Forti,
köszi az ötletért krém ügyben, azt hittem, hogy minden ami kapható ebben a mûfajban az már van itthon.
De ezek szerint még nem.
Jól értem, ezt a krémet a mellemre kenjem, ahol a csomó van? Ugyanis a mellbimbómra most gombaölõ krémet kenek, tehát oda már mást nem szeretnék kenegetni.
Kangi,
nem tudom, hogy a front az oka vagy sem, de ma délelõtt egész jó volt Bence, csak délután kezdte a nyûgösködést.
A pocakban a meleg frontnál mindig nyugis volt, lehet, hogy ez a jó tulajdonsága megmaradt.
Zsani,
van, hogy fáj a csomó és tuti, hogy most keletkezett. Egyrészt a mellemet el kell tartanom a gyerek nózijától és talán túl erõsen nyomtam, ezért elzártam egy csatornát, ez lehet az egyik ok. A másik, hogy Bence nem evett annyit, mint amennyi a cicimben volt, továbbá volt, hogy tudtam fejni szopi után, volt, hogy nem, ezért talán túl sok tej halmozódott fel, amit aztán a baby nem ürített ki és én sem fejtem ki. Harmadrészt, lehet, hogy nem jó technikával fejtem és megsérült a tejcsatorna. Most így utólag már okosabb vagyok, de ez nem változtat azon, hogy a csomó ott van. Sajnos egyre kellemetlenebb, csak abban reménykedem, hogy a mellgyulladásig nem jutok el.
Kryss,
terhesség alatt én is ittam rostosat, de szopi alatt eddig nem mertem...viszont most már tuti fogok inni.
Pocakfájás sajna így is van, remélem rosszabb már nem lesz.
Brokkoli,
köszi a tippet, a védõnõ is a Sab Simplex-et tanácsolta a szelekre. Ma vettem is, be is indult a rotyogás.
görcsös sírás azért így is volt, remélem a szer mellett ez idõvel elmúlik.
Talis képek:
én is megnéztem.
Annyira jók, írtó édesek a lurkók. Gratula hozzájuk!!!
Gumicukor,
hiába kerestem az írásodat a Szoptatás topicban(2002.aug.+szept.) nem találtam, sebaj, majd ha több idõm lesz megnézem a többi hónapot is, hátha...
Jó éjszakát Mindenkinek, pussssza
Timici