Új privát üzeneted érkezett!

Várjunk csak 1 percre, most újra kicsit viszolvastam. Éva azt írta Áginak, hogy várja az újabb babás fotókat. Tehát már voltak?????????? Én hogyhogy lemaradtam róluk?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Mo! Ugyan ezek nem annyira szépek, de csak neked küldöm, hátha idecsalogatlak, mert az ízük isteni volt!!!!!!!!!

Kép

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Kép

Kép

KépKép

KépKép
lnd
 
 

 
 

Na jó, azért a tojáslikőrös kuglóf elég szép lett. :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Aszta, mennyi finomság, annyira ennék belőlük! Ezeket mind Te alkottad? Kérjük a recepteket!
Kedves Mindenki! Hétfő estig Balcsin leszek, ezért sajnos addig ne várjatok. Ildi, Krisz, Andi, Mo, Éva, nagyon drukkolok, most a Ti helyzetetek a legizgibb, várom a kétcsíkos teszteket! A kismamik pedig vigyázzanak a picurkákra!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok!
Dehogy sértődtem meg!!!!!!!! Annyira aranyosak vagytok, hogy így aggódtok értem. Sajnos ezerrel pörgünk a háznál és sok a tennivalóm a munkahelyen is. A csodaszerekkel leálltam és a tornát is befejeztem. Most is csak néhány percre jöttem hozzátok és sajnos alig tudtam visszaolvasni. :(
Ind! Köszönöm a tortát! Gyönyörű! Imádlak!!! :lol:
Krisz! Hatalmas gratula a teszthez!! Ez remek!!!! Mindent bele!!!! :wink:
Zora! Nem is tudom, hogyan köszönjem meg ezt a tartalmas cikket a mensiről. Nagyon sok okos dolgot találtam benne. Rendi vagy! Érezzétek jól magatokat a táborban. Pé-re pont hazaérsz..... ne izgulj! :wink:
Panda! Egy tesztet se vegyél többet!!!!! Gyönyörködtem benne. Ez 1000000% -os!!!! Nagyon örülök neked!!
Andi! Fogalmam sincs, hogy ez a magas hő miért marad meg ennyi napon át. Sajnálom, hogy a teszt -- lett. :cry:
Sheila! Pihenj sokat és egy percet se aggódj! Minden rendben van a babáddal!!!!!!!!!! Én, mint fővarázsló.... látom is: vígan ficánkol az anyukája pocijában. :wink:
Évikém! Úgy örülök, hogy Balázskáddal minden rendben van!!!! Mesélj egy kicsit magadról!!!!! Olyan keveset írsz mostanában. Mi van veled????? Érezzétek jól magatokat!!! Csodaszép nyaralást és jó időt kívánok!!! Nagyon drukkolok neked! :wink:
Ildi! Jársz még tornára? Hol van a vonalzód????? Légysziiiíííí!
Vendég
 


Lányok! A hétvégén nem biztos, hogy jövök. Talán csak kedden (estefelé) jelentkezem újra. Holnap a férjemhez megyünk. Nála alszunk és csak kedden reggel jövök haza.
Ez egy kicsit zagyva így, de bizonyára tudjátok, hogy mi nem élünk együtt.... majd csak az új vityillóban.... ami most épülget. :wink:
Csodaszép hétvégét mindenkinek!!!!!!
Jó éjszakát!
Vendég
 


DRÁGA ESZTER!!!!!!!!!!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!
Vendég
 


Mindig csak mesélek a házunkról. Úgy gondoltam, mutatok nektek egy képet róla. Na, ez a Mo-ház.
:mrgreen: :mrgreen:
Kép
Vendég
 


Ind,
Hűha belenyomnám a fejemet a tortákba is és a kuglófba is :lol:

Mo,
Szép ház én is ilyesmit szeretnék hehehe :lol: de tényleg hihetetlen jól néz ki bár én paráznék hogy kidől vagy ilyesmi :roll: Jó pihenést nektek!
Vendég
 


Kép

Ind,
ha szeretnél a tábliba benne lenni írjál majd adatokat.
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

lnd! Ez a sok finomság gyönyörű és kérjük a recepteket , már csorog is a nyálam!!! :lol: :lol: :lol: De tényleg tedd fel a recepteket, mert engem nagyon érdekelnek!!!

