Új privát üzeneted érkezett!

Francos görbe...... Még jó, hogy az ágyat meg lehetett javítani, mert ahogy elnézem, megent szükség lesz rá!

Végül is nem vagyok csalódott. Na jó, egy icipicikét.

Egy hatalmas sóhajtás.....

Már alig várom, hogy vagy megjöjjön, vagy ne vagy 40 hétig, de ha megjön, akkor legyen egy hormonlaborom, vajon van-e javulás.... És júni 21-re van időpontom Tűű dokihoz!!! Kép
Vendég

Kép

Jó reggelt!

Monácska, ne add még fel, nem lehet, hogy kevesebbet aludtál vagy valami, mert attól lentebb mehet, mert amúgy meg annyira szép a görbéd!

Bee, nem küldtél még......

Lassan-lassan készül a szigorúan titkos tábla, de még sokan nem küldték be.....

Drága Kandikám, ma?8-9 felé???
Vendég

tesztoszteron: nekem 1,4es és 0,9es tesztoszteronokkal voltak tüneteim....tűű azt mondta ez nem jelent semmit, ez szabad tesztoszteron. hm.

melegem van mindig. tegnap elkezdett hányingerem lenni, és elszédültem.... :? nem tesz jót ez a meleg.

puszika mindenkinek!!!!!!
dimet

fúúú, már a 29. hétben vagyok?????
én már ilyenkor megszülettem :lol: pikk-pakk.....
dimet

Bee, lehet, hogy tényleg nem kismamiknak való volt a tegnapi "katlan" a Sportcsarnokban! :wink:
A párommal fél 6 felé ott bringáztunk el előtte Újszegeden, hááát, volt hangzavar, tülekedés, és gondolom 100 Celsius fok a nézőtéren. Én megértem a párod "taktikáját", remélem, te sem haragszol (nagyon) rá. :)

És íme a görbém: :(

Kép

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!

Kikka, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: És várunk vissza!

Monácska, hátha holnapra feljebb kúszik még az a hő! :wink:

Lafim, olyan aranyos a tábla így a megjegyzésekkel! :lol:

Nézzétek mit kaptam a fertitől! :lol:

Kép

Tegnap voltam nőgyogyinál, nagyon pozitívan állt a metforminhoz. Anynit mondott hogy ő annyira nem ért hozzá mint egy endokrinológus, tehát maximálisan elfogadja Tűű véleményét, örült hogy szedem a gyogyit. És drukkol, próbálkozzunk ezerrel és mielőbb menjek hozzá terhesen :lol:

Szép napot mindenkinek eben a melegben! Pusza!

Kép

Kép
anyoooka

köszi lányok az infókat!

Jó akkor magas a tesztoszteronom, végülis ezt vártam.

meg akkor a cukor és inzulin lesz mérvadó.

Anyóka de szép pé!

Kép

Kép
rejo

Anyoooka, naggggyon szép a görbuszod! :wink: Hajrá, várjuk a folytat(ód)ását! :D
És örülök, hogy sikerült egy jó és együttműködő nőgyógyászt találnod.

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Drága, kedves Anyókám!
Ez a görbe nagyonnagyonnagyonnagyon fantörpikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ti ágyatok nem szakadt le?????
Mert itten aztán.........................Olyan csodás ez a görbe!
Büszke lehetsz magadra!!!!!!!!!

Pocak?Rosszullét???????
Vendég

Köszönöm lányok! :lol:

Lafim, büszke is vagyok! Csak a vége is legyen ilyen szép! ágyunk még egyben van
Pocakom teljesen jól van, úgy tűnik hogy a 750-nel nem lesz semmi baj!
Te hogy vagy? Képzeld, tegnap mire hazaértem vízhólyag nőt a talpamon :shock: Mi lett volna ha még sétálunk is?!

Niki?! Mennyire esett le a hőd? Azért egy görbét mutizz már nekünk légyszi!!!

