Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Lenne még egy kérdésem. A GYÁS-ról kaptatok papírt az adóbevalláshoz? Egyáltalán kellene kapni?

Pszi
pszi
 
 


Sziasztok!Kép

Örülök neki, hogy jól sikerült a tali, remélem áprilisba el tudok menni, de jó lenne! Bár én egy kispesti taliban is látnék fantáziát, igaz én lõrinci vagyok,meg Conti is de vagytok egy páran kispestrõl. Vagy hülyeség?

Ildikó,
Boldog szülinapot így utólag is.Kép

Andy,
Ne tessék türelmetlennek lenni, meglátod hamarosan Márk is végig fogja aludni az éjszakát. Annak már örülni kell, hogy csak egyszer kel fel, szerintem. A gyerekek nem egyformák egyik hamarabb alussza végig, és van olyan baba is aki még 1 éves korában is felkel éjszaka 1x. Meggyógyult már a kicsi fiú?
etetés: tényleg ráérsz még a gyümikkel szerintem, elég neki az új tápszert is megszoknia szerintem, és amit Panda írt tényleg gondold át.

Pocok,
Jót derültem az üdvözlésedenKép

Timici,
Ne idegeskedj, majd kiszívódik az a fránya csomó, szólj Bencének. A fekveszopit próbáltad már, mert szerintem az is hatásos, ha a kutyapóz neked nem jó. Örülök hogy bejött a Sab Simplex.

Ági, Gomb
Amikor bejössz a babanetre aztán társalgó, és ott van fölötte a fotóalbum.

Gomb,
Az új Huggies olyan mint a libero, fehér puha, hátul derékgumírozással, és a tépõzárja is gumis. A mérete picit kisebb, de nekem ez bevált teljesen.
A babák nem mindig esznek egyformán, van amikor 80-at eszik Zsófi, van amikor 150-et, de eleinte nagyon sokat evett, és volt hogy 200 grammot hízott hetente, ez most normalizálódott, a lényeg az , hogy változó, tehát ne aggódj, Lili szépen fejlõdik!

Tüni,
Gergõ szerintem szép arányos méretû baba. Zsófi is a mai napig bár már ritkábban bukik, hiába büfiztetem, van amikor annyit mozog, hogy kibukja,ja és õ is háton alszik, hasonfekvést õ sem szereti.

Kryss,
Gratulálok Rebi négykézlábasához, ügyeske!Kép

Gumicukor,
szaladj már át hozzánk léci a férjemnek is le kéne vágni a haját.

Beszti,
Megkukkoltalak ám benneteket a fotóalbumba, Nátán nagy csibész lehet.Kép


Szilcsike,
Már kint van Szilvike foga? Én is attól tartok, hogy Zsófinak is túl korán fog kibújni, már most amikor rágókát, v. cumit adok a szájába nem is szopizza, hanem szinte az ínyével rágcsálja, gondolom ez a fogától van, igaz?
Ha szoptatsz, akár 6 hónapig sem lesz mensid. Lásd Fortit. ugye?

Csics,
Az új Huggiest meg fogod ismerni: Huggies standard a neve kék a csomija.

lázmérés:
popsiban mérem digitálissal

Beteg anyukáknak és babáknak jobbulást kívánok!

Lányok, szerintetek olcsó fa járóka 100x100 -as gurulós 13.000 -ért, mert ma veszek egyet Zsófinak, ugye ócsó?

na megyek, mert még vissza kell olvasnom egy csomót

pusz

Brokkoli
brokkoli
 
 


Sziasztok!

Hétvégén vidéken voltunk, nagymamát látogattunk, így most eléggé le vagyok maradva, lehet hogy már nem minden aktuális amit írok.

Andy!

Én Emmának ennyi idõsen azért használtam kanalat, mert hasfájós volt, és a Grip Water-t, meg a görcsoldóját adtam neki be kanállal. Viszonz abból nem kellett mennyiséget adni, így szép lassan megtanulta a kanalazást, és amikor 4 hónapos korában elkezdtem neki adni répát akkor már nem volt neki ismeretlen. Az elsõ alaklommal azért csak a azután fogadata el kanálból a répát, amikor már jóllakott cumisüvegbõl táppal, és utána kapta a répát. Kb a 3. Nap már táp elõtt elfogadta a répát, aztán meg már nem is kért tápot , mert megevett annyi répát hogy jól lakott. Viszont õ is úgy szereti ha folyamatosan jön a szájába a kajcsi, ezt úgy oldom meg, hogy gyorsan lapátolok.

Tüni!

Emma is sokat bukott és õ is háton aludt mindig, ennek ellenére egyetlen egyszer sem fulladozott, általában a feje alatt lévõ pelenkán volt amit kibukott. Igaz, õ sose alszik arccal felfelé, mindig oldalt van a feje.

Kataa!

Akkor ti is nyaraltatok! Emma is nagyon élvezte, mindenkire mosolygott, és nem is volt anyás, pedig itthon nagyon az. Csak engem idegesítettek fel, mert mindenki tanácsokat osztogat evés ügyben, és persze szerintük én nem adok még elég dolgot Emmának. Az eszem megáll, 5 hónapos és már eszik almát, sárgarépát, sütõtököt és burgonyát. A nagymamája lekvárt akart neki adni 1 kanállal, az unokatesóm szerint meg ha nem adok neki most ízesített ételt (pl húsleves,) akkor késõbb sem fogom tudni rászoktatni.  nektek gratulálok az alma evéshez!!! Lehet hogy Alex se lesz válogatós, Emma is eddig mindent szeretett.

Csics!

A régi Huggies nem rossz, csak nem gumis a derékrésze. Olyan mint a Pampers, csak puhább, szélesebb és hosszabb tépõzárral. Én nagyon szeretem, nem folyik ki belõle a pisi.

Sasha!

Most olvasom hogy te hogy jártál a Huggies-al. Akkor neked még régibb Huggies-od lehet, én a Huggies Freedom-ot használom, az jó, és sokkal hosszabb a tépõzára mint a Pempersé, és szélesebb is. Kép


Norka!

Emmának 2 hónaposan kimosták az egyik könnycsatornáját. Két eset lehet, ha csak vízzel át tudják mosni, az nem nagy dolog, kb 1 perc az egész, simán vízzel átmossák, Emmát nem igazán viselte meg. Ha avíz nemelég, akkor valamivel áttakarítják, felszúrják tul képp, de állítólag azért ez sem olyan szörnyû mint ahogy hangzik. Emmának vízzel simán átmosható volt, viszont már másnap ugyanúgy könnyezett, és mivel 1 nap alatt nem tömõdhet el újra én nem értettem az egészet. Ha a víz átmegy,akkor a könny miért nem? Azóta nem vittem vissza, mert azóta mindig betegeskedett, de olyan véleményt is hallottam már hogy ezt ki is nõheti.

