Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Timi:
Nem semmi ahogy Dorika áll..Nagyon ügyes a kiscsajod..

Bettus:
kitti nagyon vagány csajszi..besz@rás hogy milyen kis aktiv..franko az ülés..jo szine van.Ugyanolyan a medencéje Marvinnak is.Van teteje is igaz?Nekünk még nem volt alkalmunk kiprobálni...Ne is mond a Passatot..Igazábol most akarjuk lecserélni de párom nem nagyon van oda az ötletért..Én azért egy Citroen Xara Picassot jobban el tudnék képzelni..Na mindegy ugyis ö dönt..

Beuka:
Köszi a dicséretet..Marvinba ugy kell beleimátkozni a fözeléket.Délben amit adok azt kanállal kapja és kicsit felhigittom tápszerrel mert amugy nem eszi meg tul tömény neki..A maradékot pedig este kapja meg higabban cumisüvegböl.Üvegesset adok neki csak mert a fözési tudományom kudracba fulladt legalábbis Marvinnak...Ma délben spenotot föztem magunknak gondoltam adok neki..és a kis sz@rzsák megette!!Persze mert édes volt..Pont akkor volt itt a védönéni és látta a müveletet..erre beszol:Ehet ám nyugodtan napi 2 bébi ételt is :shock: :shock: C-vitamint (Cebion)jol irják a csajok -Kilonként 1 csepp naponta..

Edi:
Köszi az infot:Gesztenye + meggy..Kiprobáljuk,ha nem izlik akkor sajna :lol: :lol: anya megeszi..
Fog:Semmi elözménye nem volt..Remélem igy is marad és kibujik az összes észrevétlenül..De jo nektek emlékszem Merci is ilyen volt a babakocsiban tök nyugis..Bezzeg a afiam ö ha félig döntve van a kocsi akkor is megfordul mindent maga alá gyür négykézlábra áll és vigyorog a képembe..

Hettie:
Nagyon cuki a kiskutyátok csak lányom ne látta volna meg..tiszta kutyabolond..

Rizi:
Jaj azok a kis hurkás lábikok..Apa büszke is lehet rá..

Melodia:
Bocs hogy leléptem de 1 perc nekem a gép elött és a lányom ugy néz rám mintha valami föben járo bünt követnék el..

Merci holnap vizsgázik szoritsatok neki..Ma egész nap magoltunk már tiszta profi vagyok répa és házi sertés terén.. :lol:
Amiben Marvin ül a képen az a nagykádba rakhato ülés..Amikor Mercivel fürdik a gyerek a nagykádban akkor abban van és otthagyhatom öket egyedül..Tapadokorongos azért merem felrakni a mosogépre is mert ha egyszre odatapad akkor azt az isten sem tudja leszedni..Persze mellette állok azért.Igy mosogatunk ,mosunk meg ilyenek..
És igy fürdünk benne:
Kép

Mennem kell holnap jövök..Jo éjt mindnekinek..
Vendég
 


Szép estét!

Beuka: ezt az autósülést csak kicsit lehet dönteni, kb. úgy mint az autóban az ülést, de azért feküdni nem tud benne. Az alján van egy sín, és azt lehet egy kicsit dönteni, de ezt így lehet hogy nem éreni ahogy leírtam, bocsi :oops:
Amúgy szerintem jól látod, hogy két hónapos csúszásban vagytok a kajcsival, de hip-hop behozzátok majd. :lol:
Üres üvegeket kidobjuk, nálunk nincs spejz, meg semmiféle hely az ilyen üvegek tárolására, nem értem miért nem visszaválthatós?
Amúgy én a mikróban melegítem.
Édes a képen, olyan mintha azt mondaná: engedjetek ki!!!
És milyen csöpp ahhoz a nagy fotelhoz képest! Cuki!

Zsebi: az autósülést mi a megatoys-ban vettük, de ott meg ne vegyétek, max. csak nézzetek ott körbe, ültessétek bele a gyerkőcöt melyik tetszik aztán nézzétek meg a neten. Mikor hazajöttünk akkor láttam, hogy a bendonban 49.900, de ha neten rendeled akkor 39.900 és ingyen házhoz is szállítják:
http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx? ... 6&pageno=1
Amúgy engem nem viselt meg, hogy a szopinak vége. Hát ennyi volt elmúlt :roll: de nincs lelkiismeret furdim vagy ilyesmi, és ő sem keresi esténként a cicit, pedig odabújok hozzá de csak cumizik :D

Anita: és hogy fogják hívni az új jövevényt? Hogy bírod, nincsenek rosszullétek?

Linda: az egy fürdőruci Kittin :wink: Jó is a pancsi, múltkor nekem az etetőszékbe úgy beleizzadt, hogy csurgott a hajáról a víz, és a napozója is egy merő víz volt. Nem tudom hogy bírja szegény? :roll: Én nehezen. :P
Nekünk is kéne enni két üveggel, de mi nem esszük meg mindig...

Edi: reggelire tejpépet kap. Amit meghagy azt megeszem :lol:
Juj körömműtét :twisted: brrr, fájt? vagy mivel érzéstelenítettek?
Mi is mindig vagy a telefonra, vagy a kapucsengőre kelünk :evil:
Vichys 50 faktoros naptejet vettem. Jó drága volt 3800 ft, de azthiszem majd jóváírják az egészségpénztáras kártyán.
Csigával még nem játszik szakszerűen, csak megkóstolja az összes kockát és eldobálja, a kis rendetlen :lol:

Gesztenye: leesés :roll: hát biztos a meccs fontosabb volt. Nálunk ma volt meccsnézés, és a gólnál olyat üvöltött, hogy megfájdult a fejem, hála a Kitti meg se moccant. De hogy ilyenkor nem tudnak kicsit hallkabban szórakozni? :roll:

Tina: mire cserélnétek a kocsit? Ja van teteje is, azt is megmászta a Kitti, olyan mint egy banán, de nem a mienk viszont szeretnénk mi is ilyet. Múltkor láttam valamelyik újságba, de azóta sehol. Emléxel még hol lehet kapni, és mennyi volt? Köszi.

NA mentem aludni. Jó éjt, Betti

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok,
Jó nagy a termés megint:-)

Livi,
teljesen ledöbbentem,nekem havonta is épp elég a találkozás...És hogyhogy Te főzöl rájuk? Nálunk a családban, barátoknál mindenki a kisgyerekeseknek ugrál, eszébe nem jutna senkinek terhet okozni. Mondjuk meg is kapná...Persze, ha vki fizikailag rászorul az más (én is sokszor főztem gyerekágy alatt szüleimnek, mikor kórházban voltak).
Ha otthon főzne,akkor nem téged boldogítana...
Sztem, ha nagyon zavar, akkor tedd a dolgod mintha ott sem lenne, vagy hívj barátokat, menj más kismamákhoz. Csak észreveszi magát.

Bettus,
A várba beraktad végül? Hogy tetszett neki? Minden környékbelinek ilyen van, de nem tudom, érdemes-e venni...

Hettie,
Ilyen gyönyörű kutyust.... majdnem elcsábultam, férjem régóta nyúz érte. Múltkor márlányomnak is mutogatott egy kutyust, hogy majd ilyenért rágja az én fülemet....

Linda,
autó rémes lehetett...

Beuka,
sztem érdemes betartani a fokozatosságot, kb. 3 napig csak egyféle újat adni, hogy lásd, ha vmi allergizál, vagy megfogja / higítja a kakit.
Sok bébiételen korábbi időpontot tüntetnek fel, mint amit a védőnők többsége ajánl. (Pl. cseresznye, körte a mi védőnőnk szerint csak 10 hó után, stb.)
Boti olyan kis értelmesen néz. Lányom is így edzett 2 hétig a fordulásra. (mármint hátraszegett fejjel) Már jobban van, csak sajnos náthás.

Tina,
édes ez a szék és ahogy látom kisebb helyet foglal, minta hordozó, amiben lányom csücsül néha a konyhapulton (amúgy ez állítólag totál veszélyes, de szerencsére soha nem esett le.

Edi,
mi is ennyiket eszünk - ha én etetem. Anyám viszont ma úgy megtömte.....egész banán lement, ebédre is dupla adag, sztem neki nem mert annyit hadonászni.

Melódia,
Pistike nagyon csábos az új hajjal,

Mi ez az ülés-vásárlási láz???? Meg kellene néznem, hogy hány kilóig alkalmas a Maxi-cosi hordozónk?? :?:


:?: milyen talajon hagyjátok mászni Piciteket? Van vkinél padlófűtéses járólap? Nekünk az van, és ez most jég hideg. Be kellene zárnom a kialakított részére vagy a járókába, hogy ne fázzon fel?
Jubi, Neked biztos van tipped..:-)

Megyek aludni, mert most 2 napig képzésen vagyok, és elszokott már ettől az agyam...

Sziasztok,

Beusa
Kép
beusa
 
 

 
 

Sziasztok!


Ma volt a nagy nap. Dórikám nagykádban fürdőtt. Egyem meg fickándozott is, mint egy ebihal. Éjjel nagyon szomorú voltam, mert kelt 3*szor. Ez a mai meleg nagyon izzasztó volt. Pedig Dórin ma csak egy napozó volt, és attól függetlenül folyt róla a víz. A ti babáitok is ennyire izzadósak? Dóri ha nincs tikkadt meleg, akkor is izzad. Ja! Természetesen nem azért , mert sok gúnya lenne rajta.



Beuka!


Igen én botmixerezek, de nagyon jó. Nekem bevált. Annyira finom pépesre összeturmixolja, h Dórinak csak így jön be. Én is csináltam ilyet, h amikor már 7 hónapos volt akkor már adtam a 4, 5,6 hónapos kajákat. Van úgy, h Dórinak veszek valamit, és 4 hós van ráírva. Ennek nincsen semmi jelentősége. Tehát amikor betölti Boti a 7 hónapot adhatsz már Neki 4,5,6 hós ételeket. Nekünk csak a desszertek jöttek be. Bár a 8 hós kajából van olyan (kecskeméti), amit Bettus Kittije evett a héten( Vegyes zöldséges húsos…..) aminek kimondottan jó íze volt. Ez már darabos, amit Dórinak még át kell turmixolnom. Ő még öklendezik ettől.

Zsebzebra!

