Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Meg tudná vk mondani, hogy ha nem a helyi polgárm-i hivatalban történt a házasságkötés, akkor mennyire friss házassági kivonat kell? Mert nekem vm 300 nap rémlik, nem tudom honnan.
Köszi

rozmaring
Kép

Kép
rozmaring
 
 


Rozmaring, szerintem a 300 nap az más, az is szabály valamire (apaság megállapításával kapcsolatban, ha jól rémlik). Engem anno a védőnőm arról tájékoztatott, hogy 60 napnál, vagy 3 hónapnál - nem emlékszem pontosan - nem régebbi kell. Szóval nem 300 nap volt, hanem valami frissebb igazolás..

Kép Kép
coolasa
 
 


Évi, én nem tudom, mi az a pct vizsgálat. :? Pedig szerettem volna segíteni. :)
Hogy vagytok?
Vendég
 

 
 

Eszti!

A pct egy olyan vizsgálat, amit együttlét után néhány órával végeznek, hogy megnézzék, mennyi élő, mozgó spermium van a méhszájnál. Azért kell, hogy kiderüljön, nem termelek-e ellenanyagot a férjem srácai ellen. Mert ha igen, akkor csak gyári babánk lehet, míg világ a világ. Azért nagyon köszi!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Köszi, szóval lényeg, hogy mindenképpen be kell szerezni egyet! A régi, eredeti (3és fél éve volt a nagy esemény) nem jó. Nehogy egyszerű legyen.

rozmaring
Kép

Kép
rozmaring
 
 


Rozmaring, viccelsz? Persze, hogy nem jó a régi. Én meg is kérdeztem ám mikor készíttettem az igazolást, hogy mért nem, mert ilyen kukacosan akadékoskodó vagyok, és az volt a válasz, hogy azért kell 2-3 hónapra visszamenő friss, hogy nehogy az legyen, hogy közben elváltak a felek, és akkor ki a gyerek apja. Mikor gonoszul megjegyeztem, hogy az igazolás beszerzésétől a szülés pillanatáig számított 3 hónapban is elválhattak a szereplők, akkor láthatóan felgyorsult az ügyem intézése, nyilvánvalóan azért, hogy minél hamarabb eltávolítsák az okmányirodából az ilyeneket, akik alattomos kérdéseikkel zavart kívánnak kelteni a közigazgatás amúgy olajozottan működő gépezetében.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Aha! Hát ezt én is gondoltam, hogy ez lenne a válasz, ha egy okmányirodistának feltenném a kérdést. Remélem jó sokat kell majd várnom a papírra és lehetőleg még jó sokba is kerül, akkor biztosan boldoggá teszem majd őket.

rozmaring
Kép

Kép
rozmaring
 
 


Rozmaring, a "remélem jó sokba is kerül"- be lehet, hogy belerondítanak, mert pl a mi kerületünkben (de talán máshol is így van) ha olyan házassági anyakönyvi kivonatról kérnek másolatot, mely házasság ugyanazon kerületben köttetett, akkor az díjmentes volt... sajnálom, ha ezen pont nem tudsz dühöngeni, ahogy tervezted, de biztos vagyok benne, hogy az egészségügy számos megnyilvánulása cserébe kárpótol majd eme veszteségeidért.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Kedves Mindannyian, akik frissebb élményekkel rendelkeztek, mint én! Legkésőbb 30-án, de reményeim szerint tán már előbb is ismételten az Istvánban fogok szülni, azaz császárom lesz. Kérlek titeket, írjátok meg, ha van valami fontos változás, ami az utóbbi két évben történt, amióta nem jártam a szülészeten.

Két éve kellett vinni a babának ruhát (az enyémnek különösen, mert 5150 g-mal született... :wink: ), magamnak hálóinget meg minden kórházi szokásosat, de pl. betétet és pelenkát kaptunk. Ez még mindig így van? Nem emlékszem pl., hogy a fürdetés hogy volt... Kell törülköző a babának? Ha az embernek nincs akkora szerencséje, mint nekem volt, hogy a háromágyas fürdőszobás kórterembe kerül, és nem akar alapítványiba menni (meglepve olvasom, hogy abból már három is van!? - régen még csak egy volt), akkor még mindig csak a közös WC-fürdőszoba a megoldás? (Két éve folyamatos cigifüst volt a közös WC-ben...) A látogatás még mindig korlátozatlan? Nem lettek sokkal többen a szülni készülők, amióta zárják befele a többi kórházat? Császár után még mindig csak 5 napot kell maradni, ha nincs gáz, ugye? És még mindig úgy van, hogy délelőtti műtét után estefelé már kitámogatnak lezuhanyozni? HILFE! HILFE!
hasami
 
