Új privát üzeneted érkezett!

Tyűűű, de szép szál legény ez a Márkó! Nagyon vagány! Na, és a sérő is új, jól látom????

Boti felébredt, nincs hőemelkedése. Jól kiizzadt. Egész jó a kedve egyelőre.

De, hívtam dokinénit, mondta, hogy simán lehet az oltás, és még pár napig elő-előfordulhat hőemelk., láz. De, ha nyugtalan vagyok, holnap ránéz a 3 napos ünnep miatt.

Szóval, ha nem bánjátok, mennénk úgy 4 után. Ellenvetés??? (nyugodtan mondjátok)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Dóri!

Megkérdeztem Apát, honnan vette Manónak, de még keresi a linket. Ez ami Manón van nem eredeti, Poló és nadrág van neki.
De itt tudsz rendelni eredetit is. :http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/default_kits.aspx
Van gyerek méret is.
Apának eredeti van, még Barcelonában vettünk a nocampt-ba. :) Most is akarok rendelni neki valamit a szülinapjára. :) MÁr csak pénz kell hozzá. :)

Egyébként, lehet kapni Nyíregyen, a nagypostánnál, ha bemész a kapualjba, ott az egyik garázsban lehet venni sport cuccokat, innen veszem a cipőket is, van mezz is. Akkor a Skálával szembe a férfi világban is láttam ár. Itt a park üzletházban a földszinten, az egyik cipős mellett, van egy gyerek bolt, itt már a kirakatban is van pár focista cucc. Na meg ott a piac, a balatonon minden sátorban árulják, tehát lehet kapni itthon is. :) Ja és ott a sportszer bolt, Adiadas, Metrolpolnál az inter sport, szeintem ott is van, nagyon drágán.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Anita!

Nekem nincs ellenvetésem....

De lehet, hogy mi, ma Apa napot tartunk, kimegyünk a strandra. Bocsi többiek. Nélkülünk akart menni, na ne már, mi is akarunk menni. Tehát, mi nem biztos, hogy leszünk, hacsak nem jön egy foci közbe, vagy eső.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kik jönnének egyáltalán??? Halasszuk, csajok, vagy mi legyen?
Írjon már egy sort, akinek jó ma!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!

Petra, Zsuzsi, Dorkamama, meglepetésként ott lehet Ági is, estelg Tündiék, nem lesztek egyedül.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Anita!
Jó, hogy Boti jobban lett, gyertek a játszira!!!

Jolka! Most vettem észre a képet nagyban! Újra csak azt tudom mondani tuti jó!!! Ha apjuk nekünk is felajánlaná a strandot mi is odamennénk! Még jó! :) Jó mulatást!

Közben megtaláltam a legjobb játékot, ami most legalább egy fél órára leköti Dorkát: egy kistálat telepakoltam színes szaloncukor paírral :) most azt pakolja ki meg be és közben elégedetten meg megrág egy darabot :) szerencsére eltépni még nem tudja!
A mi mai képünk, csakhogy dicsekedjek egy kicsit az új tudományunkkal :wink:
Kép

Szép délutánt!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Anita!
Mi megyünk de csak 5 után!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jéééé Dorkamama!
NAgyon aranyos a kislány a képen, és milyen ügyesen ül. Ilyen sokat nőtt mióta nem láttam, ugyan már akkor is erős babának nézett ki. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jéééé Dorkamama!
NAgyon aranyos a kislány a képen, és milyen ügyesen ül. Ilyen sokat nőtt mióta nem láttam, ugyan már akkor is erős babának nézett ki. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jéééé Dorkamama!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Húú azta, na Dorkamama ennyire tetszik a kép, hogy 3x is elküldtem a hsz-t. :oops: :lol:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Most nagyon szégyelem magam :oops: :oops: :oops: :oops:
Mire Apa haajött a munkából befutott anyukám is unokázni a busz indulásáig. 3/4 6 volt hogy el tudtunk indulni, de mire a konzervgyárhoz értünk nagyon esett az eső, úgyhogy visszafordultunk. Persze mire felcuccoltunk az emeletre el is állt. :cry:
Szóval ezért nem voltunk a talin! Remélem a többiek azért el tudtak menni!
Legközelebb tényleg jobban igyekszünk!

De így legalább már sül holnapra a rakott krumpli :oops:

Szép estét mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Mi is itthon...

Dorkamama, de kár, hogy nem tudtattok kijutni. :(

Nekünk jó volt a strand. :) Csak 1 órát voltunk, de alig voltak, összesen 20 ember, + a vizilabdás gyerekek. Miénk volt az egész strand, így mindig szivesen járnék, nem bámulja meg senki sem az embert. Tanévzárásig ki is használjuk a pangást, de tegnap elvileg sokan voltak.

KÉpzeljétek, két kisrác körözött Manó körül, el sem tudtam képzelni mit néznek ennyire, talán a forma1-s uszókocsit??? ÁÁÁ, nagyobbik nagy nehezen el tudta olvasni, hogy Ronaldinho...:D Ez áll manó mezzén. :D HÁt ennyire számit a kölyköknek, mi van a másikon. :D Lassan erre is oda kell figyelnem. Gondolom ez annyira menő mint a Manó korosztályának a Zalán Thomasos pólója. :) :wink:

Szép estét mindenkinek!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jelentek, ha már a többiek nem értek ide:
hárman voltunk a találkozón (Anita Botival, Ági Dórával, meg én mindkettővel). Nagyon jól sikerült, mert nem csak babás-mamás, hanem papás találkozóra sikeredett, és nyugisan tudtunk beszélni, míg az apukák lefoglalták a gyerkőcöket. Külön köszönet mindegyiknek a helytállásért.... :lol: kár, hogy az eső hazazavart mindenkit, gyorsan elrepült az a kb másfél óra...

