Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Timi
megkerestelek, most már várom, hogy visszaigazolj :wink: :wink: :wink:
nem vagyok elveszve, csak tegnap délután nagyon nyűgös volt. A kicsi még ennyire sírós nem volt mióta itthon vagyunk :shock: :shock: amott írtam is, hogy estére kiderült miért is nem akart szopizni sem, megjött, ilyen korán :cry: :cry:
Ma szerencsére már nem variál, szopizik szépen :D :D :D

Tegnap meg egyedül is voltam, meg tegnapelőtt délután is a gyerkőcökkel, mert anyósomat dokihoz hordja a párom. Pénteken megharapta egy kutya, amivel nem ment el orvoshoz akkor. Hétfőre jött haza, olyan vérmérgezés kezdődő jelek a kezén :shock: :shock: szóval most naponta jár a sebészetre. Tegnap jól le is tolták, szerintem jogosan.
Szóval most még annyi segítségem sincs mint eddig, mert ugye a párom viszi :( :( azért sikerül mindent beütemezni :D :D :D

Szuzy
ha ma nem lesz annyira nagy a kánikula, lehet, hogy kimegyünk a párom elé. Majd szólok, ha megyünk :wink: :wink: :wink:

Na megyek, mert olyan ügyesen ittragadtam :D :D

Sztory van bőven nekünk is :wink: :wink: :wink: majd mesélek máskor

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Megjártuk a várost, hát borzasztó meleg van!!!!!!!!! :shock: Rövidgatyóért indultunk Daninak, hát nem volt vmi óriási választék :roll: Először a kinaiakat céloztam meg, hátha találok olcsón is jót, hát az egyikben találtam egy klassz halászgatyit (1000 ft), a másikban halászgatyi+ing együttest (1600 ft), de egyébként sehol semmi, a többiben csak 104-110-es mérettől indultak :roll: Igy hát maradt a szokásos bababolt, ahol soha nem csalódom... Most is elcsábultam, vettem egy dögös farmer halásznadrágot (4500 ft :? ), na meg Lilikének csipkés nylon zoknit és rendeltem Neki egy hercegnős hálóinget (mindig az enyémben akar aludni). Mondanom sem kell, h a postára már nem volt erőm elmenni, Danika is kezdett fáradni, álmosodni.

Gabi
Hogy lehet anyósod ennyire balek????? Bár tudom, h nem szeret orvoshoz járni, de ha egyszer muszáj :roll:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Szegény anyósod. :( Én mindig úgy elcsodálkozom, hogy egy kutya valóban harap. :shock: Olyan elfogult vagyok velük kapcsolatban, még sem engem, sem a gyerekeket nem harapott meg egy sem.... szerencsére. :wink: A sztorik jöhetnek, ha lesz időd... :D

Ildi!
Gratulálok a jól sikerült vásárláshoz. :D Tényleg kutya meleg van.... :P Ki sem dugom az orrom a lakásból, csak ha mennem kell a gyerekekért....

Nekem is kellene vennem csíkos zoknit Dávidnak...Az óvónő kérése: rövidnadrág,fehér ing+csíkos zokni. Ebben fognak szerepelni az évzárón. Még jó, hogy időben szóltak, h ilyen extra kívánságuk van, mint csíkos zokni... :shock:

Kérdeztem az előző oldalon, hogy hány éves a ballagó? :wink: :D

Folytatom a pakolászást... :wink:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 

 
 

Gabi!

Szuper a vonalzód! :D :D

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Gabi! Nagyon jó lett az új vonalzód is! Ha Szilárd nem alszik akkor lehet, hogy kimegyünk. Ma egyébként nem lehet birni vele. Vasárnap végre áttört a 3. foga is, és a 4. is éppnehogycsak nem... szóval meg van az oka, amiért hisztis.
Ma ebédnél úgy éreztem megőrülök vele. Enni sem hagy..... Kitettem a holdcompba a járókából ,mert ott ordított. A konyhaszekrényt totál kirámolta, aztán az ebédlőben széthordta az egészet. Aztán ő evett, a szokásosnál is rosszabbul.... Közben siránkozott.....Lefektettem és kész is, már ment is a hasam.... Érzem is a fszültséget magamban. Biztos az idő is hozzá járul a dolgokhoz.
Utálom amikor dörög, villámlik. Ráadásul a párom délutános volt, így este is egyedül voltunk. Szerencsére aztán hamar haza jött. Gyertyák betárazva az ágy mellett, biztos ami biztos.

Ma levágattuk Szilárd haját. Úgy sajnáltam a szép kis selymes fürtöcskéit. (azért néhány tincset eltettem emlékbe) Most olyan nagyfiúsan néz ki, nem úgy mint egy kisbaba. Aranyos így is, de azért amúgy tündéribb volt. De jobb ez így, mert tegnap is már csurom víz volt neki. Ebben a kánikulában kényelmesebb.

Ildi! Édes lehetett Lili a Micimackós történet kapcsán.
Ma én is voltam kínaiakban, mi is rövidnacit kerestünk Persze nem volt. Majd holnap lesz, majd elteszik ha minden igaz, ugyanis olyan sokan keresték. Baba boltban nem voltunk, drágát nem akarok venni. Amikor voltunk Bpesten (kétszer is) vettem neki szép együtteseket. Már csak itthonra kellene valami könnyű, azért meg nem akarok sokat fizetni.

Timi! Hát ez a csíkos zokni, tényleg speciális igény! Én mulatságosnak tartom, de ha be kellene szerezni....

Nagyon nagy a hőség. De ha Szilárd fölébred, -remélem nem előbb mint 3- akkor uzsi és egy kis séta.
Na szép napot mindenkinek.
Szuzy

Kép
szuzy
 
 


Ezt nem hiszem el!!! :x Ma már másodszor szállt el amit irtam :twisted: :evil: :x :?

Majd este pótolom, most mennem kell teregetni, aztán eszünk és irány az ovi (nem sok kedvem van hozzá, kivagyok ettől a melegtől :? )

Kép
Kép
mókuska
 
 


Hali!
Tényleg borzasztó a hőség. Mi 16,30 körül mentünk ki, azt hittem már elviselhető lesz a hőmérséklet, de tévedtem!
Sétáltunk kicsit, aztán bejöttünk.
Szilárd du. 3,5 órát aludt!!!!! Remélem éjszaka sem fogja elaprózni. Itt van anyósom, így remélem kettőnknek sikerül jól kifárasztani a kis lurkót!

Ildi!
Azt mondták a Tescóban is van ilyen rövid nacis szett (3póló, 3 rövidnaci) jó áron. Sajnos én nem tudok most eljutmi , de Ti biztosan meg tudjátok oldani.

Sziasztok!

Kép
szuzy
 
 


Helló!!!!

Szuzy információjára felbuzdulva megnéztem a Tesco honlapját. Ezt találtam: :D http://www.cherokeeruhazat.com/gyermek/gyermek2.html

cheroke a márka.... állítólag ez nem rossz.



Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Szuzy!

Ha jól olvastam május 28-tól érvényes ez a katalógus :wink: , addig még eljuthatsz.

Végül is 3600ft-ért 3 póló és 3 kisnaci tök jó!!

A budaörsi Tescoban 1699 ft 4,4 kg Ariel (Lenoros). Használtatok már ilyet, mert én még nem... 2in 1 mosópornak nem csökken a mosóhatása???? Az ára nagyon jól hangzik. :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


sziasztok!

Szuzy
otthonra én turkálóból szoktam venni a gyerekeknek, szinte fillérekért :wink: :wink: :wink:
Sőt ki lehet fogni nagyon jókat is. Én ha bejutok, és olyan valamit találok ami nagyon jó állapotban van azt elhozom és elteszem :wink: :wink: :wink:

Ildi
a Tescoból én is vettem Krisztiánnak tavaly jó minőségű ráadásul magyar együttest. Most pólót viszek le de rövidradrágot kb. 1 méretet hordanak a fiúk :shock: :shock: úgyhogy az nem lesz :shock:

Timi
biztos jópofák lesznek a gyerekek. Ilyen "extra" kívánságot nálunk megrendelik egy helyen, hogy teljesen egyforma legyen :shock: :shock: esetleg meg is veszik, és utólag kell kifizetni.

Móni
én is úgy gondolom Levinek nincs komolyabb baja. Ha előre esik arra figyelj még, hogy ha esetleg megüti a fogait is, pár napig ne adj neki olyan szilárd kaját, amit ő harap. (kifli, kenyér ilyenek)darabokban lehet :wink: :wink: :wink:

Zita
nem baj ha nem tudsz visszaolvasni, de ha tudsz legalább jelentkezz be, hogy vagytok, mi van veletek. Végeztetek e már a tatarozással?