Kép

Kép
anyoooka

vízhólyag??????hogy-hogy?????
Hát nem is sétáltunk!
Most már nem vagyok felfújódva, végre....
De asszem a cserezsnyét és körtét ettől függetlenül is enni fogom....csak iszok utána igmándit és megelőzöm, hogy megint felfújódjak! :wink:
Vendég

Jó reggelt a későbben érkezőknek!
Lafi, korábban keltem, de ez eddig nem befolyásolta, főleg nem ilyen mértékben. Nem tetszik ez nekem, de majd várunk és figyelünk!
Tükörke! Ez a görbe....... Elég fura az ugrásokkal le-fel! Kíváncsi leszek a végeredményre!
Anyóka! A tiéd viszont fantörpikusan szép! Remélem lesz eredménye is! Tényleg tetszik!!!
Vendég

Tuti a cseresznye volt a bűnös! Jó hogy túl vagy rajta!
Zoli mit szólt?!
Most volt rajtam először idén a papucs... Hazafelé meg nekem jó 15 perc gyaloglás ám a vonattól. Ha sétálunk is nem tudok hazajönni... :P

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok, mióta nem jártam erre, hogy nem győztem olvasni :)
Előre is bocsi, ha valakit kihagytam :oops:

Tükörvíz: Ne add fel, reméljük feljebb megy az a hő elvégre mégcsak az 5. dpo-n vagy. Bármi lehet...

Dimet: 29. hét... Hmmm, még bírd ki, ne "utánozd" anyukádat ;)

Anyoooka: szép ez a görbusz és gratula a Methez...

Mona: ebből még bármi lehet, még ne ásd el ezt a hónapot... Láttunk mi már cifra görbuszt :wink:

Csipi: Sok szerencsét a kereséshez, jó lenne, ha sikerülne megcsinálni azt az inzulint. Nem egyszerű ez az egész hercehurca. Te aztán tényleg türelmes vagy. Ilyen hosszú ciklusban pé... Le a kalappal! :lol:

Apple: Neked is sok szerencsét az új dokihoz! Én holnap megyek ehhez az új nőgyógyászhoz, már most golflabda méretű a gyomrom. Reggel el kellene mennem a Szabílocs utcába a haematológushoz, de lehet hogy nem lesz időm rá :( Meg annyit mentem el mostanában korábban vagy jöttem később, hogy nincs pofám holnap reggel is késni, miután korábban fogok elmenni. Szörnyű ez a folyamatos orvoshoz járás. Most jut eszembe: fel kell hívnom az asszisztenst, hogy megvan-e a 2 progi eredményem. Nem fűzök hozzá sok reményt.

Lafi: neked van a Szabolcs utcában még függőben progi eredményed? Valaki említette a mini talin, hogy még ő is várja. Ha az enyém elkészül, akkor az övé is meglesz...

Kíváncsi vagyok ma mit olvastam félre. Előre is bocsi érte
:oops:

Pussza

Kép

Kép
bettica

Sziasztok !

Tegnap este átolvastam az írásokat, de minden szempontból máshol jártak a gondolataim..

Rejo, a tesztoszteronod magas, de ezt Te is tudtad, érzékelted. Majd szopi után újra jön a Diane ? :lol:

Lecso, az eredményeidről elmondtak már mindent, szépségesen magas az inzulinod :? erre hatni fog a metformin !!

Jó, hogy írtátok mi is az ASO, mert nálam is megnézik a mai vérvételen.

Csipi, sikerült felhívnod a labort, vagy újra le kell vetetni a vért ? Ne hagyd annyiban, inzulinvizsgálat nélkül nem sokat ér a vérvétel :( én pont egy ilyen baki miatt jutottam a metforminhoz 1,5 év késéssel :evil:

Dimet, húha, most otthon vagy, vagy még dolgozol ? Olyan bonyolult megjegyezni mikor dolgozol, mikor nem :) A lábikódat pihentesd kis hűvös vízben, hátha attól jobb lesz !