Remélem a többiek jól vannak, tüneményesek a képek a gyerkőcökről:)

Jolka!
Aranyos a mez, meg a strandos sztori :)

Anita!
Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni :cry: , ott figyel a beígért apróság a kis barátnőnek a táskámban :wink: ügyesen ül már Dorka!! Miket szeret enni? (mi leragadtunk a gyümölcsöknél :))

Tünde!
Azaz, a rendőrautók mellől:) azt nem is figyeltem, hogy Zalán alszik... :oops:

Tündi!
Csak nem tudtátok ezek szerint bevállalni az erdeit... :cry: a homokozótok olyan ihletet adott a páromnak, hogy épül a miénk is, igaz lassan, de legalább nekikezdett a zuram... :lol:

Szép estét mindenkinek, bocs, ha valakinek nem reagáltam, igyekszem visszaolvasgatni alaposabban...

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!!

mára volt megbeszélv a tali? én valahogy péntekre emlékszem :roll:
De ma semmi kép nem tudtam volna menni mert az egyik kocsi elromlott így apa az enyémet vitte, igy Dórámért is gyalog menntem az oviba és félutba fel kellet venni :shock: pedig már volt,h gyalog jöttünk haza.

Jolka!
Nagyon jó a kép Márkóról igazi utánpótlás! :lol:

Dorkamama!
Nagyon ügyesen ül Dorka Nekem Dávid még nem tudott ülni 6 hónaposan , Igaz Dórám már 5 hónaposan ült egyedül.

Zsuzsi!
hajrá homokozó! én mondtam, h amit meg akarnak csinálni azt meg tudják csinálni. így működnek a férfiak. ez 13 év tapasztalata.

Anita!
mi is a multhéten kaptuk az oltást és a 9. napon lázasodott két napig volt lázas és még pöttyös is volt. a hisztiröl nem beszélek most a foga jön az alsó két szemfog már 4. napja kinlódunk. :shock: :shock:

Timi!
mi most a csárdán lakunk de lánykoromban a szőlő utcán laktunk a szüleimmel és a 10. suliba jártam. a 7-8 osztályt. lehet látásból ismerjük egymást.

na többet nem irok mert már egy elszált! :twisted:

jó éjt mindenkinek. Kép

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok,

én is nagyon jól éreztem magam délután, pedig kicsit nehezen indultam neki. Dórika olyan szép nagylány lett, annyira hosszú csaj. Kedves, kis mosolygós tündér. Tomika nem különben, kis mosolygyár. Nagyon jó picifiú volt. Na, és Kristóf. Egy angyal. Hihetetlen, mennyire nem féltékeny, irigy. Hősiesen tűrte, ahogy Boti folyton leszedte az fejéről a sapit, na, meg, hogy ölelgette. Szeretettúltengése lett a fiamnak, na :oops: :D

Viszont estére lázas lett Boti. Semmi más baj, de úgy, ahogy mondod Tündi, mintha egy-két pöttyöt látnék rajta. Dokinénink is mondta, hogy lehet, de azért, ha még holnap is lesz hőemelk./láz, csak megmutatjuk a hosszú hétvége miatt.
Nem semmi lehetett hazacipelni Dórát! Drukk Dávidnak a gyors fognövesztéshez!

Jolka, örülök, hogy bejött a strand. Akkor hajrá csajok, míg nem kezdődik el az isiszünet.

Tünde, nem semmi, hogy Zalán még el tud aludni a babakocsiban. Boti kb. 8 hós korától képtelen rá, akármennyire hulla is.

Anita, nagyon ügyes Dorka. Igazán szépen ül. Nekem is 6 hósan ült fel B, és nem volt még teljesen 7 hós, mikor felállt. Nagyon beindulnak innen :lol:

Nusi, felétek mi újság? Van hír az állásról?

Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nagyon örülök neki, hogy csak összejött a tali, és tudtatok beszélgetni. Apucik tényleg egy hősök. Legközelebb is leheten így, had ismerkedjenek, De szeritnem Zolkót nagyon-nagyon kellene ösztönözni, hogy belemenjen. :) Egy jó dumcsiba én is benne lettem volna most. Nekem képtelenség Manó mellett.

Ma megyek védőnőhöz....Mázsálás lesz. :?

Babakocsiban alvás, nekünk még mindig nagyon jól megy. :) Ha fáradt, bealszik, főleg, ha otthon vagyunk és déditől kell hazasétálni, ők a város másik végén laknak. :)

Zsuzsi, Dorkamama!
Már kérdezni akartam, nálatok, hogy alakult az éjszakai alvás? Fel kell még kelni a kicsikhez, szopiznak még?

Kellemes hétvégét, Mutiék leszünk, de azért majd ott is benézek.

Ja még valami: Gyereknap? Mentek valamerre? Ajándék? Mi kippkopp másik könyvét vesszük meg:) Manó imádja.

