Sziasztok!!
Timi, Csilla, még egyben vagytok???
Szörnyű, hogy otthon még nincs net... azt hittem, ma reggel már azt olvasom, hogy megszülettek a csemeték...
Karinca, üdv itt. Kriszta vagyok, szintén első babás, kislány lesz, és mi is a Barossba járunk. Dokink a Krasznai...
Dóri: örülök, hogy bevált a takarítónő, bizti csilli-villi a lakás otthon!
Meggyógyultatok már???
Timi: Livike nagyon szép kislány!!! Biztos Marcika is szép lesz!! Tényleg más lett az arcod. Valami azt súgja, éppen most szülsz...
Ha jók a megérzések (meg persze amúgy is) gyors és fájdalommentes szülést kívánok!!!
Csilla, szuper csaj vagy! Gratulálok a vizsgádhoz! Veletek mi a helyzet? Még mindíg bent a pocaklakó??
Szilvih: Lilla nagyon aranyos! És mekkora haja van!!
A málnalevél teát nekem is ajánlotta a szülésznőm. Örülök, hogy most tőled is hallom, ezek szerint tényleg használ!! Az igazat megvallva az egész szüléstől nem félek annyira, mint a gátmetszéstől...
Éppen ezért, mindent meg szeretnék tenni annak érdekében, hogy elkerüljem... Szülés előtt még szeretnék elmenni agykontroll tanfolyamra is. Júniusban lesz... Állítólag az is sokat segít...
Petra, már neked is csak napok vannak hátra!! De látom, te még egész türelmes vagy...
Jovika: szia köztünk!! Látom, te már gyakorlott kismami-anyuka vagy!!
Az időjárás kiakaszt... hőség, majd szélvihar, felhőszakadás... Az éjjel alig bírtam aludni, melegem volt,és még hülye álmok is gyötörtek... Nagyon nem kóser amit az időjárás művel.
Ráadásul páromnak bedurrant a veséje. azt hiszem vesemedence-gyull.a van...két napja nem bír felkelni az ágyból
Csenge pár napja nem rúg olyan nagyokat, mint eddig... először kicsit megrémültem, miért nem?? Hisz eddig azt tapasztaltam, hogy egyre nagyobbakat, erőteljesebbeket rúg. Látványosan kipuklisodott a pocak, most viszont inkább csak azt érzem, csusszan egyik oldalról a másikra. Bizti, neki is sokkoló az idő... Vagy egyre kisebb a hely neki odabent, s azért??!!
Még 2 hét, és megyünk UH-ra. Egyre izgatottabb vagyok, és alig várom, hogy újra lássam a kislányt...
Lányok, aki már rutinos nyári babás, a nyarat hogy vészeltétek át? Oké, hogy fürdés nuku, de módjával lehet napozni, ugye?? Pocak letakarva...???