Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Márti!
Nagyon gratulálunk, sokszor gondoltam ma rá! Nagyon ügyes volt! Már csak a holnap van vissza, akkor is bizti ügyes lesz, és lesz otthon egy saját tűzoltód. :wink:
Tegnap meséltem a rokon vizsgázását a Zsoltinak! Azt mondta, de legalább 2-est kapott, ő is örül majd a kegyelemkettesnek is. :wink: Persze azért tanul, amennyit csak tud.

Edith!
Örülök, hogy bevált a mosogatógép, legalább ennyivel is kevesebb dolgod lesz ezután.
Jó receptböngészést, és pihit kívánok!

Évi!
Örülök, hogy Samu jól van! Jó munkát neked!

Zsuzsi!
Sajnálom Szandit, gyógypuszik neki is mennek. Ne okold magad, tünet nélkül nehéz felismerni bármit is. A lényeg, hogy időben elkaptátok, a láz lehet még ezután jött volna!
Gratulálok az lépegetéshez, nagyon ügyi ez a kislány. Ráadásul mindezt betegen!
Macskaszőr: elképzelhető, hogy valóban allergia, de azért várjátok meg a vizsgálatok eredményét. Ha az, akkor biztos Ferkó egészségét fogjátok szem előtt tartani, mégha nem is szívesen válnál meg a cicáktól. Erre gondolva talán könnyebb lesz. :?

Edit!
Örülök, hogy a fülecskék alakulnak, a taknyi is talán hamar elmarad. Mi még most is taknyosak vagyunk, pedig múlt hétfőn kezdődött. :(

Iza!
Jó utat kívánok nektek holnapra, na meg jól sikerült szerepléseket. Aztán várjuk majd az élménybeszámolót!

Zsu!
Sajna telefonkönyv ügyben nem tudok segíteni, mert bár Zala megyei van fölösleges (lehet, csak tavalyi, mert idén már kiköttettük a vonalas telefonunkat), de azzal nem lennél kisegítve, gondolom.

Timi!
Nem semmi a balesetet sztorid. Én is frászt kaptam volna. Szerencse, hogy nem esett bajotok. Jó csomagolást kívánok neked, nem lehet egyszerű, de gondolom azért nagyon-nagyon jó érzés. Gyerekek várják az új helyet? Szívesen mennek?

Drev!
Köszi az ötletet, nem rossz, lehet bevetjük majd. Bár most kicsit lehangolódtam, mert az eladásban én annyira nem bízom, és tegnap este, mikor Zsoltival átbeszéltük az átalakításos terveket, ő azt mondta, szerinte 10 millióba is belekerülhet. :? Annyit meg nem hiszem, hogy fel tudunk venni, mert annak már nagyon magas a törlesztője. Úgyhogy lehet korai volt a lelkesedésem.

Na, lassan lépek, mert a gyerekek már dumálnak a szobában. Nem aludtak most sem sokat. Pedig délelőtt még sétáltunk is jó nagyot gyalog, meg játszottunk az udvaron, azt hittem, jobban lefáradtak.
:roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Lemondtam a holnapi oltásunkat, mert így gondolom úgysem kapnánk meg, hogy mindkettőnek folyik az orra, és köhögnek is néha. Így elnapoltuk jövő hétre. Simán jó lesz akkor is, mert amúgy is akkor töltik majd a 15. hónapot.

Nagyon kacérkodom a fodrásszal, úgy gondoltam, hogy Marcinak levágatom géppel rövidre - bár annyira sajnálom hátul a kis göndör fürtjeit -, Flórával viszont tanácstalan vagyok. Az tuti, hogy elöl vágni kell, mert megint kezd belelógni a szemébe, de oldalt is kéne csinálni vele valamit. Na, ezt majd a fodrászra bízom, mert azért szeretném, ha kinézne valahogy. Már csak azt kell kitalálnom, hogy hogy fogom őket annyi időre a székben tartani. Ti hogy oldottátok meg? Vagy csak az én gyerekeim ilyen örögmozgók?

Na meg az is kimaradt, hogy Marci hisztije lassan kezd túlnőni rajtam. Elképesztő, hogy tegnap is mit művelt egész nap. Már reggel kezdte, és átlag fél óránként vinnyog valami miatt. Simán hisztirohamot kap azon pl., hogy amikor odaadom nekik a cumisüveget, hogy igyanak, akkor ő 1 perc után a rózsaszínt szeretné, aztán meg újból a kéket, és így csereberéli. Nem tudom, hogy az-e a lényeg, hogy milyen színű, vagy csak a Flóráé kell neki, de úgy tud üvölteni, ha nem kapja meg, mintha nyúznám. Hatalmas könnyeket hullat hozzá. Nem tudom, később mi lesz velünk. Lehet elrontottam már az elején, hogy folyton ugrok minden egyes pisszenésükre, és teljesítem a kívánságaikat, mert azok ugye már vannak bőven, és meg is tudják értetni velem.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Nekem nagyon tetszett az első nap, rendes a menedzser, és a másik új csajjal jól össze is barátkoztunk. Aztán kérdés hogy mennyire fogom megállni a helyemt, meg hogy mennyire tetszik majd a meló. A telefonálgatás megy, amúgy is szeretek, a több icsa kaz embereken és a menedzseren múlik :) De ha valaki akar valami zepter terméket, szóljatok oké ? :):):):):)

A légtisztítót mi biztos megvesszük, láttam a bizonyítványait, és nagyon meggyőzött. (a por és minden más szennyeződés 99,9 %-át kiszűri a levegőből) és nem fogyaszt sokat, azaz egész nap mehet.

