Sziasztok!
Anita3! Jelöltelek iwiwen.
Anita! Csak az üzenőfalra kellene kirakni, amit beírtam oda, csak bemásolod, és akkor a Te ismerőseid is látják.
Előre is köszi, aki kirakja!!
A Panadol nekem is bevált!
Tünde! Már megcsináltam a szórólapot, ki is fogom rakni, csak sajna az a gyanúm, hogy nincs a környéken a kutya. De azért kiplakátolom, hátha...
A fúró...
A fúró fúr a fúrófejjel, és csavaroz csillagcsavarhúzó fejjel vagy sima csavarhúzó fejjel, persze oda-vissza.
Ádám pedig már mindent megszerelt, amit csak lehetett
És szerel folyamatosan. Az első olyan játék, amihez ragaszkodik, és mindenhová hurcolja magával, úgyhogy szerintem nem kellene neki 2x mondani, hogy meghúzzon nálatok 1-2 kilazult csavart.
Egyébként tényleg olyan, mint az igazi, még a hangja is.
Csak nem tud vele kárt tenni semmiben, és a legfontosabb, magában sem. És most már nem "fucó", hanem "fújó".
Jolka! Akkor a fiúk összejöhetnek egy kis közös szerelésre!
Szerintem ha így haladunk, mi is megvehetjük a sarokcsiszolót meg a dekopírfűrészt.
Manóról nagyon jók a képek! A kiskecskés tetszik a legjobban! A fültiszítós
Ádám az orrába szokta dugni.
Babakocsi vásárlás hogy áll?
Csilláék háza szuperül alakul. Megnéztem a képeket, Flóra egy kis tündérkirálykisasszony!
Dóra! Én is kíváncsi vagyok Peti új frizurájára, kérünk képet!
Ági! Dóra nagyon cukor baba! Kitartást a tanuláshoz!!! Együttérzek!
Tündi! Szuper a kis pancsolótok!! Gyerekek hogy vannak? Dávid remélem nem kapta el!
Már régóta válaszolni akartam, kérdezted, hogy mit kell a puli szőrével csinálni. Azt mondta a kozmetikus, hogy a vastagabb tincseket véknyabbakra szét kell tépkedni, de ezt csak kb 9 hónapos korától, addig csak fésülni kell. De ha tépkeded, akkor már nem szabad fésülni. A szeme körül pedig ha még kis korában kivágod a szőrt, akkor nem lesz baja, de a fejéről előre kell lógnia a szőrnek. Úgy hiányzik az én ki szőrgombócom!
Jó kis litániát írtam.
Annamari