Tegnap is és tegnapelőtt is hasra fordult Esztike :D :D :D olyan édi volt.
Na megyek, mert menni kell lekisérni Adrikát
Szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Timi
én ezt a mosóport még nem használtam. Most a Zita által javasolt Ariel KIds van itthon :wink: :wink: öblítő az nekem is Lenor van

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Itt az elveszett bárányka! :wink: :lol: Köszönöm a hiányolást, olyan arik vagytok!! :D
Még csak bekukkantottam, elolvastam ezt az oldalt, régiekből fényképeket néztem - annyira aranyosak a gyerkőcök!!-gondoltam írok pár sort, pláne, hogy Gabi kérése még meg is erősítette ezt az elhatározást. :wink:

Itthoni munkák: …..azt sem tudom , hol kezdjem. Már évek óta tervezgettük, hogy kívül is felújitjuk a házat, de az ugye nem olyan egyszerű, de most végre meglett a lehetőség és belevágtunk. Csak júniusra terveztük, de a kőműves azonnal tudta vállalni, mi meg lecsaptunk, mert ugye ezekkel a mesterekkel úgy van az ember, hogy akkor biztos, ha már dolgozik. 8) Tudtuk, hogy nagyon gáz a vakolat, de ahogy lenni szokott, amint hozzáfogtak, újabb hibák bukkantak fel, meg aztán mi is úgy voltunk, ha már ezt csináljuk, legyen meg az is egy kalap alatt, így jó nagy építkezés kerekedett. :roll: Most ott tartunk, hogy az összes nyílászáró le lett végre cserélve a házon, és a hátsó részt egy jó darabon teljesen átépítettük. Az alapozás olyan 90%-ban kész, még a maradék, aztán lehet színezni. :wink: :D Csak közben az emberünket kihívták Németo-ba, így a jövő hétig állunk. :? Itt van minden szanaszét, az udvaron meg a kertben halmokban áll a sitt, a kibontott ablakok, ajtók, az építési szerszámok, szóval minden, a tavasszal gyepesített területeknek annyi, a virágaimat az utolsó pillanatban mentettem meg… Már nagyon várom a végét, sőt a gyerekek miatt jó lenne még a szünidő előtt befejezni mindent, eltakarítani, de bevallom nagyon izgulunk, hogy a mester úr visszajön –e vagy átver… :oops: Annyira szeretném, ha mindnen legalább olyan simán menne, mint eddig, mert egyébként szimpatikus ember, és gyönyörűen dolgozik, 100%-ban elégedettek vagyunk vele – ez nagy szó, aki ismer engem tudja, milyen cinikus vagyok az iparosemberekkel.. :oops: 8) Szóval izgi! De: végig fényképeztünk mindent, és akkora élmény, már most óriási az átalakulás, majd csinálok albumot a végén, ilyen volt –ilyen lett alapon. :wink:

Húú, nálunk is kánikula van, olvasom, hogy titeket is megvisel. Nekünk is addig jó, míg a lakásból nem kell kimozdulni. Ráadásul ez a nagy meleg rádöbbentett, hogy NINCS nyári cuccom, egy pólón és egy hosszú vászonnacin kívül SEMMI! :( Lányok, én úgy utálok magamra vásárolni, nem tudom ti hogy vagytok vele.. Gabi, Ildi, nagyjából egy méretek lehetünk, hát én itt Gy-on nagyon nehezen találok magamra ruhát. Ami derékban jó, hosszra nem felel meg, ami hosszra jó, derékban kicsi, meg olyan égő, hogy az extra méretek között kell keresni, mintha valami bálna lennék… :shock: .szóval már előre tiszta ideg vagyok.. :(

Ruhabeszerzés: csíkos zokni… :shock: :lol: hmm, mégis mit terveznek vele? :wink: :D Gyerekruhákat én előző szezon végén, leárazáskor szoktam venni, inkább egyfajta alapkészletet, hogy mégis legyen valami, épp elég ha hasonló extra kérésekre nyakamba kell venni a várost. Most Gy-on is nyílt egy gyerek használtrucis - ha jártok erre-( be is vesznek árukat), vannak jó cuccok, de elég drága. Múltkor vettem a nagylánynak egy nyárirucit, de csak otthon vettem észre, hogy annyi gomb hiányzik (merthogy végiggombos), hogy újakat kellett venni és átvarrni az egészet. És kiderült, hogy valaha farmergombos volt, ott voltak a lyukak az anyagon, szóval lehetett „restaurálni” is és az egész így már annyi munkába meg pénzbe volt, hogy újat vehettem volna… :?

Ariel: a legújabbat próbálta valaki? Mi is most fogytunk ki, és vettem, mert ugyanannyi volt, mint a hagyományos, eddeg 10-ből 10-es, megkockáztatom, hogy még a gyümifoltokból is csak keveset hagy… :wink: . És ennél sem kell 40 foknál melegebben mosni semmit, mint a kidsnél, se előmosás, olyan alapos, és így olcsóbb is. :wink: (Ezért nem bírom magam rászánni a mosódióra..) :oops:

Anyák Napja: lányok, én könnyekig hatódtam – megint. Ráadásul dupláztam, mert isin, ovin kívül még volt egy nagy iskolai és egy néptánccsopis is, jöttek a mamák, kettőre az api is, annyira élveztem!!!!!!!! :D Gondolom ti is így voltatok, fényképeket megnéztem ám! :wink: :D Rájöttem, számomra az összes közül ez a legszebb ünnep. Az ajándékok is annyira kedvesek! ( Fotók vannak, majd készülök ebből is.)


Gyereknapra ki hogy készül???? :?: Kirándulás, rendezvény, vagy kis ajándék???? :?:

Mennem kell, mert a bébim reklamál. Bébi?! Úgy megnőtt, megügyesedett pár hét alatt, nem is hívhatom már így. Szóval a kisebbik nagylányom épp készül lerántani a függönyt – kukucsost játszik…. :wink:
zichy
 
 


Lemaradt: annyira jók az új avatarok!!!!!! A feliratokat honnan vettétek? :?:Nem macerás megcsinálni? Gabi, Eszter is kész nő már! :wink:
zichy
 
 


Ezt akartam: " a feliratokat honnan vettétek? :?: " Bocsi!!!!!!!! :oops:
zichy
 
 


Zita
de jó, hogy jelentkeztél :D :D :D
Építkzésel tavaly én ugynígy voltam, ill. mi is ablakot cseréltünk, betonoztunk, lapoztunk. Több hónapig tartott, addig sehol nem volt szőnyeg, és minden tiszta por volt pillanatok alatt :cry: :cry:
Olyan elhanyagoltnak tűnt minden :shock: :shock:

Gyereknap: hát most hétvégén ugye megyünk anyuékhoz, és, hogy Ildiék is lennt lesznek a gyerkőcök nagyon örülnek. Most ott lennt lesz több napos rendezvénysorozat, amire elmegyünk :wink: :wink:
A párom már a múltkor említette anyunak a grillezést, hátha az is belefér a hétvégébe :wink: :wink: ha nem majd köv. hétvégén bográcsozunk itthon :D :D

Ajándék, hát most az úgy fog alakulni, hogy Krisztikének a peluselhagyásra meg lett ígérve pótkerekes bicikli, na azt most kapja meg :shock: , a medencénk tavaly tönkre ment, azt Adrika kap :oops: de mivel Eszterke is imádja a vizet neki is szeretnék venni egy pici felfújhatós medencét :wink: :wink:
Amúgy meg Adrika is annyit nőtt,hogy nyári ruhákat egy csomót pótolni kell, egyedül pólókból van elég, mert azt már vettem idén :D Na meg szandál, papucs.

többiek, merre vagytok?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Még egy kérdés: láttam, hogy már 50 faktoros gyereknaptejek is vannak. Tudom, hogy iszonyat erős a nap, de tényleg kell ekkora? Ki milyet használ? :?: Mostmár tényleg húzok.... :lol:
zichy
 
 


ide is akartam tenni képet :D :D
Kép
Kép
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Zita!