A lámpával (bioptron) szkeptikus vagyok, de mivel minden irodában van, majd ha valami bajom lesz majd kipróbálom, és ha beválik, akkor majd hiszek benne :) Köztetek van valakinek?

Zsuzsi, megköszönöm, ha tudnál szerezni, nagyon jó lenne.

Zala megyei telefonkönyvvel tényleg nem mennék sokra :):):):)

Márti!!!!! Kérlek add át Rolandnak millió gratulációmat :) Nagyon-nagyon ügyes volt! És TE IS!!!!! Jah és persze holnapra mennek a drukkok neki :)

Holnap már reggel megyek dolgozni, nem tudom meddig, de igyekszem jelentkezni és végre képeket is feltenni.

Puszi mindenkinek!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

 
 

Zsandi:tegnap a Szoni is nagyon-nagyon hisztis volt, a mamát is ezzel "szórakoztatta" lent aztán még fürdáésnél is...................én már beleőszültem ehhez képest a Zsombi áldott jó gyerek!!!!!Egyenlőre!!!!Ő csak vonogatja a vállát, hogy miket bír csinálni a nővérkéje!!!!!
Köszi a drukkokat Rolandnak, majd még holnap szorítsatok!!!!! :wink:
Reggel is mondtuk apának hogy szorítunk erre később mondja a Szonó, hogy biztos jól szorítja apa, kérdem mit????A vizsgáját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Csak Flóra ébredt fel, a törpekommandósom így alszik:

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na, Flórával nem lehet a gép elé ülni, mert ha meglátja a képeket magukról, akkor kiabál és mutogat, hogy: ott-ott-ott.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Végre le tudtam ülni. Elromlott a pórszívónk és egész délelőtt a garanciapapírt kerestem. Szerencsére meg lett, pedig már pont letettem róla, hogy előkerül.

Zsu: csak tavalyi telefonkönyv CD-t tudok szerezni. Az is jó?
Melyik Zepternél vagy?

Márti: nagy gratula Rolandnak!!
Fáj a fogad (bár hülye kérdés, ha dokihoz mész :oops: )?

Andi: szerintem ezek a hisztik a korral járnak. Az Ada fiai a cumin szoktak veszekedni. Ülnek a babakocsiban és egymás szájából veszik ki a cumit.
De a Szandi is egyre többet hisztizik. Legújabb szórakozása, a kanapéról föl akar mászni az asztalra. Persze nem hagyom, ettől aztán üvölt és krokodilkönnyekkel sír.
Eddig a TV csapkodása volt a mániája, arról egyelőre sikerült leszoktatni.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Andi, gyönyörű Marci ezen a képen!!

Hálózsákban alszik? nincs melege?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsandi:nagyon édes a Marci...gondolom ezt már szereted mikor ilyen békésen alszik!!!!!

Zsuzsi:nem fáj, csak a nyelvemmel érzem, hogy lyukas :( , nem akarom halogatni....holnaphoz 1 hétre kaptam időpontot, de nem sietek!!!! :wink:
Szerintem ez nem hálózsák csak egy kis takaró.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Roland csak holnap hajlandó gratulációkról hallani :shock: :lol: :lol: :lol: , attól jobban parázik, de én nagyon bízom benne!!!!

Tudom már mondtam , de délután megyek fodrászhoz alig várom :lol: :lol: :lol: :lol: legalább kikapcsolódok kicsit.......gyerekek nélkül, vadidegen emberek között :lol: , na jó a fodrászt ismerem!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi, tökéletes a tavalyi cd!!! Előre is köszi :)

Hogy érted hogy melyiknél? A Zepter Medical-nál.
A váci úton.
Erre gondoltál?

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Gyors leszek, nem tudom mi rörtént velem, de egész nap főzök. :lol: Több félét, és még palacsintát is akarok sütni. Azt hiszem ezzel letudom megint egy időre.

Andi, ahogy Marci alszik legalábbis ezen a képen annyira hasonlít az Ádámra. Ugyan ilyen az arca neki is, amikor elterül.
Olyan kis békés ilyenkor, nem?

Márti, akkor a Rolandnak még nem gratulálok, csak holnap. Merthogy biztos vagyok benne, hogy holnap gratulálhatok, de ezt ne mond még meg neki. :wink:
Te meg szépüljél, jó kikapcsolódást.

Zsu, nekünk van Zepter lámpánk. Évek óta, használjuk is rengeteget. Én csak ajánlani tudom.

