Új privát üzeneted érkezett!

Csajok tudom 8. napi hormonok nem érnek, de itt van pár értékem:

FSH: 7.37 U/l, ref: 1.11-21.63
LH: 5.66 U/l, ref: 0.67-90.23
Prolaktin: 295.66 mU/l, ref: 25.20-628.50
Tesztoszteron: 3.03 nmol/l, ref:0.30-3.78

hmm.

tudjátok nekem eddig még szinte semmit nem néztek, Diane szedés után két hónappal FSH-t, LH-t, prolaktint, meg most ezeket.

semmi eltérés. tesztoszteronom nem magas??????? :shock: :shock: mármint hogy magasabb, de látjátok ref tartományon belül van. pedig simán elmehetek jetinek.

Norka azt hittem én is, prolaktinom magas lesz mert még szoptatok (bár már minimális mennyiség) erre kifejezetten középérték, sztem terhesség előtt is ilyesmi is volt, mikor Diane után nézték.

jó 8. nap, de LH tipikus PCO-ban végig magas a ciklus folyamán.

jövő hét inzulin és cukorterhelés, kiváncsi vagyok.

sok hülye pattanás és csomó ciszta mitől van???

Kép

Kép
rejo

Arra lennék még kiváncsi, van-e pém

Kép

Kép
rejo

Sztem nagyon jó,hogy az FSH-d magasabb az LH-nál.Ciklus elején így kell lennie.
A tesztoszteronod határértéken belül van ,de nekem már 2,vmennyinél is azt mondta a dokim,hogy magasabb picit mint kellene.
A prolaktin ha jól tudom,közvetlenül szoptatás előtt emelkedik meg,de ennek utánnaolvasok,úgyis vizsgázom belőle,így kellene tudjam.

KépKép

KépKép
okr

köszi Okr!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

A hőm teljesen megbolondult.
Kép

Gyorsan kimosok, takarítok, amíg apa nincs itthon, aztán jövök hozzátok.

"az élet utat tör magának"
dera

Magas a tesztoszteronod, Rejo. Nőknél 2.9 a megbocsátható felső küszöb.
A prolaktint sem nevezném alacsonynak, de ez a szopi miatt van.

Az LH:FSH arány megcserélődés nem követelmény a PCO-ban (statisztika!!).

Kikka annyira sajnálom. Régi rossz emlékek támadtak fel bennem is. Tudom, min mész keresztül. De nézz rám. Egyszer az utad végére érsz te is.
Vendég

Sziasztok!

Na megvan a messiásként várt laboreredmény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szóval:
vvt süllyedés:26 mm/h ref.tart.:3-15
vércukor éhomi:4,6 mmol/l -"- :4,0-6,4
120' vércukor:8,5 mmol/l -"- :nincs beírva,de tudom,hogy magas
insulin:8,9 uIU/ml :<29
120' insulin:105,0 uIU/ml :<29
tsh:3,335 uIU/ml :0,400-4,000
tesztoszteron:47,7 ng/dl :65,0-119,0
progeszteron:0,40 ng/dl :0,48-24,00
prolaktin:18,9 ng/dl :0,33-27,33
fsh:6,8 U/l :1,0-153,0
lh:6,4 mU/ml :1,1-77,0
estradiol:41,2 pg/ml :12,0-237,0

Na mi a véleményetek?????????????

Kép

Kép
lecso

Hol vagytok csajok????

Kép

Kép
lecso

Sziasztok csajok!

Rambóka!
Tudtam én, hogy ügyes csaj vagy.... :) :wink: :wink: :D :D

Kikka!
:cry: Hiányozni fogsz, és minden jót..szépet....a jövben neked!!!
Mi itt leszünk, és várunk rád...

Rólam!
AZ AGYAM ELDOBOM!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Persze, hogy nem néztek inzulint.......hiába szóltam 5-ször is...egyfolytában csak ez folyt a számból!!!!!! A fa....is kivan...ami itt folyik nálunk, az kész katasztrófa
Nem is mérgelődök tovább!!!
Amúgy nagyon hiányoztok, de úgy el vagyok havazva melóval...
Na mindegy.

Pusza
csipi78

Kikka, annyira sajnálom. Nagyon drukkoltam nektek! De hiszem, hogy egyszer összejön! Igazad van, frissülj fel, ne gondolj babára, és meglásd, akkor érkezik, amikor a legkevésbé számítanál rá!

