Sziasztok!
Hajni
Köszönöm szépen a képeket, nagyon kedves Tőled!
Igazán kellemes lehetett!
Anyukádat Isten éltesse sokáig!
Pannád pedig nagyon csibész kislánynak néz ki!
Most volt levágva a frufruja? Jól áll Neki!
Hogy vagy?
Prüntyi
Nagyon jóképű babóca lakik a hasadban!
Viki
Peti eszméletlenül nagyfiú már!
Csomagtartós kép haláli! Nagyon hasonlít Rád, az apukájából is van azért benne?
And
Édes Pancsoló kislány! Marci 98-as rucikat hord, de hát Ő ugye mindig hatalmas volt!
Megann és az összes sikeresen biliztetős anyuka!
Gratulálok! Én még egyelőre töröm a fejemet, hogy hogyan vezessem rá Marcit. Úgy látom, hogy egyáltalán nem érezz affinitást a dolog irányába. Amúgy is idegenkedik a számára új, szokatlan dolgoktól, ez sem nyerte el a tetszését.
Amit még feltétlenül!
Annamami
Mazsid egyre szépfiúsabb, viágyázz!
Majola
Julcsiba beleszeretnék, ha kisfiú lennék!
Davailla
Nagyon megnőttek a lányok és nagyon szépek!
Kisfiús anyukák figyelem!
Akiknek még téma a fityma felhúzása, azoknak ajánlom figyelmébe az alábbi sorokat!
Marcinak még mindig csak annyira lehet felhúzni, hogy a makk helye lóg ki. Doktornénit megkérdeztem a dologról, aki nemes egyszerűséggel rávágta(Benianyu nekem ez volt a pont az i-re, ezentúl tényleg csak és kizárólag receptírásra
) úgy hogy Marci fütyijét talán egy éve látta utoljára, hogy ja hát akkor műtét. Amikor aggodalmam pánikos hangszinemből tudomására jutott, akkor annyit mondott még hogy ne aggódjak, egy rövidke altatás az egész. És mellesleg ajánlotta figyelmembe azt a dokit, aki Marcit simán végbéltükrözésre dobta volna....
TErmészetesen én utána jártam. A barátnőm kisfiának a Bethesdában megcsinálták a hátrahúzást, hát elég horror amit átéltek. Ezért még tovább mentem. Veres doki és rendelőjéhez, ahol egy hölgy aki ezzel is foglalkozok felvilágosított, és most jön a lényeg
[b]nyugodtan lehet még várni ezzel a visszahúzással és apránként próbálgatni, ha nem megy fáradjak be, ad egy kencét ami segíti a dolgot. Ha mégis a hátrahúzás mellett döntök, akkor sem ilyen brutál módon, van egy fájdalomcsillapító,érzéstelenítő kence, amit az érintett felületre kennek és kb 40 perc múlva nem érez a dologból semmit a gyerek. Utána 2-3 napig fájdalomcsillapító adása javasolt a gyereknek, mivel a pisilés annyira fájdalmas ilyenkor, hogy találó lenne az ide vonatkozó mondás
Szóval csak hogy tudjátok. Itt is pénzt beszél, de nagyon. Én irtóra kiakadtam, hogy ilyen jdlfsdaerljewlrezelrazrlelraez, na...