Hiszti: tegnap az áruházban adta elő a drága. Már unta, hogy a bevásárlókocsiban ücsörög, ki akart jönni. Kivettem, de akkor meg le akart menni a földre. És mivel ő még nem jár, ezért mászott volna. Na, ezt nem annyira díjjaztam az Auchan közepén, ezért felvettem. Akkor meg jött a megfeszítem magam és ordítok műsor. Zengett a bolt tőlünk.
Végül anyósnál elvolt, aki persze folyamatosan azt hangoztatta, hogy sem az apjánál sem az anyjánál nem maradt meg az Ádám csak nála. Már annyira untam, azt hittem fejbevágom a mirelit zöldborsóval.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!!! :D

Megsem birtam ki,hogy csak olvassalak benneteket,habar szokasomhoz hiven meg most mosom az este bepakolando ruhakat. :? Meg szerencse hogy ilyen jo ido van.A padlasunk jobb mint egy szaritogep.Olyan meleg van hogy ajuldozni lehet,de en telen-nyaron ott teregetek.

Marti!!!Ugyes ferjecsked van!!!Holnapra egy jo nagy kalappal Neki!!!(Ez remelem tudod mit jelent???? :lol: )
Es jo fodraszkodast,remelem masszazst is kapsz a fejedre.A mi fodraszunk mindig ad,en azt szeretem a legjobban. :D


Andi!!!Marcikad olyan mint egy kisangyal,el sem hiszem hogy valogat a cumisuvegek kozott...
Mar nagyon varom hogy talalkozzunk,ugy nez ki 5-en indulunk es 5 napra megyunk.Valamikor remelem ossze tudunk futni.
Egyebkent mit tudsz a Hevizi torol,tisztasag ugyben ?A masik topicban nem ajanlottak a furdest,a melegviz miatt :cry: (bacik)dehat en ugy tudom hogy 48 orankent teljesen lecserelodik a vize.
Olyan jo lenne egy kicsit furodni benne,hamar a medencekbe ugysem merek bemenni.

Edith!!!

Annyira szeretem az erdelyi stilusodat!!!! :D
Az,, erre varrjal gombot'',aztan a ,,hadd el''ezek olyan szep kifejezesek!!!En most fogok raallni a fozes ,,muveszetere''szerettem volna kerni hogy majd kuldj nekem legyszi nehany regi erdelyi receptet,,kezdoknek''


A mosogatogep nagyon jo dolog,bar nezzetek hulyenek en imadok mosogatni.Egyaltalan minden olyan munkat imadok csinalni,aminek ,,kezzelfoghato eredmenye van''A zenelest is imadom,de annak soha nincs kezzelfoghato eredmenye,soha nem tudhatom egy darabbal kapcsolatban mi a ,,megoldas''es soha nem erezhetem eppen ezert azt egy koncerttel kapcsolatban sem hogy tokeletesen fel vagyok keszulve.Plane miutan ugye a podiumon egyszer szolalnak meg a muvek es az olyan mint az elet,semmit nem tudhatsz elore.
Jo hogy a mosogatogeprol ilyen marhasagok jutnak eszembe,mostmar nagyon lefaradtam :lol: Szoval csak azt akartam irni,hogy mi tablettat hasznalunk,mivel a por sokszor rajta maradt az edenyeken.A tablettaban meg az oblito is benne van.Es en elofordul hogy kicsit leblitem vizzel a nagyon koszos edenyeket,de mar sokan mondtak hogy ez folosleges.Talan egyszer elhiszem es ki is probalom.

Kantorek Julcsija merre koszal????? :D

Evi!!!!Orulok hogy mostmar tenyleg jobban vagytok!!!!!!Sot talan teljesen jol!!!!!
Kerdezted hova megyunk,Svajcban jatszunk egy zenei fesztivalon.Tenyleg gyonyoru a hely,de nem pihenes lesz.Minden evben itt jatszunk ezen a punkosdi fesztivalon.Majd csinalok fotokat es leirom a hely tortenetet,mert nagyon erdekes.

Zsuzsi!!!
Tenyleg ne okold magad,honnan tudtad volna mi a baj!!!!Meglatod hamar meggyogyul es minden rendben lesz!!!! :D

Edit orulok hogy Virag jobban van,csak igy tovabb!!!! :D

ZSu!!!
Mi ujsag a Ti mosogatotokkal???

Barbi!!!

Nagggyon tetszett a fagyasztott borsos megjegyzesed,bar hozzateszem gyorsan en szerencsere nagyon joban vagyok az anyosommal. :D

Ibolya merre vagy mar megint???

Timi nalatok is biztosan ezerrel megy a munka!!!

Remelem senkit nem hagytam ki,most mennem kell mert lejart a mosogep,es sajna meg van masik adag is.Es meg gyakorolnom is kell ma rendesen.
Sok-sok puszi:Iza
rillisz
 
 


Zsuzsi!
Nem hálózsák, csak hason tettem le aludni, és betakartam a takarójával, és amikor átforgolászott, akkor alá is került, meg rajta is maradt.
Ezek szerint garanciális még a porszívó? Ez legalább jó hír.