Lecso, én nem vagyok egy nagy hormon elemző mester, de a terheléses cukrod tényleg óriási, főleg, hogy mellé az inzulin is nagyon sok.
Hanyadik napon volt levéve? Mert ha 3. napon, a progi sajnos elég kevés.
fsh/lh egész jónak tűnik.

Itt az inzulinodra és a cukrodra kell nagyon odafigyelni!

Kép
mamint

Csipi!

Ahogy tudod, hívd a labort!!!!

Remélhetőleg a savót még nem dobták ki, utólag is meg tudják csinálni!

Kép
mamint

Szia mamint!

Szerinted a hétfő reggeli megvan még nekik????
Szerintem itt szóba sem állnak az emberrel......igazi köcs...gök - már bocs, de hétfőn is amit műveltek velem, az kész katasztrófa.....

Bocsi, nem rád haragszok, de nagyon mérges lettem.....
csipi78

Igen mamint a 3 cn. nézték!A progira számítottam,a többit csak sejtettem.

Kép

Kép
lecso

Szia csipi!

Nekem meg az ASO értéket hagyták le.Ez a gyulladást mutatja ki a szervezetből.Nem a pcos-hoz kapcsolatos.De én is nagyon vártam!!!!Így addig nem tudja a doki,hogy küldjön-e tovább vagy sem,mennyit javul vagy romlott.
Nagyon figyelmetlenek!!!! :evil:

Kép

Kép
lecso

Csipi!

NA NEEE...
Hol voltál vérvételen???
Azért próbáld meg mamint tanácsát, veszteni nem vesztesz vele,
hátha tényleg megtudják még csinálni.
lona1

Jaj...és elfelejtettem: kaptam fertitől egy szaggatott vonalat :?: :?: :?:

Kép
csipi78

X.ker egészségház,de már múlthét kedden.Nem tudom,hogy megvan-e még a vérem,vagy a maradványa!?

Kép

Kép
lecso

Azt a csipi! Jó hosszú a ciklusod!Türelmes voltál!

Kép

Kép
lecso

Gödöllőn voltam...... :twisted: :twisted:
Ráadásul 7 kor nyitják a szakrendelőt...már ott állok sorba fél 7-kor....erre 8 fele nagy nehezen sorra kerülök, majd 10-kor leveszik a 120 percest...és jobb esetben 11-re beérek melóba...
Így is szabikat kell kivennem, mert már annyit eljöttem melóból......
el is vagyok úszva munkával...
bosszantó
csipi78

Lányok!

Bocsi, de mondanátok egy véleményt, mert már tényleg nem tudom mit gondoljak.
Mindenki mást mond, én nem értem. Van egy másik doki, aki azt mondja, hogy normálisak az eredményeim és ahogy megnézegettem (totál laikusként) nekem is jónak tűnik, de most akkor miért akarják belém beszélni a pcos-t?

Eredmények:
2006.09. havi
3. napi Fsh 7,78 Lh 4,57 Tsh 2,85 Progi 0,678 Ösztradiol 25,3
23. napi Fsh 2,69 Lh 2,03 Progi 14,5 Ösztradiol 174 Tot. tesztoszterin 2,22

2007.02 havi
15. napi Fsh 5,9 Lh 20,02 Tsh 1,79

Az endokrinológus azt mondta, hogy egyértelmű a pco, mivel az lh szintem ennyire kiemelkedik, de hát annak félidőben ki is kell emelkednie 20 felé, vagy rosszul tudom? Vagy az fsh-nak is ilyen magasnak kellene lenni?
Nem értem.

Mi a véleményetek?

Bocsi, hogy ilyen súlyos vagyok. :oops:

dera

Lecsoka!

Rekordra hajtok :) :)
Kedden megyek nőgyógyhoz....majd csak lesz valami
csipi78

Rambóka
Láttad a TSH-mat?A labor szerint teljesen jó,akkor nincs gond a pajzsmirigyemmel?

Csipi:
nálunk ez jobban van megoldva!Az inzulinos betegek,vagy terheléses b.-ket előre hívják,és csak 7-7,30 között veszik le a vérüket sorba állás nélkül.

Kép

Kép
lecso

ezért vagyok bajban, mert itt semmi nem működik
csipi78

Csipi:Meg szoktad érezni a pé?