 


Hasami: betét, pelenka most is kórház által biztosítva. Törülköző kell a babáknak. Fürdőszobás kérdésre nem tudoma választ, én alapítványiban voltam, naponta takarították. Látogatás úgy tudom, nincs korlátok közé szorítva. Császár után 4 éj benntartózkodás, délelőtti műtét után valóban délután zuhany.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Rozmaring, én úgy tudom, hogy a házassági anyakönyvi kivonat nem lehet 30 napnál idősebb. Az a 300 nap amit a kórházban láthattál kiírva (azt én is láttam) szerintem csak elírás.
Az első másolat valóban ingyenes de a másodikért már 2000Ft-ot kell fizetni. Legalábbis nálunk. Úgyhogy nem érdemes túl korán kikérni. Mert ha lejár a 30 nap akkor az gáz.
Mi is most kértük és nekünk ezt mondták. Én egyébként júni 4-re vagyok kiírva, de szerintem nem húzom addig.

Szép napot MINDENKINEK!
Cili.
cili 830
 
 


Sziasztok!
Érdeklődnék van-e közöttetek olyan, aki az Istvánban nem választott dokinál szült, hanem az ügyeletesnél? Ha van esetleg ilyen, kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
Köszönöm!
kutyfül
 
 


Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
Kisfiamat (most 10 hónapos) a Söpf-Méreiben szültem, most váltani szeretnék. 12 hetes terhes vagyok, a 6. héten még a volt dokimhoz mentem rendelésre, ezen a héten pedig egy másik orvoshoz, aki a II. sz. Női Klinikán dolgozik. Nagyon kedves volt, viszont nekem túl aggodalmaskodó, és ez nyomaszt. (Ugyanis a kisfiamat továbbra is szoptatom, és szerinte ez veszélyes, de mivel nincsenek görcseim, én nem érzem ezt problémának.) Ráadásul iszonyú drága a magánrendelése. Ma voltam ultrahangon a kórházban, és egyáltalán nem győzött meg az, amit láttam, nem tett jó benyomást rám a kórház.
Na de most már inkább a lényegre térnék: Mivel sok jót hallottam a Szent István Kórházról, gondoltam, megkérdezlek Benneteket, tudnátok-e nekem egy jó orvost ajánlani.
Örülnék, ha kedves, megértő, nyitott, türelmes orvos lenne, aki ultrahangozik is, lehetőleg ne legyen túl drága a terhesgondozás. Ha tudtok ilyet, megadnátok az elérhetőségét? Sok jót olvastam Ujvári doktorról, de más is érdekel.
Egyébként tudtok arról valamit, hogy mit szólnak ebben a kórházban ahhoz, ha néha a nagyobb testvért is megszoptatom a kisbaba mellett?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok,
Törpmama
törpmama
 
 


Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy mikortól érdemes elkezdeni a szülésfelkészítő tanfolyamot az Istvánban?

Ha szülésznőt szeretnék választani, mikor érdemes felvenni vele a kapcsolatot?

Köszi mindenkinek a segítséget.
katicabogarka66
 
 


Katicabogarka!

A szülésfelkészítő 6 alkalom, bármikor elkezdhető, de arra figyelj, hogy nyáron nincsen, szeptembertől indul újra.

Én a választott szülésznőmmel az első CTG-nél találkoztam, a 36-37. héten.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Helló!

