Coolasa és mancs, nagyon szépen köszönöm a segítséget és az infokat - nem úgy tűnik, mintha sok vagy alapvető változás történt volna az elmúlt két évben... Sebaj, remélem, simán túljutok a kötelező öt napon, oszt annyi... A labor, a ctg és az uh változatlanul ugyanolyan esetleges és híganfolyós, mint volt, már ami a sorban állást és sorra kerülést illeti, de az a benyomásom, hogy többen vannak a mamák, mint két éve, ctg készülék meg még mindig csak kettő. Viszont mikor az ember már bekerül, akkor tök kedvesek meg hozzáértőek, és főleg gyorsak.
sasha, ha nem nagyon bizalmas, megmondanád a három doki nevét? Legalább monogrammal, ha lehet, lécciléccilécci. Ugyanis én császárnak nézek elébe, és ahhoz a saját (egyébként 14 éve ua.) kitűnő dokimon kívül mindig kell egy másik orvos is, az, aki éppen ügyeletes vagy sorra kerül, tehát őt nem én választom. De azért bent van a műtétnél és asszisztál az én dokimnak, úgyhogy csak szeretném tudni, mire számíthatok. (Két éve éppen Hetényi dr. jutott, nagyon rokonszenves és kedves volt, meg is vizsgált, azt is tapintatosan, tehát nem maradt kellemetlen emlék. De van ott olyan orvos, akitől krumplit nem vennék, nemhogy hagyjam magam vizsgálgatni.
)
adel74, nekem nagyon profi az orvosom, de sajnos csak a magánbetegeinek vállal szülést (uh-t mindenkinek csinál), és hát mit szépítsük, elég drága. A magánrendelője meg Budán van. De ha szükséges, adok hozzá elérhetőséget!