Még mindig nincsen semmi hírem a gyerekemről
Én is reménykedem, hogy csak elbújt, és majd előjön, de egyre halványodik a reménysugaram.
Csináltam hirdetést, és ígértem jutalmat, Csaba azt mondta, hogy ezzel csak azt érem el, hogy a réti négerek majd tonnaszámra hordják a nyuszikat az anyuékhoz a 20,000 Ft-os jutalmat remélve...
Szerintem azért ez nem fog bekövetkezni.
Viszont ami aggaszt, hogy aznap este láttam kétszer egy menyétet.
Először éppen tőlünk mászott át a jobb oldali szomszédhoz, másodszor pedig a hátsó szomszéd kertjében állt és engem figyelt.
A bizt. őr a munkahelyemen, ahova beszaladtam lefénymásolni vagy 1000 példányban a hirdetményt, azt mondta itt nálunk is van egy az utcában, és sorra nyírja a macskákat.
Lehet, hogy ő bántotta a gyerekemet?
Mit tudtok a menyétről?
A megmaradt gyerekem viszont tényleg javul, Szisz, jól sejtetted, most az ágyunkban szundikál, ahova leraktam, és OTT MARADT.
Kissé szkeptikusan álltam ehhez az " első 6 hét" dologhoz, de tényleg van benne valami, hogy utána javul a helyzet.
Kezdtük ott, hogy ma reggel bekajált 140 grammot (Meli, tényleg hasznos a mérleg, főleg így az elején), csak lestem, mert eddig az előírt 80-100 helyett 50 grammokat nyamnyogott.
Aztán folytatódott ott a dolog, hogy amikor szopi után bekómált, leraktam a járókába, és ott aludt vagy egy órát.
A következő szopi után pedig a mi ágyunkban kötött ki, és ott is működik. A saját ágyát még nem mertem megkockáztatni, az valamiért mumus neki...
Szóval ma már tudtam hajat mosni, enni, vasalni és netezni veletek.
A vizsgámon túl vagyok, képzelhetitek, milyen állapotban mentem vizsgázni nyúlgyerek eltűnésének másnapján...
A fejem teljesen üres volt, nemhogy a monetáris politika meg az állami költségvetés eszközei beugrottak volna.
Szemtelenül gusztustalan módon az egész írásbelit kipuskáztam.
Illetve volt, ami nem volt rajta a puskámon, azt kimásoltam a könyvből, amit el sem olvastam, tehát tiszta mákom volt, hogy a harmadik lapozásra pont oda kerültem, ami kellett, mert gőzöm nem volt, merre keressem a "tőkefedezeti nyugdíjrendszer" jellemzőit...
Annyira rossz, itt a dolgozóban az üres ketrece, a hűtőben a dobozkákban a karalábélevele és a káposztája, állandóan az erkélyre pillantok, hátha ott kapirgál a kiskertjében...