De jó akkor a pici lányaink egyidősek! Te hol szültél? Merre laktok? Nekem is mindig dillema, h mit adok Dórinak, de mindig kiokoskodom. Mi a párommal reformátusosak vagyunk, és az esküvőnk is református templomban volt.(de hülye vagyok, hát miben lett volna?) Na mindegy! Tehát mi abban a templomban szeretnénk megkeresztelni ahol az esküvőnk volt. Utána egy kis családi összejövetel abban az étteremben ahol az esküvőnk volt. Majd lassan elkezdem az időpontot egyeztetni. Én is stresszelek, és nem nagyon merem a kezébe adni a kiflit. Mondjuk tegnap egy megpucolt almát adtam oda neki, és csak az alsó fogával próbálta volna megreszelni, de ez is sok volt Nekem!!!!Én sem tudom, h mikor lesz ebből rendes evészet. Még most nyugodt vagyok,mert szinte pempős amit adok Neki.

Linda!


Meg vagyok elégedve Veled. Jó a koszt. Ezt én is megcsinálom. Kivi vagy, h én ma mit adtam? Karalábé+krumli. Holnap karfiol+krumli+sajt. Én sem szoktam mindennap adni husit. Gyakorlatilag nem mondott a védőnő semmit, pedig tegnap volt itt. Nekem azt mondta, h joghurt, tej, tészta még nem legyen. Most már adhatok neki túrót is. Mondtam a védőnőnek, h Dóri kb 200g főzit bevág ebédre. Azt hiszem elég korrekt. Mondjuk még jó, h ennyit eszik, hiszen anya főztje vagy mi a szösz? Szóval régen nekem azt mondta, h ami ebédkor megmarad főzelék azt adjam oda neki vacsira. Tehát fürdés előtt vacsi, majd cicin alvás.Mert úgy gondolta, h majd nem fog ennyiszer felkelni. De sajnos nincsen köze hozzá. Amikor vacsira adok Neki egy jó nagy tányér barackos tejpépet, és altatásnak anyacicit, nos akkor sem alszik reggelig. Minimum 2*szer kel. Tehát rám van kattanva.


Edi!

Ohhhhh! Sajna ami veled történt. Klafa a reggeli alvás mi? Én is csípem. Nálatok is cicin megy a visszaaltatás? Sajnos én azon gondolkodtam, h mi lesz akkor amikor már nem lesz tejem? Akkor megfog szünni a reggeli alvás? Mert magától nem tud elaludni. Csak akkor amikor lent vagyok Vele, és a babakocsiban elszenderül. Meg akkor amikor az autóban ülünk. Én Óbudai Gyémánt baba vizet adok Dórinak. Kevés a NA tartalma. Jó még a Jana víz is. Nekem is azt mondta a védőnő, h nem kell forralni.Micsoda????? Tölcsért adtál Katának? Bátor vagy! Tudod én vagyok a stresszelős anyuka. Vizsga!Ne is mondjad, mert rögtön dühbe gurulok. Mehetek megint. Már kivagyok ettől a tantárgytól. De jó!!!Ennek örülök, h Kata csak 1*szer kel. Mit csináltál? Vagy megtáltosodott a művésznő? Biztosan húzogatná a fiókokat, de azt azért nem hagyom. Már 2*szer elmentem Dórit visszalatatni. Miklóskám csak akkor tud segíteni éjjel, ha már a cici sem segít.

Rizibizi!

Azok az édes kis pici husis lábak!

Anita!

Várunk holnap az UH fejleményekről.



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Jo reggelt,

jo sokat tetszettek irni ;) ami nem baj :D
Éjszaka jo volt, csupan csak 3/4 5-kor kelt kicsi, evett és mar aludt en. Csak az anyja nem. Olvastam, olvastam... aztan ide ultem net elé

Edi: én is szoktam néha latni a kainal, hogy mit ehetett ossze ez a kicsi lany (sutotok, szilva, banan... cefres) de nem foglakoztam vele.

Tegnapi nap utan tudom, hogy az almat még nem birja a kicsi, de egy masik anyuka is mondta nekem reggebben, h az ő kislanya is kihanyta... Viszont banan bejott. Majd kesobb ujra probalom az almat, addig marad gyari :)
ÉS!! Tegnap kiprobaltam (altalatok olvasva), h krumplit foztem vegetas vizben. Na, igy mar jobban tetszett kisasszonynak ;)

Linda: miert kellett kontrollra vinni a babat? És miert kell elé tenni a jatekokat? Bocsi, biztos írtad, de lemaradtam, és kivancsi vagyok

Beuka: én probalkozom folyamatosan. Majd fog enni am. Melegiteni én is mikroba szoktam. Én kiveszek valamennyit egy kis szines muanyag poharba (ez nekem is kezre all) és ha kell még, akkor szedek hozza. És mindig annyit melegitek amennyi kellhet.
Forgason ne aggodj. Még nem volt olyan, hogy ne jarjanak ezek a csemetek :D Fentebb is irtak a tobbiek, h kepesek kihagyni "fazisokat" ezek a lurkok :)

Lanyok, nalunk kicsi nem nagyon eszi ezt a milu-pépet, valami vanilias dolog. Nekem pl. tetszik, de ő alig eszik par kanalnyit belole (?) Nem is minden nap kinalom, vedono szerint eleg 3 naponta (szep sulyunk miatt is). Na, majd... :) :D

Edi: Veronika 3160g 50 cm volt :) Hááát, kivancsi vagyok mennyi lehet most. 7 felett az tuti :D:D:D

KépKép
rizibizi
 
 


Huhh, elirasok halmaza... bocsi lanyok

Tenyleg, Edi, nem fajt ez a valami, a labaddal? :o

Nagyon cuki Marvin :) És nekem hasonlit Pistikere -ne kovezzetek meg De olyan cukik. És ez a haj... !!!! :)

Beuka: latom nalatok is jatekhalom veszi korbe a gyereket ;) hi-hi
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Amíg tegnap megírtam azt a hosszú h.sz-t egy csomó termés volt már, de már hulla voltam. Így is amíg írtam tegnap Dóri felkelt, és megint nehezen tudtam elaltatni. Elaludt, és amikor betettem a kiságyba ordított. Úgyhogy most volt az első éjszaka, h az ágyban aludt velem. Miklóskámat kitúrtuk. Na! És mi történt? Dóri nem kelt fel egész éjjel! 6-30 kor kelt. De ez többet nem fog előfordulni, mert odaszokik, és akkor elég nehéz lesz visszaszoktatni a kiságyába.



Livimami!

Férjeddel nem lehet erről beszélgetni?

Beuka!

Ohhhhh! Ebből hamarosan átbillenés lesz. Dóri a másik irányban tekeredett ki. Nagyon gyönyörű kis vidám kisbaba.

Tina!

A te krapekod sem semmi. Látom ő is igen aktív. És még mi lesz itt a végén?



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Hettie!
Nagyon édes a kutyusotok! Én is szeretnék egyet, már csak a Páromat kell, hogy meggyőzzem. Már vannak szövetségeseim is, a fiaim személyében… :wink:

Bettus!
Nagyon jók a fotók Kittről!. Nálam ő a topik „laza csaja”. :D :P
Esernyőkocsin én is gondolkodok, de mivel a nagyot is max. 10-szer használtam az elmúlt 9 hónap alatt, lehet, hogy felesleges lenne venni…Mindenhova kocsival megyek vele, az utcán nem szoktunk sétálni, a kertben oldjuk meg a levegőzést…
Nálunk így alakult: Beni (az egyes számú versenyző) kísérleti nyúl volt – szegény :oops: . Danival már sokkal könnyebben ment minden, Jazival meg már pláne. Ő már tisztában van vele, hogy nem körülötte forog a világ, ezért sokkal türelmesebb (ehhez szokott hozzá), és nagyon kis nyitott baba (nem is volt nála 8 hónapos szorongás), hiszen sokan vesszük körül. Valakinek mindig van hozzá egy jó szava, valaki mindig van körülötte, játszik vele egy kicsit stb. Állítom, hogy három gyerekkel könnyebb az életem, mint amikor csak egy pici volt.

Rizibizi!
Veronika nagyon szép baba! A hurkák ismerősek… :wink:

Edi!
Néhány éve én is küszködtem a lábkörmömmel, de én kikezeltem magam…mondjuk egy egész nyáron át tartott, de megúsztam a műtétet.
Igen, tényleg sokra haladok, amíg Jazi alszik. Most pl. mindjárt elkezdem kínozni magam Rubint Rékával. Még mindig van öt felesleges kilóm… :roll:

Livi!
Az anyósoddal kapcsolatban szerintem is a férjed a kulcsfigura…

Beuka!
Látszik Botin, hogy sokat van a szabadban. Nagyon szép színe van!

Beusa!
Én hagynám mászni Jazit, de ő nem akar. Egyébként nálunk a nappaliban is parketta van, ami nem hideg, viszont ő általában a szőnyegen van. A teraszon pedig leterítek neki egy duplán összehajtott plédet. Szerintem ha mászik a baba, akkor igazából a kövön is mászhat, hiszen csak a keze és a lába éri, és mozgásban van…Csak ne ücsörögjön a hidegen.

Zebra!
A keresztelőről kérdeztél, meg arról, hogy nem tudjátok, hogy milyen vallású legyen Lola. Hát, lehet, hogy furcsán hangzik ez egy teológus hallgató szájából, de szerintem semmilyen. Ezt majd úgy is ő dönti el felnőtt fejjel. Mi nem kereszteltettük meg a gyerekeinket, pedig hívők vagyunk, vasárnaponként járunk Istentiszteletre, olvassuk a Bibliát és igyekszünk Istennek engedelmeskedve élni. Azt gondoljuk, hogy ha a gyerekeink is hitre jutnak, akkor majd megkeresztelkednek – hiszen csak így van értelme -, addig egyrészt felesleges, másrészt mi nem dönthetünk helyettük.

…na, most már tényleg mennem kell, Rubint Réka türelmetlenül vár, én meg csak húzom az időt…

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Csak 1 percre..

