Új privát üzeneted érkezett!

Koszi Mano!

A korhazban azt mondtak, hogy az Emma ritka nev, ezen en csodakoztam, szerintem most kezd divatba jonni.
A 2es noin szultem.

puszi
Kakukk
kakukkfu
 
 


NorkaKép
Írtad már azt az akciós Philipset, pont az a baj, hogy már nem volt akcióban.Kép Hátha még lesz, elvégre van még egy hónapom elvileg.

BrokkoliKép
Megnézem a Kikában! Úgyis megyünk matracért. Nem is tudtam, hogy ennyi babadolgot tartanak, a nyár óta nem voltam, és akkor még nem voltam érdekeltKép
urszila
 
 


Sziasztok!

Jöttem jelentkezni mig a fiam alszik! Ma délelõtt már nem tudtam vele mit csinálniKép DE mikor jött a nagyanja egybõl jó kedve lett és vigyorgott! Aztán elment a nagyi és nekem megint mûsorozot! Megunt a gyerek engem?Kép Ha nem bohóckodom neki akkor már görbíti a száját, nem elég ha simán duálok neki! Ez a 12 órás bohóckodás kissé megviselõ...

sasha

Kép
sasha
 
 

 
 

Kakukkfû!

Nekem is azt mondták Újpesten hogy ritka, csak olyan kicsi ott a szülésszám, hogy nem vettem biztosra, pont azért mert én mostanában sokat hallom kismamiktól. Na, hátha nem terjed el annyira, én ritka nevet szerettem volna választani.Kép Merta z enyém az én korosztályomban nagyon gyakori, és a fõiskolán enyhén zavart mikor egy kis létszámú angol csoportban 4-en voltunk.KépKépKép

Manó és Emma (5 hónapos hétfõn!)

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Voltunk a Kardiológián, és kiderült, hogy beforrt az egyik lukacskaKép Anna szívén, és a másik is csak 1mm-es márKépKépKép. Doki is tökre örült, nem számított még rá, hogy eltûnik. Legközelebb júliusban megyünk, remélem, akkor már a pitvari lukacskát sem látjuk.

Brokkoli,
hát akkor Ti is túlvagytok a szurin. Annának csak aznap fájt a lába, hõemelkedése viszont nem volt. Napkrémbõl én a Vichy hatvanvalahány faktorosát használom(paramamiKép), ami külön-külön szûri az UVA és UVB sugarakat. Drága, de egy tubus bõven elég egy szezonra, és azért nem volt krétafehér a gyerek tõle.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok Lányok!

Ide ritkábban írok, de olvaslak azért benneteket.
Nórika eddig elég jó kislány. Ha nem fáj a hasa akkor minden rendben, nevet dumál nagyon aranyos. Éjszaka kétszer kelünk, egyszer éjfél és egy között valamikor, a köv. pedig olyan öt körül van. Na ilyenkor van egy kis nyügi. Ilyenkor szokott fájni a hasa és próbál kakilni, ami nem sikerül egybõl kb. fél egy óra szenvedés után sikerül trottyolnia. Ekkor egy kicsit visszaalszik úgy fél, egy órát, utána fent van, imádja a kiságyra szerelhetõ zenélõ pörgö-forgó micsodáját. Nevet és gagyarászik neki, és persze jár keze lába. Ma egy kicsit nyafisabb volt, de lehet, hogy azért mert én is feszültebb idegesebb voltam és ez átment a tejbe. Ugyanis ma vették ki a Gergõ orrmanduláját, aztán izgultam a mûtét miatt, vagyis fõleg az altatás miatt, de szerencsére minden rendben holnap jöhetnek haza.

Nem tudom tudjátok e, de az Auchan-be 699 Ft-ért vannak baba rugik 3-36 hóig, hogy milyen minõségû azt nem tudom.

A tali biztos kalassz volt, jók a képek.
A szülinaposakat isten életesse!
A hófordulóüs babáknak is gratula.

Ja még egy kérdésem lenne. Kétfunkciós babakocsira hol lehet és mennyiért esõvédõt benni?

Sziasztok
Kata és Nóra
Katalin (fkata)
 


Sziasztok
Mano
mi is igy tanitotuk meg petikének hogy délután 5-töl nincs alvás mert rájötünk hogy ha hagyuk késödélütán aludni akor nem fog aludni este fürdés után és az senkinek nem jo se nekem se apjának igy mi is ezt a modszert vetetükbe de mi 1honapos korátol és tényleg drasztikus igy én lese mertem irni nehogy valaki itt lefejezen Kép de nálunk igy se alusza tejesen az éjszakát mert anyira száraz a lakás levegöje hogy a szomjuság felkelti ,visszont igy este 9-re elalszik mert elfárad .

Kapálodzás
mano emmánál is van kapálodzob baba az én petikém ö még álmába is kapálodzik ha a hátán van Kép ezért ha a hátán alszik le kell veni a játékot az ágyafölül .

Mano
petike 5 honaposkorátol kap 2 tápit és ö 5 hónaposan 2x kapot pépeset fözeléket +HA pép vagy gyümit +a tápi szerintem nyugotan adhatsz neki ha kéri bele eröszakoskodásal semmire nem mész szerintem .

Csics és petike
csics
 
 


Csics!

Nálunk most arra állt rá Emma hogy már magától nem alszik este kb 6 után, így 1/2 10-10 körül megyünk enni meg aludni, és utána reggel kb 8-kor kel. Párszor mi is megjártuk hogy hagytuk aludni 8-9-ig, aztán itt vigyorgott még éjfélkor is.Kép

Én eddig 1x adtam neki pépeset, fél üveg bébiételt összekeverve HA péppel, mert õ még csak sárgarépát, almát evett eddig, azokkal meg azt hittem nem lakik jól magában. De ma már délelõtt 1 üveg bébiételt adtam neki magában, és most délután pedig HA pépet, tetszett neki, ugyhogy akkor ennél fogok maradni azt hiszem.

Akkor Petike tényleg kapálózósabb, Emma legalábbálmában nyugton van.Kép Viszont ha ébren van egyfolytában repked a kezével.

Manó +Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Urszila,
Asszem lehet bérelni egyes pelenkadiszkontokban (Pl. Brumi Maci, Mester u.-Tinódi u. sarok, de van a Baross utca elején is egy.)

