Sziasztok!
Itt az elveszett bárányka!
Köszönöm a hiányolást, olyan arik vagytok!!
Még csak bekukkantottam, elolvastam ezt az oldalt, régiekből fényképeket néztem - annyira aranyosak a gyerkőcök!!-gondoltam írok pár sort, pláne, hogy Gabi kérése még meg is erősítette ezt az elhatározást.
Itthoni munkák: …..azt sem tudom , hol kezdjem. Már évek óta tervezgettük, hogy kívül is felújitjuk a házat, de az ugye nem olyan egyszerű, de most végre meglett a lehetőség és belevágtunk. Csak júniusra terveztük, de a kőműves azonnal tudta vállalni, mi meg lecsaptunk, mert ugye ezekkel a mesterekkel úgy van az ember, hogy akkor biztos, ha már dolgozik.
Tudtuk, hogy nagyon gáz a vakolat, de ahogy lenni szokott, amint hozzáfogtak, újabb hibák bukkantak fel, meg aztán mi is úgy voltunk, ha már ezt csináljuk, legyen meg az is egy kalap alatt, így jó nagy építkezés kerekedett.
Most ott tartunk, hogy az összes nyílászáró le lett végre cserélve a házon, és a hátsó részt egy jó darabon teljesen átépítettük. Az alapozás olyan 90%-ban kész, még a maradék, aztán lehet színezni.
Csak közben az emberünket kihívták Németo-ba, így a jövő hétig állunk.
Itt van minden szanaszét, az udvaron meg a kertben halmokban áll a sitt, a kibontott ablakok, ajtók, az építési szerszámok, szóval minden, a tavasszal gyepesített területeknek annyi, a virágaimat az utolsó pillanatban mentettem meg… Már nagyon várom a végét, sőt a gyerekek miatt jó lenne még a szünidő előtt befejezni mindent, eltakarítani, de bevallom nagyon izgulunk, hogy a mester úr visszajön –e vagy átver…
Annyira szeretném, ha mindnen legalább olyan simán menne, mint eddig, mert egyébként szimpatikus ember, és gyönyörűen dolgozik, 100%-ban elégedettek vagyunk vele – ez nagy szó, aki ismer engem tudja, milyen cinikus vagyok az iparosemberekkel..
Szóval izgi! De: végig fényképeztünk mindent, és akkora élmény, már most óriási az átalakulás, majd csinálok albumot a végén, ilyen volt –ilyen lett alapon.
Húú, nálunk is kánikula van, olvasom, hogy titeket is megvisel. Nekünk is addig jó, míg a lakásból nem kell kimozdulni. Ráadásul ez a nagy meleg rádöbbentett, hogy NINCS nyári cuccom, egy pólón és egy hosszú vászonnacin kívül SEMMI!
Lányok, én úgy utálok magamra vásárolni, nem tudom ti hogy vagytok vele.. Gabi, Ildi, nagyjából egy méretek lehetünk, hát én itt Gy-on nagyon nehezen találok magamra ruhát. Ami derékban jó, hosszra nem felel meg, ami hosszra jó, derékban kicsi, meg olyan égő, hogy az extra méretek között kell keresni, mintha valami bálna lennék…
.szóval már előre tiszta ideg vagyok..
Ruhabeszerzés: csíkos zokni…
hmm, mégis mit terveznek vele?
Gyerekruhákat én előző szezon végén, leárazáskor szoktam venni, inkább egyfajta alapkészletet, hogy mégis legyen valami, épp elég ha hasonló extra kérésekre nyakamba kell venni a várost. Most Gy-on is nyílt egy gyerek használtrucis - ha jártok erre-( be is vesznek árukat), vannak jó cuccok, de elég drága. Múltkor vettem a nagylánynak egy nyárirucit, de csak otthon vettem észre, hogy annyi gomb hiányzik (merthogy végiggombos), hogy újakat kellett venni és átvarrni az egészet. És kiderült, hogy valaha farmergombos volt, ott voltak a lyukak az anyagon, szóval lehetett „restaurálni” is és az egész így már annyi munkába meg pénzbe volt, hogy újat vehettem volna…
Ariel: a legújabbat próbálta valaki? Mi is most fogytunk ki, és vettem, mert ugyanannyi volt, mint a hagyományos, eddeg 10-ből 10-es, megkockáztatom, hogy még a gyümifoltokból is csak keveset hagy…
. És ennél sem kell 40 foknál melegebben mosni semmit, mint a kidsnél, se előmosás, olyan alapos, és így olcsóbb is.
(Ezért nem bírom magam rászánni a mosódióra..)
Anyák Napja: lányok, én könnyekig hatódtam – megint. Ráadásul dupláztam, mert isin, ovin kívül még volt egy nagy iskolai és egy néptánccsopis is, jöttek a mamák, kettőre az api is, annyira élveztem!!!!!!!!
Gondolom ti is így voltatok, fényképeket megnéztem ám!
Rájöttem, számomra az összes közül ez a legszebb ünnep. Az ajándékok is annyira kedvesek! ( Fotók vannak, majd készülök ebből is.)
Gyereknapra ki hogy készül????
Kirándulás, rendezvény, vagy kis ajándék????
Mennem kell, mert a bébim reklamál. Bébi?! Úgy megnőtt, megügyesedett pár hét alatt, nem is hívhatom már így. Szóval a kisebbik nagylányom épp készül lerántani a függönyt – kukucsost játszik….