Tünde!
Ha még nem tudtattok Dönteni a nyaralással kapcsolatban, mi ide megyünk, nézd meg, ha van kedved.
http://www.adrialin.hu/ueduelofalu-holi ... modation=7

Timi!
Köszi mil megkaptam,m ár válaszoltam is.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Petraék nem mentek? KÁr

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Na, ma sem fagyunk meg... :?
peti nagyon nehezen akar elaludni. itt kínlódik szegény a szomszéd szobában. mondjuk nem csodálom, amilyen meleg van itt. :( viszont nem merem csak a kiságyban altatni. a nappaliban jó hűvös lenne, deakkor meg sem lehet mozdulni a lakásban. megyek mert sír. remélem nem beteg lesz, bár megint taknyol!! :cry:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jolka nagyon ráérzett, mi is kiértünk meglepetésszerűen a talira! :lol: Tényleg nagyon szuper volt, apukákkal :lol: , na meg rám is fért egy kis dumcsi, ugyanis a szombati vizsgám nem sikerült, így kissé le voltam törve! :cry: NA de sebaj, majd legközelebb! Botus is sokat nőtt, nagyon ari volt, ahogy vitt kézen fogva a kúthoz, és próbált ösztönözni, hogy engedjem meg! :lol: Kristóf már nagyfiú, szépen eljátszott egyedül, Tomi pedig hihetetlen sokat nőtt, olyan édes!

Jolka! NAgyon szuper a kép Márkóról!!! Én csak kint értesültem a strandolásról! Biztos jó lehetett! Küldtem privit!

Anita! Neked is! :wink: Remélem Botusnak már nincs semmi baja! Vitted aztán dokihoz?

Anita3! Dorka nagyon szépen ül egyedül! Tényleg sokat nőtt az utolsó játszis tali óta!

Lépek, Dórám mellettem áll! :lol:
Szép hosszú hétvégét mindenkinek!
Ági
Kép
ágimanó1

ahhoz képest, h. Peti milyen nehezen aludt el, még mindig alszik!! :wink:
de itt azért elég nagy ám a pangás! nem bírjátoka meleget a gép előtt? :D

Kép
dora1980

Sziasztok!

Dóra!
Ha lenne időm, gép előtt ülnék. Ma egész nap uton voltunk. Már mi is Mutiék vagyunk. Hazafelé már elaludt a kocsiba (apu bejött értünk debibe, addig sikával mentünk), de mikor kivettem és észre vette a kutyáját, egyből nem volt álmos, játszottak, kajált, most meg elaludt, de csak max. két órát kap mert este nem lesz alvás akkor. :wink:
Gyógyuljatok gyorsan mind a ketten.

Ági!
Elolvastam.

Védőnőnél voltunk délelőtt. 2 kg minusz. :) Egész jó lenne, ha nem lenne ennyi feleslegem. :) VÉrnyomás 120/90, tehát ez is jó, az összes többi is.

Tünde!
Ti, hogy jártok a vonattal. Törzsutassal? én még minidg nem kaptam meg a neten rendelt kártyát. :evil:
Te vesszel Zalánnak helyjegyet? Én eddig nem vettem, ha jött az ellenőr, akkor gyorsan az ölembe ültettem. :) De legutóbb is direkt v. nem de egy bojba ültettek mindenkit, mire oda értünk egy nő elfoglalta a mi helyünket, és még egy másik széket is. Nem akatam bunkón arébb ültetni, volt elég hely, ahova, meg mi ültünk, később lett gazdája. Így most, Manó is kapott helyjegyet. Manónak is kértem törzsutast, így, ha első osztályon utazunk nem kell legalább helyjegy, 6 éves koráig pedig jegy sem. Így, ha első osztályon utazunk 1750 Ft helyet, "csak" 940 Ft kellene fizetni, ezért így jobban megéri, főleg, hogy még a hely is jobb. Nem hiszem, hogy ez megérné a máv-nak. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka! Neked nem hízni illene? :D
Hogy bírod ezt a meleget? Én tavaly nyáron nagyon megszenvedtem a meleget és akkor azt mondtam, hogy a következővel télen akarok pocakos lenni!
Az éjszakai alvással nálunk már rég nincs semmi gond. Karácsonykor (alig 8 hetesen) aludta végig Dorka először az éjszakát, aztán utána kb 1 hónapig 1x még kelt éjszaka szopizni, de azóta ~1/2 9-tól reggel ~1/2 7-ig alszik.
Ritkán előfordul, hogy felébred a cumijáért, de ha azt megkapja alszik tovább :D szóval erre igazán nincs panaszom!

Tünde, mi újság a képkerettel?

Ági, mit tanulsz?

Lányok, aki baba mellett jár suliba osszátok meg velem légyszi a tapasztalatokat! Ugyanis én is beadtam a jelentkezésemet a debreceni egyetemre, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy el is fogok menni, ingyen masodik diploma vagy sem!

Huh, Anita! Boti tényleg nagyon ügyes fiú! jó gyorsan felállt! Dorka most azt próbálgatja, hogy hogy tud négykézlábról felülni!