De jó, hogy jöttél!!! :D :D Biztos szuper-szép lesz a házacskátok és sok örömötök fog telni benne. :D A felforduláshoz meg kitartást! :wink:

A csíkos zokni nekem is fejtörést okoz. :lol: :lol: Az évzárón előadják a "cirmos cica-haj...." c. remek mondókát és arra tudok gondolni, h ez szimbolizálja azt, h ők a macskák.... :wink: Na, az az igazság, h halvány gőzöm sincs, h minek kell.... :lol:

Ruha: általában Qulle amikor már nagyon kifogyunk a gúnyából és van rá keret... Kényelmes és garanciás és sok fajta méret van... :wink:

Ariel: ez az öblítős amit próbáltál??? Nekem is ki szed az Ariel minden foltot... én is elégedett vagyok vele... :wink:

Gyereknap: nem tudom még... :oops: Őszintén, mi nem nagyon szoktuk tartani, ill. az óvódában szokott lenni rendezvény erre elmegyünk... :wink:

Kisebbik nagylány: :lol: :lol:

Naptej: én még csak 40-sel találkoztam... :shock: (azt hiszem ez van itthon is)Az én véleményem, h legjobb elkerülni a közvetlen napot, ha van rá mód.....Nagyon-nagyon éget a nap... :cry:
Ma megtudtam, h a gyerekek az oviban csak reggelről vannak már kint és mikor már nagyon nagy a hőség, akkor bevonulnak a csoportba... :D


Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Itt készült az avatarkép:

http://www.imagechef.com/

Arra kattints, ahol laptop kép van.... megjelenik a választék....rákattintasz arra amelyik tetszik..... az üres rublikába beírod azt, amit szeretnél...... elmented... aztán lekicsinyítve beteszed az avatarba... :wink: Nem tudom, mennyire érthetően írtam... :oops:

Sok sikert! :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Gabi!

Tündéri Eszti! :D hogy nevet: :lol: :lol: Krisztián igazi nagy legény. Ezek szerint végérvényesen egy pelusosod van? Kijár neki az a pótkerekes bicikli. :lol: :lol:

Boldog névnapot Eszter!!
Kép

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Gabi-Ildi!

Nem akarok a másik topicba berondítani, de nagyon örülök Sziszi poz. tesztjének!!!! Bízom benne, h minden ok lesz nála és nem sokára az uh. képeket is láthatom.... és Málnáét is... és mindenkiét, aki olyan régen vágyik már a babára. :D
Úgyhogy el ne tünjetek valahová olyan helyre, ahol nem láthatom az örömüket és a babákat!!!! :D

Na csak ennyit akartam!! :oops:

Remélem más már nem jut az eszembe. :oops:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Este már nem jutottam ide, nekiálltam epillálni, aztán már alig tudtam fürdeni mert Dani folyamatosan engem akart :?

Timi
Bocsi, h nem válaszoltam a kérdésedre :oops: Szóval a leányzó 8-ból fog ballagni. Egyébként Ő is könyvet mondott, mikor rákérdeztem, csak gondoltam ha közben eszembe jut vmi eredetibb akkor mégiscsak mást veszek. Karácsonyra is könyvet kapott, amit kért, hát apósom ugy megharagudott, h milyen könyvet olvas (ez történetesen vmi vámpiros volt), mi meg minek vettük meg neki. Hát nem értem miért kell ezen kiakadni, annak idején én is olvastam egy csomó horror könyvet :lol:

A csikos zoknin olyan jót nevettem :lol: Azt is megmondták, h milyen szinösszeállitás kell?

Én most a Lenoros Arielt vettem, de még nem bontottam ki mert van egy kevés a másik csomagból is. Kiváncsi vagyok milyen lesz :wink: Egyébként én is csak Arielt szoktam venni :wink:

Zita
Jó, h jelentkeztél :lol: Épitkezéshez kitartást!!! A nyáron nálunk is fennforgások lesznek, csak éppen bent a lakásban :roll: Még nagyon rá kell hangolódni, de legfőképpen apát kell győzködni, h ha már elkezdjük csináljunk meg mindent :wink:

Én 40 faktoros Nivea naptejet használok a gyerekeknek, még tavaly vettem. Épp ma reggel volt szó erről a tv-ben, a bőrgyógyász is azt mondta, h minél nagyobb faktorut használjunk még akkor is, ha árnyékban van, mert a falevelek, a homok ....mind-mind visszaveri a fényt. Az oviban sok fa van az udvaron, szinte minden hol árnyékos, igy nagyon kellemes a gyerekeknek :wink:

Gyereknap: mi nem szoktuk tartani. Mikor Lili egy éves volt elmentünk Egerbe, következő évben állatkertbe, tavaly itthon maradtunk, idén anyáéknál leszünk :lol: Csak kimondottan ezért nem szoktunk ajándékot venni :wink:
Az oviban itt is szokott lenni játékdélelőtt, amire a szülők is mehetnek. Szokott lenni sorverseny, ügyességi játékok, sógyurmázás, füzögetés....A gyerekek nagyon szokták élvezni :lol: Tegnap meg büvész volt náluk, Lilinek nagyon tetszett :lol:

Ruha: tavaly nyaralás előtt vettem magamnak bluzokat (olyanokat mint ami a szülinapi képen volt rajtam) meg egy farmer halásznadrágot -ez csak akkor jó, ha nincs őrült meleg, plusz ezen kivül még régebbről van 2-3 vékony halásznadrágom. Szoknyám semmi, nem is tudom mikor volt rajtam utoljára :roll: Az a baj, h elég nagy még a hasam, viszont nem vagyok csipős alkat a lábam meg -különösen a bokámnál- nagyon-nagyon vékony, szóval elég nehézkes a ruházkodás :? Viszont most ebben a melegben érzem, h nagyon nem jó ez a pár kg plusz, néha olyan, mintha fulladnék, nagyon le kéne fogynom legalább 5 kg-ot!

Szuzy
Nekem is furcsa volt, mikor először levágattuk Dani haját, de olyan nagyfius lett vele :lol: Az első tincseket természetesen én is eltettem :lol: Ha a tescoban akarsz ruhát nézni Szilárdnak, akkor én javaslom, h menjetek le Gyöngyösre, ugyanis ott sokkal nagyobb választék szokott lenni!!! Ráadásul az itteniben sztem olyan szemetek, a multkor az akció kezdetének napján már semmit nem tudtam venni azokból, amit kinéztem az ujságban!!! (ruha, cipő) Nem hiszem, h egy délelőtt alatt mindent elvittek!!!


Na megyek vasalni :x Nagyon nem kivánom, de muszáj... Reggel ágyat huztam, h holnapra minél kevesebb dolgom maradjon, du. már indulunk Orosziba!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok.

Jelentkező Zita szuper hogy alakultok. Nagy változás a leányzón, ne is mondd. Ma vettem Levinek szép ruhákat+ szandit. 10000ft volt összesen és 86-os méret kell rá. Döbbenet az 1800g-os csepségemre ekkora ruha kell.

Ha megnézitek az albumot, vannak új képek Leviről benne. Próbálom folyamatosan bővíteni, és utána ha kell nyitok egy újat is.

Ildi, jó és szupi cucok, vannak a karat fachionba a pécskő alatt.Lehet nem jól írtama nevét de olvassátok jól. Kétrészes nyári cucc(póló+ naci)1100. Sima póló, 900Ft. Pici mérettől egészen 5-6 évesig vannak és jó minőségű. Ma két db 2részest és 2 pólót vettem Levinek+ szandit is az emeleten. Ez került össz 10000Ft-be.
Szerintem megéri és egy darabig kitart nyáron. Levire apa sem sajnálja a pénzt, de magunkra már igen. Úgy vagyok, nem merek magamra venni új ruhát, mert nem hordom amúgy sem. Apa morog, miért nem. Csak úgy. Tudom hüe vagyok, de nagyon.

Gabi, ennyire elvenke Eszterkéd? Nem semmi. A kis zsivány.:)

Eszter BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!
Kép

Nekem csak ilyen képem van most.

Na egyenlőre ennyi.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Gabi!

A kis Esztikének Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Ildi! Nekem a Cherokke ruhák bejönnek. Már többször is vettem , s szerintem jó minsőgűek. Forma és színtartók, és nem is bolyhozódnak. Tetszenek a pólók is meg a nacik is, lehet, hogy elmegyünk érte.
Egyébként az egyik csaj a Liberón írta, hogy vett belőlük, így nem értem a május 28-as kezdést.
Sajnos a gyöngyösi Tescóban is jártam úgy, ahogy Te a Starjániba. Karácsony előtt akartam venni játékokat, meg egy pár dolgot. Kinéztem az újságban, mentünk az első nap, s kb az 50% -a nem volt.

Móni!A Pécskős üzlet, szerintem is elég jó. Már mis is jártunk ott.
Hát nőlnek nagyon a gyerkőcök. Szilárdnak én is már 80-as ruhákat veszek. Van amiből a 74-es is jó, de volt már, hogy kicsit lett. Ezért inkább a nagyobbat veszem meg mindenből. Legalább a nyáron kitart. (havi 1-2 cm-t szokott nőlni)

Zita! Hát kitartást Nektek! Szörnyű dolog a felújjítás, főleg ha az ember benne lakik. De gondolj a végeredményre! Biztos minden gyönyörű lesz!