Bettus:
Az Auchan-ban vettük. 1490.- volt..Sárga rozsaszin teteje van..

pusszantás..
Vendég
 


Akinek van par perce:
http://www.bebietel.hu/be.php?o=aranykopesek
"Kristof keresztfiam a kislányomnak az első fürdetésnél nézd mama el van vágva a feneke és nincs kukija"
rizibizi
 
 


Sziasztok

Ne haragudjatok a zavarásért.
Szavaznátok a barátnőm kislányára?
A 20as versenyző lenne Ő.

http://www.kapos.hu/index.php?lap=babavoks.php

Köszönöm
B.
frigo
 
 


Sziasztok!!

Jöttem egy gyorsra,mert utána futunk kifelé...
Pistike mostanában extra összeférhetetlen napközben,folyamatosan foglalkoztatja acsaládot,még jó,hogy apa itthon van! :roll:
Éjszaka is fentvolt vagy 6-szor,bizti :roll:
De amúgy étvágya a régi,semmi extra dolgot nem fedeztünk fel,lehet,hogy a foga :roll:

Linda!

Ezt már többen is mondták,hogy kiköpött apja,vajon miért?? :lol:
Apa büszke is rá!! :wink:
Autó :evil: mindig tudja,hogy mikor kell tönkremenni! :?
Napi 2 üveg főzelééék?? Én örülök,ha egy fél lecsúszik neki! :roll:

Edi!!

Jujj,te szegény!
egy ilyen műtét rám is vár,mert már megbolondulok tőle :cry: De húzom,amíg lehet :?
Inkább már csak body van napközben Pistikén,mert borzasztó izzadós!A haja ilyen rövid,nincs befésülve,nem is lehetne :lol:
Jó súlyban van Kata baba is! :wink:

livi!

Hát én bizti befordulnék,ha anyós naphosszakat a szoknyámon ülne :roll: Tényleg a férjednek kéne beszélnie vele!

beuka!

Én kidobom az üvegeket,nem tárolom! :roll:
Hát nálunk nem maradnának ilyen szép rendben a játékok,pistike átrendezi őket pill alatt!! :lol:
Ebből lesz nemsokára az átfordulás,meglásd! :lol:
Én turmixolom a kaját,nem botmixerem van!

jubi!
Én is úgy gondolom,hogy több gyerekkel könnyebb,mert elvannak egymással!
R.R. sajna abbahagytam,pedig hatásos volt,majd ráveszem magamat a folytatásra! :roll:

Mennem kell,indulunk!!

Pussz
Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok..

Frigo:
Én nyomtam egyet! :D

Melinda:
Örök hálám a gesztenyés kajcsiért! Marvin szinte zabálta..Junius második hetében megyünk szerintem Keszthelyre..

Beuka:
Nagyon nagyot nött Boti..szép szine van ..A a c-betüben fekvés hamarossan hasra fordulást eredményez..Probáltad már kicsit higabbra a fözeléket?Hátha...


Jubi:
Nagyon édes lehet a kislányod ahogy beszél.Nagyon fotogén az arca.
Rubint Réka :twisted: :twisted: ..Melyiket gyüröd?Egyszer álltam neki de másnap akkora izomlázam volt a combomban hogy a házban lako öregek simán lefutottak elöttem a lépcsön..

Rizi:
Köszi a dicséretet..Igazábol a két kis krapek csak a haja miatt hasonlit egymásra..Élöben már nem..Pistikének hatalmas gyönyörü kék a szeme Marvinnak meg sötét zöld/kék/barna.. :lol: :lol: És Pistike sokkal erösebb baba..De mind a kettö egy kis rosszcsont az tuti..
Pép:Probáld kicsit higabban adni hátha ugy jobban megeszi.Vagy esetleg egy másik izüt is beszerezni lehet a vaniliás nem jön be neki..

Beusa:
Én simán a szönyegre rakom és a puzzli-ra ha nem kapná szét..Alatta parketta van nekünk is..nem raksz képet Minnárol régen láttuk már..Tudom hogy veszélyes a szék de ott állok mellette ,sajnos már a kenguruban nem birom el amugy meg semmit nem tudok csinálni a hisztitöl.Igy meg elbámészkodik benne..

Hettie:
Én is gyüjtöttem a bébi ételes üvegeket.Aztán rájöttem használhatatlan.A gesztenyepürés meg salátás kis lezárhato müanyag tartok viszont erre a célra tökéletetssen megfelelnek.Van lapos és magassabb is..Marvin is leesett már az ágyrol Mercivel volt épp a szobában.Szegény lányom ugy megijedt hogy sirva fakadt.Marvin meg a sirása láttán abbahagyta és kinevette..

Bettus:
Kocsit igazábol csak én akarom lecserélni, majd juliusban jár le a részlete a Passatnak addig csak megfüzöm apát. :wink: .Sok félét néztünk már a Picasso az nagyon tetszik,de az uj Bravo sem kutya,csak kicsi.Valojában ismét nagyot szeretnénk mert ha mi utazunk akkor a fél szoba jön velünk.. :lol: :lol: az uj Opelok is jok nagyon..

Lányok itt akkora égzengés volt éjjel hogy azon kaptuk magunkat párommal hogy négyen fexünk az ágyban..Hát mit ne mondjak alig aludtam.. :? :? Marvin ma felállt a kiságyban mire beértem a konyhábol :shock: :shock: ,hajam égnek állt..Ugyhogy kiságy ma leereszt..


Mennem kell..Szép napot mindenkinek..
Vendég
 


Sziasztok!

Tina,küldtem egy privit nelked :wink: Meg ha nem lenne baj imélbe mehetne pár kép?Nem tudjuk még lekicsínyíteni,ha volnál kedves megint... :oops: Küldök képet Mercinek az én kutyámról is,hátha abba is beleszeret :wink:

Beuka,én szelektíven gyűjtöm a szemetet,nálunk vannak konténerek,ahova el lehet vinni,oda szoktam az üvegeket is :wink:
Boti nagyon ügyesen próbálkozik,ne aggódj majd menni fpg neki az átfordulás!Néha tök örülnék,főleg pelenkázás közben ha Laura nem akarná állandóan hasra vágni magát :?
Boti már ül egyedül?

Beusa ,nálunk is padlófűtés van,de a nappaliban parketta és az nem olyan hideg,én azon engedem mászni Laurát.,meg a szőnyegen meg a kirakós pázülon. :wink: Neked is ment privi. :wink:

Timi,te is finiket főzől :lol: Holnapi menü:répa,husika ,rizs friss petrezselyemmel 8) Uzsira csinálhatnál Dórinak:gyümijoghurtos-túrót :wink:

Bettus,ma már én sem adtam uzsira még egy főzeléket Laurának,ha úgy jön ki akkor majd kap,ma gyümi volt neki sinlaccal.

Rizi,Laura koraszülött kisbaba lett,a 34.-ik héten látta meg a műtő fényeit este fél tizkor :wink: Hála Istennek minden rendben volt vele,két és fél kiló és 50 cm volt,2 nap után már szopzott is.Még a korházban megnézték a mászás,lépés,ülésbehúzodzkodási reflekszeit,nem nagyon csinálta(kaja után és álmába végezték :? )szóval 2 hetes kora óta tornáztatnom kellett,(napi 5 alkalommal)és kell még a mai napig is egy két gyakorlatot gyakoroltatni vele,ne hogy valami mozgási rendellenesség alakuljon ki.Igazából nem értem miért kell előre mászatnom mikor már jól megy hátra,aztán majd csak menne magától is...na mindegy azért csináljuk....
A tárgyakat a szeme elé gondolom azért kell hogy ne nézzen túl le,mélyre, magasra..... :roll:

Akinek mászik már a babája az hogyan kezdte el?Először tolatott?aztán ment csak előre?Mennyi idő után?nem volt mérges mikor nem haladt és csak a fejét túrta előre?laura bemérged ha nem megy neki 8)

LINDA

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Tina,nem találom az imél cimedet :oops:
Írj nekem valamit légyszi.
czmelindakukacfreemailponthu

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda:
Irtam neked..Persze küld csak a képeket.. :D
Vendég
 


Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk ,rengeteget írtatok és nem tudom mikor fogom elolvasni,mert még mindig anyuéknál dekkolunk napközben.Képeket néztem csak meg és mindenki nagyon gyönyörű rajta.
Holnap ha alszik Viki,bár ma 3x fél órát sikerült ,akkor hazajövök és olvasok.
vigyázzatok magatokra és a gyerekekre.
sue

KépKép
suezika
 
 


Hellókák!

Beusa: végül nem raktam be az ugrálóvárba, mert már menni is akartunk, meg elég nagy volt neki, de a másik kiscsaj aki már elmúlt 1 éves, neki nagy kedvence, úgyhogy szerintem ez majd később lesz jó nekik. Én max. a nagyszobába vehetnék ilyet, de már nem fér a sok flinc-flanctól. :roll:
Nálunk van parketta meg járólap, és ott szokott mászkálni. Nincs padlófűtés, valószínű itt már nem is lesz, pedig jó lenne :wink:
Mi amúgy azért vettünk most ülést, mert már nagyon rosszul bírta a hordozót, meg most kaptunk vissza az adóból manit :lol: Amúgy még nem használjuk, mert még 8 kiló sincs, valószínű megvárjuk amíg súlyilag megérett rá.

Jubi: Na ezek szerint ha nyugodt életet szeretnék akkor gyorsan összehozok még két gyerkőcöt :lol: :lol: :lol:
Én se használnék babakocsit ha kertes házunk lenne, már nagyon várom hogy 1* elköltözzünk. Csak az a sok bogár riaszt, de azért lehet hogy megalkudnék velük :wink:

Tina: köszi az infót, akkor lehet hogy benézünk oda szombaton, habár corába készültünk, lehet hogy látunk ott is valami hasonlót.
Ilyen volt? Kitt azt is megmászta :lol:

Kép

Na megyek csinálok még egy bili teát, mert a hangom az még mindig rekedt, és egész éjszaka köhögőkoncertet adok. Már jó lenne ha rendbe jönnék... :?
Mindenkinek kellemes izzadásmentes jó éjt: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!


Linda!


Nálunk is holnap ez lesz a menü. Nálunk tudod sokáig volt hátra tolatás, és pont betöltötte a 7 hónapot akkor indult el előre. Apukája egy játékot tolt előtte, és erre begerjedt, és elindult előre. Ebben a hónapban ült, és állt.


