Sziasztok!!!
Megsem birtam ki,hogy csak olvassalak benneteket,habar szokasomhoz hiven meg most mosom az este bepakolando ruhakat.
Meg szerencse hogy ilyen jo ido van.A padlasunk jobb mint egy szaritogep.Olyan meleg van hogy ajuldozni lehet,de en telen-nyaron ott teregetek.
Marti!!!Ugyes ferjecsked van!!!Holnapra egy jo nagy kalappal Neki!!!(Ez remelem tudod mit jelent????
)
Es jo fodraszkodast,remelem masszazst is kapsz a fejedre.A mi fodraszunk mindig ad,en azt szeretem a legjobban.
Andi!!!Marcikad olyan mint egy kisangyal,el sem hiszem hogy valogat a cumisuvegek kozott...
Mar nagyon varom hogy talalkozzunk,ugy nez ki 5-en indulunk es 5 napra megyunk.Valamikor remelem ossze tudunk futni.
Egyebkent mit tudsz a Hevizi torol,tisztasag ugyben ?A masik topicban nem ajanlottak a furdest,a melegviz miatt
(bacik)dehat en ugy tudom hogy 48 orankent teljesen lecserelodik a vize.
Olyan jo lenne egy kicsit furodni benne,hamar a medencekbe ugysem merek bemenni.
Edith!!!
Annyira szeretem az erdelyi stilusodat!!!!
Az,, erre varrjal gombot'',aztan a ,,hadd el''ezek olyan szep kifejezesek!!!En most fogok raallni a fozes ,,muveszetere''szerettem volna kerni hogy majd kuldj nekem legyszi nehany regi erdelyi receptet,,kezdoknek''
A mosogatogep nagyon jo dolog,bar nezzetek hulyenek en imadok mosogatni.Egyaltalan minden olyan munkat imadok csinalni,aminek ,,kezzelfoghato eredmenye van''A zenelest is imadom,de annak soha nincs kezzelfoghato eredmenye,soha nem tudhatom egy darabbal kapcsolatban mi a ,,megoldas''es soha nem erezhetem eppen ezert azt egy koncerttel kapcsolatban sem hogy tokeletesen fel vagyok keszulve.Plane miutan ugye a podiumon egyszer szolalnak meg a muvek es az olyan mint az elet,semmit nem tudhatsz elore.
Jo hogy a mosogatogeprol ilyen marhasagok jutnak eszembe,mostmar nagyon lefaradtam
Szoval csak azt akartam irni,hogy mi tablettat hasznalunk,mivel a por sokszor rajta maradt az edenyeken.A tablettaban meg az oblito is benne van.Es en elofordul hogy kicsit leblitem vizzel a nagyon koszos edenyeket,de mar sokan mondtak hogy ez folosleges.Talan egyszer elhiszem es ki is probalom.
Kantorek Julcsija merre koszal?????
Evi!!!!Orulok hogy mostmar tenyleg jobban vagytok!!!!!!Sot talan teljesen jol!!!!!
Kerdezted hova megyunk,Svajcban jatszunk egy zenei fesztivalon.Tenyleg gyonyoru a hely,de nem pihenes lesz.Minden evben itt jatszunk ezen a punkosdi fesztivalon.Majd csinalok fotokat es leirom a hely tortenetet,mert nagyon erdekes.
Zsuzsi!!!
Tenyleg ne okold magad,honnan tudtad volna mi a baj!!!!Meglatod hamar meggyogyul es minden rendben lesz!!!!
Edit orulok hogy Virag jobban van,csak igy tovabb!!!!
ZSu!!!
Mi ujsag a Ti mosogatotokkal???
Barbi!!!
Nagggyon tetszett a fagyasztott borsos megjegyzesed,bar hozzateszem gyorsan en szerencsere nagyon joban vagyok az anyosommal.
Ibolya merre vagy mar megint???
Timi nalatok is biztosan ezerrel megy a munka!!!
Remelem senkit nem hagytam ki,most mennem kell mert lejart a mosogep,es sajna meg van masik adag is.Es meg gyakorolnom is kell ma rendesen.
Sok-sok puszi:Iza