Sziasztok!
Frigo!
Szavaztam a kislányra, nagyon aranyos
Lányok!
Előre is elnézést kérek az önzőségemért, hogy most magamról fogok írni...este visszaolvasom a "termést" és írok majd mindenkinek.
Azért is bocsánatkéréssel tartozom, ha az elkövetkezendő 4 hétben ( most közelítek a vetélések idejéhez
) nem leszek túl szórakoztató társaság, de FélelemManó belém költözött...
szóval: tegnap este 11 körül feküdtem le, a Hősök után, amelyből SEMMIRE nem emlékszem, mert végigbóbiskoltam
olyan álmos voltam, hogy hanyatt fekve elaludtam, pedig mindig az oldalamon összekuporodva alszom...és kb. fél egykor arra ébredtem, hogy NAGYON fáj a hasam...persze elfogott a pánik
felkeltem, és átöltöztem rövidnacis-trikós pizsibe, mert melegem is volt, és éreztem, hogy a derekamba is sugárzik a fájdalom...
nem tudtam lokalizálni a pontos helyét, de mintha két oldalt fájt volna ( azzal vigasztaltam magam, hogy a méhszalagjaim feszülnek a hátrahajló méhem miatt)
visszafeküdtem, és mondtam Apának, hogy mi van (szegény szörnyen megijedt, de mondta, hogy pihenjek, majd elmúlik )
és IGAZA LETT
arra gyanakszom, hogy a tegnap elfogyasztott maréknyi cseresznye és pár szem eper ( nem is esett jól ) volt a ludas
így ezeket kerülni fogom az idén...
reggel dobtam egy kiadós nagy wc-t ( bocsi) és teljesen jól vagyok,
mármint megvannak azért a terhességi tüneteim
azért ijedtem meg ennyire, mert a tavalyi vetélés előtt ( 4 nappal a magzatelhalás észlelése előtt ) bevásárlás közben hirtelen (egyik percről a másikra ) úgy begörcsölt a hasam, hogy menni is alig tudtam
a mai napig nem tudom, hogy vezettem hazáig...
itthon lepihentem és lassan-lassan elmúlt, de négy nap múlva összedőlt a világ
ezt csak azért írtam le ilyen részletesen, mert olyan meghatóan örültetek a kis szívhangunknak, de most arra kérlek Titeket, hogy ne kiabáljunk el semmit, inkább szorítsatok nekem június végéig...
KÖSZÖNÖM SZÉPEN.
egyébként tegnap a barnamedve megint kicsit pirosas lett, még mindig az Utrot okolom érte...megfigyeltem, hogy amikor felrakás után lehetőségem van feküdni (éjjel ) nincs semmi váladék, csak reggel, mikor utána csak a rohanás van...úgyhogy megpróbálom a reggeli adagot kicsit előbb felrakni, mikor még visszafekhetek kicsit utána...
Lányok, tényleg ne haragudjatok rám, leszek még normális, ígérem