Ducimami!
Holnap lesz három hete a műtétnek,úgyhogy gondolom egy hét múlva(pár nap ide-oda)meg fog jönni.Ennyire még soha nem vártam a mensit(végre indulhat egy új ciklus)
Stahl28!
De kinnt voltunk egész nap,természetesen a gólyalábasokon is(ők a nagyfiam kedvencei
)
A te kislányod volt az apuka nyakában,ugye?!Emlékszem,oda is menetek a gólyalábashoz de szegényke megijedt
Beigazolódott a lepkehimlő miatti vetélés??Most lehet hogy hülyén hangzik,de kicsit megnyugodtam,megmondom miért,mert így a lelkemnek könnyebb,hogy tényleg jól döntöttünk és 99,99%-ra elvetéltem volna vagy beteg babánk született volna(ahogy a dokik is megmondták)
Mikor rajtam kijöttek a pöttyök nekem a kórházban(!),Kerepesen nem tudták hogy micsoda.Fogalmuk se volt.Még én mondtam neki,hogy Gödöllőn terjed ez a vírus,ők még nem is hallottak róla a Sürgősségin.Jó,mi?!
Utána bementem a gyerekügyeletre Gödöllőn(gondoltam ha valaki akkor a gyerekorvos felismer egy gyerekbetegséget)és a Csikós doki volt aki egyből,kapásból és azonnal tudta a diagnózist.
Egyébként én is(mi)is furcsáljuk,hogy egyre többen elkapják és mégsincs semmilyen csatorna ahol tudakozni lehetne róla vagy elmondanák a veszélyeit vagy valami..stb...Nekem a 22.hetes lombikos barátnőm is valszeg elkapta a kisfiától,hát gondolhatod, hogy hogy aggódik(júl.végén szül.)Remélem nem lesz velük semmi gond!
Boeske!
Szerintem hétfőig bírd ki,mert akkor tényleg többet tud mondani a doki.De légyszi ne aggódj!!!
+++++++++++++++++++++
Nem lesz semmi gond,így állj hozzá.Persze tudom ott bújkál benned(mindannyiunkban aki már egyszer megégette magát....) a kisördög,de csak optimistán,ok?!
Crissyy!
Én is örülök,hogy veletek minden OK!
Te vagy nekünk az élő példa, hogy minden jóra fordul!!!
Panni