Márti!
Akkor majd holnap gratulálunk igazából. :wink: Zsolti irigykedik rendesen. Azt mondta, hogy fel is hívja, de lebeszéltem róla, mivel Roland biztos tanul még. Majd inkább holnap. :wink:
Tényleg szeretem, ha alszanak, de nem csak a nyugalom miatt, hanem olyan kis bájosak akkor.
Irigykedem a fodrász miatt! Remélem majd dobsz képet a végeredményről.
Én meg kacérkodom egy masszázzsal, olyan régen voltam, és olyan jóóóóóó lenne.

Barbi!
Ma én is főzős napot tartottam. Na, de csak magamhoz képest, mert ma főztem levest is, meg másodikat (Flóra csak úgy falta a tojásos nokedlit :roll:), meg még sütit is sütöttem.

Megyünk megint ki a gyerekekkel, csak inni jöttünk be, de annyira kiszáradtak, hogy most meg vedelik a vizet. Addig meg apa leszerelte bent az ajtórácsot, és most felfúrja kint a lépcső aljára, mert folyton lépcsőzni akarnak, aztán meg potyognak le. És sürgősen lakatot tetetek vele a kisajtóra az utcára, mert most meg rájöttek, hogy hogyan kell kinyitni, így pikk-pakk az úton lennének, míg az egyikőjüket hajkurászom. Szép az élet.... :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Iza!
Naná, hogy időt kerítünk a talira! Nekünk tuti jó bármikor, majd úgy szervezzük. Előtte cserélünk számot, és megoldjuk. :wink:
Hévízi tó jó, lehet benne fürödni, jó meleg. Azért próbáljátok ki szerintem, bár én nem szeretem. Esetleg télen, amikor kint hideg van, akkor kellemes, de a hőségben még a meleg víz is, nem nekem való. Na meg én a medencéket sokkal jobban szeretem, így a Balcsira sem járunk. Bezzeg ha az Alföldön laknánk.....
A vize valóban cserélődik, szerintem nem fertőzöttebb, mint bármelyik természetes víz. A fürdés benne a magas vérnyomással küzdőknek, és a várandós kismamáknak nem ajánlott. Na meg a gyerekeknek.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Iza, most mosogattam vele másodjára, mert most kötötte be apa (eddig csak egyszer kipróbáltuk, akkor a mosógép helyére tette) de beépítve még nincs, sajna ahhoz szét kell bombázni a konyhát, arra hétvégén kerítünk sort. Most tök jól néz ki az előszobában a konyhaajtó mellett, alig lehet elférni, meg kinyitni, meg a tekergőző csövek, de legalább nem nekem kell mosogatni :))))))

Szal nagyon tetszik, a múltkori adagból 1 dolgot kellett elmosnom, de az tényleg rá volt száradva..... Szóval meg vagyo kelégedve :)

Barbi, örülök, hogy bevállt, akkor elkezdek hinni benne :) Melyik lámpátok van? Színterápia is van hozzéá?

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Na megjöttem.2 és fél órát dolgozott a fejemen, rengetem hajam van :shock: :shock: :shock: , olyan lett amilyet szerettem volna a nyakamba nem lóg bele, de nem vagyok kopasz!!!!!!!!!!!!!! :lol: Szoninak ez utóbbi volt a kikötése!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vannak benne melír csíkok, szőke és rézvörös, de a képen nem igazán látszik.........................de csak azért mert a Zsandi ilyen kíváncsi megmutizom a hajamat!!!!!!!!!!!!!! 8)

Kép

Apa mondta, hogy pénteken az esküre be lehet menni, nem szeretném kihagyni, így valószínű, hogy bebkv-zok a manókkal, a Julcsin felbuzdulva!!!!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, nagyon jó a hajad! Szerintem jó pár évet letagadhatnál, olyan lettél mint egy tini. Csini vagy nagyon.

Andi, a Marcis kép valóban angyali. Amikor a gyerekek alszanak még szebbek, mert olyan kis ártatlanok. Bezzeg amikor ébren vannak még a szemük sem áll jól.

Edith, amikor írtad a derék és a hasfájást az jutott eszembe, hogy lehet, hogy a méhet tartó szalagok nyúlnak. Mert ugye Mütyürke is egyre "súlyosabb" és azért valljuk be "nem olyan rég" szintén szép kis súlyt kellett cipelnie. Timi?
A múltkor volt egy műsor a tv-ben, hogy a második terhesség ha "túl korán következik be" -tehát nem telik el több év a két terhesség között(azt nem tudom hány év a több év)- akkor a második terhesség kissebb előnnyel indul. Ezalatt azt értem, hogy amíg az első gyereknek egy vitaminnal, felesleges energiával teli szervezetben kell növekednie a másodiknak egy "akkor eszem ha időm van rá" és ugye háztartás és nagyobb gyereket ellátó közegbe kell fejlődnie. Ez nem jelenti, hogy hátrányba kerül a kissebb, de azért ez más és nehezebb lehet. Nem tudom érted-e mit akarok kihablatyolni.

Zsuzsi, ne okold magad, hogy nem vagy orvos. Sőt! Tünetek nélkül is megérezted, hogy valami nem stimmel a gyerekkel. Az ösztöneid jól működtek és erre szerintem inkább büszkének kellene lenned.