Zora, Éva! Jó pihit Nektek!!!

Mo! Jó kkis ungabungákat apával! Jó kis vittyiló! Mejd meglátogatunk jó???? Csak előbb megkeresem a neten hol is van pontosan!!!

Panda Kismami, kispandák hogy vannak???

Sheila! Remélem nálad isminden oké???

Andi! Kivi vagyok az ovutesztedre, írj majd , hogy legalább az zebrásodik-e??!!!

Ildikó! Próbálj meg pihizni a hétvégén, a sok munka sem tesz jót!

CSajok! Az lehetséges, hogy tegnap meg ma full negatív ovutesztet csináltam a csütörtöki totál pozitív után???
Tegnap a hőm 36,8 volt ma meg 36,7. Mi van ha nem is volt pé-m. Bár tegnap eléggé fájt a bal oldalam meg aztán egy kicsit a jobb is fájt, végülis egész nap érzetem a pocim.
Fura, mert most túl korinak tűnk nálam ez a pé dolog.
Én sem nagyon leszek a hétvégén, mert délután indulunk a mamikhoz, így legközelebb kedden leszek, de ha tudok bekukkantok a hétvégén.
Most még egy darabig kukucskálok!

Pusszantás!
Vendég
 


Krisz!

Ne csacsiskodj, a saját szemünkkel láthattuk, hogy a teszted a lehető legpozitívabb :lol: :lol:
másnap mi a fenének nézted újra??
én soha nem csináltam ilyet, mikor végre bezebrásodott, befejeztem a tesztelést...ezért nem is tudok hozzászólni, miért lett utána nega :roll:

de tuti nem azért, mert nem volt PÉ-d!!!!

köszönöm, jól vagyok, remélem azért még lesz ma némi hányinger (nem mintha nem lennék meg nélküle ), de ma még nem volt :roll:
igaz, tegnap is estefelé pótolta be kamatostól... :)

volt egy érdekes álmom ma hajnalban: megszületett a gyönyörű kisfiunk, annyira valóságos volt az egész, hogy még az illatát is éreztem :) :)
nekem meg nem volt tejem...és tápszer sem volt itthon, és azon aggódtam, hogy fogom megetetni :roll:
ugyanezt álmodtam pár napja is...nagyon érdekes...
az igazság az, hogy mindegyik gyerkőcöt csak nagyon rövid ideig tudtam szoptatni, mert az első tejbelövellés után fokozatosan egyre kevesebb lett a tej, pedig nagyon akartam, és mindent megpróbáltam...volt, hogy órákig fejtem és csak pár ml jött :(

de az álom talán biztató, hogy már 2x láttam, a vetéléssel végződött terhességeknél sosem álmodtam babával, remélem ez jó jel :wink:

Mo drága!

Óriási kő esett le a szívemről, hogy jelentkeztél, és nagyon örülök, hogy abbahagytad a hókusz-pókuszt :)
most már csak az orvost kell kivárnunk :wink:

házikó csodálatos, bár csak alpinista felszerelésben lehet megközelíteni, de ennek előnye is van: anyóspajtás biztos nem vállalkozik majd babalátogatásra, hacsak nem extrém sport rajongó :lol:

(ha rendes anyósod van, akkor a fenti mondatot ne vedd figyelembe :) )


biztató szavakért nagyon hálás vagyok :)

Zora!

Remélem, PÉ idejére visszaérsz :)

Éva!

Ugye már a medencében lazulsz??
pihenj sokat, nagyon megérdemled!! :)

Andi, Ildikó, hol vagytok??

Pandácska!