Anyoo, igazi pé-s görbéd van.Tuti !!!! :wink:

Szisza, mindaz, amit tegnap írtál.. szívemből szólt !!!

Mindenkinek vannak jobb és rosszabb időszakai. Ez így teljesen természetes, de tegyük a kezünket a szívünkre.. Ki az, aki egy sikertelen hónap után arra gondol, hogy ez így van megírva ?! Sokkal inkább azt gondoljuk, hogy a franc vigye el, miért pont nekem nem sikerül már megint, mikor lesz végre kisbabám ? Persze az ember összekaparja magát és küzd tovább és lehet megfordul a fejünkben, hogy jön a baba, majd ha akar… de lelkünk mélyén azért reméljük, hogy a MAJD a következő hónapban lesz.

A lombik az egy külön műfaj. Aki lombikozott már tudja, hogy sokkal nehezebb lelkileg feldolgozni egy negatív tesztet, vérvételt, mint egy „sima” hónapban. Annyira padlóra tudja az embert küldeni, hogy ihhaj.

Az ember képes mindent alárendelni a baba érdekében, aztán a végén tényleg úgy jár, mint én ,vagy mint Szisza… Nem merünk munkahelyet változtatni, mert a baba „bármikor” betoppanhat. És még sorolhatnám.., én is azt érzem, mint Szisza, hogy csak vegetálok. Immáron 5. éve :?

Nem vagyok görcsös, sőt, páran, akik jobban ismertek, tudjátok, hogy minden ciklusban ugyanúgy tudok lelkesedni és még mindig el tudom magammal hitetni, hogy most sikerülni fog.
Hogy ez meddig mehet így ? Nem tudom… egyet tudok, mégpedig azt, hogy a férjemet meg fogom ajándékozni egy csodaszép kisbabával :)

Puszi Lányok, mindenki vigyázzon magára ebben a nagy hőségben !

Kavicska, neked külön nagy cupppp :)

ui. Lafi, tedd meg, hogy átírsz 3. cn-ra (ez már bizti, tegnap óta rendes mensim van) és köszönöm, hogy olyan kedves megjegyzést írtál
:wink: :P

mniki

Kép

Nikim, sajnálom a mensid, annyi minden jutott eszembe amikor írtad,hogy nem is volt mensid, holott neked már régóta normálisan van........... :cry:
De remélem, a lapar kiderít egy icipici valamit, hogy a férjed megajándékozhasd egy kisbabával!
Vendég

niki, akkor mikor lesz a lapar???

most itthon.
ebéd: töltött karalábé, karalábé szósszal :lol: nyami.
dimet

Dimet :)
Lapar május 30.
Kedden be kell feküdni és tudom, hogy meg fogsz látogatni :lol:
Ebéd : Jókai bableves, utána aranygaluska :twisted:

Lafi, 2008 elejébe még belefér a február, március is :wink:

mniki

Mniki: akkor szerdán sokat gondolok majd rád! ;) Mit is fognak nálad most csinálni?

dimet: összefutott a nyál a számban :D imádom a karalábét!

No, el majd jövökmég sztem. Lassan ebédelni kellene....

Kép

Kép
bettica

Nikim, de jóóóóóóóóóó megvan az időpont!!!!!!!!!
Akkor aztán hajrá lapar!
Vendég

Ja és Niki, még jó, hogy az elejébe a feb, márc simán belefér! :wink:
Vendég

sziasztok :)

sajna nem igazán járok errefelé mostanában...

