Krisz!
Ne csacsiskodj, a saját szemünkkel láthattuk, hogy a teszted a lehető legpozitívabb
másnap mi a fenének nézted újra??
én soha nem csináltam ilyet, mikor végre bezebrásodott, befejeztem a tesztelést...ezért nem is tudok hozzászólni, miért lett utána nega
de tuti nem azért, mert nem volt PÉ-d!!!!
köszönöm, jól vagyok, remélem azért még lesz ma némi hányinger (nem mintha nem lennék meg nélküle ), de ma még nem volt
igaz, tegnap is estefelé pótolta be kamatostól...
volt egy érdekes álmom ma hajnalban: megszületett a gyönyörű kisfiunk, annyira valóságos volt az egész, hogy még az illatát is éreztem
nekem meg nem volt tejem...és tápszer sem volt itthon, és azon aggódtam, hogy fogom megetetni
ugyanezt álmodtam pár napja is...nagyon érdekes...
az igazság az, hogy mindegyik gyerkőcöt csak nagyon rövid ideig tudtam szoptatni, mert az első tejbelövellés után fokozatosan egyre kevesebb lett a tej, pedig nagyon akartam, és mindent megpróbáltam...volt, hogy órákig fejtem és csak pár ml jött
de az álom talán biztató, hogy már 2x láttam, a vetéléssel végződött terhességeknél sosem álmodtam babával, remélem ez jó jel
Mo drága!
Óriási kő esett le a szívemről, hogy jelentkeztél, és nagyon örülök, hogy abbahagytad a hókusz-pókuszt
most már csak az orvost kell kivárnunk
házikó csodálatos, bár csak alpinista felszerelésben lehet megközelíteni, de ennek előnye is van: anyóspajtás biztos nem vállalkozik majd babalátogatásra, hacsak nem extrém sport rajongó
(ha rendes anyósod van, akkor a fenti mondatot ne vedd figyelembe )
biztató szavakért nagyon hálás vagyok
Zora!
Remélem, PÉ idejére visszaérsz
Éva!
Ugye már a medencében lazulsz??
pihenj sokat, nagyon megérdemled!!
Andi, Ildikó, hol vagytok??
Pandácska!
Légyszi javíts át a táblában: három nappal fiatalabbak vagyunk, mint ahogy a kalkulátor számol...most napra pontosan tudom, mikor történt a dolog
szóval: ma még csak 7+6-nál tartunk, majd átállítom a vonalzót is, mielőtt újra felteszem...
szép hétvégét Mindenkinek!!!