Mindenkinek szép hétvégét kívánok, és a gyermekeknek BOLDOG GYERMEKNAPOT!!!! :lol:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Hali!

Timi,köszi az infót.Menü :lol:

Tina,ment a mail :wink:

Edi,jajj ez a lábköröm,nagyon fájdalmas egy ilyen?Nem kaptunk megfelelő etetőszéket Egerszegn,holnap akarunk majd itt Keszthelyen körülnézni,remélem lesz valami frappáns :roll: Bocsi még nem írtam imélt,igyekszem de már most is olyan fáradt vagyok...tegnap is bealudtam a Hősökön :? A hajam még mindig barna,sajna tök hamar elveszti a tartását(mondjuk hosszú is)meg viszket is...ebben a bazi melegben meg csak fel van csatolva ezer csattal,de Laura így is megtalálja a kikandikáló hajszálakat és tövestől tépi ki :roll: Balcsi melyik részére mentek?Szerintem nyugodtan mutogathatod a habtestedet :wink: a víz is jó már 20 fokos!Vasárnap elhívtuk 6 igen közeli jó barátunkat (akikkel motorozni is szoktunk)és fáklyás kerti-sütögetős-eszegetős party lesz :lol: mindenféle husik,caciki,görögsali,süti,fini borok és az én fini bodzaszörpöm amit ma már le is teszteltünk:isteni lett :wink:

Jóccakát mindenkinek!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem ígérem, hogy mindenre reagálok, amire szeretnék, de igyekszem.Kép is hamarosan érkezik.

Kemény éjszakánk volt, Lola csak éjjel 3/4 1kor tudott elaludni, és utána még felkelt 3 körül és 5 körül is, aztán együtt aludtunk tovább7ig. Gondolom a meleg...

Edi,
hú, durva ez a lábdolog, ne kapargasd:)Jobbulást!
fárasztó, de szinte már átálltam erre a sok felkelésre. Inkább az idegesít, hogy nem tudom mi az oka...Napközben nem tudok pihenni, mert nincs segítségem, így amikor Lola alszik én csinálom a házimunkát, főzést, stb...De ez nem gond, csak hát, mégiscsak az lenne a normális, hogy alszik... Remélem nem olyasmi baja van, hogy nem érzi magát biztonságban,stb...
Igény szerint szoptatom, 4 a minimum mostanában, többnyire az ebéd szokott már kimaradni a kajcsik miatt, de sokszor inkább nem akar enni, hogy szopizhasson, teljesen cicifüggő szerintem. nem nagyon vannak kedvenc kajái, talán a sütőtök a legnyerőbb, a barackot és az almát nem szereti.

Timi,
a BM-ben szültem a Városligeti fasoron szültem, Zuglóban lakunk. És te/ti? Szerintem a kifli jobb, mint az alma, mert a kiflit feláztatja a nyála, míg egy almadarab, ha leszalad...próbáltam már banánt is a kezébe adni, de hatalmasakat tud harapni és nem engedi, hogy benyúljak a szájába és kivegyem...na ez ijjesztő.
mi nem házasodtunk össze a párommal, egyelőre jegyesek vagyunk, de jó ötlet a keresztelőre, hogy abban az étteremben lesz, ahol az esküvőtök volt.
Szóval Dórika simán átaludta veled az éjszakát? Lehet, hogy ez a baj: anyucihiányuk van? Az a baj, hogy én sem akarom rászoktatni a velemalvásra, hisz egyszer már leszoktattam erről, de lehet hogy az én kislányom most próbálja ezt emészteni(már 4 hója volt)pedig úgy tűnt tök simán ment minden???
És igen, nekem is cicin alszik el Lola...Te hányszor szoptatod még?

bettus,nem a lelifurdalásra kérdeztem, hisz persze, az ne is legyen, nincs miért, hanem hogy a szoptatás egy erős, intim, meghitt kötelék, és úgy hallottam, z, hogy ez megszakad nagy űrt hagyhat maga után az anyukában is...de persze ez sem szentírás. megkérdezhetem, hogy mi volt az oka, hogy abbahagytátok a szopit?
jubi,
kösz, hogy írtál, jó egy szakember véleménye a témában:)
egyébként nálunk nem annyira egyszerű a helyzet, mert ugyan én is hívő vagyok, de nem vagyok vallásos,de görög katolikusnak vagyok keresztelve.A párom meg aztán bonyolult eset-sokat szoktunk beszélgetni hitről- szintén nem vallásos, de reformátusnak van keresztelve.Nem számít, arra törekszünk, hogy tiszta lelkiismerettel éljünk...Nem eldöntött még a téma nálunk, ezért is akarunk utána járni dolgoknak.Egyrészt azon a véleményen vagyunk, mint ti is, másrészt valahogy azt gondolom, ez egy szép szertatás-főleg, hogy már kiválasztott keresztszülők is vannak- illetve egyfajta valahová tartozás is....Hát nem tudom.Engem annak idején az apukám után kereszteltek, nem tudom ennek van e vmilyen hagyománya, szabálya?

Fürödtetek már együtt a picikkel? Szuper jó dolog, csak ajánlani tudom!!!Strandolni volt már valaki a kicsivel?

Bár a fotók nem teljesen frissek,ő az én pici, rosszalvó kislányom: LolaKép Kép :wink: :D
zsebzebra
 
 


Zebra!
Lola gyönyörű! Mekkora haja van :shock: :D Alig várom, hogy Jazi is ilyen kis fürtös legyen, de mivel mi 6 hónapos kora körül géppel ledúrtuk picire a haját, még várhatom....
Éjszakák: egyszer azt mondta egy szakember, hogy a gyerekek, amikor éjjel megébrednek azt az állapotot keresik, amiben elaludtak. Vagyis ha az ágyában aludt el, és ott megébred könnyen visszaalszik. De ha cicin aludt el, vagy ölben stb. akkor azt keresi...

[quote]H írta:át nem tudom.Engem annak idején az apukám után kereszteltek, nem tudom ennek van e vmilyen hagyománya, szabálya

Ha engem kérdezel, akkor nincs. Már csak azért sincs, mert a Bibliában nem olvasunk gyerekkeresztelésről. Kizárólag hívő felnőtteket kereszteltek a saját döntésük alapján.

Linda!
Te vagy a topik háziasszonya :D A bodzaszörpöt én is nagyon szeretem, sütögetni is jó lenne, de még az egyszerű szalonnasütésig sem jutottunk el idén, holnap este talán...Én majd - a fogyi miatt - teljes kiörlésű kenyérre csorgatom a szalonnazsírt :wink:

Bettus!
A bogarakat én sem csípem, de mindent meg lehet szokni. Valamit valamiért :wink: A házban egyébként méretes fekete és szőrös pókok kóvályogtak tavaly tavasszal. Néha visítottam is :oops: ...idén mintha nem igazán jöttek volna...lehet, hogy nem bírják a hangomat :D

Tina!
Eddig csak saját ötletek nyomán tornáztam és szobabicikliztem, tegnap kezdtem R.R.-t. (Add önmagad) Nem állítom, hogy könnyű volt ma reggel kimásznom az ágyból. A heti 5 kg mínusz, amit ígér, szerintem túlzás.

Medencevásárláson mi is gondolkozunk. A strandot nem igazán szeretem – mások levében ázni -, a közeli tó viszont nagyon gyorsan mélyül, gyerekekkel nem túl ideális. Arra gondoltunk, hogy veszünk egy egyszerűbb vízforgatós medencét. Kb. annyiba kerül, mint három családi strandolás…Ez lenne a gyereknapi meglepi, most nézelődünk.

Próbáltátok már a következőt: egy fél literes üdítős palackot megtöltök kb. félig vízzel és jól rászorítom a kupakot. Ez nagyon jó kis játék a babáknak, mert egyrészt ahogy rázzák változik a súlypontja, másrészt hallgathatják és nézhetik, ahogyan a víz mozog benne, lehet gurigázni is vele, és ha színes a palack és a szabadban vagytok, akkor még a fény játéka is érdekes lehet.

Szép napot Nektek!!
Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok,
tegnapi hajnali kelés, este sokaig tv-zés apa miatt, mert vmi izgit nézett... Szoval ma hajnali kelésnél morci voltam kicsivel, aminek kovetkezmenye, h lassabban nyugszik meg... :(:(:(
És reggel is kiabalva ebredt, pedig mosolyogva szokott :( és még mindig kialvatlannak, rosszkedvunek erzem magam
Betettem Morriconet, lehet ez egy ilyen pityergos nap lesz

Megosztom veletek tegnapi sikerem
Foztem egy nagy, 3/4-es nagysagu repat, és kis vegetaval izesitettem, ahogy itt valakitol olvastam (bocsi, h elfelejtettem, ki irta) és mikor osszeturmixoltam, azt hittem két napi adag... ha nem tobb
És mind megette ebednel!!!!!!!!!!:):):):):):):)
Igaz a ruhajan lehetett a negyede ;);):P:P

Ez olyan jo!Meg az elozo napi krumplit is bevagta. Haladunk!!!
Délutan pedig vettem bioboltban izesitot, mint vegeta, csak nem tartalmaz semmi tartositosatobbit :)

Tina: igen, higitassal mindig jatszom... ezt a pépet dokinéni irta fel (még). De főzi és gyümölcs megy helyette jobban, ez talán addig, mig meg nem szokja nem rossz ;)

zszebra: tegnap ota akarok irni, hogy teljesen egyetertek Jubival. Pont errol beszelgettunk tegnap reggel a férjemmel.
Mi baptisták vagyunk. Hasonlit a katolikushoz és a reformatushoz, de pont ebben a kerdesben, amit kerdeztél, jelentosen eltér. Felnott keresztsegben hiszunk, ezt valljuk. Mikor mar a "gyerek" akarja, és nem a szulo, a hitet, és a vallást -vallást tesz. Ez 14 év felett van altalaban, de nem korhoz ragaszkodnak, hanem, hogy belül mi van.
Mi is probaljuk ugy nevelni kicsi gyermekunket, hogy minket latva (torekszunk, hogy jo példaképek lehessunk) kozelebb keruljon majd Istenhez. Ismerje, és forgassa a Bibliat, és probaljon a szerint élni Isten segitsegevel. Már most is járunk vele (ha épp nem akkor eszik, alszik) templomba, és szeretnénk, hogy majd otthon érezze ott magat, és felnöttként, ő is ezt az utat válassza. De ő választ!