Viszont kedden megyek a belgyógyászhoz és indul a metformin :) (legalábbis remélem, hogy hajlandó lesz felírni...) Viszont a házidokim is mondta, hogy felírja (ő is belgyógyász)... ráadásul ha pl. terheléses cukorra kérek tőle beutalót, nem kell vizitdíjat fizetnem (ld. a terhességi diab miatt ez olyan mintha cukorbeteg lennék)... kíváncsi vagyok, hogy ha metforminért megyek, akkor is ingyen van-e... és, hogy a belgyógyászért mennyit kell majd fizetnem... (ld. 300 vagy 600 Ft - mert beutalóm az nem lesz viszont már megkezdett kezelést folytatok...)

A cukrom nem mérem (struccpolitika)... tudom, hogy rossz... a nőgyógyászom szerint meg szoptatás közbeb nem is kéne mérnem...

Na majd kiderül mi lesz..

Karácsonykor el akarjuk indítani a kistesóprojektet (a gyed lejárta előtt meg kéne születnie.. vagy legalábbis teherbe kellene esnem különben lehet, hogy nem lesz kistesóprojekt a munkahelyem miatt)... remélem a metformin megint segít...

Hát ez van... ja, és jönnek a ragyáim... pedig nincs is ciszta a petefészkemben (a nőgyógyim csak legyintett amikor rákérdeztem...)...

fú de fura lesz megint hozzászokni a metforminhoz... majd jövök siránkozni :)))))
Vendég

Sziasztok!

Én már nem mondok semmit............ :twisted: :twisted: ..inkább eszek egy adag spagettit duruntésztával, és megszok egy üveg jó hideg sört! :wink: ...adok én ennek a labornak egy nagy ...azt.

Mnikike!
30-án egy kamionnal megy a drukk!!

Bettica!
Hát türelemnek tényleg nem vagyok hiányában...... de eljön még az én időm, és kkor mindenki meneküljön aki az utamba akar állni!! :wink: :D :D :D :D
csipi78

Lafead: most a 22 cn.-en járok. Bocsi, hogy lemaradt.

Lányok: (aki a fertybe rögzíti a hőjét) mit jelent, hogy néha piros vonalat, néha szaggatott pirosat és néha kélket húz? És a napoknál van amelyik kék és van amelyiket átszinezi bordóra. Ezek mit jelentenek?
vicky79
Budapest III. kerület

Kipróbálom a tickert

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

vicky-ke!

Jó a tickered...tetszik!!! :wink: :D :D
csipi78

Csipi: köszi, csak nem tudom, hogy hogy kell elmenteni. Vagy minden nap újra meg kell csinálni?
vicky79
Budapest III. kerület

Ez most már magától fog működni ha a prpfilodba beilleszted., amíg nem kezdődik új ciklus...ami remélhetőleg nem 150 nap múlva lesz........ :wink:
De valamikor régen ezt valaki nagyon jól leírta, mert én is úgy csináltam. Megpróbálom megkeresni, és megírom hanyadik oldalon találod
csipi78

Vicky-ke
Na megtaláltam!!
Lafika a 362 oldalon tök jól írta le mit kell csinálni!
csipi78

Nem igazán találom. Pontosan milyen dátumon és időponton van?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Dimet 29. hét?? Húha!!! :lol: Ilyen melegben dolgozol még?

Anyooka szép a görbusz, remélem a VÉGE is szép lesz! :wink:

Tükörvíz hát belátom én, de tudod, hogy mindig ott van egy DE! :lol: Még ha nem lennék kismami, akkor se döntsenek már helyettem, ha egy mód van rá.
Itt a helyi NBI. csajok kézimeccsére kijárok. Viszem a kispárnámat a popóm alá, meg mondogattom: kismami nem ugrál, nem kiabál, nem mérgelődik. Haláli nyugalommal nézelődök. :lol:
Tükörke! ilyen görbéje Csakegynek, meg nekem is volt ám! :wink: Villámos, meg cikk-cakkosnak hívtuk.