Kutyafül!
Szia! Mire lennél kíváncsi? Rengeteget tudnék mesélni, mivel mindhárom fiamat az Istvánban ügyeletes orvosnál szültem. 3 szülés, 3 különböző dokinál és két szülésznővel.
A lényeg a felfogásom volt. Nem vártam se csodát, se semmilyen extrát és ennek függvényében elégedett vagyok.
Eslő szülés:
Fájások miatt nem sok mindenre emlékszem, mert tényleg durva volt. A doki molyosgós kék szeme az egyetlen és az, hogy türelmes volt. nem tudtam hogy kell nyomni, illetve féltem a kitolástól (így utólag elemezve), ezért 1 órán át tartott. Örülök, hogy a doki inkább várt és nem nyúlt a vákuumhoz. Kitolás közben tartotta a lábam, kommunikált...
Második szülés:
Doki rendes, mégjobban kommunikált mint az előző, láb-fej tartás, dokiba kapaszkodás... volt minden. Egy fillér nélkül ez is természetesen
Harmadik szülés.
Ez villámgyors volt. 8-ra értünk be 9-kor baba volt. Az ügyeletes doki egy sokak által favorizált orvos. Nos a modora...
Tulajdonképpen ez a szülés úgy zajlott, hogy fél óra ctg-nst, majd fél óra múlva baba. Szülésznő volt velem végig, aztán mikor jött a baba kirohant az orvosért,aki tőlem 2 m-re megállt a fejemmel egy vonalban, majd mikor megszületett a baba kiment... igazából az összes szülésemnél valami hasonlóra számítottam, így a többi nagyon pozitív élmény lett, itt meg legalább csalódtam :wink: :lol:
Bármi más kérdésed van írj privátban léci, mert most is Ilba szólt rám, hogy nézzek már be ide :lol:

Kép
sasha
 
 


Hasami,
én megnyertem az 5 ágyas szobát a közös, folyosói wc-vel és zuhanyzóval :? A wc közvetlenül a szoba mellett volt, de ez nem javított az állapotán. Sok anyuka megfeledkezett arról, hogy kultúrált emberi lény, és összevissza csöpögtette a wc ülőkét mindefélével :shock: :? Na nem mintha valaha is szerettem volna ráülni, de akkoris. Érted :wink: A zuhanyzóról semmi extra, se nem tiszta, se nem koszos. Lepukkant. Ott is van wc, talán érdemesebb oda járni, az vmivel kultúráltabb, és kisebb a valószinűsége, hoyg Rád nyitnak :roll: Arra figyelj, hogy a zuhanyzó padlózata iszonyúan csúszós, ráadásul van a fülkéknél egy jókora bukkanó is benne, nem is értem, hoyg nem törte még ki senki ott a nyakát :? :shock:
Nos, ezek voltak 13 hónapja, remélhetőleg változott a helyzet azóta.

Kép
mancs
 
 


Köszi szépen Ilba a segítséget. Azt nem tudod véletlenül, hogy a "nyári szünet" mikor kezdődik a tanfolyamban? Lehet, hogy már le is maradtam :cry:
katicabogarka66
 
 


Üdv minden már szült és pocakos mamikának!

Mivel a 21. hetet tapossuk a második babánkkal, most már ideje lenne orvost választanunk.
Egyelőre csak az a tuti, hogy az Istvánba megyünk, ha eljön az ideje. Szóval tudnátok pár orvos/-nőt ajánlani az Istvánból???
Fő szempont, hogy háborítatlan szülés párti legyen és esetleg támogassa a dúlával való szülést is!

Előre is nagyon köszi mindenkinek és kellemes babázást/pocakosságot!
adel74
 
 


Katicabogarka!

Sajnos nem, de ha felhívod a szülőszobát, akkor tuti megmondják. Anno én is ott érdeklődtem.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Coolasa és mancs, nagyon szépen köszönöm a segítséget és az infokat - nem úgy tűnik, mintha sok vagy alapvető változás történt volna az elmúlt két évben... Sebaj, remélem, simán túljutok a kötelező öt napon, oszt annyi... A labor, a ctg és az uh változatlanul ugyanolyan esetleges és híganfolyós, mint volt, már ami a sorban állást és sorra kerülést illeti, de az a benyomásom, hogy többen vannak a mamák, mint két éve, ctg készülék meg még mindig csak kettő. Viszont mikor az ember már bekerül, akkor tök kedvesek meg hozzáértőek, és főleg gyorsak.