Holnap ha jó idő lesz megyünk strandolni, csak még el kellene dönteni, hogy maradnk e úszás után az élményben, vagy átmegyünk a meleg strandra.
Megyek is.
Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok,

Az elmúlt két napban semmi időm nem volt itt ülni. Szüleimnek ugye 40. házassági évfordulójuk lesz vasárnap, rá két napra Anyukám, arra két napra, pedig Apukám szülinapja. Ajándékok utáni rohangálás volt. Így jár, aki utolsó percre hagyja, ugyhogy most kisfiam jó sokat lehetett kettesben az apukájával.
Örülök, h. a tali jól sikerült. Nálunk ez az apás verzió szinte kizárt. :(

Anita3, Képzeld végül sikerült vennem képkeretet, de nem akármennyi fér ám bele. Kilenc 10x15-ös kép(!). Tegnap akadtam rá, de aludtam rá egyet, mert azért ez mégiscsak sok, de rájöttem, ettől jobb még eszembe sem juthatott volna. A szüleim esküvői képétől, a nagyszülök és a mi gyerekkori fotóinkon át Zalusig igy mindenki belefér. De a Tifany szót, h. leirtad felcsigáztál és mivel Anyukám nagyon szereti a stílust, nemsokára jön a névnapja és valszeg azt kap.
Annyira gyönyörű a kislányod és valóban ilyenkor még egyik hétről a másikra nagy a változás, ezt a kép alapján is jól látszik, de ahogy irod is ráadásul egyre ügyesebb. De aztán hamar eljön a te időd is, amikor már nem nekem (v. másnak) fogsz nézelődni képkeretet stb., mig alszik a babakocsiban Dorka, hanem örülsz, h. azt a minimális kajabeszerzést el tudod intézni, mert nekik már a játszótéren v. az utcán rohangálás sokkal jobban bejön .... DE/!/ otthon pedig már van haszna is a növésnek, mert sokkal tovább eljátszanak, lefoglalják magukat. Zalus a héten volt, h. akár két óráig elbrummogott az autójával a kezében. Vezette körbe-körbe a lakáson. Azt hittem megfalom. Nem kell már minden percben a sarkában lennem.

Jolka, El ne fogyj aztán a végére! Mitől mennek a kilók?
Amikor itt beszéltünk erről a törzsutas kártyáról én megrendeltem és nagyon hamar meg is jött. A helyjegyet te szentirásnak veszed? Pláne Debi és Nyh. között. Én sokszor még a kocsi számát se nézem meg, csak felszállok ahol látom, h.kevesen vannak. Zalusnak meg addig egy fillért sem költök jegyre, amig ingyen utazhat. Én nem támogatom a MÁV-ot. De te csak tedd, ha sok a lé. :)
A nagyfiad meg a képen is, mint egy 5 éves. Amugy a Sóstóin a turiban nagyon sok angol mez van, a múltkor volt eredeti nike Manchester, de otthagytam. Már bánom, mert jövőre jó lett volna.

Anita, Zalán sem alszik el babakocsiban, pláne ilyen kevéssel ébredés után, de a héten már semmi sem kizárt nála. Ma 1/4 8-kor kelt, ez nálunk annyira korai, h. még sose volt (pici csecsemökort kivéve). Persze annyira kész volt, h. 9 után letettem és 11-kor ébresztnem kellett, de délután igy is nyomott két és felet. Szal a melegre gondolok. Én is ma már 1/4 7-kor a plafont bámultam, mert nem ment az alvás.

Boldog gyereknapot kivánok minden gyerköcnek és szüleiknek (akik jó esetben még szintén valakiknek a gyerekei).

Na jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Még annyit, h. más is tapasztalt már olyat, h. a gyerek lába hirtelen megnő, úgy értem pár hét alatt látványosan? A két 22-es szandiba, amit nyárra vettünk egy hónapja látványosan belenött? Én meg tutira vettem, h. nekünk ez nyár végéig elég. Ezekkel a cipöméretekkel amugy is sokszor bajban vagyok, mert csónakot sem akarok a gyerek lábára húzni, de kéthavonta sem újat venni. Mondjuk a motorozás is megteszi a magáét, ha nem kinövi, akkor elkopik. Ugyhogy nem tudom minek izgulok emiatt.
Na tényleg mentem.

KépKép
tuzal

Most csak gyorsan annyit Tünde, hogy múlt héten vettünk egy 22-es szandit Botinak, mert, a te közbenjárásoddal vásárolt már zoknival nehezen megy fel. Amúgy is akartam egy váltót, de így lehet, még egy kellesz...

Nem semmi, hogy még Zalus alvását is megzavarta a idő :shock:

Anita, jó strandolást!

Ági, fel a fejjel továbbra is!

Jolka, mondtam én, hogy nagyon csini vagy, és felül egyértelműen látszik a sok fogyás :wink:

Dóra, na nem lesz beteg Peti?

Dokinál voltunk. Valszeg oltás, de azért picit melegítjük a fülét Botinak, biztos, ami tuti. Egyik dobhártyáját nem nagyon látta dokinéni... :?, de nem vészes a hőemelkedése. (fülgyulladásnál meg igen magas lenne megint, kopp-kopp)

Na, tanulok tovább!

Kellemes hétvégét, és boldog gyermeknapot!!! (akik már nem jönnek addig)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

A strandolás ugrott, Dorkának reggel 37,2 volt a hője, mire a babaúszásra odaértünk már 37.5, úgyhogy haza is jöttünk gyorsan :cry: evett és most alszik. Remélem csak azért aludt be, mert a reggel 7 órai kelés még neki is korán van! Remélem nem lesz beteg, mert amúgy jó kedve volt.