Csakegy Karácsony rögtön itt van ám! Tickeredből látom, hogy milyen sokat nőtt a csajszid! Gyere nyugodtan, nekem személy szerint hiányzik a Csakegyes rulezzzzz! :lol:

Lafi nagyon tetszik a táblában az a pár mondat!! Mesélj már! Cicifesz van e? Vagy most nálad is a lelki ámokfutás időszaka van, úgy mint anno nálam? :lol:

Lara, Backa? No és Alice?????

Bee
beebeey

Hi!

Jelentem én jól vagyok, de meddig tart a hányingeres vukkos korszak? Ált. a 12. hétig? Jó esetben? :wink:
Mellesleg a téma: nem csak érzékeny, már keménykedik is. :lol:

Kép
lara26

2007.04.01.
Kép
2007.05.05.
Kép

Mindkét kép vacsi előtt készült. :lol:

Kép
lara26

Vicky-ke!

Bocsika...363 oldal ( Május 3 )11:48

Pusza
csipi78

Lara!

Micsoda szuper fotók....:) :) Szép a pocid!!! -és mennyit nőttetek már!!!!
csipi78

Lara, szemmel láthatóan fejlődik a bébi :lol: :lol: csak így tovább !

mniki

Sziasztok!

Lara!
Csodaszép a pocakod! :)
Még adj neki 30 hetet Kép

Szisza, Mniki!
Nagyon jól beszéltek... Nehéz korszak. Hihetetlenül próbára teszi az ember türelmét, tűrőképességét, párkapcsolat is teljesen más megvilágításba kerül, átértékelődnek dolgok.... sorolhatnám.
Most ha nagyon mókás (vagy morbid? Vagy inkább közhelyes) szeretnék lenni, akkor azt írnám, ami nem öl meg az megerősít. Hát reménykedjünk csajok. :)

Én mindenestre rájöttem. Két kedvenc állatom van.
Az egyik egy patás. Fehér fekete csíkos kissé bárgyú képű ZEBRA. A másik pedig egy szárnyas: nem tyúkra gondolok, hanem a GOLYAára.

Most megyek és hajat mosok, aztán zuhany, aztán lefekvés.

Ma megnéztem a KArib tenger kalózai 3. filmet. Isteni!!! Az elős két részét is nagyon élveztem :)

Most látom, hogy már a 8-ik cn.-on vagyok? :roll:
Vendég

Jó reggelt!

LAra, nagyon szép a pocid! :lol: Hányingeres, Vukos korszak általában a második harmadra elmúlik! Kitartás! :wink:

Kavicska, jé, egyforma állatok a kedvenceink?! :lol: Az a baj hogy egyik sincs itthon... :(

Ferti átrakta a pémet keddre! Ez tök jó mert én is akkor éreztem! És befűtöttek rendesen... :lol:

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Jó reggelt!

Mnikike, olyan jól leírtad..., amit megfogalmaztál. Szerintem sokan vagyunk úgy azzal, hogy azt reméljük, a "MAJD" a jövő hónapban lesz.
Remélem, hogy a laparod után sikerül, amit kitűztél...! A műtéthez pedig drukkolok!

Csakegy, hajrá a metforminnal! Remélem, újra használni fog neked! :)

Csipike, mégsem csinálták meg a laborban az inzulint? Nem volt már meg a véred?

Bee, kedves! :)
Értem én, hogy valamilyen szinten átnyúltak a fejed felett a Pick meccsel kapcsolatban, és ez nem esett jól. Bár gondolom, a tévé előtt ülve is izgultál jócskán (és nem haláli nyugalommal nézted :P ). Én legalábbis igen! :D Ugráltam, rágtam a körmöm, kiabáltam. :twisted: De nyertünk, és ez a lényeg.
A hmvhelyi kézis csajok nagyon ügyesek, bár még nem láttam meccsüket, de jól helyt állnak a bajnokságban. :D

