Sziasztok!
Beuka!
Bébiüveg: gyűjtöm, mert anya munkatársának kell, vmi ajándékot csinál belőle.
Látom nálatok is sok játék veszi körül Botit
Zabálnivaló ahol mosolyogva ül a kanapén. Ő még egyedül nem ül stabilan ugye? Szilva mennyiség nem semmi
Én éppen tegnap vettem szilvát, kivi vagyok hogy jön be Katának. De az édes alma-őszit nem eszi
Gratula az átforduláshoz!
Mikróban melegítek én is, pár sec és kész.
Tina!
Marvinba mennyi főzit tudsz beleimádkozni?
Hol vettétek a tapadókorongos izét?
Merci hogy vizsgázott? Gratula a felálláshoz!
Lívi!
Pároddal nem beszéltél anyós ügyről? Azért ez durva, hogy ennyiszer átjön, ha nem is én, de a párom biztos szólna neki, de ha mégsem akkor én, de már az elején lerendeztem volna. SŐT én ide a lakásba nem engedek be senkit…nem érdekel ha a kapucsengő szól vagy telefon. Nem veszem fel azt kész. Egyedül jobb. Ha tudom, hogy jön vki persze beengedem.
És mi van akkor ha te nem főzöl, mert beteg vagy, vagy egyszerűen nincs kedved? Akkor a kedves mama mit csinál?
Beusa!
Anyukám is jobban meg tudja etetni Katát, mint én. 20-30-40g-okkal. Tegnap 100g-ot nyomott bele
Nem jó a technikám.
Hogyhogy képzésen voltál?
Timi!
Kata is nagyon izzad. A babakocsiban ha alszik, egy szál felső van rajta és csuromvíz lesz. Tegnap is a délutáni alvásból izzadtan ébredt, sokszor át kell öltöztetnem, nem akarom, hogy megfázzon. De amit utálok, hogy a hordozóban is izzad a háta és a feje hiába teszek alá pelust. Gondolom az autósülésben is ez lesz. De télen is izzadt
Én nem vagyok izzadós egyáltalán, de apa igen
Rá fajzott a Kata…
Kata reggel vagy du. úgy alszik el, hogy velem a nagyágyban, összebújunk, simogatom az arcát és elalszik. Vagy a relaxfotelben a melkasomon van és úgy alszik el, akkor hasra teszem a kiságyba, este így aludt el régebben, mostanában beteszem hasra a kiságyba és elalszik magától (persze minden esetben cumi kell)
Vizsga csak összejön már…Igen óbudai ja múltkor ezt vettem. De azt írja a palack, hogy másnapig használd fel…a többit te iszod meg? Vagy meddig használsz egy palackot?
(Ma Kata 2x kelt fel, de hozzáteszem tegnap csak 5x szopott, gondolom bepótolta a lemaradást
)
Jubi!
És milyen kutyára gondoltatok? Az én körmöm már annyira el volt mérgedve, hogy a sebész tudott csak segíteni…ha nem hagyom hónapokig akkor már túl vagyok rajta. A körömágy felé haladva a 2.ujj felé nagyon benőtt, elöl megműtöttem magamnak, de aztán rájöttem akárhogy várom, szekálom magam a sebészeten kötök ki. Nem tudom mikor fog meggyógyulni, de nagyon csúnya
Szépen haladsz a fogyással
Hát igen ha kimentek 5-en a strandra az egy vagyon. Ha van kert akkor megéri venni egy nagyobb medencét és akkor mentek bele amikor akartok. Jó ötlet
Melódia!
Éjjel adsz inni Pistikének, vagy cumi?
Azt mondom neked, hogy menjél el mihamarabb a körmöddel. Én már nagyon régóta, (tavaly) küzdök vele, de nem mertem elmenni. Egyáltalán nem fájt!!! A szúrást éreztem, de nem volt vészes. A lidocain ahogy feszítette a szövetet kellemetlen volt, de nem fájt. Figyi aki kettő szülésen túlvan
Menj el. Én ma vettem 2 papucsot mert megérdemlem
Bettus!
Nagyon ügyes Kittike. Most látom milyen hacukája van
Linda!
Van elképzelés amúgy etetőszék ügyben? Nem fájt a körmöm.
Balatonalmádiba megyünk. Na nektek is bizti szuper lesz a kerti parti. Bodza szörpöt hogy kell készíteni?
Zsebzsebra!
Jó nem piszkálom, de már késő
Nagyon szép a kislányod
Szépen ül.
Ribizli!
Répa evés
Edit