Légyszi javíts át a táblában: három nappal fiatalabbak vagyunk, mint ahogy a kalkulátor számol...most napra pontosan tudom, mikor történt a dolog :oops:
szóval: ma még csak 7+6-nál tartunk, majd átállítom a vonalzót is, mielőtt újra felteszem...

szép hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Ind!

Te hogy érzed Magad??
sütik csodálatosak, én is szeretném elkérni a tojáslikőrös kuglóf, és a gesztenyés csoda receptjét, lehet priviben is, bár ha közkinccsé teszed örülni fognak a Lányok, szerintem :)

apropó sütés: le tudná írni nekem valaki, hogy kell lángost, ill. fánkot készíteni??

(még soha nem csináltam, épp itt az ideje :oops: )

kislány utáni vágyadat megértem: bár roppant fárasztó és néha kiborító kislányt nevelni, de páratlan élmény, és hatalmas boldogság :) :) :)
mindenkinek ki kell próbálnia, legalább 1x :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok! Csak 1 percre jöttem, nem is irok mindenkinek, csak nagyon örülök, hogy Mo életjelet adott magáról.
Panda én még megvárom a szivhangot! Nem babonából nem szeretnék bekerülni, mert érzem, hogy igy is úgy is minden rendben lesz, csak megvárom, hogy kiderüljön biztosabban a kora, meg én is szeretném látni a dobogó szivecskét.

Sheila! Tényleg szeretném megtudni, hogy milyen egy kislánnyal, de annyi szörnyűséget olvastam a neten, hogy engem a nem már nem érdekel. Én tényleg örökbe is fogadnék, ha nem jön össze a kislány, úgyhogy nem izgulok miatta, mert tudom, hogy igy vagy úgy de lesz nekem is, csak azért, hogy egészséges legyen és rendben teljen el ez a 9 hónap. Én ilyen téren már 2 büntit is kaptam: először is azt gondoltam, hogy csak azoknak lehet császárjuk, akik félnek a fájdalomtól, vagy vm miatt nem akarnak szülni. Én nagyon akartam és egyáltalán nem féltem és császár lett, megérdemeltem. Másodszor pedig azt gondoltam, hogy azoknak van hányingerük, akik vagy nagyon szeretnének mindenféle könyvben leirt jelet érezni magukon, tehát bebeszélk vagy pedig sajnáltatják magukat, és tessék hányingerem van és naponta többször öklendezem. Ezt is megérdemeltem. Viszont nem szeretnék nagyon, foggal körömmel kislányt akarni és aztán megkapni betegen vagy ami még rosszabb meg se kapni, hogy tessék lányt akartál megkaptad. Remélem nem sértődött meg senki azon, amit irtam. :oops: :oops: Nem irtad, hogy neked mikor kezdődött a hányinger!!!

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ja Krisz! Zora mondta nekem még múltkor, hogy amint megvan a tüszőrepi, utána már teljesen negativat mutat!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Úgy szeretnék szalonnasütést!!!!!!!!!!! Annyira kivánom. Azt hiszem csak ez szüntetné meg a rosszullétemet. Jó páros mi? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sheila! Esetleg, ha van kenyérsütőgéped, akkor csak bele kell rakni a hozzávalókat és a dagsztóprogramra rakod és 1,5 óra alatt megdagassza.

Lángos

Hozzávalók: 1 kg liszt
5 dkg élesztő
fél csomag sütőpor
2 egész tojás
4 evőkanál étolaj
2 db kefir
kis só
2 dl tej
pici cukor a tejbe

Az enyhén cukros langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. Közben egy nagyobb tálba kimérjük a lisztet. Közepébe kis mélyedést készítünk és beleütjük a tojást, sót, kefirt, a felfuttatott élesztőt, a sütőport, és az olajat. Jól összedolgozzuk, ha szükséges még tejet önthetünk hozzá, hogy a tésztája jó lágy legyen. Kb. fél óráig pihentetjük. Forró olajban sütjük. Sajttal, tejföllel, vagy fokhagymával és sóval ízesítjük. A hűtőben egy hétig is tárolhatjuk a tésztát.