Ja, és én is csináltam fotóalbumot!!! Manó Emmája


Manó és Emma (5 hónapos)

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 

 
 

Kryss: Isten mentsen attól, hogy én most itt megmondjam a frankót, DE nagyon nem szeretném, ha itt a fórumon a te tapasztalataidat olvasva valaki hagyná a majdnem 39 fokos höjü babáját lázcsillapitás nélkül.
A láz valóban egy nagyon jó dolog, de sem gyereknél, sem felnöttnél nem szabad hagyni, hogy tartósan 38 fok fölött legyen, mert a magas hömérséklet kárositja a szervezet fehérjéit, és maradandó károsodást is okozhat. Legalábbis itthon ez a "38 felett nemhagyni lázasan a trend". Ugyanis a szervezet (és föleg az ilyen piciknél) nem mindig tudja kontrollálni, hogy milyen magas a láz. Na, ezt jól megmondtam. Szóval: nem tudja, hogy "most nekem a 38 még jó, de a 39 már nem, a 40 meg föleg nem". Ezért találták ki a lázméröt és a lázcsillapitást.
Én nappal nem szoktam 38 alatt kúpot adni Julinak, de éjjelre, ha 37 felett van, mindig adok. Ez pedig azért van, mert éjjel nem költöm fel azért, hogy megmérjem a lázát, és ha 39 fok fölé kerülne éjjel, akkor már nagy lenne a lázgörcs veszélye. Azon gondolom nem vitatkozunk, hogy a lázgörcs veszélyes. A tegnapi ügyeletben az egyik kisfiú mamája mondta, hogy 39,2(!) volt a láza a gyereknek, és lázgörcse lett töle. Én nem rémisztgetni akarok senkit, de szerintem egy kúp nem árt annyit, mint az ha véletlenül lázgörcse lesz a gyereknek. Azt nem kivánom senkinek, láttam már egy párszor. Elég rémisztö.

Nem vitatkozni akartam, és nem is bántani téged, kérem hogy véletlenül se vesszünk ezen össze. Csak rosszul érezném magam, ha nem reagáltam volna erre.

zsani
zsani
 
 


Zsani!

Én is így szoktam csinálni ahogy te, csak énsem akartam ebbõl vitát nyitni, mert nem vagyok orvos.Kép Én ha este lefektetés elõtt 38 közelit mérek, akkor lázcsillapítóval fektetem le, mert Emma nem kel fel éjjel, és így nem venném észre ha felmenne a láza, és kisbabáknál állítólag nagyon gyorsan fel tud ugrania láz. Amikor kórházban voltunk egyik reggelre Emmának 38,6 volt a fenekében a hõmérséklete, és nem ébredt fel rá, és a kórházban egybõl lázcsillapító injekciót adatk neki. Ha 38-at, 38,1-et mértem fenékben akkor meg azt mondták hogy fél óra múlva mérjem vissza, hogy lássuk merre mozdul, és akkor adtak neki lázcsillapítót, ha fél óra múlva se ment lejjebb magától.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Hali!

Nyuszi!
Nagyon mást nem tudsz tenni azon kívül amit felsoroltál. Esetleg ha van cumija akkor minden használat elõtt fõzd ki és ha elmúlt a penész dobd ki sohasem lehet tudni alapon.Kép A száját meg annyiszor töröld ki ahányszor csak eszedbe jut egy nap akár 6-7-8x is. Steril gézlapot csavarj az ujjad köré, hogy ne jöjjön le róla, és arra tegyél bóraxos glicerint. Finoman de határozottan dörzsöld be a penészes helyeket. Igy a gézzel még sikerülhet ledörzsizni ott helyben a penészbõlKép Sajnos a popsiján is kijöhetnek pöttyök és véleményem szerint fájhat nekik, ha nagyon elterjedt a szájban, vagy a nyelõcsõben. Ha a popsin kijönnek a pöttyök akkor van rá gombaölõ krém. Mindjárt elõkeresem a nevét, csak a gyerek szobájában van és nem akarok ott kutatni, mert felébred. Remélem elmúlik hamarabb mint a Gabinak.Kép

Ma 14 hónapos háváj-dizsé-napfény után megjött a mensim. Nem hiányzott túlságosan, de igy legalább lehet esélyem teherbe esni megintKép HurráKép Öröm az ürömbenKép

sasha és Gábor

Kép
sasha
 
 


[url=http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=78&page=1" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=78&page=1[/url]
Ja készítettem fotoalbumotKép 2 órás korától napjainkigKép

Kép
sasha
 
 


Brokkoli, Szilcsike:
azért erre ne vegyetek mérget. Mármint a mensi dolog. Én is szoptatok, 4 hónaposan mégis volt már hozzá szerencsénkKép

Sasha, Manó
megnéztem az albumokat - nagyon arik vagytok!!!

Áfonya
köszi, tényleg mûködött az orszippantás így - most ennek örömére fantasztikusan jót durmol a drágám. Talán túl jót is, már 4 órája alszik. Remélem ez nem megy majd az éjjeli rovására

Manó:
nincs teljesen friss képed Emmáról??? Úgy megnézném, majdnem egyidõsek a lányaink (Dodo 9 nappal hamarabb született)

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Anemona!

Köszi a dícséretet.Kép Van friss képünk, illetve 4 hónapos kori, csak nem digitális és még nincs beszkennelve, de a napokban megcsinálom, és feleteszem az albumba, meg lehet hogy a profilban is cserélek.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Hú, megnéztem a profilodat, hol jártatok azzal a lánnyal?

Nagyon édes.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Megjartunk egy jo kis setat,szo szerint mert elkezdett esni az eso : (((De mire hazaertunk mar kisutott a nap ,annyira melegitette az arcom mint tavasszal,vagy ez mar az ???

Pszi
Az OEP nekem kuldott papirt.

Brokkoli
Szerintem az j oar,mert a sima ami nem gurul altalaban 11e Ft,a gurulos persze dragabb.Nekem is fa van,de egyenlore meg anyueknal pihen: )))

Mano
Aha jo volt a nyaralas: )))Alex is baratsagos volt,esszerencsere az en baratnoim nem alatak el tanaccsal mert ismernek hogy tantorithatalanan vagyok bizonyos kerdesekben : ))))
Persze a nagyim mondta hogy mi mar 3 honaposan kaptunk fozeleket,de szerinte akkor meg tudatlanok voltak a mamak : )))
Dehogy kell izesiteni,ne torodj veluk ,majd 1 eves koraban raer izesitettet enni .
Edes Emma nagyon!