Tünde! A próféta szóljon belőled! Most még ott tartunk, hogy ahhoz, hogy Dorka ellegyen magának nekem a szőnyeg sarkán ott kell ülni. Az mindegy, hogy mit csinálok, csak a földön üljek és lásson. Bár én is így vagyok nyudodt, mert mióta tud kúszni félelmetes gyorsasággal közelíti meg a konektorokat és mindent amit nem kellene :) A játékok nála gyorsan unalmassá válnak, de mindennel elvan ami nem játék. Kiszuperált mobil (pedig van puccos Chicco játéktelefonja), egérpad, kistálak.
A fényképkere biztos szuper, tényleg jó, hogy annyi kép fér bele! Nagyon jó ötlet szerintem is egy ilyen ajándék! Azért ha nem titok elárulod hol vetted? Anyukáméknak karácsonykor lesz a 25. házassági évfordulójuk, ha nem baj lehet lekoppintom az ötleted :oops:
Egyébként ha anyukád szereti a Tifany stílusú dolgokat akkor tényleg nézd meg az a boltot, mert rengeteg gyönyörű doluk van, a faliórán át a vázák, üvegdíszek, stb... tényleg üvegycsodák :)

Mostmár befogom.
Kellemes hétvégét mindenkinek és boldog gyereknapot!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Anita3,
Ezek a hők telejesen normálisak lehetnek az ő korában. Én egyszer éreztem Zalust lázasnak kisebb korában, megmértem és 38,1, de gondoltam poopsiban az semmi. Ugy is lett. Vártunk fél órát és már csak homlokára tett kézel megállapitottam, h. ez se volt semmi. És később sem lett. Szal ne izgulj, nagyon könnyen ingadozik a kicsik hője és fog is lehet ludas.
A képkeretet a Kelettel szemben a Photohall mellett vettem. Az üvegcsodákba meg egyszer elmegyek. Anyósomtól kaptam egyszer onnan egy vázát. Nagyon szép.
Játék. Egy ideig valóban a távirányitó, a mobil, a műanyag palackok, a fényképező (mi az elromlott digitálisat is betettük a játékdobozba, de azóta már nem annyira érdekes) a nyerők. Talán most jött el igazán nálunk is a játékok ideje, vagyis inkább már a tiltott dolgok nem annyira 'édesek', rájött, h. a játékoknak csak több az értelmük.

Nagyon jó hétvégét kivánok mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Jó kis gyereknapi idő, teljesen kiszámíthatatlan... :? Nem sok mindent lehet ilyenkor csinálni. Pedig délután vízre akartunk szállni, de így nem tudom mi lesz. Vagyis sejtem, nem fogunk. :(
Ádám egy órája alszik, reggel pedig negyed 11-kor kelt. Nagyon belehúzott, biztos megirigyelte Petit és Zalust. :) Délutánonként is 3 órákat szunyál újabban. Mondjuk ez nekem csak jó, ilyenkor tudok tanulni (meg netezni :lol: ). Még nem állok túl jól egyébként a tanulással, elég nehezen veszem rá magam, még a tételeket is ki akarom dolgozni.

Teszek fel egy képet, Ádám a gyereknapi ajándékával (mióta megkapta, szinte ki se engedte a kezéből :)):
Kép

Az időjárás ellenére is szép napot mindenkinek!
Úgy érzem, engem is be fog zavarni a vihar a teraszról. :(

Annamari

Ádimama

tegnapi viharfelhők:
Kép
Kép

Azért ma csónakáztunk egyet, sikerült jól leégnem. :|
Várom a gyereknapi beszámolókat!

Üdv, Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jobb hétvégéje volt mint nekünk!!!
Sajnos Tünde nem lett igazad, Dorka már harmadik napja lázas :cry:
igaz ma már csak délután ment a hője 38 fok felé... Voltunk szombaton az ügyeleten, szerencsére a mi dokink volt ügyeletes, de nem talált semmi gyulladást. Aztán tegnap óta megy a hasa szegénykémnek, már a popsija is kipirosodott, pedig igyekszem azonnal kivenni a kakis pellust, dehát ez éjszaka ugye nem megy.
Remélem az már a gyógyulás jele, hogy ma délelőtt már nem volt lázas! Ha holnapra sem javul akkor viszem megint orvoshoz :(

Az időre egyébként én is mérges lennék, ha nem így alakult volna! Micsoda kitolás :twisted: !

További szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Annamari! Nagyon édes Ádi a fúróval! :) Látszik, hogy nagyon örül neki! Szeret szerelni?
A tanuláshoz sok kitartást!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Mit szóltok, ehhez a bojti időhöz, vagy meleg van, vagy jön az eső. :)

Annamari!
Nagyon jó ez a fúró, nekünk még csak sarokköszörűnk van. :) :wink:
Nagyon édes az ezermester.:)

Dorkamama!
Remélem, most már tényleg gyógyulgat Dorka. Nem voltak apró pöttyök rajta? Nem a három napos lázon esik át? Nekünk azt ajánlotta a doki 38.5-ig ne adjunk a gyereknek semmit, had intézze el a bacikat a saját szervezete. 37.5-ig pedig tényleg nem kell félni, sőt 38-nál sem. Ha jó a kedve, akkor nincs gond. Most, hogy ment a pocija, adtál neki inni? Vagyis arra gondolok, hogy cici mellett iszik még valamit?

Pár kép, Manóról. Délelőtt kimentünk az állatkertbe. Parkoló is egyből volt, sor nuku, pedig bőven voltak emberek. Gondolom ez sok vihar miatt, inkább sokan otthon maradtak.
Kép Kép Kép Kép

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Beszéltem ma Csillával. Jól vannak, csak nincs ideje és gondolom fáradt az érettségi miatt. De lassan itt a szünet és, lehet "pihizni".