Kép

Kép
lecso

abszolut nem ........
azt se nagyon szoktam előre érezni ha megjön........
Nem vagyok egyszerű ám :) :wink:
csipi78

Kedves Lányok!

Csatlakozhatok hozzátok?

Rólam röviden: 30 éves, gyerektelen házaspár vagyunk, 2 vetélésen túl (az utóbbi idén januárban volt).
Nagy nehézségek árán sikerült egy nőgyógyászt találni, aki hajlandó volt kivizsgálni. Hormonvizsgálatra most küldött el: az első most pénteken lesz: a 21-24-28. napon néznek progeszteront, illetve a mestruáció 2. napján egy csomó másikat.
Az UH-n alapján azt mondta nagy valószinűséggel kezdődő PCOS szindrómám van. Utánaolvastam egy kicsit ennek a szindrómának, és sajnos a tünetek jórésze illik rám: túlsúly, ami nem akar lemenni, szőrösödés, időnként érzem, hogy hirtelen lecsökken a vércukor szintem. A két vetélés is ezt erősíti. A ciklusom eddig rendben volt, 28-30 naposak voltak, de most már azt is olvastam, hogy a pé nélkül is megjöhet.
A múlthónap óta mérem a hőt, a fetility szerint pé a 21.napon volt.
Most a ciklus 17. Napján vagyok (ovuláció eddig sehol) és enyhe pecsételést tapasztaltam (alacsony reggeli hő mellet).
Ilyen volt nektek is?

Félek ettől az egésztől, olvastam hogy nagyon nehezen lehet így teherbe esni, a gyógyulás évekig is eltarthat (akkor sincs szó gyógyulásról). Mindezek mellet azonban mi babát szeretnénk (minél előbb). A Nődokim azt mondta hogy a hormon vizsgálat tükrében be kell állítani a hormonszintet utána lehet próbálkozni újra (ez kb. 2 hót vesz igénybe).

Mivel nagyon sok üzenet volt ezzel a témával a dolog frissesége (tegnap volt a vizsgálat) miatt nem volt még időm visszaolvasni benneteket (ezért elnézést).
De nagyon szívesen venném a tanácsokat, tapasztalatokat.
Üdv mindenkinek: Vera.
nagy vera

Monácska :D
Szimpatikus a lejtő a görbédben. :D
Úgy látom bele is adtatok apait-anyait! Még az ágy is megmozdult alattatok! :lol: :lol: :lol:
Miskolci vagyok. Nagyon messze van nekem Pest. Sajna :(

A vizsgázóknak:
Kitartás!!! Teljesen együttérzek veletek. Már több mint egy hét telt el az államvizsga óta, de ha meghallom azt a szót, hogy "tanulás", szaladni tudnék még mindig. De megérte!!!

Rambóka :D
Nagyon ügyi vagy! Gratulálok!!!

dera

Sziasztok Csajócák!

Huhh, mennyi laborérték. Az inzulinomat én is megnézhetném, de minek, ha úgyis érzem magamon a rendkívül pozitiv eredményt? :lol:

Rejokám édes!
Norkával maximálisan egyetértek. Ami az LH FSH-t illeti. 8-ik napon... :? nehéz objektíven megítélni.
Hogy pontosan megtudd volt-e PÉd érdemes lenne 21-25-ik cn között progit nézetni. Az elég egyértelmű :)

[quote="lecso"]
A sülyedésed egy ingyom bingyomot magasabb! Megfáztál? Takonypoc vagy?
De összefüggésben lehet az említett izületi gyulladásoddal és a magasabb ASO értékeddel. Milyen orvos vizsgálgat ebben az irányban?
Inzulin és VC értékedre Metformin. Mily' meglepő. :wink:
LH/FSH arányod jó. Viszont nekem a TSH nem tetszik. Nagyon közel van a felső határ értékhez.
Mutasd meg az eredményeidet endokrinlógusnak.

Dera!
Jól tudod, nekem is rögtön az tűnt fel, hogy a 15-ik napon az LH megugrik. Ovuláció jele.
Kár hogy nem nézettetek abban a ciklusban egy progit is a 23-ik napon.
Ami a hormjaidat illeti. Szerintem ezek rendben vannak. A kérdés az, hogy vannak e cisztá a petefészkeden? Néztek a cortisolt, DEAS-t? Van e rendszeres PÉd? És milyen más tüneteid vannak? (szőrösödés, pattanás, zsiros bőr, hajhullás stb....)