Köszi a biztatást Lányok! :lol: Én már csak ilyen lükécske vagyok!

Pusszantás Nektek!
Vendég
 


sziasztok lányok

Gyorsan bekukkantok mert nem sok időm van, a hőm leesett tegnap reggel már csak 36,6 ma 36,5 volt :lol: :lol: szerintem a meleg miatt lehettet ilyen magas mert minden reggel vizben uszva ébredek. A feritin nem is nagyon irom a magas hőket mert teljesen megbolondul tőlük.
Az ovutesztemen már van egy halvány csíkocska de szerintem ez még negatív, a tűszőrepi ha tartaja az eddigi szokásait szerda környékén lesz.
A párom sajnos a jövő héten is éjszakás de azt mondta mindent megtesz, hogy minnél többet együtt legyünk, úgyhogy a jövő héten nagyon fáradt leszek az éjszakázásoktól.

Remélem mindenki jól van nem tudom mikor tudok jönni de megpróbálok minnél hamarabb.

Puszi mindenkinek.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


lángos:


Hozzávalók:

-05, kg liszt
-05 l tej
-3 dkg élesztő


A tejjel,élesztővel kovászt készítünk, a hozzávalókat összekeverjük és megkelesztjük.Vizes kézzel bő forró olajba tépjük,kis halmokat formázunk,amit lángossá húzgálunk,majd a forró olajban megsütjük mindkét oldalát.

fánk:

hozzávalók:

-1 kg liszt
- o,8 l langyos tej
-3 tojássárgája
-5 dkg élesztő
-1 citrom reszelt héja
-kevés cukor,csipet só,
-mazsola
-nyújtáshoz 1 dl olaj

Kovász készítése: 1 dl meleg(nem forró)tejbe belekeverjük az élesztőt,2 ek lisztet,1 ek cukrot és megvárjuk,amíg felfut.

Összedolgozzuk a hozzávalókat,így egy nokedlitészta állagú tésztát kapunk.megkelesztem a tésztát,majd kiolajozott gyúrólapra teszem,kinyújtom,és rászórom a mazsolát,amjd félbehajtom és ismét kinyújtom.Olajozott szaggatóval szaggatom és bő forró olajban mindkét oldalát készre sütöm.Lekvárral,csokipudinggal... tálalom.
anubias
 
 


Sziasztok! Csak egy kicsit jövök, mert megjöttünk a Balcsiról és holnap meg jön az erdei iskola. Azért ígérem, ha pénteken onnan is hazajövök végre, törődök újra mindenkivel. Örülök, hogy mindenki jól van és, hogy végre Mo és Andi is jelentkezett. Az is csodálatos, hogy a kismamik jól vannak, jó volt ennyi nyugis hírre érkezni! Remélem az LH tesztelőknek összejött az akció, és végre ez a topik pocis topikká válik. Mindenkinek sok puszi, hamarosan jelentkezem és azt is megtudhatjátok, időben hazaértem-e!?

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Hogy telt a hétvége??? Remélem mindenki tudott egy kicsit pihenni, kikapcsolni. És most újult erővel hancúrozhatunk!

Kismamik! Ági, Sheila, lnd, Panda! Jól vagytook???

Zora! Remélhetőleg nem lesz kimerítő a sok lurkóval az erdei iskola és pihizni is tudsz egy kicsit.

Éva! Milyen volt Hévízen? Jó időtök volt? Köszi az infókat a szállásról! Majd azért utánanézek, hogy akinek nincs ilyen protekciója azok milyen áron tudnak ott pihizni.
REmélem nagyon jó volt!

Ildikó! Várható hogy egy kicsit kevesebb munkád lesz? És akkor többet tudsz jönni???!!! Mi újság nálad???

Mooooooooooooo!
Készen van a kis kacsalábonforgó kastély a kép szerint, úgyhogy mostmár jönnöd kell!!!

Andi! Megvolt a pé???? Lh teszt beerősödött??