Pemeske,
Solymi körül mindig nagy a felhajtás, mert ugye mi vele együtt 5-en lakunk itthon, és elég sokszor visszük el vendégségbe is, úgyhogy hozzá van szokva az emberekhez. Mondjuk korabeli babákkal ritkábban találkozik, csak az unokatesójával, aki 10 nappal fiatalabb. Szóval biztos ezért nyitottabb egy kicsit. De Gréta is biztosan meg fogja szokni, csak gyakorolni kell. Érdekes, hogy a kislányoknak tényleg mennyivel vékonyabb a hangjuk Kép
Gyertek legközelebb is a talira, majd igyekszünk hamarabb odaérni, hogy legyen idõnk dumálni!

Ildi,
A Levi fantasztikus egy gyerek! Még nem láttam senkit, akinek Solyminál is nagyobb keze lett volna! Kép

Elnézést, akit félrevezettem a Huggies-akcióval! Kép Tényleg túl szép lett volna a leányzó fekvése...

Pszi, Ildikó!
És én mit szóljak az immár 31 évemmel?? (Persze tudom, senkit nem vigasztal, hogy más még nála is öregebb...) A 30. szülinapom érdekes volt: elõször kiborultam tõle, mert akkor még nem tudtam, hogy babás vagyok. ("Itt állok vén fejjel, karrier semmi, gyerek semmi, nem vittem semmire...") Aztán mire a szülinapi bulit megrendeztem, már tudtam, hogy terhes vagyok, és tök fel lettem dobva Kép

Zita
parazita
 


Zsuzsa
Akkor ügyesen csináltam a képet!! Van ám olyan is ahol Elõd sír, de azt nem akartam feltenni! Kép

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, hogy fogom tudni megtanítani a kicsinek azt, hogy elfogadja kanállal a gyümölcsöt, vagy bármi mást. Annyira akarja enni, de bemérgesedik, mert nem megy annyi a kanálból mint a cumisüvegbõl.

Alvás ügyben köszönöm a tanácsokat.

Nálunk a módszer z, hogy délután este 5fele alszik kb 6-7-ig 8kor fürdés vacsi és ismét alvás. Éjfél és 1 között hamizás és utána alvás reggel 5-6-ig. De ha 5kor eszik akkor márcsak 6ig alszik és utána nem birók vele, mert nem alszik vissza csak 8körül.

Nagyon jók lettek a talisképek
A legközelebbire remélem már mi is megyünk

sziasztok
Andy és Márk aki ma 10 hetes
andy78
 
 


Sziasztok!

Úúúúúgy sajnálom, hogy nem tudtunk (megint) elmenni a taliraKép. De elhatároztam, hogy legkésõbb májusban tuti ott leszünk, mert akkor már nincs este sötét, és ha tömegközlekedéssel kell is hazajönni, nincs semmi gáz. A képeket még nem volt idõm megnézni, de igyekszem...

Andy!
Szerintem Márk még kicsi ahhoz, hogy átaludja az éjszakát. ha magától nem megy, akkor is várj legalább 6-7 hónapos koráig. Ádám a napokban lesz 9 hónapos, mi most kezdtük tanítani aludni. És õ nem egyszer kel fel, hanem óránként(és az már jó...). Igaz, félévesen "begyakoroltattuk" vele az elalvást.

Pocok!
Szóval túlélted a fogorvostKép! A keresztbe növõ bölcsességfog tényleg szörnyû, az én férjemnek is úgy nõtt. A szájsebészeten operálták ki... Semmi jót nem mesélt a beavatkozásról de maradandó élmény volt, az tuti.

Orsoly!
A rostos õszilétõl és az õszibaracktól nekem is több lett a tejem. Hogy miért, azt nem tudom, de emlékszem, hogy anno én is meglepetten írtam le a tapasztalatot az "Elsõ napok..."-ba.

Lányok!
Olvastam az ehavi Kismamát, és tök elkeseredtemKép. Az alvástanítás miatt. Mert ott írták, hogy soha nem hagyták egyedül a gyereket, együtt aludtak, ilyesmi. Erre én, a szörnyeteg anya (Anya egyáltalán az ilyen???) fárasztónak tartom, hogy éjszakánként 6-8 alkalommal felkeljek a gyerekemhez, és megpróbálom megtanítani aludni. Most picit kétségbe estem, hogy milyen szülõ is vagyok valójában. Mert Noéminél, aki szintén pocsék alvó, ezt nem tettem, hanem ugrottam, ahogy megnyikkant. Igaz, senkinek nem kívánom, hogy 9 hónapos terhesen, mikor már mozdulni is alig bír, gazelleként szökkenjen éjszaka -óránként- a kétéves gyerekéhez. Ezt szeretném nem átélni mégegyszer, és mivel nem tudni elõre, mit hoz a jövõ, gondoltam, belevágok. Inkább most, mint egy év múlva, mert azt nem bírnám csinálni, hogy eltorlaszoljam az ajtót, hogy a gyerek ne tudjon kijönni, és szó nélkül hallgassam, ahogy "anyázik". (Lásd az Aludj jól,... c. könyvben)
Szóval, gondban vagyok. Pedig nem is csinálom úgy, ahogy a könyv írja, én pl. mindig bent maradok, míg Ádám elalszik, és a hajnali szopit meghagytuk.
Bocs, hogy ennyit panaszkodtam, de elkeseredtemKép.

De legalább annak örüljünk, hogy ma egész nap gyönyörû napsütés voltKép!

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Andy!
Kérlek, még ne adj neki semmi gyümölcsöt!!!!!! Nagyon picike, bõven elég a tápszer, és ha szoptatod, akkor az. Hidd el, csak ártasz azzal, ha túl korán vezeted be a gyümölcsöket! Az õ emésztõrendszere még nagyon fejletelen ezekhez a dolgokhoz. Lehet, hogy ízlik neki, de még akkor is korai!
Fontold meg, légyszi!Kép

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Panda!

