Sziasztok !
Tegnap este átolvastam az írásokat, de minden szempontból máshol jártak a gondolataim..
Rejo, a tesztoszteronod magas, de ezt Te is tudtad, érzékelted. Majd szopi után újra jön a Diane ?
Lecso, az eredményeidről elmondtak már mindent, szépségesen magas az inzulinod
erre hatni fog a metformin !!
Jó, hogy írtátok mi is az ASO, mert nálam is megnézik a mai vérvételen.
Csipi, sikerült felhívnod a labort, vagy újra le kell vetetni a vért ? Ne hagyd annyiban, inzulinvizsgálat nélkül nem sokat ér a vérvétel
én pont egy ilyen baki miatt jutottam a metforminhoz 1,5 év késéssel
Dimet, húha, most otthon vagy, vagy még dolgozol ? Olyan bonyolult megjegyezni mikor dolgozol, mikor nem
A lábikódat pihentesd kis hűvös vízben, hátha attól jobb lesz !
Anyoo, igazi pé-s görbéd van.Tuti !!!!
Szisza, mindaz, amit tegnap írtál.. szívemből szólt !!!
Mindenkinek vannak jobb és rosszabb időszakai. Ez így teljesen természetes, de tegyük a kezünket a szívünkre.. Ki az, aki egy sikertelen hónap után arra gondol, hogy ez így van megírva ?! Sokkal inkább azt gondoljuk, hogy a franc vigye el, miért pont nekem nem sikerül már megint, mikor lesz végre kisbabám ? Persze az ember összekaparja magát és küzd tovább és lehet megfordul a fejünkben, hogy jön a baba, majd ha akar… de lelkünk mélyén azért reméljük, hogy a MAJD a következő hónapban lesz.
A lombik az egy külön műfaj. Aki lombikozott már tudja, hogy sokkal nehezebb lelkileg feldolgozni egy negatív tesztet, vérvételt, mint egy „sima” hónapban. Annyira padlóra tudja az embert küldeni, hogy ihhaj.
Az ember képes mindent alárendelni a baba érdekében, aztán a végén tényleg úgy jár, mint én ,vagy mint Szisza… Nem merünk munkahelyet változtatni, mert a baba „bármikor” betoppanhat. És még sorolhatnám.., én is azt érzem, mint Szisza, hogy csak vegetálok. Immáron 5. éve
Nem vagyok görcsös, sőt, páran, akik jobban ismertek, tudjátok, hogy minden ciklusban ugyanúgy tudok lelkesedni és még mindig el tudom magammal hitetni, hogy most sikerülni fog.
Hogy ez meddig mehet így ? Nem tudom… egyet tudok, mégpedig azt, hogy a férjemet meg fogom ajándékozni egy csodaszép kisbabával
Puszi Lányok, mindenki vigyázzon magára ebben a nagy hőségben !
Kavicska, neked külön nagy cupppp
ui. Lafi, tedd meg, hogy átírsz 3. cn-ra (ez már bizti, tegnap óta rendes mensim van) és köszönöm, hogy olyan kedves megjegyzést írtál