Zsani
En is egyetertek veled laz ugyben.

Rit
Irok valaszt!

Pusz mert jon a kedvenc vedonom: (((
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sasha Kép
Gabcsi NAGY KIRÁLY! KépKépKép

Nekünk is vannak új képek a
[url=http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi" TARGET="_top]http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi[/url]
oldalon.

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi
 
 


Sziasztok!

Na, sikerült jól megszívatnom magam, reggel kinéztem az ablakon, majd nagyvonalúan felajánlottam apának az autót. Erre egy óra múlva kisütött a nap, én meg itt szívtam egész nap a lakásban a két hisztizsákkal. Úgyhogy ismét megfogadtam, hogy mégha pingvineket is látok sétálgatni a ház elõtt, legközelebb akkor sem mondok le a kocsiról.

Pocok, Forti,
mikor mentek tornázni? Mehetek veletek? Heti egyszer mennék akkor az Arénába, egyszer meg a FF-ba, idõben ugyanannyi mindkettõ, de társaságban mégiscsak jobb, mint magányosan szuszogniKép.

Ezt az új Huggiest annyian dícséritek, ki fogom próbálni. Pillanatnyilag semmi nem jó Annára, a minibe nem fér a pisi(ez ugye csak éjszaka gond), a midibõl meg minden kifolyik egyelõre. A moshatót is rápróbáltam már, eredmény 1 db körbekakált gyerek, úgyhogy ezzel még várhatok. Pedig nincs is cinga lába, nem értem, miért lobog rajta a pelenka.

Brokkoli,
szerintem is nagyon jó áron van a járóka, én két éve vettem ilyent 15e-ért.

Lázcsillapítás:
egyetértek Zsanival és Manóval, 38 felett már nagyon megterhelõ a szívnek is. Én oltás utáni éjszakára is automatikusan adom a kúpot.

Kataa,
nálunk is járt a védõnéni, pont a legjobbkor, nagy nehezen elaltattam Annát, erre becsönget. Ráadásul nekünk valami brutál csengõnk van, a múltkor már megfenyegettem apát, hogy vagy kicseréli, vagy elvágom a vezetéket. De az egészben az a legjobb, hogy a gyerekre rá se néz, az ajtóban eldarálja a mondandóját, és már vágtat is tovább. Mondjuk aranyos meg minden, de szerintem tök fölöslegesen jön.

Na elhúzok, megnézem az albumokat.
Pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Képzeljétek el mára a Petra elkezdett egy kicsit köhögni, de nem látom betegnek és láza sincs. Felhívtam a gyerekorvost és mondtam neki, hogy mi van és hova vigyem le az egészséges vagy a betegrendelésre. Erre õ, hogy nem kell levinni majd ha tényleg beteg lesz. Csak azt nem értem miért kell addig várni, miért nem lehet megelõzni. Lehet, hogy csak picit piros a torka és kapna valamit akkor az elmúlna.

Csics
A Petra sem tud ülni pedig õ egy hét múlva 8 hónapos.
Hol lehet kapni C-vitamin cseppet? Nálunk hiánycikk. Nem vett most valaki?

Nyuszi
Megnéztem a Petra száját, én nem látok benne semmit.

Dió
Akkor végre együtt tudtatok lenni hétvégén. Az ilyen meglepetéseket én is szeretem.

Forti, Dió, Beszti
Nagyon aranyosak a fiúk az albumba. Majd én is csinálok.

Zsuzsa
Gratulálok Elõd felüléséhez.

Zsani
És te adsz Julinak valamit a köhögésre?

Viki
Ti jól vagytok?

Ági
petra2
 
 


Sziasztok,
Csak röviden tudok írni, sajnos múlt héten pénteken a nagymamám kórházba kerültKép, így hozzá járunk majd minden nap. A héten ráadásul több vidéki rokon váratlanul (na jó ma szóltakKép) meglátogatnak minket, így gyakorlatilag semmi idõm.
Lili egyre többet próbál kutyázni (azt hiszem így szokták mondani), azaz térdre és kézre támaszkodva hintázniKép.

Nyuszi,
Megnéztem Lilit és neki sincs szájpenésze. Nem tudom hogy kaphatta el Emi, jobbulást kívánok neki.

Forti,
Sajnos a héten nem tudunk talizni a fent említett okok miatt, de jövõ héten szerintem már jó lesz.

Zsani,
Egyetértek veled a lázcsillapítással kapcsolatban.

Áfonya,
Mégegyszer köszi a névnapos képeslapotKép.

Hófordulósoknak sok-sok gratula!
A betegeskedõknek pedig mielõbbi jobbulást kívánok!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Na elment a vedoneni.Kifejtette hogy 1 het mulva mar adhatom is a fozeleket,en mar eleve szkeptikus vagyok a csajjal de azert megkerdezem lanyok nem ugy van hogy 1 honap gyumi utan jon csak a delutani zoldseg??
Koszi elore is a segitseget.
JA es megint megkerdezte hogy mellre teszem meg a babat legalabb egyszer 1 nap?Mondom nem egyszer 6*.Meg mindig nem erti a lelkem hogy nem az akarattal van a baj.: ((((((

Vegre hazajott apa persze a hiszti rogton abbamaradt : ))Azt hiszi hogy anya mindent elvisel azert csak nekem csinalja : )))
Szombaton jon egy profi fotos es csinal Alexrol kepeket,mar ugy varom,mondta hogy keszitsek szep takarokat meg sapkakat es ruhacsere is legyen.Remelem nem lesz eppen hisztis napja.


Timici
Beszeltem Miszikevel es jol vannak bar mar nehezen turi a bezartsagot,ugyhogy jovo heten beinditjuk az setat.A nappalok nyugosek ejszaka viszont alszik meg eszik felvaltva.: )

Zulu
Auto nelkul nem tusz setalni,mert ti aztan tenyleg nyugis helyen laktok.Nem irigyellek nekem egy hisztigep is eleg volt ma.
Pont a hetvegen beszelgettunk apavalaz autoosoban hogy talan mi inkabb varunk mega kovetkezo utoddal es visszamegyek majd dolgozni,meg van egy kis idom a 35-ig de mar nem sok.: ))

Agi
Teljesen igazad van,nekem eddig egyszer kohogott Alex pont karacsony elott,rogton vittuk a dokihoz es felirt valamit amitol 2 nap mulva semi baja nem volt.
Vidd be a betegre es probalj meg olyan idot kifogni amikor kevesen vannak,hatha nem kap megtobb virust.