sasha, ha nem nagyon bizalmas, megmondanád a három doki nevét? Legalább monogrammal, ha lehet, lécciléccilécci. Ugyanis én császárnak nézek elébe, és ahhoz a saját (egyébként 14 éve ua.) kitűnő dokimon kívül mindig kell egy másik orvos is, az, aki éppen ügyeletes vagy sorra kerül, tehát őt nem én választom. De azért bent van a műtétnél és asszisztál az én dokimnak, úgyhogy csak szeretném tudni, mire számíthatok. (Két éve éppen Hetényi dr. jutott, nagyon rokonszenves és kedves volt, meg is vizsgált, azt is tapintatosan, tehát nem maradt kellemetlen emlék. De van ott olyan orvos, akitől krumplit nem vennék, nemhogy hagyjam magam vizsgálgatni. :x )

adel74, nekem nagyon profi az orvosom, de sajnos csak a magánbetegeinek vállal szülést (uh-t mindenkinek csinál), és hát mit szépítsük, elég drága. A magánrendelője meg Budán van. De ha szükséges, adok hozzá elérhetőséget!
hasami
 
 


Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.



Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Szia Hasami!

Köszönet a válaszért!
Természetesen magánrendelésre gondoltam én is.
Szóval több infó is érdekelne az orvosról, amennyiben valóban pártolja a természetes/háborítatlan szülést és ha nem Buda másik végében rendel.
Ha nem publikus, akkor a ledamamma@freemail.hu-ra is küldheted!

Dr Kosztin Árpádról esetleg tud valaki valami infót???

Köszi és szép 7végét!
adel74
 
 


Szia Hasami!

Elárulnád ki az a doki, akitől krumpli sem venni?:) A jó dolgokat mindig névvel írják a dokikról, de a rosszat nem.
Ha gond, privátban is küldheted. Csak hogy tudjam, kit kell elkerülni!

Köszönöm!
kutyfül
 
 


tudnátok nekem jó dokit ajánlani az istvánban, aki nem pénzéhes?? vagyis érdekelne a tarifa is.
köszi
dimet
 
 


kutyfül, én megpróbáltam privátot küldeni, de nem tudom sikerült-e!

adel74, küldtem e-mailt, de ide is kiírom, hogy dr Kodaj Imrét szívből ajánlom, dr Petik Dórát szintén. Siklós dr-ról csak hallottam eddig, de kizárólag jókat.
hasami
 
 


Sziasztok!

Tudtok valami infót dr. Kosztin Árpádról? pénteken megyek először hozzá, és szeretném tudni, hogy milyen. ha valakinek vannak nála szüléssel kapcsolatos tapasztalatai szívesen elolvasnám.
Előre is köszönöm!
kisvica
 
 


Sziasztok!

dr. Kosztinról engem is érdekelnének az infók!!!

kisvica!
Ha valaki már informált, akkor légyszi küld el nekem is a ledamamma@freemail.hu-ra!
adel74
 
 


Rendben adel74 küldöm, de egyenlőre még senki sem írt. :(
kisvica
 
 


Hasami,....én császárral szültem 2006 elején. anno a dokim azt mondta, hogy császárosok eleve nem kerülenk 5 ágyasbe, pont a fürdő miatt sztem. Szóval ha tudják előre, hogy császáros vagy és van szabad ágy akkor tuti nem 5 ágyasba kerülsz. Ha meg marha sokan vannak akkor sztem üresedésnél figyelnek. Főleg ha te is akaratosabb vagy.
A háromágyas fürdője naponta volt takarítva, de voltak dugulásos problémák. Olykor dühített, de így egy bő évre rá, csepp volt a tengerben.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hahó mindenkinek!

Még mindig doktor/nő keresésben...

Hasami!
Szöget ütöttél a buksimba a Petik Dórával. Csak hallottál róla, (ha igen, mit???), v. volt vmi személyes kontaktod is?

Ha tudtok róla bármit, akkor légyszi küldjétek el!!! A magán rendelő elérhetősége is érdekelne.

További jó böngészést!
adel74
 
 


adel74, Petik Dórához a nővérem jár, de minthogy neki nincs gyereke, nincs közvetlen tudomásom arról, hogy PD milyen szülész, csak mint nőgyógyászt dicsérte nagyon a tesóm (a szokásosakon kívül pl. egy mióma műtétet is csinált vágás nélkül). Korrekt, nyílt, közvetlen, harminckevés éves, tehát ha beválik, hosszabb távra is lehet gondolkodni. (Én pl. kifejezetten sajnálom, hogy minthogy az én dokim 60 felett ballag, már nemigen fogom tudni a lánykáimat hozzá vinni...) PD magánrendelése a Bolgárkerék utcai Magzati Diagnosztikai Kp.-ban van a kies Zuglóban (Örs v. tér), annak a telefonszámán lehet időpontot kérni hozzá. Helyes szőke csaj, folyton rohanni látom csak az Istvánban.
hasami
 