Ruhák: nekem volt egy csomó elég klassz ruhám. Attól tartottam, hogy majd egyikbe sem fogok bele férni. Erre lóg rajtam mindegyik. Van két vékony nacim (hosszú) meg egy farmerom (ami ugye most meleg). Pólóim vannak. Ennyi. Nekem volt egy csomó szoknyám, kosztümöm. (főleg abba jártam dolgozni) Hát most nem hiszem, hogy sok jó lenne belőle. Viszont én soha nem dobok ki semmilyen ruhát. (ami már rég nem jó, azt sem) Így most lehet itthon turiznom, vékonyabb korszakomból lehet találok egy-két darabot!
Egyébként én héköznapra mostanság csak kínaiban vásárolok. Persze szoktam venni üzletben is. Viszont mostanság esküszöm a kínaiban szebb ruhákat lehet venni( fele áron-sőt!!!) mint a butikokban. Azért ha rátalálnék egy-két gyönyörű cuccra megvenném. De azért fölöslegesnek találom megvenni egy 8000Ft-os pólót, mert butikos. Közben meg nem is tetszik! A kínaiban most pl 1500-ért vettem egy tök csinit. Kvázi 8000-ért vehet akár 5-öt.

Na befejezem, mert annyit írtam, hogy már unalmas leszek!
Sziasztok!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Szuzy
Magunknak mi is a kinaiban vásárolunk -meg a gyerekeknek is szoktam ott nézelődni, bár mivel ők örökölnek egy vagon ruhát nagyon ritkán kell csak vennem, és akkor ált. vmi szép darabot választok -még ha kicsit drágább is. A Cheeroke ruhákat ismerem, tudom, h jó minőségüek. Cactus Clonet is szoktam venni, azok is formatartók.

Móni
Pécskőben voltam, de csak az alsó részen, ott 104-es méret volt a legkisebb. Az emeletre nem volt lelkierőm felcigelni a babakocsit, a Starban is megjártam mert semmi nem volt. Összességében azért nem volt rossz, egy nadrág 1000 ft-ért, egy nadrág-ing együttes 1600 ft-ért és pamut rövidnadrág 680 ft-ért :wink: Ja, most nézem, h csak a szandit vetted az emeleten! Akkor lehet, hogy utána érkezett áru :?

Kép
Kép
mókuska
 
 


Ildi én tényleg ma vetem csomó szuper cuccot Levinek. Ma fullon volt a pécskő karatos része. És fakkonként van beosztva, minden féle ruha alatt a méretre pontps lebontás. Ha találsz Daninak akkor Lilire is tudsz nézni, rávalók is vannak. Igaz vegyes(néhol) a fiú- lány ruházat, csak keresni kell.Baloldalt néztem szét a sarokban, a legvégén. Majd csinálok képet ha Levin lesz a ruha, naon édik.

Mentem, jó éjt.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Na most aztán!..... Írtam egy regényt, erre Critical error és elszállt...


Sziasztok!

Nekünk is sikerült ma vásárolni Szilárd számára. Vettem neki az egyik kínaiban 3 együttest. 1500ft/db. Szerintem szép is, és a minősége is jónak néz ki. Remélem mosás után is így fogom gondolni.
Magamnak is vettem két szandit. Egy kényelmit és egy cuki tűsarkú, alkalmit. (csak járni kellene benne megtanulni) Régen sokat hordtam magas sarkút, de amikor terhes lettem áttértem a laposra, így teljesen elszoktam tőle.

Tegnap felbuzdultam és neki estem a szekrénynek. Fölpróbáltam egy csomó ruhát. A helyzet jobb mint gondoltam. A halász nacijaim nem is lógnak annyira, szerintem hordhatóak. És találtam egy pár szoknyát is. Rövid nadrágok is ok-ék. Úgy döntöttem nem is veszek magamnak semmit. Hiszen nem szeretnék én 49 kiló maradni.

Kínai: A férjem nem hajlandó magának ott semmit venni. Csak márkás cucc kell neki. Annyit már elértem nála, hogy a hatvani piacon vehetünk inget, farmert. Pólót, szabadidőt, cipőt, rövidnadrágot csak igazi márkás sportruhát!......

Délután megyek kozmetikushoz, este nyársalni készülünk, így nem hiszem, hogy ma jövök még.

Móni! Levinek gratula a hófordulóhoz! A gyerkőcöd semmivel sincs lemaradva azokhoz képest akik nagy súllyal születtek. Az egyik ismerősöm fia (majdnem 4 kilóval jött a világra) másfél évesen szintén 86-os méretet hord!

Ildi! Dani milyen méretet hord.

Na szép napot mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


sziasztok!

Szuzy
nem nézted a Fő úton azt a boltot ami most nyílt? (Sörsarok kocsma alatt :D )barátnőm mondta, hogy 500 ft.-ért van rövidnadrág, ujjatlan felsős együttes :wink: állítólag jó az anyaga.
Én a piacon a "dobozosba"is sokat vásárolok, ugyanazok vannak mint a kínaiba fele áron :shock: :shock:
A múlt héten Krisztikének vettem ott farmert hosszú szárút 750 ft-ért, és nagyon jól néz ki :wink: :wink: :wink:
Nekem Esztike most 68-74-es ruhákat hord :D :D

Timi
sikerült venned csíkos zoknit??????

Naptej: hát megmondom őszintén mivel mi reggel, és késő délután megyünk csak ki így én nem, kenem :oops: :oops: Valamilyen van itthon, ha oltásra kell menni, akkor bekenem majd. :D
Napközben csak a teraszra viszem ki az meg árnyékos.

Naq megyek, mert még nem főztem, meg sütni is szeretnék fornettit

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Igen, sikerült! :D Remélem jó lesz, mert azt nem mondták, h milyen színösszeállításban kérik és azt sem, hogy hány csík legyen rajta... :lol: Mindegy ebbe lesz és kész.... :D

Megjártam ma Gyarmatot. Voltam egy kínaiba vettem Dávidnak szandit és zoknit. Aztán bababoltban mind a két fiúnak len kisinget, csíkosat :!: :lol: Ez kicsit húzós volt, mert 3.400.- volt darabja, de kell ünneplős gúnya is már nekik és hát jó szellős, nem műszálas. :wink:
Magamnak is vettem egy papucsot, mert kell valami amiben jövök-megyek. :wink:

Na mennem kell a fiúkért, mert ma az évzáróra való tekintettel csak 1-ig van ovi. :wink:

Legközelebb már csak a képekkel jövök!

Sziasztok!

Vigyázzatok magatokra ebben a melegben! :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Bocsi, h nem jöttem napközben, vasaltam és pakoltam... Mindjárt indulunk anyáékhoz, hétfőig nem leszek.

Szép és kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Gabi!

Most már mindegy. Meg sem nézem azt a boltot, nem idegesítem magam. Ott nem 100 Ft-os nyílt? Vagy újjabban ott is vannak ruhák? Én nyáron max zoknit akarok venni Szilárdnak, más ruhát már nem. Úgy gondolom most már elég ami van.

Timi! Milyen volt az évzáró? Gyerkőcök szerepeltek?

Ti mit terveztek gyereknapra? Mi valahová elvisszük Szilárdot. Persze az lehet, hogy csak itt Pásztón lesz. Úgy hallottam lesz valami bohóc, meg egyéb műsor is. Menni akarunk, persze ha Lütyi nem alszik. Ma du. is aludt vagy 3 órát. Persze most alig birtam elaltatni. Remélem reggel nem kel hajnalban. Ráadásul holnap apa is dolgozni fog reggel 6-tól este 6-ig. Így szerintem estére ki leszek tikkadva. Nem szeretm az ilyen hosszú műszakot. Du. 4--ig ok, de utánna már nem birom a várakozást.

Ildi, Gabi! Akkor most együtt lesz a család. Biztos jó lesz nekete meg a gyerkőcöknek is!

Gabi! Ez az Eszter óriási! Szilárdra még most is jók a 74-esek. (ha nem is mind) Gondolom a szélessége kell a kishölgynek, de azért nyugtass meg a hossza még nagy neki.

Megvettük du. Szilárd szülinapi ajándékát is, egy triciglit. Még nem adtuk oda neki, hagy legyen majd meglepetés.