Évi, a betegség-hiszti szerintem elmúlik. Legalábbis ami visszamarad az az önállosodás miatt lesz. Pár nap és visszakapod a hisztimentes Samut. Remélem...

Edit, azért még küldöm a gyógymanókat, hogy a taknyit is teljesen elűzze.

Timi, kigúvadt a szemem amit a balesetetekről írtál. Árpival itt filózunk, hogy akkor végülis te elismerted a felelősséget? Ki töltötte ki a betétlapot? Te adtad vagy a másik autós?

Zsu, az tök jó ha szimpik az új kollégáid. Biztos tök fura lehet újra dolgozni. Mármint házon kívül.

Iza, jó utat... és nem tom ilyenkor mit kell kívánni. Sok szerencsét vagy kéz és láb törést... de tudom, hogy úgyis ügyesek vagytok. Láttam és hallottam is!

Barbi, tetszett a mirelit borsó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Manók még alszanak :shock: :shock: , most a Roland miatt keltem korán csináltam neki elemózsiát!!!!!! :wink:

Barbi:én tuti nem megyek veled vásárolni!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :wink:

Julcsi:én még jó pár kilót szeretnék letagadni!!!!!
Bár....neked már írtam, hogy mikor felöltöztem belenéztem a tükörbe és nem a megszokott látvány tárult elém :shock: valahogy kisebbenk láttam a körfogatomat!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Végre végre már én is látom!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, nincs neked szemüvegre szükséged? Vagy esetleg nem kellett volna a tükröt megtakarítani, hogy valóban vissza is tükröződjenek a dolgok? Csak mert aki 10 kilót nem vesz észre... 8) :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi drágám!!!!!Hogy te mennyire vicces tudsz lenni ilyen korán reggel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Beteg babók hogy vannak????????????????????????

Zsuzsi:és mit kapott a Szandi a mandulagyuszira????????????????

Zsu:az jó ha tetszik a meló meg a mosogatógép is!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, borzasztóan drukkolok a Rolandnak.
Írj, ha jelentkezett.
Most csak ennyi, megyek kiszabadítom a garázdabillegetőt a járókából.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Márti: nagyon csini vagy az új hajaddal. Miért vágattad le? Olyan gyönyörű hosszú volt.
A Szandi antibiotikumot kapott Augmentin Duot, még szerencse mert ez könnyen beveszi. Szerintem is jó íze van.
Rolandnak ma is drukkolok nagyon!!

Zsu: igen így kérdeztem, hogy hol dolgozol. Ha minden igaz ma meglesz a CD, holnap akár össze is futhatunk v. felugorhatsz érte.

Barbi: nekem is nagyon tetszett a zöldborsos dolog. Néha én is érzek így anyóssal, még szerencse, hogy mi nem megyünk együtt vásárolni.

Andi: még garanciális a porszívó, szerencsére. Szeptemberbe vettük egy kisebb vagyonért, mert megbízható készüléket akartunk. De ezek szerint, tök mindegy milyet vesz az ember. Csak azt nem értem, régen hogyan bírták a háztartási gépek akár 10-15 évig is. (a szüleimnek van egy mosógépe ami annyi idős mint én és még működik!!)

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Amitől tartott a műszakiból 3-ast kapott, jól belekérdezgettek...a többi elméletből, amit együtt tanultunk abból 5-öst kapott, azt mondta a vizsgáztató, hogy ötösnél tart csak akkor folytassa, ha 6-ost szeretne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan nagyon büszke vagyok rá és úúúúúúúúúúúúúúúúgy örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


gratulálok Rolandnak!!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Gratulálok Rolandnak! Gyorsan túl van rajta!!! Nagyon ügyesek vagytok!!!! Akor most már élesben dolgozhat, normális lóvéért?
Nagyon csini vagy!!!! A hajad is és a kilók miatt is. Nehogy azt mond, hogy 10 kiló nem látszik meg!

Virágnak ma vettem ki a füléből a csíkot. Állítólag tegnap már szép volt a fülecskéje.

Barbi! Nagyon köszi az activátor tippet, betettem a fülébe a vatát, most azzal alszik a drága. De még mindig dög takony, de legalább tud aludni. Dokinéni jánlotta a prevenart, hátha az arcüreg és fül nyavalya nem lenne többé.Valószínű a 15 hós oltás után beadatom. Ja és elfelejtettem írni, hogy megkapta Virág is a bárányhimlő elleni szurit a múlt héten. Kereszttesó bárányhimlős, de brutálul. Még a szájába is van, nem eszik, nem iszik. Eggyel kevesebb szar, ami elér bennünket.

Később jövök, de rohanok teregetni, Tescoba gyereknapra ajándékot venni.