Cuppp
Megyek, dolgom van. Majd folytatom...

...vagyok....
Vendég

Üdv Vera!

Szerintem itt a lányok többsége örülne, ha 2 hónap alatt be lehetne állítani a hormonszintjét, de remélem a dokidnak igaza lesz. :D És az jó, hogy vannak peteéréseid, ez biztató.

Köszönöm a Clostis válaszokat, reméltem, hogy nem a gyógyszertől hízott, vagy nem ettől.

Ma nagyon felháborodtam. Voltam az endokrinológusomnál. Amikor a következő vizsgálat idejéről érdeklődtem, azt mondta, hogy nem biztos, hogy még itt lesz. Kérdezem, hogy akárhová is megy, mehetek-e utána. És erre az volt a válasz, hogy nem biztos, mert KI AKAR VONUKNI AZ EGÉSZSÉGÜGYBŐL. Életemben nem találkoztam még nála rendesebb és lelkiismeretesebb dokival és most elveszítjük, mert elege van a sok cirkuszból. Pedig ő szó nélkül csináltatta nekem a terh. inzulinvizsgálatt és adta a Mercket.
Azt mondta, hogy jó nőgyógyászhoz mentem, ő is ezt a dokit javasolta volna (pedig nem is ő javasolta), úgyhogy értem nem aggódik.

Bocs a hosszú dumáért, de annyira sajnálnám, ha ezek az orvosok eltünnének. :cry:
vicky79
Budapest III. kerület

Na sziasztok mostmár megyek!Eddig vártam rátok,de mostmár gyerekfürdetés,fektetés.És mivel az ő szobájában van a gép így nyista net!
Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
lecso

VONULNI Bocsi :oops:
vicky79
Budapest III. kerület

Csipi! Én úgy jártam, hogy levették a vért, glükóz, 120 perc rosszúllét, megint vérvétel. Délután vissza az eredményért, inzulin sehol. Kisírtam a belgyógyászaton egy utólagos beutalót, megkeresték a vérsavót, nem ígértek semmit, de mégis megcsinálták!

Honnan volt beutalód? Mert nekem azon problémáztak, hogy háziorvostól, és nem szakorvostól.
Ha neked is háziorvostól volt, akkor nem nagyon tudok mit mondani, max annyit, hogy próbálj meg te is a belgyógyon bepróbálkozni.
Ha meg csak elfelejtették megnézni, akkor reklamálj!
Holnap csütörtök, talán még meg vannak a savók. Mindenképpen próbáld meg! Ezen már ne múljon!

Dera, ha már ennyire benne vagyok: lh/fsh szerintem nem jó. Progi 3. napinál jó, ha 1 felett van. Akkor volt pé. A későbbi napoknál nem tudom, hogy mettől jó.

Kép
mamint

Vera!

www.pcos.hu

Ez egy fantasztikus honlap. Magunkfajtáknak létrehozva.

Olvasgass. És kérdezz tőlünk nyugodtan, mindig van egy ügyeletes aki válaszol.

Bár Lecsonak most elfogyott a türelme. :) :lol: :lol:
Vendég

Szia Vera! Üdv közöttünk!

Semmiképpen se ess kétségbe! Habár nem jó dolog a PCOS, kezelhető! De elsősorban nem hormonnal!
Mi itt 99,99%-ban metformin hatóanyagó gyógyszert szedünk, és azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy használ. Ha visszaolvasol, találkozhatsz egy táblával, sok pcos-babás anyukával benne! :)

Megtaláltad már a www.pcos.hu -t? Ott mindent elolvashatsz a "betegségünkről"

Ja, és tényleg nem kell pé. ahhoz, hogy megjöjjön!

A fertys pé-dhez gratulálok! Nem vagy te annyira elveszve!
Vetélést okozhatta a progeszteron hiány, amire szintén van megoldás (ha a metformin nem állítaná be a hormonszintet)

Kérdezz bátran!