Nem vagy brutális anya!!! Én hiszek az ösztönökben, hogy minden anya tudja mi a legjobb a babájának, és neki. Mert ez utóbbiról a sok nevelési tanács elfeledkezik, hogy az anya is ember, fáradt lehet, és igenis vannak nehezebb gyerekek, akik nem ülnek egész nap a homokozóban, hanem a mami nyargalhat utánuk reggeltõl estig. És egy ilyen nap után nem biztos, hogy elvárható bárkitõl, hogy angyali nyugalommal énekeljen óraszám a kölöknek éjjel. Én nem hiszek a mártír anyákban.
Nekem egyébként Raffai Jenõtõl, és az anya-magzat kapcsolatanalízistõl nyílik ki a bicska a zsebemben.
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Gumicukor
Én is filozók ezen az oltás témán. Nekem a doktornõm nem ajánlotta mert azt mondta, hogy csak majd ha közösségbe járunk. De hát az úszás is közösség, nem? Szóval mi azt beszéltük a férjemmel, hogy inkább beadatjuk.

Csics
Jobbulást Petikének!

Sasha
Jobbulást Gabinak!

Djeszter
Mi is szoktuk csinálni ezt a hasizom erõsítõ gyakorlatot és a Petra nagyon szereti, jókat szokott vigyorogni.

Gömb
Én a tejet alufóliával fedem le és ráragasztok egy kis papírt és ráírom a dátumot. Én nem ismerem az aventos sterilizálót. Azt mikor kell használni?

Panda
Vízkõ ellen jó a citromsav. Ezt gyógyszertárba lehet kapni és egy alkalommal egy kiskanállal kell tenni a vízbe. Ezt az anyatejgyüjtõs könyvembe olvastam. Próbáld ki!

Dió
Én is mindig arra gondolok, hogy nincsen baj mert a Petra is alszik és utána kb másfél óra múlva már dörzsölgeti a szemét. Szerintem csak a mi gyerekünknek nagyobb az alvásigénye. Ma is 10-kor ébredt azaz aludt 13 és fél órát és + de és du is. Remélem nem valami betegség bujkál benne, igaz még soha nem volt beteg.

Influenza: Ti mentek mindenfelé? Mindenhol azt lehet hallani, hogy ez is beteg meg az is beteg, jó lenne megúszni betegség nélkül. Olyan tanácstalan vagyok most maradjunk itthon pár napig, ne is vigyem a közértbe.

Gumicukor ti voltatok most úszni? A vízben nem lehet könnyebben elkapni az influenzát?

Nyuszi
Csak most olvastam vissza, gratulálok Emilia elsõ fogához!

Brokkoli
Milyen fotoalbum?

Ilke
Te még mindig iszod a Laktoherb teát?

Pemeske!
Én úgy írok, hogy megnyitom a Word-öt, és miközben olvasok, ott meg írom a válaszokat.

Djeszter
Hát én is tapasztaltam volt egy-két csecsemõs aki nagyon undok volt. Nálunk a Petra nem nagyon tudott szopizni és mikor egyik alkalommal bementem azt mondta, hogy nem szedi ki mert úgy sem szopik semmit. Hát így, hogy tanuljon meg szegény ha nem is próbálkozhat. Meg olyan is volt, hogy jöttek hozzám és kicsit késõbb értek oda és nem hozta oda az ablakhoz megmutatni.

Timici
Nem próbáltad kimasszírozni a csomót?

Ági
petra2
 
 


Ilke, Forti
Most néztem meg a képeket nagyon jók lettek.

Ági
petra2
 
 


SziasztokKép

Tegnap Gergõ is megkapta a 2 hónapos oltását. Felkészültem már, hogy szörnyû délutánunk lesz. De láss csodát: semmi baja nem volt, durmolt egész délután, csak enni kelt fel. Az esti fürdetéshez is úgy kellett felkelteni. Azt hittem, hogy ezek után éjszaka nem fog aludni, de amint leraktam, kb. 10 percen belül elaludt. Ezután a szokásos volt a menetrend: 6 órát aludt egyhuzamban (szinte órát lehetne hozzá állítaniKép ), felkelt enni, újabb 1,5 óra alvás, aztán megint evés, és 2 óra alvás. Hát elég kíméletes velem a kisfiam.

Viszont van egy dolog, ami nagyon aggaszt. Régebben, mikor még nem ment jól a büfizés, akkor mindíg hasra tettem le aludni. Aztán most már elég jól megy a büfi, így háton alszik. Hason már nem is tudom altatni, mert utál hason lenni. A baj csak az, hogy a büfi ellenére is sokat bukik (hány?). Van amikor evés után 2-3 órával is. Ez pedig elég fulladásveszélyes. Mit tegyek? Evés közben többször is büfiztetem, de ennek ellenére is sokszor jön neki vissza.

Gergõ amúgy szépen fejlõdik. Tegnap lemérték: 4750 gr és 59 cm. Nem egy pufi baba, viszont jó hosszú.

Na, megyek, mert társaságra vágyikKép

Tüni és Gergõ
tüni
 
 


Sziasztok Lanyok,

Nemreg szo volt a keresztelorol, nevedorol...felbuzdulva ezen, mi is tartunk Lilinek nevadot. Szerintetek mennyi idos korban erdemes? En 5-6 honaposra gondoltam.

Zita, Orszoly,
Azert nem veszem olyan nagyon szigoruan azt az etkezesi tablazatot - csak elmeletben. Soha nem sikerul teljesen betartanom, persze torekszem ra. Viszont a csokikrol, mogyorokrol, narancsrol, hagymarol nem szoktam lemondani. Kép

Csics,
Jobbulast Petikenek, biztos segitenek az antibiotikumok.
Koszi, megtalaltam az agyhartyagyuszis cikket a kismamaban.

Brokkoli,
Az uj Huggies az milyen? Nekunk a regi nem valt be.
...ja es kepzeljetek, tegnap ota midi meretet hordunk. Lili mar tobb mint 5.5 kilo, igy nem meretunk venni a minibol, mert felo, hogy nem fogyna el.

Brokkoli,
Hol lehet megnezni Zsofigomboc albumat?

Timici,
Gratula az egy kilos gyarapodashoz Kép
Nyugi, szerintem van eleg tejed.

Orsoly,
Valamit felreirhattam, merthogy Apa meg szokta fogni Lili...le is vetkozteti (ma seta utan megjegyezte, hogy kitort Lilinek a keze...persze dehogy tort kiKép). Csak tisztaba nem teszi, nem oltozteti es nem furdeti.

Gumicukor,
Sikerult atragnod magad azon a tomenytelen mennyisegu szakmai anyagon?

Lanyok,
Milyen volt a tegnapi tali? Ilke, vegulis mit sutottel?

Pemeske,
Nalam ket ablak van nyitva. Az egyikben olvasok, a masikban irok.
...hihi...Forti is ezt irta.