Most megyek, egy nap kihagyassal kaki van
sziasztok

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!


Én tegnap azt hittem péntek van :P


Linda!


Már várom, h talizzunk :lol:


Zsebzebra!


Még nem fürödtünk együtt, de már nagyon várom. Most szokja a nagykádat. Olyan édes benne. A hétvégén megyünk ki a telkünkre, és medencébe fog a nagylány pancsolni. Nálam már igény szerint szopizik, mikor mennyire van rá szüksége. De 3 az minimum. Mi Kispesten lakunk, és a Baross I.SZ Női Klinikán szültem. Szép kislányod van.

Jubi!


Palack :lol: Kipróbáljuk.


Rizibizi!


Ügyik vagytok nagyon. Csak így tovább. Még jó, h van most kaki!



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Zsebi,nagyon aranyos Lola :wink: Mennyi idős is ? :oops: készíts neki egy vonalzót és akkor nem kérdezek ilyeneket többet :wink:
Napközben mennyit alszik Lola?Lehet néha fel kéne ébresztened és az esti alvás előtt nem hagyni elaludni,hanem jól kifárasztani és akkor talán átaludná az éjszakát.Hmm?Mikor és mit eszik utoljára?Lehet nem elég neki. a vacsi.

Jubi,köszi a rangot 8) ,ma a neten akarok kutakodni új hamik után,felcsapok ízvadásznak :lol:
Van is egy jó bébikajám:süss egy nagy almát ráncosra(mikró,sütő)hámozd,szeleteld ,hasznos részét túróval,yoghurttal turmixold :wink:
Medence:óriási lesz a srácoknak és tényleg rengeteg időt és pénzt lehet vele sporólni.Nem is tudtam hogy kertesben laktok :roll:
Laura a kis lasztikra van rákattanva,imádja nézegetni forgatni a kis markában :wink:

Keresztelő:hát én is úgy gondolom hogy majd a gyermek választ magának keresztséget...

Timi,a recept neked is szól :wink: Elküldöm priviben a tel.számomat.Oksa?


Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Szép jó napot!

Tegnap Botond is megkóstolta a szilvát, mind elfogyott (1 üveg) ízlett neki, mondjuk nem csoda, hisz tök édes volt (kecskeméti :evil: :evil: ).
A kaki sötétebb lett, de nem híg.

MA és tegnap egy-egy alkalommal sikerült átfordulni hátról hasra! :D :D
MOst már úgy látom menni fog :)

Tegnap a nagybácsitól kapott a kisfiunk egy UV védő sátrat, és egy napszemcsit! Egész jól tűri magán. Van még valakinek napszemcsi?

NA most megye megpróbálok visszaolvasni!

Üdv: Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Kedves Anyukák!
Május 29.-én kedden nagyobb tétel nyári holmi érkezik a Branto gyerekruha boltba
(Káposztásmegyer I. Dunakeszi u.16 és Cserző u. sarok)
Next,Adams,L.O.G.G.,MEXX,Cherkee,George,H&M,Gap,stb.. alig használt minőségi gyerekruhák 50-176 méretig.
Világmárkák elérhető áron!
Minden kedves vásárlónkat gyereknapi meglepetés vár!!!

Kép

Kép
flocika
 
 


Halihóó!

Köszi, hogy írtátok az üvegeket, akkor azt hiszem én is kidobom egy szelektív kukába. (sajna nálunk nincs ,de nem érdekel addig megyek, míg nem találok! Utálom, hogy annyit szemetelünk :(

Hettie Arti elaludt a kenguruban! Nem semmi, jó álmos lehetett. Megnyugtatta a közelséged!
Igen Adácsot látom mindig kiírva :oops: én nagyon szívesen beugranék, de apuka elég nehéz eset, Ő nem annyira rugalmas, de megpróbálom rábeszélni! 5-én megyünk újra (feltéve ha hozzáfogok végre a tanuláshoz)
Arti a sütőtököt simán is megeszi, vagy a pulykahusi sokat dobott rajta? 1×adsz neki gyümit, és 1× főzit egy nap?
Csak akkor ül meg egyedül, ha nyugodt, és nem ficánkol, egyébként eldől Ő is. Vagy ha picit „gödörben” ül, pl. a kocsiban.

Tina legalább Marvin evett már spenótot :) megpróbálom majd én is jól felhigítani a főzeléket, egyenlőre csak max őszilével, esetleg ha lesz időm (és persze elég tejem) megpróbálok fejni bele.
Azért gondolom, hogy nem ízlik Neki, mert ahogy megízleli köpi ki, meg öklendezik, kirázza ahideg… ez lehet attól is, hogy túl tömény?
Nem semmi pofa a védőnő!
Cuki lehet a Fiad, ahogy 4kézlábra áll a kocsiban :lol: Jó ez az ülés! Egyébként nehezen tudom elképzelni a Csemetédről, hogy nem próbál meg kiszabadulni belőle :lol:
Szegémy Meci elhiszem, hogy megijedt, amikor leesett Marvin.
Hogy sikerült a vizsga?
Felállás!!! Ez igen!

Betti Boldog hófordulót! Ó te jó ég, már 9 hónapos Kitti!
Köszi az infót autósülés ügyben, szerintem érthető volt! Üvegvisszaváltás: én is úgy gondolom jó lenne…
Köszi a bókot :oops:
Ja és megnyugtattál, én is mikróban melegítek, csak annyit hallani, hogy nem egészséges stb… de ez a legkézenfekvőbb, és legegyszerűbb úgy gondolom.
Bogarak mindenhol vannak :wink:
Édes Kitti a banánon :lol: JOBBULÁST Neked!!!

Bea köszi a kajainfókat, és a bókot :)
mielőbbi jobbulást Minnának!!
Én úgy döntöttem addig nem veszünk autósülést, amíg nem kicsi neki a hordozó (úgy tudom nem feltétlenül a súly számít, hanem hogy a feje ne „lógjon” felül 1/3-nál többet (remélem érthető voltam) ha a lábának már akadozik az autóülés, akkor kell menetirányba fordítani a hordozót. Én valahol ezt olvastam. Remélem nem írtam nagy hülyeséget…
Nálunk is padlófűtés + járólap van, tényleg jó hideg. bár mire Boti mászni fog…
Képzés?

Timi terveztem én, hogy veszek botmixert, mert a nagyon utálom kipucolni… ezek szerint érdemes, mert jól működik.
Köszi Neked is a kajainfót! Együtt fürdés! Ugye milyen jó! Főleg Ő már stabilan ül.
Köszönjük a bókot :) apa kitúrás :wink:
Jó lesz a hétvégén Nektek!

Rizibizi jól van, Te is megnyugtattál, én is épp így melegítek. Van, hogy többször, mert az általam kimért adag kevésnek bizonyul :D mi az a milu-pép?
Igen játékhalom :lol:
Ügyesek vagytok a főzelékkel!

Jubi A Fiam tényleg jó barna :)
jó hallani, amit írsz a 3 gyerkőcről!!!
Bevallom nagyon meglepődtem azon, amit a keresztségről írtál. De tulajdonképpen teljesen igazad van. Csak nálunk az az igazság, hogy sok választás nem volt.
Igen, egy ilyen medencén gondolkodunk mi is! Oda még pelus sem kell a gyerkőcnek ha belekakál, majd valahogy kihalásszuk… :lol:
Jó ötlet a vizes palack! Szerintem azt is meg lehetne próbálni, hogy pici köveket, vagy golyókat rakni bele, hogy csörögjön!

Melódia éjjeli kelések :( nálunk is tiszta apa a csemete :)
én állandóan pakolok a fiúk után, úgyhogy szerintem azért voltak olyan rendezettek a játékok :D

Linda nem ül még mindig Boti, csak ha nem ficánkol, vagy ha „gödörben” ül. Pl a kocsiban.
Nem raksz föl Lauráról képet? Olyan régen láttam már!!! Léccci!!!
Ja most látom, hogy átküldted kicsinyítésre Tinának! :roll:
A Fiam is bepöccen, ha nem tud előre haladni :)
Hajtépés :? ismerős :?
Melyik nap is lesz a sütögetés?? Lehet még jelentkezni :lol: :lol:

Zebra gyönyörű a kislányod!!!

Angel, Gesztenye merre vagytok?

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Beuka!
Bébiüveg: gyűjtöm, mert anya munkatársának kell, vmi ajándékot csinál belőle.
Látom nálatok is sok játék veszi körül Botit :D Zabálnivaló ahol mosolyogva ül a kanapén. Ő még egyedül nem ül stabilan ugye? Szilva mennyiség nem semmi :D Én éppen tegnap vettem szilvát, kivi vagyok hogy jön be Katának. De az édes alma-őszit nem eszi :shock:
Gratula az átforduláshoz!
Mikróban melegítek én is, pár sec és kész.

Tina!
Marvinba mennyi főzit tudsz beleimádkozni? :lol:
Hol vettétek a tapadókorongos izét?
Merci hogy vizsgázott? Gratula a felálláshoz!

Lívi!
Pároddal nem beszéltél anyós ügyről? Azért ez durva, hogy ennyiszer átjön, ha nem is én, de a párom biztos szólna neki, de ha mégsem akkor én, de már az elején lerendeztem volna. SŐT én ide a lakásba nem engedek be senkit…nem érdekel ha a kapucsengő szól vagy telefon. Nem veszem fel azt kész. Egyedül jobb. Ha tudom, hogy jön vki persze beengedem.
És mi van akkor ha te nem főzöl, mert beteg vagy, vagy egyszerűen nincs kedved? Akkor a kedves mama mit csinál?

Beusa!
Anyukám is jobban meg tudja etetni Katát, mint én. 20-30-40g-okkal. Tegnap 100g-ot nyomott bele :D Nem jó a technikám.
Hogyhogy képzésen voltál?