Pusszantás mindenkinek! Remélem senkit nem hagytam ki???? :oops: :?

Én így állok:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Csak életjelet adok, mert rohanok vásárolni, meg persze tanulnom kell ezerrel. Látod Krisz, hogyí tök felesleges volt aggódnod! Én továbbra is hányingeresen, de jól vagyok. Puszi mindenkinek!

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Jaj, már úgy izgulok, jövő szerdán megyek újra uh-ra. :lol: :lol: És akkor aztán már szeretnék átkerülni a babás táblázatba.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sziasztok!
Már itt is vagyok. Nagyon vártam, hogy jöhessek.
Zora! Érezd jól magad! Kitartás a táborban!!!!
Krisz! Ez a görbe most nagyon jól néz ki.. Végre, ez egy nagyon is normális ciklus lesz. Ne aggódj! Ti mindent megtettetek az ügy érdekében! :oops: :)
Éva! Milyen volt a pihizés Hévízen? Na, mit szólsz? Jó meleget csináltam nektek, miiii?! :wink: :lol:
Pandácska! A táblázatból mindenféle csodaszert törölj ki, kérlek! Semmit se szedek. Mesélj!!!!!!
Ind! Jó tanulást kívánok! Ha lesznek UH-os képek, mutasd majd meg nekünk!!!!!! Jóóóóóó? Már úgy várom!! Na, meg azt a sok ötöst is szeretném ám látni!!! :wink: :lol:
Sheila! Hogy vagy? Barnák nincsenek ugye!?
Andi! Örülök, hogy a hőd helyreállt. Fene se tudja, hogy mit tud velünk művelni ez a meleg... már én is kezdtem kiakadni.
Ági! Olyan régen jöttél közénk... :cry: Gyere és mesélj! Mi van veled?
Ildikém! Még mindig tartozol egy vonalzóval. :wink: Mi van veled csajszikám??
Vendég
 


Sziasztok!

Mérges vagyok! Tegnap délután óta csak most tudtam belépni! :twisted:

Lányok! Hol vagytok???

Éva! Milyen volt a kiruccanás?

Én tegnap mindenkinek írtam tessék jönni!!!

Pusszantás!
Vendég
 


Sziasztok, lányok!

A tegnap engem sem engedett be a babanet....

Krisz, Szuper, hogy ilyen korán már megvolt a pé-d :) jól alakul a hőd - mennek a ++++++++++++++++++ drukkok!

Drága, Mo :D - te beszélsz itt vonalzóról? :D :D - a tiéd semmit nem mutat :D :D Örülök, hogy egy kicsit lemondtál a csodaszereidről..... már csak a doki maradt :D - ja, és a Mo-ház egyszerűen mesés :D :D - csak azon tűnődök, hogy mit fogsz csinálni a gyerekeiddel, ha kint akarnak játszani :D :D :D - erre nem gondoltatok? :D :D :D

Panda, veled mi van? Rég nem jelentkeztél.....

Ind, még 1 hét, és láthatod a babádat - irigy, irigy :wink:

Zora, Éva! Ági - várunk!

Andi, ha ugyanazt produkálod ebben a hűnapban, mint én, akkor a napokban neked is meg kell legyen a repi - mindent bele :wink:

Sheila, légyszi te is adj életjelt magadról, hogy minden rendben!!!

Nekem úgy néz ki, megvolt a pé-m.... A tegnap történt valami fura: találkoztam egy ismerősömmel, aki azt kérdezte: "hogy van a kismama?" - én csak néztem nagyokat, és magyarázni kezdtem, hogy nem én vagyok terhes, hanem a kolléganőm.... erre az volt a válasza, hogy nem hiszi, mert megálmodta hogy én terhes vagyok, és elég nagy volt a pocakom is is :roll: :D - előre egy kicsit rosszul esett, hogy talán azért hiszi ezt, mert az utóbbi időben hiztam , de visszagondolva, az illetővel elég rég nem találkoztam.