Brokkoli,
Most olvasom, hogy Zsofi mennyit eszik, es jol meg is ijedtem. Ugyanis Lili este mindket cicbol eszik, utana meg a reggel lefejt 200 ml tejet is megeszi, es utana jon meg egy kis komfort szopi a cicibol, csak ezutan alszik el. Lehet, hogy ez sok neki. Lili meg csak 9 hetes. Szerintetek ne adjak ennyit? Segitsetek! Beszti, Te mindig olyan okosakat irsz, biztos ezt is tudod...Kép
Brokkoli, jo hogy irtad a napkremet. Nem is gondoltam ra. Engem is erdekelne, hogy milyet erdemes.

Zulu,
Orulok, hogy jok lettek a kardiologian az eredmenyek Kép Mi majus elejen megyunk kontrollra...huuuu de soka lesz...

Szulinap - en a korhazban toltottem a 30-at, pedig remenykedtem, hogy meg huszonevesen szulok Kép

Andy78,
Mark mar gyumolcsot eszik?

Agi.
Az Aventos sterilizalo a kifozest helyettesiti. Eleinte Neomagnollal probalkoztunk, de a kezemet teljesen kiszaritotta es draga is. Jobban megeri a sterilizalo, es kenyelmesebb is. (mikroban gozolessel sterilizal)
...szerintetek ebbe is lehet tenni citromsavat vizko ellen?

...megyek, mert sir Lili...

pusz,

gomb
gombolyu
 
 


Pocok,

Nekem már 2 db vizszintesen növö bölcsességfogamat szedték ki. Szerencsére szuper a szájsebészem, mindkétszer nagyon klasszul megcsinálta, úgy, hogy nem kékült be a fejem, és szinte egyáltalán nem dagadt meg.
Sajnos még nincs vége, mert úgy tûnik, a többi 2 bölcsességfogamra is ez a sors vár Kép

Zita
parazita
 


Tettem még föl képet, remélem senkit nem tévesztettem el!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Kangi
Olyan pici korában Manci is olyan pisiléseket tudott csinálni!! Pedig lány mégi szökõkutazott. Na meg persze a mérlegre pisilés is bejött. (Meg apura fürdés elõtt)

Orsoly
Nekünk is digitális van. Szerintem nagyon megéri (aszem egy ezres körül van), de rövidebb idõ alatt készen van és sipol. Nekem ez ok. Mindig paráztam, hogy jó-e már, és visszadugdostam szegénykébe, nehogy lázas legyen én meg nem veszem észre. Persze nem volt.

Panda
Én is azt gindoltam milyen anya vagyok, hogy nem kelek fel éjszakánként 6x (jelzem az apja már 2 hónapja kint alszik) Elegem lett, az apjával is akartam már aludni. És amióta kint alszom Manci sem kel fel csak egyszer éjszakánként.

Meló
Már megint szenvedek. GYED alatt hogyan lehet pénzt kapni? Maszek megbízásaim vannak, de számlát persze nem adhatok, meg nem bízhatnak mert GYED-en vagyok. Na iyenkor mi van?

Tali
Én nem tudok csepelrõl bejutni, pedig jó lenne. Kocsi apunál, több mint 1 óra innen a Nyugati +vissza. Hanna is csak a saját ágyában alszik.

dec8+ Hanna
dec8
 
 


Ja:

Ildi és Zita!

Töletetek bocsiKépKépKép, hogy nem készült rólatok kép, meg a babáitokról sem, a vége felé már nem voltunk túl figyelmesek!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Megneztem a talis kepeket. Csudi aranyosak a babak Kép Remelm, legkozelebb mar mi is ott leszunk Kép
...jut eszembe, Apacskak nem szoktak menni?

gomb es Lili
gombolyu
 
 


Sziasztok!

Megnéztem a képeket, nagyon jók! Szépen lassan mentek lefelé a képek, egyszercsak teljesen elhûltem... Jön egy fej lefelé, aki én vagyokKép, pedig ott sem voltam... Aztán, mire teljesen leért, kiderült, hogy mégsem én vagyok, hanem FortiKép!

Dec8!
Csepelen laktok? Hol? a férjem is ott lakott, meg az összes barátunk csepeli, úgyhogy viszonylag jól ismerem a környéket.
Én úgy tudom, hogy eseti megbízást GYED alatt is lehet vállalni, legalábbis engem így akartak alkalmazni, mikor Noémivel GYED-en voltam. De lehet, hogy ez azóta megváltozott.

Most megyek, mert nagyon álmos vagyok...

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Nagyon jok a tali kepek, olyan helyesek a babokak!Na es persze az anyukak isKép
!
Tüni!
Nekem mindket gyerekem igen sokat bukott (Rebinel mostmar nem veszes,bar meg most is kerül turo a szönyegre.
Szerintem annal többet nem tudsz tenni, hogy igyekszed ugy letenni, hogy ha fekve bukizik, akkor ne lelegezze be.Tehat hasra vagy oldalra.
Nem tudom miert, de nekem soha nem jelentett nagy gondot a sok bukizas.

Kepzeljetek!
Rebi bekerült a negykezlab tolatok taboraba!Mar kb. Masfel hete probalkozik,es 2-3 napja sikerül tolatnia.Elöre meg nemJ.
ES negykezlabazas közben ha nem csuszik a talaj, akkor meg ma ülesbe is vissza tolja magat,bar meg igen borulekony!
Es neha megprobal a ket sarka köze is beülni, de tul husisak a labai!Kép
OLYAN EEEEDES!!!

A kajalassal meg mindig szinte sehol nem tartunk, de van böven a ciciben...

Joccakat!
Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Sziasztok

En is tettem fel nehany kepet!

Zita, Forti

Bocsi, most lemaradtatok.KépMajd legkozelebb.

Kryss

Azert jo, hogy neha elokerulsz.Kép Emilia is tobbnyire tolat, foleg a csuszos parkettan. Nehany napja mar elore is maszik es egyre gyorsabban, foleg ha eleg csabito a celpont.KépAz ulest o ugy csinalja, hogy egyik kezet felemeli negykezlabbol es a masik kezevel tamaszkodva leteszi feloldalt a feneket. Ahogy Beszti egyik kepen latszik. De meg o is nagyon borulekony, mindig izgulok, hogy koppan valahova a feje.Kép

Lanyok

Meg mindig nem tudni mi baja anyukamnak, bar mar egyre jobban van. A doki megegy vervizsgalatot rendelt el, szerinte valami csunya fertozest kaphatott, ami rament a gyomrara, majara stb...brrrr.Kép Ugyhogy hetfon megint vizsgalat.