A házuk épül, nagyon lelkesek. Szép helyen fognak lakni, tiszta levegőn. Kaptunk pár képet, mutatóba. :)
Fel is rakom...

Ja, CSilla segítséget kér, tudtok egy jó, megbízható takarítónőt?

Itt a kép.
Kép Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tünde!

A miskolci mamik, tényleg elhúztak...:( Azt hittam még viszajönnek, ennyire csalódtak a babanetben?

még nem is mondtam, apa, ma kinlódott egy kicsit a babakocsival, erre felajánlotta, hogy vegyek egy könnyebbet Manónak, jókor jut eszébe, amikor már le kéne teni a babakocsit. :wink: :lol: De a nyaraláshoz, mindenképpen egy könnyebb kocsi kellene. Na meg majd a tesónak is jó lesz, egyszer.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Megint én. :)

Flóra bébiről új képeket meg lehet nézni. www.kep.tar.hu/antalcs oldalon, a jelszó a régi, ha kéri.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!!
Mi is vagyunk már...
Jól telt a hétvégénk, peti sokat játszott anyukáméknál az udvaron, le is fárasztotta magát mindig rendesen, és jókat aludt. még azokban a nagy viharokban sem kelt fel! :wink:
Képzeljétek! megnyírtuk. jobban mondva a bátyám! :P legépelte- nyírta a kersztfiamat is, így petit is gép alá ültettük! nagyon ügyesen, hang nélkül viselte, mint egy igazi nagyfiú! most megint olyan golyó feje van.. :D de sztem cuki. majd teszek képet, ha lesz rá idő..most nincs kedvem bibelődni vele.
mindenkinek jó éjt, azt hiszem én megyek aludni, mert naygon álmos vagyok! :oops: :? de mitől?

Kép
dora1980

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Dóra!
Nálunk is alvási rekordok voltak a hétvégén Mutiék. A babakocsiba aludt, majdnem 5 órát. Dédiék voltunk, és mire hazamentünk elaludt, betoltam az öcsém szobája, és durmolt tovább.:)
Várjuk a képet, Petikéről. :)

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hétvége nálunk is jól telt, anyáéknál Dóra sokat mászkált, lefáradt és alvás szuper volt!
Tegnap a szomszédban csempe verés :twisted: :evil: , így menekültünk a strandra! Dóra nagyon élvezte, ez volt az első pancsi, ÉS spontán babatali is volt apukákkal :wink: , Anitáék és Tündéék is kint voltak! :lol:
Aztán a vihar hazazavart bennünket!
Tünde!!! Mégegyszer köszi az úszót, ma délután apával felvisszük a boltba!
Majd teszek képeket én is, de most egy kicsit tanulok, bár nincs sok kedvem! :cry:
Szép napot!
Ági
Kép
ágimanó1

Még itt vagyok!
Petinek Boldog "másfél" Évet kívánunk!

És akkor két kép! Az egyik Vállajon falunapon, a másik a strandon!
Kép Kép
ágimanó1

sziasztok!

Dorkamama!
Sajnálom, h beteg lett a kislányod, remélem mára már jobban van.

Nekünk sem úgy alakult a hétvégénk ahogy eltervesztük, de nem az időjárás miatt. Szombat délelőt még a gyerkőcök jókedvűen pancsoltak a kis medencéjükben, teszek képet. Kép Aztán délután Dórikának csipásodni kezdett a szeme na irány az ügyelet mert reggelre nem fog látni. Ahogy sejtettem kötőhártya gyulladás. Szemcsepp+krém elég rossz éjszakánk következett. Elhatároztuk h hétfőn kimegyünk a férjemék után horgászni a gyerkőcökkel, de sajna nem voltunk tovább 3 ora hosszánál, mert Dórámnak elkezdett fájni a füle. :shock: :shock: Hazajöttünk és mentünk az ügyeletre kimosták a fülét kapott gyógyszeres gézt ma megint voltunk és holnap is megyünk. Középfülgyulladás antibiotikum+orrcsepp+melegítés.A héten nem megy oviba, remélem a kicsi nem kapja el mert akkor meghülyülök. :shock:

Dóra , jolka!

Örülök, h ki tudtatok mozdulni otholról és kicseleztétek az időjárást, nálunk megint volt jég szombaton.Nagyon jók a képek.

Többiek!!!
irjatok h telt a hétvége remélem mindenkinek jobban mint nekünk.

Ja és majdnem elfelejtettem a nagy ujságot!! Dávid már egy hete nem a babakocsiban alszik, de ezt nem nagyon merem elkiabálni.Igaz, h oda kell feküdni mellé míg el nem alszik, de akkor is jobb mint a babakocsi, de elég hamar álomba forgolódik. Könnyeben ment mint gondoltam.Kopp....Kopp...... :lol: :lol:

Na most csak ennyi de később még benézek
SZiasztok
Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Nagyon szomorú vagyok, mert eltűnt a kutyánk. :cry: :cry:
Szerintünk tegnap valaki elvitte magával, amikor kiment. :cry: Olyan sokan voltak abban a jó időben.
Tudnátok abban segíteni, hogy az iwiwen kirakjátok az üzenőfalra, amit kiírtam?
Olyan rossz, minden percben várom, hogy hazajöjjön... :(
Ádám is folyton keresi.