Jó éjt, kellemes pihenést a hosszú hétvégére mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Szuzy
hol vettétek a triciklit? Mi a KIcsi B.-be vettünk tegnap Krisztiánnak pótkerekes biciklit. Már ott nézte a párom, hogy nem fog tudni hazajönni vele Krisztike, mert lapos, kért pumpát, de akkor kezdett el esni az eső, és így nem foglalkoztak velünk. Itthon nézte meg, hogy ki van szakadva a szelep. Így fel sem lehet fújtatni. Tegnap kaptak árut, de ebből a mérteből ez az egy volt csak :evil: :evil: :evil: :evil: Így úgy döntöttünk, ez nem olyan nagy gond nem visszük vissza, Tibi ma munka után megragassza. Tegnap itthon Krisztián olyan keservesen sírt amikor mondta neki a párom, hogy nem tudja megcsinálni :cry: :cry: :cry:
Ja, amúgy 11900ft volt, nem is a legolcsóbb sz@r :evil: :evil: direkt erősebbet néztünk, és nagyobbat, hogy kitartson egy pár évig.

Hát, gyártótól is függ a méret, de a Márti féle 74-esekből van pár totyogonk, és teljesen jók :shock: :shock: Leo Poldiból elég a 68-as, de azok jó nagy méretek :wink: :wink:
Kantáros nadrágoknál meg ugye feljebb varrtam a gombot :shock: :shock:
Bodyból meg van 62 is ami még kényelmesen jó ( ebből legjobban a Prince Olivert szeretem)de hordunk 68-ast is, meg 74-est is, de abból meg ha nagyobb a törzsrész nem baj, mert általában takarja valami :wink: :wink:

Ja, a bolt neve valahogy úgy van, hogy minden 500 és 1000 ft.
Cipők , papucsok, ruhák vannak. Amúgy minden héten kapnak árut :wink: :wink: :wink:
Ott Esztikének vettünk babacipőt, szép kis pöttyös 500 ft-ért. Amit kinéztem előtte az egyik bababoltba az 1490 ft volt, és nagyon picike méret, nem is lett volna jó :shock: :shock: Ugye amennyit "strapálják" bőven elég az olcsóbb.

Ha idén megkereszteltük volna akkor lehet, hogy azt veszem, de így nem. Úgy döntöttünk Adrika jövőre lesz első áldozó, majd akkor kerszteljük meg a kicsit, és egyben letudjuk :wink: :wink:

Na még dobok pár képet aztán megyek :D :D :D

Kép Adri, Kriszti, amikor jó tesók :twisted: :twisted:
Kép Esztike tegnap így aludt
Kép Krisztike ugyanúgy :twisted: :twisted:
Kép Így is szép :wink: :wink:
Kép apa szerint ez egy igazi "börtönmosoly" :twisted: :twisted:

Na ha ma már nem jönnék kellemes hétvégét mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Gabi! Tündériek ismét a fotók. A rácsok mögül kukucskálva, kis tündér falat ez az Eszterke. Látom a nagy hőség nálatok is kiütötte a gyerkőcöket. Szilárd is tegnap de majdnem 2 du. meg 3 órát aludt. Persze éjszaka 1-3-ig kukorékolt!
Ezt a boltot én is megnézem magunknak. Én azt hittem 100 Ft-os bolt.
A KB vettük mi ia triciglit. És mi is az eső környékén jártunk ott. Akkora már be volt pakolva a boltba minden kintről... Így biztos elkeülrük egymást. Én szeretem ezt a boltot. Mindig van minden amire szükségünk van, és választék is akad. Az ára sem rossz, s ha valamivel gond van kicserélik, megjavítják!
Mi 7990Ft-ért vettük a járgányt. Kék szinű, van napfény tetője, kis csomagtartója, hinta állványa, és ugye tolható. Nekem tetszik, remélem a gyerkőcnek is bejön. Egyenlőre nem adtuk oda, majd csak a szülinapi bulin kapja meg. Hagy legyen meglepetés!

Többiek merre vagytok? Timi?Móni?Zita?

Kép
szuzy
 
 


Vagyok lányok.

Az a helyzet kihasználjuk a jóidőt.

Tegnap már nem voltunk sehol, ma visziont jöttek a faluba ifitalira kb 100-an. Mellettónk a játszin voltak és egész nap csodálattal néztük mi zajllk ott. Estefelé megnyírattam Levit(a haját), majd dobok képet ha lesz időm. Később mesélek erről a tündérről.

Jó éjt.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Új frizu: anya igérte és itt is van.

Kép

A rajam lévő pólót anya ott vette, amit a posta mögött mondott. Ildi ez szerintem szupi póló Levinek. Árban sem sok, 500Ft körül volt.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975
 
 


Sziasztok!

Már azt hittem, hogy új kismama csatlakozott hozzánk.
Johanna Drága! Biztos nagyon jó amiket árulsz, de halkan megjegyzem baromra drága. Én 410 Ft-ért 2 üveg bébi ételt veszek. Még Hipp-et is, s az ugye bio. Bár én szivesebben veszem a Kecskemétit. Azt is ott gyártják ahola Hippet, szerintem finom is (legalábbis Szilárd szereti) és olcsó (a többihez képest).

Móni! Aranyoa a kis Levi az új frizuval. Kb Szilárdnak is ilyen rövid. (0,5cm) A pólója is jónak néz ki. Én azt hittem, hogy a Posta mögötti Baba bolt drága hely. Ezért nem is mentem be oda, pedig a múltkor jártunk arra. Na majd legközelebb én is benézek.

Timi Te merre jársz? Mi lesz nálatok a gyereknapi program?

Mi kivisszük Szilárdot a városba. (ha nem esik az eső, és nem is alszik akkor) Lesz valami Bohóc műsor. Tűzoltók is csinálnak valami programot, az biztos érdekelni fogja picurt.
Holnap lehet, hogy elmegyünk strandolni. Bár ez függ attól, hogy milyen idő lesz, és apának ma milyen éjszakája. Ugyanis ma megint megy éjszaka dolgozni.
Holnap baba-látogatóba is kellene menni délután....

Szép napot mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Teszek mégegy képet. Jobban látszik a póló amit ott vettem. Szerintem nem drága hely. Kasszához ahogy mész, vannak üveges tárolók, abban vannak besorakoztatva a pólók kb ilyen áron. Méretezése havira van bontva, de érdemes nagyobb méretűt nézni, mert csalóka. 24hós pólót vettem és most jó méretileg.

Kép

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Beköszönök én is! Sziasztok! :D

Remélem mindenki jól van ebben a melegben. :shock: :D

Velünk semmi különös, nem csinálunk semmi extrát, csak úgy jól elvagyunk. :D

Tegnap még Apa dolgozott, ma pedig kimenőn van, horgászik. :D Annyira ráfér a pihenés, olyan sokat dolgozik....
Holnap szeretnénk valahová elmenni a fiúkkal, de nem tudom hova kellene... :shock: Jászberényi állatkert még mindig aktuális nálunk, de ilyen melegben nincs kedvem...
Őszintén szólva semmihez sincs nagyon kedvem, semmilyen programhoz....
:wink: Azért majd a fiúk kedvéért összeszedem magam. :D


Évzáró: :D :D Nagyon jó volt, majd mesélek bővebben is és teszek fel képeket. Sajnos, olyan rosszak voltak a fényfiszonyok és én nem ültem közel a színpadhoz, így nem lettek jók a képek. Van, amelyik alig látszik... :( , de majd keresek egyet-kettőt.

Szuzy, ti nem fogtok unatkozni. Amit leírtál az mind jó programnak hangzik. :D

Móni!
Én is ilyen rövidre szoktam vágni (géppel) a srácok haját. :D Sokat dob rajtuk, ha igazi fiús frizijük van. Aranyos Levike. :D

Ébredezik Dávid, pedig még ki akartam teregetni a kimosott ünneplős cuccot.., megyek is. :D

További kellemes pihenést és jó szórakozást kívánok a programokhoz! :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


sziasztok!

ugye nam hal ki a topicunk :?: :twisted: :twisted:

Jó volt egy kicsit lennt lenni anyuéknál :wink: :wink: Esztike is jól bírta ismét az idegen helyen alvást :wink: :wink:

Nálunk sem történt semmi különös. Holnap viszem Adrikát szemészetre :evil: :evil: nem kellett volna csak a tanév vége után, de annyira ügyesen eltette csütörtök délután a szemüvegét, hogy azóta sincs meg :evil: :evil: :evil: Én már mindenhol megnéztem amit el tudtok képzelni, de sehol sincs :cry: :cry:
Mindenképp le akartuk cseréltetni a keretet, mert már nagyon megcsúnyult, úgyhogy mindegy.
Hát remélem nem fognak velünk kötözködni, de akihez eddig jártunk az a dr. nő hétfőként van, most ugye nem volt rendelés, és homályosan lát Adri, na meg nem akarom, hogy még két hétig erőltesse a szemét :roll: :roll: :roll:
Szóval holnap máshoz megyünk. :shock:
Így is ha holnap megrendeljük akkor is csak valamikor jövő héten lesz szemüveg. Mondjuk most annyira nem gond, mert holnap így nem megy, csüt.-ön majd valahogy ellesz, pénteken sportnap lesz a suliban, hétfőn mennek osztálykirándulásra :D :D Így még jól is jön ki :wink: :wink:

Szuzy
na voltam ma is bennt a boltba, és én vettem olyan együttest Krisztikének, tényleg nem rossz anyaga van, és nekem tetszik is :wink: :wink:
Lányos pólók is nagyon jóü anyagúak vannak most, de nekünk most az nem kell. Adrikának vettem egy aljat, ha mosás után tartósnak néz ki veszek még neki :twisted: :twisted:

Jól elkerültük egymást pénteken :cry: :cry: :cry: mi ahogy elkezdett esni az eső elindultunk haza.
Holnap ha jó idő lesz összehozhatnánk a talit, már ha nem esik :D Így, hogy Adrika is itthon lesz nem vagyok időhöz kötve. De ha az idő nem lesz jó, még a péntek is jó nekünk, mert ugye akkor meg a sportnap miatt délig lesznek. :wink: :wink:

Móni
aranyos lett Levente a rövid hajjal. Én is a géppel lenyírt hajra voksolok. Olyan édesek vele.
Sőt nekünk Adrinak másfél évesen géppel le lett vágva a haja, mert olyan semmi volt. Kevés és vékonyszálú :cry: Na sokmindenki hülyének nézett minket, hogy , hogy lehetett kislánynak így levágni :twisted: :twisted: pedig utána sűrűsödött be, és lett olyan jó erős szárú. Úgyhogy ha Esztikének sem lesz olyan minőségi haja neki is le fogjuk vágni :wink: :wink:

Timi
képek :?: :?: :?: :?:
Na milyen programot csináltatok végül?

Ildi
voltatok Sástón? Milyen volt a műsor?

Zita
nektek, hogy telt a hosszú hétvége???
Meg vagyok elégedve az Ariel kids mosóporral :D :D tényleg jól kiviszi a foltokat :wink: :wink: Én eddig ezt a fajtáját nem használtam.

Na remélem holnap már Ti is jöttök.
Mindenkinek jó éjszakát Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Köszi a válaszokat naptej meg gyereknap ügyben!!! :D 30-as faktort vettem, még egy 40-eset fogok, bizos, ami biztos… Még mindig nem teljes a visszaolvasás, de azért írok egy keveset újra. :wink:
Timi, köszi az avataros infót, lesz egy kis időm ( türelmem) barkácsolok egyet. :D Gabié is olyan jó lett! :D

Nálunk a hétvége nagyon tömény volt. Pénteken reggelről bejöttem Gy-ra vásárolni (muszáj volt már ruhákat venni magamnak, két póló és egy farmertérdnaci lett a megmozdulásomból), aztán bent ragadtam, annyi teenő akadt,az isiben is sportnap volt.Timi, nem láttalak, pedig anyummal szinte egész délelőtt a várost jártuk. :wink: Az otthoni munkák megvártak, szombaton azt sem tudtam mihez kapjak, ráadásul falunap volt nálunk és megígértük a gyerekeknek, hogy kinézünk oda is. Délután el is mentünk, de csak villámlátogatást tettünk, mert pont elkapott a vihar. Mindenesetre az ugrálóvárat kipróbáltuk és láttunk tűzóltóbemutatót is- nekem nagyon tetszett . :D (képek vannak, majd… :oops: ) Aztán bejöttünk Gy-ra kaját venni meg volt egy mini vidámpark felállítva a Plus mögött, oda elmentünk a gyerekekkel dodzsemezni meg körhintázni – gyermeknap gyanánt.

Vasárnap anyukám elkérte a nagyokat, elvitte őket játzsóházba, meseszínházra, aszfaltrajzversenyre, meg repetáztak a vidámparkból is, így megvolt az élmény. Otthon kaptak még filctollakat, színes tollakat (ez nálunk fogyóeszköz) , hogy lerajzolják az élményeiket, úgyhogy sikeres napjuk volt újfent. :D Mi meg ezalatt a férjemmel (meg a picivel) nekiláttunk az elvadult kertet megszelídíteni, az udvart kitakarítani, palántázni, ezzel telt a vasárnap, hétfő. Közben persze mostam, teregettem, főztem, takarítottam stb. :?

( Timi, volt 3 napos rendezvény is a hétvégén, tudtatok menni valamikor, vagy neten követtétek? Mi utóbbi módon tapasztaltuk, hogy NAGYON jó volt - megint!!!!! :wink: :lol: )

Tegnap nekiláttam bevasalni a rengeteg ruhát, meg maradt még egy kevés kapálnivaló, azt kivégéztem. Hála Istennek jött a kőműves is, újra folyik a munka, sőt már látszódik a vége is. :wink: :D :D :D
Mára már nagyon fáradt vagyok, de most megint Gy-on vagyunk, pihenés nem lesz egyhamar.

Valaki kérdezte az Arielt, M-Zim 5 a neve, nagyon királyi, ugyanis tegnap az alaposan összeeprezett farmerruháját abszolút tisztára mosta a lányomnak!!! :!: (Jó, mondjuk koszolástól számítva egy órán belül vegyszerbe került az anyag, de akkoris!) (Most Rossmann-ban akciós is.) És a Kids is tényleg nagyon jó!!!

Gabi-gyerekek és Levi nagyon aranyosak a képeken!!! :!: Eszter kisasszony hatalmas ám! :shock: :D

Mondjuk az én ifjabb lánykám is igyekszik, 8 hós és ő is simán hordja a 86-os cuccokat, már egy hónapja nyúzza a nővére 1 évesen hordott ruhácskáit! A nagyobb lány nyári garnítúrája rá már nem is volt jó, így azokból venni kellett neki – ennyit arról a sablonszövegről, hogy „könnyű neked, mert a kicsinek maradt minden a nagyról”…. :shock: :? :x Sztem azért már nem fog olyan nagy ütemben gyarapodni, inkább megnyúlnak a végtagjai picit, így a body-k sokáig hordhatóak lesznek-remélem. :roll:

Ahogy olvasom, a gyerekrucikat nagyon jó áron vettétek Lányok! :wink: Levi pólója tuti, a fiamnak is van ilyesmi mintás! :D
Levi haja is nagyon ari, igazi nagyfiús, ahogy Timi írta, ez a séró már „öregíti” őket. :wink: :D Nálunk is be van ütemezve a fodrászolás, bár a fiúk egy picit eltérően nyiratkoznak, mert ők a fejük búbján pár mm-rel hosszabb hajat szoktak hagyni. ( A nagylány meg kitolt magával, mert összerágózta a haját, egy elég nagy darabon tövig kellett vágni neki, ebből kifolyólag választhatott, marad a hosszú haj, de örökösen két copfban, hogy takarja a hibát, vagy félcentisre az egész. Ízig vérig nőci lánykám persze az utóbbiról hallani sem akart,teljesen megviselte őt ez az eset amúgy is. :? )

Legkisebbem fel is ébredt, úgyhogy felfüggesztem az írást, mennünk kell újfent. :wink: Szép napot mindenkinek!!!
zichy
 
 


Sziasztok!

Gabi! Írtam ám tegnap is ide, de mivel volt egy órás megszakítás, a Babanet kiléptetett, így amit írtam elszállt. Újból már sem kedvem sem energiám nem volt írni.

Voltunk gyereknapon azon a bizonyos Bohóc-műsoron. Szilárdnak nagyon tetszett.Kb 50 perc volt, és ő végig figyelt! Szájtátva, kikerekedett szemmel figyelte a bohócot és a többi gyerkőcöt. Néha sikongatott, s a zenés részeken majd kiugrott a babakocsiból, úgy rázta!
Aztán felültem vele ilyen gyerek vasútra is. Kicsit meg volt lepődve. Itt már nem újjongott, de nem is sírt. Inkább csak figyelt, hogy mi a csoda ez.
Anyósomtól kapott ilyen pici motort. Már rendesen tud vele menni! Hajtja magát! Kanyarodásnál segíteni kell, de egyenesben teljesen ok. A járásban is egyre ügyesebb. Ha fogom a kezét nem is megy hanem szalad. S egyre gyakrabban próbálja egyedül is. Már 4-5 lépés is sikerül neki!

Zita jó, hogy jöttél. A kicsiknek biztos nagyon tetszett a sok program amire a nagyi elvitte őket! Na és a kicsi vidámpark! El lehett őket húzni onnan?
Ha készen leszenk a munkálatok várjuk a fotókat ám!

Nekünk is géppel nyírták Szilárd haját. Igazi kis vagány fiúcska lett belőle. Kis cukorfalat!