Jo ejt

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Kangi,
sajnos a meleg vizes borogatásra és zuhira sem puhul fel a csomó.Kép
Puszit átadtam Bencének, köszi és én is puszilom Juliskát, nagyon édi baba.KépKépKép

Gombóc,
örülök, hogy Neked elmúltak a csomók a melledbõl. Nálunk Apa nem vállalkozik a masszírozásra, a Garmastan pedig nem használ.Majd csak lesz valami, ami bejön.

Myssnia,
a jeges vízes faszit én is láttam, de annyira megviselt a látvány, hogy nem bírtam nézni. Teljesen kiborultam.Kép

Csomó ügyben én is abban reménykedtem, hogy a drnõ kimasszírozza, de hát nem így alakult.

Vérvétel ügyben nem kell izgulni, tuti semmi gond nem lesz. Nekünk kb. 1hét múlva küldtek választ, hogy negatív az eredmény.Kép

Pemeske,
remélem nekem is fog használni a krém. Ibollyal heti 2* váltunk levelet, sok jó tanácasot adott(ugyan azt,mint a drnõ), de eddig még nem beszéltünk személyes találkozásról.
Ha egy hét alatt sem változik a helyzet, lehet megkérem, hogy jöjjön el és segítsen.

Zsani,
nem vártam, hogy varázsló legyen a drnõ, bár jó lett volnaKépKépKép. Remélem, hogy használni fognak a tanácsai, bár Iboly ezt már kb. 1,5hete mondta, így azóta is csinálom nem túl jó hatásfokkal. A csomó egyébként nem vándorol, mindig ugyan ott van. Szopi után annyi a különbség, hogy nem egy nagy csomót érzek, hanem 2-3 kisebbet, amik összekapcsolódnak. De sajna nem tûnik el.Kép

Orsoly,
örülök, hogy már ilyen jól megy a szopi és nem is fáj. Gratula!Kép
Én egyszer megpróbáltam betömködni a bimbóudvart Bence szájába, de majd megfulladt, hiába, kicsi szája van és az alsó ajka is befele áll. Ez van.Kép Amíg eleget hízik, addig nem aggódom.

Nem irigyellek a 2hónapos oltás miatt.Kép Sajna nemsokára nálunk is aktuális lesz, már elõre parázok, hogy fogja bírni az én csöpp fiam.Kép Lackó egész jól viselte, igazán ügyes fiú.Kép

Beszti,
próbálom én, hogy minnél nagyobb rész kerüljön a szájába a bimvóudvarból de látom a döbbenetet az arcán mikor túl sok van a szájában a cicimbõl, nem tud mit kezdeni vele, majd megfullad. Nemhogy nem szopizik, de még levegõt is elfelejt venni.Kép
Azon én is gondolkodtam, hogy tuti hatékonyabb lenne, ha nagyobb rész kerülne a szájába(hiszen, ha az ujjaimmal nyomom össze a cicim, minnél távolabb teszem, annál több tej jön), csak éppen kivitelezhetetlen.

Ilke,
köszi a tea receptet, holnap ki is próbálom.Kép
A föléhajolós pózt már próbáltam, de mivel nagyon nagy a mellem és a bimbóudvar, nem igen megy ez a póz, ugyanis az egyik kezemmel fognom kell a mellemet, hogy ne fulladjon meg szegény a cicimtõl, de a szájába kerüljön viszonylag nagy rész belõle, így viszont, egy kézzel nem bírom sokáig tartani magamat.Kép Pedig nagyon jó póz, mivel így a gravitáció is besegít a mell ürülésébe, de leginkább azoknak válhat be, akiknek nics túl nagy mellük.Kép

Tüni,
gratula Gergõhöz, hogy ilyen jól bírta az oltást.Kép

Gömb,
köszi a gratut gyarapodás ügyben.Kép
Nem semmi mennyit eszik LiliKép gratula hozzá.
Remélem igazad van és van elég tejem, bár én sosem mértem, hogy mennyit szopik Bence, csak adtam neki a cicit ameddig kérte és kész.Kép

Zita,
nekem is vízszintesen nõtt az elsõ 2 bölcsesség fogam, mint Neked. Ki is húzták õket, ezek szerint a többi is így fog nõni Kép vagy nem feltétlenül?

Lányok, egy költõi kérdés:
Eddig én úgy tudtam, hogy a szoptatás ideje alatt nem szabad rostos leveket inni, de most olvasom, hogy többen írjátok, hogy a rostos õszilétõl több tejetek lett.
Most akkor, hogy is van ez??? HELP ME PLEASE!Kép
Én is szeretném, ha több tejem lenne és már nagyon unom a szûrt leveket.Kép

Szép jó éjszakát, pusssza
Timici
timici
 
 


Sziasztok!

Igazatok van, Dóri után már tényleg szaladni kell néha!
Mi lesz ha elkezd járni? Kép

Timici!
Nekem tényleg nagyon hatásos volt, hogy lefektettem a gyereket az ágyon a hátára, én pedig fölé álltam négykézláb. Szegény gyerek elõször azt hitte, hogy nem vagyok normális, de hamar rájött, hogy mit akarok! Kép Fura testhelyzet, de nekem rendbehozta a cicimet! Csak ajánlani tudom!


Mindenki!
Megnéztem a talis képeket és irigykedem 1000-el, hogy nem a közelben lakom! Kép
Tündériek a gyerkõcök és mindnyájan mekkorát nõttek!
Ja, és végre egy anyukát is láttam akit eddig még nem. Most már az õ nevéhez is tudok arcot tenni! Kép Na ki az??? Kép

Pusssz! Kata és Dóri

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Sziasztok!

Megnéztem a talis képeket, nagyon cukik a bébikék! A fejenállós nagyon király + a könyvevészet Kép
Remélem valamikor már mi is eljutunk közétek! Egyszer a torna, máskor meg a nátha miatt nem jött össze... Kép

Na, itt vagyok, megfodrászoltam a párocskámat, nagyon csecse lett. Kép gumicukor ügyi fodrász is Kép

Ági
Most nem voltunk úszni, bár már mehettünk volna, csak gondoltuk inkább teljesen jöjjön rendbe a kis szervezete Daninak, így a jövõhét már tuti lesz. Na meg apa is beteg volt, itthon volt a héten, ,nem akartunk másokat is fertõzni. Az influenza tutira jobban terjed a vízzel, mert hát ugye csepp az is Kép

Gombolyû
Még mindig rágom magam rajta, ráadásul apró betûs. Mindennapra egy mese, most ezt vezettem be, így nem lesz olyan tömény.