Minden kisbetegnek jobbulást kívánok!
Jó éjt, Annamari

Ádimama

Sziasztok,

Annamari, Nagyon sajnálom. Az iwiw-es dologban nem tudok segiteni, de ha a környéken esetleg kiplakátonád képpel, talán több esély lenne, h. megkerüljön.
És áruld el az a fúró mit csinál? Tisztára ugy néz ki, mint az igazi. Ádit elküldhetnéd, mert a fürdöben egy polc régóta arra vár, h. valaki furjon két lyukat a falba.

Ági, Meg is áztatok? Mi felértünk a lakásba és akkor eleredt. Nem bántam, h. megúsztuk.
Nagyon aranyos, szép kiscsaj Dóra. Nagyon élvezhette a strandolást, ha elsöre ilyen sokáig maradtatok.
A C. kólás palack miatt, ami Dóra mellett van nem félsz, h. rád küldjük a gyámügyet? Korai azt még itatni! :wink:

JOlka, Megnéztem a linket. Nagyon tetszik, amit láttam. Jó helyre mentek. Irigy is lettem, de mi valszeg (mai állás szerint) maradunk a Balcsinál. Gyerekbarát házat keresünk barátnömékkel. Vannak is ilyenek, de ami nagyon fullos, az már általában foglalt a föszezonra.
Most biztos hülyének nézel, de orrszarvúról nem tudom eldönteni, h. él-e? Elsöre annak tünik, de gyanús, h. Manó a fején ül. Tök jó képek.

Tündi, Micsoda tj pancsoló. Ti minek is mennétek a strandra? Csúszik amugy az ilyen? Én az 5 nm-es erkélyre szeretném kivinni a felfújható medinket, de Z. mindig keresztülhúzza. Na mindegy majd kiviszem, ha nem lesz itthon. Tavaly egy kicsit itt bent a lakásban állitottam fel, de akkor Zalus még csak feküdt.

Betegek remélem már gyógyulóban.
Jó éjt
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Lassan gyógyulgatunk, tegnap már nem volt hőemelkedése sem Dorkának. Jolka, nem a háromnapos lázról van szó, nincsenek rajta kiütések, hanem megy a pocija. Adok neki inni a cicin kívül is, a tea nem jött be, a vizet szerencsére szereti. Tegnap már vettem neki sütőtökös bébiitalt, azt is elfogadja, mert a szilárd kaják most nem kellenek. Tegnap voltunk megint dokinéninél, kaptunk hasfogót, ami úgy tűnik használ, bár már csak ma kell neki adni. Ha holnap visszatér a fosi akkor tenyészteni kell... remélem nem! :shock:

Tündi! Sajnálom, hogy a te Dórád is beteg lett! Jobbulást neki!

Tünde! 5 nm-es erkély! Irigyellek! Ha a miénkre kirakom a száritót akkor a babakocsi már nem fér ki. :?

Annamari! Sajnálom a kutyátokat! Ha adsz róla egy leírást akkor én szívesen kirakom az iwiw-re.

Lányok, segítsetek légyszi! Ti hogy tüntettétek el a vezetékeket a számítógép alól. Elvileg nem tud Dorka bemászni a széktől, gyakorlatilag megteszi. Nem hagyom egyedül a nagyszobában, de elég neki az a fél perc amíg kilépek vízért vagy bármiért. Egyáltalán bababiztossá ellene tenni a lakást.
Megyek is, mert mér nem bír magával!

Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok,

Annamari, sajnálom a kutyust :( Szórólap tényleg jó ötlet. Küldd el iwiw-en, mit küldjünk tovább!
Ádi nagyon édes a képen, szupi az ajándéka.

Anita, örülök, hogy jobban vagytok. Fosit sajnálom, tenyésztést meg szerintem simán megcsinálhatnák egyből (én mindig ezen vagyok ki), hogy mihamarabb láthassuk, mi a tényleges helyzet.
Suli hajrá! Én nem igazán szeretném elvenni a kedved, azért is nem írtam. A lényeg, hogy én egyelőre nem tanulok tovább, pedig még tervben volt. (majd talán később, de előbb most legyen meg az államvizsga) Tény, hogy gyerektől is, anyától is függ, hogy mennyire lehet tanulni a bébi mellett. Nekem iszonyat.... persze magamnak is köszönhetem, hogy így ragaszkodom a kölökhöz :wink: A lényeg, hogy tavaly még nem is volt olyan vészes (persze, csak így utólag, mert akkor azt is megszenvedtem, de most hálát adok az égnek, hogy "csak" ez az államvizsga van ebben a félévben, biztos, sehol sem állnék, ha teljes vizsgaidőszak lett volna. De maradj csak lelkes, hajrá-hajrá, aztán majd meglátod, hogy bírod! :wink:
További gyógypuszi a nagylánynak!

Tündi, Dórának is sok-sok gyógymanót küldünk. Hogy van ma a nagylány? Dávid?
Édesek, ahogy pancsiznak.

Dóra, te hogy vagy? Peti?

Tünde, elaludt Zalán a strandon? Mi hiába köröztünk :twisted: Ahogy beült az autósülésbe, fordította el Boti a fejét, és már be is hunyta a szemét :twisted: :? :D

Ági, sajnálom, hogy hazazavart a vihar benneteket. Ügyes légy holnap, drukkolunk! Dóra már nagyon ügyin lépeget!

