Sziasztok!
Kikka, annyira sajnálom!
Mindezek mellett azt hiszem, értelek. Remélem, tényleg jóóó hírekkel hallatsz magadról, ha legközelebb jössz a fórumra!
Rambóka, hatttalmas gratulanciám az 5-ösödhöz!
Nagyon ügyi vagy! Most már megint csak Gergőre koncentrálhatsz!
Lecsoka, a lányok már kielemezték a laboreredményeid.
Annyi még az én avatatlan, abszolút laikus szememnek is kitűnik, hogy a 120 perces cukrod és inzulinod igggen magas. De erre ott a megoldlás: metformin!
Az érzékenységedről: ha még nem túl régóta netezel, előbb-utóbb majd megérted (-érzed) te is, ez egy külön világ. Csupán betűkkel (és smile-kal) kifejezni érzelmeket, érzéseket, de még csak puszta gondolatokat is nagyon nehéz. Hiányoznak a gesztusok, a hangok, hogy érezhesd: nem akar itt senki bántani téged!
Belejössz, hidd el!
De ha túlreagálsz is időnként, majd megnyugtatunk!
Csipikém, annyira sajnálom, hogy elbaxták az inzulinod! Remélem, megvannak még a mintáid, és meg tudják csinálni.
Amúgy igazad van, ha bp-i lennék, én is nagyon szívesen mennék inkább a Mensmentisbe, még ha fizetni is kell érte!
A Fertis vonalad érdekes...
Halkan súgom: emlékszel még rá, Sleepin-nek hanyadik napi PÉ-ből lett zebrája?
Nagy Vera, jó helyre tévedtél! Én sem tudok mást mondani, mint hogy látogass el a
www.pcos.hu -ra és olvasgass! Sőőőt, halgasd + nézd meg a közönségtalálkozó letölthető felvételeit, issszonyat sok infohoz fogsz onnan jutni.
És itt mindig kérdezhetsz! Valaki tutira fog tudni segíteni!
Kavicska, kedves!
De jó téged újra "látni"!
Veled mi újság?
Vicky, nagyon sajnálom az orvosodat! Reméljük, ezt csak erős felindulásában mondta, és nem fog egy jó szakember tényleg kivonulni a gyógyításból!
Szisza, húzzunk bele a táblicsku végén! Én benne vagyok, hogy indítsunk arról is zebracsordát.
(Hihi, bajnok lett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata! Felbojdult a város: mindenhol dudálnak az autósok, kiabálnak az emberek. Nagy buli lesz a belvárosban. )