Nyuszi
Mivel a Te Emiliad lesz ketnyelvu baba meg,leirom hogy mi tortent a hetvegen a tesomeknal ahol az apa szinten angol anyanyelvu.A gyerekek csak magyarul beszelnek (azt az50 szot amit mar tudnak 22 honaposan : ))) egyetlen angol szavuk a NO.Szoval aegykonyvben nezegettek a halakat az egyikkel es mondogattak hogy hal erre a masik odamegy es ramutata a halra es kiboki hogy FISH : )))Teljesen meglepodtek mert elotte senki nem mondta neki: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Képzeljétek ma nagy napunk van: 5 hónapos és 9 napos korában Dodo végre elkezdett játszani a lábacskáival. Annyira vártam már ezt a mutatványt, teljesen odáig vagyok érte!!!!

Manó:
Mátyás-hegyi barlangban - és nagyon élvezte, megyünk megint!!
Szólj, mikor ott a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ági
Ha szeretitek az eukaliptusz illatot, akkor ajánlom az ilyen illóolajat ilyenkor a lakásban. Mindenféle légúti megbetegedésre tök jó, hátha nem is betegszik meg komolyabban az a kicsi lány... amyúgy ismerõs a helyzet, a mi dokink is hasonló.

Kataa: most ide írok, mert igy gyorsabb. Most mit is modjak? ugyanaz a dokink, csak épp velünk nem közöl ilyeneket, úgyhogy jó, hogy szóltál, hogy holnap nem menjünk hiába. Köszke. Már a múltkor is így jártunk, hogy odarendelt, még a dátumot is megbeszéltük, aztán közölte a védõnéni mikor már ott voltunk, hogy csak súlymérés lesz, mert a doki nincs ott Kép
Ok, a holnap, de nem tudok 100% idõpontot monddani, mondjuk a 11 órát megcélozhatjuk. Ismered a Tûzoltó u./Liliom u. sarkán lévõ kicsi parkot?? Most csinálták: Tudod, a postánál bemész a körútról és az elsõ sarok. Ha az neked is jó.. Utána mehetünk együtt valamerre, csak ez mindkettõnknek elég közel lenne. Mi egy sárga/kék 3 kerekû verdával nyomulunk.- innen megismersz garantáltan.
szólj, ha ok, ha esetleg valami közbejönne írok!!!

bocsi a többiektõl, hogy ez most ide ment...

Rit és az épp sikoltozó-nevetõ Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Sziasztok!

Az összes Ildikónak boldog névnapot!!! Kép

Ádámnak már nincs láza, de elég nyûgös. Az orra picit folyik, de más baja nincs. Talán fájhat valamije, mert egész nap sírdogált, nyafogott. Most estére egész jó kedve kerekedett, viszont enni nem nagyon akarKép. Sokat alszik napközben, ami rá nemigen jellemzõ.

Még nem olvastam el a mai termést, majd most...

További szép estét,

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Forti!
Köszi a krémrõl az infót!
Adrien
sadrien
 
 


Sziasztok!

Boldog névnapot az Kép

Zsuzsa!
Gratula Elõdnek a felüléshez! KépKépKép
Aranyos lehetett, ahogy meglepõdött! Kép

Ilke!
Jobbulást nagymamádnak!!!!!!!!!

Kata és Dóri

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Sziasztok!

Pszi
Akkor biztos nem lesz semmi, jo etvagyat hozza!

Rit
En is azt javasolnam, amit Afonya, anyatejet vagy azt a tengervizes szipkat.

Afonya
Könnyen lehet, hogy mi beszeltük, en is hive vagyok!Kép De en meg csak nem is minden masodik napon fürdetek, hanem talan egy-ket hetente.

Zsani!
Azert irtam le ezt, mert kivancsi voltam, hogy mond-e ra valaki valamit.Es gondoltam, Te biztos fogsz!Kép Es ez igy van rendjen!
En nekem eszemben sincs vitazni ezen...Hat itt ezt igy tanacsoljak es eddig mindig bejött. Eszaka en sem szoktam merni, de a legzes gyorsasagat hallgatni es tapogatni.Marmint, hogy milyen forro a gyerek.
Es en ugyan apolonö vagyok, de lehet , hogy lemaradtam valamiröl, mert fogalmam sincs rola, hogy mi az a lazgörcs.Leirnad?!
Azt gondoltam mar, hogy itthon ezt mindenki orvos tanacsara teszi es nem a hasara üt es azert csillapitja (szamomra) olyan gyorsan a lazat.

Brokkoli!
Sajna nem tudok a jaroka arhoz hozzaszolni, bar nekem nem hangzik rosszul.De en mar nem vagyok olyan gyakorlott Forintozo...


Agi!
Most lehet, hogy megint nem fog velem senki egyeterteni, de azert leirom, hogy szerintem azert jobb, ha nem kap semmit, ha csak kicsit köhög, mert:
Az immunrendszernek gyakorolnia kell es erösödnie.Ha mindenre nyomban gyogyszert adunk akkor semmi eselye a sajat sikerre.Pedig ha gyöz, akkor legközelebb meg könnyebben teszi.Szerintem igaza van a dokidnak.
Bar azt hozza kell tegyem, hogy en eleve olyan vagyok, hogy nem megyünk a dokihoz, csak ha mar nagyon kell.Es akkor is, ha lehet inkabb homeopathia es/vagy gyogynövenyek.

Ilke!
Jobbulast a nagyidnak!

Nalunk annyi van, hogy mar ja par hete, sikerül Rebeccat 18.30-19 ora özött lerakni,es hat altalaban 19.30-körülre el is alszik.Ha a cicin nem aludt el.De altalaban nem szokott.Es akkor ott van az agyaban, birkozik a macijaval es a takaroval, en pedig bemegyek hozza idönkent (neha ket percenkent, neha tiz is eltelik-attol függöen, mit hallok bentröl) elhalmozom puszikkal es simogatassal aztan joejszakat kivanok neki es eltavozom.Akkor is bemegyek, ha nem sir, nehogy azt higgye, hogy neki ahoz sirnia kell, hogy en bemenjek hozza.Es persze ha nem hagyja magat megnyugtatni - siras eseten - ki is veszem, ringatom es aztan vissza az agyba es folytatom a normal technikat.
Szoval ez mar nagyon jol megy, napközben altalaban ugy jön ki, hogy az autoban vagy a babakocsiban alszik Rebi. Aaronnal is ez volt az a technika, ami bejött.