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Márti!
KépKépKépKépKépKép

Kép

Nagyon ügyes volt, akkor most már GRATULÁLUNK!
Zsoltit meg fogja enni a sárga irigység. :D Majd biztos felhívja, és jól kikérdez minden részletet.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti!
Szupi lett a hajad, nagyon jól nézel ki a képen, csini vagy!!!!!!
Holnapra jó BKV-zást. :wink:

Zsuzsi!
Én már olyat is hallottam, hogy direkt csinálják meg újabban így az elektronikus dolgokat, hogy pár év múlva megint vegyél egyet. Ráadásul egy csomóan hitelre veszik, így a bankok is kaszálnak.
Na igen, Anyukémék is a 25 éves Energomat/Hajdú mosógépükkel mosnak. Aminek mellesleg semmi baja, talán csak nincs rajta annyi ketyere, mint a mostani hiper-szupereken.

Edit!
Örülök, hogy Virág jobban van, ami a fülét illeti. A taknyi is elmúlik majd, lényeg, hogy tud tőle pihenni. Barni megúszta?
Gyereknap alkalmából sok könyvre 35%-os kedvezmény van az Alexandra online-on. www.alexandra.hu

Andi
Kép
zsandi
 
 


Rolandnak hatalmas gratula! Nagyon ügyes volt, tényleg gyorsan túlesett rajta.
De te is ügyes voltál, hiszen együtt tanultatok. Jó tanárnak bizonyultál, ezek után már a manókkal tanulás simán fog menni.

Edit, nagyon szívesen, örülök, ha segíthettem. Jók ezek a tippek, sosem lehet tudni mikor lesz rá nekünk is szükségünk.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Mindig elfelejtem, Márti, nagyon tetszik az új frizkód!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Köszi csajok a sok-sok drukkot és a gratulációkat majd átadom a tűzoltómnak ha hazaér!!!!! :lol: :wink:

Edit:örülök hogy jobban van a lánykád!!!!Jó vásárlást neked!!!!

Zsuzsi:azért vágattam le, mert naggggggyon sok és hosszú volt én nyáron ki tudok készülni ettől!!!!! :shock: :roll: Meg amúgysem szeretem, ha a nyakamba lóg!!! :roll:
Meg amúgy én haj terén nagyon bevállalós vagyok , voltak nagyon rövid frizuráim is...most is teljesen a fodrászra bíztam , hogy mit csinál!!!!Benne még sosem csalódtam, csak rettentő drága, nem is mondom meg...de ugye ez volt a szülinapi ajándékom a nővéreméktől, tehát nem én fizettem!!!!! :wink:

Zsandi:na a bkv-zást nem várom, főleg hogy dögmeleg lesz 12 óra körül kéne odaérni ,és a Zsombi is össze-vissza alszik szóval lehet , hogy pont mikor indulni kéne; de akkor ébresztés lesz a vége!!!! :roll:
A Zsoltinak is sikerülni fog, de persze mindenki parázik előtte!!!!Azért nagyon sokmindent kellett megtanulni és azok paragrafusok meg minden!!!!! :shock: :shock: :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hétvégi rillezés mondatokban:

A férfi előveszi a kerti grillt és a faszenet.
A nő letakarítja a grillrácsot.
A nő elmegy a zöldségeshez, a henteshez, a cukrászdába.
A nő előkészíti a salátát, a zöldségeket, a húst a sütéshez.
A nő egy tácára készíti a fűszernövényeket a szükséges eszközökkel.
A nő kiviszi a lesikált grillrácsot és a tálcát a férfinek, aki eközben sört iszik.
A férfi elhelyezi a hússzeleteket a grillen.
A nő bemegy és megterít.
A nő elkészíti a zöldségeket.
A nő elkészíti a desszertet.
A nő kimegy, hogy szóljon a férfinek, hogy a hús éppen odaég.
A férfi leveszi az odaégetett húst és átadja a nőnek.
A nő tálal.
A férfi italt tölt.
A nő leszedi az asztalt és kávét főz.
A nő felszolgálja a kávét és a desszertet.
Az evés befejeztével a nő elrendezi az asztalt és leszedi a teritőt.
A nő elmosogat és rendberakja a konyhát.
A férfi otthagyja a grillt, mert még van rajta némi parázs.
A férfi megkérdezi a nőtől örül-e, hogy ma nem neki kellett főznie?
A nő bizonytalan arcát látva megállapítja, hogy a nők soha nem elégedettek!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:ez vicces, de hogy ez mennyire így van!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szerintem is nagy a valóságalapja. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi, ez teljesen így van.
Csak még az lemaradt belőle, hogy a nő lesikálja a grillt, kiüríti a parazsat. És talán még a helyére is neki kell eltennie.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan!

MÁRTI NAGYON CSINI VAGY AZ ÚJ FRIZURÁVAL!

ROLANDNAK GRATULÁLOK A VIZSGÁHOZ!!!!NAGYON ÜGYI!!!

Julcsi,
én nem ismertem el hogy hibáztam.Bármilyen ok miatt fékezhettem.Három féklámpám van,észre lehet időben venni ha fékezem,ha betartja a sebességet és a követési távolságot!Meg nem ártott volna jobban figyelnie.Érdekes ő mögötte is mentek,mégse ment belé senki.A balaseti bejelentőt én adtam,mert neki nem volt.Együtt kitöltöttük,aláírtuk.Én elfaxoltam az ő biztosítójának.Várom a kárszakértő jelentkezését.