Kép
mamint

Aranykavics :D

Ennyi vizsgálati értékem van. Mást nem néztek.
A petefészkemen vannak ciszták. Azt alaposan megnézettem uh-n, a doki szerint nem olyan vészes.
Egyéb tünetek közül: - a szőrösödés van meg.
Azt sajna nem tudnám megmondani, hogy van-e peteérésem, ill. szokott e lenni. Volt már nagyon szép görbém, bár elég ritkán. 3-4 havonta sikerül olyan görbét produkálnom ami pé gyanús, de tojásfehérje nem kíséri (vagy én vagyok béna és nem tudom azonosítani). :oops:

dera

Még visszajöttem!

Kép

Kép
lecso

Mamnintka!

Háziorvostól volt.....és nem is szóltak rá semmit, mert olyan dumát lenymtam neki.....
A múltkor belgyógyásztól vitem, akkor az bajuk volt...Én ide már csak kedden megyek vissza egy hüvelyi UH-ra, és utána befejeztem......
Inkább fizetek, de nem kinlódok itt velük....
Ja és egy nagy-nagy pocakos kismamit magam elé engedtem, mert ő volt szegénykém a legutolsó....erre majdnem meglincseltek......
Szóval itt így működnek a dolgok...
csipi78

szia Lecso! :)

Kép
mamint

Mamintka! Ne hari, hogy előbb elgépeltelek... :oops: :oops:
csipi78

Szia Aranykavics!

Remélem nincs igazad a TSH-val kapcsolatban.Elég már ennyi baj egyszerre.A háziorvos küldözget ide-oda gócvizsgálatokra,mivel góc is okozhat magas ASO-t.

lányok:TÉNYLEG NAGYON SZÖRNYŰ VAGYOK!!!!!!!!
A PÁROM A MUTATÓ ÚJJÁT RÁZOGATTA,AZT MONDTA NAGYON ÉRZÉKENY VAGYOK ÉS TÚLREAGÁLOM A HELYZETEKET!
IGAZ EZ????????????

Kép

Kép
lecso

Szia Mamint! Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Kikka, nagyon sajnálom! Tedd azt, amit jónak látsz. Erőt és kitartást kívánok Neked!

Szisza, meghatott amit írtál. Teljesen egyetértek veled. Mindenki azt mondja, ne görcsölj, jön az amikor annak jönnie kell, amikor nem várod annyira stb. De, nem értem, h lehet kevésbé várni egy babát!!

Rejo, az én tesztoszteronom is hasonló érték. Tűű doki látta, és sajna azt mondta, h ez magas! Kíváncsi vagyok 3 hónap múlva, ha megyek kontrollra, meforal után milyen értéket mutat.

Vicky, sajnos úgy látszik, minden emberbarát, hozzáértő orvos kivonul az egészségügyből.

Vera, üdv.! Nagyon fontos, h jó orvosod legyen, akiben megbízhatsz. Milyen gyógyszert ajánlott a dokid?

Péntekre beelentkeztem egy nődokihoz, a Pcos oldalon találtam. Megnézzük van- e vmi fertőzésem :roll:

Kép
apple

Rambóka, gratulálok az 5ös vizsgádhoz! Sejthető volt, h csak 5-sel távozol :lol:

Kép
apple

Lecso!
ASO = anti streptolizin O
Ez egy speciális ellenanyag a streptococcus bakteriummal szemben.

Ha ennek az ASOnak magas az értéke, azt jelenti, hogy átestél/ van streptococcus fertőzésed.
Az okozza az izületi panaszaidat is!

Góckutatás: Rambóka még nem jelentkezett, de nevében mondom, :) egy alapos fogáaszati vizsgálat. :) És még sok más!
Vendég

Csipi, semmi gond! :)
Viszont ha háziorvostól van a beutaló az nem jó! Ő nem írhat ki inzulint! Mert az hormon. :(
De ha megvan a vérsavó, próbáld meg a belgyógyot! ;)

Lecso, nem vagy szörnyű!

Kép
mamint

Lecso!
Veled csak egy nagy baj van! A nevedtől mindig megéhezek! :? És baromira kívánom a LECSÓT!!! :? :lol: :lol:
Vendég

Már én is éhes vagyok,de nem a nevemtől Aranykavics.Eddig még igazából nem jutott a lecsóról eszembe a lecsó.A kisfiunkat szokta az apja lecsónak hívni.Egyébként Levente a neve.Én Levcsóknak becézgetem.

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Kikka, annyira sajnálom! :cry:
Mindezek mellett azt hiszem, értelek. Remélem, tényleg jóóó hírekkel hallatsz magadról, ha legközelebb jössz a fórumra!