 


natasa1975, nagyon köszönöm a bíztatást, remélem, tartják ezt a jó szokásukat. Hát bizony még némi csúnya korrupcióra is hajlandó lennék a háromágyas elhelyezésért (bár mint azt naponta halljuk, a hálapénz mingyá nagyon megszűnik a reformok nyomán...). :wink:
hasami
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom van tapasztalatotok a Szent István kórházról, esetleg nem ismeri valaki, vagy szült is Dr. László Dánielnél, egy fiatal orvos. Bármilyen infó érdekelne vele kapcsolatban.

Előre is köszi,

Kriszta
kiss krisztina
 
 


Sziasztok Lányok!
Ha van tapasztalatotok Shnecker Éva v. Diószegi Éva szülésznővel, akkor légyszi írjátok meg akár priviben is! Ugye jól tudom, h. Gajdos dnő velük is szokott szülésnél együtt dolgozni?
Köszi előre is!
dtulcsi
 
 


Sziasztok!
Teljesen tanácstalan vagyok. Tegnap tudtam meg,hogy ismét babát várok, ahogyan a kalkulátorok mutatják most vagyok 9-10 hetes. Tudom,hogy fiatal a terhesség, de ideje orvost választanom.Most ebben az eü-i reformban azt sem tudom,hogy merre vagyok arccal.Ha jól tudom,akkor vagy a lakóhely szerinti kórházat választom, vagy egy nekem tetszőt, de akkor ott külön fizetni kell.
Nem mintha eddig nem ez történt volna. Napok óta keresem a megfelelő oldalt, fórumot, hogy tudjak dönteni. Az első gyermekemet az Istvánban szültem, Dr Horváth Tamásnál. A magánrendeléseken is kedves volt, de a szülés megindulásánál nem volt ott. Csak reggel jött be, nekem meg éjfélkor el is folyt a magzatvízem. A szülés levezetésénél is úgy gondolom,hogy mindentr megtett, de lehet,hogy csak a kiszolgáltatottságtól láttam mindent szebbnek.
Most valamiért mégsem nála szülnék.

A lényeg a lényeg, tudtok olyan oldalt ahol a fórumozók "szavazatai" alapján lehetne valami támpontot keresni?

:roll:
Vendég
 


Blogyinka, szavazós oldalról nem tudok, de sokan vagyunk itt, akiknek a kisgyermeke az Istvánban született, a legtöbben a saját orvosunkról nagyon jó véleménnyel, ezért ha jobban behatárolod, hgoy milyen orvosra gondoltál (férfi/nő, fiatal/idős, drága/olcsó), akkor könnyebben tudunk neked tetszőt ajánlani majd.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Egyszer régen jártam már itt Nálatok... :) Közben megszületett a kisfiam (István kórház, Dr Gajdos)...
Jöhetek közétek? :wink:

Szilvi

szilvás76
 
 


Sziasztok!
Egyszer régen jártam már itt Nálatok... :) Közben megszületett a kisfiam (István kórház, Dr Gajdos)...
Jöhetek közétek? :wink:

Szilvi

szilvás76
 
 


Szilvi,
gratulálok a kisfiadhoz! :)
Képet nem teszel fel róla?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Én ugyan még sok hét múlva fogok csak érdeklődni a szülésről (10. hétben vagyok), de lenne egy-két gyakorlati kérdésem az István Kórház gyakorlatával kapcsolatban. Köszönöm ha segítetek.
1. A doktornő azt írta a papíromra, hogy 13. heti UH. Ez azt jelenti hogy már töltsük be a 12. hetet és legyünk a 13. hétben vagy már a 13. hetet is be kell tölteni?
2. Mennyivel hamarabb kell bejelentkezni? (én voltam már olyan UH-n más kórházban, hogy két héttel előtte kellett) Szükség van itt erre?
3. A 13. heti UH hüvelyi vagy már hasi?
4. Kell ott fizetni az UH-s orvosnak vagy ez egy ugyanolyan ellátás mint egy vérvétel?

Bocs, ha kicsit sok kérdést tettem fel, de kezdő kismama vagyok és néha bizonytalan :?