Timi!
Kata is nagyon izzad. A babakocsiban ha alszik, egy szál felső van rajta és csuromvíz lesz. Tegnap is a délutáni alvásból izzadtan ébredt, sokszor át kell öltöztetnem, nem akarom, hogy megfázzon. De amit utálok, hogy a hordozóban is izzad a háta és a feje hiába teszek alá pelust. Gondolom az autósülésben is ez lesz. De télen is izzadt :shock:
Én nem vagyok izzadós egyáltalán, de apa igen :( Rá fajzott a Kata…
Kata reggel vagy du. úgy alszik el, hogy velem a nagyágyban, összebújunk, simogatom az arcát és elalszik. Vagy a relaxfotelben a melkasomon van és úgy alszik el, akkor hasra teszem a kiságyba, este így aludt el régebben, mostanában beteszem hasra a kiságyba és elalszik magától (persze minden esetben cumi kell)
Vizsga csak összejön már…Igen óbudai ja múltkor ezt vettem. De azt írja a palack, hogy másnapig használd fel…a többit te iszod meg? Vagy meddig használsz egy palackot?
(Ma Kata 2x kelt fel, de hozzáteszem tegnap csak 5x szopott, gondolom bepótolta a lemaradást :lol: )

Jubi!
És milyen kutyára gondoltatok? Az én körmöm már annyira el volt mérgedve, hogy a sebész tudott csak segíteni…ha nem hagyom hónapokig akkor már túl vagyok rajta. A körömágy felé haladva a 2.ujj felé nagyon benőtt, elöl megműtöttem magamnak, de aztán rájöttem akárhogy várom, szekálom magam a sebészeten kötök ki. Nem tudom mikor fog meggyógyulni, de nagyon csúnya :(
Szépen haladsz a fogyással :wink:
Hát igen ha kimentek 5-en a strandra az egy vagyon. Ha van kert akkor megéri venni egy nagyobb medencét és akkor mentek bele amikor akartok. Jó ötlet :wink:

Melódia!
Éjjel adsz inni Pistikének, vagy cumi?
Azt mondom neked, hogy menjél el mihamarabb a körmöddel. Én már nagyon régóta, (tavaly) küzdök vele, de nem mertem elmenni. Egyáltalán nem fájt!!! A szúrást éreztem, de nem volt vészes. A lidocain ahogy feszítette a szövetet kellemetlen volt, de nem fájt. Figyi aki kettő szülésen túlvan :D :D Menj el. Én ma vettem 2 papucsot mert megérdemlem :wink:

Bettus!
Nagyon ügyes Kittike. Most látom milyen hacukája van :D

Linda!
Van elképzelés amúgy etetőszék ügyben? Nem fájt a körmöm. :D Balatonalmádiba megyünk. Na nektek is bizti szuper lesz a kerti parti. Bodza szörpöt hogy kell készíteni?

Zsebzsebra!
Jó nem piszkálom, de már késő :wink:
Nagyon szép a kislányod :) Szépen ül.

Ribizli!

Répa evés :lol:

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a dicséreteket! Ilyesmit mindig örömmel hall az ember:)Meg a hozzászólásokat is köszi a keresztelővel kapcs-ban. Átgondolandók...

Lola mászik! Eddig is voltak próbálkozásai, de most már folyamatosan, és hosszan és nagy utakat jár be:)
Most a kedvenc játéka a függönyök. Elbújik, fejére húzza és kukucskál..
Ő mindig nehezen kakil- van más akinek így küzd a gyermeke ilyenkor????Függetlenül attól, hogy mit eszik, vagy hogy kemény e vagy lágy, ő akkor is nagyon erőlködik, sokszor a könnye is folyik. De sírni viszont nem szokott közben...
Van más kisbaba is így?????
czmelinda
Lola 8 hós és 1 hetes, lesz majd vonalzó, de vmi miatt nem sikerült idebiggyesztenem. de próbálkozok:)Volt már kifárasztós nap több is, de mégsem aludta át az éjszakát, tehát nem az az oka, hogy túl pihent lenne...Vacsira kap főzit vagy gyümölcsöt és cicin alszik el. Nem hinném, hogy ennyiszer lenne éhes vagy szomjas. Őszintén szólva szerintem egyrészt a megszokás lehet az oka, másrészt testmelegre, anyucira vágyhat....De tényleg köszi a tippeket:) Meg a jó kis receptet! Joghurtot és túrót, mikor adtál először Laurának?
Jubi
Én is RR-val tornázok, de valószínűleg nem ugyanaz a kazink, mert az enyémen nem ígér heti 5kg mínuszt, viszont valóban elég fárasztó tud lenni, és azért bízva bízok...
Hány kg-t akarsz fogyni?
Palackos játék jó dolog, már mi is csináljuk, ugyanis Lola állandóan követelte a vizemet amit állandóan hurcolok magammal a lakás minden pontjára. Csak mi 1.5 l-sel csináljuk, dehát jó kondiban van a kisasszony:)
Neked van még erőd és energiád 3 gyermek mellett tanulni???Első vagy többedik diploma? minden elismerésem!!!

Csúnya-csúnya-rossz dolog, de van még valaki akinek hiányzik a cigi, vagy csak én vagyok ekkora lúzer az egészséges életet élő kismamák között....???

További szép napot mindenkinek!
Zsebzebra
zsebzebra
 
 


ez lemaradt:
Köröm műtét: kaptam az ujjam tövibe két oldalra lidocain injekciót, nem fájt, csak kellemetlen volt ahogy a folyadék feszítette a szövetet. Ezt még néztem, maga a körömeltávolítást inkább nem…fele körmömet leszedték, ma már levettem a kötést, remélem pár nap és kiszárad és elkezd a köröm nőni. Nem fáj, csak érzékeny ha hozzáérek, nyers husi ugye…

A doki fél hónapja azt mondta egy üveg bébiételt azért egyen Kata, de nem eszi meg. Ha legközelebb azt mondja kettőt egyen, megmondom neki akkor etesse meg. Ha nem eszik, nem tudok mit csinálni. Tegnap is 40g paradicsmos krumplit evett. Délutáni alvás után sem kellett neki, viszont a Humana-tól a finom vegyeszöldségből bezzeg 115g-ot benyomott, utána még szopival leöblítette. :D Úgyhogy már ez a 2.nap, hogy 100g felett evett, ez is haladás.

Vettem én is buborékfújót, de Kata nem nagyon tanúsít nagy érdeklődést, nézegeti annyi.
Vettünk tegnap medencét neki, ma meg uszópelust a DM-ben. Holnap lehet, hogy pancsi pancsi lesz, megyünk a Balatonra. :D

Jó hétvégét, pihenjetek! :wink:
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Szép napot,lányok!

Pistike alszik az ajtó elött,apa békésen lövöldözik a játékával mellettem a nagygépen,úgyhogy költök pár sort... :lol:

A mostani éjszakánk már jobb volt,nem volt balhé,de ma is még elég nyügi!nagyon kínozza a felső 2 foga! :roll:

Beusa!

Nálunk 3 pléd van ráterítve a vastag szőnyegre,és azon gurgulázik napközben!Igaz nem nagyon bírja mostanában az egyedüllétet,úgyhogy ha nem vagyok bent a szobában,a járókában gurgulázik,csak ugye az szűk... :wink: Úgyhogy nem sokáig van benne! Köszönjük a bókot! :wink:
hordozót mi azért cseréltük már le,mert ekég szűknek bizonyult!A gyerekülést most tapasztalgatjuk,hogy hogyan is jó,mert ugye mindig elalszik a kocsiban,és lóga feje! :roll: De asszem megtaláltuka helyes pozíciót! :wink:

Edi!

Jó volt dumcsizni,ha egy picit is :wink: Ígérem,időt szakítok rá,elmegyek.. A következő nemszeressem hely a fogászat,pedig az is nagyon érik már! :wink: Tényleg inkább szülök még 4 gyeret.csak ezekre a helyekre ne kelljen menni! :?
Tudod,akasztják a hóhért... :lol:
Éjszaka itatjuk,ha sír,meg cumit adunk,habár az hamar kiköpésre ítéltetik,nem alszik cumival sokáig!

Beuka!
A pakolást ne is mond,én is állandóan rámolok! :evil:
Szivát már én is vettem,de nem nagyon ízlett! :?
Mostanában a humana gyümijeit esszük,azok nem olyan émelyítő édesek!Ma hoz anyukám cseresznyét,kipróbáljuk! :roll:
Milupa pépre gondolt szerintem Zi,mi is azt eszük,gyümivel szaporítva reggelente!A gabonásat szeretjük!
Ma vettem Milupa kekszet is,rágcsálta,ahogy a kezébe adtam,de majg reszelek gyümölcsbe is!
Szerintem is fokozatosan ráállhattoka husis főzikre,mert kora szerint már eheti Boti!De először tényleg meg kell,hogy szívlelje a főziket! :wink:

Bettus!

Remélem már jobban vagytok! :wink:

zebra!

Gyönyörű hajasbabátok van!!mennyi idős?
pancsolás: Mi most tervezzük,hogy veszünk a nagyiékhoz kis pancsoldát!
kiváncsi leszek,hogy mit szól hozzá,mert a kiskádban már elég jól pancsizik!

Ki mit csinál a 3 napos hétvégén?
Nekünk hétfőn lesz a házassági évfordulónkmvasárnap apa elvisz a nemzeti Múzeumba Dzsingisz kán kiállításra :wink:
Hétfőn meg dunavarsányba anyósékhoz!

Július 26-án pedig megyünk Balatongyörökre nyaralni,már le van foglalva a szállás :wink: Ki mit tervez nyárra? :wink:
Mennem kell!!

pussz: Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!

Edi:
A Brendonban vettük az ülökét.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Vendég
 


Sziasztok!

Iszonyat meleg van!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi lesz itt később?

Beuka!

Napszemcsi? Testszik nagyon a kérdés.Dóri még a sapkát sem bírja magán. Hihetetlen, de még a kötös sapitis rángatja le magáról. Egyébként a kézi mixer még azért is jó, mert pillanat alatt tisztára lehet mosni. Nekünk Braun van, és van hozzá egy műanyag mérő tálka. Szeretem, mert legalább tudom kb mennyit eszik Dóri. Mert ugyibár már mérleget visszavittük. Majdnem megsírattam.

Edit!

Egy nap alatt elszokott fogyni egy üveg ásványvíz. Megérdemled a kényeztetést(papucs), mert LOREÁL? Most csak 1*szer kelt Dóri. Egyszerűen olyan őrület meleg van, h éjjel csak egy body volt rajta. Takarni meg lepedővel takartam. Biztosan azért is felébred. De Nálunk ez az este 10-11-es kelés már-már mindennapos.Úgyhogy se mozi, se színház. Túró a fülembe max!!! A lényeg, h túlvagy ezen a kis műtűten. Pihengessél amennyire lehetséges. Balaton hétvégén? KIRÁLY!!!!