Negykezlabalni meg mindig csak hatra fele tud Rebi,es foga meg mindig nincs.

Ma megprobaltam megint megkinalni valami kanalas ennivaloval. Hat nem nagy sikerrel. Talan ha öt kanallal evett a ceklas rizsböl.Aztan meg olyan öröm hangokat hallatott, mint amikor megkerdezem töle, hogy ker-e cicit. De az ennivalo nem kellett neki, csak a "kanalra fajt a foga"!

Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Pszi
Én úgy tudom, a banánnak elég nagy a káliumtartalma, ezért vigyázni kell vele, nhogy túl sokat adj belõle. szerintem napi fél bancsi nem túl sok. De egyébként absz. laikus vagyok.

bringa
bringa
 
 


Sziasztok

Sasha

Köszi az instrukciókat, remélem hamar megszabadulunk ettõl a frányaságtól.

Kataa

Biztos édes lehetett a kiskölyök, ahogy megszólalt angolul. Van egy ismerõs család, ahol az apa angol-indiai, az anya magyar és a gyerek (most már 4 éves ) 3 nyelven beszél. Mondjuk az indiait(gudrati) a legkevésbé. Még nem volt kétéves, mikor az apja karján ülve a kertben elhúzott a fejünk felett egy repülõ. Erre a kisfiú: Ott egy plane!Kép
Kíváncsi leszek pl. Emília azt fogja nekem mondani hogy anya, vagy ahogy a párom mondja neki, mummy?Kép

Kép

Sok boldog névnapot az Ildikóknak!!!!

Szerencsére egész jól van Emília, köszi a jó kívánságokat, bár még néhe vannak nyûgös rohamai. Valszeg a foga.Amúgy össze-vissza mászkál a lakásban , nem gyõzöm üldözni.Kép Leginkább a szõnyeg szélét imádja hajtogatni a parkettán.

Ilke

Jobbulást a nagyidnak!

Most megyek, mert elõre remegek,hogy milyen éjszakánk lesz.

Jó éjt
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok Mamik!

Tettem fel új képet a profilomba, így szokott mostanában reggel várni, ,mikor ébred és már szopizni akar. Imádom a kis husis lábikóit!

MA voltunk pótúszáson, mert megint kimaradt 2 alkalom. Dani már egyáltalán nem fél a lépcsõnél, köszönhetõ ez szerintem annak, hogy már szárazon is fel tud önállóan térdelni és felállni is, sõt, amikor a hátamon viszem, akkor már csimpizik a nyakamba, nem enged el. Viszont felöltöztetni, az valami katasztrófa, ,egyáltalán nem marad meg a hátán, még egy pelenka erejéig sem, úgyhogy beszereztem végre UP&Go pelust, na nem mondom, hogy csak egy mozdulat míg feladom, de kb. feleannyi idõ alatt sikerül.
Pénteken megint megyünk usziba, ez már a rendes csoportunk lesz.

Csics
Sok könyv ezt írja, Dani elmúlt már 8 hónapos, de magától még nem ül, ,egyébként pedig szépen ül és egyensúlyoz, ha felültetjük, de nem szoktuk gyakran, mert akkor nem tanul meg magától. Párszor már volt, hogy felállt a járókában, és abból visszatottyant a fenekére.
egy ismerõsöm lánya 9 hónaposan kezdett el végre mászni és 13 hónaposan annyira szépen járt, hogy mellette egy 16 hónapos baba sokkal ügyetlenebbnek tûnt. Dani is kb. 3 hete fordult meg elõször a hasára - a többi hasonló korú baba már régen csinálta - viszont elõbb kezdett el mászni, mint mások, most meg tiszta Duracell nyuszi.

Kryss
szerintem mi járunk az élen fogatlanságban, mert mi már 1 héttel túlléptük a 8 hónaposságot! És még jelei sem mutatkoznak egyáltalán, se nyál, se duzzanat. Örülj neki, mert azt mondják, minél késõbb jönnek ki, annál tartósabbak lesznek!

Kataa
Dani csak akkor kapott cumisüvegbõl, ,amikor én éppen nem voltam otthon pár alkalommal, tehát túlnyomó részt csak szopizott. Most már csak rágcsálja a cumisüveget, enni nem eszik belõle, illetve csak rágcsálná, mert már eltettem õket kb. 2 hónapja, mert csak árválkodtak a szekrényben. A kanállal is nagyon hamar megbarátkozott, szívesen eszik vele, és pohárból iszik + cici.

most mára ennyi, megyek alukálni én is
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Na joooo, Gumicukor!
Akkor meggyöztel, atengedjük az elsö helyet!Kép
Azt hiszem egy gyerek sem maradt meg fogatlan, tehat elöbb utobb majd csak fog feherleni valami a szajukban (a papiron kivül, amit elragadnak es megtepnek!)Kép

Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Hali mindenkinek

Zsani
Én is egyet kell hogy értsek veled láz ügyben. Levinek is volt már magas láza és nem ment le magától. És akkor még csak 4 hónapos kis picuri volt.
Jobbulást Julcsinak!!!!!

Pocok
És melyik napot kapod meg a párodtól és a nagyitól? Szerda? Kondi? Jó lenne ha Te is tudnál akkor jönni, tekerhetnénk megint együtt, Kép Kép

Zulu
igazából ez nem torna, hanem egy nõi kondi terem. Nyomatjuk a zsírunkat a gépekkel lefelé. De persze jobb így is együtt szuszogni, gyere ha van kedved. Én szerdánként járok majd (egyenlõre egyedül), és Pocokkal vasárnaponként délelõtt.

Gumicukor
Édes a fiad!!!

Levinek sincs még foga, jelentem a fogmanók is abba hagyták az éjszakai munkálatokat, nem zaklatják szegénykémet. Így nem sikerült elvernem õket, idõ elõtt leléptek. Na majd ha visszajönnek... Kép

ILKE, ILDI, ILDIKÓ és a többi Ildikó is!!!
Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!

Forti és Levente (32 hetes)

Kép
Kép
forti
 
 


Forti!
Felreertes ne essek, azt nem mondtam, hogy lemegy magatol.Bar Aaronnal epp igy törtent.Csodalkoztam is!
De amint olyat merek, hogy be kell adjak valamit, be is adok - vilagos!
Szoval nem arra varok, hogy menjen le magatol,bar az lenne a legjobb, ha az törtenne!

Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Kryss
Világos! Többet nem is fûzök hozzá, mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok
Gyorsan irok mert ma megint rajta van a hiszti,ugyhogy a fozes is marad estere: ((
Este a nagy nyugben 11-kor aludt csak el.