Avent ügyben hívd fel az Avent hivatalos forgalmazóját Pro-mama Kft., benne van minden Aventes dobozban, vagy a Pro-mama Kft. 1142 Bp., Dorozsmai u. 52. T/F: 363-2903 Nyitva tartás: H-P:9.30-17.30 Szo.: 9-14
e-mail: mail@pro-mama.hu www.pro-mama.hu oldalon.


pusz
gumicukor és dani

ilke
tesco-ban láttam riszlisztet a liszteknél, egybõl eszembe jutottál. persze nem hoztam, pedig kipróbálhattam volna. hátha te veszel és majd elmeséled milyen volt.

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Sziasztok!

Tettem fel képeket a "Fotóalbum"-ba is, Nátán legújabb ügyeskedéseivel.

Beszti Nátánja

Ha van kedvetek, nézzétek meg!Kép

Nyuszi!

Jók a képek!Kép

Jó éjt!
Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Timici!
Talán még olvasod!
Én az elsõ pillanattól iszom a rostos leveket a mai napig. Dórinak soha semmi baja nem volt tõle. Elmúlt 9 hónapos és napi 4-szer még szopik! Kép
És akkor egy hülye kérdés: mi van ha a fél oldaladdal az ágyra fekszel, a gyerkõc a földön annyira magasan, hogy elérje a cicidet? Így nem kell tartanod magad, de mégis függõlegesen van a cicid?
A másik: nincs idõm visszakeresni, de nem tudom hol van a csomód? Kívül vagy belül? Ha kívül akkor hatásos még, hogy fekve szopinál nem a gyerek felé esõ cicit adod be neki, hanem félig hasra fordulsz és a másikat (a felsõt) szopizza.

Kata

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Nyuszika
A profilodban Anna baba, nem Halacska kislánya? Csak mert az õ Annája is júni 30-án született.
egyébként jól vannak, aki mé emlékszik rájuk, Panka már kúszik mászik, jön talán már a 4. foga is, feláll, egyszóval nyüzsög.

Timici
Ne feltétlenül a rostos levektõl várd a tejszaporodást, hanem minél többször cicire. A Garmastan pedig egyáltalán nem jó csomókra, az csak a mellbimbó sebesedésre illetve kidörzsölõdésre jó, bár én erre is rácáfolnék, mert én úgy dobtam ki, ahogy van...
Viszont sok folyadék az jó, én sima ásványvizet ittam az elején, aztán már szinte mindent. Bár én korábban is sok folyadékot ittam, , tehát nem volt újdonság.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Jó reggelt
Lányok
egyre rosszabul vagyok és mostmár nem csak petike és én vagyok beteg hanem a párom is Kép

Zita
te senkit nem vezetél félre hanem valoszinüleg a nyumda hibázot vagy a Tesco én is látam a hirdetésben ezt az árat és én is mondtam a páromnak hogy vegyünk akor ilyett.

Andy
jo neked hogy igy alszik a babád .

Panda
senki nem mondja hogy rossz anya vagy mert nem akarsz felkelni sokszor éjszaka én tudom hogy rossz felkelni éjjszaka mert én még mindig felkelek petikéhez éjjel és ha nem lenne apjuk aki éjjel felkel petikéhez akor nem tudom hogy mitcsinálnék mert petikéhez felváltva kelünk fel van amikor én van amikor apukája .

Ági
az usszás is közöség mivel usszodába jártok ahol sok ember van .

Infulenza
én idáig amiota petike beteg csak az orvosi rendelöig mentem meg vissza meg a gyogyszertárba de én is filozok hogy mennyünk el vásárolni mert van egypár fogyoba lévö dolog amit megkéne venni de most hogy mindenki beteg nálunk igy senki nem tud elmeni vásárolni ráadásul petikét se tudom most oda adni a nagyinak mert még megbetegitené az uncsi tesoját vagy valaki mást .

GÖMB
mi a rossz a régi Huggiestben ? mert mi most azt szeretnénk kiprobálni .

Lányok
képzejétek megunta mostmár petike a fekve tv igy esténként az ölembe kell ültetnem és ugy nézük a tv és imád ülni de csak ugy ha én is fogom bár nem ültetem hosszan az ölembe .

Pusz csics és petike
csics
 
 


Csics!

Nagyon gagyi a régi Huggies! Vettem óriáscsomagosat és nem vált be. A ragasztócsík rövid és vékony. A gumírozás és a pelus combnál lévõ része kemény. Ha gondolod adok belõle kipróbálásra, mert lehet nektek beválikKép

sasha

Kép
sasha
 
 


Hello!

Hol lehet megnezni a talis kepeket?
pusz
Kakukk
kakukkfu
 
 


Sziasztok,

Lazmeres - en Lilinek a honaljaban merem a lazat. Szopi kozben siman kivitelezheto. A popsijaban nem merem. Egyebkent tenyleg jobb a digitalis lazmero. En is mindig bajban voltam, hogy mikor mertem elegendo ideig. Ez pedig csipog, ha kesz.

Dec8,
Arra nem gondoltal meg, hogy apa vagy nagymama nevere dolgozz?

Timici,
Azert tenyleg ne tomkodd azt a cicit Bence szajaba. Nekem kb. 2 cm az atmeroje a bimbonak, es neha meg abbol is kilog egy kicsi Lili szajabol, megis jol szopik. Probalkoztal mar azzal, hogy amikor szopiztatsz, akkor enyhen maszirozod a csomot? Nekem bejott.
En is hallottam, hogy nem ajanljak a rostos leveket, de vegig gondoltam, hogy mi lehet a hatasa, es ugy gondoltam, hogy lehet inni. Merthat a rostokra szuksege van a szervezetnek. Sot...szekrekedos anyukaknak minel tobb rostot kell ennie. Es ha a gyumolcsot eszed, az is tele van rosttal.