Köszönöm,
Réka
solymosy
 
 


Kép [/img]

szilvás76
 
 


elszállt a hozzászólásom, csak a kép maradt bent... :shock:

szilvás76
 
 


Na még1szer
1-2 Nekem mindig napra pontosan, sőt órára megmondták, mikorra menjek UH-ra. Ez a genetikaira pláne érvényes volt, szal a kiskönyvembe a doktornő (Gajdos Edit) PONTOS időpontot írt, nem nekem kellett sakkozni. Persze így is kellett várni, de ez sztem így is marad ;)
3. hasi
4. nem, csak ha kéred videóra, vagy képet kérsz... elvileg...
Én most irígykedem ám Rád... A legszebb időszak... :) Bár az is igaz, nekem teljesen problémamentes volt a várandósságom, se hányás, se vizesedés, se semmi. Bende is jól elvolt, 2 héttel tovább is maradt, úgy "csalogatták" elő... :) 4,40-nel, 611 centivel... Nem volt semmi :wink: :D

Ilba, ő a kicsi fiam, bár ezen a képen még csak 5 hónapos volt... Most azért nem tudok friss képet feltenni,, mert költöztünk, és nem találom a feltöltő-kábelt :oops:
De csak előkerül...
És nem tudom a vonalzómat beilleszteni, valami nem stimmel. Tudtok segíteni? fondolom, vmilyen írásjel felesleg vagy hiány van... :)
Sz

szilvás76
 
 


Kedves Szilvi!

Köszönöm az infokat és a gyors válaszodat. Szerencsére kicsi szédülésektől és a fáradságtól eltekintve én is jól vagyok. Talán egyszer volt csak jelentősebb hányingerem három hete és azóta semmi.
Nagyon édes kisfiad van és valóban szép kis súllyal született :wink:

Még egyszer köszi,
Réka
solymosy
 
 


Persze nem 611 cm csak 61 :oops:
Nincs mit, ha van kérdésed, csak írj bátran, hátha tudok segíteni... még friss a dolog 8)

szilvás76
 
 


Szilvi!
Nagyon szép a fiad, legközelebb picit nagyobban is feltehetsz képeket. :wink: :) Tényleg nem semmi adatai voltak, könnyen megszülted?
Hát nekem nem Babafalvás a vonalzóm, de azt hiszem ott is a középsőt kell bemásolni. Ez az?

Az UH-gal kapcsolatban én is ezeket tudom mondani, nekem is GE az orvosom. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Ha valaki tudna válaszolni, azt szívesen venném.
Szóval CTG-re általában sokat kell várni? Hánykor érdemes menni? És a dokimnak szólnak utána vagy nekem kell előkeríteni? Ja és pontosan hova kell menni?
Köszi

rozmaring
Kép

Kép
rozmaring
 
 


Rozmaring,
CTG két helyen van, ha a szülésznőhöz mész, akkor általában fent van a szülőszobán, én ott sosem vártam és van az alagsorban is azt hiszem 2, ott úgy tudom várni kell.

Nekem a szülésznő vitte a dokimhoz a CTG-t.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, és szeretném a segítségeteket kérni.
Jelenleg a XVIII. kerületbe járok nőgyógyászati magánrendelésre, alkalmanként 10.000 Ft. Tegnap totál kiakadtam, miután időpontra mentem, és délután fél hat helyett este fél kilenckor hívtak be, és 9 után 5 perccel jöttem ki úgy, hogy még 3-an vártak utánam. Ez csak nőgyógyászati vizsgálat volt, de nemsokára időszerű a babaprojekt, és mint megtudtam ez a doki ráadásul "csak végigkíséri a 9 hónapot", majd szülésre átad a SOTÉra valami dokinak. Na én ezt biztos nem szeretném! Abban kérem a segítségeteket, hogy az Istvánról nagyon sok jót hallottam, és szeretném, ha személyes tapasztalataitok alapján ajánlanátok orvost, olyat aki szülést is levezet, és nőgyógyászatilag is nagyon klassz. Illetve milyen tarifára számítsak? Ez a 10.000 Ft elég húzós volt, főleg így, hogy még a megfelelő bánásmód is hiányzik hozzá!
Nagyon váromírásaitokat, köszönettel: Boo
boo
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?