Anemona7
Ok a 11,azert irok emilt a telcsiszamommal ha neked valami kozbe jonne,persze ha esik akkor storno: (((

Kryss
Hu de jo kis idpont,en isszeretnek ilyet,mar napok ota probalom hozzaszoktatani a korabbi lefekveshez de nem fulik hozza a foga: (
JA nem a foga mert az meg nincs: ))

Nyuszi
A sracok Ana-t mondanak: )))JA es az apa meg Dede lett.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Jo reggelt

Zsani
az én párom nem mondta hogy nem beteg visszont azt mondta hogy nagyon fontos munkái vanak amiket feltétlenül bekell fejeznie neki ,viszont most hogy beteg kocsival jár be dolgozni igy 1 órával késöbb megy el itthonrol és tegnap fél-1orával hamarabb volt itthon ugy örültem Kép örülök csak sajna ez nem lesz igy sokáig Kép .

Brokkoli
nem hülyeség én bene vagyok egy kispesti taliban Kép

Ági
én is azt szoktam csinálni mint Kataa elviszem a betegrendelésre és megmutatom petike torkát a dokinéniek és álltalába ilyenkorvalami gyogyszártári keveréket szoktunk kapni ami 2-3 nap allat renbe hoza de most kivételesen csak az antibiotikumok segitetek .C vitamint én most vetem a közeli gyógyszertárban és ott nem mondták hogy hiány cikk lenne gondolom te a folyékony C vitamint keresed a Cebion cseppet .

Zsani, Mano
egyetértek veletek a lázcsilapitásban .

Kataa
ez a csak anyának hisztizek dolog nekem is ismerös mert volt már ugy hogy amint apja belépet az ajton rögtön abahagyta a hisztit és vigyorgot ezerel Kép de van olyan amikor apjának is nyüglödik de ez álltalába akor van amikor álmos,vagy fáj a pockja .

Lányok
képzejétek tegnap olyan aranyos volt petike apja ölében álandoan simogata apja arcát anyira szereti apját Kép visszont az én ujjaimat rágokának használja mert reggel megfogta a kisujjamat és a szájába vete egy percig rágta utána meg elengedte hogy már nem kell Kép


BOlog névnapot igy utolag is minden ildikonak Kép

CSináltam én is albumot a neve PÉTERKE és 3-4 honapos korátol vanak képek rola .

Sasha
gabiba albuma nagyon jo Kép

Kangi
julcsi is nagyon aranyos a képeken Kép

Pusz Csics és Petike
csics
 
 


Csics Kép
köszi Kép A párom lelkesen fotózza, hát istenem, elsö gyerek ...

Ami a sirdogálást illeti, még a mi 16 napos kislányunk is megnyugszik apjánál, ha nálam üvölt is ... ki érti ezt?! Kép

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi
 
 


Sziasztok!

Rit!

Az albumban fent vannaka 4 hónapos képek.

Kataa!

Én nem vettem ilyen szigorúan a zöldség gyümi megkülönböztetést. Emma vagy zöldséget vagy gyümölcsöt kap egyszer egy nap. Õ elõször répát evett, aztán almát aztán 1x céklát és most hogy 5 hónapos lett már kapott 1x sütõtököt is. És ezeket vagy krumplival, vagy bébirízzsel sürítem. Most 6 hónapos koráig terveim szerint ezekkel elleszünk. Én a fõtt répát nem nevezném azért fõzeléknek, de a védõnõ biztos ilyesmire gondolt.KépKépKép
Te az almát nyersen adod? Emma még csak fõve eszi, mert õ mindíg elég hasfájós volt és állítólag nyersen hasfájást okozhat, ezért én ég csak fõve adtam neki, 1 próbától eletekinteve mikor pár kanálla lereszeltem neki az enyémbõl, de 5 percen belül kibukta. Mondjuk õ elég bukós amúgy is, úgyhogy nem hiszem hogy azért volt mert épp almát adtam.

Akinek apánál nem hisztizika babója zat nagyon irigylem, az én lányomra ha rájön mindenkinél hisztizik.

Manó és Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Gumicukor!

Nagyon tetszik az ácsorgó Dani!!!

manó és Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


gumicukor:
csatlakozom az elõttem szólóhoz: az ácsorgós kép nagyon tutti!!!!

manó:
megnéztem!! a kisfiús a legjobb, szenzációs arcot vág hozzá. egyszer majd nekidurálom magam és csinálok én is egy albumot, de egyenlõre most inkább sétellni megyünk. azt hiszem súlyban le vagyunk maradva hozzátok képest. Mennyi most és mennyivel született????

kinek van tapasztalata hangfelvétel ügyben?? Kitaláltuk, hogy milyen jó, hogy van mikrofonunk a géphez, így Dodo cd-jére ráírhatnánk még az aktuális hangjait is. Igen ám, de akármikor elõvesszük a mikrofont és látótávolságba kerül, az addig folyamatos dumálás és nevetés abbamarad, mintha elvágták volna. Nálatok is ez a helyzet??

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem votlam, mert megjártam Pestet, Györt és Székesfehérvárt. Este 1/2 10-kor jöttünk haza.
Ma meg takaritottam, de még nem vagyok kész.
Viszont:
Szabad nektek mérgelödnöm?Kép Na nem nagyon, csak egy kicsit.
Dec. 22-én lejárt a TGYÁS-om:
1. nem kaptam értesitést elöre, hogy igényeljem a GYED-et, csak a fizukor jöttem rá, hogy valami nincs rendben, és akkor számoltam utána, hogy hoppá, lejárt (ugye nem az én dolgom lenne tudni)
2. kiderült, hogy mivel a névváltoztatás miatt nincs épp anyakönyv, ezért nem adhatom be a GYED igényt
3. megjött az anyakönyv, végre beadhattunk, a hölgy megigérte, hogy akkor rendezik (3 hete)
4. még máig sem jött meg a pénz, ezért a férjem ma rátelefonált a hölgyre, és kiderült, hogy elfelejtette!!!
Hurrá! Január elején kaptam egy 2/3 hónapnyi pénzt, azóta (febr., márc.) meg csak a 10 e Ft-nyi családi pótlékot...
(Csak azért nem hiányzott olyan borzasztóan, mert az APEH viszont nagyon gyors voltKépKép, és az adóbevallásunk ledása után 2 héttel a számlán volt a visszaigényelt pénz.)

Pszi!

A TGYÁS-ról természetesen kell kapni papirt az adóbevalláshoz, mivel adóköteles jövedelem.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Rit!