A beteg babóknak továbbra is mennek a gyógymanók!

Pakolok rendületlenül.Netem úgy néz ki jövőhét csütörtökre lesz!
Mindenkinek kellemes pünkösdölést!Ha tudok még holnap este benézek!

Puszi

Timi
timiban
 
 


Timi!

Jó pakolászást, költözést.

Most lesz pünkösd? Nekem ez teljesen kimarad. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi: :lol: :lol: :lol: :lol: miért a Zsolti megy hétfőn a tanfolyamra?????Ha nem mit mondott miért nem??????????Gyereknap alkalmából???????????????? :lol: 8) :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Csajok!

Nálatok ebben a melegben jobban vagy rosszabbul alszanak a gyerekek?

Virágot annyira lefárasztja ez a dög meleg, hogy magához képest sokkal többet alszik. Aludni meg bír, mert alvás időben bekapcsoltam ma és tegnap is a klímát.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Márti!
Hát ez az, hogy ő sem mondta, hogy nem megy. Szerintem még ő sem tudja. :oops: Szép család vagyunk!

Edit!
Nálunk nincs változás az alvásban, kb. ugyanannyit alszanak, viszont ma semmit, azaz SEMMIT nem ettek ebédre. Én a meleg számlájára írtam, aztán lehet, hogy nem emiatt. De a vizet, azt vedelik rendesen. Mondjuk nálunk bent nincs meleg, lehet azért nem olyan gáz.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:azért majd karácsony előtt szólok!!!! :lol: :wink:

Edit:én már ettől is kiakadok, nem egy hétalvó, de azért napközben 1x másfél vagy öszzvissz 2 órát szokott aludni, ma 2 részletben aludt másfelet :? , én is elszundítottam így én kaptam 10 perc alvásidőt!!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Nálunk ma itt volt az unokatesóm a majdnem egy éves kislányával. Rájöttem, hogy az én két csajom csöndesebb mint az ő egykéje. Olyan visítozást levágott. Néha hiszti miatt, mert valamit nem kapott meg, néha csak úgy. Néha láttam a lányok arcán, hogy ledöbbentek, megijedtek. Ennek ellenére rájöttem, hogy a lányaim csöndesek. Mindhárom kiscsaj kikészült kicsit.

Andi, ez a grilles NAGYON találó. Habár én is kiegészíteném azzal a pár sorral, amit a Barbi írt...

Nekem sem esett le, hogy most lesz pünkösd... :oops: :oops: :oops:

Edit, csajok is máshogy alszanak. De nem tom eldönteni, hogy jobban vagy rosszabbul. Reggelente korábban kelnek, de néha napközben jót alszanak, néha meg alig.

Márti, 10 perc? Akkor ne halljam, hogy fáradt vagy! :lol: :lol: :lol:

Timi, jó pakolást, költözést.

KépKép
kgiulia
 
 


Márti, 10 perc? Ennyi idő alatt még el sem tudtad aludni az új séród! :wink:
(de ahogy a Julcsi írta, most aztán egy szavad se legyen, szétaludtad magad!)

Zsu, nekünk olyan színizénk nincs a lámpához, de így is nagyon jó. A nagypapámnak viszont van, de ő meg alig használja.

Edit, én sem veszek észre változást a meleg miatt alvásilag, csak evésileg. Minimálisra redukálta a kajálást, szinte csak folyadékon él.

Bekapcsoltad a klímát? Ó, te szegény. Én is bekapcsoltam, ami annyit jelent, kinyitottam az ablakot és lehúztam a redőnyt. :wink: :lol: :lol: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Enyém gyerek iszik is eszik is csak nem alszik túl jól. :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy sem egy mormota!!!!!

Szóval akkor holnap megyünk apa eskütételére, Apóskámmal kiegészülve, de bkv-zunk úgy egyzserűbb, visszafele meg apa hoz haza!!!!
Remélem tudok majd fényképezni és nem sírok mint egy meghatódott dilis tyúk!!!! :lol: 8) :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Márti-nagy-nagy gratula Rolandnak a sikeres vizsgájához.Hétvégén lesz egy kis ünneplés?Jó a hajad,igaz én nem tudok mihez viszonyítani,ugyanis nem vagy hajlandó képeket feltenni magadról
:twisted: .Holnapra meg rengeteg türelmet / a bkv-hoz/ és legalább egy 100-as papirzsepit vigyél magaddal :lol: .Még azért jó,hogy az apósod elkisér - igy csak fejenként 1 gyerek jut mindenkinek.

Timi-sikerült valamit már megtudni a kocsival kapcsolatban?Dobozolás halad?

Iza-az anyák napi műsor nálunk "csak" azért volt ennyire későn,mert először is nem készültek el a meghívók,másodszor pedig volt 1-2 gyerek aki képtelen volt megtanulni azt a 10 sorát.Ezért aztán a tanító néni +1 héttel eltolta a műsort.

