Sziasztok!
Örülök neki, hogy jól sikerült a tali, remélem áprilisba el tudok menni, de jó lenne! Bár én egy kispesti taliban is látnék fantáziát, igaz én lõrinci vagyok,meg Conti is de vagytok egy páran kispestrõl. Vagy hülyeség?
Ildikó,
Boldog szülinapot így utólag is.
Andy,
Ne tessék türelmetlennek lenni, meglátod hamarosan Márk is végig fogja aludni az éjszakát. Annak már örülni kell, hogy csak egyszer kel fel, szerintem. A gyerekek nem egyformák egyik hamarabb alussza végig, és van olyan baba is aki még 1 éves korában is felkel éjszaka 1x. Meggyógyult már a kicsi fiú?
etetés: tényleg ráérsz még a gyümikkel szerintem, elég neki az új tápszert is megszoknia szerintem, és amit Panda írt tényleg gondold át.
Pocok,
Jót derültem az üdvözléseden
Timici,
Ne idegeskedj, majd kiszívódik az a fránya csomó, szólj Bencének. A fekveszopit próbáltad már, mert szerintem az is hatásos, ha a kutyapóz neked nem jó. Örülök hogy bejött a Sab Simplex.
Ági, Gomb
Amikor bejössz a babanetre aztán társalgó, és ott van fölötte a fotóalbum.
Gomb,
Az új Huggies olyan mint a libero, fehér puha, hátul derékgumírozással, és a tépõzárja is gumis. A mérete picit kisebb, de nekem ez bevált teljesen.
A babák nem mindig esznek egyformán, van amikor 80-at eszik Zsófi, van amikor 150-et, de eleinte nagyon sokat evett, és volt hogy 200 grammot hízott hetente, ez most normalizálódott, a lényeg az , hogy változó, tehát ne aggódj, Lili szépen fejlõdik!
Tüni,
Gergõ szerintem szép arányos méretû baba. Zsófi is a mai napig bár már ritkábban bukik, hiába büfiztetem, van amikor annyit mozog, hogy kibukja,ja és õ is háton alszik, hasonfekvést õ sem szereti.
Kryss,
Gratulálok Rebi négykézlábasához, ügyeske!
Gumicukor,
szaladj már át hozzánk léci a férjemnek is le kéne vágni a haját.
Beszti,
Megkukkoltalak ám benneteket a fotóalbumba, Nátán nagy csibész lehet.
Szilcsike,
Már kint van Szilvike foga? Én is attól tartok, hogy Zsófinak is túl korán fog kibújni, már most amikor rágókát, v. cumit adok a szájába nem is szopizza, hanem szinte az ínyével rágcsálja, gondolom ez a fogától van, igaz?
Ha szoptatsz, akár 6 hónapig sem lesz mensid. Lásd Fortit. ugye?
Csics,
Az új Huggiest meg fogod ismerni: Huggies standard a neve kék a csomija.
lázmérés:
popsiban mérem digitálissal
Beteg anyukáknak és babáknak jobbulást kívánok!
Lányok, szerintetek olcsó fa járóka 100x100 -as gurulós 13.000 -ért, mert ma veszek egyet Zsófinak, ugye ócsó?
na megyek, mert még vissza kell olvasnom egy csomót
pusz
Brokkoli