Rambóka, hatttalmas gratulanciám az 5-ösödhöz! :) Nagyon ügyi vagy! Most már megint csak Gergőre koncentrálhatsz! :D

Lecsoka, a lányok már kielemezték a laboreredményeid. :)
Annyi még az én avatatlan, abszolút laikus szememnek is kitűnik, hogy a 120 perces cukrod és inzulinod igggen magas. De erre ott a megoldlás: metformin!
Az érzékenységedről: ha még nem túl régóta netezel, előbb-utóbb majd megérted (-érzed) te is, ez egy külön világ. Csupán betűkkel (és smile-kal) kifejezni érzelmeket, érzéseket, de még csak puszta gondolatokat is nagyon nehéz. Hiányoznak a gesztusok, a hangok, hogy érezhesd: nem akar itt senki bántani téged! :) Belejössz, hidd el! :wink: De ha túlreagálsz is időnként, majd megnyugtatunk! :)

Csipikém, annyira sajnálom, hogy elbaxták az inzulinod! Remélem, megvannak még a mintáid, és meg tudják csinálni.
Amúgy igazad van, ha bp-i lennék, én is nagyon szívesen mennék inkább a Mensmentisbe, még ha fizetni is kell érte! :twisted:
A Fertis vonalad érdekes... :shock: :D Halkan súgom: emlékszel még rá, Sleepin-nek hanyadik napi PÉ-ből lett zebrája? :wink:

Nagy Vera, jó helyre tévedtél! Én sem tudok mást mondani, mint hogy látogass el a www.pcos.hu -ra és olvasgass! Sőőőt, halgasd + nézd meg a közönségtalálkozó letölthető felvételeit, issszonyat sok infohoz fogsz onnan jutni.
És itt mindig kérdezhetsz! Valaki tutira fog tudni segíteni! :wink:

Kavicska, kedves! :D De jó téged újra "látni"! :) Veled mi újság?

Vicky, nagyon sajnálom az orvosodat! Reméljük, ezt csak erős felindulásában mondta, és nem fog egy jó szakember tényleg kivonulni a gyógyításból! :evil:

Szisza, húzzunk bele a táblicsku végén! Én benne vagyok, hogy indítsunk arról is zebracsordát. :wink:

(Hihi, bajnok lett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata! :D :lol: Felbojdult a város: mindenhol dudálnak az autósok, kiabálnak az emberek. Nagy buli lesz a belvárosban. :lol: )
:lol:

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Na mostmár tényleg megyek,mert apa rágja afülemet,hogy a gyereket le kellene fektetni.Megfenyegetett,hogy megnyomja a power gombot!
Holnaptól napi 1 órát netezhetek,mert már szerinte kriminális amennyit ülök a gép felett!Persze úgy sem fogom betartani,a gép előtt csak úgy repül az idő!

Kép Jó éjt!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Kikka drága! sok-sok lelkierőt kívánok Neked!
Szomorkás lettem.

Rambóka gratula! Hogy van neked még ilyenre is energiád??? - ez az összes vizsgázós lányra vonatkozik.

Tükörvíz! Aha. Pick. Tökre örülök, de annak nem hogy engem itthon hagytak - azt "hazudták" a baráték, hogy nem kaptak jegyet. Ellenben 20 perce raktam össze a képet, hogy a páromat is elvitték a meccsre. Valami ilyesmi sms jött: Kismaminak otthon a helye! - nyaljanaka sóbányát! :twisted:
Ez a görbe mélységileg hasonlít az enyémhez.... nekem csak akkor volt 37 a hőm mikor babás lettem. :lol:

Aranykavics az én összes nacimat is a varrónő kezeli! :lol: Csakhogy nekem minden gatyó hosszú - 158,5 cm.....

Lafi szeretnék én is abba a privis táblába bekerülni. Tudom.... írok privit.

Hazakerült a fényképező! Ha kibékülök az emberemmel, akkor csináltatok képet a pocakról.

Ma babáztam. Egy hónapos csupa bűbáj, csupa kacagás macsó legénykével. :)

Rejoka nekem is felsziszegett a doktornéni a kettővel kezdődő tesztoszteronom láttán......

Legyen szép álmotok!

Bee (18+x)
beebeey

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?