Zsebzebra!

Nálunk hála van mindennap kaka, és úgy látom, h nem lényeg mit evett előtte. Persze az állaga nem mindennap ugyanolyan. Igen-igen! Anyásak, és cicire vágynak mindig. Nem tudom, h mi lesz akkor ha már egyáltalán nem lesz tejci. Hogy fogom elaltatni?

Melódia!


Hozzánk a hosszú hétvégére jönnek az uncsi tesómék, és megyünk ki a ligetbe gyereknapozni. Nyáron megyünk júl 26-29-ig Alsópáhokra, és még 1 hétre Balcsira( pontos időpont még nincsen). Már nagyon várom, hiszen most lesz az első 3-as nyaralásunk.


Linda!

Küldjed a számod. Egyébként én már írtam, h http://www.bebietel.lap.hu/
Itt a cégek termékeik vannak, és innen veszek ötleteket. Mai uzsi: meggy+keksz+banán+narilé. Jó mi? A dinnye nem jött be Nála. Pedig olyan fini volt.

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Melódia!

:wink: Én is utálok orvoshoz járni, remegek, félek, Wc-re járok…Mint vizsgák előtt anno. Hu nem sírom vissza azt az időszakot.
Mi úgy néz ki Hamburgba megyünk augusztus végén Gyuri idősebb nővéréhez :) Már tervezzük évek óta, de tavaly terhesen nem mertem, meg nem is mehettem volna, mert kiderült a méhlepény rossz helyen volt.

Tina!
Köszi, megnéztem. Frankó nagyon.

Timi!
Most, hogy nagy meleg van, Kata is szedi le magáról a sapkát. Babakocsiban ha nem éri a nap és a babakocsi tetejét is kihúzom leveszem róla a sapkát, mert még abba is izzadjon? Ha felültetem akkor teszek a fejére. Ha süt a nap akkor meg főleg védem a fejét. Ma reggel bekentem a karját, lábát, orcáját, orrát naptejjel. Nívea 40-es gyerekeknek való sprét vettem. De 12-re értünk haza :oops: aztán nekem meg leégett a vállam, simán látszik a pánt, izzadtam mint a …….

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Azt elfelejtettem írni, hogy Kata 155g főzit megevett egyszerre délután (ebéd szopi volt, mert későn volt a gyümi, utána kis játszás, fél óra sírás, bealvás, majd evés)
:D :D

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!
A mostani oldalt még nem tudtam elolvasni, de az előzőre reagálok.

Timi!
Én annak idején bíztam benne, hogy kimaradunk a leesésből, mert olyan ügyesen vigyáztunk rá, de az a fránya távirányító és sport kifogott rajtunk :? .

Beuka!
Nálunk is úgy van, hogy kinézi a számból az ételt és az biztos jobban ízlene neki, de azért még nem vagyok annyira engedékeny, hogy elcsábuljak :wink: .

Zsebzebra!
Én katolikus vagyok, a párom pedig evangélikus, de nem vagyunk vallásgyakorlók. A templomi esküvőre a városligeti fasori evangélikus templomban került sor és ugyanitt kereszteltettük meg Barnit is. Sajna az akkori lelkész már nyugdíjba ment, de eljött megnézni a szertartást és igazán örült a mi kis családunknak (mi pedig fényképekkel háláltuk meg az irántunk való jóságát és kedvességét). Csak a szűk családi kör volt jelen és utána kerti partit tartottunk.

Edit!
Milyen gesztenyepürét adsz neki??

Nózi és Hettie!
Én most kaptam a barátnőmtől Kneipp citromfű fürdőolajat és remélem még a héten tudom tesztelni. Talán jót tenne nektek is egy kád citromfűves vízben elmerülni :wink: .

Mi tegnap a Margit-szigeten voltunk és ott olyan kellemes idő volt a fák árnyékában.
Ma reggel 6-kor Barni megint nagyon fájlalta a fogát és olyan keservesen zokogott, hogy ismét csak a Nurofen segített (csakúgy mint szerda reggel). Nem szeretném gyakran alkalmazni, de se a chamommilla, se a dentinox nem segített. Utána viszont (kb negyed óra múlva) még másfél órát visszaaludt és vidáman ébredt.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!
A mostani oldalt még nem tudtam elolvasni, de az előzőre reagálok.

Timi!
Én annak idején bíztam benne, hogy kimaradunk a leesésből, mert olyan ügyesen vigyáztunk rá, de az a fránya távirányító és sport kifogott rajtunk :? .

Beuka!
Nálunk is úgy van, hogy kinézi a számból az ételt és az biztos jobban ízlene neki, de azért még nem vagyok annyira engedékeny, hogy elcsábuljak :wink: .

Zsebzebra!
Én katolikus vagyok, a párom pedig evangélikus, de nem vagyunk vallásgyakorlók. A templomi esküvőre a városligeti fasori evangélikus templomban került sor és ugyanitt kereszteltettük meg Barnit is. Sajna az akkori lelkész már nyugdíjba ment, de eljött megnézni a szertartást és igazán örült a mi kis családunknak (mi pedig fényképekkel háláltuk meg az irántunk való jóságát és kedvességét). Csak a szűk családi kör volt jelen és utána kerti partit tartottunk.

Edit!
Milyen gesztenyepürét adsz neki??

Nózi és Hettie!
Én most kaptam a barátnőmtől Kneipp citromfű fürdőolajat és remélem még a héten tudom tesztelni. Talán jót tenne nektek is egy kád citromfűves vízben elmerülni :wink: .

Mi tegnap a Margit-szigeten voltunk és ott olyan kellemes idő volt a fák árnyékában.
Ma reggel 6-kor Barni megint nagyon fájlalta a fogát és olyan keservesen zokogott, hogy ismét csak a Nurofen segített (csakúgy mint szerda reggel). Nem szeretném gyakran alkalmazni, de se a chamommilla, se a dentinox nem segített. Utána viszont (kb negyed óra múlva) még másfél órát visszaaludt és vidáman ébredt.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Bocsi lányok, valamit szarakodott a babanet.

Kép
gesztenye78
 
 


Sziókák!

Csak én dögledezek még itthon ilyen verőfényes napsütésben :? Na de már nem sokáig, várom a párom :D

Zsebzebi: kb. 3 hete voltunk a szokások havi orvosi ellenőrzésen, ahol a dokinő észrevette, hogy a Kittinek a kelleténél nagyobb a cicije, és valami csomószerűt talált benne. Azt mondta, hogy ilyen szokott lenni a babáknál, de inkább a kisebbeknél 2-3 hónapos korban. Ő azt mondta, hogy a szopás alkalmával a tőlem kapott hormonok hatására lett neki ilyen nagy a cickója. Szóval ez nagyban hatott rám, mivel nekem az egész gyerekkoromat tönretették a hormonjaim. Ugyanis én nagyon szőrös voltam (vagyok). Az óvodától az iskoláig mindenhol csúfoltak érte :cry: Anyukámnak meg akkora melle van, hogy a mai napig azt fontolgatja hogy megműteti mert már melltartót se talál magára. Persze jó az a nagy cici amíg a dizsibe lötyögsz vele egy-két órát, de azért az nagyon nagy nyűg is tud lenni. Tehát én úgy vagyok vele, hogy inkább ne kapjon többet tőlem ilyen "jó" hormonokat, mert hátha ő még "rendes" gyerekkort élhet át. Tudod mindenki csak a legjobbat akarja a gyerekének, és szerintem neki most az a legjobb ha tőlem már kap több tejcsit.
Próbából megmutattam neki a cicimet, megnyalta és fintorgott rá. Úgyhogy nem érdekelte túlzottan a téma :roll:
Na meg ahogy Te is vagy a cigivel. ÉN pedig a bort imádom és ugye szopi mellett nem ittam, így most azért már nyugodt szívell gurítok le egy-két pohárra. Mondjuk ettől nem vagyok alkesz :wink:

Amúgy nagyon kis csini lányod van, az első képen azt hittem egy ovis csajszi, olyan nagylányos :lol:

Tegnap is voltunk dokinál, mert a Kitti szeme egy egész csipa volt, alig tudta kinyitni reggel, ragadt neki, meg keményen rá volt száradva, soxor álmos és dörzsizi a szemét. Dokinő diagnózisa: huzatott kapott, kötőhártya gyuszija van. Szemcseppet neki.
És megint szívom az orrát, azt mondta, hogy nagyon úgy látja, hogy egyszerre egy csomó fog útjára indult, és ez sajna ezzel jár, meg a napi 4-5 kakival. Úgyhogy mi most így tengetjük a napjainkat :?

Mindenkinek szép hétvégét kívánok.
Pöttyös rudi imádók most be lehet váltani a papírokat ajándékokra!

Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziókák!

Csak én dögledezek még itthon ilyen verőfényes napsütésben :? Na de már nem sokáig, várom a párom :D

Zsebzebi: kb. 3 hete voltunk a szokások havi orvosi ellenőrzésen, ahol a dokinő észrevette, hogy a Kittinek a kelleténél nagyobb a cicije, és valami csomószerűt talált benne. Azt mondta, hogy ilyen szokott lenni a babáknál, de inkább a kisebbeknél 2-3 hónapos korban. Ő azt mondta, hogy a szopás alkalmával a tőlem kapott hormonok hatására lett neki ilyen nagy a cickója. Szóval ez nagyban hatott rám, mivel nekem az egész gyerekkoromat tönretették a hormonjaim. Ugyanis én nagyon szőrös voltam (vagyok). Az óvodától az iskoláig mindenhol csúfoltak érte :cry: Anyukámnak meg akkora melle van, hogy a mai napig azt fontolgatja hogy megműteti mert már melltartót se talál magára. Persze jó az a nagy cici amíg a dizsibe lötyögsz vele egy-két órát, de azért az nagyon nagy nyűg is tud lenni. Tehát én úgy vagyok vele, hogy inkább ne kapjon többet tőlem ilyen "jó" hormonokat, mert hátha ő még "rendes" gyerekkort élhet át. Tudod mindenki csak a legjobbat akarja a gyerekének, és szerintem neki most az a legjobb ha tőlem már kap több tejcsit.
Próbából megmutattam neki a cicimet, megnyalta és fintorgott rá. Úgyhogy nem érdekelte túlzottan a téma :roll:
Na meg ahogy Te is vagy a cigivel. ÉN pedig a bort imádom és ugye szopi mellett nem ittam, így most azért már nyugodt szívell gurítok le egy-két pohárra. Mondjuk ettől nem vagyok alkesz :wink:

Amúgy nagyon kis csini lányod van, az első képen azt hittem egy ovis csajszi, olyan nagylányos :lol:

Tegnap is voltunk dokinál, mert a Kitti szeme egy egész csipa volt, alig tudta kinyitni reggel, ragadt neki, meg keményen rá volt száradva, soxor álmos és dörzsizi a szemét. Dokinő diagnózisa: huzatott kapott, kötőhártya gyuszija van. Szemcseppet neki.
És megint szívom az orrát, azt mondta, hogy nagyon úgy látja, hogy egyszerre egy csomó fog útjára indult, és ez sajna ezzel jár, meg a napi 4-5 kakival. Úgyhogy mi most így tengetjük a napjainkat :?