Kata007,
Jobban van a parod? Nemreg irtad, hogy valami baj tortent vele, csak nem mertem rakerdezni. De azota rajottem, hogy ha nem akarnal beszelni rola, akkor nem irtad volna ide be. Persze ha nem igy van, akkor tekintsd ugy, mintha nem kerdeznek semmit, de ha jol esik, akkor nyugodtan ird le.

Gumicukor,
Probalj Daninak olvasni belole, hatha meg az angolbol is ragad ra valami Kép

Szegeny Csics, Kép
Jobbulast az egesz csaladnak.
Huggies - en azokra nem is gondoltam, amiket Sasha irt. Nalunk egyszeruen csak kifolyik a kakai belole.

Kakukkfu,
Az Ismerjuk meg egymast/Westend topic-ban.

pusz,
gomb
gombolyu
 
 


Sziasztok!

Gomb
Mennyit kell levonni, ha honaljban mered? Vagy ott nem kell??

Csics
Jobbulast a familynek! Kép

Lanyok
Jazminnal el kell mennunk szemeszetre, mert valadekozik a bal szeme. Valoszinu konnycsatorna tisztitas lesz. Irja le nekem valaki mibol all ez, mert nagyon brutkon hangzik...

Koszike
Norka + Jazmin
norkini
 
 


Sziasztok Lányok!
Talán még emlékeztek rám páran, igaz, elég régen nem irtam. De olvaslak ám benneteket szorgalmasan.

Tegnap irtam a Huggies pelenka akciót a Tescoban. Hát apósom visszament, és azt hiszem egész Budapesten mi voltunk az egyetlenek, akik tényleg az újságban szereplõ áron kapták meg a pelust. Igy tényleg megérte megvenni. Még szerencse hogy apósom ilyen kitartóan járt utána a dolgoknak.

Mi jól vagyunk, tegnap voltunk 4 hónaposak. Már forgolódunk minden irányba, kacagunk hangosan, és már kint van a fogacskája is lent. Mind a kettõnek a recéje érezhetõ. Elég nehezen viseltük a fogzást, nagy volt a nyügi.

Influenza
Én nem járok sehová, szerencsénkre van kertünk, ott szoktunk napozni, de igy is elkapott minket valami kórság. Sajnos párom is és én is elég ramatyul vagyunk. Már csak abban reménykedek, hogy a kicsi megússza a dolgot. Talán meg kéne tiltani apunak, hogy eljárjon dolgozni, és akkor nem kapnánk el minden vackot.

Terhesség
Honnan lehet észrevenni, hogy terhes vagyok-e, ha még meg sem jött a szülés óta? Kicsit fura lenne, de azért érdekel. Tegnap itt voltak a barátnõim, és bogarat tettek a fülembe, hátha........

Rostos italok
Én egyszer ittam vendégségben (nem volt más), és szörnyû éjszakánk volt utána. Olyan hasfájása volt a picinek, mint még soha. Azóta én nem iszom ilyet, csak almalevet, meg szénsavmentes ásványvizet. Azokból viszont nagyon sokat.

Alvás
Szerintetek normális, hogy az én pindurom egész nap nem akar aludni? Már olyan álmos, és mégsem tud elaludni. Inkább nézelõdik. Hihetetlen hogy egy 4 hónapos gyerek egész nap csak fél órát aludjon. Éjszaka alszik 7 órát, aztán felébred, és már nem tudom visszaaltatni......

No most megyek, mert Pitykeõrmester jelel nekem

Sziasztok

Szilcsike és Szilvike (4 hónap és 1 nap)
szilcsike
 
 


Norka,
En nem szoktam semmit levonni, de gyorsan megneztem a leirast, es aszerint a honaljban mert homerseklet 0.5 C-kal alacsonyabb a szajban mertnel, ugyhogy ehhez erdemes viszonyitani.

gomb
gombolyu
 
 


...tovabb olvastam a lazmero leirasat, miszerint a vegbelben mert homersklet 0.5 C-kal magasabb a szajban mertnel. Es ugy remlik, hogy valaki kerdezte, hogy mennyire kell a vegbelbe helyezni. A leiras szerint a homero hegyet max 0.5 cm-re kell helyezni a vegbel nyilasaba.

Szilcsike,
Jobbulast!

gomb
gombolyu
 
 


Sziasztok

TIMICI
A mellben lévõ csomókra a Burov nevû krém jó!!!!!!! Kicsi tégelyben lehet kapni a gyógyszertában. Én már a kórházban használtam amikor beindult a tejem és tiszta csomó volt a mellem. Bekentem vele két szopi között (szopi elõtt le kell mosni az egész cicit), és nagyon jó volt. Szó szerint megkönnyebbültem. Kép Próbáld ki. Ott jól maszírozd bele ahol a csomó van.

No megyek meglesem én is a képeket.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok Kép

Csics Kép
szomorúan olvasom, hoyg már te is kidöltél Kép Jobbulást kivánok! Tudom, közhely, de pihenj, sokatsokat!!!

Beszti Kép
Nátán csuda édes ezeken a képeken is!

Timi Kép
köszi a bókot! Nálatok is extra nyügi volt ma délelött? Az én eddig jól alvó kislányom már éjjel nyehegett egy csomót, délelött meg gyakorlatilag folyamatosan kézben volt. Melegfront, vagy most már erre kell számitsak mindig?

Zita Kép
vizszintes bölcsességfog, brrr! Kép Nekem "hálistennek" sak egy bazi nagy lyuk, amit október legvégén tömeszelt be a doki, de valszeg nem százas igy se ...
Párom amúgy ma felment a Somlóra Kép Már én is nagyon vágyom oda, indul a metszés ... ha szép idö lesz, két hét múlva mi is felmegyünk egy picit, aztán majd Apukáméknál leszünk, ott laknak nem messze. Naggggyon várom!!!

Norka Kép
nemtom mi ez az átmosás, nekünk is mondta a védönéni, mivel enyhe kötöhártyagyulával jöttünk haza a kórházból, de aztán hálistennek elmúlt. Drukk, hogy ne legyen nagy sirásrivás! Kép

Pussz
Kangi+Julcsi (13 napos)
kangi
 
 


Azt el is felejtettem írni, hogy voltam ma Pocokkal kondi teremben!!! Nagyon jó volt, egyenlõre még tudok mozogni, de majd meglátjuk holnap és holnap után.
Akinek van kedve és el tud jutni a 13.kerbe a Forgách utcába, az csatlakozhat(na), nagyon kevesen vannak 7végén délelött (4-en voltunk) és nagyon jók a gépek. De tényleg!!

