Sziasztok!
Bocsi, hogy így eltüntem, de a párom szinte éjjel-nappal dolgozik, nagyon felszaporodott a meló, a héten pedig 3 napig Peremartonban melózott, tegnap este jött haza. Hátha mostmár nyugisabb lesz. UH-on minden OK volt, bár először kicsit megijedtem, mert nem látta a dokinőm a hólyagját a babómnak, de mondta, hogy biztos most pisilt, majd 1 hó múlva megnézzük. Nagyon kis mocorgó, járt keze lába össze-vissza, forgolódott, alig lehetett megmérni.
A nyakiredőjét harmadik nekifutásra sikerült, már mindketten (én és a dokinőm) magyaráztunk neki, hogy maradjon már picit nyugton, én meg símogattam a pocakom, hátha attól megnyugszik.
Amin viszont rettentően felháborodtam, hogy képet nem adhat a dokinő. Tavaly simán kaptam Manóról, most mikor mondtam, hogy szeretnék, akkor mondta, hogy nem szabadna. Magyar egészségügy, nesze neked.
Linda, Manó semmi tejterméket nem ehet, de tegnap azt mondta a dokinénink a tanácsadáson, hogy nézzem meg az italokat, amiket adok neki, mert némelyikben van szőlőcukor, és attól lehet híg a kaki. Kép van, de nagyon béna, szinte semmi sem látszik a babóból, megpróbálom tesómnál bescannelni, és felrakni.
Beuka, a vonalzó nem jó, holnap leszek 13 hetes, mikor az UH-on csinálták 12+5 voltam. Dec. 10-12-re vagyok kiírva, de Manó is hamarabb érkezett 3 héttel, lehet, hogy ő is így lesz. Én is adok "tejpépet", ami nem tejpép, hanem Sinlac, de ugyanaz, mint a Hipp vagy Milupa pép, csak tejmentes. Kanállal adom, és gyümit teszek bele neki, mert egyébként íztelen, és kb. főzelék sűrűségűre csinálom. Manó imádja, minden másnap az az uzsi. Szerintem ne szoktasd rá a cumisüvegre, Manó néhány napja már inni is pohárból iszik, bár még elég sok megy mellé, de szépen tanulgatja, hogy ez másabb, mint az itatócsőr.
Bettus, ha kislány, akkor Viktória, ha kisfiú, akkor passz, mert a Mátén kívül nincs olyan fiúnév, amit el tudnék képzelni a gyerekemnek. És bocsánat, ezzel senkit nem akarok megbántani.
Kicsit fáradékonyabb vagyok, de szerencsére ugyanúgy nem vagyok rosszul, mint ahogy Manóval sem voltam. Ja, a dokihoz gyerekkel menni kész katasztrófa. A barátnőmet múlt héten 3 órát váratták az 1 éves kislányával, úgy, hogy időpontja volt. Mikor meg merte jegyezni, hogy 8-ra volt időpontja, és 11 óra van, és a gyerek éhes, meg fáradt, közölték vele, hogy minek hozta el. Ennyi és kész. Nem hívták be, nem kértek elnézést, és mikor kikérte a papírjait, hogy elmegy még nekik állt feljebb, és persze a 300 Ft-ot nem adják vissza. Szintén meg van a véleményem a magyar egészségügyről. Ezt kellene H. Á-nak látni.
Chesti, ez borzasztó, ami történt veletek.
De szerencsére a picik bőre gyorsan regenerálódik, valószínűleg nem fog Nikinek látszani semmi. A keresztlányom orrát megharapta egy kiskutya, mikor 11 hónapos volt, összevarrták neki és csak egy nagyon halvány, vékony kis csík látszik neki, és évről évre halványodik. Én is hasonló dolgok miatt mondtam le a babaúszásról, pedig Manó biztos nagyon élvezné, imádja a vizet. De több barátnőmtől hallottam, hogy középfülgyulladást, kötőhártyagyulladást, és a kislányok az általad is említett női betegséget kapták el az uszodában. Sajnálatos, hogy ennyi felelőtlen ember van, pedig ennyi erővel az ő gyereke is elkaphatja ugyanazt a fertőzést.
Beusa, köszi jó vagyunk, Pocaklakó nagyon mozgékony, és már alig várom, hogy érezzem is a kis balettozásait. Manónál nagyon hamar, 14-hetesen éreztem, bár ő szerintem 2 héttel el volt számolva, tehát akkor már 16 voltam.
Timi, én Huggiest vettem, nekünk bevált. Nem ázik át, és nagyon kényelmes. Bár én Manó születése óta Huggies fun vagyok
, Manómnak semelyik másik pelus nem jó. Bár most vettem baby soft-ot (dm-es), és egész jó, azt leszámítva, hogy nylon a külső borítása, bár nem izzad bele Manó feneke, és nem is csapja ki a pisi, tehát lehet, hogy nem tiszta nylon, de tapintásra olyan.
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam. Délután, ha lesz időm felteszem a notebook-ra a képeket, lekicsinyítem és feltöltöm ide. Le tudtam Manót fényképezni ahogy ül egyedül, meg a nagykádban is.
Szép napot mindenkinek
Anita