Ildi! Veletek mi van?

Úgy néz ki szombaton tartjuk Szilárd szülinapját. Így pénteken sütkérezni, pakolni, takarítani fogok. (délután lesz ismét baba-mama találkozó is, nem tudom eljutok e) De aznap tuti nem tudunk Gabi találkozni.

Na szép, eső- és viharmentes napot mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Hát bízom benne, h nem hal ki a topic... :D Nekem valahogy semmi hangulatom nem volt netezni a napokban. :wink:
Tegnap 2X is bekukkantottam, de az én vasárnapi hsz-om volt az utolsó.... :evil: :lol: :lol: , így nem írtam. :wink:

Gabi!
Nem lehet, h a lányod így hozta a tudtodra, h új szemüveg szeretne??? :lol: :lol:

Eszteren nem csodálkozom, őt úgy látszik semmi nem tudja kibillenteni az egyensúlyából. :lol: :lol: Jól jártatok vele!! :lol: :lol:

Mielőtt elmentetek(talán csütörtökön) beszéltem Skype-n Ildivel, mondta, h milyen jó kis zsivaj szokott lenni anyudéknál ilyenkor, amikor együtt vagytok... :lol: :lol: Most is megvolt?? :D Biztos nagyon jó lehetett. Irigyellek érte titeket... :D Mivel foglalatoskodtatok, és a gyerekek???

Zita!
Hűha!! Nem volt unalmas a hosszú hétvégétek!!! :lol: :lol:

Képzeld, én láttalak!! :D Az Ipoly-alatti üzletben vásároltam magamnak a papucsot és ti (Te, Anyukád és a kisebbik nagylányod :D ) ott nézelődtetek a ruhák között a másik felén.Kb. 3/4 10 óra körül lehetett ez... :wink: Figyeltelek, hátha arra nézel (pénztárnál voltam), hogy legalább köszönni tudjak, de nem sikerült... :wink:

Sőt, mi is bementünk szombaton Gy-ra vásárolni kaját, igaz ez már inkább este volt: 6 óra körül. :wink:
Mi lebeszéltük a srácokat a mini-vidámparkról, mert a férjem alig állt a lábán (ült az autó ülésén :wink: ) a fáradságtól, így gyorsan túl akartunk esni a kiruccanáson. :wink: Nem igazán volt önfeledten boldog, amikor előálltam az ötlettel, h be kellene menni vásárolni, ha hazajön Pestről... :shock: :lol: :lol:
Egyébként mennyi volt egy menet????

Anyukád tök ari, h ilyen szuper programot csinált a gyerkőceidnek. :D
Szavahihető kőműves: :D :D Az ilyen volt-ilyen lett képekre nagyon kiváncsi lennék. :D

Az Arielt én kérdeztem. Hát én még ilyen nevűről még nem is hallottam eddig... :shock: :oops: Nahát, hogy mik vannak!!! :lol:
Mit jelent az, h akciós? Hasonló árkategóriás, mint a többi Ariel??

Háromnapos: jaj, ne is mondd!!! Szombat de. itt ültem sóvárogva a számítógép előtt. Annyira szerettem volna ott lenni.. :D Azért így is fergeteges volt. :D :D (bár nem az igazi :wink: ) A szomszédaink voltak és állítólag annyi, de annyi ember volt, h nagyon soknak nem jutott hely. :lol: :lol:
Egyébként nem, nem voltunk ott. :cry: A férjem vasárnap szeretett volna menni(szombaton még dolgozott), de nem jött össze neki. :(
Az írásodból következtetve, akkor Ti sem tudtatok feljutni???

Most még megpróbálkozom a képekkel és az évzáró élményei írásával:

Kép

Kép
thimó
 
 


Kép Ők Dávidék. Sajnos nagyon rosszul látszik. :( Csíkos zokniban van!! :D Ja a dátumot ismételten elfelejtettem beállítani.

Kép Ők pedig Benusék. Beni a kisebbik kék... :wink:

Többet nem is teszek, mert úgysem élvezhető. :( Jóval közelebb kellett volna mennem a színpadhoz, ahhoz, h a vakum be tudja világítani.. :roll:

Maga a műsor nagyon jó volt! Aranyosak voltak a gyerekek. Nem csak az enyéim, hanem mindenkié! :D
Beniék nagyon hosszú műsort adtak. Ezen meglepődtem. :shock: Nagyon sokat fejlődtek tavalyhoz képest. Mindenkinek volt egy kis monológ is és persze közös ének, tánc,vers. :D

Dávidnál annyira izgultam, h azon kaptam magam, h tátott szájjal nézem a gyerekeket és együtt mondókázok és tapsolok velük. Kicsit volt csak ciki. :oops:
Nem mondom, h mindent hibátlanul csinált és mondott a színpadon, de ahhoz képest, h még csak most került közösségbe szerintem ügyes volt. :D Az óvónéni szerint is. :D
Képzeljétek, egy kisfiú elkezdett sírni ott fenn a színpadon és őt 3-4 gyerek követte..., a végén már szinte csak a sírás hangjait lehetett hallani. :shock: Szerencsére Dávidot ez nem zavarta, továbbra is figyelte az óvónénit és (próbálta) mondani-csinálni amit kell. :wink:
Szóval nagy élmény volt számomra! :D

Még azt elújságolom-aztán befejeztem- Beniék ma mentek kirándulni az ovitól. Bábszínház és valami Gyerekpark :?: a cél. Olyan drágák voltak, úgy izgultak. Remélem, nagyon jól érzik magukat.

Szép napot!
:D
Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Most Word-be írtam, de jól összekutyulta másolásnál a bekezdéseket. Már nincs időm kiválogatni, úgyhogy előre is bocsi, nem direkt akartam zagyva lenni... :oops:

Timi, a vidámpark iszonyat drága volt! A dodzsem 600.-/kocsi/3 perc, a többinél talán 400.-/fő/ menet. :shock: Mondjuk jó fejek voltak az üzemeltetők, lehetett alkudni, ha pl. egy családban sok gyerek ment, vagy több menet után… mi nem estünk ilyen kategóriába és hiába ájuldozott a férjem, le kellett gombolni az összeget. 8) De ezt most rászántuk, még sosem voltak, meg már olyan nagyok, hogy értékelték is. :wink:

Szuzy! De irigyellek a szülinapi buliért! :wink: Én már úgy várom a picim első ünnepét!!! Jönnek a nagyik, rendes vendégség lesz? :D
Bohóc: azt a hosszú időt így végigkoncentrálni! Nem semmi!Nagyon aranyos lehetett! :lol:

Timi! Igen, voltunk az áruházi kínaiban! Nem láttalak. :( Bár, igazság szerint, csak akkor látok, ha az orrom előtt van az illető, ugyanis szemüveges lennék, de csak vezetéshez hordom, mert akkor muszáj, amúgy meg nem szeretem, ennélfogva sok látnivalóról lemaradok. :oops: Akkor úgy el voltunk foglalva a nagy próbálgatásban, meg siettem is,bár emlékszem, míg anyu próbált, volt vagy 2 perc, amikor csak bámultam, de akkor nem láttam ismerőst.. :oops: Pedig de jó lett volna legalább pár szót váltani! (De utána a Rossmannban Cs. Beával találkoztam! ) :wink:

Fiúk nagyon ügyesek voltak, ahogy meséled, főleg Dávid, tényleg nem semmi, hogy ilyen rövid idő alatt hogy megtanulta a műsort!!! :D Képek azért érzékeltetik az élményt. (Csíkos zoknis csapaton jót mosolyogtam.) :D

Hétvégén mi sem voltunk, pedig én úgy vagyok, hogy attól boldog lennék, ha csak a küszöbön ülhetnék! Már nem is számolom, hányszor készültünk neki, de így a 3 gyerekkel elég nagy erőfeszítést igényel. Nem is az utazás, mert már sokfelé jártunk,sem az otthoni munkák, mert erre mindig szakítunk időt, inkább ott bent a sok csomaggal, meg, hogy órákig kultúráltan viselkedjenek a gyerekek, ez elég kötött nekik. Tudom, mikor még csak ketten voltak, akkor volt a legkönyebb, mikor a kisebbet leadtuk a bölcsibe, anyum is jött velünk, és hárman lekötöttük a legnagyobbat. Bár nagyon érdeklődőek, azért 4-5 óra még hosszú nekik. Így most csak a férjem jár, ő is inkább hétközben, ha van lehetősége. De sikerült felvenni a közvetítéseket, ez kárpótol. :wink: G. Erikával beszéltünk vasárnap este, hogy nekünk a szombat esti volt szenzációs, főleg a vége. :wink:

Ariel funosoknak: olyan 660.-/kg körül van, sztem nem vészes….
Bár múltkor sikerült 499.- -ért/kg vennem hagyományosat. :roll:
Megyünk az isibe, ennyi voltam mára, sziasztok! :D
zichy
 
 


Sziasztok!