Csics
Gyógyulgassatok, jobbulást nektek!

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok
Sasha
köszi de akor inkább ha enyire rossz a régi akor inkább az uj huggiest probálnám ki mert egyszer már megjártam egy pelenka márkával mert abol álandoan kifolyt a pisi Kép

Lányok
miröl lehet megismerni az uj Huggiest ?

Norka
én tudom mit csinálnak vele mert petikének is csinálták és biztos hogy nem egy épuletes látvány ahogy csinálják mert elöször is lefogják a babádat hogy ne kapálodzon utána egy ere alkalmas eszközt vezetnen a könycstornába és átmosák de azt hiszem tövel csinálják bár nem vagyok biztos bene mert hogy én nem nézhetem mert nem engedték nekem a paraván másik oldalán kelett várakoznom visszont nagyon sirt petike mert hogy lefogták a dokinö szerint nem az átmosás fáj nekik hanem hogy lefogják öket ,visszont jobb lett petikének a szeme utána .

Szilcsike
nem érdemes megtiltani a párodnak hogy eljárjon dolgozni mert ha nem menene dolgozni akor is össze tudnátok szedni mindenféle betegséget mert a közértben is elehet kapni a náthát,infulenzát ugye ?


Forti
én fogok menni ha meggyogyultunk tornázni Kép

Pusz csics és a ma 7 hónapos Petike Kép
csics
 
 


Sziasztok,

azt hiszem, nálunk dúl az influenzaKép Ellinek tegnapelott estére 39 fokos láza lett, tegnap reggelre viszont elmúlt. Aztán délután megint felkúszott 38,8-ig. Ma még csak enyhe h?emelkedése volt. Be van rekedve szegénykém, szerintem fáj a torka is, és el van dugulva az orra, de nem jön bel?le semmi. Itt volt a doki, megnézte. Antibiotikumot szerencsére ne kapott, remélem, kés?bb se kell majd. Stzopik ezerrel, van hogy óránként 3-4* is kér Kép ÉS emellett elfogadta tegnap a teát is (szerencsére, mert abban volt a C vitamin). Ja, és minden várakozásom ellenére a hozzátáplálás sem akadozik a betegség miatt. Azt hittem, hogy most majd elutasíttja a kajcsit, de nem. Csak a s?rít?t nem hajland? lenyelni, köpködi kifelé. Viszont tegnap benyomott majdnem egy egész almát, ma meg egy kisebb krumplit meg egy fél alma lecsúszott neki (anyatejjel) . Szóval étvágya az van, a betegség ellenére is. És éjszaka nem kelt fel, csak fél hatkor.
Viszonmt a férjemet is ledöntötte a lábáról a betegség. ? szegény egész éjjel hányt, aztán reggelre 39,6 lett a láza. Most csendben haldoklik és nem akar ügyeletre menni. Szerencsére a láza lázcsillapító után lement egy kicsit és már a gyomra is jobb lett.
Most mind a ketten alszanak, én meg gondoltam, írok egy kicsit.

Olvasni már nem lesz id?m, mert Elli ébredezik, ahogy hallom.
Hát, majd még jövök.

macsek
macsek
 


Gumicukor

Igen, az ott Halacska Annaja!Kép Kb 3 hete voltak nalunk latogatoban, akkor keszult a kep. Meg irtam is rola ide a babanetre, csak biztosan elkerulte a figyelmedet. Jovo heten meg mi megyunk.

pusz

Nyuszi es Emilia

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Csics
Boldog 7 hónaposságot Petinek!

Szilcsike
A kicsi lánynak boldog 4 hónaposságot!

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok Lányok!

Manó!
Napsugár kb. 7 hónapos kora körül kezdte el enni a 2-es tápszert a Humana Baby Fitt 2-t, de csak azért, mert már utálta a másikat. Elvileg egy éves koráig ehette volna a Nutrilon A. R. –es tápszert, a bukásai miatt, de nagyon sürû volt, és nem szerette, meg gondolom kb. fél év alatt meg is unhatta…
Szerintem is ha tényleg kéri, adj neki kétszer pépes kajcsit, nem mindegyik baba egyforma, / Napsi pl. nagyon nehezen kezdett el kanállal enni / lehet, hogy õ már ezt igényli. De azért kérdezd meg a gyerekdokidat is.
Különben Napsugár most 8,5 hónapos, 4x eszik egy nap, ebbõl reggel-este csak tápi, ebéd fõzi+tápszer/ víz helyett…/, uzsonna gyümi, esetleg joghurt,amit nagyon szeret.

Fkata!
Esõvédõt szerintem bármelyik bababoltban tudsz kapni, én vidéken vettem, de egybõl volt, kb.1500 forintért. És ez mármilyen babakocsira jó.

Zita!
Akkor mégis csak volt valami jó abban a 30-as szülinapbanKép

Andy!
Szerintem sok türelem kell hozzá, az én lányom pl. alig akart enni kanállal, pont azért, mert nem tudott olyan gyorsan jól lakni mint a cumisüvegbõl. Esetleg próbáld meg akkor megkínálni, mikor kevésbé éhes. De most látom, hogy még csak 10 hetes, szerintem várhatsz még egy darabig .

Panda!
Egyáltalán nem vagy rossz anya, és elõbb-utóbb meg kell tanulni aludni Ádámnak, neked pedig igen is szükséged van pihenésre! Ugyhogy fel a fejjel!Kép

Nyuszi!
Jobbulást anyukádnak!
Csics!
Petikének boldog 7 hónaposságot, és jobbulást a családnak
Szilcsike!
A te lányodnak is boldog hófordulót!
Manó!
Most olvasom, hogy ti is betegek vagytok, gyógyuljatok meg!

Ildikó
ildikó
 
 


Beszti!

Megnéztük az albumotokat, Napsugárnak is nagyon tetszett Natán babaKép

Ildikó
ildikó
 
 


Sziasztok!

gombolyu!
Köszönöm kérdésed, már valamivel jobban van.
Nyugodtan rákérdezhettél volna. Végülis beszélek róla, de nehéz úgy bármit mondani, hogy konkrétan nem akarom leírni a netre a dolgot! Ha érdekel, magánban megírom Neked!

Pusssz! Kata

KépKép


KépKép
kata007
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?