitás saját ruhák és egyebek cipelésére :?
Mi június végén megyünk, de még fogalmam nincs, hogy fogok pakolni...

Hallottátok, hogy elraboltak egy kislány portugáliai nyaralás közben, tiszta kiborító...

Chesti,
hogy vagytok?? nagyon sokat gondolok Rátok:-)

sziasztok,

Beusa
Kép
beusa
 
 


Chesti!
Nagyon rátok jár a rúd mostanában. Jobbulást Nikinek és a férjednek. Részvétem a kutyus miatt. Nálunk a cicámat (anyuéknál maradt a költözéskor) Barni születése előtt 1 hónappal kellett elaltatni, mert olyan fájdalmai voltak és már nagyon beteg volt. :cry:
Én még az Aloe first mellé vagy helyett nagyon tudom ajánlani az Aloe Vera Gelly-t. Mivel ez gél formátumú sokkal könyebben fel lehet kenni az adott testrészre és legalább ugyanolyan jó a hatása mint a spray-nek. Mi ezt használtuk, amikor Barninak a nagy melegben a pelus véresre dörzsölte a hurkái között. 2 nap alatt gyönyörű seb lett a nyílt bőrön, majd a 3 nap már le is esett a seb és semmi sem látszik (naponta 5-6 alkalommal kentem vele).

Bettus!
A first csodákra képes a torokfájásnál. Timi nem említette? Mivel közel laktok egymáshoz biztos tudna segíteni ezügyben.
Betegellátás :? . Vizitdíj :? . Auchan - jó hír, hogy még ilyen emberek is vannak.

Angel!
Nahát, ti már töltött paprikáztok :lol: . Nem csoda, hogy lelkesedett érte.

CzMelinda, Timi!
Nagyon édesek a képek.

Edit!
Nálunk Barni fogzása egyáltalán nem érdekli a dokit és nem valami segítőkész ezügyben. Ráadásul a múltkor nagy kegyesen benézett Barni szájába (én kértem meg rá) és közölte velem, hogy a közeljövőben még nem várható a fogacska. Így bíztat a magyar eü. Nálunk biztos, hogy melegkiütés volt, mert már elmúlt és az egyik ismerősöm gyerekének is volt, aki ránézésre egyből ezt mondta.

Beuka!
A tejpépet kanállal adjad, mert túl sűrű ahhoz, hogy cumisüvegből egye. Sok sikert az újdonsághoz.

Anita!
Örülök, hogy minden rendben veletek. Kíváncsian várjuk a képet.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?