Mandulácska!
Édes kis Meséd van Neked! És már székben
Nagyon aranyos, nálam a székes és a rötyögős holtversenyben áll
Nem Emesét nem tudtam szoptatni, Máté volt az a szerencsétlen, bennem hagytak 1 kis lepénykét, ami 10 nap mulva akkora vérzést csinált, hogy majdnem meghaltam,de ezt ne olvasd el Móni! Na és emiatt 2 nap alatt elapadt, pedig egészen alakult már. Emesével végül 2 hónapig kihuztuk, tápszeres hozzáadással. Sajnos most sem érzek még semmit, nem feszül, nem jön előtej, viszont a mellbimbóm, ami eddig lapos volt, teljesen kidudorodott, és az egész nagyon sötétbarna lett, én pedig reménykedem. Az biztos, hogy az a félmegoldás, ami Pörivel volt, rémes, ugye először szopi, mindkét mellből, sőt bal-jobb-bal-jobb próbálkozással, aztán világosan látni, hogy nem volt elég, akkor készitsünk 1 kis tápszert, na szóval ez elég macerás. Akkor már Mátéval mondhatom hogy könnyebb volt, mert szegénykém csak a tápszert kapta, de legalább nem lett tőle ideges, hogy várnia kell a fogások között. A legjobb volna, ha most sikerülne, bármilyen rövid ideig is, de kizárólag szoptatni. Nagyon reménykedem.
Bizony igaz, az ember alig várja, hogy a gyereke abba a korba érjen, hogy elvihesse az állatkertbe
Igazán jó kis móka, de a viccet félretéve, a legjobb valóban az, amikor látod örülni, csodálkozni, ezt élvezem a legjobban és iszom magamba minden percet, amit Vele élvezhetek
Ti Miskolc belterületén laktok ezen a hatalmas birtokon? Csodálatos lehet! Néhány éve eltöltöttünk Miskolctapolcán 1 hetet, és persze jártunk a városban többször is, de az volt a benyomásom, hogy az Avas utcácskái kivételével elég proli az egész város, mire kiértünk a diósgyőri várhoz, rengeteg lakótelepen kellett tulvergődni. Viszont a külvárosi részek igazán szépek voltak, főleg a csatolt városrészek (mint pl. a MTapolca) Merrefelé laktok?
Regina!
Remélem, hogy a kézrátétel Apával kombinálva megteszi a hatását
, esetleg el tudom postázni a labdát, ha gondolod... Igazán sikerülhetne már, már csak bő másfél hét!!!
Jól mutathattok együtt!
Ki lehetne használni a mozgáskombináció azon részeit, mikor szorosan összeér valamely testrészetek, mintegy támogatva egymást
Nem tudod véletlenül, meddig tart ez a krszalagos rendszer a Vidámparkban? Igazán zsebbarát, mikor nemrég (vagy 2 éve) volt ott Máté, kb 15 ezer Ft-ot elhintázott
és nem is maradt záróráig.
Móni!
Köszi, nagyon jól vagyok, eltekintve attól, hogy ma többször azon gondolkoztam, nem kéne-e indulni. Biztos valami jóslófájásféle volt, de estére elmult. Még sok a dolgom, mostmár jó lesz sietni is. Holnap megyek CTG-re, végre megint hallhatom a szivecskéjét
Örülök, hogy teljesen egészséges kisbabát hordasz, és hogy kislány
Valóban édes dolgokat lehet kapni lányoknak, sokkal nagyobb és szebb a választék, mint fiuholmiból
, de ne kapkodd el, és főleg tul sokat ne vegyél, mert olyan hamar kinövi! Nekünk van olyan ruhánk, nem is 1, amit sosem adtam fel Emesére, egyszerüen nem volt rá alkalom, közben meg kinőtte. Na ezért kell még 1 lány nekem
Majd irogatok Neked a holmikról, de nem most, mert a nyakamon a gyerekem hogy kapkodjam magam, mert Neki is sürgős irhatnékja van
Fanny!
Hát azért ma meg kellett állapitanom, hogy lassulok
Szóval ne irigyelj!
Bár azért még elfutkosok Pöri után, de ma mondtam Neki, hogy ne olyan hevesen, és próbáltam olyan tevékenységekkel ülésben tartani, mint buborékfujás (már tudja fujni is a szivószálat), és hintázás közben is hosszasan énekeltem Neki, hogy ne akarjon olyan gyorsan kiszállni belőle. Mivel a homokunk még mindig vizes a felhőszakadások nyomán, abban most nem tudunk játszani, és hajlamos gyors futkosóra fogni, én meg nem szeretem szem elől téveszteni.
Na megyek mert a nyakamon lóg a gyerekem!