Zsuzsi, neked meg elfelejtettem megköszönni mégegyszer a bébiételeket. Igaz, Botinak nem jött be első körben, de a másodikat eltettem tartalékba.
Hogy vagytok? Fiúk?

Jolka, klasszak a képek. Manóval már igazán élmény lehet a vadaspark.

Én meg kínlódok, lányok. Most aztán átérzem, mit éreznek szegény kis manók, mikor jön a foguk. Bölcs leszek, úgy tűnik :?, legalábbis most megint nyomakszik felül a fog. Vmi iszonyat. Nem fáj, de baromi kellemetlen, még a számat is alig bírom kinyítni, annyira feszít, majd szétmegy a fejem. Szinte gyullladtnak érzem a fülemet, torkomat tőle. Brrrr..... Most én használom a dentinox-ot, és meg kell mondjam, nem is hatástalan. :wink:
Mivel délelőtt elég borongós volt az idő, játszóházban voltunk a fiammal és a kis barátosnőjével. Egyszer majd mesélek személyesen vmit ezzel kapcsolatban, csak ugye, sose lehet tudni, itt ki olvassa.

Mesi Jankájának boldog névnapot!!!

Szép napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita!
Panadolt nem próbálod ki? 5 perc alatt elmúlik a fájdalom, én szopi mellett is szedtem, ha fájt a fogam.

Minden kisbetegnek jobbulást!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Anita3! Jelöltelek iwiwen.

Anita! Csak az üzenőfalra kellene kirakni, amit beírtam oda, csak bemásolod, és akkor a Te ismerőseid is látják.
Előre is köszi, aki kirakja!!
A Panadol nekem is bevált!

Tünde! Már megcsináltam a szórólapot, ki is fogom rakni, csak sajna az a gyanúm, hogy nincs a környéken a kutya. De azért kiplakátolom, hátha...
A fúró... :) A fúró fúr a fúrófejjel, és csavaroz csillagcsavarhúzó fejjel vagy sima csavarhúzó fejjel, persze oda-vissza. :lol: Ádám pedig már mindent megszerelt, amit csak lehetett :D És szerel folyamatosan. Az első olyan játék, amihez ragaszkodik, és mindenhová hurcolja magával, úgyhogy szerintem nem kellene neki 2x mondani, hogy meghúzzon nálatok 1-2 kilazult csavart. :D
Egyébként tényleg olyan, mint az igazi, még a hangja is. :) Csak nem tud vele kárt tenni semmiben, és a legfontosabb, magában sem. És most már nem "fucó", hanem "fújó". :)

Jolka! Akkor a fiúk összejöhetnek egy kis közös szerelésre! :) Szerintem ha így haladunk, mi is megvehetjük a sarokcsiszolót meg a dekopírfűrészt. :)
Manóról nagyon jók a képek! A kiskecskés tetszik a legjobban! A fültiszítós :lol: Ádám az orrába szokta dugni. :)
Babakocsi vásárlás hogy áll?
Csilláék háza szuperül alakul. Megnéztem a képeket, Flóra egy kis tündérkirálykisasszony! :)

Dóra! Én is kíváncsi vagyok Peti új frizurájára, kérünk képet! :)

Ági! Dóra nagyon cukor baba! Kitartást a tanuláshoz!!! Együttérzek! :)

Tündi! Szuper a kis pancsolótok!! Gyerekek hogy vannak? Dávid remélem nem kapta el!
Már régóta válaszolni akartam, kérdezted, hogy mit kell a puli szőrével csinálni. Azt mondta a kozmetikus, hogy a vastagabb tincseket véknyabbakra szét kell tépkedni, de ezt csak kb 9 hónapos korától, addig csak fésülni kell. De ha tépkeded, akkor már nem szabad fésülni. A szeme körül pedig ha még kis korában kivágod a szőrt, akkor nem lesz baja, de a fejéről előre kell lógnia a szőrnek. Úgy hiányzik az én ki szőrgombócom! :(

Jó kis litániát írtam. :)

Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! A betegeknek jobbulást a vizsgázóknak sok sikert kívánunk!

Mi Tiszatelken voltunk hétfőn, még fürödtünk is a Tiszában. Bence nagyon élvezte. Készült fénykép is, csak a kábelt hagytam otthon, majd legközelebb felteszem.

Tünde!
Nagyon jó lehet az a fénykép tartó, ha jól számolom, anyáék idén lesznek 30 éves házasok, én is ilyesmit szeretnék adni, nagyon jó az ötlet.

Jolka!
Tényleg, hogy csinálod, hogy fogysz? Biztos nagyon csini vagy.

Annamari!
Tényleg nagyon jó az Ádi fúrója, engem is érdekel, hogy mit tud. Sajnálom a kutyátokat, én feltettem az iwiwre az üzidet.
Készülünk Tiszalökre is, ha egy kicsit beáll az idő, meglátogatunk Titeket.

Petra

Kép
ppetra

Petra!

Köszönöm!
Gyertek nyugodtan, majd strandolunk egyet! :wink:

Ádimama

Annamari, mindjárt megnézem az iwiw-et és továbbítom is az üzit!

Jolka! Van egy fölös babaörző karszalagom a kismamából, ráadásul kék :) szívesen felajánlom arra az esetre ha a kórházban éppen hiány lenne majd :D

Lányok! Nem akar valaki Nyírszőlősön telket venni? Vagy ne tudtok vkit aki szeretne oda építeni? Van egy eladó telkünk!

Most megyek mert Dorka éhes!
Szép estét!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?