Lara, szemmel láthatóan fejlődik a béjbi a pocódban! Nagyon klassz! :D

Kavicska, én is preferálom a kedvenc állataidat! :lol:
Képzeljétek, van egy "házi" gólyánk a "zújháznál". :lol: Minden este 7 körül jön, elbóklászik egy órácskát a kert végében (szélső telken vagyunk), aztán tovaröppen. De szinte minden este jön. :) Szoktam neki súúúgni, hogy hozzál nekünk babókát...! :)

Anyoooka, a görbéd egyre szebb! Izgalmas napok elé nézünk, ha így haladsz! :wink:

Magamról: a görbém annyira elcsúnyult, hogy már fel sem rakom. A hőm 36,2, úgyhogy már csak azt várom kíváncsian, hány naposra sikeredik az első (végig) metforminos hónapom. :wink:

Pusszancs,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Csajok, menten lehidalok, nézzétek mit találtam egyik MekkElek -es hozzászólásban, a tüdőszűrésre vonatkozóan :shock:

"A tüdőszűrés minimális, mind a magzati mind az anyai szervezet számára közömbös sugárdózissal történik. Így sem a terhességre, sem a szoptatás alatti tüdőszűrésre semmilyen korlátozás nincs. dr. Elek Csaba szülész-nőgyógyász szakorvos, humángenetikus"

A reggeli szipkázásom óta (Symbicort turbohaler) tök rekedt a hangom, ez normális ? Már belém állt az ideg, hogy megint nem lesz műtét :twisted:

mniki

Mniki!

Hát az lehet, h. a hipermodern tüdőrtg gépekre ez esetleg áll, de sajnos Mo.-on még nem ezek az elterjedtek!
Ez az ember többet árt a neten, mint használ!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Sziasztok!

Vizecske!
itt szóbe se állnak az emberrel...... úgyhogy majd valamikor intézek máshogy..és máshol!!

csipi
csipi78

Meglettek a labor eredményeim, a fehérvérsejtek száma magas,
9,7 G/L talán ez a jó mértékegység. (9 körül van a határ)

Ez gondolom az allergiámmal van összefüggésben, remélem nem fognak kidobni a műtétről :twisted:

mniki

Sziasztok!

Lara!
Csini a pocid, baba nagyon szépen növöget.Ne aggódj, Vukkos korszaknak hamarosan vége, és élvezheted a terhesség minden percét :D

Kavics, Anyooka!
Remélem apukák segítségével hamarosan beszerzitek a kedvenc háziállatokat :wink:

Tükörvíz!
Szerintem az a gólya nem véletlenül járkál nálatok.Felméri a terepet,hiszen oda kell vinnie a babát, és gyakorolnia kell, hogy jó gyorsan odaérjen vele :D

Rólam:
ma voltam Uh-on(kedden meg 4D-re megyünk apával :D ), és azt hittem eddig a szülés kiírt időpont alapján, hogy ma kezdtem a 29. hetet.Erre a doki azt mondta, hogy a baba méretei szerint 30-31-hetes vagyok :shock:
Szóval, ha így számolom, már júliusban szülök....kissé félek tőle...nem is kissé.....jajj
ezoterike

Sziasztok!

Lara!
Szépen gyarapodtok, ezt tényleg nem lehet nem észrevenni :D

Anyooka!
Szép a görbe, látom apát is időben akcióztattad...szurkolok!

Niki!
Sajnálom a menzit, bár nekem gyanus, hogy nem redes vérzés. És kedden mennek a drukkok :)

Ezoterike!
30. hét??? Piha..tényleg nemsokára szülsz! Elhiszem, hogy félsz .... De mi majd gondolatban veled leszünk :wink:

Rambóka!
Megkésve bár, de grat a szép 5öshöz :)

Én meg sajna menzi előjeleket érzek :( (cicifesz, kedvtelenség, stb)10.DPO!!! Már megint rövid lesz a l.fázis! Csak tudnám miért. Nemsokára itt a 4. házassági évfordulónk, és egyszerűen nem akarom elhinni hogy még mindig csak 2en vagyunk!!!! :( Nah de hagyjuk....