Zsuzsi-Szandinak gratula a járáshoz!Meglátod,napról napra ügyesebb lesz.És nem vagy egyáltalán rossz anya,nem kell mindig minden betegséggel egyből az orvoshoz futni-/igaz,most nem tudhattad hogy mandulagyuszija van,hisz semmi jele nem volt /mert ha még nem volt egészen beteg,ott tuti az lesz.

Edit-remélem most már nem lesz semmi baj Virág fülével.Gergő rosszabbul alszik mióta ilyen melegek vannak.Már hajnali 5 körül mocorog,utánna már 10-15 percenként hallom hogy fordul keresi a cumiját,felül-én persze felkelek visszafektetem.Általában 6-ig megy ez igy,utána már végleges a felébredés.Dél körül fekszik,alszik 2-max 3 órát,és este fél 9 -9 körül lehet csak lefektetni.

Évi-sajnos nálunk már kb 2 hónapja megy ez a hiszti féle amit leirtál.Gergő is állandóan rajtam lóg,ha valaki hozzám ér,már sikítozik,rosszabb esetben verekszik.

Edith-a terhességeddel nincs semmi gond,ez természetes,hogy a másodikkal már nem tud az ember annyit pihenni amennyit akar.Jól megfogalmaztad,hogy mit érzel,és hogy mit kéne csinálnod,próbáld is betartani.Majd ha már megszületik a kicsi akkor majd rájössz,hogy nem kell minden nap felmosni a konyhát,hetente többször is porszívózni,mert ennyi időd már erre nem lesz.Majd átértékelődnek a dolgok és rájössz hogy vannak ennél "fontosabb" dolgok is.Most és az elkövetkezendő 1-2 évben tessék csak a "túlélésre" játszani.

Andi-én is kacérkodom a fodrásszal-de a Gergőnek is hátul olyan aranyos fürtjei vannak-kicsit sajnálnám,pedig tudom,hogy a rendszeres vágástól igy sokkal gyorsabban megerősödik a haja.A hiszti-amit leirtál a Marciról-akár én is irhattam volna.Érdekes,hogy a lányomnál ennyire durva nem volt a hiszti pedig én is ilyen "azonnal ugró" anyuka vagyok.Én azért mostanában próbálok nem reagálni a hisztire,talán hatásos lesz.És ahogy olvasom nálatok is a Flóra azért nem ilyen.

Nálunk zajlik az élet ezerrel.Persze kedden a nagy lustaságomra a férjem hazaállított a szekrények darabjaival-igy kora délurántól késó estig megvolt a programunk.A nagy igyekezetében még a páfrányomat is kiborította ,úgyhogy este még szönyeget is pucoltam. :twisted: .Teljesen nem készült el,a végét ma fejeztük be.Tegnap viszont elmentünk a Gergővel tücsökzenére,majd bukfencre / babatorna/.Az első részt csak és kizárolag a nyakamba illetve belém kapaszkodva töltötte,de a második részre már egészen felszabadult.Ezentúl szerdánként megvan a délelötti programunk.Ma meg bent jártunk a munkahelyemen-sajnos átszervezés lesz,ha nem megyek vissza ősszel dolgozni,akkor úgy néz ki,hogy nem is lesz hova visszamennem.

na jó ,befejezem,mert már egy egész oldal velem lesz tele annyit irtam .
bibolya
 
 


Szép jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsi fiam már megint korán kukorékolt:5-kor :? , most leküldtem apával őket levegőzni, nincs is még olyan meleg és hátha így 9 körül szundizik egyet!!!!!
Szoni mikor felébredt "jó későn" fél 7-kor már indulni akart :lol: , nagyon be van sózva.Már kiválogatta a rucit amiben jönni szeretne!!!!! :lol:

Ibolya csak a TE kedvedért :lol: :lol: :lol: :lol:
ilyen volt:
Kép

ilyen lett:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Andi,azt elfelejtettem neked irni,hogy előre nem oltják be a gyerekeket.

Edit,azt hiszem te kérdezted az alvást és az evést.Az alvásról irtam este,az evés nálunk is nagyon változó.Van olyan nap hogy a reggeli ebéd csak 2-3 falat,viszont du.már elkezd enni-gondolom addigra megéhezik-viszont a gyümölcs attól megy délelött is.A tápszer mennyisége is nagyon változó,de max.2 dl megy le este,reggel meg másfél dl.Ennél többet most már hetek óta nem iszik,de mivel minden nap megeszik egy 125g-os joghurtot igy ezen nem izgatom magam./ legalább nem fogy el olyan gyorsan a tápi ugyis olyan drága :cry: /.
A Katán kivül van még valaki aki már tejet ad a gyereknek?Ki mikor gondolta a tej bevezetését és hogy?
bibolya
 
 


Köszönöm Márti-most már tényleg látom a különbséget-és igen,jó munkát végzett a fodrász.
Nekem is megint rövidebb lett a hajam,majd apát megkérem ,hogy csináljon rólam is képet. :lol:
bibolya
 
 


Sziasztok!

Márti, jó szórakozást mára nektek. Nagyon meleg lesz, vigyél sok piát az útra. (Magadnak is!)

Ibolya, én még jó darabig nem szándékozom tejet adni az Ádámnak. Tudod, a fránya ekcéma.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?