Mindenkinek szép hétvégét kívánok.
Pöttyös rudi imádók most be lehet váltani a papírokat ajándékokra!

Bettus

Kép
bettus79
 
 


ja valóban sz@r, bizti melege van :lol:

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok,
Edit,
Vállalkozónői (potenciális) képzésen voltam, valamit majd kell cisnálni GYED közben / után is, és ezügyben próbálok ihletet kapni. Klassz volt, főleg a kimozdulás miatt, de sok hasznosat is hallottam. A SEED alapítvány tartja ( 1 éves lesz) , és nagyon klassz.

Majdnem olyan szőnyeget vettünk, mint a Tiétek,de végül egy ponttal egy másik nyert:-)
Minna annyit mászik, hogy szőnyegutálatom ellenére muszáj volt beruháznom. Mire itt van, most meg már állandóan lemászik róla, és az egész házban rohangál.

Linda,
Nem jött meg a privi, lécci küld megint a számodat. Vasnap indulunk, már nagyon várom.
Mi úgy kezdtünk mászni, hogy előbb a kis lábait húzta fel, aztán megállt négykézláb, majd így elkezdett himbálózni előre - hátra. Közben 2 napig csak kúszott: előre nyúlt a kezével és húzta oldalra maga alá a lábait. Aztán az előre-hátra himbálózásból egyszercsak elindult. Minden nap gyorsabb, ma már körbetakarította nekem az egész nappalit, konyhát, étkezőt, pedig jó hideg a járólap.

Zebra,
Csudaszép a kislányod, igazi profi fotó az az első:-)

Beuka,
Boti ezzel az égnek álló hajjal zabálni-való.

Timi,
Jó sok mindenfélét esztek már látom Ti is:-)

Sue,
ugye Ti voltatok ma a Balcsin? Milyen volt? Mi holnap készülünk, fürdetni azért azt hiszem még nem fogom, kicsit még náthás is lányom.

Tina,
Jó hogy mondod a kiságy lerakást! A járókát már levettük, akkor azt hiszem a kiságyat is le kell. Jó nehéz lesz majd a 9 kilóját abból kiemelgetni..

Mentem, álmoskás vagyok a naptól, jó 7végét és Mennybemenetelt mindenkinek.

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!
Ma lementünk "strandolni". Nagyon jól éreztük magunkat a félárnyékban és Barni is vidáman mászkált a pokrócon. A fűtől viszont félt és nem mert lemászni a takaróról. Ezzel végülis csak megkönnyítette a dolgunkat, mert nem kellett állandóan visszatenni rá.
Tegnap Barni háta és válla tele lett apró kiütéssel és nem tudom, hogy mitől. Az egyik tippem, hogy a melegtől van, viszont előző naptól teszteltük nála a brokkolit és ezért kétségeim vannak. A kakija viszont szép volt és a popsiját nem ütötte ki. Esetleg van valakinek valami tippje vagy megnyugtató válasza.
Holnap Veresegyházára megyünk a keresztszülőkhöz, mivel a fiúk (kivéve Barnit :lol: ) segítenek kerítést állítani, a lányok pedig jól kipletykálják a nagyvilág dolgait :lol: .

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Gesztenye: de jó lehetett strandolni, mi ma készülünk egy kis pancsira, habár még nemigazán süt a nap :? Szerintem azok a pöttyök a melegallergia jelei lehetnek, nálunk is van, és a doki is mondta hogy ez nagyon gyakori főleg ilyen piciknél.

Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Minden kisbabának és mamának Boldog 1.Gyermeknapot!
Jo starndolást Mindnekinek,mi is megyünk pancsizni velencei tora..

Gezstenye:
Igen Bettus jol irta.Lehet a melegtöl is de a brokollitol is..Marvinnak is volt ilyen pötty kiütés igaz neki a lába lett tele vele.Nekünk a karfiol okozta.Pár napig rajta volt nagyon makacsul.Gyorsan ki is iktattam az étrendjéböl....A pofija viszont ki szokott pattogni a melegtöl..

Melodia:
Nyaralás:Ami biztos az csak Keszthely ,Sikonda és aug-ban Hajduszoboszlo.Közben 1-1 villámlátogatás a velencei tora..

Mennem is kell pakolászni..Gyönyörü napot mindenkinek..

Marvin fürdöcruciban: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég
 


Sziasztok lányok!
Bocsi, de én már megint saját gondjaimmal vagyok elfoglalva. Begyulladt a cickóm tegnap, de rendesen (valamitől iszonyat sok tejem lett, nem győztem fejni.) Délután belázasodtam (39 fok), kitettem a taccsot is :? Az éjjelt valahogy átvészeltem, de párszor úgy volt, hogy keltem a bandát, és irány az ügyeletes orvos...
Láz sehogy se akart lemenni, reggel irány doki, kicsit féltem, mert hallottam nagyon megdögönyözik a cicit, de mindegy volt már, csak valami legyen. Penicillin szurit kaptam, még lesz négy, másfajta lázcsillapítót, úgyhogy most helyrejöttem kicsit. Doki azt mondta, hogy a cickót itthon dögönyözzem minden nap, fejjem a tejet belőle, ne szopizással ürüljön, és hideggel borogassam, ami homlokegyenest ellentmond annak, amiket én a mellgyulladás kezeléséről olvastam a neten. Most akkor micsi? :shock:
Anyós főzött ma, föl se nagyon birtam kelni (igaz el akart volna menni az elsőáldozásra itt a templomban, de egye fene...)
Amikor beteg volt, nagyon kíméltük, mindig sírdogált, hát biztattuk. Azt is megjegyezte, hogy most nekem nagy gondot csinált, hogy főznöm kell rájuk, hát pátyolgattuk a lelkét, hogy ez nem olyan nagy dolog, hát úgyis kell főznöm, kicsit többet, vagy kevesebbet... Akkor ez így is volt, de mostmár átvehetne hetente legalább egy napot, amikor ő főz meg ránk is.Most is ez nagyon jó volt, hogy nem kellett betegen kotyvasztanom. Párom is megjegyezte már, amikor megkértem segitsen átcipelni a kaját, hogy mama mostmár meg birna főzni, nem? Hát, igen legalább néha-néha- mondtam neki,de az ő fülébe nem jutott vissza.
Mindegy megyek, szopiztatok, ami most nagyon fáááj :(
Üdv mindenkit, bocsi, hogy mindig az én bajaimmal foglalkozom!
Jó, hogy vagytok csajok! :wink:
livimami
 
 


Sziasztok!


Itt voltak az unokatesomék, és tegnap voltunk a Ligetben gyereknapon. Biztosan tetszett Dórinak. Majd dobok fel képeket. Pár percre elfeledkezett magáról, és nem cincálta le a pici fejéről a sapkát. Iszonyat meleg volt tegnap. Sajnos még nem jutottunk el strand közelbe, pedig nagyon várom, h Dóri mit fog alkotni. Remélem jövő héten jó idő lesz, mert tervezzük, h megyünk a Velencei-tóra.

Gesztenye!

Most már belátom, h nem lehet sajnos kikerülni az esésüket. Persze nagyon sok esést meg lehet akadályozni, de olyan ügyesen esnek szerintem. Most itt természetesen nem az ágyról leesésre gondoltam. Ott végig fogom, de nem is szeretek Vele ott játszani. A legbiztonságosabb a szőnyegen. Barni is cuki lehetett, mint ma Dóri amikor letettem a fűre, és nem tudta, h mit kell csinálni. Utána rátetettem a plédre, és a kezével meg-meg érintette a füvet. Na nem is kellett utána mennem. Én ezekkel a pöttyökkel már voltam dokinál, és azt mondta, h ezek melegkiütések, és csak hintőporozzam. El is múltak. Most ma is kijött, és határozott mozdulattal behintőporoztam. Állítólag az ételallergiánál a has is pöttyös. Látom, h Bettus is írta, h nem kell aggódni, mert csak melegkiütések, és a doki mit mondott. Nekünk egy a dokinőnk. Úgyhogy tuti, h csak erről van szó.

Tina!

Megőrülök, h Marvin milyen nagycsávós. Dórinak is van fürdőrucija. Milyen volt a Velencei-tó? Mit szólt Marvin? Tetszett neki? Képzeld mi is vettünk olyan tapadókorongos balhét (2990 Ft) az Astiban. Le volt árazva. Még jó, h kipróbáltam, h mit csinál Dóri benne. Letettem a parkettára, persze jól lenyomta, és addig himbálozott amíg orra nem bukott. Gondolhatod milyen murisan nézett ki, h a fenekén ott volt a tapadókorong.


Livimami!

Cicigyulladás, betegség
:cry:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna és Fannibaba
johanna1975
 
 


Sziasztok, most csak Livimaminak:
mellgyulladasra jobban is esik a hideg borogatas. De nagyon vigyazz vele, mert a hideg apasztolag hat a tejre. Mig a meleg borogatas serkenti... Szoval csak ovatosan!!!!
Szegeny te, és gyogyulj meg minnel hamarabb!!!

zi

KépKép
rizibizi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?