Zita
de jó, hogy újra sikerült jönnöd!!!
Na jó, hogy megbízható kőmüvest sikerült kifogni :wink: :wink: ráadásul ahogy írod szépen is dolgozik :D :D
Biztosan jól érezték magukat a gyerekek.
Hát itt Pásztón minden húsvétkor szokott lenni kisvidámpark, de elég húzós :shock: :shock: na meg Krisztián még azokon a mozgó zenélő 100 ft.-al működő valamiken sincs mindíg el. Van, hogy le kell venni.
Bár Adrika amikor kicsi volt Starjánba az Albába felültettük Ildivel egy ilyenre, Plutós kutya alakú volt. Na őt is le kellett venni, majd leguggolt elé és nézte, úgy tetszet, amikor megállt, meg kérte volna az ismétlést :D :D :D :D

Naptej: most az Avonnál nagyon jó akció van anptejekből, és mindenféle napozó csodaszerekből :wink: :wink:
Bármelyik kettőt lehet választani 1990 ft.-ért :wink: :wink:
Én rendeltem egy 40 faktoros, kimondottan gyerekenek való naptejet, és magunknak egy 25 faktorosat. Mind a kettő külön külön 2000 ft felett van rendes áron :wink: :wink:

Szuzy
sajnálom, hogy a hét nem jön össze, de majd :D :D :D
Szilárd édes lehetett.
Szülinapra készül torta is?? Vagy rendeled valahol?
Nekem Adrikám pont a szülinapján indult el egyedül :D :D

Timi
gyerekek édik lehettek :D :D Kiránduláson, hogy érezték magukat???

Na Adrikával voltunk ma szemészeten, sajnos romlott mind a két szeme 1 dioptriát :cry: :cry: :cry: A dr. nő azt mondta neki, ha nem hordja rendesen a szemüveget, és ilyen ütemben romlik a látása, meg fog vakulni :shock: :shock: :shock:
Elvileg még javulhat, de csak 16 éves koráig van esély rá.
Kicsit félek is, mert sógornőmnek van ilyen elhalásos valamilye, ill. az egyik szeme az már szinte teljesen elhalt, a másik sem valami jó neki. Most azt próbálják szinten tartani, javítani neki már nem lehet :cry: :cry: :cry: Neki nem is tudják mitől van, és ő is szemüveges volt gyereknek, bár nem igazán hordta :shock: :shock:
Tibi mindíg mondja is, hogy igen a kék szem érzékeny, csodálkozik is, hogy én jól látok :roll: :roll:

Timi
a Metroban most valamelyik Ariel akciós :wink: :wink: :wink: majd holnapra megkeresem, mert elfelejtettem :oops: :oops: és nagy kiszerelésű :wink: :wink:

Na megyek aludni, a pároméknak ma tovább kell maradniuk :cry: :cry: :cry: így nem is várom meg, még azt sem tudta mennyi órát fog ráhúzni :cry: :cry:

Jó éjszakát!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Nagyon eltüntél. :( Hiányzol! Ugye nincs baj???

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Nem vesztem el és nincs semmi baj, csak 2 napja szivat a bnet :twisted: :? Tegnap este tudtam belépni, de irni már nem volt energiám :oops:
Most meg időm nincs sok, mióta hazajöttünk Orosziból még semmit nem csináltam itthon :oops: Kedden de. ugye gyereknap volt az oviban, Lili nagyon élvezte, h apa is tudott jönni. Persze ebéd után hazajött velünk, aztán du. el mentünk lovagolni majd a barátnőjéhez, majdnem 9 óra volt mire hazaértünk. Még tegnap is itthon volt apa, kajánk még volt Orosziból, kimostam egy adag ruhát, szóval nem szaggattam meg magam. Ma muszáj kicsit belehuzni, ráadásul Lili ebéd után jön haza, mert du. ballagás lesz és korábban kéne menni érte, ami ugye Dani miatt nem kivitelezhető. Anyósom nagyon szerette volna, ha mindannyian megyünk a ballagásra, mert a keresztlányunk is ballag, de őszintén szólva én erre nem készültem, semmi kedvem hozzá :oops: Ő sem fog kimaradni az ajándékozásból (mint ahogy a nagyobb leányzó és Gabi Adrija sem maradt ki), de Danival csak kin lenne végigülni v. állni egy ilyen ünnepséget. Ráadásul ha az idő miatt a terembe kell megtartani jó, ha a szülők beférnek a gyerekekkel :roll:

Most megyek, mert igy nem leszek kész semmivel A mosógép már megy, jó lenne egy porszivózás-portörlés, főznöm is kell, de most gyors ebéd lesz -grizes tészta-, aztán vár egy halom vasalni való ruha is...brrrr..... :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Helló!

Ildi!
Ok! Örülök, h minden rendben. :D Lilike biztos boldog volt, egy ilyen jó sikerült gyereknaptól :D
Majd írsz, ha tudsz... :wink: :D Sok sikert a takarításhoz és vasaláshoz. Ügyes legyél!!! :lol: :lol:

Gabi!
Szorítok a nőgyógy. miatt, de bizti, h semmi komoly baj nincs. :wink:
A metro-s infót köszi. :D Ne fáradj az utánanézéssel, mert rákerestem itt a neten. Hát tényleg jó ár. :D Azt hiszem a Zita által említett Zim-es 10 kg-os kiszerelésben 6.000 ft, tehát 600 ft/kg. 2X10 kg után ajándék 5 l Lenor koncentrátum. :wink:
A hagyományos Ariel és a 2in1 6kg-os csomag:3.798ft + 1 l Lenor.

Igaz, h nemrég vettem Arielt itthon nálunk az Abc-ben, de ha rátudom venni a férjemet, h bemenjen a Metroba akkor hozatok vele. :wink:

Szuzy!
Te még tegnap előttem írtál és én későn vettem észre, így nem tudtam reagálni. :oops:
Biztos nagyon érdekes-mozgalmas lehetett a bohócműsor, ha így lekötötte Szilárdot. :D Egyszer én is elvittem Benit, de ő félt tőle, nem tetszett neki a bohóc. Valahogy nem igazán találta meg a hangot a bohóc a gyerekekkel. :wink: Viszont az Állatkertben volt egy bohóc, az csak össze-vissza bolondozott, csetlett-botlott és a gyerekeimet alig lehetett elrángatni tőle. :lol:

Szülinap: ez izgi! :D Képeket esetleg majd teszel fel? :wink: A myvip-re v. az iwiw-re is jó..., ha nem akarod ide. :D Kíváncsi lennék rá nagyon...
Azok a legjobb képek, amikor az 1 éves ünnepelt eszi a tortát, ill. belemászik, tapicskolja és jó kikeni magát.. :D Nálunk a fiúk ezt csinálták 1 évesen... :lol:
Nagy buli lesz?
Úgy látszik ez lábbal hajthatós motor nagyon bejön minden gyereknek. :D Tuti ajándék.
Nagyon ügyes, h már így lépeget. :D A végén a születésnapján végigszaladja nektek a szobát. :D


Zita!
Én 500 ft-ra tippeltem egy menetre, hát mit mondjak ez kész rablás... :shock: :evil:

A kínaiban én is rohantam, mert 10.10.-kor már ment a buszom... :wink: Majd legközelebb... :wink: :D

Megértem a problémádat 3 gyerekkel nekivágni.... nem egyszerű. :wink: Hasonlóan vagyok én is, pedig csak 2 van.. Viszont az, h kimaradok-lemaradok nagyon frusztrál engem (enyhén fogalmaztam.. :wink: ) Na, mivel nem tudok és akarok virágnyelven beszélni, a többit majd esetleg priviben megírom. :wink:
Felvettétek??? Hát, akinek szakmája annak könnyű! :lol: :lol: A szombat estinek csak az elejét láttam, mert utána már altatáshoz készülődtünk... :wink:

Megyek eszek valamit, aztán én is neki fogok a mindennapi küzdelemnek a rendetlenség, por, szennyesruha, mosatlan edény ellen. :shock: :D

Reggel olyan borús volt az idő, de most már kezd kisütni a nap. :D

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Helló Mindenki!!!

Ne csináljátok már...!!!! :shock: Most megint 3 napig az én hsz. lesz az utolsó??? :wink: :evil:

Iwiw: Ildi visszaigazoltalak. Gabi-Zita, titeket pedig bejelöltelek, ha arra jártok kérnék szépen egy Ismerem-re kattintást. :D Köszi.

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?