Szerintem azért hallga el, mert új dolog került a látóhatárba. Szokatlan neki a forma szerintem. Hagyjátok elõl és gyakran mutogassátok meg neki mig meg nem szokja. Fiam eleinte a fényképezõgép elõvételénél csinálta ugyanezt, de mára már megszokta és gõzerõvel vigyorog bele a lencsébeKép

Ildikóknak sok-sok boldog névnapot!

sziasztok
s.

Kép
sasha
 
 


Rit!

Mi a videofelvételle vagyunk így, bármit is csinál Emma, amint elkezdjük kamerázni abbahagyja és komoly képpel néz a kamerába.Kép)

Súlyban nem biztos hogy le vagytok maradva, a lányom nem olyan duci, csak hörcsögképû, már így született, az apja is épp ilyen volt picinek. Emma 3400 grammal és 51 cm-el született, és a múlt héten 7050 gramm és 65 cm volt. Majd ma akarom megmérni hogy az 5 hónapos adatokat rögzítsem a babakönyvbe. Dodó hány centi és hány kiló? Amúgy jó ez a Dodó név, az én lányomnak a Dudira van esélye, mert az apját az egész család így hívja, és õ a kis Dudi.Kép

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Pocok!

A görkoridat miért?KépKépKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Beszti!

Majd ha kész vagy a takarítással, egy kis segítséget szeretnék tõled kérni!Kép

Ugye jól emlékszem, te írtad, hogy nem volt egyforma a két melled tejcsi szempontjából, de sikerült egyformává tenned? Megkérdezhetem, hogyan sikerült? Ugyanis a bal mellem állandóan ki akar durrani a sok tejcsitõl. A jobb az jobbKép.

Elõre is köszi!

Mindenkinek szép napot, a beteg babáknak gyors gyógyulást! Megyek gyorsan ebédelni, amíg Peti alszik.

Dió és Peti
szabotimi
 
 


Pocok!

Így már értem! Egy kis célzás a Jézuskának.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Csics
Nekunk is most kezdte Alex ezt a simi dolgot ja meg az orr letepest: ))

Mano
Nagyon egyutt haladunk sulyban : ))Alex pont ennyi volt tegnap.
Meg horcsi pofiban is : )))
Igen nyersen adom neki,fogalmam sem volt hogy meg kene fozni,nem hiszem hogy faj tole a hasa mert tegnap a fronntol volt nyugi kedve.

Anemona
Hazertunk,azert a hamburgeresnel meg osszefutottam Kriszta ferjevel es a kapuban meg a Krisztaval : )))Most evett es eppen nezelodik a hatterben,ja mar el is aludt megint.Jot setaltunk : ))))
Ugy latszik Dodo jo hatassal volt Alexra : )))
Nekunk sem sikerult meg felvennia hangjat de majd szemfulesebbek leszunk mert ha meglatja a kamerat vagy a mikrofont maris elhallgat.

Beszti
Mergelodjel csak,igazad van.En is jartam igy csak pont a TGYas-al.Mikor felhivtuk akkor mondta hogy jaj bocsi kiment a fejembol.Annyira felidegesitett,mondtam hogy bezzeg en nem mondhatok ilyet ha a TB-t kell fizetni.
Mi van ha valaki tenyelg csak ebbol el mint egyedulallo anya ,az nem vesz pelenkat mert nem kuldik a penzt.: (((

Pocok
PErsze,almosjunk.En is utaloma lomntalanitast,az csak tenyleg arra jo hogy az ember rajojjon,milyen jo is neki hogy nem kell az utcan lennie.

Gomboc
Mi ujsag???Jol vagytok???

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


sziasztok
tetem fel uj képeket petike albumába az album neve Csics péterkéje igy könyebb lesz megtalálni Kép akit érdekel az megnézheti Kép

Pusz Csics és petike
csics
 
 


Kataa, Rit!


De jó nektek, hogy közel laktok és együtt sétálhattok!
Én itt nálunk nem ismerek senkit, ha lemegyek sok babakocsit látok, de mindenki csak magányosan tolja. talán majd nyáron.Kép

Csics!

Megnéztem Petikét, nagyon tetszik. Igazi kis szõke!

Képzeljétek idén 2 esküvõre is hivatalosak vagyunk, az egyiken Emma 6 hónapos a másikon 9 hónapos lesz. Szerintetek el lehet vinni már ennyi idõsen? ráadásul vidéken lesznek. Arról van némi elképzelésem, hogy 1 hónap múlva hogy fog viselkedni, de hogy 9 hónaposan jobb lesz e már, arról fogalmam sincs.Kép

manó és Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Pszi,
Nekem a munkahelyemre küldte az OEP a papírt, tõlük kaptam meg. Esetleg próbálj náluk is érdeklõdni. Természetesen kell az adóbevalláshoz, és tudtommal bérjövedelemnek számít.

Nyuszi,
Ma voltunk oltáson, megnézetem a dokival, no penész. Lehet, hogy nem is babakollégától kapta el, hanem megnyalogatott valamit, amin ott voltak a kis gombák… Mindenesetre jobbulást Eminek!

Kataa,
Szerintem bõven elég, ha okosan rábólogatsz mindenre, amit a védõnõ mond, aztán úgyis azt csinálsz, amit akarsz…  Én már adok almát Solyminak, és a krumplit is lassan meg fogom próbálni (persze csak a szopi mellett), mert érzem, hogy már nem elég csak a tej.

Agi,
Mi homeopátiás Pulsatillát kaptunk a köhögésre. El is múlt nagyjából, hogy ettõl –e vagy magától, nem tudni…

Beszti,
Nem küldenek értesítést, hogy lejár a TGYÁS. Én is véletlenül találtam meg egy papírt, amit még az igénylés táján adtak, és abban volt benne, mikor fog lejárni. Még jó, hogy a kezembe került… Kíváncsi vagyok, mikor fogom megkapni az elsõ GYED-et – és fõleg, hogy mennyi lesz…

Dió,
Érdekes, nekem is a bal mellem a nyerõbb…

Üdv mindenkinek:
Zita
parazita
 


Pszi
Nagyon aranyos Balázska! Hát nekem a kengurutól már fél óra után fáj a hátam pedig a Petra csak 7kg. Nálunk is a banán a favorit. Én próbáltam, hogy adtam neki három napig és utána szegény már nem tudott kakilni. Szóval most már csak ritkábban kap. Nálatok nincs ilyen hatása?

Kryss
Nekem azt mondta a doktornõm, hogy csak 38 foknál vagy felette adjak neki lázcsillapitót. Szerencsére még nem volt lázas így még nem próbáltam.