Egyébként a hőm nem is csúnya (bár tegnap és tegnapelőtt nagyon leesett :( )

pussz

Kép
Vendég

Sziasztok!

Lara, tényleg nagyon belelendültetek a növésbe. Jó látni, hogy van remény :)

Mniki: Drukkolok, hogy végre meg tudják csinálni. Már jó ideje húzódik... Aztán hamarosan Te is küldhetsz majd olyan csini pocit, mint amilyen most Larának van ;)

Tükörvíz: A gólya jót jelent... Hamarosan tuti hoz is valamit :)

Csipi: :( Ne csüggedj, csak sikerül végül vhogy megoldani. Dokid nem tud adni egy újabb beutalót?

Rólam: Csak egy gyors helyzetjelentés...
Mázlim volt, még hozzá óriási. :) Istenem, végre egy orvos, aki ért a pcohoz. Nem hittem volna, hogy szerencsém lesz. Kaptam egy csomó beutalóra javaslatot, így kedden vagy szerdán megyek is a háziorvoshoz értük. Először terheléses vércukor (és remélem, hogy inzulin is) aztán kapok Metformint vhogy, majd pedig átjárhatóságit csinálunk, meg persze a párom kiskatonáit is megnézik. Mondta, hogy ha az terheléses vc nem is mutat ki IR-t, vhogy megoldjuk azt a Metformint. Ez az első, amit hamarjában meg kell csináltatnom, minden más másodlagos most. Ha meglesznek az eredmények, akkor cissza kell mennem hozzá és megbeszéljük a műtétet.
Annyira szimpi volt ez a doki... Küldöm is a nevét a pcos.hu-ra, hogy másoknak is segíthessen :)
Tiszta happy vagyok, még mindig nem tértem magamhoz :oops:

Este még jövök szerintem.

Pussza

Kép

Kép
bettica

ezo, akkor megelőztél :lol:
de egyébként valszeg.a terhességi korod maradt annyi, amennyi voltál eddig, csak nagyobb a baba. úgyhogy az utós mensi alapján számolt terhességi kor amérvadó. nekem is utoljára 2 héttel többet mondtak. mi csak június 9én megyünk UHra. (hogy bííírom ki addig...) és tuti nekem is többet fognak mondani. óriásbébi:)))
de akkor minden egyéb okés??!!! miket mondtak még?
én már nagyon várom az uh-t....ah.....

dagad az ujjam a melegben:((((( gyűrűimről lemondhatok. nekem egyébként is dagadós az ujjam nyáron, mi lesz most így....a sófogyasztást is vissza kell fognom......juj. ez van:)

mindnekinek szép hétvégét!! niki, te meg ne stresszeld magad! ha ezen parázol, és félsz,hogy tuti betegebb leszel és nem lesz műtét, akkor tuti betegebb leszel!!! csak pihenj sokat!!!
dimet

bettica, kösd az ebet a karóhoz: inzulint is nézzenek!!!!!!
dimet

bettica!

Én nem csüggedek.......egy pici szünet és újabb nekifutás!
Ilyen az élet, ha minden jól sikerülne, akkor túl unalmas lenne és akkor nem kelle a sok lélekgyógyász, mert nem lennénk mi emberek ily magunk alatt, és ha nem lennénk depisek akkor mindenki nevetne, a nevetés meg hízlal és akkor mindenki elhízna.. :lol: :lol: 8) :lol: 8) :lol: :lol:
Szóval nézzük mindennek a jó oldalát
De nagyon ari vagy...és mindenki más is itt a mi kis családunkban!!!!

Pusza
csipi78

Csipi78: Köszi.

Az első hőmérőzős hónapban ilyet kaptam a fertytől, bár ma eléggé fáj a torkom, úgyhogy lehet, hogy az befolyásolja.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?