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


És ime a görbém:
Kép

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok Lányok!

Napok óta nem volt netünk!!! ( a szombati vihar óta :evil: )

Krisz, Eszter!

Nagyon szépen köszönöm a lángos recepteket!!! :) :) :)

Ind!

Teljesen igazad van, a görcsösen kislányt akarással...én már elsőre is szerettem volna, de nem bántam egy percig sem, hogy Patrik is fiú lett :) sőt :)
Melissánál úgy voltunk, ha fiú lesz, legfeljebb megpróbáljuk még egyszer :lol: ...de éreztem, hogy lány lesz...mindegyiknél megéreztem, hogy milyen nemű lesz...most úgy érzem, hogy megint fiú :) de ha lány, az sem baj :)

hányingerem a 7. hét eleje óta van, tehát kb. bő két hete...

Zora! :)

kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon sikerült-e hazaérni időben???

Pandácska!

Mi újság Veled??

Ági!

Tényleg jöhetnél gyakrabban, végülis Te vagy az egyetlen kismamánk, aki már "túlélte" az első trimesztert :)
képeket is szívesen látnánk a babáról...

Ildikó!

Hátha teljesülnek az ismerősöd álmai :)
a hőd szépen alakul :)

Drága Mo!

Magadról nem írtál :wink: ejnye-bejnye :)
megszűnt a vérezgetés??

csak halkan merem mondani:

Úgy tűnik, a barnamedvék elhúztak melegebb éghajlatra, ámen. :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok!
Még élek virulok csak nagyon nem történik velem semmi...

Ildikó,
Remélem igaza lesz az ismerősödnek :wink:

Shelia,
Ámen!!! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Mi ez a pangás Lányok????

Panda! Neked most biztosan nagyon lassan telik az idő. De meglátod érdemes türelmesnek lenni!

Éva! Mo! Hová vagytok eltűnve??? Szomorú vagyok, hogy nem jöttök!

Kép

Andi! Sikerült már pozitív Lh tesztet produkálni??? Nagyon kíváncsi vagyok!

Ildikó! Eddig nagyon szép a görbéd! Reméljük egyre feljebb megy a hőd! Ma hogy áll a hőd???

Zora! Remélem holnap időben hazaérsz!

lnd! Mikor lesz a következő vizsgád??? Arra tanulsz és azért nem jössz??? Hogy vagy? Mikor is mész dokihoz? Ja és ha ráérsz a sütirecepteket feltehetnéd!!!

Ági Kismami! Hogy vagytok???

Sheila! DE jó, hogy barnamedvék elhúztak! Reméljük már nem lesz semmi gubanc! Te mikor mész dokihoz?

Én dobok nektek egy görbét:

Kép

Pussz Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Jövök ám és mesélek, csak még el kell szaladnom egy beutalóért az orvosomhoz a holnapi vérvételre (Hcg)!

Éva

Kép
balimama
 
 


Azért dobok egy görbét! Ki mit lát rajta?
Kép

Egyébként nagyon hiányoztok!!!!! Sietek vissza!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva! DE jóóóóóóóóó! Az a 6. napi leesés biztató nagyon. Remélhetőleg holnap nem esik lentebb a hőd, hanem marad ott, vagy megy mégfentebb és nem lesz szükség hsg-re.

Várom ám nagyon hogy visszaérj!
Vendég
 


Sziasztok Csajszikáim!
Na, mit szóltok???? Hétközben és délelőtt, Mo ül a gép előtt.. :lol:
Még rímel is. He-he.
A napközis kollégámnak mindig fájt a haja, ezért sokat dolgoztam helyette... most meg visszaadja, és ő van egész nap a gyerekekkel.
Sheila! A barnamedvék miatt hetek óta füstölöm a varázsfüveimet és főzöm a teákat... amit persze már nem iszok... csak a virágokat öntözöm vele.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy látszik, sikerült! Tőlem is eltűntek. Szerencsére semmi barna meg piros. Viszont a nyáron viszek a dokimnak egy nyugtatót és csak azután kezdem el mesélgetni neki a bajaimat, mert ha meghallja, tuti kiakad.
Éva! Hol a csudában vagytok???? Ez a Hévíz baromi messze lehet. Csak nem te vagy a képen álruhában????? :shock: :shock: :shock:


Kép
Vendég
 


oké. Megnyugodtam. Mire a képet megleltem, addigra már itt is vagy! Siess vissza és mesélj!!!!!! :wink:
Vendég
 


Krisz!!! Éva!!!!! De jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!! Csodás görbék!!!!!!!!!! Nagyon megy a drukkkkkkkkkkkkkk!!!!!+++++++++++++
Vendég
 


Mo! Épp írni akartam, hogy látom hogy bejelentkeztél, de mire frissítettem, már írtál is!

Hmmmmmmmm 26. nap! Kíváncsi vagyok, hogy most hány napos cilkust produkálsz?! :roll:
Vendég
 


Drága Krisz! Mint a mese: 1001. :wink: :lol:
Vendég
 


Nagyon örülök, hogy a maratoni ciklus elmaradt nálad. Nagyon ígéretes görbéd van!!!! Kívánom, hogy ebben a hónapban összejöjjön a baba!!! Milyen jó lenne, ha ezért mennél a dokihoz és nem a fránya ciklus miatt!!!!!!!!! :wink:
Vendég
 


Jaj úgy legyen drága MO!

Na azért én küldöm neked a ++++++++++++ enerdzsit a rövidebb ciklusért!
Vendég
 


Ildikém! Nagyon izgulok érted is!!!!!!!!!!! De jó lenne, ha jönnél és elmondanád, hogy mi van a mai hőddel!!! Mesélj!!
Ez az ismerős jól elgondolkodtatott. Lehet benne valami. Úgy legyen!!!!!!!!
Vendég
 


Krisz! Inkább egy babát küldj!!!!!!!!!! Hagyjuk a ciklust a csudába!!!!!! 8) :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kezdetben vala az Őskáosz:

Kép
Vendég
 


Sziasztok, lányok!

Nem hiszek a szememnek - MO ITT VAN!!!! :D :D - kész csoda :D - mondjuk azt nem értem, hogy fájhat valakinek a haja?????
Akkor ha ennyi szabad időd van, ideje lenne egy egészséges pé-t is produkálj!!!!!

Éva, nagyon izgulok érted... holnap nem fogok tudni jönni, mert megyek temetésre, de nagyon fogok szoritani az eredményhez!!!!

Krisz, a görbéd irtó jól alakul - mennek a drukkok!!!! ++++++++

Zora, remélem kibirja a tűsző repi nélkül, amig hazaérsz!!!!!

Sheila, nagyon jó hir, hogy elhúztak a barnamedvék :D :D

Nekem a hőm ma 36,8 - 1 fokkal kevesebb, mint a tegnap. Igaz, hogy eddig ilyen magas hőket soha nem produkáltam (úgy érzem magam, mintha lázas lennék) de nem merek reménykedni....

Mindenkinek puszi!!!!!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Mo, egyezzünk meg, hogy 2-3 napon belül "tojásfehérjéd" lesz, és a hőd elkezd emelkedni!!!!!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ja, elfelejtettem mondani, hogy azért nem reménykedek, mert megtörténhet, hogy a magas hőmet valami fránya virus okozza - mivel az orrom is be van dugulva :(

KépKépKép
ildiko74
 
 


Drága Rokonlelkem! Úgy örülök én is neked! Oké. Megegyeztünk :wink:
Amúgy, a hő egy tizedes esése nem jelent semmit!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok neked!!!!!
Vendég
 


A hajfájásról még nem hallottatok????????? :shock:
Az nagyon rusnya betegség. Látnátok, hogy hogy szenvednek tőle és milyen csúnyán néznek ki ilyenkor az emberek....
Húúú. Ezen csak a gyors, otthoni semmittevés segíthet. :mrgreen:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?