Nyuszi
Szerintem is biztos a talin szedte össze mert mindegyik baba ette mindegyik játékot. És ez nem fáj neki? Tud tõle enni?

Anemona7
Tegyél bele sós vízet és várjál pár percet utána biztos kitudod neki szívni. (a gyógyszertárba lehet kapni)
Száraz bõr: A Petrának is nagyon száraz a bõre és én olajozom és krémezem mindennap. Ja, és gyógyszertári fürdetõvel fürdetem.

Kataa
Lehet, hogy tényleg a front miatt, ma már evett szépen.

Pocok
Irigyellek a szabadnap miatt.

Sasha
Nekem még mindig nem jött meg pedig a Petra 6 nap múlva lesz 8 hónapos. Drukkolok az új babához!
Lázmérés: Megmértem a Petrának a digitálissal 35,6 és a hagyományossal 36,8. Ez, hogy lehet? Ti nem próbáltátok még a kettõt összehasonlítani?

Zulu
Engem is idegesit a csengõ. Már én is mondtam a férjemnek, hogy kösse ki mert általában mindig akkor szólal meg mikor elalszik a Petra.

Ilke
Merre vagy?

Ági
petra2
 
 


Petra,
Rekanak is nagyon megfogja a szekletet a banan, en ezert mindig vegyesen adom neki, hol kortevel, hol szilvaval /kecskemeti babakaja, cukros, de fel uveggel, ritkan, szerintem belefer. Lusta vagyok a mirelittel pepecselniKép/ Igy viszont teljesen korrekteket kakilKép

-Afonya
afonya
 
 


Manó!
Mi voltunk már Ádámmal esküvõn, mikor 2 hónapos volt. Jól bírta. Aztán egy hónappal késõbb megintKép... Igaz, akkor még kicsi volt, jóformán csak evett és aludt.
Viszont az idén nyárra már 3(!) esküvõre van elõjegyzésünk, hát, nem tudom, mi lesz. Az egyik ( a tesóméKép) nálunk is vidéken lesz, ráadásul nagy falusi lagzi lesz. Szerintem Ádám simán el fog aludni a babakocsiban ha álmos lesz, már, ha akkor még bele fog férni egyáltalánKép.

Ági!
Mikor ém Ádámmal terhes lettem, védekeztünk, csak egyszer nem, mikor ki akartuk próbálni, hogy nem maradok-e terhes. Az maradtamKép. Akkor Noémi már csak 1-2 alkalommal szopott naponta. Nem tudom, hogy a tej íze változott-e meg, mikor kijelentette, hogy: "Nem kell!", vagy egyszerûen csak nem kellett neki a cici. Petra szopik már rendesen?

Gömb!
Ha ellátogatsz a [url=http://www.smiley.hu" TARGET="_top]www.smiley.hu[/url]-ra, onnan tudsz letölteni mindenféle aranyos dolgot, amit aztán képként felteszel ide, és Neked is lesznek aranyos szimbólumaid! Kép

Ádám már gyógyulgat, újra eszikKép.

Most megyek, adok neki valami kaját, aztán fürdés és alvás.

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Most jövök a fogorvostól, kiidegelték a fogamat, ami a szülés alatt kettétört.KépNagyon rendes volt a dokinéni, hazaengedett szoptatni, itt van közel.Aztán mentem visszaKép

Csics, Sasha!
Nagyon aranyosak a fiaiatok!Kép(Jól írtam?)

Ági!
Hogy van Petra? Jobbulást!

Grétának nem lett semmi baja szerencsére.

Puszi
Pemeske és Gréta
pemeske
 
 


Kryss: a lázgörcs (lázas eclampsia a becsületes neve) az egy láz okozta rángógörcs, hasonlit az epilepsziás görcshöz.
Egyébként nálunk sem a "hasukra ütve" csinálják igy a mamák, hanem a dokik ajánlják igy.
Ma volt egy kislány, 1 éves, és még csak egy foga volt, úgyhogy Rebecca nem késett még el KépKép
Most látom, hogy Gumicukor-Dani se sieti el KépKép

gumicukor: nagyon ügyesen ácsorog Kép

Köhögéssel kapcs.: egyetértek Kryssel abban, hogy nem kell mindjárt mindenre gyógyszer. Viszont szerintem lássa orvos, és ö döntse el, hogy ad-e valamit v. sem. Sokszor elöfordul, hogy az a "kis köhögés" már nemcsak a félrenyelt nyáltól van, v. nem csak nátha, hanem hörghurut lesz belöle.
Lehet, hogy azért mondta a doki hogy ne menjetek le, mert nem akarta az igazán betegek közé hivni a pár hónapos babát.

Kryss: azt elfelejtettem irni, hogy az én párom is kihal egy kis náthástól. De azért otthon nem marad!! KépKépKép

Ági: Cebiont lehet kapni pl. a zuglói Csertö patikában (ma déli adat), de a XIII. Béke téri patikában is lehet kapni. Ha gondolod, megveszem, és valahogy eljut hozzád majd.

Én még nem kaptam igazolást a TGYÁS-ról... Ha az APEH megbüntet, akkor beperelhetem a TÁH-ot? KépKép

zsani
zsani
 
 


Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseketKép!
A nagyim nevében is köszönöm a jókívánságokat!

Lili nagyon ügyeskedik mostanában. Most már naponta többször is észreveszem, hogy térden és kézen támaszkodva játszik és hintázik. Ma pedig elmászott egy játékáértKép!

Csics,
Apának nálunk is elsöprõ sikere van mindig, még a legnagyobb hiszti közepette is. Ki érti eztKép?

Ági,
Köszi, itt vagyok, most van egy pici idõm míg apa hazaér. Szerencsére Lili is jól eljátszik most.
Mázlista vagy, hogy még nem jött megKép.
Korábban én is összehasonlítottam már a két lázmérõt, és nekem is más eredményt mutattak, pedig ugyanott mértem.
Hát a csengõ engem is idegesít néha, meg a sok reluxás, meg mindenféle zargató egyén. Hihetetlen módon rá tudnak érezni, hogy pont akkor zörögjenek, amikor Lili lecsukja a szemét. Persze ilyenkor alvás elfelejtve, aztán csodálkoznak, ha morcos vagyok és 10 mp alatt lerázom õket.
Mi is gyógyszertári fürdetõt használunk Eucerinnel váltogatva. Mást még nem mertem kipróbálni. Pedig már egy csomót kaptunk.

Nyuszi,
Emi hogy van?

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?